Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

μου δεν μου είπε ακριβώς πόση άδεια θα μου δώσει. Δεν λέει και πολλά όπως ξέρεις!!

Έχει αρχίσει να με εκνευρίζει πια, τίποτα δε λέει..έχεις σκοπό να γυρίσεις στη δουλειά πριν τη χοριακη;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 8 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Λέω να είμαι σε μια ζεν κατάσταση καναπέ όμως για 3 μέρες και από Δευτέρα να κάνω κάτιτις. Χαλαρά όμως πολύ ήρεμα. Αλλιώς δεν θα την παλέψω. Μου είπε ο γιατρός ότι θα μου δώσει και άδεια μήπως ξέρεις πόση δίνει; @Villi μου δεν μου είπε ακριβώς πόση άδεια θα μου δώσει. Δεν λέει και πολλά όπως ξέρεις!! Εγώ πάντως ενημέρωσα το γραφείο από την Παρασκευή ότι θα λείψω κάποιες μέρες .και μου έφυγε ένα βάρος αλήθεια. Βέβαια μούτρα είχαμε αλλά χέστηκα!! @Fili μου και @Ελισάβετ καπ 2μου όπως έγραψα και πάνω σκέφτομαι να πράξω. Δηλ ένα μαγείρεμα λίγο ξεσκονισμα τέτοια. Θα λέω του καλού μου να μου κατεβάζει τις κατσαρόλες από βραδυς. Βέβαια θα έρχεται κ η μανούλα μου κάποιες μέρες να μαγειρεύει για εμάς. Βέβαια Πέμπτη με Κυριακή θα είναι και ο άντρας μου μαζί. Οπότε γλιτώνω πολλά τις κρίσιμες μέρες 

@Hope19 αύριο είναι η μαγική στιγμή σου. Είναι η δική σου μέρα..για πες..πως νιώθεις; 

Δική σου άδεια έβαλες ή θα χρησιμοποιήσεις το νομοθετικό πλαισιο που δικαιούσαι 7 μερες με αποδοχές? 

πρίν από 4 λεπτά , Condios είπε:

Δική σου άδεια έβαλες ή θα χρησιμοποιήσεις το νομοθετικό πλαισιο που δικαιούσαι 7 μερες με αποδοχές? 

Έιπα ότι θα λείψω έχοντας στο μυαλό μου το 7ημερο. Ελπίζω αυτό να εννοούσε ο χαλαρός όταν είπε ότι θα μου δώσει. Ξέρετε αλήθεια πως την ζητάω? @Villi μου ανάλογα...αν πάρω το 7ημερο γυρίζω την ημέρα της χοριακης ακριβώς. Στις 11 μέρες περίπου δεν γίνεται?? 

πρίν από 1 λεπτό , Chrussa1982 είπε:

Έιπα ότι θα λείψω έχοντας στο μυαλό μου το 7ημερο. Ελπίζω αυτό να εννοούσε ο χαλαρός όταν είπε ότι θα μου δώσει. Ξέρετε αλήθεια πως την ζητάω? @Villi μου ανάλογα...αν πάρω το 7ημερο γυρίζω την ημέρα της χοριακης ακριβώς. Στις 11 μέρες περίπου δεν γίνεται?? 

άκου,,,,εσύ κάνεις ετ Πέμπτη,,,,1 ημέρα εργάσιμη,,,,,Παρασκευή είναι επίσημη αργία,,,,,άρα +5 όλη η επόμενη εβδομάδα = 6 ως εδώ,,,,θα βάλεις και τη Δευτέρα 4/4 ακόμα 1 εργάσιμη σύνολο 7 λοιπόν οι εργάσιμες,,,,, άρα θα πεις του γιατρούλη να σου γράψει επίσημο χαρτί απο την κλινική ,,,δηλαδή τη ΜΥΑ μονάδα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής σύνολο 12 μέρες (4 μερες τα σκ +  1 μερα η επίσημη αργία = 5 μερες    &      7 εργάσιμες   = 12 ) όλα τελεια,,,,,

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

3 ώρες πρίν, fantasmataki είπε:

Κορίτσια καλημέρα, καλή εβδομάδα και καλώς σας βρήκα, σήμερα έκανα πρώτη χοριακη 159.30 με έμβρυομεταφορα δύο βλαστοκυστες με δοτρια ωαρίων. Πώς σας φαίνεται?:oops:

Συγχαρητηρια . Η χοριακη σου ειναι παρα πολυ καλη. Με το καλο κοριτσι μου να εχεις μια ομορφη και τελειομηνη εγκυμοσηνη. :wub:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

20 minutes ago, Chrussa1982 said:

