Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   5 ώρες πρίν, Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Expand  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Expand  

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

On 19/3/2022 at 9:24 ΜΜ, Fili είπε:

Αχ @Condios νομίζω κάθε λεπτό με την ανηψια είναι ευλογία!! Μάλλον όλες οι θείες έτσι είναι βέβαια αλλά τι να πω...τρελη και αμοιβαία αδυναμία. Εννοείται από την ώρα που έφτασα είμαστε μαζί. Παραμύθια, κατασκευές, ζωγραφική απιιιιστευτη λογοδιαρροια ❤️❤️ την έβαλα για ύπνο και πριν κοιμηθεί μου χαϊδεύε κοιλιτσα το μικρό μου.. Έρωτας σου λεω

Expand  

Τέλεια εικόνα η εικόνα σας!!!!! Σκέψου πόση αγάπη έχεις μέσα σου για το δικό σου!!!! Περιμένω να ομολογήσετε το συναίσθημα σας την ώρα της γέννησης του μωρού σας ,,, και εμείς οι υπόλοιπες τότε να είμαστε στην αναμονή για να το ζήσουμε και εμείς!!!! Σνιφ,, συγκινήθηκα πάλι!!!!! Για καλό φυσικά,,,οοομμμμμμ και φιλάκια πολλά!!!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

On 19/3/2022 at 9:09 ΜΜ, Condios είπε:

6 ουτρο????? Το έχω ξανακουσει αλλά μου φαίνεται πολύ,,,εγώ ένα πρωί ένα βράδυ έπαιρνα από ουτρο και μια προλουτεξ κάθε μεσημέρι,,, αλλά δεν τη μετραγαμε ποτέ την προγεστερόνη! Βγάλε άκρη εσύ τώρα ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο?!?!?! Για αυτό πλέον απαιτώ μέτρηση ,,,όχι ότι καταλαβαίνω κάτι ,,,, @Nephele78 δώσε μας τα φώτα σου,,,εσύ που τα θυμάσαι όλα!!!! Πόσο πρέπει να είναι η προγεστερόνη πριν την ετ , πόσο 3 μέρες μετά και πόσο στο 1ο τρίμηνο. Αν και νομίζω δεν τη μετράνε ορισμένοι την προγεστερόνη γιατί τα κολπικά και η ένεση δε μετριούνται σωστά στο αίμα ,,,κάτι τέτοιο θυμάμαι τελοσπαντων. 

@Fili μου ?????? Λατρευω να μαγειρεύω ,,, ειδικά αλμυρά και περίεργα ,,, γλυκά μου αρέσει να τα φτιάχνω αλλά δεν τρώω τίποτα,,,ιουυυυ,, σκέψου σήμερα μας έφερε το κουνιαδακι τούρτα γεύση ΚΟΚ και μπλιαχ,,,λιγωθηκα απ'τη γλύκα και την άφησα όλη στο γλυκατζη μου. Πως πέρασες με την ανιψιά???? Εγώ αύριο θα τη δω τη δική μου,,,έχει η αδερφούλα μου γενέθλια και θα μαζευτούμε οι 3 αδερφούλες και θα έρθει και η μαμά απ'το χωριό με χειροποίητη τούρτα ,,,χαμός θα γίνει,,,για όσους την τρώνε αχαχχαχαχχαχαχαχ

@Viv37 ελπίζω να ηρεμήσει γρήγορα η φίλη σου! Και ναι να τον αλλάξει το γιατρό,,,καλός είναι ο γιατρός που απαντά για μένα !!!! 

@Chrussa1982 τι έφαγες πουλάκι μου????? Η συμπεθέρα σου , σου δίνει ελευθέρας ,,,με τα μούτρα πέσε στο φαι !!!!! 

@marina_86 καλό θα βγει το ΕΡΑ είμαι σίγουρη!!!!!!!! Επιβεβαίωσε με πληζ!!!!!! 

