Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εχω μπερδευτεί. Μου ενέπνευσε αρκετή εμπιστοσύνη, δε θα κάνω κάτι που μου φαίνεται εντελώς κουλό. Να σας πω και κάτι; Αν είναι απλά για έξτρα εξετάσεις να τις κάνω Κ να τις πληρώσω, δε θέλω να κάνω κάτι που να έχει επιπλέον επιβάρυνση ή υγεία μου μόνο. 

Εντάξει νορμάλ ακουγονται όλα αυτά . Κ η υστεροσκοπηση αν σου κάνει Κ κάποιο scratcing πριν την εμβρυομεταφορα μόνο καλό κάνει . Εντάξει τώρα για τις ωοληψιες το θετικό είναι ότι θα δοκιμάσεις καινούριο έμβρυολογικό . 

Το σπερμοδιαγραμμα βγήκε ? 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 16 λεπτά , Condios είπε:

Ψυχίτσα και μόνο που θα με σκέφτεστε μου φτάνει να ξέρετε,,,,λογικά όταν με το καλό ξυπνήσω απ'το χειρουργείο αν δεν κλαίω ως συνήθως μετά από ναρκωση και δε φωνάζω "θα πεθανωωωωωωωω" αχαχαχαχα ετσι κανω η δολια παντα,,αχαχαχα,,,,θα σας τα πω όλα και θα σας εχω και παρεα,,,εσυ θα κλωσσάς και η @Hope19 μας οπότε θα έχετε χρόνο,,χοχοχο και οοοομμμμ,,,,,πάντα κάνω ετοιμασίες,,,δουλεύει ο ωροσκόπος Παρθένος γαρ πλεον και ειμαι ψυχαναγκαστική ,,,μεχρι και το δειγμα του συζύγου κανονισα στο a lab & ακεσω για το ποτε θα το παει,,ποσα θα πληρωσει,,,την ωρα τη μερα,,,αστα,,,τρελή για δεσιμο,,,αλλά απολαμβανω να ορίζω ότι μπορώ σε τετοια ,,,εφοσον στα υπολοιπα είπαμε,,,αφεση στον Κύριο για το τι θελει για την καθεμια μας και αμήν!!!!!!!!!!!! 

Γιουπιιιιιιι περιμενουμε νεα σου αγαπημενη να μας πεις τί και πως θα γινει !!!!! με το καλό,,,,το δυνατοτερο σπερματακι και το πιο ομορφο πες τους θελουμε,,,,περαστικα για τη Ρουλα σου.

Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχες,,,,πάμε για άλλα,, βημα βημα ναι,,,Τρίτη ναι,,, πρωί θεωρητικά,,,Τριτη-Τεταρτη και Πεμπτη χειρουργει,,,και το εβαλα ετσι ωστε αν χρειαστει να με δει την Παρασκευή και να μπορω να φυγω μετα,,,καλά,,,αν ειμαι καλα και μπορω και κινουμαι? θα αλωνισουμε την πρωτευουσα με το μωάκι μου τον αντρουλη μου....θελει να με παει καζινο ο καμμενος,,,αχαχαχαχα και εγω παλι του λεω θελω να παω να φαω στου Κουτσοπουλου,,,τουλαχιστον τα σχεδια ειναι στο μυαλο,,,στην πραξη θα φανει μετα το χειροκροτημα-επεμβαση. Το σιγουρο ειναι οτι διακοπες καλοκαιρινες δεν προβλεπονται για φετος λόγω εξόδων,,,οποτε προτιμώ εγώ αν είναι όλα καλά τότε και έτοιμα να κανω τοτε την ετ μου,,,λιγο πριν το κλεισιμο του κοντου μαγου για διακοπες του....άντε να δουμε! 

