Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Έπαιρνε τα bifolac,μας τα είχε δώσει ο φαρμακοποιός για καλά.

Κ σε εμάς ο ανδρολογος είχε πει δεν επηρεάζει τη διαδικασία αλλά οι κλινικές έχουν μείνει στα παλιά δεδομένα κ ζητάνε καθαρές εξετάσεις, ίσως βέβαια και οι κλινικές να βρίσκουν περισσότερο κατάλληλο σπέρμα άρα κ περισσότερες πιθανότητες γονιμοποιησης. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

14 ώρες πρίν, Hope19 είπε:

Κ εγω που τα εκανα ολα κ δεν βρεθηκε τιποτα??? Τυχαινει λενε ...κ πιανομαι σε αυτο γ το δεν υπαρχει  να κανω κατι αλλο...

Τώρα το πρόσεξα εντωμεταξύ ότι έχεις στη φώτο σου κόκκους καφέ! Σωστά βλέπω?? Θέλεις να βλέπουμε τι θα χάνουμε όταν θα είμαστε όλες εγκυούλες? χαχαχαχα!

13 ώρες πρίν, MelissaRobert είπε:

Ενδοκρινολόγος αύριο το απόγευμα. Τώρα πρέπει να βρω αιματολόγο και δεν ξέρω που. Οκ θα σημειώσω για την προγεστερονη πριν το Εra. Όσο για την σαλπιγγογραφια, έκανα πριν 4 χρόνια. Κορίτσια ξέρετε αν πρέπει να γίνει ξανά;

Τον καφέ τον έκοψα επειδή οι περισσότεροι γιατροί εδώ σου λένε να το κόψεις πριν την εξωσωματική. Η διαιτολόγος πάλι είπε μέχρι 300 ml ημερησίως είναι οκ. Απλά είμαι εθισμένη με τον καφέ και έχω τύψεις επειδή μετά την προηγούμενη μεταφορά έπινα τουλάχιστον 2. Βλακείες δικές μου, μην δίνεις σημασία.

Προσπάθησα να κάνω και εγώ τον στοκερ αλλά δεν τα βρήκα το πρωί. Το ΣΚ που θα έχω παραπάνω χρόνο:) 

Για αιματολόγο που ψάχνεις η Λευ@ου στη Θεσσαλονίκη κάνει και ραντεβού μέσω ίντερνετ. Μπορείς να πας σ' αυτή που πάνε όλες :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

12 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Το έχω γράψει το μνμ 3 φορές και μου έχει σβηστεί! Πάμε πάλι από την αρχή...

Καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ την αγωνία σου! Αλλά θα σου πω ότι τόσες κ τόσες γυναίκες πήγαν στην ΕΤ με την ίδια αγωνία, έχοντας γνωρίσει την απογοήτευση και έχοντας φάει τις σφαλιάρες τους. Έσφιξαν όμως τα δόντια και τα κατάφεραν! Η @chitaneta δεν είχε αγωνία; Η ψυχούλα της το ξέρει... Η @Fili ; Φήμες λένε ότι από το πολύ ομμμμ αιωρηθηκε! Η @MaryH πήγε με το ζόρι στην ΕΤ που της έφερε την κόρη της. Ήθελε να την ακυρώσει! Η @anoulious που είχε πει μια φράση που με έχει στοιχειώσει μετά την πρώτη της αποτυχία και τώρα έχει τον γλυκούλη μπεμπουλη της; Ή εγώ δεν έχω; Πάνω μου θα τα κάνω! Η @Villi; Η @Condios; Εσύ; Η @MelissaRobert ; Η @thalasa; Που έχουμε τρέξει σε κάθε γιατρό; Που έχουμε κανει κάθε εξέταση; Αλλά κ τα κορίτσια μας που τώρα ετοιμάζονται όπως η @Chrussa1982, η @Viv37 και τόσες άλλες... δεν έχουν τις αγωνίες τους; Δεν έχει περάσει η καθεμία τα δικά της; 

