Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

On 20/3/2022 at 4:13 ΜΜ, Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Μη δίνετε σημασία,,,ότι να 'ναι είμαι απ'το κινητό,,,,

@Hope19 με το καλό κορίτσι μου να πάρεις τα μωράκια σου αύριο και να στεριώσουν εκεί γερά και τυχερά!!!!!! 

@Chrussa1982 ?????? 3 & σήμερα και εσύ,,, γιουπιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!! Άσε τα τεστ ,,,ας ξεκινήσουμε με την ετ και έχουμε ως τα τεστ ,,,οχ πολύ αλλά έχουμε ,,,,,χαχαχαχα 

@Villi έκλαψα έτσι που το έγραψες για το Χρυσουλακι μας και μου ήρθε στο μυαλό η έκφραση και καλά "μωρ' Χρυσαααααα,,,, μωρ'Χρυσαααααα" αχαχχαχαχαχ έχει άγχος το γλυκό μας και αδημονία και τα λέει όλα ανακατα,,, μήπως να φάει λίγο μπακλαβά να ισιωσει??? 

Κορίτσια όμορφα τι κάνετε οι υπόλοιπες???? Εγώ εδώ ρντβ με το μάστερ σεφ,,,τρώω ότι βρω δεδομένου αναμονής περιόδου ,,, η κατακράτηση έχει κάνει τα μπούτια μου σα φλούδα πορτοκαλιού,,,όχι ότι δεν έχω και κυτταρίτιδα αλλά λέμε τώρα αχαχα

πρίν από 5 λεπτά , marina_86 είπε:

Λοιπόν,κορίτσια μίλησα με γιατρό. Μου είπε ότι τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα από αυτό που περιμέναμε. Είπε ότι δεν έχω κάποιο μικρόβιο που προκαλεί ενδομητριτιδα ή χρόνια φλεγμονή που έχει δύσκολη αντιμετώπιση αλλά έχω δυσβιωση!!! Δηλαδή έπεσαν οι γαλακτοβακιλλοι, διαταράχθηκε το περιβάλλον κ αυξήθηκαν τα άλλα βακτήρια που δεν τα θέλουμε. Άρα... Στοχεύουμε κατά κύριο λόγο στους γαλακτοβακιλλους με τούρμπο δόσεις! Εγχύσεις είπε ότι δεν χρειάζομαι, ούτε πολλή αντιβίωση. Μου έδωσε για δέκα μέρες την κλασική vibram... και για 6 μέρες μια άλλη, δεν τη θυμάμαι. Άμεση έναρξη είπε. Αυτό που ξέχασα να τον ρωτήσω είναι αν θα χρειαστεί επανάληψη του ngs. Αλλά έτσι κι αλλιώς περιμένω ΕΡΑ τεστ, οπότε θα ξαναμιλήσουμε. Δεν γλιτώνει!!! Του το είπα κι όλας! Χαχαχαχαχα Πρηχτενννν!!!!

@anoulious μετά λες δεν είσαι γιατρός! Μου έλεγε τι να πάρω κ σε σκεφτόμουν κ έλεγα εντάξει, ΘΕΆ!!!!!❤️

Μπράβο Μαρινακι μου,,, είδες????? Όλα διορθωσιμα με το λιγότερο φόρτωμα ,,, απλά να παίρνεις και προβιοτικα ή ακόμα και γαστροπροστασιες με τις αντιβιωσεις. Καλέ ποιος θέλει να γλυτώσει από σένα???????? Εγώ πάντως σίγουρα όχι!!!! Να ξες!!!! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

