Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Έπαιρνε τα bifolac,μας τα είχε δώσει ο φαρμακοποιός για καλά.

Κ σε εμάς ο ανδρολογος είχε πει δεν επηρεάζει τη διαδικασία αλλά οι κλινικές έχουν μείνει στα παλιά δεδομένα κ ζητάνε καθαρές εξετάσεις, ίσως βέβαια και οι κλινικές να βρίσκουν περισσότερο κατάλληλο σπέρμα άρα κ περισσότερες πιθανότητες γονιμοποιησης. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 10 λεπτά , Hope19 είπε:

Καλημερα κουκλες μουυυυυυ!!! Τι μηνυματα αγαπης κ θετικης ενεργειας ειναι αυτα που πηρα με το καλημερα σας!!Σας ευχαριστω ολες μια προς μια! Ρε με γεμισατε συναισθηματικα! Καλημερα λοιπον απο την ηλιολουστη Θεσσαλονίκη,σας εχω πλαι μου κ δεν με φοβιζει τιποτα,αληθεια! Τοσες ενωμενες σκεψεις..δεν μπορει..ολα θα πανε κατ ευχην!! Ομμμμμμμ κ ντελαπογκο!!! 

Καλημέρα κορίτσι μου με το καλό να πάρεις τα μωράκια σας σπίτι σας και σε εννέα μήνες να γεμίσει το σπιτάκι σας με γλυκές φωνούλες. Όντως με τόση θετική ενέργεια τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά!!!!!! 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 10 λεπτά , Hope19 είπε:

Καλημερα κουκλες μουυυυυυ!!! Τι μηνυματα αγαπης κ θετικης ενεργειας ειναι αυτα που πηρα με το καλημερα σας!!Σας ευχαριστω ολες μια προς μια! Ρε με γεμισατε συναισθηματικα! Καλημερα λοιπον απο την ηλιολουστη Θεσσαλονίκη,σας εχω πλαι μου κ δεν με φοβιζει τιποτα,αληθεια! Τοσες ενωμενες σκεψεις..δεν μπορει..ολα θα πανε κατ ευχην!! Ομμμμμμμ κ ντελαπογκο!!! 

Καλή επιτυχία εύχομαι ολόψυχα!!

• Ευχαριστώ 1

33 minutes ago, Fili said:

Ας ειναι όλα καλά κι ας κρύβεται πάλι! Χεχχεχεχ Αχ σήμερα ξύπνησα με έναν τρομερό πόνο στην κοιλιά χαμηλά ιιιιιιιι δεν περιγράφεται. Ούτε να σκυψω να φορέσω κάλτσες δεν μπορούσα. Τρόμαξα κι εγω κ το γλυκάκι μου αν κ προσπαθουσαμε και οι δύο να είμαστε ψυχραιμοι. Μάλλον για να ενθαρρύνει ο ένας τον άλλο. Εννοείται πήρα καλό μου που δεν το σήκωσε, έστειλα μήνυμα κ με πήρε στο δεκάλεπτο. Εντερακι μαλλον λέει κολικός. Τώρα ηρέμησα λίγο μετά από κάνα δίωρο. Απαππαπαππαπαπα

Αχ τι ωραία που τα είπες όλα Χρυσούλακι μου. ❤️❤️❤️ Κοιλίτσες φουσκωμενες κάτω από την ομπρέλα χεχεχχε

Πω πω τι επαθες πρωι πρωι! Τοσο δυνατος πονος ε; Ευτυχως που περασε! Εγω αν το παθω θα κιτρινισω απο τον φοβο νομιζω χαχααχα, ειδικα μετα την αποκολληση τρεμω και την σκια μου!

1 hour ago, Fili είπε:

Ας ειναι όλα καλά κι ας κρύβεται πάλι! Χεχχεχεχ Αχ σήμερα ξύπνησα με έναν τρομερό πόνο στην κοιλιά χαμηλά ιιιιιιιι δεν περιγράφεται. Ούτε να σκυψω να φορέσω κάλτσες δεν μπορούσα. Τρόμαξα κι εγω κ το γλυκάκι μου αν κ προσπαθουσαμε και οι δύο να είμαστε ψυχραιμοι. Μάλλον για να ενθαρρύνει ο ένας τον άλλο. Εννοείται πήρα καλό μου που δεν το σήκωσε, έστειλα μήνυμα κ με πήρε στο δεκάλεπτο. Εντερακι μαλλον λέει κολικός. Τώρα ηρέμησα λίγο μετά από κάνα δίωρο. Απαππαπαππαπαπα