Στα γράφω όλα αυτά για να τα βλέπω κι εγώ! Και να θυμάσαι - θυμάμαι - θυμόμαστε ότι δεν είμαστε μόνες! Αγαπημένη, θα είμαστε μαζί σου και θα σου στέλνουμε όλο μας το ομμμμμ κ το ντελαπονγκο και θα φωνάζουμε "να πεθάνει η γλουτένη"! Όλα αυτά που μόνο εμείς καταλαβαίνουμε!!!❤️ Γιατί εμείς ξέρουμε! Το αξίζεις να πάνε όλα καλά! Αν δεν είχαμε αγάπη να δώσουμε... δεν θα ήμασταν εδώ! Γιατί έχουμε να δώσουμε στο μωράκι μας αλλά και γιατί κοίτα! Τη δίνουμε κ η μία στην άλλη!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ αγαπημένη!❤️❤️❤️

Πάρτε τη σεντοναρα σας! Χαχαχαχα 

ΥΓ. Κορίτσια μου σε όσες δεν αναφέρθηκα είναι γιατί για να το γιορτάσω ήπια και ένα ποτήρι κρασί κ νταγκλαρα κ έγραψα κ τρεις φορές το μνμ γιατί σβηνοταν! Ένα έλεος δηλαδή! Χαχαχαχα Σας φιλώ όλες!

Υπέροχα τα έγραψες αγαπημένη μου!

4 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα!!! Σήμερα ειναι η μέρα της @Hope19. Ξεκίνησα από τώρα τα οοομμμ, τα ξεμάτιασματα για το κορίτσι μας. Σβήσε τους φόβους σου αγάπη μου. Ντύσου, στολίσου, πιες μια καφεδαρα καλή στον ήλιο, φόρεσε το πιο όμορφο, το πιο γοητευτικό σου χαμόγελο και πήγαινε να υποδεχθείς τα μωράκια σου. Όλα θα πάνε καλά..μέσα από την καρδιά μου!! Έγραψες χτες ότι φοβάσαι..εγώ να δεις. Το σκατό στην κάλτσα που λέει και ο άντρας μου. Κ εκεί που σε διάβαζα κ έκλαιγα. Ήρθε η @marina_86και τα είπε όλα!! Όλα όμως!! Είμαστε δίπλα η μία στη άλλη εγώ νιώθω την αγάπη σας κ ας μην σας έχω δει ποτέ!! Κ επειδή είμαι μια ανάσα πίσω σου, άκου τι θα κάνουμε. Θα ονειρευόμαστε χριστουγεννιάτικα στολισμένο σπίτι με ένα μωράκι να κοιμάται δίπλα στο δέντρο. Θα ονειρευόμαστε παραλίες κ εμείς με την κοιλίτσα μας φουσκωτή θα πίνουμε χυμούς κάτω από μια ομπρέλα. Ναι;; Θετικές σκέψεις!! Απόλαυσε την διαδικασία κ όταν μπορέσεις γράψε μας τα πάντα όμως!! Γιατί είμαστε κ ολίγον κουτσομπολες και θέλουμε να ξέρουμε τα πάντα. 

Σε φιλω 

Αχ τι ωραίες εικόνες για μαι ακόμα φορά!! Και η καλοκαιρινή και η Χριστουγεννιάτικη!

Πολύ συγκίνηση έπεσε χθες και σήμερα κοριτσάκια μου γλυκά. Πόσο χαίρομαι που σας έχω στη ζωή μου όλες σας!!!!