Λοιπόν,κορίτσια μίλησα με γιατρό. Μου είπε ότι τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα από αυτό που περιμέναμε. Είπε ότι δεν έχω κάποιο μικρόβιο που προκαλεί ενδομητριτιδα ή χρόνια φλεγμονή που έχει δύσκολη αντιμετώπιση αλλά έχω δυσβιωση!!! Δηλαδή έπεσαν οι γαλακτοβακιλλοι, διαταράχθηκε το περιβάλλον κ αυξήθηκαν τα άλλα βακτήρια που δεν τα θέλουμε. Άρα... Στοχεύουμε κατά κύριο λόγο στους γαλακτοβακιλλους με τούρμπο δόσεις! Εγχύσεις είπε ότι δεν χρειάζομαι, ούτε πολλή αντιβίωση. Μου έδωσε για δέκα μέρες την κλασική vibram... και για 6 μέρες μια άλλη, δεν τη θυμάμαι. Άμεση έναρξη είπε. Αυτό που ξέχασα να τον ρωτήσω είναι αν θα χρειαστεί επανάληψη του ngs. Αλλά έτσι κι αλλιώς περιμένω ΕΡΑ τεστ, οπότε θα ξαναμιλήσουμε. Δεν γλιτώνει!!! Του το είπα κι όλας! Χαχαχαχαχα Πρηχτενννν!!!!

@anoulious μετά λες δεν είσαι γιατρός! Μου έλεγε τι να πάρω κ σε σκεφτόμουν κ έλεγα εντάξει, ΘΕΆ!!!!!❤️

Ουφφφφ...μπράβο κοριτσάκι μου. Όλα καλά λοιπόν ε; Αφού δεν είναι κάτι σοβαρό που να χρειάζεται μακρόχρονη θεραπεία πάμε δυνατά τα τα τα !!! Θα ανέβουν γρήγορα πιστεύω οι γαλακτοβακιλοι και μετά....ποιος σε πιάνει!!!

πρίν από 7 λεπτά , Condios είπε:

Μη δίνετε σημασία,,,ότι να 'ναι είμαι απ'το κινητό,,,,

@Hope19 με το καλό κορίτσι μου να πάρεις τα μωράκια σου αύριο και να στεριώσουν εκεί γερά και τυχερά!!!!!! 

@Chrussa1982 ?????? 3 & σήμερα και εσύ,,, γιουπιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!! Άσε τα τεστ ,,,ας ξεκινήσουμε με την ετ και έχουμε ως τα τεστ ,,,οχ πολύ αλλά έχουμε ,,,,,χαχαχαχα 

@Villi έκλαψα έτσι που το έγραψες για το Χρυσουλακι μας και μου ήρθε στο μυαλό η έκφραση και καλά "μωρ' Χρυσαααααα,,,, μωρ'Χρυσαααααα" αχαχχαχαχαχ έχει άγχος το γλυκό μας και αδημονία και τα λέει όλα ανακατα,,, μήπως να φάει λίγο μπακλαβά να ισιωσει??? 

Κορίτσια όμορφα τι κάνετε οι υπόλοιπες???? Εγώ εδώ ρντβ με το μάστερ σεφ,,,τρώω ότι βρω δεδομένου αναμονής περιόδου ,,, η κατακράτηση έχει κάνει τα μπούτια μου σα φλούδα πορτοκαλιού,,,όχι ότι δεν έχω και κυτταρίτιδα αλλά λέμε τώρα αχαχα

Μπράβο Μαρινακι μου,,, είδες????? Όλα διορθωσιμα με το λιγότερο φόρτωμα ,,, απλά να παίρνεις και προβιοτικα ή ακόμα και γαστροπροστασιες με τις αντιβιωσεις. Καλέ ποιος θέλει να γλυτώσει από σένα???????? Εγώ πάντως σίγουρα όχι!!!! Να ξες!!!! 

Χαχαχαχαχα. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς ότι τα λέω ανακατα;; Και πάλι καλά που βγάζετε νόημα έτσι αχταρμα που τα είχα στο μυαλό μου!! Και πάλι καλά να λέτε..χωρίς τσιγάρα...χωρίς ένα γλυκάκι..βαρατε αλύπητα !!!! 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

πρίν από 16 λεπτά , marina_86 είπε:

Μπράβο , μια χαρά . Φουλ στα προβιοτικά τώρα !! Κολπικά , από το στόμα , κεφιρ , τα πάντα . Καλά η αννουλα μας , άστα... θεά!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 47 λεπτά , marina_86 είπε:

Υπέροχα νεα!!!! Και για να μη ξεχνιόμαστε σου το ειχα πει οτι θα βγει καλό το ngs. 

