Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 18 λεπτά , chitaneta είπε:

Πω πω 4 και 5 παντα ηταν η αγαπημενη μου ηλικια για να παιζω με παιδια! Ωραία που της το ειπατε! Εγω μωρε λεω να ειμαι λιγο πιο δισταχτικη μην γινει και κατι και στενοχωρηθει ο καημενος και εχει περασει διαφορες οικογενειακες στενοχωριες τελευταια... Ειναι και πιο μεγαλος και θα το παρει πιο ασχημα νομιζω αν συνεβαινε κατι...

Τεταρτη ή Πεμπτη... Θα πρεπει να τους παρω τηλ απο αυριο να μου πουν. Εσυ επομενη φορά πας για αυχενική;;

Ναιιι νομιζω θα χαρει πολυ ο μικρος! Αντε να συνεχισουν ολα καλα και σε λιγο καιρο να του το πω!

Αχ μωρε το καλουλι πως το πηρε... Φανταζομαι ποσο θα στενοχωρηθηκατε με ολο αυτο. Και ποσο δειχνει ποσο πολυ σας αγαπησε ε; Πιστευω με το περασμα του χρονου να επανελθει η σχεση σας.

Περάσαμε πολύ δύσκολα και περνάμε ακόμα. Δεν έχει αποδεχτεί τον μικρό. Ερχετε στο σπίτι μένει μαζί μου αλλά κάνει σαν να μην υπάρχει ο μικρός. Την είχα από την προηγούμενη Κυριακή μέχρι την Τρίτη εδώ γιατί δεν είχε σχολείο και δεν έπαιξε καθόλου με τον μικρό. Ενώ στην αδελφή της έχει αδυναμία. Όταν έρχεται φωνάζω και την αδερφή μου που μένει από κάτω ευτυχώς και κάθετε με τον μικρό για να παίξω μαζί της η να πάμε βόλτα οι δύο μας. Ακομα και το καλοκαίρι που την πήρα διακοπές μαζί μας μια εβδομάδα δεν ήθελε να το πιστέψει για τον μικρό. Νομίζω μου είπε ότι ζω έναν εφιάλτη και δεν θα ξυπνήσω ποτέ. Τι στα κομμάτια που τις βρίσκει αυτές τις εκφράσεις και τα λέει;;; 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

Just now, Ελισάβετ καπ 2 said:

Περάσαμε πολύ δύσκολα και περνάμε ακόμα. Δεν έχει αποδεχτεί τον μικρό. Ερχετε στο σπίτι μένει μαζί μου αλλά κάνει σαν να μην υπάρχει ο μικρός. Την είχα από την προηγούμενη Κυριακή μέχρι την Τρίτη εδώ γιατί δεν είχε σχολείο και δεν έπαιξε καθόλου με τον μικρό. Ενώ στην αδελφή της έχει αδυναμία. Όταν έρχεται φωνάζω και την αδερφή μου που μένει από κάτω ευτυχώς και κάθετε με τον μικρό για να παίξω μαζί της η να πάμε βόλτα οι δύο μας. Ακομα και το καλοκαίρι που την πήρα διακοπές μαζί μας μια εβδομάδα δεν ήθελε να το πιστέψει για τον μικρό. Νομίζω μου είπε ότι ζω έναν εφιάλτη και δεν θα ξυπνήσω ποτέ. Τι στα κομμάτια που τις βρίσκει αυτές τις εκφράσεις και τα λέει;;; 

Τοσο πολύ ε; Μηπως θα βοηθουσε κανας παιδοψυχολογος; ή εστω να πηγαινεται μαζι σαν οικογενιακη θεραπεια

