Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

1 hour ago, Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Άλλοι λένε 9 άλλοι 11 άλλοι ακόμα και 14. Και καλά όσο πιο μετά τόσο πιο μεγάλη χοριακη και πιο ξεκάθαρο αποτέλεσμα. Για μένα λάθος. Καλύτερα στις 9 μέρες να ξέρεις πού βρίσκεσαι 

Καλά οι 14 μέρες απλά δεν παλεύονται!! Για εμένα κ ένα τεστακι εγκυμοσύνης κατά την 7η. Το θέμα είναι πόσες το αποφασίζουμε. 

πρίν από 3 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Να ζητήσεις από τον γιατρό να σου την γράψει την χοριακη γιατί στα νοσοκομεία είναι από 30-50ευρω. Τουλάχιστον ο μάγος την κάνει δωρεάν την πρώτη 

Πόσο;;;; Εγώ στο διαγνωστικό δίνω 14. Θα το πω να μου την γράψει δεν παίζει να μοιραστώ 50ρικα έτσι..καλύτερα να βράσω στο ζουμί μου και να πάω Δευτέρα +λέμε τώρα)

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

@Chrussa1982 μου τι 50 καλε; με τίποτα. Κι εγώ 14€ έδωσα και έπεφτε Σάββατο. . Ρώτα από πριν σε κανένα διαγνωστικό. Και εδώ στο κέντρο που έκανα την ετ η πρώτη ήταν δωρεάν αλλά πήγα σε ένα διαγνωστικό κοντά στο σπίτι μου. Πήγα πρωί πρωί και μου τα είχαν έτοιμα το μεσημέρακι

Χαχχαχαχαχα φτάσαμε ήδη οι τρελές κ άλλοπαρμένες στη χοριακη. 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

πρίν από 17 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Ναι κορίτσι μου αλλά σε εντελώς φυσικό κύκλο με δικό μου ωάριο και καθόλου προετοιμασία. Ούτε για το νερό δεν με είχαν ενημερώσει..για αυτό και έχω τόσο χαζές ερωτήσεις!

Καλε δεν ρωτάω λόγω ερωτήσεων, απλά δεν θυμόμουν αν είχες ξαναβρεθεί σε αυτή τη θέση. Εγω θυμόμουν φυσική σύλληψη. Ετ με ένα έμβρυο σε φυσικό κύκλο;; Καλα κατάλαβα; Οχι με τον χαλαρό;

πρίν από 8 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Καλά οι 14 μέρες απλά δεν παλεύονται!! Για εμένα κ ένα τεστακι εγκυμοσύνης κατά την 7η. Το θέμα είναι πόσες το αποφασίζουμε. 

Πόσο;;;; Εγώ στο διαγνωστικό δίνω 14. Θα το πω να μου την γράψει δεν παίζει να μοιραστώ 50ρικα έτσι..καλύτερα να βράσω στο ζουμί μου και να πάω Δευτέρα +λέμε τώρα)

Και στο διαγνωστικό αν στην έχει γράψει είναι 1,5 ευρώ. Τεστ πρόσεχε γιατί κυκλοφορούν πολλά χαζά. Εγώ την πάτησα το έχω ξανά πει. Δύο αρνητικά την 8 μέρα και την ένατη μέρα τριψηφια χοριακη 

πρίν από 13 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Ααααα και αν πας σε νοσοκομείο για την πρώτη εκεί θα πρέπει να πηγαίνεις και για τις επόμενες. Θέλουμε από το ίδιο εργαστήριο όλες για να μην πάθεις κανένα εγκεφαλικό αν δεις διαφορετικές τιμές. 

πρίν από 11 λεπτά , Villi είπε:

Καλε δεν ρωτάω λόγω ερωτήσεων, απλά δεν θυμόμουν αν είχες ξαναβρεθεί σε αυτή τη θέση. Εγω θυμόμουν φυσική σύλληψη. Ετ με ένα έμβρυο σε φυσικό κύκλο;; Καλα κατάλαβα; Οχι με τον χαλαρό;

Είχα φυσιολογική σύλληψη πριν 4 χρόνια. Καλά κατάλαβες, Δευτέρα έκανα ωοληψια και Πέμπτη μεταφορά. Φρέσκο εμβρυακι.Με μια μέρα προγεστερόνη γι αυτό είπα φυσικό κύκλο. Δεν ήμουν με τον χαλαρό, ήμουν με Μουστ...στο Ιασώ. 

πρίν από 14 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Και στο διαγνωστικό αν στην έχει γράψει είναι 1,5 ευρώ. Τεστ πρόσεχε γιατί κυκλοφορούν πολλά χαζά. Εγώ την πάτησα το έχω ξανά πει. Δύο αρνητικά την 8 μέρα και την ένατη μέρα τριψηφια χοριακη 

Ααααα και αν πας σε νοσοκομείο για την πρώτη εκεί θα πρέπει να πηγαίνεις και για τις επόμενες. Θέλουμε από το ίδιο εργαστήριο όλες για να μην πάθεις κανένα εγκεφαλικό αν δεις διαφορετικές τιμές. 

