Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, MK2012 said:

Ερώτηση προς όλα τα κορίτσια παρακαλώ. Σήμερα έκανα ραντεβού με Σφακιανουδη κ σκέφτομαι να αλλάξω γιατρό κ να προχωρήσω μαζί του. Εχει κάποια κοπέλα δοκιμάσει μαζί του και αν ναι, πως ήταν η εμπειρία αυτή ;

Καλησπέρα ! Σήμερα είδα τον Σφακιανουδη πρώτη φορά λόγω πολύ χαμηλής ΑΜΗ και μου είπες πως και εκείνος κάνει διπλή διέγερση σε ένα μήνα αν χρειαστεί. 

Τη ματαίωση τη καταλαβαίνω απόλυτα γιατί είμαι φυσει ρεαλίστρια και όλα τείνω να τα βλέπω κυνικά. Παρόλα αυτά, προσπάθησε να κάνεις λίγη υπομονή και θα δεις. Μη προδιαθετεις καταστάσεις. Αλήθεια σου λέω, σε καταλαβαίνω παρα πολύ. 

@MK2012 ακριβώς τα ίδια είπε και σε μένα.
      Στην τελευταία μου μέτρηση είχα και εγώ ΑΜΗ 0.4.

Νομίζω είσαι η χαμένη μου αδερφή, δεν εξηγείται αλλιώς τέτοια ταύτιση. 
      Θέλει πολύ υπομονή και επιμονή αυτό που προτείνει ο Σφακ. Και έχει πολύ πάνω και πολύ κάτω ψυχολογικά. Αν είσαι ΟΚ με αυτό, τότε προχώρα. Είναι εμφανές ότι θες να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό από τον γιατρό που έχεις ήδη. Αλλιως δεν θα ψαχνόσουν. 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

1 hour ago, MelissaRobert είπε:

Το δύσκολο είναι ότι ζω στο Λονδίνο. Αν μου γράψει να κάνω κάποιες εξετάσεις που θα της κάνω; Εκτός αν της κάνω στην Ελλάδα την μέρα που θα έρθω για το Era. Οποτε κάνει και online συνεδρίες δηλ;

Η Λευκού είναι από τις πιο γνωστές αιματολογους ανοσολογους, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Ειδικεύεται στις εξωσωματικές κ στα ξεψαχνιζει όλα. Πολλές γυναίκες από Αθήνα κάνουν ψηφιακά ραντεβού μαζί της, γιατί ουσιαστικά δεν σε εξετάζει. Της λες το ιστορικό σου, σου γράφει εξετάσεις, όταν τις έχεις έτοιμες της τις στέλνεις και ξανακάνετε ραντεβού ψηφιακό ή τηλεφωνικό για να στα εξηγήσει. Επίσης, σου στέλνει με mail ένα προτεινόμενο πρωτόκολλο για την ετ. που θα το δείξεις στον γιατρό σου (πχ. Για κορτιζόνη, σαλοσπιρ κτλ).

Το θέμα είναι ότι οι εξετάσεις είναι ακριβουτσικες. Κάποιες δεν γράφονται καν. Εσένα μπορεί να στις γράψει; Δεν ξέρω τι γίνεται με τους μόνιμους κατοίκους του εξωτερικού, γι'αυτό ρωτάω. Αν μπορεί να στις γράψει, μπορείς να το κάνεις όπως είπες. Τη μέρα που θα έρθεις για το ΕΡΑ. Αν δεν μπορεί, ρώτα αν γίνεται να στις γράψει σε κάποια φίλη σου, αδερφή σου, δεν ξέρω. 

Πάντα όμως μπορείς να κάνεις ένα ραντεβού μαζί της και να τη ρωτήσεις τι πρέπει να ελέγξεις στο Λονδίνο. Να σου πει δηλαδή τι θεωρεί απαραίτητο να δεις αιματολογικά κ ανοσολογικά, να πας εκεί σε έναν γιατρό κ να τα ζητήσεις (δεν ξέρω τη διαδικασία) κ ίσως όταν έχεις τα αποτελέσματα, να ξανακάνετε ένα ραντεβού. 

Όλα αυτά βέβαια αν δέχεται η Λευκού νέους πελάτες. Γιατί σε κάποια φάση ήταν τόσο φουλ που δε δεχόταν καινούργιους. Αυτό βέβαια μπορεί να έχει αλλάξει τώρα. Δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις! Η Λευκού θα δει τα πάντα!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

14 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Το έχω γράψει το μνμ 3 φορές και μου έχει σβηστεί! Πάμε πάλι από την αρχή...

Καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ την αγωνία σου! Αλλά θα σου πω ότι τόσες κ τόσες γυναίκες πήγαν στην ΕΤ με την ίδια αγωνία, έχοντας γνωρίσει την απογοήτευση και έχοντας φάει τις σφαλιάρες τους. Έσφιξαν όμως τα δόντια και τα κατάφεραν! Η @chitaneta δεν είχε αγωνία; Η ψυχούλα της το ξέρει... Η @Fili ; Φήμες λένε ότι από το πολύ ομμμμ αιωρηθηκε! Η @MaryH πήγε με το ζόρι στην ΕΤ που της έφερε την κόρη της. Ήθελε να την ακυρώσει! Η @anoulious που είχε πει μια φράση που με έχει στοιχειώσει μετά την πρώτη της αποτυχία και τώρα έχει τον γλυκούλη μπεμπουλη της; Ή εγώ δεν έχω; Πάνω μου θα τα κάνω! Η @Villi; Η @Condios; Εσύ; Η @MelissaRobert ; Η @thalasa; Που έχουμε τρέξει σε κάθε γιατρό; Που έχουμε κανει κάθε εξέταση; Αλλά κ τα κορίτσια μας που τώρα ετοιμάζονται όπως η @Chrussa1982, η @Viv37 και τόσες άλλες... δεν έχουν τις αγωνίες τους; Δεν έχει περάσει η καθεμία τα δικά της; 

Στα γράφω όλα αυτά για να τα βλέπω κι εγώ! Και να θυμάσαι - θυμάμαι - θυμόμαστε ότι δεν είμαστε μόνες! Αγαπημένη, θα είμαστε μαζί σου και θα σου στέλνουμε όλο μας το ομμμμμ κ το ντελαπονγκο και θα φωνάζουμε "να πεθάνει η γλουτένη"! Όλα αυτά που μόνο εμείς καταλαβαίνουμε!!!❤️ Γιατί εμείς ξέρουμε! Το αξίζεις να πάνε όλα καλά! Αν δεν είχαμε αγάπη να δώσουμε... δεν θα ήμασταν εδώ! Γιατί έχουμε να δώσουμε στο μωράκι μας αλλά και γιατί κοίτα! Τη δίνουμε κ η μία στην άλλη!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ αγαπημένη!❤️❤️❤️

Πάρτε τη σεντοναρα σας! Χαχαχαχα 

ΥΓ. Κορίτσια μου σε όσες δεν αναφέρθηκα είναι γιατί για να το γιορτάσω ήπια και ένα ποτήρι κρασί κ νταγκλαρα κ έγραψα κ τρεις φορές το μνμ γιατί σβηνοταν! Ένα έλεος δηλαδή! Χαχαχαχα Σας φιλώ όλες!

Ότι και να πω σε σένα είναι λιγο,,,,συγκινηθήκαμε πάλι μεσημεριάτικα,,,,αλλά ταυτόχρονα γελάω με την κυνικότητα σου και σ'αγαπωωωωωωωω

Κορίτσια μόνο καλά έρχονται,,,τώρα τα πήγματα, οι κολικοί και τα περίεργα καλό θα ήταν να παραλείπονται αλλά ακόμα και αυτά κομμάτι της διαδικασίας είναι,,,και αυτός ο οργανισμός μας ότι μπορεί κάνει για να ανταπεξέρχεται στα δρώμενα! @Fili ελπίζω σύντομα να ανακουφιστείς κοριτσάκι μου! 

@Hope19 καλώς τα δέχτηκες τα μωράκια σου!!!!!!! καλό κλώσσημα και οοοοομμμμ και πολύ μπεμπεδόσκονη απο τις εγκυούλες και πολλές αγκαλιές από τις wanna be mums και από τις ήδη mums !!!!!!!! Είναι η σειρά σου!!!!!!!!! Και η σειρά σου!!!!!! σημερα έχει υπέροχη μέρα εδώ τουλάχιστον Θεσσαλία μεριά,,,,μαλάκωσε ο καιρός και έχει λιακαδίτσα φουλ.

@anoulious μου διάβασα καλά? 10 ετ και η 10η σου έδωσε το μπουμπουκάκι σου?????????? Είδωλο δύναμης και παράδειγμα προς μίμηση είσαι κορίτσι μου.,,,,να χαίρεσαι γερή το μωρό σου και να το καμαρώνεις!!!!!!!!!!! 