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Αχχχχχ κορίτσια τώρα που λέτε για ανίψια να σας πω και εγώ τον πόνο μου γιατί εμείς περάσαμε ένα δράμα. Η ανιψιά μου τεσσάρων τότε που σχεδόν την μεγάλωσα επειδή δούλευαν οι γονείς της σχεδόν κάθε μέρα δηλαδή μαζί. Αδυναμία μεγάλη για εμάς αλλά και αυτή παθολογική αγάπη απέναντι μας. Μένει πρώτα έγκυος η νύφη μου. Όταν της το είπαν λέει δεν με νοιάζει εγώ έχω τον θείο μου και την θεία μου που θέλουν μόνο εμένα. Μετά την αυχενική λοιπόν και αφού ήταν Ιούνιος έπρεπε να της το πω γιατί θα έφευγε για καλοκαίρι. Μετά την γιορτή στο μπαλέτο λοιπόν της λέω κορίτσι μου θέλω να μιλήσουμε οι δύο μας. Την πήρα πήγαμε στην πλατεία και προσπάθησα να της πω ότι σε λίγους μήνες θα έχει ξαδερφακι. Σηκώνεται πάνω και μου λέει αυτό είναι το μεγαλύτερο ψέμα. Όχι δεν είναι αλήθεια ο Χρήστος (ο άντρας μου) δεν θα μου το έκανε ποτέ αυτό. Κλάμα χαμός. Έφυγε τρέχοντας μπήκε στο αυτοκίνητο έβαλε ασφάλεια στο αυτοκίνητο να μην μπορώ να ανοίξω και άρχισε να λέει στον αδελφό μου πάμε να φύγουμε άκουσα το πιο μεγάλο ψέμα στην ζωή μου. Δεν έβγαινε στο τηλέφωνο τις επόμενες μέρες έκλαιγε συνέχεια. Αναγκάστηκα να πάω στην Εύβοια μετά από 15 μέρες να της μιλήσω να της εξηγήσω ότι δεν θα αλλάξει τίποτα πάντα θα είναι η αγάπη μας. Όμως δυστυχώς όπως ήρθαν τα πράγματα με την δύσκολη εγκυμοσύνη και τον πρόωρο τοκετό όλα άλλαξαν. Δεν μπορούσε να έρχεται κάθε μέρα και αυτό μας στοίχισε πολύ σε όλους. Τώρα προσπαθούμε να ξανα φτιάξουμε την σχέση μας όπως ήταν. 

Δύσκολο πολύ αυτό που περάσατε αλλά είμαι σίγουρη ότι τώρα που μεγάλωσε και η ίδια αν δει ότι το ξαδερφάκι της δεν είναι απειλή αλλά χαρά σιγά σιγά θα ξανά αγαπηθείτε!!!! Εύχομαι όντως να γίνει όπως πριν! Ψυχουλακια όλα είναι !

• Μου αρέσει 2

πρίν από 55 λεπτά , chitaneta είπε:

Τοσο πολύ ε; Μηπως θα βοηθουσε κανας παιδοψυχολογος; ή εστω να πηγαινεται μαζι σαν οικογενιακη θεραπεια

Η μαμά της είναι δασκάλα. Έχουν κάνει άπειρες συζητήσεις για αυτό το θέμα. Στο κέντρο που πάω τον μικρό έχει παιδο ψυχολόγο της το είπα και είπαμε ίσως κάνουμε 4-5 συνεδρίες μετά το Πάσχα μήπως την βοηθήσει. Εμείς πιστεύαμε ότι θα ήταν χαρούμενη με τον μικρό αλλά όταν έρχεται είναι σαν να έχει κατάθλιψη. Τι να πω το κάθε πσιδι το παίρνει διαφορετικά. 

1 hour ago, Condios είπε:

Δύσκολο πολύ αυτό που περάσατε αλλά είμαι σίγουρη ότι τώρα που μεγάλωσε και η ίδια αν δει ότι το ξαδερφάκι της δεν είναι απειλή αλλά χαρά σιγά σιγά θα ξανά αγαπηθείτε!!!! Εύχομαι όντως να γίνει όπως πριν! Ψυχουλακια όλα είναι !

Ασε φιλενάδα δράμα. Σχεδόν τρία χρόνια και δεν δείχνει να το έχει αποδεχτεί. Και πάει και σχολείο τώρα δημοτικό αλλά και πάλι. Τον βλέπει σαν απειλή εμπόδιο δεν ξέρω. Και ο κακομοίρης κάνει σαν τρελός όταν έρχονται με την αδελφή της. 

Κορίτσια καλησπέρα!!!

Μου σύστησαν έναν καταπληκτικό επιστήμονα κ άνθρωπο για εξωσωματική με μεγάλη πείρα τον κ Τρομπούκη. 
Ο ίδιος συνεργάζεται με τον κ Κούρτη στα πλαίσια παρακολούθησης εγκυμοσύνης εξετάσεων, υπερήχων… κλπ 

Αρχικα θα ήθελα τα φώτα σας για τον κ Τρομπούκη 
Εν συνέχεια ήθελα μια διευκρίνιση αν η αυθεντία στους υπερήχους είναι ο Αλέξανδρος ή ο Πλούταρχος Κούρτης. 
Ευχαριστω προκαταβολικά. 