@Fili πωπω τι τρομάρα πρέπει να πήρες!!! Ευτυχώς ήταν μόνο το εντεράκι. Το ομμμμμμμμ κάνει δουλίτσα πάντως δεν το συζητώ. Για να μην αναφέρω και τη χορεύτριά σου που εγώ στο δικό μου το μυαλό τη μετέτρεψα σε νεραϊδούλα αλλά επίσης κάνει δουλίτσα χαχαχα!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Κοριτσάκια μου εσείς με το ευαίσθητο εντερακι!! Πεθαίνω για την σκατο συζήτηση χαχαχα. Έχουμε πάντως πλούσια θεματολογία δεν μπορείτε να πείτε!! Σας στέλνω αγκαλίτσα μεγάλη τεράστια γιατί είστε κ εγκυουλες και τεντώνω τα χέρια μου να σας χωρέσει όλες!!! @silvy22

μου τόσο πολύ πονάς;; Απαπαπα...αμάν ρε καρδούλα μου. Τι να πω .να σου πω κάτι άσχετο που θυμήθηκα. Εδώ και 3 χρόνια περίπου δεν έχω καθόλου πόνους περιόδου η εντέρου. Και δεν έχω επιστημονική εξήγηση. @Viv37 καλημέρα!!! Θα μας κόψεις και τον καφέ εσύ;; Και όσο σκέφτομαι ότι σε προσέλαβα διαιτολόγο διατροφολόγο με λούζει κρύος ιδρώτας χαχαχαχα.

• Μου αρέσει 3

πρίν από 21 λεπτά , gigi 72 είπε:

Θα σου πω εγώ τι θα κάνεις γλυκιά μου @Fili.. Θα φτιάξεις ένα φλιτζάνι χαμομήλι και μέσα θα βάλεις μια κουταλιά μέλι και θα το πιεις.. Καντο και θα με θυμηθείς.. Εγώ έτσι σώθηκα από την δισκοιλιότητα.. Το κάνω χρόνια όταν έχω πρόβλημα.. Άσε που με ηρεμεί από τους κολικούς και τα αέρια. Επίσης επιτρέπεται στην εγκυμοσύνη. 

Επιτρέπεται? Ποια μας είχε πει ότι το χαμομήλι δεν είναι καλό να το πίνουμε συχνά στην εγκυμοσύνη?

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Κοριτσάκια μου εσείς με το ευαίσθητο εντερακι!! Πεθαίνω για την σκατο συζήτηση χαχαχα. Έχουμε πάντως πλούσια θεματολογία δεν μπορείτε να πείτε!! Σας στέλνω αγκαλίτσα μεγάλη τεράστια γιατί είστε κ εγκυουλες και τεντώνω τα χέρια μου να σας χωρέσει όλες!!! @silvy22

μου τόσο πολύ πονάς;; Απαπαπα...αμάν ρε καρδούλα μου. Τι να πω .να σου πω κάτι άσχετο που θυμήθηκα. Εδώ και 3 χρόνια περίπου δεν έχω καθόλου πόνους περιόδου η εντέρου. Και δεν έχω επιστημονική εξήγηση. @Viv37 καλημέρα!!! Θα μας κόψεις και τον καφέ εσύ;; Και όσο σκέφτομαι ότι σε προσέλαβα διαιτολόγο διατροφολόγο με λούζει κρύος ιδρώτας χαχαχαχα.

Τωρα που θα είσαι εγκυούλα θα τα νιώσεις όλα!!! χιχιχοχοχ
εγώ νόμιζα οτι θα εκραγώ, πονάκια απο δω πονάκια απο κει, κράμπες και όνειρα μέσα στη νύχτα!!!
εδω θα είμαστε να σε ακούμε!!!
κοιλάρες κατω απο την ομπρέλα ....πολύ μου άρεσε!!!

• Μου αρέσει 1

16 minutes ago, Viv37 said:

Τώρα το πρόσεξα εντωμεταξύ ότι έχεις στη φώτο σου κόκκους καφέ! Σωστά βλέπω?? Θέλεις να βλέπουμε τι θα χάνουμε όταν θα είμαστε όλες εγκυούλες? χαχαχαχα!