Αχ τι ωραία που τα είπες όλα Χρυσούλακι μου. ❤️❤️❤️ Κοιλίτσες φουσκωμενες κάτω από την ομπρέλα χεχεχχε

Ωωω φιλενάδα μου τι τρομάρα θα πήρες;; Αυτό το εντερακι έλεος μας έκοψε τη χολή. Θα κάτσεις ξάπλα η δεν χρειάζεται;

πρίν από 5 λεπτά , Fili είπε:

@chitanetaμου λογικό. Και εγώ στην αρχή κοιτούσα συνέχεια μηπως έχω αίμα. Δυστυχώς επανηλθε ο πόνος. Έφαγα τώρα τρία ακτινίδια μπας και βοηθήσει. Πφφφφ 

Ωχ τώρα είδα ότι ξαναπονας. Αν έπινες γάλα με μέλι θα βοηθούσε λες;

Διαφημίσεις

@Hope19 καλη επιτυχια κοριτσι μου!! Με το καλο να υποδεχτεις τα μωρα σου στην κοιλιτσα!!!

πρίν από 16 λεπτά , Fili είπε:

@chitanetaμου λογικό. Και εγώ στην αρχή κοιτούσα συνέχεια μηπως έχω αίμα. Δυστυχώς επανηλθε ο πόνος. Έφαγα τώρα τρία ακτινίδια μπας και βοηθήσει. Πφφφφ 

Fili μου κ εμενα με ποναει πολυ συχνα το εντερο αλλα μολις παω τουαλετα με αφηνει...πηγες σημερα τουαλετα? Εχουμε το αγχος μας να πανε ολα καλα,εχουμε και το εντερο να μας κοβει τη χολη...

• Ευχαριστώ 1

nzSsp2.png

21 minutes ago, Neli83 said:

@Hope19 καλη επιτυχια κοριτσι μου!! Με το καλο να υποδεχτεις τα μωρα σου στην κοιλιτσα!!!

Fili μου κ εμενα με ποναει πολυ συχνα το εντερο αλλα μολις παω τουαλετα με αφηνει...πηγες σημερα τουαλετα? Εχουμε το αγχος μας να πανε ολα καλα,εχουμε και το εντερο να μας κοβει τη χολη...

Ναι δε βοήθησε ιδιαίτερα. Έχει αλλάξει το σύστημα και μάλλον διαμαρτυρεται. Αντί για τρεις την ημέρα φτάσαμε στο μια μέρα στις τρεις κι αυτή πφφφφφ Τώρα που ξέρω ότι είναι έντερο τουλάχιστον ηρέμησα. Ελπίζω μέχρι το βράδυ να αδειάσει και να ηρεμήσει τι να πω.. 

33 minutes ago, Chrussa1982 said:

Ωωω φιλενάδα μου τι τρομάρα θα πήρες;; Αυτό το εντερακι έλεος μας έκοψε τη χολή. Θα κάτσεις ξάπλα η δεν χρειάζεται;

Ωχ τώρα είδα ότι ξαναπονας. Αν έπινες γάλα με μέλι θα βοηθούσε λες;

Δεν πάω για δουλίτσα σήμερα. Θα κάτσω καναπεδατη. Και να θελα δεν μπορώ. Έφαγα ακτινίδια και θα μου φέρει το γλυκάκι γιαούρτι και κεφιρ ❤️

Καλε πλησιάζει η ώρα της @Hope19. Τι ώρα είχε πει;;; ξεκινάω τα οοοοοοομμμμμμμ... ❤️❤️❤️❤️

• Ευχαριστώ 1

ομμμμγια την @hope19 ολη η θετική ενεργεια πανω σου!!!

@Fili και μένα αυτό το έντερο με έχει τρελάνει, οταν ερχετε η ωρα για τουαλέτα (τις τελευταίες μέρες 3 και 4 τα ξημερώματα το πιάνει)
μετά ενεργοποιούνται και τα πονεμένα σημεία της κοιλιάς και υποφέρω απο τους πόνους:-?

