Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 13 λεπτά , chitaneta είπε:

Ναι εχεις δικιο ετσι οπως ετυχαν ολα το μυαλουδακι της θα το ειδε ετσι... που να καταλαβει ολα αυτα...

Αχου το καλο μου...ποσο πολυ σε αγαπαει ε; εντυπωσιακο!

Ναι το κορίτσι μου. Και εγώ την αγαπώ πάρα πολύ και ο άντρας μου γιαυτό έχουμε σκάσει με αυτή την κατάσταση. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

6 minutes ago, Ελισάβετ καπ 2 said:

Ναι το κορίτσι μου. Και εγώ την αγαπώ πάρα πολύ και ο άντρας μου γιαυτό έχουμε σκάσει με αυτή την κατάσταση. 

ε ναι...πως να μην σκασετε. Κριμα ειναι, πολυ κριμα... Αλλά αφου υπαρχει πολυ αγαπη θα φτιαχτει η κατασταση καποια στιγμη, σιγουρα!

• Ευχαριστώ 1

9 ώρες πρίν, Rafaelatarzan είπε:

καλημερα κοριτσια ομορφα κοριτσια μ...πως είσται??? τι κανουν οι εγκυουλες μας??? 

Εχω θεμα help... μπαινω στο φορουμ κ δεν μ βγάζει σαν τιτλο το καφε μας...δεν το βρισκω πουθενα...παρα μονο αν μπω απο τις ειδοποιησεις κ βρω καποια απο σας που εχει γράψει...τι εκανα ο παπαρας κ δεν μ βγαίνει??? εχει αλλη τετοιο θεμα??? 

@CoffeeMaker μπορείς να βοηθήσεις???

Κι εγω παντα απο τις ειδοποιησεις μπαινω. Τον τιτλο δε μου τον βγαζει ποτε χαχαχα!

• Χαχα 1

πρίν από 3 λεπτά , Viv37 είπε:

Κι εγω παντα απο τις ειδοποιησεις μπαινω. Τον τιτλο δε μου τον βγαζει ποτε χαχαχα!

εντάξει μετα δεν είμαι μονη μ...εχω κ σενα....ευτυχως εισται γλωσουδες ολες κ μπορω να σας βρω ευκολα.αχχαχχαχ

• Χαχα 3

19 ώρες πρίν, Moomin είπε:

Καλησπέρα ναι σε μένα λόγω αποκόλλησης μου έδωσε δύο φορές τη μέρα προλουτεξ και μετά από κάποιες μέρες μια φορα τη μέρα. Πλέον δεν παίρνω. Και σταμάτησα τότε και τα ουτροτζεσταν που έβαζα κολπικά και ένα από στόμα. Μόνο την κρινον συνέχισα. Αλλά έτσι κι αλλιώς την επόμενη μέρα ήμουν πολύ καλυτερα. Να πάνε όλα καλά με τη κοπέλα, ξάπλα και να μιλήσει με τον γιατρό της! 

Οκ της σταματησε το αιμα ευτυχως! Αυριο πρωι θα παει στο γιατρο! 

8 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Πως είναι σήμερα η φιλη σου; της σταματησε το αιμα;

Αν είναι Θεσσαλονίκη η φιλη σου μηπως να πάει στον γιατρο της Φιλη; Να σου συμβαίνει κάτι τέτοιο και να μην μπορείς να τηλεφ στο γιατρο σου ειναι ανεπίτρεπτο...και απο πανω να ειναι και μαλακας;;;

Εγω ξερω οτι επιτρέπεται οπως επίσης και τα προβιοτικα συμπληρώματα. Μάλιστα διαβασα για μια έρευνα που ελεγε οτι οσες εγκυμονουσες εβαλαν να παιρνουν προβιοτικα, κεφιρ κλπ τους μειωνοντουσαν οι ναυτιες...

Αν θες βεβαια ρωτα και τον γιατρο σου να παρουμε και άλλη γνώμη!

Ναι τα ανίψια είναι ευλογία! Τι ωραία που περνάτε! Πόσο χρονών είναι η μικρουλα;

Της το έχετε πει που περιμενει ξαδερφακι;

Εμεις στον μικρο μας που ειναι 10 δεν του το εχουμε πει ακόμα... Λεω μετα την αυχενική να ειναι ολα καλά και να του το πούμε. Νομιζω θα χαρει πολυ! Θα ειναι το πρωτο του ξαδερφακι!