Για αιματολόγο που ψάχνεις η Λευ@ου στη Θεσσαλονίκη κάνει και ραντεβού μέσω ίντερνετ. Μπορείς να πας σ' αυτή που πάνε όλες :)

Το δύσκολο είναι ότι ζω στο Λονδίνο. Αν μου γράψει να κάνω κάποιες εξετάσεις που θα της κάνω; Εκτός αν της κάνω στην Ελλάδα την μέρα που θα έρθω για το Era. Οποτε κάνει και online συνεδρίες δηλ;

πρίν από 3 λεπτά , Viv37 είπε:

Επιτρέπεται? Ποια μας είχε πει ότι το χαμομήλι δεν είναι καλό να το πίνουμε συχνά στην εγκυμοσύνη?

ξέρω οτι άφοβα επιτρέπεται το τσαι του βουνού

• Μου αρέσει 2

πρίν από 7 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

χαχαχα! τον καφέ οι γιατροί όχι εγώ!!! Εγώ το λατρεύω τον καφέ!!! Αλλά μη μου αγχώνεσαι μετά την εγκυμοσύνη η διατροφή σου θα έχει τόσα πολλά πράγματα και πεντανόστιμα και μεγάλες ποσότητες που θα λες μας δουλεύει αυτή? Έτσι θα χάσουμε τα κιλά τις εγκυμοσύνης? Εδώ εσύ έκοψες τον μπακλαβά που ήταν και μπροστά στα μούτρα σου!! Μη φοβάσαι τίποτα! χαχαχαχαχα

πρίν από 7 λεπτά , MelissaRobert είπε:

Το δύσκολο είναι ότι ζω στο Λονδίνο. Αν μου γράψει να κάνω κάποιες εξετάσεις που θα της κάνω; Εκτός αν της κάνω στην Ελλάδα την μέρα που θα έρθω για το Era. Οποτε κάνει και online συνεδρίες δηλ;

Ναι μπορείς να το κάνεις έτσι ή να πεις σε κάποιον γιατρό εκεί ότι θέλεις να κάνεις τις εξετάσεις που θα σου γράψει η Λε..ου και να στις γράψουν με το αγγλικό σύστημα. Αν και οι άγγλοι δεν ξέρω αν μπορούν να παρεκκλίνουν καθόλου από το πρωτόκολλο.

6 minutes ago, Viv37 said:

Δεν ξερω αλλά κατι θυμαμαι κι εγω που ειπωθηκε οτι δεν κανει το χαμομηλι γιατι μου εκανε εντυπωση...εγω παντα ηξερα απο φιλες που εχουν περασει εγκυμοσυνη, οτι για να ειμαστε σιγουρες απο βοτανα, κανει μονο χαμομηλι και τσαι του βουνου.

Κι επισης κι χαλαρος κατι μου πεταξε κομμενα τα χαμομηλια κλπ και δεν τον ρωτησα...

Πιστευω οτι δεν υπαρχει προβλημα με το χαμομηλι παντως. Αυτο που κανει ομως ειναι καμια φορα σου φερνει ταση για εμετο (με το συμπαθειο...), οποτε ισως για αυτο να μην το πολυ προτινουν στις εγκυες...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , chitaneta είπε:

Δεν ξερω αλλά κατι θυμαμαι κι εγω που ειπωθηκε οτι δεν κανει το χαμομηλι γιατι μου εκανε εντυπωση...εγω παντα ηξερα απο φιλες που εχουν περασει εγκυμοσυνη, οτι για να ειμαστε σιγουρες απο βοτανα, κανει μονο χαμομηλι και τσαι του βουνου.

Κι επισης κι χαλαρος κατι μου πεταξε κομμενα τα χαμομηλια κλπ και δεν τον ρωτησα...

Πιστευω οτι δεν υπαρχει προβλημα με το χαμομηλι παντως. Αυτο που κανει ομως ειναι καμια φορα σου φερνει ταση για εμετο (με το συμπαθειο...), οποτε ισως για αυτο να μην το πολυ προτινουν στις εγκυες...

