Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Εγώ από εξετάσεις ασε δεν είμαι ιδική γιατί δεν έχω κάνει τίποτα πέρα από θυροειδη και βιταμίνες. Θα σου πουν οι ειδικοί με τα πτυχία. Ας δούμε την χοριακη της μήπως χτυπά ξύλο είναι κανένα εξωμητριο. 

Καλημέρα, εξωμήτριο συμβαίνει μετά από εξωσωματική? Δε νομίζω,,,παρά μόνο στη φυσιολογική σύλληψη που όταν είναι καθοδόν το μορίδιο και ταξιδεύει μέσα από τη σάλπιγγα αντί να πέσει στο ενδομήτριο αναπτύσεται εκτός αυτής και θεωρείται εξωμήτριο,,,,ή κάνω λάθος πάλι,,,? ,,, @Viv37 λυπάμαι πολύ για τη φίλη σου,,,και εκτος από ngs & pcr endometrium να δει,,,λεω εγώ τωρα,,,,και σάλπιγγες,,,,εκτός αν τα έχει κάνει όντως όλα το κορίτσι και ο παράγοντας τύχη παίζει πια με την υπομονή και τη δική της και του γιατρού της. 3 φορές όμως αποβολές ή βιοχημικές με δανεικά δεν είναι λίγες. όλα από την ίδια δότρια ήταν?? Δύσκολες καταστάσεις ρε γμτ,,,,κρίμα πολύ για το κορίτσι.

@Chrussa1982 μεγάλη ηρωίδα που κρατήθηκες! όταν όμως ο σκοπός είναι απώτερος,,,χαλάλι όλα! 

@Fili με το καλό κορίτσι μου η αυχενική σου!!! μόνο ευχάριστα να μαθαίνουμε παναγίτσα μου!!!!!!!!! 

Καλή εβδομάδα σε όλες! Ευτυχώς 4ήμεροοοοοοοοοοοοοοο χοχοχο

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 57 λεπτά , Villi είπε:

Εμενα μου φαίνεται οτι τα κατάφερες και οτι εισαι εγκυος, συγχαρητήρια. Ποια μερα ειναι σημερα απο την ετ;;

12/3 έκανα έμβρυομεταφορα, άρα 11η μερα ε ?

59 minutes ago, Chrussa1982 said:

Καλημέρα κοριτσάκι μου!!! Λυπάμαι πολύ για την φίλη σου. Μη σου πω έσκασα κιόλας.μα 3η αποβολή με δοτρια; Άραγε τι της εχει πει ο γιατρός ότι δεν πάει καλά; Ο Λαινας ειναι από τα μεγάλα ονόματα του χώρου. Δεν γνωρίζω όμως λεπτομεριες τύπου ποσο ξεψαχνιζει σε εξετάσεις. 

Να οριστε τώρα. Σκέφτομαι...κάνουμε τόσο κόπο ματωνουμε σωματικά οικονομικά και ψυχολογικά με αναμφίβολο αποτέλεσμα. Να είναι καλά η φίλη σου να το παλέψει όσο αντέχει. 

Πάμε στα όμορφα τώρα...και εγώ ανυπομονώ πολύ πολύ πολύ. Τα φάρμακα πολλά, το ξυπνητήρι ανά χείρας και πάμε χαχαχαχα. Πίνω πλέον πικρό τον καφέ μου με φουλ γάλα πράγμα που μου φέρνει τρελή δίψα άρα πίνω και τα νεράκια μου. Δε λίγο θα βάλω καθετήρα κάθε 10 λεπτά θέλω κατούρημα . Εσύ ποτέ λες να ξαναπάς για υπέρηχο;  Δεν θυμάμαι αν έχεις γράψει. Μόνο την 4η Απριλίου έχω συγκρατήσει που θα υποδεχθείς κ εσύ το μωράκι σου. 

@Fili σε αποκαλώ πλέον το ημερολόγιο της παρέας. Έτσι να μας τα γράφεις αναλυτικά κάθε Δευτέρα να ξέρουμε ακριβώς τι έχουμε να περιμένουμε!! Ανυπομονώ για την αυχενική σου!! Να πάνε όλα καλά !!! Που θα πάνε εννοείται γιατί είσαι μέσα στη γλύκα εσύ άρα και η αυχενική σου θα στάζει μέλι. Με γλυκάκι και καλουλη θα είναι τέλεια!!εσύ θα μας περιγράφεις κ εμείς θα λιγωνομαστε. 