Από ο,τι θυμάμαι η άδεια υποβοηθουμενης αναπαράγωγης είναι 7 εργάσιμες ημέρες ενώ η απλή αναρρωτική είναι ημερολογιακές συνεχόμενες..Τουλάχιστον στο δημοσιο που είμαι εγώ..Όπως και να έχει να καθησεις κυρίως για να είσαι χαλαρή,χωρίς το άγχος της δουλειάς.Καλη επιτυχία!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 18 λεπτά , Condios είπε:

άκου,,,,εσύ κάνεις ετ Πέμπτη,,,,1 ημέρα εργάσιμη,,,,,Παρασκευή είναι επίσημη αργία,,,,,άρα +5 όλη η επόμενη εβδομάδα = 6 ως εδώ,,,,θα βάλεις και τη Δευτέρα 4/4 ακόμα 1 εργάσιμη σύνολο 7 λοιπόν οι εργάσιμες,,,,, άρα θα πεις του γιατρούλη να σου γράψει επίσημο χαρτί απο την κλινική ,,,δηλαδή τη ΜΥΑ μονάδα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής σύνολο 12 μέρες (4 μερες τα σκ +  1 μερα η επίσημη αργία = 5 μερες    &      7 εργάσιμες   = 12 ) όλα τελεια,,,,,

Ευχαριστώ!!!! Ελπίζω να το κάνει πράξη. Επίσημο χαρτί όταν λες εννοείς με σφραγίδες του Ρέα η έστω την επωνυμία ?

πρίν από 19 λεπτά , s@m. είπε:

Συγχαρητηρια . Η χοριακη σου ειναι παρα πολυ καλη. Με το καλο κοριτσι μου να εχεις μια ομορφη και τελειομηνη εγκυμοσηνη. :wub:

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ:wub:

4 ώρες πρίν, Villi είπε:

Καλημερα Βιβη, λυπάμαι πολυ για την εγκυμοσύνη της φίλης σου, έχω περάσει απο το συγκεκριμένο κεντρο εξωσωματικής που είναι , το Ευγ..ια. Με τον μπαμπά ή το γιο είναι; Πάντως τελείως φιλικά, να της πεις αν θελήσει ποτέ να αλλάξει γιατρό, οτι στο συγκεκριμένο κέντρο είναι εξωσωματιστης  και ο Γ. Πέτσας ο οποίος είναι εξαιρετικός γιατρός και άνθρωπος, απο προσωπική εμπειρία το λέω.Παρα πολλές φίλες μου έχουν παιδί απο αυτόν. 

Θα της το πω αν και ειναι πολυ καθετη στην αλλαγη γιατρου. Δε θελει με τιποτα οχι επειδη της αρεσει αυτος που ειναι αλλα επειδη κουραστηκε καο εχει δει παρα πολλους. 

Παντως η χοριακη της σημερα βγηκε 1900. Υπαρχει περιπτωση απο τα 2 που ειχε να απεβαλε μονο το ενα; Ο γιατρος βλεπει κατι μαυρο αλλα λεει οτι μαλλον ειναι πηγμα. Δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι ο αλλος σακος; 

4 ώρες πρίν, Fili είπε:

Πεμπτη 13:15!!! Οοοοοοοοοομμμμμμμμμμμ 

Α κι εσυ Πεμπτη!!! Ωραια! Θα ειναι ωραια μερα η Πεμπτη!!!♥️

3 ώρες πρίν, fantasmataki είπε:

Κορίτσια καλημέρα, καλή εβδομάδα και καλώς σας βρήκα, σήμερα έκανα πρώτη χοριακη 159.30 με έμβρυομεταφορα δύο βλαστοκυστες με δοτρια ωαρίων. Πώς σας φαίνεται?:oops:

Πολυ ωραιο νουμερο!! Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!!

3 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα κοριτσάκι μου!!! Λυπάμαι πολύ για την φίλη σου. Μη σου πω έσκασα κιόλας.μα 3η αποβολή με δοτρια; Άραγε τι της εχει πει ο γιατρός ότι δεν πάει καλά; Ο Λαινας ειναι από τα μεγάλα ονόματα του χώρου. Δεν γνωρίζω όμως λεπτομεριες τύπου ποσο ξεψαχνιζει σε εξετάσεις. 

Να οριστε τώρα. Σκέφτομαι...κάνουμε τόσο κόπο ματωνουμε σωματικά οικονομικά και ψυχολογικά με αναμφίβολο αποτέλεσμα. Να είναι καλά η φίλη σου να το παλέψει όσο αντέχει. 