Ευχαριστώ πολύ λουλούδι μου,,,,δεν ειναι εκεί καλέ τις Πέμπτες,,,χειρουργεί,,,,το ειχα ξεχασει,,,δεν θα τον δω,,,θα τα πω τηλεφωνικα λογικα τα νεα της επεμβασης και τι και πως,,,,ελπιζω πραγματικα να μην τον εχω αναγκη και εγω σε λιγο καιρο. Αν και τωρα θα ημουν χαλαρη αν τον εβλεπα,,,θα τον εκανα τρελο χαβαλέ και θα τον ζαλιζα για το τι θελω απο την επομενη δοτρια,,,αν και πολυ ευκολα γραφω κατεβατα σε mail,,,,αληθεια σκεφτομαι να ζητησω ξανθια γαλανοματα,,,,και νεαρή και υγιεστατη φυσικά αρκετα με ίδια ομαδα αιματος ενος απο τους δυο μας. Ζητάω πολλά? αχαχαχαχαχαχαχαχαχα βρίστε με ελευθερα ,,, αυτοτρολαρομαι ουτως ή αλλως ! 

Και φυσικά να συτοσαρκαζεσαι. Φαντάζομαι λίγο πολύ το κάνουμε όλες μας. Γι'αυτό και δεν το ρίχνουμε στα σκληρά η στα ψυχοφαρμακα. Κάνουμε το χιουμορακι μας κ όλα είναι καλύτερα!!! Και να σου πω επίσης ότι μπορείς να ζητήσεις ότι θέλεις. Δική σου η δοτρια ας είναι και καμιά 2μετρη σουηδέζα !!! Ούτε εμείς κορίτσι διακοπές. Άδεια τσέπη και ακόμα πιο άδειο πορτοφόλι. Δεν βαριέσαι. Την υγεία μας να έχουμε !!! 

@MELINASP περιμένω κ εγώ νέα!!! Ξέρεις εσύ θα ρίξεις σεντοναρα. Πήγαινε με το καλό και κάνε έρευνα αγοράς για το καλύτερο τι καλύτερο όμως!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 7 λεπτά , Condios είπε:

Ως το κυλικείο θα πήγαινα αν τρωγαμε,,αλλιώς ούτε καν,,,,γίνομαι πολύ bitch στο λόγο όταν θελω να τον βρω να ξερεις,,,και μια χαρα το καταλαβαίνουν εκεί μεσα και με παίρνει ο ίδιος, συνήθως μεσημέρι όταν πάει λεει σε χειρουργειο,,,παντα τον χανω σα σημα και καταλαβαινω οτι μπηκε σε παρκινγκ,,,,εν τω μεταξυ δε μου κανει καθολου παραξενο που οδηγει τζιπ να ξερεις,,,ολοι οι κοντοι ή τουλαχιστον οι περισσοτεροι τετοιο οδηγούν,,,αχαχαχαχαχα. Αχ καλα να τον εχει ο Θεος να τα καταφερει και μαζι μου,,,και ας μην τον βλεπω συχνα. 

αυτα τα reactions λες και τα χρεωνονται ενα πραγμα και δε μας τα αφηνουν απειρα πια,,,,,,,αχαχχα καρδουλες πολλες εδώ!!!!!!!!! Καλοκαιρινη ηταν και η περσινη και δεν πηγε καλα και τον καυσωνα φαγαμε και διακοπες παλι δεν πηγαμε,,,αλλα ειπαμε,,,τα παλια να πανε στα παλιατζιδικα,,,,παμε με αλλον αερα πλεον,,,επαναστατικο αχαχαχα,,,,, σε ευχαριστώ,,,θετική ειμαι,,για καλο παω ,,,σε καλο θα βγει! Εσυ γυρισες απο το εξοχικό ή ακομα απολαμβάνεις καθαρό αερα και θαλασσίτσα? 

Τζιπ σαμπο και πράσινη ποδιά. Χα χα χα χα χα ότι πρέπει για να πάθει βλάβη και χρειαστεί να βγει στο δρόμο έτσι!!!!! Θεοςςςςςςςς

• Χαχα 1

@Neli83 μου τι ωραία να φουσκωνει η κοιλιτσα και οχι απο τα σικλακουρ! Τέλεια που τα εκοψες!