Ευτυχως σταματησε το αιμα. Στην Αθηνα ειναι. Δε θελει να παει σε αλλο γιατρο. Γενικα εχει αρνητικη γνωμη για πολλους και δε θελει να παει και σε αλλους. Ευττχως το πρωι αυριο εχει ραντεβου. Μακαρι να πανε ολα καλα!

@Fili Για το κεφιρ το ξαναεψαξα. Κανει πολυ κακο. Μπορεις να πινεις.

7 ώρες πρίν, Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Αχχχχχ κορίτσια τώρα που λέτε για ανίψια να σας πω και εγώ τον πόνο μου γιατί εμείς περάσαμε ένα δράμα. Η ανιψιά μου τεσσάρων τότε που σχεδόν την μεγάλωσα επειδή δούλευαν οι γονείς της σχεδόν κάθε μέρα δηλαδή μαζί. Αδυναμία μεγάλη για εμάς αλλά και αυτή παθολογική αγάπη απέναντι μας. Μένει πρώτα έγκυος η νύφη μου. Όταν της το είπαν λέει δεν με νοιάζει εγώ έχω τον θείο μου και την θεία μου που θέλουν μόνο εμένα. Μετά την αυχενική λοιπόν και αφού ήταν Ιούνιος έπρεπε να της το πω γιατί θα έφευγε για καλοκαίρι. Μετά την γιορτή στο μπαλέτο λοιπόν της λέω κορίτσι μου θέλω να μιλήσουμε οι δύο μας. Την πήρα πήγαμε στην πλατεία και προσπάθησα να της πω ότι σε λίγους μήνες θα έχει ξαδερφακι. Σηκώνεται πάνω και μου λέει αυτό είναι το μεγαλύτερο ψέμα. Όχι δεν είναι αλήθεια ο Χρήστος (ο άντρας μου) δεν θα μου το έκανε ποτέ αυτό. Κλάμα χαμός. Έφυγε τρέχοντας μπήκε στο αυτοκίνητο έβαλε ασφάλεια στο αυτοκίνητο να μην μπορώ να ανοίξω και άρχισε να λέει στον αδελφό μου πάμε να φύγουμε άκουσα το πιο μεγάλο ψέμα στην ζωή μου. Δεν έβγαινε στο τηλέφωνο τις επόμενες μέρες έκλαιγε συνέχεια. Αναγκάστηκα να πάω στην Εύβοια μετά από 15 μέρες να της μιλήσω να της εξηγήσω ότι δεν θα αλλάξει τίποτα πάντα θα είναι η αγάπη μας. Όμως δυστυχώς όπως ήρθαν τα πράγματα με την δύσκολη εγκυμοσύνη και τον πρόωρο τοκετό όλα άλλαξαν. Δεν μπορούσε να έρχεται κάθε μέρα και αυτό μας στοίχισε πολύ σε όλους. Τώρα προσπαθούμε να ξανα φτιάξουμε την σχέση μας όπως ήταν. 

Αχ η ψυχουλιτσα! Καταλαβαινω απολυτα πως νιωθεις γιατι κ εγω περναω δραμα με τα δικα μας τα 3 ζουζουνακια. Προσπαθησε να της μιλας στο τηλεφωνο οσο πιο συχνα μπορεις και να μην της λες για το μωρο. Αλλα πραγματα. Θα το συνηθισει και θα καταλαβει οτι δεν εχει αλλαξει η αγαπη σου γι αυτη!♥️

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

1 hour ago, Ελισάβετ καπ 2 said:

Την ημέρα που γέννησα την έφεραν στο νοσοκομείο. Πριν με μεταφέρουν και εμένα στην εντατική με έβγαλαν λίγο να δω τους δικούς μου. Την ρωτάω αγάπη μου είδες τον μπέμπη; μου λέει δεν με ενδιαφέρει ο μπέμπης εσένα δεν αντέχω να βλέπω έτσι. Πες μου ότι δεν θα πάθεις τίποτα; τρελάθηκα!!!!! Ενώ όταν γέννησε η μαμά της ήταν μια χαρά 

Ψυχούλα μου... Αχ καταλαβαίνω πόσο σε πονάει όλο αυτό. Οι θείες είναι αγάπη μεγάλη. Κι εγώ με τις αδερφές της μαμάς μου έτσι ήμουν. Εύχομαι σύντομα να παίζεται όλοι μαζί και να είναι και η μικρή ήρεμη ❤️

@Viv37μου ουφ πάλι καλά για τη φίλη σου!! Να απαιτήσει το κινητό του τουλάχιστον; τεσπα όπως νιώθει αυτή καλύτερα.

