Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ημουν σιγουρη οτι θα κατεληγες στον Σφακ.. παντως σε ανθρώπινο επιπεδο κ εγω εχω διαπιστωσει οτι είναι καλος χωρις να τον εχω συναντήσει  και ηταν ο πρωτος που μου εκανε κλικ πολυ πριν ξεκινησω τις εξωσωματικες, ασχετως που πήγα σε αλλον τελικα .. αλλα να πας κ να δοκιμασεις το διαφορετικό! Νομιζω μετα απο καθε αποτυχια και ειδικα οταν δεν εχουμε εμβρυα πισω ολες νιωθουμε οτι παταμε το μηδεν και ξεκιναμε απο την αρχη! Αλλα καθε νεα αρχη μπορει να ειναι το πολυπόθητο εισιτήριο στο ταξιδι της μητρότητας!! Ειμαι σιγουρη οτι μολις γυρισει ο άντρας σου  θα γουστάρεις να ξεκινήσεις κ παλι τις διαδικασιες δυναμικά! Μολις τελειωσεις και με τα ραντεβού σου κ παρετε την τελικη αποφαση θα αναθαρρησεις!!! Good luck!!🤞

Τα προβιοτικα που παίρνουμε απο το στομα τελικά βοηθάνε στο μικροβιωμα του κολπου; Ενας γαστρεντερολογος που τον ρωτησα το καλοκαιρι γελουσε .. μου λεει δεν γινεται να βοηθανε στον κολπο αυτα που λαμβανουμε απο το στομα.. πως γινεται ομως οι γυναικολόγοι καθε φορα που παίρναμε αντιβιωση  για οποιοδηποτε λογο να μας έδιναν προβιοτικα απο το στομα για να αποφυγουμε τους μυκητες;;;

Αποφάσισα να κάνω μια προσπάθεια μαζί του να δω. Σα γιατρός φαίνεται οκ ( πλέον δεν εμπιστεύομαι ούτε τα άντερα μου), δε μπορώ να πω πως νιώθω σιγουριά με κανέναν.  Το κέντρο όμως είναι….Τελοσπαντων, θέλει υπομονή κ εγώ είμαι ήδη εξαντλημένη. Δλδ θ δυσκολευτώ με τη συνεννόηση φαίνεται ήδη.  Ελπίζω να μη κάνω λάθος ρε παιδιά. Απλά πείστηκα γιατί είναι ψείρας , φαίνεται, συν του ότι πιστεύει πολύ στους φυσικούς. Εγώ δε μπορώ να κάνω κ πολλά άλλωστε πέρα από φυσικούς. Δε μπορώ να πω πως νιώθω απίστευτα αισιόδοξη αλλά δε ξέρω και που αλλού να απευθυνθώ. Δε φταίει ο Σφακ ή κάποιος συγκεκριμένα , εγώ δε μπορώ να εμπιστευτώ.

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 14 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Θυσίες κάνω για τα εμβρυακια μου χαχαχαχα. Δεν έφαγα γλυκό, κάπνισα ελάχιστα περίπου 6 τσιγάρα και σκότωνα άνθρωπο από τη στέρηση και τη λιγούρα!! 

Αχχχχχ σε καταλαβαίνω. Όλες κάναμε. Υπομονή λίγο με το τσιγάρο μετά την Τετάρτη Πέμπτη εβδομάδα θα σε ενοχλεί τόσο πολύ που ούτε να το μυρισεις δεν θα θέλεις!!!!! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

10 ώρες πρίν, Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Άρα πρώτος υπέρηχος. Εντάξει μωρέ κάποια μικρή αποκόλληση θα ήταν τότε. Αντε τα καλύτερα να ακούσει αύριο. Ρώτα πάντως ποιος είναι ο γιατρός έτσι απο περιέργεια να μάθουμε 

Καλημερα κουκλιτσες μου. 

Δυστυχως ο φιλη μου πηγε για υπερηχο αλλα δεν ειδε σακους ο γιατρος. Της ειπε να δουν κ τη χοριακη αλλα ηταν απογοητευμενος γιατι λεει κατι θα επρεπε να φαινεται.