Να σας ρωτήσω κορίτσια κατι; εδω και καποιες ωρες νιωθω λιγο κουραση και πεσμενη και συγκεκριμενα νιωθω οπως οταν καποιες φορες η θερμοκρασια μου ανεβαινει στους 37( ειμαι παντα πολυ ευαισθητη σε αυτο και με κανει να νιωθω αδυναμία ακομα και με το 37). Εβαλα θερμόμετρο και πραγματι εχω 37 και νιωθω ζαβλακωμενη...εχετε ακουσει αν με την εγκυμοσυνη ανεβαινει λιγο η θερμοκρασια μας;

Κατα άλλα δεν νιωθω να εχω κρυωσει η κατι τετοιο...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Και φυσικά να συτοσαρκαζεσαι. Φαντάζομαι λίγο πολύ το κάνουμε όλες μας. Γι'αυτό και δεν το ρίχνουμε στα σκληρά η στα ψυχοφαρμακα. Κάνουμε το χιουμορακι μας κ όλα είναι καλύτερα!!! Και να σου πω επίσης ότι μπορείς να ζητήσεις ότι θέλεις. Δική σου η δοτρια ας είναι και καμιά 2μετρη σουηδέζα !!! Ούτε εμείς κορίτσι διακοπές. Άδεια τσέπη και ακόμα πιο άδειο πορτοφόλι. Δεν βαριέσαι. Την υγεία μας να έχουμε !!! 

@MELINASP περιμένω κ εγώ νέα!!! Ξέρεις εσύ θα ρίξεις σεντοναρα. Πήγαινε με το καλό και κάνε έρευνα αγοράς για το καλύτερο τι καλύτερο όμως!!!

αχαχαχαχα γελάω με τη 2μετρη Σουηδεζα γιατί ο άντρας μου θελει κόρη γιατί λεει "αν βγει και λίγο νοστιμούλα να γίνει sugar daddy girl , να τους τα τρώει και να δίνει και του μπαμπά της" αχαχαχαχαχαχα που τον βρηκαααααααα,,,,,αλλά δε θα με χαλαγε ούτε η 2μετρη σουηδέζα δοτρια ούτε η κόρη πεταχτούλα να ξερεις, αρκει να ερθουν και οι δυο και να εχουμε αποτελεσμα αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα 

να μαζευτουμε οι αφραγκες να κανουμε μια ομαδα σε κανα κοινωνικο δικτυο και να ανεβαζουμε εκει λαστιχα, νερα σε λεκανες,,,κανα γκαζον αν εχει καμια,,,α ετσι να νιωθουμε ταχα ειμαστε καπου διακοπες χαχαχαχα

@MELINASP φώναζα "θα πεθάνω ή θελω να πεθανωωωωω" γιατί μάλλον θα πόναγα πολύ ή παντα ξυπναω στην ανανηψη και ειμαι μονη μου και κανει κρυο,,,ειναι λιγο τρομακτικο,,,λες πεθανα και πηγα στη ανταρκτική όχι στην κολαση,,,αχαχαχαχα δεν ξερω,,,,για να δουμε τωρα τί ψαρια - κλαματα θα πιασουμε? 

πρίν από 5 λεπτά , chitaneta είπε:

@Neli83 μου τι ωραία να φουσκωνει η κοιλιτσα και οχι απο τα σικλακουρ! Τέλεια που τα εκοψες!

Να σας ρωτήσω κορίτσια κατι; εδω και καποιες ωρες νιωθω λιγο κουραση και πεσμενη και συγκεκριμενα νιωθω οπως οταν καποιες φορες η θερμοκρασια μου ανεβαινει στους 37( ειμαι παντα πολυ ευαισθητη σε αυτο και με κανει να νιωθω αδυναμία ακομα και με το 37). Εβαλα θερμόμετρο και πραγματι εχω 37 και νιωθω ζαβλακωμενη...εχετε ακουσει αν με την εγκυμοσυνη ανεβαινει λιγο η θερμοκρασια μας;

ανεβαινει απο την ωορηξια και μετα και αν μεινεις εγκυος δεν πεφτει,,,ευκολα τουλαχιστον,,,αρα εισαι πολύ εγκυος λεμε,,,,τωρα η ζαβλακωμαρα ειναι απο την προγεστερονη και τη λογική κουραση των εγκυων,,,,καλε απολαυσε τα ολα ,,,,, ωραιο το ζεν!!!!!!!!!!!!!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 1

3 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Τώρα το πρόσεξα εντωμεταξύ ότι έχεις στη φώτο σου κόκκους καφέ! Σωστά βλέπω?? Θέλεις να βλέπουμε τι θα χάνουμε όταν θα είμαστε όλες εγκυούλες? χαχαχαχα!