Πάμε στα όμορφα τώρα...και εγώ ανυπομονώ πολύ πολύ πολύ. Τα φάρμακα πολλά, το ξυπνητήρι ανά χείρας και πάμε χαχαχαχα. Πίνω πλέον πικρό τον καφέ μου με φουλ γάλα πράγμα που μου φέρνει τρελή δίψα άρα πίνω και τα νεράκια μου. Δε λίγο θα βάλω καθετήρα κάθε 10 λεπτά θέλω κατούρημα . Εσύ ποτέ λες να ξαναπάς για υπέρηχο;  Δεν θυμάμαι αν έχεις γράψει. Μόνο την 4η Απριλίου έχω συγκρατήσει που θα υποδεχθείς κ εσύ το μωράκι σου. 

@Fili σε αποκαλώ πλέον το ημερολόγιο της παρέας. Έτσι να μας τα γράφεις αναλυτικά κάθε Δευτέρα να ξέρουμε ακριβώς τι έχουμε να περιμένουμε!! Ανυπομονώ για την αυχενική σου!! Να πάνε όλα καλά !!! Που θα πάνε εννοείται γιατί είσαι μέσα στη γλύκα εσύ άρα και η αυχενική σου θα στάζει μέλι. Με γλυκάκι και καλουλη θα είναι τέλεια!!εσύ θα μας περιγράφεις κ εμείς θα λιγωνομαστε. 

Κορίτσια να προτινω κάτι; Αν μπει η @Hope19 και μας πει περίπου τη ώρα έχει ετ, να συντονιστούμε όλες μαζί και να στείλουμε θετικά vibes εμείς και μπεμπεδοσκονη εσείς οι εγκυουλες τι λέτε;; Όπου και είμαστε λίγο να είμαστε δίπλα της νοερά!!  @marina_86 κάθομαι κ εγώ σε αναμμένα κάρβουνα. Μακάρι να σου πει ότι όλα είναι καλά και αυτό που έδειξε το τεστ είναι ελάχιστης σημασίας!! Εσύ και η @Villi θα είστε οι επόμενες να το ξέρεις αυτό!!

αμάν τι κατεβατο είναι συτο

Κι εσυ επισης μια γλυκα εισαι! Τι ωραια η ιδεα σου! Αυριο ολες μαζι να συντονιστουμε να εχουν μεγαλυτερη δυναμη τα vibes μας♥️♥️♥️!

Και μετα θα κανουμε το ιδιο για σενα! Εγω εχω υπερηχο την Τεταρτη για να δουμε αν παχαινει το ενδομητριο. Μακαρι να πηρε μπρος γιατι του εκανε εντυπωση που ηταν τοσο λεπτο ενω ειχα αυτοκολλητο dermestrill. Για να δουμε. Ομμμμμμμμμμμ

3 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Α ωραια, που της σταματησε το αιμα... Αμα δεν θελει να αλλαξει γιατρο τι να κανουμε;

Για το κεφιρ ηθελες να πεις κανει πολυ καλο ε;

Αχ τωρα το ειδα... Τι κριμα για τη φιλη σου... αν τελικα δεν φανουνε σακοι τι σημαινει οτι απεβαλε ξανα; Πρεπει να ειναι πολυ πολυ σκληρο αυτο. Τριτη αποβολη και απο δοτρια... Δεν ξερω πως θα το αντεχα εγω αυτο... Υπαρχει καποια ελπιδα ακομα;

Καλησπερα κοριτσι! Μια χαρα μου φαινεται εμενα! Συγχαρηρτηρια!

@Fili Καλημερα και σε σενα! Νομιζω δεν ξεχνας κατι! Αντε την Πεμπτη η αυχενικη! Να περασει κι αυτο να ηρεμησουμε λιγο!

@Chrussa1982 αρχισε η αντιστροφη μετρηση! Καλά αυτο με τον μπακλαβα δεν επρεπε να το κανεις...επρεπε να τον τσακισεις! χαχαααχα

Καλη η ιδεα σου για να σκεφτομαστε ολες μαζι την hope! Αν και οταν γνωριζουμε μερα και ωρα νομιζω ετσι κι αλλιως το κανουμε :)

Ναι για το κεφιρ ελεγα. 

Δεν ξερω ελπιζουμε ακομα λιγο γιατι της ειπε οτι αν η χοριακη ειναι κατω απο 200 δεν υπαρχει ελπιδα αλλα ηταν 1900. Βεβαια σακους δεν ειδε αλλα ειδε κατι σαν πηγμα. Ισως εκεινο ηταν ο σακος. Μακαρι τουλαχιστον να επιασε το ενα! Γιατι καθε φορα μενει εγκυος με μεγαλες χοριακες και μετα αποβαλει! Και οι εξετασεις δε δειχνουν τπτ. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Viv37 είπε:

Θα της το πω αν και ειναι πολυ καθετη στην αλλαγη γιατρου. Δε θελει με τιποτα οχι επειδη της αρεσει αυτος που ειναι αλλα επειδη κουραστηκε καο εχει δει παρα πολλους. 