Εγώ κορίτσια μου όμορφα ετοίμασα φαρμακείο αποκατάστασης για το μετά χειρουργείο με γάζες, πανάκια αλκόολ,,,και μπλα μπλα μπλα,,,,ετοίμασα τρόφιμα ζελέ, ρύζια , φιδέδες και ότι βλακεία θα επιτρέπεται να τρώω,,,ενημερώθηκα για το εξιτήριο αλλά ακόμα ώρα εισαγωγής δεν ξέρω, θα μαθω τη Δευτερα στον προεγχειριτικό. Θέλω να πιστεύω πως 2η μερα μετα το χειρουργειο θα καταφερω να συνοδευσω το συζυγο στον κοντο μαγο ,,,μπας και τον δω και αυτον λιγο να συζητησουμε τί και πως και πότε! Κατά τα άλλα,,,αν και θα είμαι νηστικό το καημένο ένα θεατρο το κλεισαμε για Κυριακή απόγευμα,,,,να προλαβουμε να γελασουμε λιγο πριν την αφαιρεση. Γιατί,,,όλα για την υγεία, όλα για το μωρό αλλα και λίγο για μας ρε παιδί μου!!!!!!!! πολλά φιλιά στα μουτράκια σας νοερά!!!!!!! 

@Chrussa1982 έσω έτοιμη και εσύ,,,περιμένουν αυτά ξέρεις τη μανούλα ε?????????????

• Μου αρέσει 7

πρίν από 15 λεπτά , Condios είπε:

Ότι και να πω σε σένα είναι λιγο,,,,συγκινηθήκαμε πάλι μεσημεριάτικα,,,,αλλά ταυτόχρονα γελάω με την κυνικότητα σου και σ'αγαπωωωωωωωω

Κορίτσια μόνο καλά έρχονται,,,τώρα τα πήγματα, οι κολικοί και τα περίεργα καλό θα ήταν να παραλείπονται αλλά ακόμα και αυτά κομμάτι της διαδικασίας είναι,,,και αυτός ο οργανισμός μας ότι μπορεί κάνει για να ανταπεξέρχεται στα δρώμενα! @Fili ελπίζω σύντομα να ανακουφιστείς κοριτσάκι μου! 

@Hope19 καλώς τα δέχτηκες τα μωράκια σου!!!!!!! καλό κλώσσημα και οοοοομμμμ και πολύ μπεμπεδόσκονη απο τις εγκυούλες και πολλές αγκαλιές από τις wanna be mums και από τις ήδη mums !!!!!!!! Είναι η σειρά σου!!!!!!!!! Και η σειρά σου!!!!!! σημερα έχει υπέροχη μέρα εδώ τουλάχιστον Θεσσαλία μεριά,,,,μαλάκωσε ο καιρός και έχει λιακαδίτσα φουλ.

@anoulious μου διάβασα καλά? 10 ετ και η 10η σου έδωσε το μπουμπουκάκι σου?????????? Είδωλο δύναμης και παράδειγμα προς μίμηση είσαι κορίτσι μου.,,,,να χαίρεσαι γερή το μωρό σου και να το καμαρώνεις!!!!!!!!!!! 

Εγώ κορίτσια μου όμορφα ετοίμασα φαρμακείο αποκατάστασης για το μετά χειρουργείο με γάζες, πανάκια αλκόολ,,,και μπλα μπλα μπλα,,,,ετοίμασα τρόφιμα ζελέ, ρύζια , φιδέδες και ότι βλακεία θα επιτρέπεται να τρώω,,,ενημερώθηκα για το εξιτήριο αλλά ακόμα ώρα εισαγωγής δεν ξέρω, θα μαθω τη Δευτερα στον προεγχειριτικό. Θέλω να πιστεύω πως 2η μερα μετα το χειρουργειο θα καταφερω να συνοδευσω το συζυγο στον κοντο μαγο ,,,μπας και τον δω και αυτον λιγο να συζητησουμε τί και πως και πότε! Κατά τα άλλα,,,αν και θα είμαι νηστικό το καημένο ένα θεατρο το κλεισαμε για Κυριακή απόγευμα,,,,να προλαβουμε να γελασουμε λιγο πριν την αφαιρεση. Γιατί,,,όλα για την υγεία, όλα για το μωρό αλλα και λίγο για μας ρε παιδί μου!!!!!!!! πολλά φιλιά στα μουτράκια σας νοερά!!!!!!! 