• Μου αρέσει 1

Βέβαια, το θέμα είναι κορίτσια για να είμαι ειλικρινής ότι σκέφτομαι λίγο... στη λαπαροσκοπηση φάνηκαν ψηλά πράγματα, όχι κάτι φοβερό. Στην υστεροσκοπηση κ στο ngs κάτι φάνηκε αλλά όχι τραγική κατάσταση. Αν κ το ΕΡΑ βγει νορμάλ... μήπως τα εμβρυακια μας δεν είναι καλά; Να, αυτό με προβληματίζει τώρα αλλά προσπαθώ να μην το σκέφτομαι. Λέω ίσως όλα από λίγο μπορεί να έπαιξαν τον ρόλο τους... Αλλά πάντα υπάρχει στο μυαλό μου και το άλλο ίσως... 

πρίν από 49 λεπτά , Condios είπε:

Μου έχει δώσει τόσα προβιοτικα που θα κατουραω γαλακτοβακιλλους! Χαχαχα 

Καλέ, εσύ πώς να γλιτώσεις από εμένα; Αφού θα συμπεθεριασουμε! Με φορτώθηκες κ δεν το έχεις καταλάβει ακόμα! Χαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

Βέβαια, το θέμα είναι κορίτσια για να είμαι ειλικρινής ότι σκέφτομαι λίγο... στη λαπαροσκοπηση φάνηκαν ψηλά πράγματα, όχι κάτι φοβερό. Στην υστεροσκοπηση κ στο ngs κάτι φάνηκε αλλά όχι τραγική κατάσταση. Αν κ το ΕΡΑ βγει νορμάλ... μήπως τα εμβρυακια μας δεν είναι καλά; Να, αυτό με προβληματίζει τώρα αλλά προσπαθώ να μην το σκέφτομαι. Λέω ίσως όλα από λίγο μπορεί να έπαιξαν τον ρόλο τους... Αλλά πάντα υπάρχει στο μυαλό μου και το άλλο ίσως... 

Κ εγω που τα εκανα ολα κ δεν βρεθηκε τιποτα??? Τυχαινει λενε ...κ πιανομαι σε αυτο γ το δεν υπαρχει  να κανω κατι αλλο...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , marina_86 είπε:

Μου έχει δώσει τόσα προβιοτικα που θα κατουραω γαλακτοβακιλλους! Χαχαχα 

Καλέ, εσύ πώς να γλιτώσεις από εμένα; Αφού θα συμπεθεριασουμε! Με φορτώθηκες κ δεν το έχεις καταλάβει ακόμα! Χαχαχαχαχα

Καλέ μη σκέφτεσαι χαζά ,,,δεν έχει νόημα ,,, είπαμε,,,πίσω κοιτάμε μόνο για να παρκάρουμε !!!!! Πάμε προς ολοταχώς και μόνο ,,,, με τη νίκη!!!!!! Εεεεε με το μωράκι ήθελα να πω!!!!!!! Καλά στα λέει και η @Hope19 μας,,, όταν έχεις κάνει τα πάντα μόνο πίστη και αναμονή και ότι πει ο Θεός!!!!

Δε θέλω να γλυτώσω λεμε ,,,είσαι και κοντά μου,,,,1 ώρα δρόμος ,,,, πωπωωωω χαμός !!!!!! 

@Chrussa1982 δικαιολογεισαι να είσαι όπως θες!!!! Είναι οι μέρες σου,,,,αααααα και τώρα που το σκέφτομαι έχουμε τη χιονουλα @chitaneta,,,, και τις ανοιξιάτικες εσάς τις δύο!!!! Και μετά πασχαλινές τη συμπεθερα @Viv37 και τη @Villi???? Τί καλααααααα

• Μου αρέσει 4

πρίν από 19 λεπτά , marina_86 είπε:

Ας βγει πρώτα το ΕΡΑ…προσπάθησε να τα αποκλείεις ένα ένα. Εγω ειμαι παρα πολυ χαρουμενη που γλυτώσες την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ταλαιπωρία των εγχύσεων, που μπορεί να σου έκαναν και κακό. Ανακουφιστηκα. 