Ασχετο,,,,αυτή η Βανδή το πράσινο νύχι σαν κάμπια που της βαψανε,,,,της είπαν ότι είναι ωραίο χρώμα και το μοστραρει στην κάμερα όλη την ώρα?!?? Το δε στόμα που ακουμπάει στα αυτιά,,,,????? Αλλοίωση λόγω ματαιοδοξίας,,,κρίμα ,,,κατά τα άλλα βρήκε ωραίο γκομενάκι !!!! Να πούμε και ένα θετικό.

Expand  

Και εγω απο ουτρο 1 κόλπο και 1 στομα πρωι μεσημερι βραδυ επαιρνα μετα την ωοληψια κ σε ολο το 1ο τριμηνο εγκυμοσυνης.Δεν ειχα παρει σικλακουρ καθολου(τα προσθεσε με τη θετικη χοριακη).Σωστα τα λες,ελάχιστοι μετράνε prg και εγω που ημουν στον Πα μετραει κ σε ολο το πρωτο τριμηνο κ πιστευω οτι εχει δει περιπτωσεις σαν της @Sanel067 και ετσι θελει να ειναι σιγουρος.κανω κόπο πειστ πληροφοριακα
μερα ετ ειχα ε2: 177 & prg:31,7(τη θέλουν  πανω απο 20)κ την ε2 πανω απο 150.  
8η μερα ετ ε2:307
 και prg:48 (ειχε πει αψογα) 
12η μερα ετ χοριακη 780 μου προσθεσε σικλ
6+3 (1ο υπερηχος)ε2: 619 και prg:46   
7+3 prg:51  &  e2:1041
8+3 (2ος υπερηχος) prg: 56,9 &  e2: 1670  
Μου αυξησε σικλακουρ 3 κολπο κ 3 στόμα πρωΐ μεσημερι βραδυ. 
9+3 prg: 54,6 και e2:2584 Αρχισα να μειώνω σταδιακά τα φαρμακα κ κοπηκαν ολα στην 11η!

On 19/3/2022 at 10:56 ΜΜ, Nephele78 είπε:

Και εγω απο ουτρο 1 κόλπο και 1 στομα πρωι μεσημερι βραδυ επαιρνα μετα την ωοληψια κ σε ολο το 1ο τριμηνο εγκυμοσυνης.Δεν ειχα παρει σικλακουρ καθολου(τα προσθεσε με τη θετικη χοριακη).Σωστα τα λες,ελάχιστοι μετράνε prg και εγω που ημουν στον Πα μετραει κ σε ολο το πρωτο τριμηνο κ πιστευω οτι εχει δει περιπτωσεις σαν της @Sanel067 και ετσι θελει να ειναι σιγουρος.κανω κόπο πειστ πληροφοριακα
μερα ετ ειχα ε2: 177 & prg:31,7(τη θέλουν  πανω απο 20)κ την ε2 πανω απο 150.  
8η μερα ετ ε2:307
 και prg:48 (ειχε πει αψογα) 
12η μερα ετ χοριακη 780 μου προσθεσε σικλ
6+3 (1ο υπερηχος)ε2: 619 και prg:46   
7+3 prg:51  &  e2:1041
8+3 (2ος υπερηχος) prg: 56,9 &  e2: 1670  
Μου αυξησε σικλακουρ 3 κολπο κ 3 στόμα πρωΐ μεσημερι βραδυ. 
9+3 prg: 54,6 και e2:2584 Αρχισα να μειώνω σταδιακά τα φαρμακα κ κοπηκαν ολα στην 11η!

Expand  

Επειδη δε μπορω να βαλω το λινκ 

Σε μια φυσιολογική εγκυμοσύνη τα επίπεδα της β-hCG πρέπει να διπλασιάζονται κάθε δύο ημέρες τις πρώτες 10 εβδομάδες της κύησης. Στο 85% των βιώσιμων ενδομήτριων κυήσεων τα επίπεδα της β-hCG αυξάνονται σε ποσοστό ≥ από 66% κατά τη διάρκεια μιας περιόδου 48 ωρών ενώ στην έκτοπη κύηση ≤ από 50%.