Και ναι ηπια και το ευχαριστήθηκα με φραουλιτσες μέσα λιωμένες. Μμμμμμμμ. Πως θα έκανες με την τούρτα της @Condios?  Ε έτσι μου φάνηκε!!! 

• Χαχα 4

πρίν από 26 λεπτά , Viv37 είπε:

Ευτυχως σταματησε το αιμα. Στην Αθηνα ειναι. Δε θελει να παει σε αλλο γιατρο. Γενικα εχει αρνητικη γνωμη για πολλους και δε θελει να παει και σε αλλους. Ευττχως το πρωι αυριο εχει ραντεβου. Μακαρι να πανε ολα καλα!

Αχ η ψυχουλιτσα! Καταλαβαινω απολυτα πως νιωθεις γιατι κ εγω περναω δραμα με τα δικα μας τα 3 ζουζουνακια. Προσπαθησε να της μιλας στο τηλεφωνο οσο πιο συχνα μπορεις και να μην της λες για το μωρο. Αλλα πραγματα. Θα το συνηθισει και θα καταλαβει οτι δεν εχει αλλαξει η αγαπη σου γι αυτη!♥️

Ναι όταν έρχεται παίζουμε οι δύο μας όσο μπορώ 

Την παίρνω βιντεοκλ όταν κοιμάται ο μικρός. Ελπίζω να στρώσει σιγά σιγά 

πρίν από 8 λεπτά , Fili είπε:

Ψυχούλα μου... Αχ καταλαβαίνω πόσο σε πονάει όλο αυτό. Οι θείες είναι αγάπη μεγάλη. Κι εγώ με τις αδερφές της μαμάς μου έτσι ήμουν. Εύχομαι σύντομα να παίζεται όλοι μαζί και να είναι και η μικρή ήρεμη ❤️

@Viv37μου ουφ πάλι καλά για τη φίλη σου!! Να απαιτήσει το κινητό του τουλάχιστον; τεσπα όπως νιώθει αυτή καλύτερα.

Και ναι ηπια και το ευχαριστήθηκα με φραουλιτσες μέσα λιωμένες. Μμμμμμμμ. Πως θα έκανες με την τούρτα της @Condios?  Ε έτσι μου φάνηκε!!! 

Μακάρι αυτό ελπίζουμε και εμείς 

πρίν από 37 λεπτά , Viv37 είπε:

Μπράβο στο κορίτσι που είναι καλύτερα σήμερα. Πόσων εβδομάδων είναι τώρα; 

3 ώρες πρίν, anoulious είπε:

Καλησπέρα!Δε διάβασα αν μίλησες με το γιατρό αλλά εγώ το endometriome σου το βλέπω καλό.Προφανως δεν είναι άριστο αλλά ένα ποσοστό πάνω από 60% θεωρείται αρκετά 'ασφαλες'..Όταν έκανα εγώ δεν είχε χαρακτηρισμούς. Εγώ είχα ζητήσει από τον υπεύθυνο του genesis genoma εδώ στην Ελλάδα και μου είχε γράψει το συγκεκριμένο μικρόβιο που βρέθηκε και το είχα πει στον λοιμωξιολογο.Γιατι νομίζω ότι γράφουν την οικογένεια,πως λέγεται ,την μεγαλύτερη υποδιαίρεση..Νομίζω και το microccaceae είναι η οικογένεια..Είδα πχ ότι ο σταφυλόκοκκος υπάγεται σ αυτήν την οικογένεια μικροβιων..;Όπως και να έχει η εικόνα δεν είναι για πολύ αντιβίωση σίγουρα..Πολλά προβιοτικα και ελάχιστη αντιβίωση θα έπαιρνα εγω.Που εγώ όμως δεν είμαι γιατρός και ο γιατρός είναι πολύ έμπειρος σ αυτά..

Τώρα θα διαβάσω αν εγραψες νέα..