PS δώσε κανενα tip για προβιοτικά - γαλακτοβακιλους 

• Μου αρέσει 2

7 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Λέω να είμαι σε μια ζεν κατάσταση καναπέ όμως για 3 μέρες και από Δευτέρα να κάνω κάτιτις. Χαλαρά όμως πολύ ήρεμα. Αλλιώς δεν θα την παλέψω. Μου είπε ο γιατρός ότι θα μου δώσει και άδεια μήπως ξέρεις πόση δίνει; @Villi μου δεν μου είπε ακριβώς πόση άδεια θα μου δώσει. Δεν λέει και πολλά όπως ξέρεις!! Εγώ πάντως ενημέρωσα το γραφείο από την Παρασκευή ότι θα λείψω κάποιες μέρες .και μου έφυγε ένα βάρος αλήθεια. Βέβαια μούτρα είχαμε αλλά χέστηκα!! @Fili μου και @Ελισάβετ καπ 2μου όπως έγραψα και πάνω σκέφτομαι να πράξω. Δηλ ένα μαγείρεμα λίγο ξεσκονισμα τέτοια. Θα λέω του καλού μου να μου κατεβάζει τις κατσαρόλες από βραδυς. Βέβαια θα έρχεται κ η μανούλα μου κάποιες μέρες να μαγειρεύει για εμάς. Βέβαια Πέμπτη με Κυριακή θα είναι και ο άντρας μου μαζί. Οπότε γλιτώνω πολλά τις κρίσιμες μέρες 

@Hope19 αύριο είναι η μαγική στιγμή σου. Είναι η δική σου μέρα..για πες..πως νιώθεις; 

Σαν να αγχωθηκα λιγο σημερα..κ πιανω τον ευατο μου να αναρωτιεται...εφτασε η μεγαλη μερα?? Εφτασε??? Αυριο δλδ θα γυρισω τριπλη στο σπιτακι μου? Κ θα πανε Ολα καλα? Και.και.και.... ολο αποριες μεσα μου...το μονο σιγουρο ειναι οτι εχω χαρα που θα παω να παρω τα μωρακια μου..ευχομαι να ειναι γερα να με περιμενουν κ τους υποσχομαι οτι θα τους δωσω ολη την αγαπη που εχω φυλαγμενη καρτερικα μεσα μου γιαυτα...

@Chrussa1982 και μονο που ειχες αυτην την ιδεα για την ομαδικη θετικη ενεργεια να μου στειλετε με εχει κανει κομματια..το σκεφτομαι κ κλαιω αληθεια...εχεις μεγαλη καρδια κοριτσακι μου! 

• Μου αρέσει 9

πρίν από 23 λεπτά , Hope19 είπε:

Κ εγω που τα εκανα ολα κ δεν βρεθηκε τιποτα??? Τυχαινει λενε ...κ πιανομαι σε αυτο γ το δεν υπαρχει  να κανω κατι αλλο...

Ναι, έχεις δίκιο... Πάντα παίζει κι ο παράγοντας τύχη. Πάμε μπροστά αγαπημένη μου κ τι να πω! Ο,τι είναι να γίνει, ας γίνει! ❤️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

9 hours ago, chitaneta said:

Νομιζω 3-5 μερες να αραξεις πιο πολυ και μετα χαλαρα κανεις και το μαγειρεμα σου. Αλλά να μην σηκωνεις εσυ τις κατσαρολες...

Συμφωνώ με την @chitaneta, καλύτερα να κάτσεις για λίγες μέρες και μετά πολύ χαλαρά. Την τελευταία φορά έκανα ότι λένε οι γιατροί και είδαμε τα αποτελέσματα. 

17 minutes ago, marina_86 said:

Ναι, έχεις δίκιο... Πάντα παίζει κι ο παράγοντας τύχη. Πάμε μπροστά αγαπημένη μου κ τι να πω! Ο,τι είναι να γίνει, ας γίνει! ❤️

Όλα καλά θα σου πάνε! Έχεις κάνει οτι καλύτερο μπορείς και μετά είναι στο χέρι του θεού. Ανυπομονώ για τα αποτελέσματα του Εra σου…ίσως εκεί να κρύβεται το μυστικό!!! Θα μάθουμε σύντομα:)

3 hours ago, chitaneta said:

Στην χειροτερη που στο Ρεα δεν στο βγαζουν την ιδια μερα, να πας στο Ιασω ή στο Μητερα. Το εχεις την ιδια μερα και μαλιστα τηλεφωναει συνηθως η Στεφανια και τα μαθαινει και σε παιρνουν τηλεφωνο. Βεβαι θα ειναι λιγο τραβηγμα για σενα γιατι μενεις Πειραια, αλλά απο το να περιμενεις... Ελπιζω και στο Ρεα να τα βγαζουν την ιδια μερα!