Λαινα τον λενε. Εχει κανει ολες τις εξετασεις και φαινονται ολα καθαρα αλλα ειναι η 3η αποβολη της με δοτρια. 

Σας μαυρισα Δευτεριατικα. Συγγνωμη.

Αφου εφυγαν τα κακα νεα ευχομαι απο δω και περα μονο καλα. 

@Chrussa1982 μου ενα τεραστιο μπραβο που εμεινες μακρια απο τον μπακλαβα! Πως τα καταφερες βρε θηριο;!!!  Θα σ' ευχαριστουν τα εμβρυακΙ σου γι' αυτο! Ανυπομονλω να ερθει η Πεμπτη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

@MelissaRobert ολες κανουμε οτι ναα λεει η dr @marina_86 ! Φωτεινος παντογνωστηα παιδι μου! Μαρινακι ευχομαι ο γιατρος σημερα να σου πει οτι διορθωνεται πανευκολα αυτο που εδειξε το ngs και οτι θα σε εχει ετοιμη για ετ στο αψε σβησε!!!

• Λυπημένη/-ος 4

πρίν από 4 λεπτά , Viv37 είπε:

Καλημερα κουκλιτσες μου. 

Δυστυχως ο φιλη μου πηγε για υπερηχο αλλα δεν ειδε σακους ο γιατρος. Της ειπε να δουν κ τη χοριακη αλλα ηταν απογοητευμενος γιατι λεει κατι θα επρεπε να φαινεται.

Λαινα τον λενε. Εχει κανει ολες τις εξετασεις και φαινονται ολα καθαρα αλλα ειναι η 3η αποβολη της με δοτρια. 

@Chrussa1982 μου ενα τεραστιο μπραβο που εμεινες μακρια απο τον μπακλαβα! Πως τα καταφερες βρε θηριο;!!!  Θα σ' ευχαριστουν τα εμβρυακΙ σου γι' αυτο! Ανυπομονλω να ερθει η Πεμπτη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

@MelissaRobert ολες κανουμε οτι ναα λεει η dr @marina_86 ! Φωτεινος παντογνωστηα παιδι μου! Μαρινακι ευχομαι ο γιατρος σημερα να σου πει οτι διορθωνεται πανευκολα αυτο που εδειξε το ngs και οτι θα σε εχει ετοιμη για ετ στο αψε σβησε!!!

Καλημέρα αχχχχχ ρε κορίτσι μου τι κρίμα; μήπως είναι νωρίς; τι να πω γαμωτο; αν και με ετ είναι μετρημένα κουκιά. Ελπίζω να έχει γίνει κάποιο λάθος. Δηλαδή δεν είδαν ενδομυτριο σάκο; ελπίζω να μην είναι τίποτα άλλο γαμωτο...... 

πρίν από 26 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Καλημέρα αχχχχχ ρε κορίτσι μου τι κρίμα; μήπως είναι νωρίς; τι να πω γαμωτο; αν και με ετ είναι μετρημένα κουκιά. Ελπίζω να έχει γίνει κάποιο λάθος. Δηλαδή δεν είδαν ενδομυτριο σάκο; ελπίζω να μην είναι τίποτα άλλο γαμωτο...... 

Μωρε δεν ξερω! Εχει κανει παρα πολλα απο εξετασεις λεει αλλα ολα ειναι οκ. Της ειπα να δει σαλπιγγες και να κανει και το ngs. Τι αλλο μπορει να κανει; Για ριξτε καμια ιδεα στο τραπεζι. Γιατρο δεν αλλαζει με τιποτα γιατι λεει οτι εχει παει σε παρα πολλους καο δεν αντεχει να τα ξαναλεει σε αλλους. Αλλα δε θα ξανανει ετ μεχρι να βρει το προβλημα. 

Διαφημίσεις

24 minutes ago, Viv37 said:

Μωρε δεν ξερω! Εχει κανει παρα πολλα απο εξετασεις λεει αλλα ολα ειναι οκ. Της ειπα να δει σαλπιγγες και να κανει και το ngs. Τι αλλο μπορει να κανει; Για ριξτε καμια ιδεα στο τραπεζι. Γιατρο δεν αλλαζει με τιποτα γιατι λεει οτι εχει παει σε παρα πολλους καο δεν αντεχει να τα ξαναλεει σε αλλους. Αλλα δε θα ξανανει ετ μεχρι να βρει το προβλημα. 