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Η μαμά της είναι δασκάλα. Έχουν κάνει άπειρες συζητήσεις για αυτό το θέμα. Στο κέντρο που πάω τον μικρό έχει παιδο ψυχολόγο της το είπα και είπαμε ίσως κάνουμε 4-5 συνεδρίες μετά το Πάσχα μήπως την βοηθήσει. Εμείς πιστεύαμε ότι θα ήταν χαρούμενη με τον μικρό αλλά όταν έρχεται είναι σαν να έχει κατάθλιψη. Τι να πω το κάθε πσιδι το παίρνει διαφορετικά. 

Ασε φιλενάδα δράμα. Σχεδόν τρία χρόνια και δεν δείχνει να το έχει αποδεχτεί. Και πάει και σχολείο τώρα δημοτικό αλλά και πάλι. Τον βλέπει σαν απειλή εμπόδιο δεν ξέρω. Και ο κακομοίρης κάνει σαν τρελός όταν έρχονται με την αδελφή της. 

Αντιλαμβάνομαι ότι δεν το περίμενε γιατί προφανώς και την κάνατε να νιώθει μοναδική,,,γιατί ήταν κιόλας ,,,αλλά πιστεύω ειλικρινά ότι έτσι τη βολεύει να συνεχίσει να τραβάει προσοχή,,, σκέψου ότι ξαφνικά τη μοιράστηκε με την αδερφή της και με τον ξάδερφο της. Τα παιδιά είναι οι καλύτεροι ασυνείδητοι ψυχολόγοι,,,και στο σπίτι της οκ αποδέχτηκε την αδερφουλα της επειδή τη ζει ,,, σε εσάς πιστεύω τα κάνει αυτά ,,,αν της μιλήσεις ειλικρινά ? Φυσικά τώρα κοντεύει και ο παιδοψυχολογις οπότε θα δείτε. Εύχομαι τα καλύτερα. Εξάλλου είναι σημαντικό να της περάσει ότι το να αγαπάς είναι για όλο τον κόσμο πόσο μάλλον για όσους την αγαπάνε ...μέσα σε αυτούς και ο μικρός σας που την έχει θεά η ψυχούλα και τη λαχταρα για ένα παιχνίδι μαζί του....όλα καλά θα πάνε ,,έχεις περάσει και πιο δύσκολα. Πολλά φιλιά 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

On 3/18/2022 at 7:26 PM, marina_86 said:

Κορίτσια έχω νέα! Μόλις παρέλαβα ngs. Δεν έχω καταλάβει τίποτα!!!! Χαχαχαχα Λογικά θα με πάρει τηλ ο γιατρός μου ή σήμερα ή τη Δευτέρα. Λοιπόν: 

Λέει ότι έχω dysbiosis αλλά ότι δεν βρέθηκαν είδη βακτηρίων που δημιουργούν χρόνια ενδομητριτιδα ή σεξουαλικώς μεταδιδόμενη ασθένεια. Η disbiosis είναι λέει διατάραξη των υπαρχόντων μικροβίων που μπορεί να οδηγεί σε αποτυχία εμφύτευσης. Συγκεκριμένα μου βρίσκει:

77% γαλακτοβακιλλους (χαμηλά Ε;)

16% ένα κάτι που λέγεται  micrococcaceae 

Και 3 άλλα πάλι ακαταλαβιστικα από 1%. 

Εγώ καταλαβαίνω ότι κάτι έχω κ κάτι θα χρειαστώ σε αντιβίωση αλλά μάλλον δεν είναι τόσο σοβαρό. Δεν με έχει δηλαδή στην 1η κατηγορία που είναι η πιο δυσκολη που λέγεται pathogenic bacteria. Με έχει στη δεύτερη, στα disbiotic bacteria. Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να πλακωσω προβιοτικα γιατί χαλάρωσα τελευταία!!!

