Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εχω μπερδευτεί. Μου ενέπνευσε αρκετή εμπιστοσύνη, δε θα κάνω κάτι που μου φαίνεται εντελώς κουλό. Να σας πω και κάτι; Αν είναι απλά για έξτρα εξετάσεις να τις κάνω Κ να τις πληρώσω, δε θέλω να κάνω κάτι που να έχει επιπλέον επιβάρυνση ή υγεία μου μόνο. 

Εντάξει νορμάλ ακουγονται όλα αυτά . Κ η υστεροσκοπηση αν σου κάνει Κ κάποιο scratcing πριν την εμβρυομεταφορα μόνο καλό κάνει . Εντάξει τώρα για τις ωοληψιες το θετικό είναι ότι θα δοκιμάσεις καινούριο έμβρυολογικό . 

Το σπερμοδιαγραμμα βγήκε ? 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

On 21/3/2022 at 1:49 ΜΜ, Chrussa1982 είπε:

Πείτε τα ρε κορίτσια. Αν θέλουν 48 ώρες βόλτες αλίμονο μας!!! Να αρχίσουμε κ εμείς τις βόλτες άμα είναι.

Κοριτσιαααααα λέω να Κλωθώ 2 3 μέρες και μετά να σηκωθώ...χαλαρά όμως για κανένα μαγείρεμα..ε;;! Βέβαια ότι είναι να γίνει θα γίνει ..αλλά κουβέντα να γίνεται...οοομμμμμ 

Εγώ και παραπάνω μέρες θα σ έλεγα να κάτσεις να χαλαρώσεις και μετά ναι κάνα μαγείρεμα μόνο τπτ άλλο ξάπλα κ κλωσιμο! ♥️ 

21 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Κορίτσια έχω νέα!!! Με ενημέρωσε η μαία..Πέμπτη 11.30 θα βάλω τα μωράκια μου!! Θα μου γράψει άδεια μέχρι 2/4 που θα είναι η μέρα της χοριακης. Άρα έχει δίκιο η Βιλλι μας στις 9 μέρες γίνεται..αχου και με έπιασε τρέμουλο από την ανυπομονησία!!!

Ωωωωωω τέλεια αγάπη μ με το καλό θα κάτσεις κ σπίτι μπόλικες μερούλες. Μια χαρά!!! ♥️ 

20 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Ναι κορίτσι μου αλλά σε εντελώς φυσικό κύκλο με δικό μου ωάριο και καθόλου προετοιμασία. Ούτε για το νερό δεν με είχαν ενημερώσει..για αυτό και έχω τόσο χαζές ερωτήσεις!

Ξέρεις τι σκέφτηκα. Πέφτει Σάββατο. Χλωμό να την έχω την ίδια μέρα. Θα ρωτήσω αν τη κάνω στο Ρέα μήπως την έχω την ίδια μέρα. 

ευχαριστώ κορίτσι μου. Έρχεται και η δική σου η σειρά. Να δεις τρέλα που θα νιώθεις 2 3 μέρες πριν χαχαχα 

Εύχομαι η φίλη σου να έχει δίκιο. Μέσα από την καρδιά μου. Αν όμως όντως δεν υπάρχει τίποτα και απέβαλλε να της δώσει μια σαφή απάντηση ο γιατρός γιατί απέτυχε τρίτη φορά..ουφφφφ υπομονή μέχρι την Τετάρτη!!

Το Ρέα κάνει μέχρι κ Κυριακή αν θες. Χοριακη έχω κάνει εγώ και μάλιστα σε μια δυο ώρες έχεις αποτελεσματα

19 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Θα δω εκεί που λέει η Ελισάβετ είναι πολύ κοντά μου. Αν όντως τη βγάζει ίδια μέρα θα είναι ευχής έργον!! Αλλιώς με την αγωνία που θα έχω θα πάω και στο Ιασώ τι να κάνω. Άλλο 7 ευρώ άλλο 50. Τώρα θα μου πείτε τόσα έχουμε δώσει τσιγκουνευεσαι ρε μαντάμ τα 50 της χοριακης; Εννοείται πως ναι χαχαχαχα. Σήμερα η Στεφ ..μου έστειλε ένα κατεβατο οδηγίες. Να είναι καλά μου έγραψε και έξτρα σικλακουρ μη τυχόν και ξεμεινω χαχαχα.με ρώτησε κ πως πάω με τα φάρμακα. Με έχει κατασκλαβωσει. Το μόνο κακό ότι στο Ρέα δεν θα μπορεί να μπει μέσα ο άντρας μου στην ετ να μου κρατάει το χέρι 