Στην έκτοπη εγκυμοσύνη τα επίπεδα της β-hCG μειώνονται για τουλάχιστον 48 ώρες ή φθάνουν σε ένα πλατό, στο 21%-στα πρώιμα στάδια μιας έκτοπης κύησης (3η-4η εβδομάδα)-ο χρόνος διπλασιασμού μπορεί να είναι ο ίδιος με αυτόν της φυσιολογικής ενδομήτριας κύησης και στο 29% με αυτό της αυτόματης αποβολής.

Τα φυσιολογικά επίπεδα της προγεστερόνης ορού στην βιώσιμη εγκυμοσύνη είναι > από 25 ng/mL. Το 99% των μη βιώσιμων κυήσεων-είτε εντός είτε εκτός μήτρας-έχουν επίπεδο προγεστερόνης < από 5 ng/mL. Η ευαισθησία και η ειδικότητα της προγεστερόνης στην ταυτοποίηση της μη φυσιολογικής ενδομήτριας και της έκτοπης κύησης ήταν 84% και 97%, 88% και 40%, αντίστοιχα.Ο συνδυασμός χαμηλών επιπέδων προγεστερόνης και μη φυσιολογικής αύξησης της β-hCG είναι σχεδόν διαγνωστικός μιας μη βιώσιμης εγκυμοσύνης. Ωστόσο, η μέτρηση της προγεστερόνης χρειάζεται συχνά αρκετές ημέρες για την επεξεργασία για την έκδοση του αποτελέσματος και αυτό περιορίζει την αξία της ως διαγνωστικό εργαλείο. Συνεπώς, η κλινική διαχείριση της έκτοπης κύησης συχνά βασίζεται στη μέτρηση των επιπέδων β-hCG και στην κλινική εικόνα της ασθενούς.

• Μου αρέσει 3

On 19/3/2022 at 6:16 ΜΜ, Chrussa1982 είπε:

Νομίζω δίνουν prolutex η κάτι δε προγεστερόνη;; Η @chitaneta και η @Moomin ήταν πρόσφατα με αποκόλληση 

Θα σου πω την δική μου περίπτωση. Μαθαίνω ότι Κυριακή είχε η δοτρια μου ωοληψια. Τεταρτη πήγα στο ιατρείο όπου και ενημερώθηκα πόσα ωάρια γονιμοποιηθηκαν. Και μετά από μια εβδομάδα έμαθα ότι έχω 3 βλαστοκυστες. Βέβαια δεν πήρα και κανένα τηλ να μάθω νωρίτερα αν και πιστευω ότι θα μου έλεγε. 

Άντε κορίτσι μου να πάνε όλα καλά με την δοτρια, να πάρεις λίγο κουράγιο με τον Γολγοθά που ανεβαίνει με με τον πατέρα σου 

Expand  

Καλησπέρα ναι σε μένα λόγω αποκόλλησης μου έδωσε δύο φορές τη μέρα προλουτεξ και μετά από κάποιες μέρες μια φορα τη μέρα. Πλέον δεν παίρνω. Και σταμάτησα τότε και τα ουτροτζεσταν που έβαζα κολπικά και ένα από στόμα. Μόνο την κρινον συνέχισα. Αλλά έτσι κι αλλιώς την επόμενη μέρα ήμουν πολύ καλυτερα. Να πάνε όλα καλά με τη κοπέλα, ξάπλα και να μιλήσει με τον γιατρό της! 

T4Rzp2.png

On 19/3/2022 at 7:35 ΜΜ, Viv37 είπε:

Εγω παλι νομιζω οτι πριν την ετ θα θελω να τρελλαθω στο σεξ ετσι για να εχω την ψευδαισθηση οτι εμεινα εγκυος κανονικα χαχαχα! Ασε που μετα ποιος ξερει ποσο καιρο θα μεινουμε εκτος παιχνιδιου. Ορμα πουλακι οσο προλαβαινεις!!!

Γιατι τι πειραζει το σικωτακι;;;Γενικα το μοσχαρακι; Και για μας ή για τους αντρες πριμ την εξεταση; Μη με κανετε βιγκαν τωρα στα καλα καθουμενα! Δε θα το αντεξω!!!!!!