Καλά θα σας πω κ νεότερα όταν μιλήσω με γιατρό. @anoulious καταλαβαίνεις τίποτα; Από τα χείλη σου κρεμομαι! Χαχαχα

Φαντάζομαι την @Chrussa1982 να το διαβάζει και να είναι με φάτσα απορίας τύπου WTF;;;; Χαχαχαχαχαχα

Καλησπέρα!Δε διάβασα αν μίλησες με το γιατρό αλλά εγώ το endometriome σου το βλέπω καλό.Προφανως δεν είναι άριστο αλλά ένα ποσοστό πάνω από 60% θεωρείται αρκετά 'ασφαλες'..Όταν έκανα εγώ δεν είχε χαρακτηρισμούς. Εγώ είχα ζητήσει από τον υπεύθυνο του genesis genoma εδώ στην Ελλάδα και μου είχε γράψει το συγκεκριμένο μικρόβιο που βρέθηκε και το είχα πει στον λοιμωξιολογο.Γιατι νομίζω ότι γράφουν την οικογένεια,πως λέγεται ,την μεγαλύτερη υποδιαίρεση..Νομίζω και το microccaceae είναι η οικογένεια..Είδα πχ ότι ο σταφυλόκοκκος υπάγεται σ αυτήν την οικογένεια μικροβιων..;Όπως και να έχει η εικόνα δεν είναι για πολύ αντιβίωση σίγουρα..Πολλά προβιοτικα και ελάχιστη αντιβίωση θα έπαιρνα εγω.Που εγώ όμως δεν είμαι γιατρός και ο γιατρός είναι πολύ έμπειρος σ αυτά..

Τώρα θα διαβάσω αν εγραψες νέα..

• Μου αρέσει 1

On 3/18/2022 at 7:26 PM, marina_86 said:

Κορίτσια έχω νέα! Μόλις παρέλαβα ngs. Δεν έχω καταλάβει τίποτα!!!! Χαχαχαχα Λογικά θα με πάρει τηλ ο γιατρός μου ή σήμερα ή τη Δευτέρα. Λοιπόν: 

Λέει ότι έχω dysbiosis αλλά ότι δεν βρέθηκαν είδη βακτηρίων που δημιουργούν χρόνια ενδομητριτιδα ή σεξουαλικώς μεταδιδόμενη ασθένεια. Η disbiosis είναι λέει διατάραξη των υπαρχόντων μικροβίων που μπορεί να οδηγεί σε αποτυχία εμφύτευσης. Συγκεκριμένα μου βρίσκει:

77% γαλακτοβακιλλους (χαμηλά Ε;)

16% ένα κάτι που λέγεται  micrococcaceae 

Και 3 άλλα πάλι ακαταλαβιστικα από 1%. 

Εγώ καταλαβαίνω ότι κάτι έχω κ κάτι θα χρειαστώ σε αντιβίωση αλλά μάλλον δεν είναι τόσο σοβαρό. Δεν με έχει δηλαδή στην 1η κατηγορία που είναι η πιο δυσκολη που λέγεται pathogenic bacteria. Με έχει στη δεύτερη, στα disbiotic bacteria. Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να πλακωσω προβιοτικα γιατί χαλάρωσα τελευταία!!!

Καλά θα σας πω κ νεότερα όταν μιλήσω με γιατρό. @anoulious καταλαβαίνεις τίποτα; Από τα χείλη σου κρεμομαι! Χαχαχα

Φαντάζομαι την @Chrussa1982 να το διαβάζει και να είναι με φάτσα απορίας τύπου WTF;;;; Χαχαχαχαχαχα

Μαρίνα μου δεν ξέρω πώς αλλά μιυ ξέφυγε αυτη η δημοσίευση και την ειδα τώρα!

Μιλησες τελικά με τον γιατρο σου;

Απο οτι βλεπω παντως και οτι απαντησε και η αννιυλιους τα πραγματα δεν φαινονται άσχημα! Έχεις χρονο να παρεις και τα προβιοτικα σου και οτι αλλο χρειαστεί για να εισαι έτοιμη!

• Μου αρέσει 2

On 3/19/2022 at 3:48 PM, marina_86 said:

Καλησπέρα αγαπημένη! Για τ' αποτελέσματα θα περιμένω να δω τι θα μου πει ο γιατρός. Λογικά από Δευτέρα θα με πάρει. Το ΕΡΑ ακόμα το περιμένω... Στις 28/2 έκανα τη διαδικασία, οπότε υποθέτω αυτοί θα το παρέλαβαν ή 1 ή 2 Μαρτίου. Ε, θέλει κ ένα 20ημερο (εργάσιμες μέρες).

