Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 53 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Πόσο ήταν η πρώτη χοριακη; 

Την προηγουμενη φορα που εκανε ηταν 1300. Νομιζω οτι ηταν η πρωτη αλλα δεν ξερω σιγουρα. Ισως να ηταν και η 2η. Και ηταν μαλλον διδυμα γιατι ηταν πολυ μεγαλη. Τωρα ηταν 1900 και της ειπαν απο το κεντρο να συνεχισει τα φαρμακα και Τεταρτη να παει για υπερηχο και χοριακη γιατι αν δεν επεσε κατω απο 5 ισως να εχει μεινει το 1 εμβρυακι αν και ο γιατρος δεν ειδε σακο. Αλλα πως να πεσει κατω απο το 5 σε 2 μερες. Γινεται τοσο γρηγορα; Δεν ξερω πως πεφτει η χοριακη.

πρίν από 39 λεπτά , silvy22 είπε:

αν παρακολουθει τη χοριακή της ισως καταλάβει τι γίνεται /μια αλλη κοπελα στο καφε έλεγε τα χειρότερα για αυτους...

Κι αυτη λεει οτι ο γιατρος της ειναι μαλακας αλλα δεν μπορω να την πεισω να φυγει απο εκει. Απαραδεκτο και μονο το οτι δε δινει κινητο για περιπτωση αναγκης.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

1 ώρα πρίν, Chrussa1982 είπε:

Έιπα ότι θα λείψω έχοντας στο μυαλό μου το 7ημερο. Ελπίζω αυτό να εννοούσε ο χαλαρός όταν είπε ότι θα μου δώσει. Ξέρετε αλήθεια πως την ζητάω? @Villi μου ανάλογα...αν πάρω το 7ημερο γυρίζω την ημέρα της χοριακης ακριβώς. Στις 11 μέρες περίπου δεν γίνεται?? 

Στις 9 μέρες βρε… αχ ρε Χρυσά μαύρα μεσάνυχτα  έχεις 

• Χαχα 4

πρίν από 13 λεπτά , Viv37 είπε:

Την προηγουμενη φορα που εκανε ηταν 1300. Νομιζω οτι ηταν η πρωτη αλλα δεν ξερω σιγουρα. Ισως να ηταν και η 2η. Και ηταν μαλλον διδυμα γιατι ηταν πολυ μεγαλη. Τωρα ηταν 1900 και της ειπαν απο το κεντρο να συνεχισει τα φαρμακα και Τεταρτη να παει για υπερηχο και χοριακη γιατι αν δεν επεσε κατω απο 5 ισως να εχει μεινει το 1 εμβρυακι αν και ο γιατρος δεν ειδε σακο. Αλλα πως να πεσει κατω απο το 5 σε 2 μερες. Γινεται τοσο γρηγορα; Δεν ξερω πως πεφτει η χοριακη.

Κι αυτη λεει οτι ο γιατρος της ειναι μαλακας αλλα δεν μπορω να την πεισω να φυγει απο εκει. Απαραδεκτο και μονο το οτι δε δινει κινητο για περιπτωση αναγκης.

τουλαχιστον να την παρακολουθεί στενά

• Μου αρέσει 1

πρίν από 22 λεπτά , Viv37 είπε:

πρίν από 23 λεπτά , Viv37 είπε:

Για αρχή δεν έκανε διπλασιασμό. Δεύτερον θα έπρεπε να δει σάκο με αυτή την χοριακη. Εύχομαι να ήταν κρυμμένος πίσω από τα πιγματα και όχι πουθενά αλλού. Πότε θα την δει πάλι; ελπίζω αύριο μεθαύριο 

πρίν από 10 λεπτά , Fili είπε:

@Chrussa1982εγώ έκανα πρώτη χοριακη στις 13 μέρες (ετ 17/1 χοριακη 29/1) δεν ξέρω αν τα μέτραω και σωστά χαχαχχα

Στις 12 έκανες. Από την επόμενη μετράμε σαν πρώτη 

Διαφημίσεις

πρίν από 47 λεπτά , Fili είπε:

@Chrussa1982εγώ έκανα πρώτη χοριακη στις 13 μέρες (ετ 17/1 χοριακη 29/1) δεν ξέρω αν τα μέτραω και σωστά χαχαχχα

Σοβαρά;;ήμουν σίγουρη ότι με  βλαστοκύστες ειναι στις εννεα μέρες 

πρίν από 13 λεπτά , Villi είπε:

Σοβαρά;;ήμουν σίγουρη ότι με  βλαστοκύστες ειναι στις εννεα μέρες 

Άλλοι λένε 9 άλλοι 11 άλλοι ακόμα και 14. Και καλά όσο πιο μετά τόσο πιο μεγάλη χοριακη και πιο ξεκάθαρο αποτέλεσμα. Για μένα λάθος. Καλύτερα στις 9 μέρες να ξέρεις πού βρίσκεσαι 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Άλλοι λένε 9 άλλοι 11 άλλοι ακόμα και 14. Και καλά όσο πιο μετά τόσο πιο μεγάλη χοριακη και πιο ξεκάθαρο αποτέλεσμα. Για μένα λάθος. Καλύτερα στις 9 μέρες να ξέρεις πού βρίσκεσαι 

Και 9 πολλές είναι…. Δεν υποφέρονται εκείνες οι μέρες 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 21 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Κορίτσια έχω νέα!!! Με ενημέρωσε η μαία..Πέμπτη 11.30 θα βάλω τα μωράκια μου!! Θα μου γράψει άδεια μέχρι 2/4 που θα είναι η μέρα της χοριακης. Άρα έχει δίκιο η Βιλλι μας στις 9 μέρες γίνεται..αχου και με έπιασε τρέμουλο από την ανυπομονησία!!!