Μεχρι ποτε ξερουμε;;;

Μπραβο! Τελειο ενδομητριο!Πολυ συγκινουμαι που ηρθε η ωρα αγαπη μου!!!! Τι ωραια!!!!!

Ουφ αγχωνομαι που παιρνω μονο cyclacur!!!!! Και μετα μονο λιγουλακι prolutex....

Κοριτσακι μου θυροειδη και βιταμιμη d πρεπει να κανεις οπωσδηποτε. Ειναι βασικα! Κανε μια ερωτηση στο γοατρο σου. Ισως να.εχει τους λογους του τι να πω.

Expand  

Ευχαριστώ πολύ!

On 18/3/2022 at 9:14 ΜΜ, Condios είπε:

Φάτε γιατί χανόμαστε @Chrussa1982 & @Fili,,,,χαχαχαχαχαχαχ εγώ γλυκά πολλά δεν τρώω να ξέρετε ,,,μια μπουκιά γλυκό = 2 Λίτρα νερό ,,,, ο συνδυασμός όμως φουντουκι-σοκολατα είναι σοκολαση!!! Είναι που έχω ανάμνηση τα noisetta απ'τη γιαγιουλα μου,,,και ακόμα όποτε πάω στο χωριό λέει η ψυχούλα,,,,"μανάρι μου πάρε σοκολατάκι, τα έχω στο ψυγείο, ξέρεις" ,,,, και τα κατεβάζω δύο δύο αλλά όλα τα υπόλοιπα τα τρώει ο Ταύρος σύζυγος = κοιλιοδουλος αχαχχαχαχαχχαχα 

Εν τω μεταξύ χθες είχε η πεθερά συκώτι μοσχαρίσιο για τον κανακάρη της ,,,εγκεφαλικό επαθα ,,,που είσαι @Kiddo να βγάλεις φλύκταινες,,, μοσχάρι πριν πάμε για οξειδωτικό στρες και fish ?????,,,μας γμσ η ρουλιτσα (απ'το πεθερουλιτσα) 

τί να του δώσω να καθαρίσει,,,???? Καθαρτικό????? Αχαχαχχααχαχα

Ο δικός μου φοβόταν "μη χαλάσει ο φούρνος" έλεγε ,,,,, αχαχαχαχχαχαχα ίσα ίσα να ξέρεις που μερικοί λένε 2 -3 μέρες πριν την ετ κάνε σεξ,,,μη ρωτήσεις γιατί δεν ξέρω ,δε θυμάμαι,,αν ξέρει κάποια να μας πει 

Expand  

Τίποτα δε θα του δώσεις! Τουλάχιστον ήταν συκώτι, έστω και μοσχαριού..! Το συκώτι έχει τόσες πολλές βιταμίνες απαραίτητες στο σπέρμα που άντε.. δε πειράζει τώρα..!! Χαχαχαχαχαχα!!

Το σπέρμα όσο περισσότερο κάθεται στους όρχεις τόσο περισσότερο αυξάνει σε κατακερματισμό..! Οπότε κάθε δύο μέρες πρέπει να εκσπερματωνουν ώστε να ανανεώνονται συνεχώς τα σπερματοζωάρια!

Υ.Γ. Συγνώμη κορίτσια μου.. έχω χάσει καμία 30αρια και σελίδες.. που να σας προλάβω;; Ελπίζω να είστε όλες καλά και να έχετε μόνο ευχάριστα νέα!! Θα προσπαθήσω να γυρίσω πίσω να σας διαβάσω όλες!! ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Καλημέρα!!

• Μου αρέσει 4

OiAXp2.pngbfhkp3.png

Διαφημίσεις

On 19/3/2022 at 9:07 ΜΜ, cordellia είπε:

Έχεις δίκιο 

Με τον κ Μαστρομ..έκανα ραντεβού τον Ιανουάριο. Επαγγελματίας κ σωστός αλλά κάτι μέσα μου δεν…

Τα vibes….