Κορίτσια να προτινω κάτι; Αν μπει η @Hope19 και μας πει περίπου τη ώρα έχει ετ, να συντονιστούμε όλες μαζί και να στείλουμε θετικά vibes εμείς και μπεμπεδοσκονη εσείς οι εγκυουλες τι λέτε;; Όπου και είμαστε λίγο να είμαστε δίπλα της νοερά!!  @marina_86 κάθομαι κ εγώ σε αναμμένα κάρβουνα. Μακάρι να σου πει ότι όλα είναι καλά και αυτό που έδειξε το τεστ είναι ελάχιστης σημασίας!! Εσύ και η @Villi θα είστε οι επόμενες να το ξέρεις αυτό!!

αμάν τι κατεβατο είναι συτο

Χρυσούλακι μου γλυκό, κι ας μην έφαγες μπακλαβά, πολύ ωραια η ιδέα για τα θετικά vibes αν κ νομιζω το κάνουμε ήδη. Τώρα πιο συντονισμένα οοοοοοοοοομμμμμμμμ

Στον καφε λίγη ζαχαριτσα πειράζει μωρέ; τι λέει η συμπεθέρα επ'αυτου; Νομίζω καλύτερη η ζάχαρη από το γάλα στον καφε. 

Αχ για την αυχενικη ανυπομονώ (ακόμα δεν το πιστεύω ότι έφτασε ο καιρός) και φοβάμαι και λιγάκι. Αν και προσπαθώ πολύ να σκέφτομαι θετικά και να λέω όλα θα πάνε καλά, όλα είναι καλά. Ο οοοοοοοοοοομμμμμμ μμμ ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , Fili είπε:

Τέλειο νούμερο!!! Καλώς ήρθες στο παρέακι μας ❤️

Σας ευχαριστώ πολύ, σας παρακολουθώ μέρες τώρα εδώ στο φόρουμ όλες σας...σας εύχομαι ότι καλύτερο. 

• Μου αρέσει 4

πρίν από 5 λεπτά , Condios είπε:

Καλημέρα, εξωμήτριο συμβαίνει μετά από εξωσωματική? Δε νομίζω,,,παρά μόνο στη φυσιολογική σύλληψη που όταν είναι καθοδόν το μορίδιο και ταξιδεύει μέσα από τη σάλπιγγα αντί να πέσει στο ενδομήτριο αναπτύσεται εκτός αυτής και θεωρείται εξωμήτριο,,,,ή κάνω λάθος πάλι,,,? ,,, @Viv37 λυπάμαι πολύ για τη φίλη σου,,,και εκτος από ngs & pcr endometrium να δει,,,λεω εγώ τωρα,,,,και σάλπιγγες,,,,εκτός αν τα έχει κάνει όντως όλα το κορίτσι και ο παράγοντας τύχη παίζει πια με την υπομονή και τη δική της και του γιατρού της. 3 φορές όμως αποβολές ή βιοχημικές με δανεικά δεν είναι λίγες. όλα από την ίδια δότρια ήταν?? Δύσκολες καταστάσεις ρε γμτ,,,,κρίμα πολύ για το κορίτσι.

@Chrussa1982 μεγάλη ηρωίδα που κρατήθηκες! όταν όμως ο σκοπός είναι απώτερος,,,χαλάλι όλα! 

@Fili με το καλό κορίτσι μου η αυχενική σου!!! μόνο ευχάριστα να μαθαίνουμε παναγίτσα μου!!!!!!!!! 

Δυστυχώς συμβαίνει. Η Mary αν θυμάμαι καλά δυστυχώς είχε. 

• Μου αρέσει 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , fantasmataki είπε:

συγχαρητήριαααααα και να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου , σου εύχομαι ολόψυχα!!!!!!!!!!!! 

πρίν από 2 λεπτά , Fili είπε:

Χρυσούλακι μου γλυκό, κι ας μην έφαγες μπακλαβά, πολύ ωραια η ιδέα για τα θετικά vibes αν κ νομιζω το κάνουμε ήδη. Τώρα πιο συντονισμένα οοοοοοοοοομμμμμμμμ

Στον καφε λίγη ζαχαριτσα πειράζει μωρέ; τι λέει η συμπεθέρα επ'αυτου; Νομίζω καλύτερη η ζάχαρη από το γάλα στον καφε. 

Αχ για την αυχενικη ανυπομονώ (ακόμα δεν το πιστεύω ότι έφτασε ο καιρός) και φοβάμαι και λιγάκι. Αν και προσπαθώ πολύ να σκέφτομαι θετικά και να λέω όλα θα πάνε καλά, όλα είναι καλά. Ο οοοοοοοοοοομμμμμμ μμμ ❤️❤️❤️

Όλα υπέροχα θα ειναι,,,ασε που θεωρητικά θα σου κάνει και τη χάρη να συναντηθείτε,,,,τόσο καιρό πλάτη ,,, τώρα θα ξεπέρασε και τις ντροπές!!!!!!!! οοοοοοοοομμμμμμμμμμμμμμ

πρίν από 2 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Δυστυχώς συμβαίνει. Η Mary αν θυμάμαι καλά δυστυχώς είχε. 