Φυσικά κ θα έπρεπε να μας τα λένε, ειδικά αυτές που είναι πολύ βασικές όπως ο θυρεοειδής ή η βιταμίνη D. Καλό θα ήταν να πας σε έναν ενδοκρινολόγο και να ζητήσεις έλεγχο ορμονών και βιταμινών. Όπως επίσης καλό θα ήταν να δεις και την καμπύλη αντίστασης σακχάρου. Αλλά αν δεν το ψάξεις μόνος σου, δε γίνεται τίποτα! Έχουμε γίνει όλοι γιατροί αναγκαστικά!!! 

Δες πού βρίσκεσαι με ορμόνες και βιταμίνες, και για ο,τι χρειαστείς θα τα πούμε. Πολύ σοφή η απόφαση σου να ξεκουραστείς λίγο κ να το ζήσετε! Κι εγώ συχνά κάνω τέτοια διαλείμματα και πραγματικά ξαναβρίσκουμε τον εαυτό μας και τη σχέση μας! Είμαι πολύ υπέρ... Μην τρελαθουμε κι όλας κ στην προσπάθεια να αποκτήσουμε αυτό που θα θέλαμε, χάσουμε και αυτό που έχουμε! Και ως άτομα κ ως ζευγάρι εννοώ. 

Εγώ έχω 3 έμβρυα κάβα! Τα δύο είναι μαζί κρυοσυντηρημενα, οπότε υποθέτω ότι αναγκαστικά θα τα βάλω μαζί. Και βλέπουμε... 

Πολύ θετικό ότι ο έλεγχος κ η υστεροσκοπηση δεν έδειξαν κάτι. ❤️ Μην ξεχνάς ότι πάντα παίζει ο παράγοντας τύχη κ ο παράγοντας των εμβρύων. Έχουμε μια τάση να σηκώνουμε πάντα πάνω μας όλη την ευθύνη, χωρίς να πρέπει πολλές φορές... Να πάνε όλα καλά κ με τα υπόλοιπα!❤️

Με ξετρελαίνουν αυτές οι συμβουλές σου!❤️ Εσύ δεν μας είχες πει κ για το βούτυρο; Θεά!❤️

Στο ΕΡΑ αν και σημειώνει και ο γιατρός να σημειώσεις και εσύ ακριβώς πότε ξεκίνησες προγεστερόνη(ποια ώρα)ποτέ έδωσες δειγμα, με τι πρωτόκολλο να ξέρεις και εσύ..

3 hours ago, Ελισάβετ καπ 2 said:

Kαλη ιδεα να κανετε καποιες συνεδριες. Ευχομαι να βοηθησουν και να μπορεσετε πιο ευκολα να νιωσει αγαπημενη παλι και ασφαλεια μαζι σας. Ποιος ξερει πως τη  βιωσε η ιδια αυτην την αλλαγη και της βγηκε τοσο ακραια παρολη την αγαπη που εσεις συνεχισατε να της δινετε...

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , chitaneta είπε:

Kαλη ιδεα να κανετε καποιες συνεδριες. Ευχομαι να βοηθησουν και να μπορεσετε πιο ευκολα να νιωσει αγαπημενη παλι και ασφαλεια μαζι σας. Ποιος ξερει πως τη  βιωσε η ιδια αυτην την αλλαγη και της βγηκε τοσο ακραια παρολη την αγαπη που εσεις συνεχισατε να της δινετε...

Μωρέ το έμαθε πριν φύγει διακοπές αρχές Σεπτεμβρίου που ήρθε εγώ ήμουν πολύ χάλια γέννησα και πολύ νωρίς τον Οκτώβριο και δεν μπορέσαμε να βρούμε πολύ. Μετά δύο μήνες σχεδόν που ήταν το παιδί στην εντατική δεν την είδα καθόλου. Γυρίσαμε σπίτι δεν έπρεπε να ερχετε κόσμος στο σπίτι γιατί το παιδί ήταν πολύ ευαίσθητο. Ε ήρθε και το πρώτο λολ νταουν και η μικρή στο μυαλό της μάλλον το έφτιαξε ότι να τώρα έχουν μωρό δεν με θέλουν εμένα. Αν και προσπαθούσα να της μιλάω συνέχεια με βιντεοκληση να της λέω πόσο την αγαπώ και μου λείπει. Της έστελνα συνεχώς πράγματα δώρα στο σπίτι αλλά φαίνεται ότι δεν βοήθησαν. Θα δούμε πως θα πάει. 