Απλά στο Θασω κοστίζει περίπου 55.00 αν θυμάμαι καλα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 26 λεπτά , marina_86 είπε:

Μαρίνακι μου φουλ στα προβιοτικα!! Κ όλα καλά θα πάνε. Όπως λέει κ η @Condios κοιτάμε πίσω μόνο για να παρκάρουμε!!! .πολυ μου άρεσε αυτή η ατάκα!! ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 3

1 hour ago, marina_86 said:

Ελα , θα σε μαλωσω πρωτον ντρεπομαι και δευτερον εχω κανει πατατες επιλογες σε γιατρους ανα την  Ελλαδα για να μαθω...Ασε... Συνεχισε προβιοτικα και μετα την αντιβιωση..

Θα δεις τι θα σου πει αλλα με τετοιο ποσοστο δεν υπαρχει νομιζω λογος επαναληψης του endometriome. Ειναι μονοδρομος να ανεβουν οι γαλακτοβακιλλοι γιατι οντως δεν εχεις και κανενα 'ανθεκτικο'μικρόβιο και σε μεγαλο ποσοστο..

Αυτο που σου ελεγα για το ερα ειμαι παθουσα γιατι οπως εχω γραψει πολλες φορες ευτυχως που τα ειχα σημειωσει και ειχα μετρησει και εγω  γιατι απο Αθηνα μου εδωσαν ραντεβου για ετ λαθος μερα!! Ειναι πολυ πιθανον να μην ειχα τον μπεμπουλη τωρα γιατι με το λαθος θα  ητανε πολυ οριακα η ετ στο παραραθυρο....

• Μου αρέσει 4

πρίν από 4 λεπτά , anoulious είπε:

Ελα , θα σε μαλωσω πρωτον ντρεπομαι και δευτερον εχω κανει πατατες επιλογες σε γιατρους ανα την  Ελλαδα για να μαθω...Ασε... Συνεχισε προβιοτικα και μετα την αντιβιωση..

Θα δεις τι θα σου πει αλλα με τετοιο ποσοστο δεν υπαρχει νομιζω λογος επαναληψης του endometriome. Ειναι μονοδρομος να ανεβουν οι γαλακτοβακιλλοι γιατι οντως δεν εχεις και κανενα 'ανθεκτικο'μικρόβιο και σε μεγαλο ποσοστο..

Αυτο που σου ελεγα για το ερα ειμαι παθουσα γιατι οπως εχω γραψει πολλες φορες ευτυχως που τα ειχα σημειωσει και ειχα μετρησει και εγω  γιατι απο Αθηνα μου εδωσαν ραντεβου για ετ λαθος μερα!! Ειναι πολυ πιθανον να μην ειχα τον μπεμπουλη τωρα γιατι με το λαθος θα  ητανε πολυ οριακα η ετ στο παραραθυρο....

Καλέ το θυμάμαι! Δεν το θυμάμαι νομίζεις; Έχω απομνημονεύσει κάθε σου ποστ! 

ΥΓ. Οριακά με λες κ Στόκερ! Χαχαχαχαχαχα 

Ευχαριστώ κι ευχαριστούμε για όλα!❤️

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

14 hours ago, marina_86 said:

Πού να δεις πόσα ξέρει η @anoulious! Έχω μελετήσει τα post της σαν την εγκυκλοπαίδεια Larusse Britannica! Χαχαχα

Για το ΕΡΑ πρέπει να ξεκινήσεις προγεστερόνη την ίδια ώρα που θα πάρει το δείγμα. Λογικά θα σου δώσει οδηγίες για το πότε να πάρεις προγεστερόνη για να προετοιμαστείς όταν είναι να σου πάρει το δείγμα. Πχ. Αν είναι να κάνεις τη διαδικασία Σάββατο 10 το πρωί, πρέπει να ξεκινήσεις 5+1 μέρες πριν την προγεστερόνη, την ίδια ώρα, δηλαδή: Δευτέρα 10 το πρωί. Η ισπανική εταιρεία θέτει σαν χρονικό διάστημα αυτό που είναι κ το συνηθισμένο πρωτόκολλο που ακολουθείται στις ετ: 120 ώρες προγεστερόνης. Έτσι, θα σου πει αν το κλασικό πρωτόκολλο είναι οκ για εσένα, αν χρειαστείς περισσότερο ή λιγότερο. 