Η μαία του κ Κούρτη πολύ καλή ενέργεια στο τηλ

Plan b ο Μάγος 

Σας ευχαριστώ 

Expand  

Καλημέρα. Ο Άλεξ Κουρ..είναι για εξωσωματική είτε με δικό σου υλικό η με δωρεά . Ο πλουτ..Κουρ ..είναι για υπερήχους, πιο πολύ για αυχενική διαφάνεια από ότι μου έχουν πει τουλάχιστον. Δεν είναι δηλ εξωσωματιστης απλά έχουν το ίδιο επίθετο. Θα συμφωνήσω με τα κορίτσια όμως. Ο γιατρός μου και ο μάγος έχουν περισσότερες επιτυχίες. Βέβαια καλός γιατρός εν τέλει είναι αυτός που θα σε προσέξει θα σε θυμαται και θα σε κάνει μανούλα. Όλοι εκ του αποτελέσματος κρίνονται!! για αυτό μην αγχώνεσαι πάρε τον χρόνο που χρειάζεσαι κάνε τα ραντεβού σου και με τους 2 και αποφάσισε με ποιον ταιριάζεις 

Όσο για την μαία την Στεφ .είναι απίθανη!! Αστέρι !!!

• Μου αρέσει 2

καλημερα κοριτσια ομορφα κοριτσια μ...πως είσται??? τι κανουν οι εγκυουλες μας??? 

Εχω θεμα help... μπαινω στο φορουμ κ δεν μ βγάζει σαν τιτλο το καφε μας...δεν το βρισκω πουθενα...παρα μονο αν μπω απο τις ειδοποιησεις κ βρω καποια απο σας που εχει γράψει...τι εκανα ο παπαρας κ δεν μ βγαίνει??? εχει αλλη τετοιο θεμα??? 

@CoffeeMaker μπορείς να βοηθήσεις???

• Μπερδεμένη/-ος 1

On 19/3/2022 at 8:04 ΜΜ, Villi είπε:

Λες να γίνει τέτοιο θαύμα;; Μακάρι, μακάρι , αλλα άσε με εμένα τώρα, τώρα οι ευχές μας είναι όλες πάνω σου. Εγω πάντως θα τον ρωτήσω για τα ωαρια, τι θα πει τόσα γονιμοποιήθηκαν … τόσα απο πόσα??να ξέρουμε και τα στατιστικά μας 

Expand  

Να τον ρωτήσεις οτι θέλεις Βιλη μου. Εγω η αλήθεια ειναι οτι δεν τον ρωτησα τίποτα...απλα σε μια επισκεψη μου ξεφουρνισε ποσες βλαστοκυστες ειχαμε και απο την χαρά μας δεν τον ρωτησα τιποτα άλλο... Βεβαια πολυ θα μου αρεσε αυτο που καναν στη Βιβη και την παιρνανε σε καθε φαση τηλεφωνο...

Εύχομαι συντομα να παρεις και συ τα καλα τα νέα να χαρει λιγο η ψυχούλα σου. Περνας πολυ δυσκολα με τον μπαμπά και χρειαζεσαι μια χαρα να σου δωσει δυναμη για την συνέχεια. Λιγο ακόμα και μετα τη Χρυσα και τη Βιβη μας θα έρθει η σειρά σου!

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

On 20/3/2022 at 9:31 ΠΜ, Rafaelatarzan είπε:

καλημερα κοριτσια ομορφα κοριτσια μ...πως είσται??? τι κανουν οι εγκυουλες μας??? 

Εχω θεμα help... μπαινω στο φορουμ κ δεν μ βγάζει σαν τιτλο το καφε μας...δεν το βρισκω πουθενα...παρα μονο αν μπω απο τις ειδοποιησεις κ βρω καποια απο σας που εχει γράψει...τι εκανα ο παπαρας κ δεν μ βγαίνει??? εχει αλλη τετοιο θεμα??? 

@CoffeeMaker μπορείς να βοηθήσεις???

Expand  

Το εγραψες και στην αναζητηση κ δεν σου το βγαζει?