Για αιματολόγο που ψάχνεις η Λευ@ου στη Θεσσαλονίκη κάνει και ραντεβού μέσω ίντερνετ. Μπορείς να πας σ' αυτή που πάνε όλες :)

@Viv37 χαχαχαχαχαχα κλαιω κανονικα!!! Ηταν η μονη φωτο απο τον διαχειριστη εδω που μπορουσα να βαλω προφιλ..για καποιο λογο δεν μπορουσα αλλες να ανεβασω...εε....κ. Εβαλα αυτη να δωσω λιγο χρωμα ρε παιδι μου...χααχαχαα ..αχ καφε θα ακουμε κ καφε δεν θα βλεπουμε....χμμμ....εγω πηρα κ ενα φυτικο υποκαταστατο καφε...ψιλοκαλο ειναι ..πινεται κ ξεγελιεσαι...

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, silvy22 είπε:

εγω την τελευταία την έκανα με μεθη!!! πολυ ωραία εμπειρία!!! ουτε νερα ουτε τιποτα μονο λιγη πεινα!!! ποναω παρα πολυ στην εμβρυομεταφορα και σφιγγομουν πολυ .. αφου εμαθα απο τισ αλλεσ 2 στην 3η εκανα μεθη ολα πηγαν τελεια!!! πετυχαμε και εμφυτευση ...

Μακάρι να γίνεται αυτό και σε μένα 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 37 λεπτά , chitaneta είπε:

Στην αρχη εγω ειχα 37 συνεχεια αλλα ενιωθα μια χαρα..τωρα το πρωτο τριμηνο ειναι λογικο να νιωθεις κουραση..εγω στη θεση σου θα εκανα ενα self test να ειμαι σιγουρη οτι ολα ειναι οκ..αλλιως μην αγχωνεσαι..εγω εχω 1-2 βδομαδες που νιωθω παλι ο ευατος μου..πολυ κουραση ενιωθα..

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

nzSsp2.png

4 hours ago, Viv37 said:

χαχαχα! τον καφέ οι γιατροί όχι εγώ!!! Εγώ το λατρεύω τον καφέ!!! Αλλά μη μου αγχώνεσαι μετά την εγκυμοσύνη η διατροφή σου θα έχει τόσα πολλά πράγματα και πεντανόστιμα και μεγάλες ποσότητες που θα λες μας δουλεύει αυτή? Έτσι θα χάσουμε τα κιλά τις εγκυμοσύνης? Εδώ εσύ έκοψες τον μπακλαβά που ήταν και μπροστά στα μούτρα σου!! Μη φοβάσαι τίποτα! χαχαχαχαχα

Ναι μπορείς να το κάνεις έτσι ή να πεις σε κάποιον γιατρό εκεί ότι θέλεις να κάνεις τις εξετάσεις που θα σου γράψει η Λε..ου και να στις γράψουν με το αγγλικό σύστημα. Αν και οι άγγλοι δεν ξέρω αν μπορούν να παρεκκλίνουν καθόλου από το πρωτόκολλο.

@Viv37 πως λέγεται ακριβώς η γιατρό για να βρω τα στοιχεία της στο internet? Ευχαριστώ παρα πολύ εκ των προτέρων.

πρίν από 12 λεπτά , MelissaRobert είπε:

@Viv37 πως λέγεται ακριβώς η γιατρό για να βρω τα στοιχεία της στο internet? Ευχαριστώ παρα πολύ εκ των προτέρων.