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 51 λεπτά , Fili είπε:

Περαστικά σου Φιλι μου, δεν υπάρχει κάτι να βοηθάει στους κολικούς; Κάνενα τιπ απο τον γιατρό;

• Ευχαριστώ 1

12 minutes ago, Villi said:

Περαστικά σου Φιλι μου, δεν υπάρχει κάτι να βοηθάει στους κολικούς; Κάνενα τιπ απο τον γιατρό;

Μου είπε να πάρω δύο υπόθετα γλυκερίνης κάπως έτσι για άμεση ανακούφιση και μετά για πέντε μέρες φακελάκια σκόνη effecol σε νερό. Θα τα πάρει το γλυκάκι από το φαρμακείο (τη σκόνη). Τα υπόθετα λέω να μην τα πάρω. Και τη σκόνη δλδ θα την έχω για έκτακτη ανάγκη. Ελπίζω με τα ακτινίδια και το κεφιρ να επανέλθει η λειτουργία του εντέρου. Μα τι σκατοσυζητηση πρωί πρωί. Χαχαχχα

24 minutes ago, silvy22 said:

ομμμμγια την @hope19 ολη η θετική ενεργεια πανω σου!!!

@Fili και μένα αυτό το έντερο με έχει τρελάνει, οταν ερχετε η ωρα για τουαλέτα (τις τελευταίες μέρες 3 και 4 τα ξημερώματα το πιάνει)
μετά ενεργοποιούνται και τα πονεμένα σημεία της κοιλιάς και υποφέρω απο τους πόνους:-?

Ωχ ακόμα ταλαιπωρείσαι γλυκό πλασματακι; παίρνεις τπτ; 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , Fili είπε:

Μου είπε να πάρω δύο υπόθετα γλυκερίνης κάπως έτσι για άμεση ανακούφιση και μετά για πέντε μέρες φακελάκια σκόνη effecol σε νερό. Θα τα πάρει το γλυκάκι από το φαρμακείο (τη σκόνη). Τα υπόθετα λέω να μην τα πάρω. Και τη σκόνη δλδ θα την έχω για έκτακτη ανάγκη. Ελπίζω με τα ακτινίδια και το κεφιρ να επανέλθει η λειτουργία του εντέρου. Μα τι σκατοσυζητηση πρωί πρωί. Χαχαχχα

εχω φρικτούς πόνους ίσως και λόγω της ενδομητρίωσης δεν ξέρω πως να το εξηγήσω ...
ξεκίνησα και βολταρεν χθες , άλλα δεν με πιάνουν ιδιαίτερα τα παυσίπονα ...
φαντάζομαι πως θα είναι οι ωδίνες!!!! ομμμμμ

• Λυπημένη/-ος 1

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!

@Hope19 εύχομαι όλα να πάνε τέλεια σήμερα και να γυρίσεις σπίτι με τα μωράκια σου στην κοιλίτσα σου!

@marina_86 πόσο χαίρομαι που βρέθηκε το πρόβλημα και ευτυχώς είναι κάτι που λύνεται σχετικά εύκολα χωρίς μεγάλη ταλαιπωρία! Έρχεται και η σειρά σου λοιπόν!!!!!

1 hour ago, Fili said:

Λες να ειναι ο κολικος επειδη δυσκολευεσαι στη τουαλετα; Ισως να σε βοηθησει και κανα ξηρο δαμασκηνο ή σύκο; Και τα ακτινιδια βεβαια κανουν τη δουλεια τους... Ευχομαι να σοθ περασει συντομα!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 22 λεπτά , Fili είπε:

Τα Effecol πάντως επειδή πρόσφατα τα είχα πάρει για τον μπαμπά μου, κι επειδή έχει πρόβλημα με τα νεφρά το ψάχνω καθε σκεύασμα,  για το συγκεκριμένο, μου είχαν πει οτι μέχρι και οι έγκυες το παίρνουν, οτι ειναι σχετικά ακίνδυνο. 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 20 λεπτά , Fili είπε:

Θα σου πω εγώ τι θα κάνεις γλυκιά μου @Fili.. Θα φτιάξεις ένα φλιτζάνι χαμομήλι και μέσα θα βάλεις μια κουταλιά μέλι και θα το πιεις.. Καντο και θα με θυμηθείς.. Εγώ έτσι σώθηκα από την δισκοιλιότητα.. Το κάνω χρόνια όταν έχω πρόβλημα.. Άσε που με ηρεμεί από τους κολικούς και τα αέρια. Επίσης επιτρέπεται στην εγκυμοσύνη. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...