Παντως η χοριακη της σημερα βγηκε 1900. Υπαρχει περιπτωση απο τα 2 που ειχε να απεβαλε μονο το ενα; Ο γιατρος βλεπει κατι μαυρο αλλα λεει οτι μαλλον ειναι πηγμα. Δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι ο αλλος σακος; 

Κι εσυ επισης μια γλυκα εισαι! Τι ωραια η ιδεα σου! Αυριο ολες μαζι να συντονιστουμε να εχουν μεγαλυτερη δυναμη τα vibes μας♥️♥️♥️!

Και μετα θα κανουμε το ιδιο για σενα! Εγω εχω υπερηχο την Τεταρτη για να δουμε αν παχαινει το ενδομητριο. Μακαρι να πηρε μπρος γιατι του εκανε εντυπωση που ηταν τοσο λεπτο ενω ειχα αυτοκολλητο dermestrill. Για να δουμε. Ομμμμμμμμμμμ

Ναι για το κεφιρ ελεγα. 

Δεν ξερω ελπιζουμε ακομα λιγο γιατι της ειπε οτι αν η χοριακη ειναι κατω απο 200 δεν υπαρχει ελπιδα αλλα ηταν 1900. Βεβαια σακους δεν ειδε αλλα ειδε κατι σαν πηγμα. Ισως εκεινο ηταν ο σακος. Μακαρι τουλαχιστον να επιασε το ενα! Γιατι καθε φορα μενει εγκυος με μεγαλες χοριακες και μετα αποβαλει! Και οι εξετασεις δε δειχνουν τπτ. 

Πόσο ήταν η πρώτη χοριακη; 

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Fili είπε:

Χρυσούλακι μου γλυκό, κι ας μην έφαγες μπακλαβά, πολύ ωραια η ιδέα για τα θετικά vibes αν κ νομιζω το κάνουμε ήδη. Τώρα πιο συντονισμένα οοοοοοοοοομμμμμμμμ

Στον καφε λίγη ζαχαριτσα πειράζει μωρέ; τι λέει η συμπεθέρα επ'αυτου; Νομίζω καλύτερη η ζάχαρη από το γάλα στον καφε. 

Αχ για την αυχενικη ανυπομονώ (ακόμα δεν το πιστεύω ότι έφτασε ο καιρός) και φοβάμαι και λιγάκι. Αν και προσπαθώ πολύ να σκέφτομαι θετικά και να λέω όλα θα πάνε καλά, όλα είναι καλά. Ο οοοοοοοοοοομμμμμμ μμμ ❤️❤️❤️

Η συμπεθερα λεει black coffee γιατι το ενα ειναι χειροτερο απ το αλλο! Δεν πινεις κανενα σμουθι με καφε μεσα και κακαο και φρουτακια να δεις τι ωραιο που θα ειναι Χρυσουλακι; 

Φιλακι φυσικα θα πανε ολα καλα! Εσυ που στελνεις σε ολες μας τοσο θετικη αυρα μονο καλα αποτελεσματα μπορεις να εχεις♥️♥️♥️ . Α και καλυτερα μην τρως σοκολατα πριν πας παλι γιατι απ οτι φαινεται το πιανουν οι ντροπες το ζουζουνακι σου οταν τρως χαχαχα!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 30 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Ευχαριστώ!!!! Ελπίζω να το κάνει πράξη. Επίσημο χαρτί όταν λες εννοείς με σφραγίδες του Ρέα η έστω την επωνυμία ?

Πρέπει να είναι ένα χαρτί του κέντρου , όπου θα στο σφραγίσει και το κέντρο και ο γιατρός σου με την ημερομηνία έναρξης την ετ (24/3)  και θα γράφει τα εξής " βεβαιούται ότι η κυρία Χρυσούλα ......... υπεβλήθη σε θεραπεία εξωσωματικής γονιμοποίησης με ημερομηνία εμβρυομεταφοράς 24/3/2022 . Για το λόγο αυτό χρήζει όπως παραμείνει κατ' οίκον κλινήρης με την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή από τις 24/3/2022 εώς και την 4/4/2024" οκ? τόσο απλό και τόσο δεν μπορούν να κάνουν κιχ απ'τη δουλειά! αυτά για εμάς που είμαστε ιδιωτικό τομέα,,,, @anoulious μου είναι λιγο διαφορετικά ,,, και ευτυχώς που συνέβη και για μας αυτή η άδεια! Στις 12 μέρες θα δεις και τη χοριακάρα σου και θα είσαι και σπιτάκι σου ! 