Είσαι θεά!❤️ 

Αχ, δεν με πήρε τηλέφωνο... Αύριο θα επικοινωνήσουμε λογικά και θα σας γράψω το πόρισμα. Για το ΕΡΑ τα θυμάμαι όλα! Αλλά θα τα σημειώσω όπως λες γιατί μπορεί να τα ξεχάσω. Για το ΕΡΑ όμως μου έδωσε μικρή σχετικά ποσότητα προγεστερόνης γιατί μου είπε ότι η ποσότητα δεν παίζει τόσο ρόλο, όσο να τηρηθούν σωστά οι ώρες. Μου έδινε δηλαδή 3 ουτροτζεσταν τη μέρα που αυτό για εμένα είναι λίγο. Στάνταρ θα χρειαστώ και prolutex και κολπική. 

Γιατρός μπορεί να μην είσαι αλλά τα ξέρεις πολύ καλύτερα από πολλούς γιατρούς αγαπημένη... ❤️

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

1 hour ago, Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Ναι όταν έρχεται παίζουμε οι δύο μας όσο μπορώ 

Την παίρνω βιντεοκλ όταν κοιμάται ο μικρός. Ελπίζω να στρώσει σιγά σιγά 

Μακάρι αυτό ελπίζουμε και εμείς 

Μπράβο στο κορίτσι που είναι καλύτερα σήμερα. Πόσων εβδομάδων είναι τώρα; 

Εκανε ετ 2 Μαρτιου. Ειχε ψηλη χοριακη μαλλον διδυμα. 

πρίν από 3 λεπτά , Viv37 είπε:

Εκανε ετ 2 Μαρτιου. Ειχε ψηλη χοριακη μαλλον διδυμα. 

Άρα πρώτος υπέρηχος. Εντάξει μωρέ κάποια μικρή αποκόλληση θα ήταν τότε. Αντε τα καλύτερα να ακούσει αύριο. Ρώτα πάντως ποιος είναι ο γιατρός έτσι απο περιέργεια να μάθουμε 

Διαφημίσεις

59 minutes ago, marina_86 said:

Είσαι θεά!❤️ 

Αχ, δεν με πήρε τηλέφωνο... Αύριο θα επικοινωνήσουμε λογικά και θα σας γράψω το πόρισμα. Για το ΕΡΑ τα θυμάμαι όλα! Αλλά θα τα σημειώσω όπως λες γιατί μπορεί να τα ξεχάσω. Για το ΕΡΑ όμως μου έδωσε μικρή σχετικά ποσότητα προγεστερόνης γιατί μου είπε ότι η ποσότητα δεν παίζει τόσο ρόλο, όσο να τηρηθούν σωστά οι ώρες. Μου έδινε δηλαδή 3 ουτροτζεσταν τη μέρα που αυτό για εμένα είναι λίγο. Στάνταρ θα χρειαστώ και prolutex και κολπική. 

Γιατρός μπορεί να μην είσαι αλλά τα ξέρεις πολύ καλύτερα από πολλούς γιατρούς αγαπημένη... ❤️

Μαρίνα, μου κάνει εντύπωση που ξέρεις τόσα πολλά:)….!Να μας πεις μετά από την συνομιλία με τον γιατρό αλλά και όταν ξέρεις για το Era. Σχετικά με τις ώρες που αναφέρουν παραπάνω τα κορίτσια γιατί είναι σημαντικό να τα γράφεις κάτω;

Αυτη την εβδομάδα θα πάω σε ενδοκρινολόγο όπως πρότεινες! Βλέπετε πως ακολουθώ τις συμβουλές σας γιατρέ. Χα χα χα

Κατι άλλο, είχες αναφέρει πως είναι σημαντικό να κάνουμε και εξετάσεις αίματος. Για να ελέγξουμε τι ακριβώς; Ποια ειδικότητα γιατρού να κοιτάξω; Όσο για τις σάλπιγγες….χρειάζεται να γίνει πάλι εξέταση όταν η υστεροσκοπηση δεν έχει δείξει κάτι; Τι άλλο θα κάνουμε Θεέ μου; 

Το πιο δύσκολο απ’ολα είναι που έχω κόψει τον καφέ μαχαίρι μετά την αποτυχημένη ετ. Όλα τα αλλά μπορώ να τα αντέξω…

8 ώρες πρίν, MelissaRobert είπε:

Μαρίνα, μου κάνει εντύπωση που ξέρεις τόσα πολλά:)….!Να μας πεις μετά από την συνομιλία με τον γιατρό αλλά και όταν ξέρεις για το Era. Σχετικά με τις ώρες που αναφέρουν παραπάνω τα κορίτσια γιατί είναι σημαντικό να τα γράφεις κάτω;

Αυτη την εβδομάδα θα πάω σε ενδοκρινολόγο όπως πρότεινες! Βλέπετε πως ακολουθώ τις συμβουλές σας γιατρέ. Χα χα χα

Κατι άλλο, είχες αναφέρει πως είναι σημαντικό να κάνουμε και εξετάσεις αίματος. Για να ελέγξουμε τι ακριβώς; Ποια ειδικότητα γιατρού να κοιτάξω; Όσο για τις σάλπιγγες….χρειάζεται να γίνει πάλι εξέταση όταν η υστεροσκοπηση δεν έχει δείξει κάτι; Τι άλλο θα κάνουμε Θεέ μου; 

Το πιο δύσκολο απ’ολα είναι που έχω κόψει τον καφέ μαχαίρι μετά την αποτυχημένη ετ. Όλα τα αλλά μπορώ να τα αντέξω…

Πού να δεις πόσα ξέρει η @anoulious! Έχω μελετήσει τα post της σαν την εγκυκλοπαίδεια Larusse Britannica! Χαχαχα

Για το ΕΡΑ πρέπει να ξεκινήσεις προγεστερόνη την ίδια ώρα που θα πάρει το δείγμα. Λογικά θα σου δώσει οδηγίες για το πότε να πάρεις προγεστερόνη για να προετοιμαστείς όταν είναι να σου πάρει το δείγμα. Πχ. Αν είναι να κάνεις τη διαδικασία Σάββατο 10 το πρωί, πρέπει να ξεκινήσεις 5+1 μέρες πριν την προγεστερόνη, την ίδια ώρα, δηλαδή: Δευτέρα 10 το πρωί. Η ισπανική εταιρεία θέτει σαν χρονικό διάστημα αυτό που είναι κ το συνηθισμένο πρωτόκολλο που ακολουθείται στις ετ: 120 ώρες προγεστερόνης. Έτσι, θα σου πει αν το κλασικό πρωτόκολλο είναι οκ για εσένα, αν χρειαστείς περισσότερο ή λιγότερο. 

Μπράβο! Πολύ καλό το ότι θα πας σε ενδοκρινολόγο. Να ζητήσεις να ελέγξει τα πάντα. Εμένα πρόχειρα μου έρχονται: θυροειδής (όλα τα είδη του), προλακτίνη, τιμές σακχάρου και καλό θα ήταν να έκανες κ μια καμπύλη αντίστασης σακχάρου κ ινσουλίνης, βιταμίνη d, b12. Αγαπημένη, κάτι ακόμα. Έλεγχο αιματολογικό για τα βασικά έστω έχεις κάνει; Πχ για θρομβοφιλια ή για τα βασικά αυτοάνοσα; Μάλλον αυτό θα εννοούσα για εξετάσεις αίματος... Αιματολογος - ανοσολογος και ενδοκρινολόγος για ορμόνες. 

Στην υστεροσκοπηση φαίνονται οι κεφαλές από τις σάλπιγγες. Δεν ξέρω όμως αν χρειάζεται κ μια σαλπιγγογραφια για σιγουριά. Λογικά (λογικά πάντα) αν είχαν πρόβλημα θα φαινοταν στον υπέρηχο ή στην υστεροσκοπηση. Οι πιο σίγουρες μέθοδοι όμως είναι η σαλπιγγογραφια ή η λαπαροσκόπηση. Η σαλπιγγογραφια είναι πιο απλή διαδικασία, εκτός αν έχεις κάνει ήδη κ δεν έχει δείξει κάτι. @thalasa τι λες; Εγώ είχα κάνει σαλπιγγογραφια όταν είχα πρωτοξεκινησει την εξωσωματική για να περάσω από την επιτροπή. Επειδή όμως πέρασαν 7 χρόνια ήθελα να τις δω πάλι, ειδικά μετά τη 2η αποτυχία... Τελικά είναι καθαρές. 

