Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 12 λεπτά , marina_86 είπε:

Το έχω γράψει το μνμ 3 φορές και μου έχει σβηστεί! Πάμε πάλι από την αρχή...

Καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ την αγωνία σου! Αλλά θα σου πω ότι τόσες κ τόσες γυναίκες πήγαν στην ΕΤ με την ίδια αγωνία, έχοντας γνωρίσει την απογοήτευση και έχοντας φάει τις σφαλιάρες τους. Έσφιξαν όμως τα δόντια και τα κατάφεραν! Η @chitaneta δεν είχε αγωνία; Η ψυχούλα της το ξέρει... Η @Fili ; Φήμες λένε ότι από το πολύ ομμμμ αιωρηθηκε! Η @MaryH πήγε με το ζόρι στην ΕΤ που της έφερε την κόρη της. Ήθελε να την ακυρώσει! Η @anoulious που είχε πει μια φράση που με έχει στοιχειώσει μετά την πρώτη της αποτυχία και τώρα έχει τον γλυκούλη μπεμπουλη της; Ή εγώ δεν έχω; Πάνω μου θα τα κάνω! Η @Villi; Η @Condios; Εσύ; Η @MelissaRobert ; Που έχουμε τρέξει σε κάθε γιατρό; Που έχουμε κανει κάθε εξέταση; Αλλά κ τα κορίτσια μας που τώρα ετοιμάζονται όπως η @Chrussa1982, η @Viv37 και τόσες άλλες... δεν έχουν τις αγωνίες τους; Δεν έχει περάσει η καθεμία τα δικά της; 

Στα γράφω όλα αυτά για να τα βλέπω κι εγώ! Και να θυμάσαι - θυμάμαι - θυμόμαστε ότι δεν είμαστε μόνες! Αγαπημένη, θα είμαστε μαζί σου και θα σου στέλνουμε όλο μας το ομμμμμ κ το ντελαπονγκο και θα φωνάζουμε "να πεθάνει η γλουτένη"! Όλα αυτά που μόνο εμείς καταλαβαίνουμε!!!❤️ Γιατί εμείς ξέρουμε! Το αξίζεις να πάνε όλα καλά! Αν δεν είχαμε αγάπη να δώσουμε... δεν θα ήμασταν εδώ! Γιατί έχουμε να δώσουμε στο μωράκι μας αλλά και γιατί κοίτα! Τη δίνουμε κ η μία στην άλλη!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ αγαπημένη!❤️❤️❤️

Πάρτε τη σεντοναρα σας! Χαχαχαχα 

ΥΓ. Κορίτσια μου σε όσες δεν αναφέρθηκα είναι γιατί για να το γιορτάσω ήπια και ένα ποτήρι κρασί κ νταγκλαρα κ έγραψα κ τρεις φορές το μνμ γιατί σβηνοταν! Ένα έλεος δηλαδή! Χαχαχαχα Σας φιλώ όλες!

Μαριναααααα ειπα οτι σε αυτον τον κυκλο δεν ειχα ιδιαιτερες ευαισθησιες κ νευρα ,και ερχεσαι εσυ η Χρυσα κ τα αλλα κοριτσια κ μου τα ανατρεπετε τελευταια μερα κ ψαχνω χαρτομαντηλα...δεν εχω να προσθεσω κατι σε ολα αυτα..τα ειπες ολα κοριτσι μου ...ετσι ειναι..

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!! 

• Μου αρέσει 2

Κορίτσια καλησπέρα! Έχω 9 φυαλίδια prolutex, διάβασα οτι είναι σε έλλειψη, εννοείται τα χαρίζω σε όποια κοπέλα τα χρειάζεται ή αν είστε παραπάνω απο μία τα μοιράζεστε, θα χαρώ να βοηθήσω.

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Hope19 said:

Μαριναααααα ειπα οτι σε αυτον τον κυκλο δεν ειχα ιδιαιτερες ευαισθησιες κ νευρα ,και ερχεσαι εσυ η Χρυσα κ τα αλλα κοριτσια κ μου τα ανατρεπετε τελευταια μερα κ ψαχνω χαρτομαντηλα...δεν εχω να προσθεσω κατι σε ολα αυτα..τα ειπες ολα κοριτσι μου ...ετσι ειναι..

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!! 