Γτ στα άλλα μπαίνουν οι άντρες μας;; εμένα δεν τον άφησαν ποτέ σνιφφ

17 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Λοιπόν,κορίτσια μίλησα με γιατρό. Μου είπε ότι τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα από αυτό που περιμέναμε. Είπε ότι δεν έχω κάποιο μικρόβιο που προκαλεί ενδομητριτιδα ή χρόνια φλεγμονή που έχει δύσκολη αντιμετώπιση αλλά έχω δυσβιωση!!! Δηλαδή έπεσαν οι γαλακτοβακιλλοι, διαταράχθηκε το περιβάλλον κ αυξήθηκαν τα άλλα βακτήρια που δεν τα θέλουμε. Άρα... Στοχεύουμε κατά κύριο λόγο στους γαλακτοβακιλλους με τούρμπο δόσεις! Εγχύσεις είπε ότι δεν χρειάζομαι, ούτε πολλή αντιβίωση. Μου έδωσε για δέκα μέρες την κλασική vibram... και για 6 μέρες μια άλλη, δεν τη θυμάμαι. Άμεση έναρξη είπε. Αυτό που ξέχασα να τον ρωτήσω είναι αν θα χρειαστεί επανάληψη του ngs. Αλλά έτσι κι αλλιώς περιμένω ΕΡΑ τεστ, οπότε θα ξαναμιλήσουμε. Δεν γλιτώνει!!! Του το είπα κι όλας! Χαχαχαχαχα Πρηχτενννν!!!!

@anoulious μετά λες δεν είσαι γιατρός! Μου έλεγε τι να πάρω κ σε σκεφτόμουν κ έλεγα εντάξει, ΘΕΆ!!!!!❤️

Αντε μπράβο ρε αγάπη καλά τα νέα πολύ ωραία!!! ♥️ 

3 ώρες πρίν, Fili είπε:

Ναι δε βοήθησε ιδιαίτερα. Έχει αλλάξει το σύστημα και μάλλον διαμαρτυρεται. Αντί για τρεις την ημέρα φτάσαμε στο μια μέρα στις τρεις κι αυτή πφφφφφ Τώρα που ξέρω ότι είναι έντερο τουλάχιστον ηρέμησα. Ελπίζω μέχρι το βράδυ να αδειάσει και να ηρεμήσει τι να πω.. 

Δεν πάω για δουλίτσα σήμερα. Θα κάτσω καναπεδατη. Και να θελα δεν μπορώ. Έφαγα ακτινίδια και θα μου φέρει το γλυκάκι γιαούρτι και κεφιρ ❤️

Καλε πλησιάζει η ώρα της @Hope19. Τι ώρα είχε πει;;; ξεκινάω τα οοοοοοομμμμμμμ... ❤️❤️❤️❤️

Ωχ τρομάρα που πήρες ρε αγάπη ξάπλα κ φαε ότι σε βοηθάει και κανένα δαμάσκηνο να πας τουαλέτα να ησυχάσεις! 

1 hour ago, Condios είπε:

Ότι και να πω σε σένα είναι λιγο,,,,συγκινηθήκαμε πάλι μεσημεριάτικα,,,,αλλά ταυτόχρονα γελάω με την κυνικότητα σου και σ'αγαπωωωωωωωω

Κορίτσια μόνο καλά έρχονται,,,τώρα τα πήγματα, οι κολικοί και τα περίεργα καλό θα ήταν να παραλείπονται αλλά ακόμα και αυτά κομμάτι της διαδικασίας είναι,,,και αυτός ο οργανισμός μας ότι μπορεί κάνει για να ανταπεξέρχεται στα δρώμενα! @Fili ελπίζω σύντομα να ανακουφιστείς κοριτσάκι μου! 

@Hope19 καλώς τα δέχτηκες τα μωράκια σου!!!!!!! καλό κλώσσημα και οοοοομμμμ και πολύ μπεμπεδόσκονη απο τις εγκυούλες και πολλές αγκαλιές από τις wanna be mums και από τις ήδη mums !!!!!!!! Είναι η σειρά σου!!!!!!!!! Και η σειρά σου!!!!!! σημερα έχει υπέροχη μέρα εδώ τουλάχιστον Θεσσαλία μεριά,,,,μαλάκωσε ο καιρός και έχει λιακαδίτσα φουλ.

@anoulious μου διάβασα καλά? 10 ετ και η 10η σου έδωσε το μπουμπουκάκι σου?????????? Είδωλο δύναμης και παράδειγμα προς μίμηση είσαι κορίτσι μου.,,,,να χαίρεσαι γερή το μωρό σου και να το καμαρώνεις!!!!!!!!!!! 