• Μου αρέσει 1

@Ελισάβετ καπ 2 φαντάζομαι ποσο πολύ σε ζόριζει όλο αυτό. Μάλλον είναι ο συνδυασμός όλων όπως είπες και εσύ. Η απουσία, το λοκ νταουν, η νέα αδερφούλα.. Κι εγώ φοβόμουν ότι θα το πάρει έτσι ακριβώς αλλά ευτυχώς μέχρι στιγμής όχι. Ελπίζω όντως ο καιρός και η επαφή να το απαλύνει όλο αυτό στο μυαλουδακι της. Πραγματικά η φαντασία τους και οι εκφράσεις ειναι κάτι που πάντα μου προκαλούν τεράστια έκπληξη. 

• Μου αρέσει 1

21 ώρες πρίν, Condios είπε:

6 ουτρο????? Το έχω ξανακουσει αλλά μου φαίνεται πολύ,,,εγώ ένα πρωί ένα βράδυ έπαιρνα από ουτρο και μια προλουτεξ κάθε μεσημέρι,,, αλλά δεν τη μετραγαμε ποτέ την προγεστερόνη! Βγάλε άκρη εσύ τώρα ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο?!?!?! Για αυτό πλέον απαιτώ μέτρηση ,,,όχι ότι καταλαβαίνω κάτι ,,,, @Nephele78 δώσε μας τα φώτα σου,,,εσύ που τα θυμάσαι όλα!!!! Πόσο πρέπει να είναι η προγεστερόνη πριν την ετ , πόσο 3 μέρες μετά και πόσο στο 1ο τρίμηνο. Αν και νομίζω δεν τη μετράνε ορισμένοι την προγεστερόνη γιατί τα κολπικά και η ένεση δε μετριούνται σωστά στο αίμα ,,,κάτι τέτοιο θυμάμαι τελοσπαντων. 

@Fili μου ?????? Λατρευω να μαγειρεύω ,,, ειδικά αλμυρά και περίεργα ,,, γλυκά μου αρέσει να τα φτιάχνω αλλά δεν τρώω τίποτα,,,ιουυυυ,, σκέψου σήμερα μας έφερε το κουνιαδακι τούρτα γεύση ΚΟΚ και μπλιαχ,,,λιγωθηκα απ'τη γλύκα και την άφησα όλη στο γλυκατζη μου. Πως πέρασες με την ανιψιά???? Εγώ αύριο θα τη δω τη δική μου,,,έχει η αδερφούλα μου γενέθλια και θα μαζευτούμε οι 3 αδερφούλες και θα έρθει και η μαμά απ'το χωριό με χειροποίητη τούρτα ,,,χαμός θα γίνει,,,για όσους την τρώνε αχαχχαχαχχαχαχαχ

@Viv37 ελπίζω να ηρεμήσει γρήγορα η φίλη σου! Και ναι να τον αλλάξει το γιατρό,,,καλός είναι ο γιατρός που απαντά για μένα !!!! 

@Chrussa1982 τι έφαγες πουλάκι μου????? Η συμπεθέρα σου , σου δίνει ελευθέρας ,,,με τα μούτρα πέσε στο φαι !!!!! 

@marina_86 καλό θα βγει το ΕΡΑ είμαι σίγουρη!!!!!!!! Επιβεβαίωσε με πληζ!!!!!! 

Ασχετο,,,,αυτή η Βανδή το πράσινο νύχι σαν κάμπια που της βαψανε,,,,της είπαν ότι είναι ωραίο χρώμα και το μοστραρει στην κάμερα όλη την ώρα?!?? Το δε στόμα που ακουμπάει στα αυτιά,,,,????? Αλλοίωση λόγω ματαιοδοξίας,,,κρίμα ,,,κατά τα άλλα βρήκε ωραίο γκομενάκι !!!! Να πούμε και ένα θετικό.

Εγω εχω εξωγηινη δοτρια αλλα εσυ κι αν εισαι εξωγηινη! Ακους εκει ειχε ολοκληρη τουρτα και δεν την εφαγε! Εγω θα την ειχα κατασπαραξει! Χαχαχα!