@Chrussa1982 έσω έτοιμη και εσύ,,,περιμένουν αυτά ξέρεις τη μανούλα ε?????????????

count down λοιπόν...
σε βρίσκω ετοιμοπόλεμη!! την επόμενη μέρα θα μπορείς να πας ναι..
και την ιδια μέρα λογικά θα σε σηκώσουν,
καλή επιτυχία να είναι το τελευταίο χειρουργείο αυτό μετά σου επιτρέπω την καισαρική αν χρειαστεί!!!!
να το πας το θέατρο και τις βόλτες σου το σκ!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 22 λεπτά , Condios είπε:

Κοριτσι μου ποτε εφτασε ο καιρος για την επεμβαση! Ολα καλα θα πανε και καθε φορα εισαι ενα βημα πιο κοντα στο ονειρο!❤❤❤

πρίν από 24 λεπτά , Hope19 είπε:

Κοριτσια μου μολις τα βαλαμε τα εμβρυακια...ειμαι στο κρεβατι για λιγη ξεκουραση...δεν εχω στειλει μνμ ουτε αντρα μου...εσας σκεφτηκα κατευθειαν! Ολα καλα πηγαν!!! 

Καλο κλωσσημα!! Σου στελνω τονους μπεμπεδοσκονης!! ❤❤❤

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

nzSsp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 22 λεπτά , Hope19 είπε:

Κοριτσια μου μολις τα βαλαμε τα εμβρυακια...ειμαι στο κρεβατι για λιγη ξεκουραση...δεν εχω στειλει μνμ ουτε αντρα μου...εσας σκεφτηκα κατευθειαν! Ολα καλα πηγαν!!! 

Με το καλό!! Ξεκουραση, αγάπη και θετικη ενέργεια μόνο. Παιδιά εγώ επειδή είχα πολύ κακή εμπειρία με τις 2 πρώτες εμβρυομεταφορες στο ακεσω, που με έβαζαν να πίνω νερα...πολλά νερά, με αγχώνει πολύ. Τουλάχιστον ο παντ@ς δεν ήθελε γεμάτη την κυστη. Και δεν είχα θέμα και τις 3 φορές, ούτε πονος ούτε ενόχληση τρομερή. Με αγχώνει πολύ αυτό... μήπως να ζητούσα όταν έρθει εκείνη η ώρα, μεθη?? 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 5 λεπτά , vik80 είπε:

Με το καλό!! Ξεκουραση, αγάπη και θετικη ενέργεια μόνο. Παιδιά εγώ επειδή είχα πολύ κακή εμπειρία με τις 2 πρώτες εμβρυομεταφορες στο ακεσω, που με έβαζαν να πίνω νερα...πολλά νερά, με αγχώνει πολύ. Τουλάχιστον ο παντ@ς δεν ήθελε γεμάτη την κυστη. Και δεν είχα θέμα και τις 3 φορές, ούτε πονος ούτε ενόχληση τρομερή. Με αγχώνει πολύ αυτό... μήπως να ζητούσα όταν έρθει εκείνη η ώρα, μεθη?? 

εγω την τελευταία την έκανα με μεθη!!! πολυ ωραία εμπειρία!!! ουτε νερα ουτε τιποτα μονο λιγη πεινα!!! ποναω παρα πολυ στην εμβρυομεταφορα και σφιγγομουν πολυ .. αφου εμαθα απο τισ αλλεσ 2 στην 3η εκανα μεθη ολα πηγαν τελεια!!! πετυχαμε και εμφυτευση ...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , silvy22 είπε:

count down λοιπόν...
σε βρίσκω ετοιμοπόλεμη!! την επόμενη μέρα θα μπορείς να πας ναι..
και την ιδια μέρα λογικά θα σε σηκώσουν,
καλή επιτυχία να είναι το τελευταίο χειρουργείο αυτό μετά σου επιτρέπω την καισαρική αν χρειαστεί!!!!
να το πας το θέατρο και τις βόλτες σου το σκ!!!

Το έθεσες πολύ ωραία και σε ευχαριστώ,,,,το επομενο να ειναι η καισαρική όντως,,,αμην! Την ίδια μερα σε σηκώνουν το θυμάμαι,,,Μαίο του 21 εκανα σκωληκοειδίτιδα,,,,το χειροτερο ειναι οταν τραβανε τον καθετηρα αουτςςςςςςςς αχαχαχαχαχα ! Μεγάλη αγκαλίτσα στρασένια μου πιπιλίτσα!!!!!!!!

πρίν από 5 λεπτά , Neli83 είπε:

Κοριτσι μου ποτε εφτασε ο καιρος για την επεμβαση! Ολα καλα θα πανε και καθε φορα εισαι ενα βημα πιο κοντα στο ονειρο!❤❤❤

Ευχαριστώ Νελάκι μου καλό! Ευτυχώς περναει και μας φέρνει πιο κοντά στο όνειρο,,,,βήμα βήμα,,,οοομμ ομμμ και τόνους μπεμπεδόσκονης από σενα ,,,,,,, Είσαι ο baby Μίδας μας!!!!!!!!!! πως τα πας εσύ? φουσκώνεις φουσκώνεις? τρως καλά? 