Εγώ κορίτσια μου όμορφα ετοίμασα φαρμακείο αποκατάστασης για το μετά χειρουργείο με γάζες, πανάκια αλκόολ,,,και μπλα μπλα μπλα,,,,ετοίμασα τρόφιμα ζελέ, ρύζια , φιδέδες και ότι βλακεία θα επιτρέπεται να τρώω,,,ενημερώθηκα για το εξιτήριο αλλά ακόμα ώρα εισαγωγής δεν ξέρω, θα μαθω τη Δευτερα στον προεγχειριτικό. Θέλω να πιστεύω πως 2η μερα μετα το χειρουργειο θα καταφερω να συνοδευσω το συζυγο στον κοντο μαγο ,,,μπας και τον δω και αυτον λιγο να συζητησουμε τί και πως και πότε! Κατά τα άλλα,,,αν και θα είμαι νηστικό το καημένο ένα θεατρο το κλεισαμε για Κυριακή απόγευμα,,,,να προλαβουμε να γελασουμε λιγο πριν την αφαιρεση. Γιατί,,,όλα για την υγεία, όλα για το μωρό αλλα και λίγο για μας ρε παιδί μου!!!!!!!! πολλά φιλιά στα μουτράκια σας νοερά!!!!!!! 

@Chrussa1982 έσω έτοιμη και εσύ,,,περιμένουν αυτά ξέρεις τη μανούλα ε?????????????

Με το καλό αγάπη μ σούπερ σε βρίσκω όλα έτοιμα! Καλά έκανες κ έκλεισες θέατρο να χαλαρώσεις!! 

1 hour ago, Hope19 είπε:

Κοριτσια μου μολις τα βαλαμε τα εμβρυακια...ειμαι στο κρεβατι για λιγη ξεκουραση...δεν εχω στειλει μνμ ουτε αντρα μου...εσας σκεφτηκα κατευθειαν! Ολα καλα πηγαν!!! 

Με το καλό κοριτσάκι μ να πας σπιτάκι σ να κλοσησεις και σε λίγες μέρες να κάνουμε χαμό με. Τη χιριακαρα σου!!! 

πρίν από 38 λεπτά , Fili είπε:

Και πολύ καλά έκανες και έκλεισες κ το θεατράκι σου. Η ζωή θέλει χαμόγελα και να περνάμε ομορφα

@MELINASP αγαπηηηηη!!! Τι έγινε με πεθερουλα; ενημερώσου και πες μας :grin::grin:

Όλα καλά το αφαίρεσαν είχε και μπόλικα. Καλά εκείνη ρεσιτάλ μας άκουσε όλος ο Πειραιάς εκείνη δηλαδή και τον συζηγο. Τώρα αναμένουμε βιοψία που ξέρουμε τι θα δείξει πάλι. Και ο θεςο βοηθός να βάλει μυαλό και να κάνει σωστά τις θεραπείες τις. Γτ τα ξαναέβγαλε τώρα γτ πέρσι άργησε 8 μήνες τις εγχυσεις στη κόστη γτ λέει είχε ecoli ομμμμμμμμ

Ουυυυυφ σας διάβασα τελείωσα χαχαχαχα πάω για τσιγάρο τώρα το νου σας μην βρω 5 σελίδες χαχαχαχαχαχα

Σήμερα έχουμε ραντεβού στο fertlab τη τράπεζα σπέρματος να δω τι χαρτιά θέλουν και πως γίνεται η διαδικασια

• Μου αρέσει 5
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 31 λεπτά , Neli83 είπε:

Η κοιλια εχει πεταξει ηδη..! Τρωω σαν να μην υπαρχει αυριο ασε! Το καλο ειναι οτι εχω σταματησει τα cyclacur και τις prolutex απο αρχες του μηνα και εδω και καμια βδομαδα ειδα οτι ξεπρηστηκα..στο προσωπο τουλαχιστον...

Αχου διδυμοκοιλιτσα!!! Κουκλίτσα θα είσαι. Ερώτηση κρίσεως..πρήζει τόσο πολύ το σικλακουρ;; Εμένα μόνο στην κοιλιά ένιωθα κάπως. Αλλά από το Σάββατο που έκοψα αλατι η κοιλιά αμέσως μπήκε μέσα. Τι σου είναι όμως η κατακράτηση ε??

Βέβαια για να μην ξεχνιόμαστε χλαπακιαζω. Μη ξεφτυλισω και τη @MELINASPπου είμαι το διατροφικό της είδωλο χαχαχαχα!!!