Δύσκολο να πηγαίνω κάθε 2 μέρες στο νοσοκομείο. Ομμμμ....ας έρθει εκείνη η ώρα και θα κάνω έρευνα να δω από που θα την πάρω αυθημερόν. Το πιο μεγάλο που έχω είναι η βιοϊατρική τα άλλα είναι μικρά και αποκλείεται να τα βγάλουν αυθημερόν..ας φτάσουμε μέχρι εκεί. Φοβάμαι ρε γμτ. Στην προηγούμενη ετ είχα κανονικά περίοδο 2 μέρες πριν την χοριακη 

Διαφημίσεις

24 minutes ago, Chrussa1982 said:

Ναι κορίτσι μου αλλά σε εντελώς φυσικό κύκλο με δικό μου ωάριο και καθόλου προετοιμασία. Ούτε για το νερό δεν με είχαν ενημερώσει..για αυτό και έχω τόσο χαζές ερωτήσεις!

Ξέρεις τι σκέφτηκα. Πέφτει Σάββατο. Χλωμό να την έχω την ίδια μέρα. Θα ρωτήσω αν τη κάνω στο Ρέα μήπως την έχω την ίδια μέρα. 

ευχαριστώ κορίτσι μου. Έρχεται και η δική σου η σειρά. Να δεις τρέλα που θα νιώθεις 2 3 μέρες πριν χαχαχα 

Εύχομαι η φίλη σου να έχει δίκιο. Μέσα από την καρδιά μου. Αν όμως όντως δεν υπάρχει τίποτα και απέβαλλε να της δώσει μια σαφή απάντηση ο γιατρός γιατί απέτυχε τρίτη φορά..ουφφφφ υπομονή μέχρι την Τετάρτη!!

Στην χειροτερη που στο Ρεα δεν στο βγαζουν την ιδια μερα, να πας στο Ιασω ή στο Μητερα. Το εχεις την ιδια μερα και μαλιστα τηλεφωναει συνηθως η Στεφανια και τα μαθαινει και σε παιρνουν τηλεφωνο. Βεβαι θα ειναι λιγο τραβηγμα για σενα γιατι μενεις Πειραια, αλλά απο το να περιμενεις... Ελπιζω και στο Ρεα να τα βγαζουν την ιδια μερα!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , chitaneta είπε:

Στην χειροτερη που στο Ρεα δεν στο βγαζουν την ιδια μερα, να πας στο Ιασω ή στο Μητερα. Το εχεις την ιδια μερα και μαλιστα τηλεφωναει συνηθως η Στεφανια και τα μαθαινει και σε παιρνουν τηλεφωνο. Βεβαι θα ειναι λιγο τραβηγμα για σενα γιατι μενεις Πειραια, αλλά απο το να περιμενεις... Ελπιζω και στο Ρεα να τα βγαζουν την ιδια μερα!

Για δες στο ίντερνετ μπουσιου Χριστίνα. Είναι στην λεκκα. Νομίζω ότι τα βγάζει την ίδια μέρα. 

• Μου αρέσει 1

9 minutes ago, Chrussa1982 said:

Είχα φυσιολογική σύλληψη πριν 4 χρόνια. Καλά κατάλαβες, Δευτέρα έκανα ωοληψια και Πέμπτη μεταφορά. Φρέσκο εμβρυακι.Με μια μέρα προγεστερόνη γι αυτό είπα φυσικό κύκλο. Δεν ήμουν με τον χαλαρό, ήμουν με Μουστ...στο Ιασώ. 

Δύσκολο να πηγαίνω κάθε 2 μέρες στο νοσοκομείο. Ομμμμ....ας έρθει εκείνη η ώρα και θα κάνω έρευνα να δω από που θα την πάρω αυθημερόν. Το πιο μεγάλο που έχω είναι η βιοϊατρική τα άλλα είναι μικρά και αποκλείεται να τα βγάλουν αυθημερόν..ας φτάσουμε μέχρι εκεί. Φοβάμαι ρε γμτ. Στην προηγούμενη ετ είχα κανονικά περίοδο 2 μέρες πριν την χοριακη 

Στο Ιασω να ξερεις αν δινεις το Αμκα σου κοστιζει 7 ευρω! Και στο λεω εγω που ειμαι και ανσφαλιστη και το εκανα εκει. Στο Μητερα πραγματι ζητανε 50 ευρω, αλλά φανταζομαι αν στην εχει γραψει θα ειναι λιγα. Αλλά θα μπορεις να τρεχεις ως εκει; Να ρωτησεις και στο Ρεα

Καλα λεει η Φιλη, φατσαμε ηδη στη μερα της χοριακης!:lol:

• Μου αρέσει 1

Θα δω εκεί που λέει η Ελισάβετ είναι πολύ κοντά μου. Αν όντως τη βγάζει ίδια μέρα θα είναι ευχής έργον!! Αλλιώς με την αγωνία που θα έχω θα πάω και στο Ιασώ τι να κάνω. Άλλο 7 ευρώ άλλο 50. Τώρα θα μου πείτε τόσα έχουμε δώσει τσιγκουνευεσαι ρε μαντάμ τα 50 της χοριακης; Εννοείται πως ναι χαχαχαχα. Σήμερα η Στεφ ..μου έστειλε ένα κατεβατο οδηγίες. Να είναι καλά μου έγραψε και έξτρα σικλακουρ μη τυχόν και ξεμεινω χαχαχα.με ρώτησε κ πως πάω με τα φάρμακα. Με έχει κατασκλαβωσει. Το μόνο κακό ότι στο Ρέα δεν θα μπορεί να μπει μέσα ο άντρας μου στην ετ να μου κρατάει το χέρι 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Θα δω εκεί που λέει η Ελισάβετ είναι πολύ κοντά μου. Αν όντως τη βγάζει ίδια μέρα θα είναι ευχής έργον!! Αλλιώς με την αγωνία που θα έχω θα πάω και στο Ιασώ τι να κάνω. Άλλο 7 ευρώ άλλο 50. Τώρα θα μου πείτε τόσα έχουμε δώσει τσιγκουνευεσαι ρε μαντάμ τα 50 της χοριακης; Εννοείται πως ναι χαχαχαχα. Σήμερα η Στεφ ..μου έστειλε ένα κατεβατο οδηγίες. Να είναι καλά μου έγραψε και έξτρα σικλακουρ μη τυχόν και ξεμεινω χαχαχα.με ρώτησε κ πως πάω με τα φάρμακα. Με έχει κατασκλαβωσει. Το μόνο κακό ότι στο Ρέα δεν θα μπορεί να μπει μέσα ο άντρας μου στην ετ να μου κρατάει το χέρι 

Σε αυτό το δρόμο ήταν το σπίτι της πεθεράς μου. Ερχόταν αυτή στο σπίτι και της έπαιρνε αίμα για εξετάσεις και το απόγευμα είχα τα αποτελέσματα 

• Ευχαριστώ 1

46 minutes ago, Chrussa1982 said:

Εννοειται οτι θα τα τσιγγουνευτουμε τα 50, το θεωρω κλεψια για μια χοριακη! Η Στεφανια ειναι πολυ γλυκια πραγματι...

Κι εμενα στο Μητερα δεν μπορουσε να μπει μαζι μου...

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Εγω θα ελεγα οχι στο τεστακι γιατι πολυ συχνα πεφτει εξω και βγαινει αρνητικο και σε αναστατωνει τζαμπα. Τι 7η τι 9η. Ομμμμμμμμμ

• Χαχα 1

πρίν από 5 λεπτά , Viv37 είπε:

Εγω θα ελεγα οχι στο τεστακι γιατι πολυ συχνα πεφτει εξω και βγαινει αρνητικο και σε αναστατωνει τζαμπα. Τι 7η τι 9η. Ομμμμμμμμμ

Οομμμμ και άγιος ο θεός φιλενάδα. Και εγώ δεν τα έχω σε εκτίμηση!! Όπως έχω ξαναπεί με καθυστέρηση έβγαινε αρνητικό κ η χοριακη 33.000!! 

• Μπερδεμένη/-ος 1

Λοιπόν,κορίτσια μίλησα με γιατρό. Μου είπε ότι τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα από αυτό που περιμέναμε. Είπε ότι δεν έχω κάποιο μικρόβιο που προκαλεί ενδομητριτιδα ή χρόνια φλεγμονή που έχει δύσκολη αντιμετώπιση αλλά έχω δυσβιωση!!! Δηλαδή έπεσαν οι γαλακτοβακιλλοι, διαταράχθηκε το περιβάλλον κ αυξήθηκαν τα άλλα βακτήρια που δεν τα θέλουμε. Άρα... Στοχεύουμε κατά κύριο λόγο στους γαλακτοβακιλλους με τούρμπο δόσεις! Εγχύσεις είπε ότι δεν χρειάζομαι, ούτε πολλή αντιβίωση. Μου έδωσε για δέκα μέρες την κλασική vibram... και για 6 μέρες μια άλλη, δεν τη θυμάμαι. Άμεση έναρξη είπε. Αυτό που ξέχασα να τον ρωτήσω είναι αν θα χρειαστεί επανάληψη του ngs. Αλλά έτσι κι αλλιώς περιμένω ΕΡΑ τεστ, οπότε θα ξαναμιλήσουμε. Δεν γλιτώνει!!! Του το είπα κι όλας! Χαχαχαχαχα Πρηχτενννν!!!!

@anoulious μετά λες δεν είσαι γιατρός! Μου έλεγε τι να πάρω κ σε σκεφτόμουν κ έλεγα εντάξει, ΘΕΆ!!!!!❤️

• Μου αρέσει 9

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...