Καλημέρα κορίτσι μου. Χρύσα πέρασα από το μικροβιολογικο δυστυχώς δεν ανοίγει Σάββατο. Για το χαμομηλάκι ένα φλυτζανι την ημέρα μπορείτε να πίνετε και αυτό όχι πολύ βαρύ γιατί κάνει συσπάσεις στην μήτρα και δεν το θέλουμε. Επίσης μπορεί να μην κάνουν καλή απορρόφηση τα φαρμακα που παίρνουμε στην εγκυμοσύνη με το χαμομήλι. Το πιο καλό για την τουαλέτα και δοκιμασμένο είναι ένα κομμάτι χαλβά μακεδονικό με φρουκτόζη. Κορίτσια κάνει θαύματα όσο απίστευτο και αν σας φαίνεται. 

πρίν από 29 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου. Χρύσα πέρασα από το μικροβιολογικο δυστυχώς δεν ανοίγει Σάββατο. Για το χαμομηλάκι ένα φλυτζανι την ημέρα μπορείτε να πίνετε και αυτό όχι πολύ βαρύ γιατί κάνει συσπάσεις στην μήτρα και δεν το θέλουμε. Επίσης μπορεί να μην κάνουν καλή απορρόφηση τα φαρμακα που παίρνουμε στην εγκυμοσύνη με το χαμομήλι. Το πιο καλό για την τουαλέτα και δοκιμασμένο είναι ένα κομμάτι χαλβά μακεδονικό με φρουκτόζη. Κορίτσια κάνει θαύματα όσο απίστευτο και αν σας φαίνεται. 

και το αβοκαντο μου έλεγαν τα κορίτσια απο δίπλα και φυσικα πολυ νερο ;-)

• Μου αρέσει 1

πρίν από 14 λεπτά , silvy22 είπε:

και το αβοκαντο μου έλεγαν τα κορίτσια απο δίπλα και φυσικα πολυ νερο ;-)

Ναι ώριμο αβοκάντο. Νερό λίτρα!!!!!!! Όσες αντέχουν όμως το νερό και τα δρομολόγια στην τουαλέτα. 

πρίν από 54 λεπτά , Viv37 είπε:

Εμένα ο γιατρός μου είπε να πίνω όταν του είπα αν κάνει... ακριβώς γιατί με βοηθάει με το έντερο, έχω το σύνδρομο ευερεθιστου εντέρου και υποφέρω.. Εξάλλου και εδώ κάπου στο φόρουμ αν ψάξεις η πιο πολλές εγκυμονουσες κοπέλες πίνουν.. Το έψαξα και εγώ.. Πάτησα στο Google χαμομήλι και εγκυμοσύνη φόρουμ και μου έβγαλε πολλές απαντήσεις από κοπέλες που πίνουν χωρίς πρόβλημα. Εντάξει δεν είπαμε να πίνεις ένα κουβά αλλά ένα φλιτζάνι όταν έχεις πρόβλημα. Όλα με μέτρο. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 5 λεπτά , gigi 72 είπε:

Εμένα ο γιατρός μου είπε να πίνω όταν του είπα αν κάνει... ακριβώς γιατί με βοηθάει με το έντερο, έχω το σύνδρομο ευερεθιστου εντέρου και υποφέρω.. Εξάλλου και εδώ κάπου στο φόρουμ αν ψάξεις η πιο πολλές εγκυμονουσες κοπέλες πίνουν.. Το έψαξα και εγώ.. Πάτησα στο Google χαμομήλι και εγκυμοσύνη φόρουμ και μου έβγαλε πολλές απαντήσεις από κοπέλες που πίνουν χωρίς πρόβλημα. Εντάξει δεν είπαμε να πίνεις ένα κουβά αλλά ένα φλιτζάνι όταν έχεις πρόβλημα. Όλα με μέτρο. 

Θα συμφωνησω με την gigi μας! Ενα φλυτζανακι δεν κανει κακο..η υπερκαταναλωση πειραζει..εγω προσωπικα πινω ενα χαμομηλακι καθε 2-3 μερες..

• Μου αρέσει 2

nzSsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...