• Χαχα 4

2 hours ago, Ελισάβετ καπ 2 said:

Καλημέρα κορίτσι μου. Χρύσα πέρασα από το μικροβιολογικο δυστυχώς δεν ανοίγει Σάββατο. Για το χαμομηλάκι ένα φλυτζανι την ημέρα μπορείτε να πίνετε και αυτό όχι πολύ βαρύ γιατί κάνει συσπάσεις στην μήτρα και δεν το θέλουμε. Επίσης μπορεί να μην κάνουν καλή απορρόφηση τα φαρμακα που παίρνουμε στην εγκυμοσύνη με το χαμομήλι. Το πιο καλό για την τουαλέτα και δοκιμασμένο είναι ένα κομμάτι χαλβά μακεδονικό με φρουκτόζη. Κορίτσια κάνει θαύματα όσο απίστευτο και αν σας φαίνεται. 

Ααα για αυτο το λογο, καλο ειναι οχι χαμομηλι ε;

Καλά αυτο με το χαλβά πραγματι ακουγεται απίστευτο αλλά για να το λες! Φιλη απο οτι βλεπεις έχεις να δοκιμάσεις πολλά κόλπα! 

• Χαχα 1

πρίν από 9 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Αχου διδυμοκοιλιτσα!!! Κουκλίτσα θα είσαι. Ερώτηση κρίσεως..πρήζει τόσο πολύ το σικλακουρ;; Εμένα μόνο στην κοιλιά ένιωθα κάπως. Αλλά από το Σάββατο που έκοψα αλατι η κοιλιά αμέσως μπήκε μέσα. Τι σου είναι όμως η κατακράτηση ε??

Βέβαια για να μην ξεχνιόμαστε χλαπακιαζω. Μη ξεφτυλισω και τη @MELINASPπου είμαι το διατροφικό της είδωλο χαχαχαχα!!!

Αυτο καταλαβα οτι ηταν απο τα φαρμακα..αλλα δεν προσεχα καθολου την διατροφη μου..

nzSsp2.png

8 minutes ago, chitaneta said:

Καλά αυτο με το χαλβά πραγματι ακουγεται απίστευτο αλλά για να το λες! Φιλη απο οτι βλεπεις έχεις να δοκιμάσεις πολλά κόλπα! 

Οντως το υπέροχο παρέακι μας έχει λύσεις για τα πάντα!! Επιτέλους ηρέμησα κι εγώ. Φτου φτου φτου 

@MELINASPπάει τελείωσε επιτέλους κι αυτό και μπορείς τώρα να συγκεντρωθείς σε σένα. Να μας ενημερώσεις το απόγευμα!!! 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

1 hour ago, Hope19 said:

Κοριτσια μου μολις τα βαλαμε τα εμβρυακια...ειμαι στο κρεβατι για λιγη ξεκουραση...δεν εχω στειλει μνμ ουτε αντρα μου...εσας σκεφτηκα κατευθειαν! Ολα καλα πηγαν!!! 

Καλώς τα δεχτηκες!!!

Με το καλό σου εύχομαι όλα απο εδω και πέρα!!! Ξεκουραση τωρα!

@Chrussa1982 ναι τα cyclacur όντως πρήζουν. Τουλάχιστον εγώ σε μένα είδα μεγάλη διαφορά όταν τα σταμάτησα μετά την αποτυχημένη ετ για ένα τρίμηνο χωρίς αλλαγές στη διατροφή ή τον τρόπο ζωής μου. 

1 hour ago, Condios said:

Ότι και να πω σε σένα είναι λιγο,,,,συγκινηθήκαμε πάλι μεσημεριάτικα,,,,αλλά ταυτόχρονα γελάω με την κυνικότητα σου και σ'αγαπωωωωωωωω

Κορίτσια μόνο καλά έρχονται,,,τώρα τα πήγματα, οι κολικοί και τα περίεργα καλό θα ήταν να παραλείπονται αλλά ακόμα και αυτά κομμάτι της διαδικασίας είναι,,,και αυτός ο οργανισμός μας ότι μπορεί κάνει για να ανταπεξέρχεται στα δρώμενα! @Fili ελπίζω σύντομα να ανακουφιστείς κοριτσάκι μου! 

@Hope19 καλώς τα δέχτηκες τα μωράκια σου!!!!!!! καλό κλώσσημα και οοοοομμμμ και πολύ μπεμπεδόσκονη απο τις εγκυούλες και πολλές αγκαλιές από τις wanna be mums και από τις ήδη mums !!!!!!!! Είναι η σειρά σου!!!!!!!!! Και η σειρά σου!!!!!! σημερα έχει υπέροχη μέρα εδώ τουλάχιστον Θεσσαλία μεριά,,,,μαλάκωσε ο καιρός και έχει λιακαδίτσα φουλ.