Καλησπέρα, απαντάω εγώ για τη Βιβη, η γιατρός λέγεται Ελευθερία Λευκού αιματολόγος 

3 hours ago, marina_86 said:

Η Λευκού είναι από τις πιο γνωστές αιματολογους ανοσολογους, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Ειδικεύεται στις εξωσωματικές κ στα ξεψαχνιζει όλα. Πολλές γυναίκες από Αθήνα κάνουν ψηφιακά ραντεβού μαζί της, γιατί ουσιαστικά δεν σε εξετάζει. Της λες το ιστορικό σου, σου γράφει εξετάσεις, όταν τις έχεις έτοιμες της τις στέλνεις και ξανακάνετε ραντεβού ψηφιακό ή τηλεφωνικό για να στα εξηγήσει. Επίσης, σου στέλνει με mail ένα προτεινόμενο πρωτόκολλο για την ετ. που θα το δείξεις στον γιατρό σου (πχ. Για κορτιζόνη, σαλοσπιρ κτλ).

Το θέμα είναι ότι οι εξετάσεις είναι ακριβουτσικες. Κάποιες δεν γράφονται καν. Εσένα μπορεί να στις γράψει; Δεν ξέρω τι γίνεται με τους μόνιμους κατοίκους του εξωτερικού, γι'αυτό ρωτάω. Αν μπορεί να στις γράψει, μπορείς να το κάνεις όπως είπες. Τη μέρα που θα έρθεις για το ΕΡΑ. Αν δεν μπορεί, ρώτα αν γίνεται να στις γράψει σε κάποια φίλη σου, αδερφή σου, δεν ξέρω. 

Πάντα όμως μπορείς να κάνεις ένα ραντεβού μαζί της και να τη ρωτήσεις τι πρέπει να ελέγξεις στο Λονδίνο. Να σου πει δηλαδή τι θεωρεί απαραίτητο να δεις αιματολογικά κ ανοσολογικά, να πας εκεί σε έναν γιατρό κ να τα ζητήσεις (δεν ξέρω τη διαδικασία) κ ίσως όταν έχεις τα αποτελέσματα, να ξανακάνετε ένα ραντεβού. 

Όλα αυτά βέβαια αν δέχεται η Λευκού νέους πελάτες. Γιατί σε κάποια φάση ήταν τόσο φουλ που δε δεχόταν καινούργιους. Αυτό βέβαια μπορεί να έχει αλλάξει τώρα. Δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις! Η Λευκού θα δει τα πάντα!

Τέλεια…μόλις βρήκα και τα στοιχεία της στο internet - Ελευθερία Λευκού, σωστά; Θα πάρω αύριο τηλ. Α ρε κορίτσια τι θα έκανα χωρίς εσάς;!

Οταν λες να μου τα γράψει, τι ακριβώς πρέπει να έχει κάποιος; ΑΜΚΑ; Επειδή έχω έναν αριθμό από τότε που ζούσα Ελλάδα. ελπίζω να ισχύει ακόμα βέβαια.

Παλι ευχαριστώ πολύ.

5 minutes ago, Villi said:

Καλησπέρα, απαντάω εγώ για τη Βιβη, η γιατρός λέγεται Ελευθερία Λευκού αιματολόγος 

Μόλις το βρήκα, ευχαριστώ παρα πολύ!!!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , MelissaRobert είπε:

Τέλεια…μόλις βρήκα και τα στοιχεία της στο internet - Ελευθερία Λευκού, σωστά; Θα πάρω αύριο τηλ. Α ρε κορίτσια τι θα έκανα χωρίς εσάς;!

Οταν λες να μου τα γράψει, τι ακριβώς πρέπει να έχει κάποιος; ΑΜΚΑ; Επειδή έχω έναν αριθμό από τότε που ζούσα Ελλάδα. ελπίζω να ισχύει ακόμα βέβαια.

Παλι ευχαριστώ πολύ.

Μόλις το βρήκα, ευχαριστώ παρα πολύ!!!

Παρε ένα τηλέφωνο σήμερα, να ακούσεις στον τηλεφωνητή τις ώρες του ιατρείου, γιατί αν θυμάμαι καλά διαφοροποιούνται  απο μέρα σε μέρα. 

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

και το αβοκαντο μου έλεγαν τα κορίτσια απο δίπλα και φυσικα πολυ νερο ;-)

Ειμαι αλλεργική στο αβοκάντο. Αλλα ας μείνω εγώ έγκυος και ας έχω και δυσκοιλιότητα χαχαχα!