Λυπάμαι πολύ... Ας ηρεμήσει πρώτα φαντάζομαι κι ας δει με καθαρό μυαλό τι θα κάνει. Κρίμα πολύ. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 22 λεπτά , Viv37 είπε:

Εγώ από εξετάσεις ασε δεν είμαι ιδική γιατί δεν έχω κάνει τίποτα πέρα από θυροειδη και βιταμίνες. Θα σου πουν οι ειδικοί με τα πτυχία. Ας δούμε την χοριακη της μήπως χτυπά ξύλο είναι κανένα εξωμητριο. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 56 λεπτά , Viv37 είπε:

Καλημερα κουκλιτσες μου. 

Καλημερα Βιβη, λυπάμαι πολυ για την εγκυμοσύνη της φίλης σου, έχω περάσει απο το συγκεκριμένο κεντρο εξωσωματικής που είναι , το Ευγ..ια. Με τον μπαμπά ή το γιο είναι; Πάντως τελείως φιλικά, να της πεις αν θελήσει ποτέ να αλλάξει γιατρό, οτι στο συγκεκριμένο κέντρο είναι εξωσωματιστης  και ο Γ. Πέτσας ο οποίος είναι εξαιρετικός γιατρός και άνθρωπος, απο προσωπική εμπειρία το λέω.Παρα πολλές φίλες μου έχουν παιδί απο αυτόν. 

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Viv37 είπε:

Καλημερα κουκλιτσες μου. 

Καλημέρα κοριτσάκι μου!!! Λυπάμαι πολύ για την φίλη σου. Μη σου πω έσκασα κιόλας.μα 3η αποβολή με δοτρια; Άραγε τι της εχει πει ο γιατρός ότι δεν πάει καλά; Ο Λαινας ειναι από τα μεγάλα ονόματα του χώρου. Δεν γνωρίζω όμως λεπτομεριες τύπου ποσο ξεψαχνιζει σε εξετάσεις. 

Να οριστε τώρα. Σκέφτομαι...κάνουμε τόσο κόπο ματωνουμε σωματικά οικονομικά και ψυχολογικά με αναμφίβολο αποτέλεσμα. Να είναι καλά η φίλη σου να το παλέψει όσο αντέχει. 

Πάμε στα όμορφα τώρα...και εγώ ανυπομονώ πολύ πολύ πολύ. Τα φάρμακα πολλά, το ξυπνητήρι ανά χείρας και πάμε χαχαχαχα. Πίνω πλέον πικρό τον καφέ μου με φουλ γάλα πράγμα που μου φέρνει τρελή δίψα άρα πίνω και τα νεράκια μου. Δε λίγο θα βάλω καθετήρα κάθε 10 λεπτά θέλω κατούρημα . Εσύ ποτέ λες να ξαναπάς για υπέρηχο;  Δεν θυμάμαι αν έχεις γράψει. Μόνο την 4η Απριλίου έχω συγκρατήσει που θα υποδεχθείς κ εσύ το μωράκι σου. 

@Fili σε αποκαλώ πλέον το ημερολόγιο της παρέας. Έτσι να μας τα γράφεις αναλυτικά κάθε Δευτέρα να ξέρουμε ακριβώς τι έχουμε να περιμένουμε!! Ανυπομονώ για την αυχενική σου!! Να πάνε όλα καλά !!! Που θα πάνε εννοείται γιατί είσαι μέσα στη γλύκα εσύ άρα και η αυχενική σου θα στάζει μέλι. Με γλυκάκι και καλουλη θα είναι τέλεια!!εσύ θα μας περιγράφεις κ εμείς θα λιγωνομαστε. 