@anoulious μου διάβασα καλά? 10 ετ και η 10η σου έδωσε το μπουμπουκάκι σου?????????? Είδωλο δύναμης και παράδειγμα προς μίμηση είσαι κορίτσι μου.,,,,να χαίρεσαι γερή το μωρό σου και να το καμαρώνεις!!!!!!!!!!! 

Εγώ κορίτσια μου όμορφα ετοίμασα φαρμακείο αποκατάστασης για το μετά χειρουργείο με γάζες, πανάκια αλκόολ,,,και μπλα μπλα μπλα,,,,ετοίμασα τρόφιμα ζελέ, ρύζια , φιδέδες και ότι βλακεία θα επιτρέπεται να τρώω,,,ενημερώθηκα για το εξιτήριο αλλά ακόμα ώρα εισαγωγής δεν ξέρω, θα μαθω τη Δευτερα στον προεγχειριτικό. Θέλω να πιστεύω πως 2η μερα μετα το χειρουργειο θα καταφερω να συνοδευσω το συζυγο στον κοντο μαγο ,,,μπας και τον δω και αυτον λιγο να συζητησουμε τί και πως και πότε! Κατά τα άλλα,,,αν και θα είμαι νηστικό το καημένο ένα θεατρο το κλεισαμε για Κυριακή απόγευμα,,,,να προλαβουμε να γελασουμε λιγο πριν την αφαιρεση. Γιατί,,,όλα για την υγεία, όλα για το μωρό αλλα και λίγο για μας ρε παιδί μου!!!!!!!! πολλά φιλιά στα μουτράκια σας νοερά!!!!!!! 

@Chrussa1982 έσω έτοιμη και εσύ,,,περιμένουν αυτά ξέρεις τη μανούλα ε?????????????

Ετοιμαζεσαι φουλ ε;

Αντε με το καλό να το κάνεις κι αυτο να ξεμπερδεψεις και μετα παμε γι άλλα πιο μεγάλα!

Δηλαδή την Τρίτη ειναι η εγχείρηση;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , chitaneta είπε:

Ένα φλιτζάνι την ημέρα μπορούμε. Τουλάχιστον στο χαρτί που μου είχε δώσει εμένα ο γιατρός με το τι επιτρέπεται και τι όχι έτσι έγραφε. Ο δε χαλβάς σκέτο κλύσμα χα χα χα χα χα χα 

1 ώρα πρίν, Condios είπε:

Με το καλό κορίτσι μου να πάνε όλα καλά και να έχεις γρήγορη ανάρρωση. Τα φιλιά μου στον μαγο όταν πας. Πολύ μου έχει λείψει αλλά χαίρομαι που δεν τον έχω ανάγκη τώρα όπως δεν θα τον έχεις και εσύ σε λίγο καιρό. 

• Χαχα 3

πρίν από 21 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Αγαπημενη μου μαζί σου κλείνει ο Μάρτιος με το χειρουργείο σου, το οποίο θα σε φέρει ένα βήμα κοντά στο όνειρο. Καλά έκανες και έκλεισες θέατρο. Γενικά να ευχαριστηθείς αυτές τις μέρες πριν την επέμβαση. Φάε του σκασμου, διασκέδασε με την ψυχή σου γιατί λίαν συντόμως θα κλωθεις κ εσύ!!! Και μη νομίζεις ότι θα δε αφήσω εγώ έτσι. Συντονιζομαστε εκ νέου για πάρτυ σου κοριτσάρα μου. Εσύ θα είσαι ναρκωμενη και θα πλαισιώνεσαι από οοομμμμμ και θετική ενέργεια από όλες μας!! Είπαμε ..η μία για την άλλη. Όχι μόνο στις ετ. Αλλά και στα χειρουργεία. Μέχρι να αλλάξουμε πίστα. Που κ εκεί πάλι μαζί θα είμαστε. Έκανες κ ετοιμασίες βλέπω και οργανώθηκες. 

Ψυχίτσα και μόνο που θα με σκέφτεστε μου φτάνει να ξέρετε,,,,λογικά όταν με το καλό ξυπνήσω απ'το χειρουργείο αν δεν κλαίω ως συνήθως μετά από ναρκωση και δε φωνάζω "θα πεθανωωωωωωωω" αχαχαχαχα ετσι κανω η δολια παντα,,αχαχαχα,,,,θα σας τα πω όλα και θα σας εχω και παρεα,,,εσυ θα κλωσσάς και η @Hope19 μας οπότε θα έχετε χρόνο,,χοχοχο και οοοομμμμ,,,,,πάντα κάνω ετοιμασίες,,,δουλεύει ο ωροσκόπος Παρθένος γαρ πλεον και ειμαι ψυχαναγκαστική ,,,μεχρι και το δειγμα του συζύγου κανονισα στο a lab & ακεσω για το ποτε θα το παει,,ποσα θα πληρωσει,,,την ωρα τη μερα,,,αστα,,,τρελή για δεσιμο,,,αλλά απολαμβανω να ορίζω ότι μπορώ σε τετοια ,,,εφοσον στα υπολοιπα είπαμε,,,αφεση στον Κύριο για το τι θελει για την καθεμια μας και αμήν!!!!!!!!!!!! 