Να χαιρεσαι την αδερφουλα σου. Και πιο πολυ να χαιρεσαι την ανηψουλα σου. Εγω τα δικα μου τα ανηψακια εχω να τα δω 2 χρονια γιατι πεσαμε σε τρελλη πρωην νυφη... αλλα δε θελω να το σκεφτομαι γιατι ειπαμε χρειαζομαστε ηρεμια τωρα και ηδη οι παλμοι μου ανεβηκαν και το δακρυ ετοιμο το χω. 

Η Βανδη οντως παραμορφωθηκε! Μια φιλη μου την ειδε απο κοντα και λεει οτι ειναι πολυ χαλια. Απο την οθονη φαινεται καλυτερη. Ποσα πηγε κι εκανε κ αυτη! Οκ ενα μποτοξακι εγω σιγουρα θα το χτυπησω καποια στιγμη αλλα αυτη το χει ξεφτγλισει! Το νυχι δεν το ειδα χαχαχα! 

Η φιλη μου δεν απανταει σημερα. Ελπιζω να ειναι καλα!!

@Fili θα κανω ερευνα για το κεφιρ και θα σου πω γιατι με σκαλωσες τωρα. 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 13 λεπτά , Fili είπε:

@Ελισάβετ καπ 2 φαντάζομαι ποσο πολύ σε ζόριζει όλο αυτό. Μάλλον είναι ο συνδυασμός όλων όπως είπες και εσύ. Η απουσία, το λοκ νταουν, η νέα αδερφούλα.. Κι εγώ φοβόμουν ότι θα το πάρει έτσι ακριβώς αλλά ευτυχώς μέχρι στιγμής όχι. Ελπίζω όντως ο καιρός και η επαφή να το απαλύνει όλο αυτό στο μυαλουδακι της. Πραγματικά η φαντασία τους και οι εκφράσεις ειναι κάτι που πάντα μου προκαλούν τεράστια έκπληξη. 

Την ημέρα που γέννησα την έφεραν στο νοσοκομείο. Πριν με μεταφέρουν και εμένα στην εντατική με έβγαλαν λίγο να δω τους δικούς μου. Την ρωτάω αγάπη μου είδες τον μπέμπη; μου λέει δεν με ενδιαφέρει ο μπέμπης εσένα δεν αντέχω να βλέπω έτσι. Πες μου ότι δεν θα πάθεις τίποτα; τρελάθηκα!!!!! Ενώ όταν γέννησε η μαμά της ήταν μια χαρά 

• Μου αρέσει 1

28 minutes ago, Ελισάβετ καπ 2 said:

Μωρέ το έμαθε πριν φύγει διακοπές αρχές Σεπτεμβρίου που ήρθε εγώ ήμουν πολύ χάλια γέννησα και πολύ νωρίς τον Οκτώβριο και δεν μπορέσαμε να βρούμε πολύ. Μετά δύο μήνες σχεδόν που ήταν το παιδί στην εντατική δεν την είδα καθόλου. Γυρίσαμε σπίτι δεν έπρεπε να ερχετε κόσμος στο σπίτι γιατί το παιδί ήταν πολύ ευαίσθητο. Ε ήρθε και το πρώτο λολ νταουν και η μικρή στο μυαλό της μάλλον το έφτιαξε ότι να τώρα έχουν μωρό δεν με θέλουν εμένα. Αν και προσπαθούσα να της μιλάω συνέχεια με βιντεοκληση να της λέω πόσο την αγαπώ και μου λείπει. Της έστελνα συνεχώς πράγματα δώρα στο σπίτι αλλά φαίνεται ότι δεν βοήθησαν. Θα δούμε πως θα πάει. 

Ναι εχεις δικιο ετσι οπως ετυχαν ολα το μυαλουδακι της θα το ειδε ετσι... που να καταλαβει ολα αυτα...

6 minutes ago, Ελισάβετ καπ 2 said:

Την ημέρα που γέννησα την έφεραν στο νοσοκομείο. Πριν με μεταφέρουν και εμένα στην εντατική με έβγαλαν λίγο να δω τους δικούς μου. Την ρωτάω αγάπη μου είδες τον μπέμπη; μου λέει δεν με ενδιαφέρει ο μπέμπης εσένα δεν αντέχω να βλέπω έτσι. Πες μου ότι δεν θα πάθεις τίποτα; τρελάθηκα!!!!! Ενώ όταν γέννησε η μαμά της ήταν μια χαρά 

Αχου το καλο μου...ποσο πολυ σε αγαπαει ε; εντυπωσιακο!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...