Κορίτσια να προτινω κάτι; Αν μπει η @Hope19 και μας πει περίπου τη ώρα έχει ετ, να συντονιστούμε όλες μαζί και να στείλουμε θετικά vibes εμείς και μπεμπεδοσκονη εσείς οι εγκυουλες τι λέτε;; Όπου και είμαστε λίγο να είμαστε δίπλα της νοερά!!  @marina_86 κάθομαι κ εγώ σε αναμμένα κάρβουνα. Μακάρι να σου πει ότι όλα είναι καλά και αυτό που έδειξε το τεστ είναι ελάχιστης σημασίας!! Εσύ και η @Villi θα είστε οι επόμενες να το ξέρεις αυτό!!

αμάν τι κατεβατο είναι συτο

• Μου αρέσει 9

πρίν από 12 λεπτά , fantasmataki είπε:

Κορίτσια καλημέρα, καλή εβδομάδα και καλώς σας βρήκα, σήμερα έκανα πρώτη χοριακη 159.30 με έμβρυομεταφορα δύο βλαστοκυστες με δοτρια ωαρίων. Πώς σας φαίνεται?:oops:

Εμενα μου φαίνεται οτι τα κατάφερες και οτι εισαι εγκυος, συγχαρητήρια. Ποια μερα ειναι σημερα απο την ετ;;

• Μου αρέσει 1

14 hours ago, Viv37 said:

Οκ της σταματησε το αιμα ευτυχως! Αυριο πρωι θα παει στο γιατρο! 

Ευτυχως σταματησε το αιμα. Στην Αθηνα ειναι. Δε θελει να παει σε αλλο γιατρο. Γενικα εχει αρνητικη γνωμη για πολλους και δε θελει να παει και σε αλλους. Ευττχως το πρωι αυριο εχει ραντεβου. Μακαρι να πανε ολα καλα!

@Fili Για το κεφιρ το ξαναεψαξα. Κανει πολυ κακο. Μπορεις να πινεις.

Αχ η ψυχουλιτσα! Καταλαβαινω απολυτα πως νιωθεις γιατι κ εγω περναω δραμα με τα δικα μας τα 3 ζουζουνακια. Προσπαθησε να της μιλας στο τηλεφωνο οσο πιο συχνα μπορεις και να μην της λες για το μωρο. Αλλα πραγματα. Θα το συνηθισει και θα καταλαβει οτι δεν εχει αλλαξει η αγαπη σου γι αυτη!♥️

Α ωραια, που της σταματησε το αιμα... Αμα δεν θελει να αλλαξει γιατρο τι να κανουμε;

Για το κεφιρ ηθελες να πεις κανει πολυ καλο ε;

2 hours ago, Viv37 said:

Καλημερα κουκλιτσες μου. 

Αχ τωρα το ειδα... Τι κριμα για τη φιλη σου... αν τελικα δεν φανουνε σακοι τι σημαινει οτι απεβαλε ξανα; Πρεπει να ειναι πολυ πολυ σκληρο αυτο. Τριτη αποβολη και απο δοτρια... Δεν ξερω πως θα το αντεχα εγω αυτο... Υπαρχει καποια ελπιδα ακομα;

31 minutes ago, fantasmataki said:

Κορίτσια καλημέρα, καλή εβδομάδα και καλώς σας βρήκα, σήμερα έκανα πρώτη χοριακη 159.30 με έμβρυομεταφορα δύο βλαστοκυστες με δοτρια ωαρίων. Πώς σας φαίνεται?:oops:

Καλησπερα κοριτσι! Μια χαρα μου φαινεται εμενα! Συγχαρηρτηρια!

@Fili Καλημερα και σε σενα! Νομιζω δεν ξεχνας κατι! Αντε την Πεμπτη η αυχενικη! Να περασει κι αυτο να ηρεμησουμε λιγο!

@Chrussa1982 αρχισε η αντιστροφη μετρηση! Καλά αυτο με τον μπακλαβα δεν επρεπε να το κανεις...επρεπε να τον τσακισεις! χαχαααχα

Καλη η ιδεα σου για να σκεφτομαστε ολες μαζι την hope! Αν και οταν γνωριζουμε μερα και ωρα νομιζω ετσι κι αλλιως το κανουμε :)

• Μου αρέσει 3

1 hour ago, fantasmataki said:

Τέλειο νούμερο!!! Καλώς ήρθες στο παρέακι μας ❤️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...