• Μου αρέσει 1

30 minutes ago, Hope19 said:

Καλώς τα δεχτηκες!!!! Χαδακια και ηρεμία. ❤️❤️ Τονους θετικής ενέργειας και μπεμπεδοσκονης! Οοοοοοοοοοομμμμμμ 

Γλυκιά μου @Condios έφτασε η ώρα και για σένα!!! Ρε πως περνάει έτσι ο χρόνος απίστευτο. 

• Μου αρέσει 1

On 18/3/2022 at 6:04 ΜΜ, Fili είπε:

@MELINASP Μελίνακι μου γλυκό να πάνε όλα καλά με την πεθερουλα σου και να αναρρώσει το γρηγορότερο εύχομαι!  Για τον άντρα σου τι να πω. Χαχχαχαχ ααααααχ άντρες και γιατρός δεν συνδυάζονται και πολύ. Και μενα το γλυκάκι μου μέσα στην γκρίνια είναι όταν πρέπει να πάει σε γιατρό ή να κάνει εξετάσεις ακόμα και για τα πιο απλά. Πφφφφφφφφ

@Condios μου Μακεδονία Θράκη Θεσσαλία από τουρ άλλο τίποτα. Ο κούκλος μου (δε σου χαλάω χατήρι) βέβαια μου είπε να μην το παρακανω οπότε προσπαθώ να τα απλώνω κάπως στους μήνες προς το παρόν και βλέπουμε στο μέλλον. Κανα δυο φορές με πήγε το γλυκάκι μου για να αναπαυομαι εγώ ως συνοδηγός ❤️❤️❤️

Σε ευχαριστώ κοριτσάκι μου να είσαι καλά! Τι κάνεις πως είσαι;;; 

On 18/3/2022 at 7:26 ΜΜ, marina_86 είπε:

Κορίτσια έχω νέα! Μόλις παρέλαβα ngs. Δεν έχω καταλάβει τίποτα!!!! Χαχαχαχα Λογικά θα με πάρει τηλ ο γιατρός μου ή σήμερα ή τη Δευτέρα. Λοιπόν: 

Λέει ότι έχω dysbiosis αλλά ότι δεν βρέθηκαν είδη βακτηρίων που δημιουργούν χρόνια ενδομητριτιδα ή σεξουαλικώς μεταδιδόμενη ασθένεια. Η disbiosis είναι λέει διατάραξη των υπαρχόντων μικροβίων που μπορεί να οδηγεί σε αποτυχία εμφύτευσης. Συγκεκριμένα μου βρίσκει:

77% γαλακτοβακιλλους (χαμηλά Ε;)

16% ένα κάτι που λέγεται  micrococcaceae 

Και 3 άλλα πάλι ακαταλαβιστικα από 1%. 

Εγώ καταλαβαίνω ότι κάτι έχω κ κάτι θα χρειαστώ σε αντιβίωση αλλά μάλλον δεν είναι τόσο σοβαρό. Δεν με έχει δηλαδή στην 1η κατηγορία που είναι η πιο δυσκολη που λέγεται pathogenic bacteria. Με έχει στη δεύτερη, στα disbiotic bacteria. Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να πλακωσω προβιοτικα γιατί χαλάρωσα τελευταία!!!

Καλά θα σας πω κ νεότερα όταν μιλήσω με γιατρό. @anoulious καταλαβαίνεις τίποτα; Από τα χείλη σου κρεμομαι! Χαχαχα

Φαντάζομαι την @Chrussa1982 να το διαβάζειδ και να είναι με φάτσα απορίας τύπου WTF;;;; Χαχαχαχαχαχα

Δεν κατάλαβα τίποτα μόνο αυτό που είπες κ εσύ κάτι βρέθηκε αλλά μικρό; ο ντοκ τι σου είπε αγάπη; 

On 18/3/2022 at 7:34 ΜΜ, Hope19 είπε:

Αχ κοριτσια μου πλησιαζει κ η ωρα μου.ξεκινησα χτες προγεστερονη κ την τριτη παω για εμβρυομεταφορα ...ξεσηκωνω το σπιτι για αντεξει καμια εβδομαδα και περιμενω κ την μανουλα να ανεβει απο Αθηνα για να με εχει σαν μωρο! Η ψυχολογια μου αναμεικτη δεν σας κρυβω..ισως να ναι αμυνα για το χειροτερο... ίσως απο την Τριτη και μετα να το πιστεψω πιο πολυ! Τα κιλα που εχω βαλει απο τον νοεμβριο την προηγουμενη δλδ εμβρυομεταφορα? 7 + 3 τωρα σε δεκα μερες..=10! Ολα με επηρεαζουν.... Και το τσιγαρο ακομα να το κοψω .εσυ @Chrussa1982 πως πας με αυτο το θεμα? 