ελα ρεεεεεεεεε απιστευτο! οντως? αφου στο ενδομητριο πανε και τα εναποθετουν τα εμβρυακια? πως αυτά εκτοπιζονται? 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 8 λεπτά , fantasmataki είπε:

Νομίζω οτι είναι ένατη μέρα, άρα τέλειο το νούμερο. Σε ποιο γιατρό έκανες την προσπάθεια;;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Condios είπε:

συγχαρητήριαααααα και να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου , σου εύχομαι ολόψυχα!!!!!!!!!!!! 

Όλα υπέροχα θα ειναι,,,ασε που θεωρητικά θα σου κάνει και τη χάρη να συναντηθείτε,,,,τόσο καιρό πλάτη ,,, τώρα θα ξεπέρασε και τις ντροπές!!!!!!!! οοοοοοοοομμμμμμμμμμμμμμ

ελα ρεεεεεεεεε απιστευτο! οντως? αφου στο ενδομητριο πανε και τα εναποθετουν τα εμβρυακια? πως αυτά εκτοπιζονται? 

Υποτίθεται ότι κολυμπάνε μέχρι να γίνει εμφύτευση. Και δυστυχώς πολλές φορές πάνε και κάθονται στα πιο απίθανα σημεία. 

1 hour ago, fantasmataki είπε:

Κορίτσια καλημέρα, καλή εβδομάδα και καλώς σας βρήκα, σήμερα έκανα πρώτη χοριακη 159.30 με έμβρυομεταφορα δύο βλαστοκυστες με δοτρια ωαρίων. Πώς σας φαίνεται?:oops:

Συγχαρητηρια!! Πολυ καλη η χοριακη σου!! Εισαι εγκυος!!! :wub:

• Μου αρέσει 1

nzSsp2.png

πρίν από 11 λεπτά , Condios είπε:

Καλημέρα, εξωμήτριο συμβαίνει μετά από εξωσωματική? Δε νομίζω,,,παρά μόνο στη φυσιολογική σύλληψη που όταν είναι καθοδόν το μορίδιο και ταξιδεύει μέσα από τη σάλπιγγα αντί να πέσει στο ενδομήτριο αναπτύσεται εκτός αυτής και θεωρείται εξωμήτριο,,,,ή κάνω λάθος πάλι,,,? ,

Ναι βέβαια γίνεται, το έπαθε η @MaryH και έκανε μετά χειρουργείο στη σάλπιγγα. 

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, fantasmataki είπε:

Κορίτσια καλημέρα, καλή εβδομάδα και καλώς σας βρήκα, σήμερα έκανα πρώτη χοριακη 159.30 με έμβρυομεταφορα δύο βλαστοκυστες με δοτρια ωαρίων. Πώς σας φαίνεται?:oops:

Καλημέρα!! Είναι τέλεια η χοριακη σου!! Είσαι εγκυουλα!!

12 minutes ago, Condios said:

ΚΑλημερα condios!

Δυστυχώς γινεται το εξωμητριο και στην εξωσωματικη... Και η Μary το ειχε παθει, αλλά μου το ειχε πει κι ογιοατρος μου στον πρωτο υπερηχο(κατα λεξη, ειδαμε σακο και αποκλεισαμε εξωμητριο)

12 minutes ago, Fili said:

Φιλη μου κι εγω φοβαμαι για την αυχενικη και προσπαθω να τις διωχνω τις κακες τις σκεψεις... Ασε που πρωτα πρωτα εχω και ενα αγχος και για τον επομενο υπερηχο... Μας ευχομαι να βγουν ολα καλα και μετα να ηρεμησουμε τουλαχιστον για λιγο καιρο χαχαααχα. Αχ τι τραβάμε!

• Μου αρέσει 4
  • Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 9 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Υποτίθεται ότι κολυμπάνε μέχρι να γίνει εμφύτευση. Και δυστυχώς πολλές φορές πάνε και κάθονται στα πιο απίθανα σημεία. 

Και δυστυχώς δίνει και μεγάλη χοριακη :(

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 14 λεπτά , Villi είπε:

Νομίζω οτι είναι ένατη μέρα, άρα τέλειο το νούμερο. Σε ποιο γιατρό έκανες την προσπάθεια;;

Στον Κελλαρη Βασίλη στο ivf ygeia 

πρίν από 14 λεπτά , Neli83 είπε:

Συγχαρητηρια!! Πολυ καλη η χοριακη σου!! Εισαι εγκυος!!! :wub:

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, ότι καλύτερο σου εύχομαι. :oops:

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...