πρίν από 19 λεπτά , MELINASP είπε:

Με το καλό αγάπη μ σούπερ σε βρίσκω όλα έτοιμα! Καλά έκανες κ έκλεισες θέατρο να χαλαρώσεις!! 

Όλα καλά το αφαίρεσαν είχε και μπόλικα. Καλά εκείνη ρεσιτάλ μας άκουσε όλος ο Πειραιάς εκείνη δηλαδή και τον συζηγο. Τώρα αναμένουμε βιοψία που ξέρουμε τι θα δείξει πάλι. Και ο θεςο βοηθός να βάλει μυαλό και να κάνει σωστά τις θεραπείες τις. Γτ τα ξαναέβγαλε τώρα γτ πέρσι άργησε 8 μήνες τις εγχυσεις στη κόστη γτ λέει είχε ecoli ομμμμμμμμ

Ουυυυυφ σας διάβασα τελείωσα χαχαχαχα πάω για τσιγάρο τώρα το νου σας μην βρω 5 σελίδες χαχαχαχαχαχα

Σήμερα έχουμε ραντεβού στο fertlab τη τράπεζα σπέρματος να δω τι χαρτιά θέλουν και πως γίνεται η διαδικασια

Γιουπιιιιιιι περιμενουμε νεα σου αγαπημενη να μας πεις τί και πως θα γινει !!!!! με το καλό,,,,το δυνατοτερο σπερματακι και το πιο ομορφο πες τους θελουμε,,,,περαστικα για τη Ρουλα σου.

πρίν από 4 λεπτά , chitaneta είπε:

Ετοιμαζεσαι φουλ ε;

Αντε με το καλό να το κάνεις κι αυτο να ξεμπερδεψεις και μετα παμε γι άλλα πιο μεγάλα!

Δηλαδή την Τρίτη ειναι η εγχείρηση;

Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχες,,,,πάμε για άλλα,, βημα βημα ναι,,,Τρίτη ναι,,, πρωί θεωρητικά,,,Τριτη-Τεταρτη και Πεμπτη χειρουργει,,,και το εβαλα ετσι ωστε αν χρειαστει να με δει την Παρασκευή και να μπορω να φυγω μετα,,,καλά,,,αν ειμαι καλα και μπορω και κινουμαι? θα αλωνισουμε την πρωτευουσα με το μωάκι μου τον αντρουλη μου....θελει να με παει καζινο ο καμμενος,,,αχαχαχαχα και εγω παλι του λεω θελω να παω να φαω στου Κουτσοπουλου,,,τουλαχιστον τα σχεδια ειναι στο μυαλο,,,στην πραξη θα φανει μετα το χειροκροτημα-επεμβαση. Το σιγουρο ειναι οτι διακοπες καλοκαιρινες δεν προβλεπονται για φετος λόγω εξόδων,,,οποτε προτιμώ εγώ αν είναι όλα καλά τότε και έτοιμα να κανω τοτε την ετ μου,,,λιγο πριν το κλεισιμο του κοντου μαγου για διακοπες του....άντε να δουμε! 

πρίν από 9 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Ένα φλιτζάνι την ημέρα μπορούμε. Τουλάχιστον στο χαρτί που μου είχε δώσει εμένα ο γιατρός με το τι επιτρέπεται και τι όχι έτσι έγραφε. Ο δε χαλβάς σκέτο κλύσμα χα χα χα χα χα χα 

Με το καλό κορίτσι μου να πάνε όλα καλά και να έχεις γρήγορη ανάρρωση. Τα φιλιά μου στον μαγο όταν πας. Πολύ μου έχει λείψει αλλά χαίρομαι που δεν τον έχω ανάγκη τώρα όπως δεν θα τον έχεις και εσύ σε λίγο καιρό. 