Καλη επιτυχία!! Να πω σε καταλαβαινω , θα είναι λίγο.Και εμενα ο μπέμπης ήτανε στα τελευταία έμβρυα της 10ης ετ..με μόνο μηδενικά..Κάνε το σταυρό σου,κλείσε τα μάτια και φύγε με το μυαλό σου κάπου αλλού. Σε ένα ταξίδι,κάπου...Και όλα θα πάρουν το δρόμο τους από μόνα τους.

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Σήμερα ειναι η μέρα της @Hope19. Ξεκίνησα από τώρα τα οοομμμ, τα ξεμάτιασματα για το κορίτσι μας. Σβήσε τους φόβους σου αγάπη μου. Ντύσου, στολίσου, πιες μια καφεδαρα καλή στον ήλιο, φόρεσε το πιο όμορφο, το πιο γοητευτικό σου χαμόγελο και πήγαινε να υποδεχθείς τα μωράκια σου. Όλα θα πάνε καλά..μέσα από την καρδιά μου!! Έγραψες χτες ότι φοβάσαι..εγώ να δεις. Το σκατό στην κάλτσα που λέει και ο άντρας μου. Κ εκεί που σε διάβαζα κ έκλαιγα. Ήρθε η @marina_86και τα είπε όλα!! Όλα όμως!! Είμαστε δίπλα η μία στη άλλη εγώ νιώθω την αγάπη σας κ ας μην σας έχω δει ποτέ!! Κ επειδή είμαι μια ανάσα πίσω σου, άκου τι θα κάνουμε. Θα ονειρευόμαστε χριστουγεννιάτικα στολισμένο σπίτι με ένα μωράκι να κοιμάται δίπλα στο δέντρο. Θα ονειρευόμαστε παραλίες κ εμείς με την κοιλίτσα μας φουσκωτή θα πίνουμε χυμούς κάτω από μια ομπρέλα. Ναι;; Θετικές σκέψεις!! Απόλαυσε την διαδικασία κ όταν μπορέσεις γράψε μας τα πάντα όμως!! Γιατί είμαστε κ ολίγον κουτσομπολες και θέλουμε να ξέρουμε τα πάντα. 

Σε φιλω 

• Μου αρέσει 13
  • Ευχαριστώ 1

Καλημέρα καλημέρα!!!! Αχ πόσο αγάπη ξεχυλισε πάλι βραδιάτικα ❤️❤️❤️ @marina_86 μαρίνακι γλυκό κι αγαπημένο τα είπες όλα.

@Hope19σήμερα είναι η μέρα σααααααας. Δική σου και των μωρών σου χεχεχε να σκέφτεσαι θετικά όσο γίνεται και πολύ πολύ οοοοοοοομμμμμμμμμμμ

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 12 λεπτά , Fili είπε:

Καλημέρα καλημέρα!!!! Αχ πόσο αγάπη ξεχυλισε πάλι βραδιάτικα ❤️❤️❤️ @marina_86 μαρίνακι γλυκό κι αγαπημένο τα είπες όλα.

@Hope19σήμερα είναι η μέρα σααααααας. Δική σου και των μωρών σου χεχεχε να σκέφτεσαι θετικά όσο γίνεται και πολύ πολύ οοοοοοοομμμμμμμμμμμ

Μου φαίνεται ότι τσάμπα αγχωνόμαστε και τρελαινόμαστε και φοβόμαστε. Το οοοοομμμμμμ είναι το μυστικό της επιτυχίας αγαπημένες μου,!! 

Αγάπη εσύ πως είσαι? Έρχεται κ η αυχενική σου και ελπίζω να σας κάνει τη χάρη να δείτε και το προσωπάκι!!

• Μου αρέσει 2

@Hope 2019 καλή επιτυχία με θετικη σκέψη. Σου στέλνω όλη τη θετική μου ενέργεια. 

@Chrussa1982 πλησιάζει η ώρα, με το καλό κορίτσι. 

Εγώ σε αναμονή για το ραντεβού μου με κουρ. 

Σας καλημεριζω και σας φιλώ όλες!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 3 λεπτά , vik80 είπε:

@Hope 2019 καλή επιτυχία με θετικη σκέψη. Σου στέλνω όλη τη θετική μου ενέργεια. 

@Chrussa1982 πλησιάζει η ώρα, με το καλό κορίτσι. 

Εγώ σε αναμονή για το ραντεβού μου με κουρ. 

Σας καλημεριζω και σας φιλώ όλες!