4 ώρες πρίν, gigi 72 είπε:

Εμένα ο γιατρός μου είπε να πίνω όταν του είπα αν κάνει... ακριβώς γιατί με βοηθάει με το έντερο, έχω το σύνδρομο ευερεθιστου εντέρου και υποφέρω.. Εξάλλου και εδώ κάπου στο φόρουμ αν ψάξεις η πιο πολλές εγκυμονουσες κοπέλες πίνουν.. Το έψαξα και εγώ.. Πάτησα στο Google χαμομήλι και εγκυμοσύνη φόρουμ και μου έβγαλε πολλές απαντήσεις από κοπέλες που πίνουν χωρίς πρόβλημα. Εντάξει δεν είπαμε να πίνεις ένα κουβά αλλά ένα φλιτζάνι όταν έχεις πρόβλημα. Όλα με μέτρο. 

Κι εγώ έχω ευερέθιστο έντερο και νομίζω οτι πλέον συνήθισα να πονάει μονίμως και το αφήνω μόνο του να ηρεμήσει αλλά αν το χαμομηλάκι κάνει δουλειά θα το δοκιμάσω οπωσδήποτε.

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Condios said:

Ως το κυλικείο θα πήγαινα αν τρωγαμε,,αλλιώς ούτε καν,,,,γίνομαι πολύ bitch στο λόγο όταν θελω να τον βρω να ξερεις,,,και μια χαρα το καταλαβαίνουν εκεί μεσα και με παίρνει ο ίδιος, συνήθως μεσημέρι όταν πάει λεει σε χειρουργειο,,,παντα τον χανω σα σημα και καταλαβαινω οτι μπηκε σε παρκινγκ,,,,εν τω μεταξυ δε μου κανει καθολου παραξενο που οδηγει τζιπ να ξερεις,,,ολοι οι κοντοι ή τουλαχιστον οι περισσοτεροι τετοιο οδηγούν,,,αχαχαχαχαχα. Αχ καλα να τον εχει ο Θεος να τα καταφερει και μαζι μου,,,και ας μην τον βλεπω συχνα. 

αυτα τα reactions λες και τα χρεωνονται ενα πραγμα και δε μας τα αφηνουν απειρα πια,,,,,,,αχαχχα καρδουλες πολλες εδώ!!!!!!!!! Καλοκαιρινη ηταν και η περσινη και δεν πηγε καλα και τον καυσωνα φαγαμε και διακοπες παλι δεν πηγαμε,,,αλλα ειπαμε,,,τα παλια να πανε στα παλιατζιδικα,,,,παμε με αλλον αερα πλεον,,,επαναστατικο αχαχαχα,,,,, σε ευχαριστώ,,,θετική ειμαι,,για καλο παω ,,,σε καλο θα βγει! Εσυ γυρισες απο το εξοχικό ή ακομα απολαμβάνεις καθαρό αερα και θαλασσίτσα? 

Άσε...κι εγω το καλοκαίρι ειχα κατέβει Αθήνα για την 2η ετ...και έφαγα τον καύσωνα και σταχτες και καπνους απο τη φωτιά στην Αττική και ενα τεράστιο 0 χοριακης! Αξεχαστη εμπειρία!

Αλλά οπως λες κι εσυ αυτα ειβαι περασμένα...τωρα παμε για άλλα! Ο μάγος δεν θα σε αφησει έτσι και το ξέρεις!

Εγώ ακομα στο εξοχικό! Επιασε κρύο βεβαια και δεν καναμε πολλες βολτες...κολλημενη στη ξυλοσομπα χεχεχε.

Γυρναμε αύριο γιατι πεμπτη πρωι εχω υπέρηχο...