Τελεια!!!! Αντε με το καλο γλυκουλα μου! Θα πανε ολα τελεια!

1 hour ago, Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Για αρχή δεν έκανε διπλασιασμό. Δεύτερον θα έπρεπε να δει σάκο με αυτή την χοριακη. Εύχομαι να ήταν κρυμμένος πίσω από τα πιγματα και όχι πουθενά αλλού. Πότε θα την δει πάλι; ελπίζω αύριο μεθαύριο 

Στις 12 έκανες. Από την επόμενη μετράμε σαν πρώτη 

Θα τη δει παλι την Τεταρτη. Τωρς αναρωτιεται αν γινεται να εχει πηγματα μεσα στο ενδομητριο. Δηλ λεει οκ στη μητρα να εχει αλλα στο ενδομητριο πως; Μηπως οντως αυτο που ειδε ο γιατρος ειναι σακος; Θα μαθουμε την Τεταρτη.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 22 λεπτά , Villi είπε:

Και 9 πολλές είναι…. Δεν υποφέρονται εκείνες οι μέρες 

Δυστυχώς είναι οι πιο λίγες που λένε. Μακάρι να ήταν την επόμενη της ετ 

πρίν από 15 λεπτά , Viv37 είπε:

Θα τη δει παλι την Τεταρτη. Τωρς αναρωτιεται αν γινεται να εχει πηγματα μεσα στο ενδομητριο. Δηλ λεει οκ στη μητρα να εχει αλλα στο ενδομητριο πως; Μηπως οντως αυτο που ειδε ο γιατρος ειναι σακος; Θα μαθουμε την Τεταρτη.

Εύχομαι τα καλύτερα κορίτσι μου 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Chrussa1982 είπε:

Κορίτσια έχω νέα!!! Με ενημέρωσε η μαία..Πέμπτη 11.30 θα βάλω τα μωράκια μου!! Θα μου γράψει άδεια μέχρι 2/4 που θα είναι η μέρα της χοριακης. Άρα έχει δίκιο η Βιλλι μας στις 9 μέρες γίνεται..αχου και με έπιασε τρέμουλο από την ανυπομονησία!!!

Χρυσα να σε ρωτήσω γιατί δεν θυμάμαι , έχεις ξανακάνει ετ, έτσι δεν ειναι;;

πρίν από 19 λεπτά , Villi είπε:

Χρυσα να σε ρωτήσω γιατί δεν θυμάμαι , έχεις ξανακάνει ετ, έτσι δεν ειναι;;

Ναι κορίτσι μου αλλά σε εντελώς φυσικό κύκλο με δικό μου ωάριο και καθόλου προετοιμασία. Ούτε για το νερό δεν με είχαν ενημερώσει..για αυτό και έχω τόσο χαζές ερωτήσεις!

πρίν από 54 λεπτά , chitaneta είπε:

Ναι, ο χαλαρος στην 9η μερα λεει να την κανεις

Ξέρεις τι σκέφτηκα. Πέφτει Σάββατο. Χλωμό να την έχω την ίδια μέρα. Θα ρωτήσω αν τη κάνω στο Ρέα μήπως την έχω την ίδια μέρα. 

1 hour ago, Viv37 είπε:

ευχαριστώ κορίτσι μου. Έρχεται και η δική σου η σειρά. Να δεις τρέλα που θα νιώθεις 2 3 μέρες πριν χαχαχα 

Εύχομαι η φίλη σου να έχει δίκιο. Μέσα από την καρδιά μου. Αν όμως όντως δεν υπάρχει τίποτα και απέβαλλε να της δώσει μια σαφή απάντηση ο γιατρός γιατί απέτυχε τρίτη φορά..ουφφφφ υπομονή μέχρι την Τετάρτη!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 5 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Ναι κορίτσι μου αλλά σε εντελώς φυσικό κύκλο με δικό μου ωάριο και καθόλου προετοιμασία. Ούτε για το νερό δεν με είχαν ενημερώσει..για αυτό και έχω τόσο χαζές ερωτήσεις!

Ξέρεις τι σκέφτηκα. Πέφτει Σάββατο. Χλωμό να την έχω την ίδια μέρα. Θα ρωτήσω αν τη κάνω στο Ρέα μήπως την έχω την ίδια μέρα. 

Να ζητήσεις από τον γιατρό να σου την γράψει την χοριακη γιατί στα νοσοκομεία είναι από 30-50ευρω. Τουλάχιστον ο μάγος την κάνει δωρεάν την πρώτη 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...