Με το καλό κοριτσάκι μου σήμερα να πήγαν όλα καλά!!! Ξάπλα και ξεκούραση και σε λίγες μέρες χαμός με ένα σούπερ νούμερο!! 

On 18/3/2022 at 7:46 ΜΜ, Viv37 είπε:

Ωχ Μελινακι ειχες τρεξιματα! Ευχομαι περαστικα στην πεθερα σου. Εσυ τωρα εισαι καλυτερα; Κυκλοφορει γαστρεντεριτιδα αυτες τις μερες. 

Αχ ναι. Τα εχασα λιγο σημερα. Μπερδευω ημερομηνιες, ξεχασα και οτι ειναι Παρασκευη και εφτιαξα φαγητο για τη δουλεια για το αμορε μου! Εχω χαζεψει! Χαχαχα!

Έλα αγάπη μ ναι πάλι καλά μ πέρασε εντελώς. Να σαι καλά για τη πεθερά. Πως είσαι εσύ;; 

On 18/3/2022 at 8:05 ΜΜ, gigi 72 είπε:

@MELINASPείμαι 10 εβδομάδων και 4 ημερών κορίτσι μου .. Μακάρι να πάνε όλα καλά από δω και στο εξής εύχομαι και εγώ .. Ευχαριστώ πολύ για την συμπαράστασή σου. 

Μπράβο κοριτσάκι μ με τι καλό να κάνεις και την αυχενική να ηρεμήσεις! 

On 18/3/2022 at 9:10 ΜΜ, Condios είπε:

Ένα φαι πήγα να φτιάξω και βρήκα 4 σελίδες ,,,, αχαχαχχαχαχα....

Ξεκινάω το πάπλωμα εγώ τώρα,,,

@Hope19 με το καλό να τα δεχτείς τα μωράκια σου τα τυχερά θα ευχηθώ!!!!! Ανοίγεις το κλείσιμο του Μάρτη μας ,,,με τη @Viv37 που το κάνει πραγματικό κλείσιμο και έχει εξωγήινες απορίες ωσάν τη δοτρια της χαχαχαχαχα (άσε τις επιτροπές εσύ τώρα που τις θυμήθηκες ενώ πας για γέννα που λέει ο λόγος & άσε το γιατρό να σου δώσει την προγεστερόνη που θέλει)  και τη @Chrussa1982 μας που θα κρατάει τα μποσικα των δυο σας στη μέση!!!!! Και επειδή είπες για τσιγάρο αγαπημένη,αφού έφαγα ένα ντερλικα έβαλα και το κρασάκι μου ,,,τα 3 μπουφάν μου και βγήκα να απολαύσω και ένα τσιγαρακι καθότι Παρασκευούλαααααααααααα ... Όσο για τις αηδιες που ψωνισες είναι για καλό,,,όλα για καλό οπότε συνδύασε τα λίγο με κάτι νόστιμο και θα κατέβουν !!!!! 

@Fili πόσο respect αυτός ο αγαπουλης σου πια!?! Όσο μπορείς ναι ειδικά στο πρώτο τρίμηνο κακώς σε αφήνει κιόλας ο γιατρός να ταξιδεύεις αλλά οκ,,,οοοοομμμμμμμ και όλα θα πάνε καλά. 

@Villi μου αγαπημένη πόσο ταλαιπωρημένο πλασματακι είσαι και εσύ!!!! Πάμε για τα καλύτερα όμως πλέον και αυτό να κοιτάς και να ονειρεύεσαι!!!!! 

@marina_86 κακό πολύ δεν το λες το αποτέλεσμα,,,λίγο σπρώξιμο θες μόνο θα πω εγώ απ'όσα κατάλαβα , ελπιζω να πέσω μέσα και να γλυτώσεις τις πολλές αντιβιωσεις,,,και ειδικά τις εγχύσεις 

@Rafaelatarzan περιμένουμε νέα για το πάρτι του κοκοβιου σου του κουκλακιου ναι!!!!????? Να τη χαίρεσαι μανάρι μου την κορακλα σου. 

@MELINASP που είσαι??????? 