• Μου αρέσει 2

3 ώρες πρίν, Condios είπε:

Ότι και να πω σε σένα είναι λιγο,,,,συγκινηθήκαμε πάλι μεσημεριάτικα,,,,αλλά ταυτόχρονα γελάω με την κυνικότητα σου και σ'αγαπωωωωωωωω

Κορίτσια μόνο καλά έρχονται,,,τώρα τα πήγματα, οι κολικοί και τα περίεργα καλό θα ήταν να παραλείπονται αλλά ακόμα και αυτά κομμάτι της διαδικασίας είναι,,,και αυτός ο οργανισμός μας ότι μπορεί κάνει για να ανταπεξέρχεται στα δρώμενα! @Fili ελπίζω σύντομα να ανακουφιστείς κοριτσάκι μου! 

@Hope19 καλώς τα δέχτηκες τα μωράκια σου!!!!!!! καλό κλώσσημα και οοοοομμμμ και πολύ μπεμπεδόσκονη απο τις εγκυούλες και πολλές αγκαλιές από τις wanna be mums και από τις ήδη mums !!!!!!!! Είναι η σειρά σου!!!!!!!!! Και η σειρά σου!!!!!! σημερα έχει υπέροχη μέρα εδώ τουλάχιστον Θεσσαλία μεριά,,,,μαλάκωσε ο καιρός και έχει λιακαδίτσα φουλ.

@anoulious μου διάβασα καλά? 10 ετ και η 10η σου έδωσε το μπουμπουκάκι σου?????????? Είδωλο δύναμης και παράδειγμα προς μίμηση είσαι κορίτσι μου.,,,,να χαίρεσαι γερή το μωρό σου και να το καμαρώνεις!!!!!!!!!!! 

Εγώ κορίτσια μου όμορφα ετοίμασα φαρμακείο αποκατάστασης για το μετά χειρουργείο με γάζες, πανάκια αλκόολ,,,και μπλα μπλα μπλα,,,,ετοίμασα τρόφιμα ζελέ, ρύζια , φιδέδες και ότι βλακεία θα επιτρέπεται να τρώω,,,ενημερώθηκα για το εξιτήριο αλλά ακόμα ώρα εισαγωγής δεν ξέρω, θα μαθω τη Δευτερα στον προεγχειριτικό. Θέλω να πιστεύω πως 2η μερα μετα το χειρουργειο θα καταφερω να συνοδευσω το συζυγο στον κοντο μαγο ,,,μπας και τον δω και αυτον λιγο να συζητησουμε τί και πως και πότε! Κατά τα άλλα,,,αν και θα είμαι νηστικό το καημένο ένα θεατρο το κλεισαμε για Κυριακή απόγευμα,,,,να προλαβουμε να γελασουμε λιγο πριν την αφαιρεση. Γιατί,,,όλα για την υγεία, όλα για το μωρό αλλα και λίγο για μας ρε παιδί μου!!!!!!!! πολλά φιλιά στα μουτράκια σας νοερά!!!!!!! 

@Chrussa1982 έσω έτοιμη και εσύ,,,περιμένουν αυτά ξέρεις τη μανούλα ε?????????????

Κοριτσάκια λέω να σταματήσουμε να μιλάμε για φαγητά μέχρι να μπορέσει να ξαναφάει η γλυκιά μας η @Condios. Στις 29 είναι η λαπαροσκόπηση ή δικά μου βγάζω? Έκανες πάρα πολύ καλά που έκλεισες θεατράκι! Πρέπει να ζούμε και λίγο! Όλα θα πάνε τέλεια και μετά θα είσαι πανέτοιμη να δεχτείς τα εμβρυάκια σου! Φαντάζομαι πόσο άγχος θα έχεις. Εμείς ξέρεις. Θα κάνουμε τη δουλειά μας εδώ. Άπειρη θετική ενέργεια συντονισμένα για να φτάσει σ' εσένα με το τσουβάλι! Και μετά ποιός σε πιάνει!!!!

3 ώρες πρίν, Hope19 είπε:

Κοριτσια μου μολις τα βαλαμε τα εμβρυακια...ειμαι στο κρεβατι για λιγη ξεκουραση...δεν εχω στειλει μνμ ουτε αντρα μου...εσας σκεφτηκα κατευθειαν! Ολα καλα πηγαν!!! 