Καλημέρα καλημέρα!! Σε ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου. Το θυμάμαι ότι έχεις την ίδια μέρα με εμένα σωστά; Περιμένω εντυπώσεις...αν τον δεις πολύ χαλαρό και φεεεετττταααα μην ανησυχήσεις έτσι είναι ο τύπος του.

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα καλημέρα!! Σε ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου. Το θυμάμαι ότι έχεις την ίδια μέρα με εμένα σωστά; Περιμένω εντυπώσεις...αν τον δεις πολύ χαλαρό και φεεεετττταααα μην ανησυχήσεις έτσι είναι ο τύπος του.

Δεν πειράζει καθόλου, ίσως να επηρεάσει και μένα που είμαι αγχώδης και αρνητική και να με χαλαρώσει. Εγώ αυτό που ψάχνω κυρίως δεν είναι οι υποσχέσεις και τα πολλά λόγια, αλλά να πάρω απάντηση και να μου εμπνεύσει εμπιστοσύνη ο γιατρός. Έχει κλωνιστει η εμπιστοσύνη μου πια. Η σκέψη μου είναι μαζί σας κορίτσια.

• Μου αρέσει 1

9 hours ago, marina_86 said:

Το έχω γράψει το μνμ 3 φορές και μου έχει σβηστεί! Πάμε πάλι από την αρχή...

Καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ την αγωνία σου! Αλλά θα σου πω ότι τόσες κ τόσες γυναίκες πήγαν στην ΕΤ με την ίδια αγωνία, έχοντας γνωρίσει την απογοήτευση και έχοντας φάει τις σφαλιάρες τους. Έσφιξαν όμως τα δόντια και τα κατάφεραν! Η @chitaneta δεν είχε αγωνία; Η ψυχούλα της το ξέρει... Η @Fili ; Φήμες λένε ότι από το πολύ ομμμμ αιωρηθηκε! Η @MaryH πήγε με το ζόρι στην ΕΤ που της έφερε την κόρη της. Ήθελε να την ακυρώσει! Η @anoulious που είχε πει μια φράση που με έχει στοιχειώσει μετά την πρώτη της αποτυχία και τώρα έχει τον γλυκούλη μπεμπουλη της; Ή εγώ δεν έχω; Πάνω μου θα τα κάνω! Η @Villi; Η @Condios; Εσύ; Η @MelissaRobert ; Η @thalasa; Που έχουμε τρέξει σε κάθε γιατρό; Που έχουμε κανει κάθε εξέταση; Αλλά κ τα κορίτσια μας που τώρα ετοιμάζονται όπως η @Chrussa1982, η @Viv37 και τόσες άλλες... δεν έχουν τις αγωνίες τους; Δεν έχει περάσει η καθεμία τα δικά της; 

Στα γράφω όλα αυτά για να τα βλέπω κι εγώ! Και να θυμάσαι - θυμάμαι - θυμόμαστε ότι δεν είμαστε μόνες! Αγαπημένη, θα είμαστε μαζί σου και θα σου στέλνουμε όλο μας το ομμμμμ κ το ντελαπονγκο και θα φωνάζουμε "να πεθάνει η γλουτένη"! Όλα αυτά που μόνο εμείς καταλαβαίνουμε!!!❤️ Γιατί εμείς ξέρουμε! Το αξίζεις να πάνε όλα καλά! Αν δεν είχαμε αγάπη να δώσουμε... δεν θα ήμασταν εδώ! Γιατί έχουμε να δώσουμε στο μωράκι μας αλλά και γιατί κοίτα! Τη δίνουμε κ η μία στην άλλη!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ αγαπημένη!❤️❤️❤️

Πάρτε τη σεντοναρα σας! Χαχαχαχα 

ΥΓ. Κορίτσια μου σε όσες δεν αναφέρθηκα είναι γιατί για να το γιορτάσω ήπια και ένα ποτήρι κρασί κ νταγκλαρα κ έγραψα κ τρεις φορές το μνμ γιατί σβηνοταν! Ένα έλεος δηλαδή! Χαχαχαχα Σας φιλώ όλες!

Μαρινακι καλό μου πως τα καταφερνεις και με συγκινεις παντα! Το κουραγιο και την αγάπη που δινεις δεν λέγεται! Σαν τωρα θυμαμαι που μου εγραφες κι εμένα πριν να παω για ετ που κι εγω ειχα αγχωθεί πολύ. Μου εδωσαν πολυ δυναμη τα λόγια σου και με αγγιξαν πολύ!  Και μην ξεχνάς, πλησιαζει κι η σειρα σου κι εκει να δεις αγαπη που θα σου στέλνουμε!!