Τον καφέ γιατί τον έκοψες; Εντάξει, να μην πίνουμε πολλούς καφέδες γενικά δεν είναι καλό. Αλλά ούτε ένα καφεδάκι το πρωί; Εμένα δε μου το είπε κανένας αυτό. Στο είπε η διατροφολόγος που πήγες; Μη μου λες τέτοια! Θα χτυπήσουν τα νεύρα μου κόκκινο αν δεν πίνω ούτε τον πρωινό μου καφέ! Χαχαχα

• Μου αρέσει 1

Καλημερούδια και καλή εβδομάδα να έχουμε αγαπημενες μου!! Πωπω πόσα γράψατε χτες. @Ελισάβετ καπ 2 πολύ δύσκολη η κατάσταση που περνας με την μικρή σου. Ωστόσο θεωρώ ότι χειρίζεστε άψογα την κατάσταση εσύ και ο άντρας σου. Της ήρθαν απότομες μάλλον οι αλλαγές (ξαδερφάκι, lock down) και δεν ήταν έτοιμη η ψυχούλα μου να τα δεχτεί. Με τον καιρό θα δεις θα πάνε όλα καλά. Δεν έχει χάσει την αγάπη που της δείχνεις κ σιγά σιγά θα το αποδεχθεί εντελώς και μέσα της. Είσαι ηρωίδα πάντως!!!  @marina_86ελπίζω σήμερα να επικοινωνήσετε σήμερα και να μας πεις όμορφα νέα!! Που είμαι σίγουρη δηλαδή ότι θα είναι όμορφα. Θέλουμε πλήρη ανάλυση βέβαια μπας και ξεστραβωθουμε λίγο κ εμείς. 

Κορίτσια χτες ήμασταν στα πεθερικά. Γυρίσαμε με τα κλασσικά ταπερακια και γλιτώνω μαγείρεμα για 2 μέρες χαχαχαχα. Εδειξα πειθαρχεία πάντως. Δεν έφαγα καθόλου γλυκό. Είχε κάνει μπακλαβά η πεθερουλα κ ενώ το σαλακι μου έτρεχε ποτάμι εγώ στο ύψος μου χαχαχα. 

• Μου αρέσει 5

πρίν από 23 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Καλημερούδια και καλή εβδομάδα να έχουμε αγαπημενες μου!! Πωπω πόσα γράψατε χτες. @Ελισάβετ καπ 2 πολύ δύσκολη η κατάσταση που περνας με την μικρή σου. Ωστόσο θεωρώ ότι χειρίζεστε άψογα την κατάσταση εσύ και ο άντρας σου. Της ήρθαν απότομες μάλλον οι αλλαγές (ξαδερφάκι, lock down) και δεν ήταν έτοιμη η ψυχούλα μου να τα δεχτεί. Με τον καιρό θα δεις θα πάνε όλα καλά. Δεν έχει χάσει την αγάπη που της δείχνεις κ σιγά σιγά θα το αποδεχθεί εντελώς και μέσα της. Είσαι ηρωίδα πάντως!!!  @marina_86ελπίζω σήμερα να επικοινωνήσετε σήμερα και να μας πεις όμορφα νέα!! Που είμαι σίγουρη δηλαδή ότι θα είναι όμορφα. Θέλουμε πλήρη ανάλυση βέβαια μπας και ξεστραβωθουμε λίγο κ εμείς. 

Κορίτσια χτες ήμασταν στα πεθερικά. Γυρίσαμε με τα κλασσικά ταπερακια και γλιτώνω μαγείρεμα για 2 μέρες χαχαχαχα. Εδειξα πειθαρχεία πάντως. Δεν έφαγα καθόλου γλυκό. Είχε κάνει μπακλαβά η πεθερουλα κ ενώ το σαλακι μου έτρεχε ποτάμι εγώ στο ύψος μου χαχαχα. 

Καλημέρα κορίτσι μου και καλή εβδομάδα. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Αχχχ γιατί εσύ δεν είσαι ηρωίδα που έμεινες μακριά από τον μπακλαβά;;;;;; 

• Χαχα 2

πρίν από 12 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου και καλή εβδομάδα. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Αχχχ γιατί εσύ δεν είσαι ηρωίδα που έμεινες μακριά από τον μπακλαβά;;;;;; 

Θυσίες κάνω για τα εμβρυακια μου χαχαχαχα. Δεν έφαγα γλυκό, κάπνισα ελάχιστα περίπου 6 τσιγάρα και σκότωνα άνθρωπο από τη στέρηση και τη λιγούρα!! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...