Μπράβο! Πολύ καλό το ότι θα πας σε ενδοκρινολόγο. Να ζητήσεις να ελέγξει τα πάντα. Εμένα πρόχειρα μου έρχονται: θυροειδής (όλα τα είδη του), προλακτίνη, τιμές σακχάρου και καλό θα ήταν να έκανες κ μια καμπύλη αντίστασης σακχάρου κ ινσουλίνης, βιταμίνη d, b12. Αγαπημένη, κάτι ακόμα. Έλεγχο αιματολογικό για τα βασικά έστω έχεις κάνει; Πχ για θρομβοφιλια ή για τα βασικά αυτοάνοσα; Μάλλον αυτό θα εννοούσα για εξετάσεις αίματος... Αιματολογος - ανοσολογος και ενδοκρινολόγος για ορμόνες. 

Στην υστεροσκοπηση φαίνονται οι κεφαλές από τις σάλπιγγες. Δεν ξέρω όμως αν χρειάζεται κ μια σαλπιγγογραφια για σιγουριά. Λογικά (λογικά πάντα) αν είχαν πρόβλημα θα φαινοταν στον υπέρηχο ή στην υστεροσκοπηση. Οι πιο σίγουρες μέθοδοι όμως είναι η σαλπιγγογραφια ή η λαπαροσκόπηση. Η σαλπιγγογραφια είναι πιο απλή διαδικασία, εκτός αν έχεις κάνει ήδη κ δεν έχει δείξει κάτι. @thalasa τι λες; Εγώ είχα κάνει σαλπιγγογραφια όταν είχα πρωτοξεκινησει την εξωσωματική για να περάσω από την επιτροπή. Επειδή όμως πέρασαν 7 χρόνια ήθελα να τις δω πάλι, ειδικά μετά τη 2η αποτυχία... Τελικά είναι καθαρές. 

Τον καφέ γιατί τον έκοψες; Εντάξει, να μην πίνουμε πολλούς καφέδες γενικά δεν είναι καλό. Αλλά ούτε ένα καφεδάκι το πρωί; Εμένα δε μου το είπε κανένας αυτό. Στο είπε η διατροφολόγος που πήγες; Μη μου λες τέτοια! Θα χτυπήσουν τα νεύρα μου κόκκινο αν δεν πίνω ούτε τον πρωινό μου καφέ! Χαχαχα

Ενδοκρινολόγος αύριο το απόγευμα. Τώρα πρέπει να βρω αιματολόγο και δεν ξέρω που. Οκ θα σημειώσω για την προγεστερονη πριν το Εra. Όσο για την σαλπιγγογραφια, έκανα πριν 4 χρόνια. Κορίτσια ξέρετε αν πρέπει να γίνει ξανά;

Τον καφέ τον έκοψα επειδή οι περισσότεροι γιατροί εδώ σου λένε να το κόψεις πριν την εξωσωματική. Η διαιτολόγος πάλι είπε μέχρι 300 ml ημερησίως είναι οκ. Απλά είμαι εθισμένη με τον καφέ και έχω τύψεις επειδή μετά την προηγούμενη μεταφορά έπινα τουλάχιστον 2. Βλακείες δικές μου, μην δίνεις σημασία.

14 minutes ago, marina_86 said:

Καλέ το θυμάμαι! Δεν το θυμάμαι νομίζεις; Έχω απομνημονεύσει κάθε σου ποστ! 

ΥΓ. Οριακά με λες κ Στόκερ! Χαχαχαχαχαχα 

Ευχαριστώ κι ευχαριστούμε για όλα!❤️

Προσπάθησα να κάνω και εγώ τον στοκερ αλλά δεν τα βρήκα το πρωί. Το ΣΚ που θα έχω παραπάνω χρόνο:) 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...