@chitaneta πόσο οξυγόνο και οοοομμμμμ κανεις στας εξοχας????? 

Η φάση απόψε είναι καναπές και απόλαυση μαζί σας !!!!!! Πυτζάμα πάρτι φυσικά !!!!

Εδώ αγάπη μ σας έχασα λόγο χειρουργείο της πεθεράς κ; Ι μπήκα και έχω 25 σελίδες να διαβάσω ομμμμμ χαχαχαχαχα μπράβο για το τσιγάρο αγάπη μ πολύ καλά κάνεις σε θαυμάζω που κρατιέσαι εγώ ή μαχαίρι η καθόλου χαχαχαχα

On 18/3/2022 at 9:48 ΜΜ, Fili είπε:

Για πείτε γνώμη γιατί πραγματικά δε θυμάμαι αν το πήρα η όχι.. Τι είναι χειρότερο. Να πάρω δεύτερο salospir η να μην πάρω καθόλου σήμερα; 

Τώρα και να απαντησω έχουν περάσει τόσες μέρες χαχαχαχαχα αλλά θα σ πω τι μ είχε πει ο ντοκ παλιά ότι έχουν επίδραση 48 ωρών οπότε και να το ξεχνουσα να μην αγχωνομουν

On 18/3/2022 at 11:04 ΜΜ, Chrussa1982 είπε:

Δεν έχω ριαξιον χαχαχαχα. Είσαι θεά!!! 

Το φαι σου καταρχήν υπέροχο. Βλέπεις συμφωνώ και επαυξάνω!! Και τρέχει το σαλακι από την λιγούρα και όχι την ρεκλα χαχαχα. Και φυσικά να φας σοκοφρετα να φύγει η γεύση της γαρίδας. Εμένα είχε κρυφτεί πίσω από τις φρυγανιές μια συσκευασία μπισκότα Μιράντα. Τακτοποιούσα τις διαβητικες γεροντιστικες αηδιες μου και τα είδα. Ε έκατσα και τα έκανα να!!! Τα βούτηξα κ σε Μερέντα. Είπαμε από αύριο θα βαράω προσοχή!! Για πες τώρα πια είναι μεγαλύτερη αηδία από τις 2 μας χαχαχα 

Υγ. Συμπεθέρα μη διαβάζεις..η Μελίνα πάλι που είναι κοιλιοδουλη δική μου κ αυτή ας εκφραστεί ελεύθερα!!

Μας σακατεψε μιλάμε..

Με το που διάβασα ότι τα έκανες βουτά στη με ρέντα σε αγάπησα ακόμα πιο πολύ κοιλιοδουλη αγαπημένη μουυυυ ♥ 

On 19/3/2022 at 10:14 ΠΜ, Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε!! Έκανα υπέρηχο πήγε σχεδόν 9 το ενδομήτριο. Πήρα και τις οδηγίες των φαρμάκων ξεκινάω από σήμερα. Ευτυχώς που έχει ένα ουτρο κολπικά την ημέρα οπότε θα γλιτώσω από την μαστουρα. Κορτιζόνη και σαλοσπιρ από σήμερα και αυτά μαζί με την αντιπηκτική και την κολπική κρέμα το βράδυ. Συν τα σικλακουρ. Με ένα ξυπνητήρι στο χέρι θα είμαι. Η μεταφορά θα γίνει κατά τις 12 μου είπε η μαία. Θέλουν ραπίντ παρόλο που είμαι τριπλά εμβολιασμενη.

Τώρα έχει βολτιτσα μιας και ο πασάς μου δουλεύει και φασινα το απόγευμα. Αύριο φαγακι στην πεθερουλα.

Σούπερ αγάπη μ το 9 φτου φτου! Χαπακωσου τώρα και όλα καλά δεν μας νοιάζει τίποτα έρχονται τα φασολινια μας!!! 

On 21/3/2022 at 11:32 ΠΜ, Fili είπε:

Πεμπτη 13:15!!! Οοοοοοοοοομμμμμμμμμμμ 

Ωωωω Αντε με το καλό αγάπη μ κοντεύεις να ηρεμήσεις ♥ 

On 21/3/2022 at 11:51 ΠΜ, fantasmataki είπε:

Κορίτσια καλημέρα, καλή εβδομάδα και καλώς σας βρήκα, σήμερα έκανα πρώτη χοριακη 159.30 με έμβρυομεταφορα δύο βλαστοκυστες με δοτρια ωαρίων. Πώς σας φαίνεται?:oops:

Πολύ καλό το νούμερο σου κοριτσάκι μ συγχαρητήρια!!! ♥️ 

Αγάπες μου σας έχασα τρέχαμε με το χειρουργείο της πεθεράς μου. 25 σελίδας βρήκα γλωσσοκοπανες μ χαχαχαχαχαχα ποστσρω αυτό και μπαίνω για τις υπόλοιπες 15 σελίδες γτ δεν ξέρω αν θα το πάρει όλο το σεντόνι θέλω να τα δω κ όλα μην χασω τπτ χαχαχαχαχα επανέρχομαι 

• Μου αρέσει 6
  • Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 2

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Condios είπε:

Το έθεσες πολύ ωραία και σε ευχαριστώ,,,,το επομενο να ειναι η καισαρική όντως,,,αμην! Την ίδια μερα σε σηκώνουν το θυμάμαι,,,Μαίο του 21 εκανα σκωληκοειδίτιδα,,,,το χειροτερο ειναι οταν τραβανε τον καθετηρα αουτςςςςςςςς αχαχαχαχαχα ! Μεγάλη αγκαλίτσα στρασένια μου πιπιλίτσα!!!!!!!!

Ευχαριστώ Νελάκι μου καλό! Ευτυχώς περναει και μας φέρνει πιο κοντά στο όνειρο,,,,βήμα βήμα,,,οοομμ ομμμ και τόνους μπεμπεδόσκονης από σενα ,,,,,,, Είσαι ο baby Μίδας μας!!!!!!!!!! πως τα πας εσύ? φουσκώνεις φουσκώνεις? τρως καλά? 

Η κοιλια εχει πεταξει ηδη..! Τρωω σαν να μην υπαρχει αυριο ασε! Το καλο ειναι οτι εχω σταματησει τα cyclacur και τις prolutex απο αρχες του μηνα και εδω και καμια βδομαδα ειδα οτι ξεπρηστηκα..στο προσωπο τουλαχιστον...

• Μου αρέσει 9

nzSsp2.png

πρίν από 43 λεπτά , Hope19 είπε:

Καλοστεριωτα αγάπη μου!!! Ξεκούραση, χαιδεμα κοιλιτσας και οοομμμμμ. Να δεις που αυτά τα εμβρυακια ήρθαν για να μείνουν.

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 6 λεπτά , Neli83 είπε:

Η κοιλια εχει πεταξει ηδη..! Τρωω σαν να μην υπαρχει αυριο ασε! Το καλο ειναι οτι εχω σταματησει τα cyclacur και τις prolutex απο αρχες του μηνα και εδω και καμια βδομαδα ειδα οτι ξεπρηστηκα..στο προσωπο τουλαχιστον...

Καλέ φάε!!!!!!!! απολαυση ειναι!!!!!! αν κάνανε κατακράτηση αυτά λογικό να ξεπρηστείς αν και νομίζω θα φαίνεται η γλυκήτητα της εγκυμοσύνης σου τώρα και στη μουρίτσα σου εκτός απ'την κοιλίτσα σου! χώρος για παραπάνω φαί λέγεται,,,,,χοχοχο

@Fili μου καλή,,,όλα χρειάζονται,,,για να υπάρχει ισορροπία σε όλα! θα φοράω και διπλή μάσκα γιατί φοβάμαι πολύ όσο πλησιάζουν οι μέρες,,,δε θελω να δω ανθρωπο,,,,αφου και στη δουλειά μοναχη μου οσο μπορώ και με πελάτες και συνεργάτες,,,τηλεφωνικά και με Mails όλα. 

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Condios είπε:

Αγαπημενη μου μαζί σου κλείνει ο Μάρτιος με το χειρουργείο σου, το οποίο θα σε φέρει ένα βήμα κοντά στο όνειρο. Καλά έκανες και έκλεισες θέατρο. Γενικά να ευχαριστηθείς αυτές τις μέρες πριν την επέμβαση. Φάε του σκασμου, διασκέδασε με την ψυχή σου γιατί λίαν συντόμως θα κλωθεις κ εσύ!!! Και μη νομίζεις ότι θα δε αφήσω εγώ έτσι. Συντονιζομαστε εκ νέου για πάρτυ σου κοριτσάρα μου. Εσύ θα είσαι ναρκωμενη και θα πλαισιώνεσαι από οοομμμμμ και θετική ενέργεια από όλες μας!! Είπαμε ..η μία για την άλλη. Όχι μόνο στις ετ. Αλλά και στα χειρουργεία. Μέχρι να αλλάξουμε πίστα. Που κ εκεί πάλι μαζί θα είμαστε. Έκανες κ ετοιμασίες βλέπω και οργανώθηκες. 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...