Ευχαριστώ πολύ λουλούδι μου,,,,δεν ειναι εκεί καλέ τις Πέμπτες,,,χειρουργεί,,,,το ειχα ξεχασει,,,δεν θα τον δω,,,θα τα πω τηλεφωνικα λογικα τα νεα της επεμβασης και τι και πως,,,,ελπιζω πραγματικα να μην τον εχω αναγκη και εγω σε λιγο καιρο. Αν και τωρα θα ημουν χαλαρη αν τον εβλεπα,,,θα τον εκανα τρελο χαβαλέ και θα τον ζαλιζα για το τι θελω απο την επομενη δοτρια,,,αν και πολυ ευκολα γραφω κατεβατα σε mail,,,,αληθεια σκεφτομαι να ζητησω ξανθια γαλανοματα,,,,και νεαρή και υγιεστατη φυσικά αρκετα με ίδια ομαδα αιματος ενος απο τους δυο μας. Ζητάω πολλά? αχαχαχαχαχαχαχαχαχα βρίστε με ελευθερα ,,, αυτοτρολαρομαι ουτως ή αλλως ! 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Με πέθανες με τον χαλβά!! Θεραπεύει κάθε νόσο κατ' εμε!! Τον λατρεύω!! 

• Χαχα 2

πρίν από 11 λεπτά , Condios είπε:

Ψυχίτσα και μόνο που θα με σκέφτεστε μου φτάνει να ξέρετε,,,,λογικά όταν με το καλό ξυπνήσω απ'το χειρουργείο αν δεν κλαίω ως συνήθως μετά από ναρκωση και δε φωνάζω "θα πεθανωωωωωωωω" αχαχαχαχα ετσι κανω η δολια παντα,,αχαχαχα,,,,θα σας τα πω όλα και θα σας εχω και παρεα,,,εσυ θα κλωσσάς και η @Hope19 μας οπότε θα έχετε χρόνο,,χοχοχο και οοοομμμμ,,,,,πάντα κάνω ετοιμασίες,,,δουλεύει ο ωροσκόπος Παρθένος γαρ πλεον και ειμαι ψυχαναγκαστική ,,,μεχρι και το δειγμα του συζύγου κανονισα στο a lab & ακεσω για το ποτε θα το παει,,ποσα θα πληρωσει,,,την ωρα τη μερα,,,αστα,,,τρελή για δεσιμο,,,αλλά απολαμβανω να ορίζω ότι μπορώ σε τετοια ,,,εφοσον στα υπολοιπα είπαμε,,,αφεση στον Κύριο για το τι θελει για την καθεμια μας και αμήν!!!!!!!!!!!! 

Γιουπιιιιιιι περιμενουμε νεα σου αγαπημενη να μας πεις τί και πως θα γινει !!!!! με το καλό,,,,το δυνατοτερο σπερματακι και το πιο ομορφο πες τους θελουμε,,,,περαστικα για τη Ρουλα σου.

Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχες,,,,πάμε για άλλα,, βημα βημα ναι,,,Τρίτη ναι,,, πρωί θεωρητικά,,,Τριτη-Τεταρτη και Πεμπτη χειρουργει,,,και το εβαλα ετσι ωστε αν χρειαστει να με δει την Παρασκευή και να μπορω να φυγω μετα,,,καλά,,,αν ειμαι καλα και μπορω και κινουμαι? θα αλωνισουμε την πρωτευουσα με το μωάκι μου τον αντρουλη μου....θελει να με παει καζινο ο καμμενος,,,αχαχαχαχα και εγω παλι του λεω θελω να παω να φαω στου Κουτσοπουλου,,,τουλαχιστον τα σχεδια ειναι στο μυαλο,,,στην πραξη θα φανει μετα το χειροκροτημα-επεμβαση. Το σιγουρο ειναι οτι διακοπες καλοκαιρινες δεν προβλεπονται για φετος λόγω εξόδων,,,οποτε προτιμώ εγώ αν είναι όλα καλά τότε και έτοιμα να κανω τοτε την ετ μου,,,λιγο πριν το κλεισιμο του κοντου μαγου για διακοπες του....άντε να δουμε! 

Ευχαριστώ πολύ λουλούδι μου,,,,δεν ειναι εκεί καλέ τις Πέμπτες,,,χειρουργεί,,,,το ειχα ξεχασει,,,δεν θα τον δω,,,θα τα πω τηλεφωνικα λογικα τα νεα της επεμβασης και τι και πως,,,,ελπιζω πραγματικα να μην τον εχω αναγκη και εγω σε λιγο καιρο. Αν και τωρα θα ημουν χαλαρη αν τον εβλεπα,,,θα τον εκανα τρελο χαβαλέ και θα τον ζαλιζα για το τι θελω απο την επομενη δοτρια,,,αν και πολυ ευκολα γραφω κατεβατα σε mail,,,,αληθεια σκεφτομαι να ζητησω ξανθια γαλανοματα,,,,και νεαρή και υγιεστατη φυσικά αρκετα με ίδια ομαδα αιματος ενος απο τους δυο μας. Ζητάω πολλά? αχαχαχαχαχαχαχαχαχα βρίστε με ελευθερα ,,, αυτοτρολαρομαι ουτως ή αλλως ! 