Καλή μου @Hope 2019 λογικοι οι φοβοι σου, αλλά ειμαστε εδώ ολες μαζι για να τους διώχνουμε. Καλως να γυρίσετε στο σπιτακι σας σήμερα ολοι μαζί!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Chrussa1982 said:

Μου φαίνεται ότι τσάμπα αγχωνόμαστε και τρελαινόμαστε και φοβόμαστε. Το οοοοομμμμμμ είναι το μυστικό της επιτυχίας αγαπημένες μου,!! 

Αγάπη εσύ πως είσαι? Έρχεται κ η αυχενική σου και ελπίζω να σας κάνει τη χάρη να δείτε και το προσωπάκι!!

Ας ειναι όλα καλά κι ας κρύβεται πάλι! Χεχχεχεχ Αχ σήμερα ξύπνησα με έναν τρομερό πόνο στην κοιλιά χαμηλά ιιιιιιιι δεν περιγράφεται. Ούτε να σκυψω να φορέσω κάλτσες δεν μπορούσα. Τρόμαξα κι εγω κ το γλυκάκι μου αν κ προσπαθουσαμε και οι δύο να είμαστε ψυχραιμοι. Μάλλον για να ενθαρρύνει ο ένας τον άλλο. Εννοείται πήρα καλό μου που δεν το σήκωσε, έστειλα μήνυμα κ με πήρε στο δεκάλεπτο. Εντερακι μαλλον λέει κολικός. Τώρα ηρέμησα λίγο μετά από κάνα δίωρο. Απαππαπαππαπαπα

1 hour ago, Chrussa1982 said:

Καλημέρα!!! Σήμερα ειναι η μέρα της @Hope19. Ξεκίνησα από τώρα τα οοομμμ, τα ξεμάτιασματα για το κορίτσι μας. Σβήσε τους φόβους σου αγάπη μου. Ντύσου, στολίσου, πιες μια καφεδαρα καλή στον ήλιο, φόρεσε το πιο όμορφο, το πιο γοητευτικό σου χαμόγελο και πήγαινε να υποδεχθείς τα μωράκια σου. Όλα θα πάνε καλά..μέσα από την καρδιά μου!! Έγραψες χτες ότι φοβάσαι..εγώ να δεις. Το σκατό στην κάλτσα που λέει και ο άντρας μου. Κ εκεί που σε διάβαζα κ έκλαιγα. Ήρθε η @marina_86και τα είπε όλα!! Όλα όμως!! Είμαστε δίπλα η μία στη άλλη εγώ νιώθω την αγάπη σας κ ας μην σας έχω δει ποτέ!! Κ επειδή είμαι μια ανάσα πίσω σου, άκου τι θα κάνουμε. Θα ονειρευόμαστε χριστουγεννιάτικα στολισμένο σπίτι με ένα μωράκι να κοιμάται δίπλα στο δέντρο. Θα ονειρευόμαστε παραλίες κ εμείς με την κοιλίτσα μας φουσκωτή θα πίνουμε χυμούς κάτω από μια ομπρέλα. Ναι;; Θετικές σκέψεις!! Απόλαυσε την διαδικασία κ όταν μπορέσεις γράψε μας τα πάντα όμως!! Γιατί είμαστε κ ολίγον κουτσομπολες και θέλουμε να ξέρουμε τα πάντα. 

Σε φιλω 

Αχ τι ωραία που τα είπες όλα Χρυσούλακι μου. ❤️❤️❤️ Κοιλίτσες φουσκωμενες κάτω από την ομπρέλα χεχεχχε

Καλημερα κουκλες μουυυυυυ!!! Τι μηνυματα αγαπης κ θετικης ενεργειας ειναι αυτα που πηρα με το καλημερα σας!!Σας ευχαριστω ολες μια προς μια! Ρε με γεμισατε συναισθηματικα! Καλημερα λοιπον απο την ηλιολουστη Θεσσαλονίκη,σας εχω πλαι μου κ δεν με φοβιζει τιποτα,αληθεια! Τοσες ενωμενες σκεψεις..δεν μπορει..ολα θα πανε κατ ευχην!! Ομμμμμμμ κ ντελαπογκο!!! 

• Μου αρέσει 10

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...