Μπράβο σου κοριτσάκι μου! Καλώς τα δέχτηκες! Να στεριώσουν εύχομαι! Να γραπωθούν γερά και να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη εύχομαι! Πότε σου είπαν για χοριακή?

3 ώρες πρίν, MELINASP είπε:

Σε ευχαριστώ κοριτσάκι μου να είσαι καλά! Τι κάνεις πως είσαι;;; 

Δεν κατάλαβα τίποτα μόνο αυτό που είπες κ εσύ κάτι βρέθηκε αλλά μικρό; ο ντοκ τι σου είπε αγάπη; 

Με το καλό κοριτσάκι μου σήμερα να πήγαν όλα καλά!!! Ξάπλα και ξεκούραση και σε λίγες μέρες χαμός με ένα σούπερ νούμερο!! 

Έλα αγάπη μ ναι πάλι καλά μ πέρασε εντελώς. Να σαι καλά για τη πεθερά. Πως είσαι εσύ;; 

Μπράβο κοριτσάκι μ με τι καλό να κάνεις και την αυχενική να ηρεμήσεις! 

Εδώ αγάπη μ σας έχασα λόγο χειρουργείο της πεθεράς κ; Ι μπήκα και έχω 25 σελίδες να διαβάσω ομμμμμ χαχαχαχαχα μπράβο για το τσιγάρο αγάπη μ πολύ καλά κάνεις σε θαυμάζω που κρατιέσαι εγώ ή μαχαίρι η καθόλου χαχαχαχα

Τώρα και να απαντησω έχουν περάσει τόσες μέρες χαχαχαχαχα αλλά θα σ πω τι μ είχε πει ο ντοκ παλιά ότι έχουν επίδραση 48 ωρών οπότε και να το ξεχνουσα να μην αγχωνομουν

Με το που διάβασα ότι τα έκανες βουτά στη με ρέντα σε αγάπησα ακόμα πιο πολύ κοιλιοδουλη αγαπημένη μουυυυ ♥ 

Σούπερ αγάπη μ το 9 φτου φτου! Χαπακωσου τώρα και όλα καλά δεν μας νοιάζει τίποτα έρχονται τα φασολινια μας!!! 

Ωωωω Αντε με το καλό αγάπη μ κοντεύεις να ηρεμήσεις ♥ 

Πολύ καλό το νούμερο σου κοριτσάκι μ συγχαρητήρια!!! ♥️ 

Αγάπες μου σας έχασα τρέχαμε με το χειρουργείο της πεθεράς μου. 25 σελίδας βρήκα γλωσσοκοπανες μ χαχαχαχαχαχα ποστσρω αυτό και μπαίνω για τις υπόλοιπες 15 σελίδες γτ δεν ξέρω αν θα το πάρει όλο το σεντόνι θέλω να τα δω κ όλα μην χασω τπτ χαχαχαχαχα επανέρχομαι 

Ξέρεις ότι λατρεύουμε τα σεντόνια σου!!!

3 ώρες πρίν, Neli83 είπε:

Η κοιλια εχει πεταξει ηδη..! Τρωω σαν να μην υπαρχει αυριο ασε! Το καλο ειναι οτι εχω σταματησει τα cyclacur και τις prolutex απο αρχες του μηνα και εδω και καμια βδομαδα ειδα οτι ξεπρηστηκα..στο προσωπο τουλαχιστον...

Αχ τι ωραία! Τώρα που ξεμπέρδεψες και με ενέσεις και cyclacur θα μπορείς να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου πιο εύκολα! Χαιδεψε την κοιλίτσα σου για μας!

• Μου αρέσει 3

1 hour ago, Neli83 said:

Στην αρχη εγω ειχα 37 συνεχεια αλλα ενιωθα μια χαρα..τωρα το πρωτο τριμηνο ειναι λογικο να νιωθεις κουραση..εγω στη θεση σου θα εκανα ενα self test να ειμαι σιγουρη οτι ολα ειναι οκ..αλλιως μην αγχωνεσαι..εγω εχω 1-2 βδομαδες που νιωθω παλι ο ευατος μου..πολυ κουραση ενιωθα..

Αχ δώσε κουράγιο Νελη μας γλυκια!! ❤️

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...