• Μου αρέσει 3

5 minutes ago, Viv37 said:

Η συμπεθερα λεει black coffee γιατι το ενα ειναι χειροτερο απ το αλλο! Δεν πινεις κανενα σμουθι με καφε μεσα και κακαο και φρουτακια να δεις τι ωραιο που θα ειναι Χρυσουλακι; 

Φιλακι φυσικα θα πανε ολα καλα! Εσυ που στελνεις σε ολες μας τοσο θετικη αυρα μονο καλα αποτελεσματα μπορεις να εχεις♥️♥️♥️ . Α και καλυτερα μην τρως σοκολατα πριν πας παλι γιατι απ οτι φαινεται το πιανουν οι ντροπες το ζουζουνακι σου οταν τρως χαχαχα!

Ααααα θα αρχίσω κι εγώ τα σμουθι μου φαίνεται. Χωρίς καφέ βέβαια. Κεφίρ θα πιω με φράουλες πριν πάω!!!! Ευχαριστώ Βιβή μου για τα καλά σου λογάκια. ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 25 λεπτά , Viv37 είπε:

Ναι για το κεφιρ ελεγα. 

αν παρακολουθει τη χοριακή της ισως καταλάβει τι γίνεται /μια αλλη κοπελα στο καφε έλεγε τα χειρότερα για αυτους...

2 ώρες πρίν, Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Ναι η εμφύτευση από βλαστοκυστες γίνετε από 24-48 ώρες το πολύ. Οπότε όλες αυτές τις ώρες κόβουν βόλτες μέχρι να δουν που θα εμφυτευτουν. :confused:

Αληθεια;; Πωπω εντυπωσιακο!!!!

2 ώρες πρίν, Condios είπε:

Ο κοντός μάγος πάντως μου είπε ,,,, "αφού είσαι γατόνι και τα ψάχνεις όλα,,,ψάξε να δεις πόσα κυβικά εκατοστά (ή χιλιοστά δε θυμάμαι ακριβώς) είναι το ενδομήτριο και θα πάθεις πλάκα για το που μπορεί να πάνε και να κάτσουν",,,,έψαξα φυσικά αλλά ποτέ δε βρήκα τίποτα,,,,πολύ ειδικό αυτό που μου είπε για να μπορώ να το βρω διαδικτυακά,,,, αμ το θέμα μας γιατρε ειναι να κάτσουν και να φωλιασουννννννννννννννννν 

πες εσυ τωρα,,,πραγματικά!!!!!! εμείς να καθόμαστε "παναγίες" να τα κλωσσάμε και αυτά να κλωθογυρνάνε σαν τα κουταβάκια μεχρι να βολευτούν,,,, θαύματα της φύσης!!!!!!!!!!! 

Τωρα εγω ειναι η μονη χαζη που τη συγκινει αυτη η εικονα; Τα νινακια μας στην κοιλιτσα μας να κολυμπανε σαν να ειναι στη θαλασσα και να το διασκεδαζουν χαχαχα! Μαλλον ειμαι η μονη χαχαχαχαχα

2 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Δηλαδή Κυριακή θα είμαι έγκυος?? Χαχαχαχα. Ελπίζω να μην αρχίσουν να σουλατσαρουν αλλά να μπαστακωθιυν ωραία ωραία και να μείνουν κιόλας!!

Εγω απο Πεμπτη εγκυο θα σε σκεφτομαι!! Καλα τα σκεφτηκες. Να ξεκουραστεις και να κανεις και καμια βολτουλα μεσα στο σπιτι χαλαρα και μετα βγαινεις κ εξω. 

2 ώρες πρίν, Hope19 είπε:

@Chrussa1982 @Filli κοριτσια μου γλυκα σας ευχαριστώ για ολη την αγαπη σας !!! Πηγα εκανα κ μοριακο που χρειαζοταν..παω κ αεροδρομιο να παραλαβω την μανουλα κ αυριο 1.30μμ θα ειμαι στο κεντρο..2 η ωρα ειναι η μαγικη ωρα....καλη εβδομαδα σε ολες!! 

Αχ τι υπεροχα! Θα σου στειλουμε ολη τη θετικη μας ενεργεια και θα φυγεις απο εκει εγκυουλα!!!!!!!♥️♥️♥️♥️♥️♥️

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...