Ναι την Πέμπτη είναι στο Ιασώ. Όμως όταν έρθει η ώρα για την ετ να ξέρεις ότι πάει το πρωί. Μήπως να πας να την στήσεις απέξω και να του πεις ότι τυχαία πέρασες από εκεί και μιας και σε είδα έλα να πούμε δυο λογάκια. Αλλιώς να ξέρεις ανάμεσα στα χειρουργεία την Πέμπτη θα τον πετύχεις στο κυλικείο του Ιασώ 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

πρίν από 35 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Το νου σου εσύ είσαι το στήριγμα μου χαχαχαχαχαχα 

πρίν από 27 λεπτά , Fili είπε:

Οντως το υπέροχο παρέακι μας έχει λύσεις για τα πάντα!! Επιτέλους ηρέμησα κι εγώ. Φτου φτου φτου 

@MELINASPπάει τελείωσε επιτέλους κι αυτό και μπορείς τώρα να συγκεντρωθείς σε σένα. Να μας ενημερώσεις το απόγευμα!!! 

Ναι όταν γυρίσω θα σας γράψω! ♥️ 

πρίν από 13 λεπτά , Condios είπε:

Μωρή παλαβή γτ να φωνάζεις θα πεθάνω ωω χαχαχαχαχαχα θέα όλα καλά θα πάνε αγάπη μ πρωτ; ο Θεός! Τ; οργάνωσες όλα και να ξέρεις το ocd μου αναπήδησε χαχαχαχαχα

• Χαχα 2

13 minutes ago, Condios said:

Ωραία το σκέφτηκες, μια που λετε να μην πατε διακοπες λογω εξοδων, μια ωραιότατη καλοκαιρινη ετ θα ειναι οτι πρέπει!

Να πανε ολα καλά  με την επέμβαση καλή μου και ευχομαι να σηκωθεις γρηγορα και να χαρείτε με καμια βόλτα στας Αθήνας!

πρίν από 3 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Ναι την Πέμπτη είναι στο Ιασώ. Όμως όταν έρθει η ώρα για την ετ να ξέρεις ότι πάει το πρωί. Μήπως να πας να την στήσεις απέξω και να του πεις ότι τυχαία πέρασες από εκεί και μιας και σε είδα έλα να πούμε δυο λογάκια. Αλλιώς να ξέρεις ανάμεσα στα χειρουργεία την Πέμπτη θα τον πετύχεις στο κυλικείο του Ιασώ 

Ως το κυλικείο θα πήγαινα αν τρωγαμε,,αλλιώς ούτε καν,,,,γίνομαι πολύ bitch στο λόγο όταν θελω να τον βρω να ξερεις,,,και μια χαρα το καταλαβαίνουν εκεί μεσα και με παίρνει ο ίδιος, συνήθως μεσημέρι όταν πάει λεει σε χειρουργειο,,,παντα τον χανω σα σημα και καταλαβαινω οτι μπηκε σε παρκινγκ,,,,εν τω μεταξυ δε μου κανει καθολου παραξενο που οδηγει τζιπ να ξερεις,,,ολοι οι κοντοι ή τουλαχιστον οι περισσοτεροι τετοιο οδηγούν,,,αχαχαχαχαχα. Αχ καλα να τον εχει ο Θεος να τα καταφερει και μαζι μου,,,και ας μην τον βλεπω συχνα. 

πρίν από 2 λεπτά , chitaneta είπε:

Ωραία το σκέφτηκες, μια που λετε να μην πατε διακοπες λογω εξοδων, μια ωραιότατη καλοκαιρινη ετ θα ειναι οτι πρέπει!

Να πανε ολα καλά  με την επέμβαση καλή μου και ευχομαι να σηκωθεις γρηγορα και να χαρείτε με καμια βόλτα στας Αθήνας!

αυτα τα reactions λες και τα χρεωνονται ενα πραγμα και δε μας τα αφηνουν απειρα πια,,,,,,,αχαχχα καρδουλες πολλες εδώ!!!!!!!!! Καλοκαιρινη ηταν και η περσινη και δεν πηγε καλα και τον καυσωνα φαγαμε και διακοπες παλι δεν πηγαμε,,,αλλα ειπαμε,,,τα παλια να πανε στα παλιατζιδικα,,,,παμε με αλλον αερα πλεον,,,επαναστατικο αχαχαχα,,,,, σε ευχαριστώ,,,θετική ειμαι,,για καλο παω ,,,σε καλο θα βγει! Εσυ γυρισες απο το εξοχικό ή ακομα απολαμβάνεις καθαρό αερα και θαλασσίτσα? 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...