On 19/3/2022 at 8:40 ΜΜ, Viv37 είπε:

Αχ δεν ξερω! Και πηγε εκει μετα απο πολλες απογοητευσεις. Εχει κανει τα παντα απο εξετασεις αλλα τιποτα. Και τωρα λεει οτι αυτος ειναι μαλακας αλλα ειναι πολυ καλος γιατρος. Τι να πω; Να τρελαινεσαι! 

Expand  

Πως είναι σήμερα η φιλη σου; της σταματησε το αιμα;

Αν είναι Θεσσαλονίκη η φιλη σου μηπως να πάει στον γιατρο της Φιλη; Να σου συμβαίνει κάτι τέτοιο και να μην μπορείς να τηλεφ στο γιατρο σου ειναι ανεπίτρεπτο...και απο πανω να ειναι και μαλακας;;;

On 19/3/2022 at 8:47 ΜΜ, Fili είπε:

Τελικά το κεφιρ όντως επιτρέπεται στην εγκυμοσύνη; Επειδή νομίζω είναι ημιπαστεριωμενο αν δεν κάνω λάθος και μύκητας όπως μου ειπαν κάποιες.. 

Expand  

Εγω ξερω οτι επιτρέπεται οπως επίσης και τα προβιοτικα συμπληρώματα. Μάλιστα διαβασα για μια έρευνα που ελεγε οτι οσες εγκυμονουσες εβαλαν να παιρνουν προβιοτικα, κεφιρ κλπ τους μειωνοντουσαν οι ναυτιες...

Αν θες βεβαια ρωτα και τον γιατρο σου να παρουμε και άλλη γνώμη!

On 19/3/2022 at 9:24 ΜΜ, Fili είπε:

Αχ @Condios νομίζω κάθε λεπτό με την ανηψια είναι ευλογία!! Μάλλον όλες οι θείες έτσι είναι βέβαια αλλά τι να πω...τρελη και αμοιβαία αδυναμία. Εννοείται από την ώρα που έφτασα είμαστε μαζί. Παραμύθια, κατασκευές, ζωγραφική απιιιιστευτη λογοδιαρροια ❤️❤️ την έβαλα για ύπνο και πριν κοιμηθεί μου χαϊδεύε κοιλιτσα το μικρό μου.. Έρωτας σου λεω

Expand  

Ναι τα ανίψια είναι ευλογία! Τι ωραία που περνάτε! Πόσο χρονών είναι η μικρουλα;

Της το έχετε πει που περιμενει ξαδερφακι;

Εμεις στον μικρο μας που ειναι 10 δεν του το εχουμε πει ακόμα... Λεω μετα την αυχενική να ειναι ολα καλά και να του το πούμε. Νομιζω θα χαρει πολυ! Θα ειναι το πρωτο του ξαδερφακι!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

@chitanetaρώτησα και μου ειπαν ναι. Όντως ειναι πολύ καλό. Νομίζω το είχε αναφέρει και η @Viv37μας

Η μικρή είναι 4 και είναι απίστευτη!! Της το είπαμε από την αρχή που με είδε κάπου έβδομη εβδομάδα για να μπορεί να καταλάβει την αλλαγή στον τρόπο που παίζουμε. Και αντέδρασε τέλεια. Το είχα στο μυαλό μου γιατί είμαστε πολύ πολύ δεμένες 

Ποτε ξαναπάς γιατρό; 

• Μου αρέσει 2

On 20/3/2022 at 10:38 ΠΜ, Hope19 είπε:

Το εγραψες και στην αναζητηση κ δεν σου το βγαζει?

Expand  

ναι το εκανα κ δεν μ το εδειχνε καθολου....μαλλον ειχε κολλησει...τωρα που εγραψα ομως μ το εμφανίζει...τι να πω θα δω πως θα παει .....αλλιως χαθηκαααααααα αχαχχαχαχαχχαχα 

• Χαχα 2

On 20/3/2022 at 11:23 ΠΜ, Fili είπε:

@chitanetaρώτησα και μου ειπαν ναι. Όντως ειναι πολύ καλό. Νομίζω το είχε αναφέρει και η @Viv37μας

Η μικρή είναι 4 και είναι απίστευτη!! Της το είπαμε από την αρχή που με είδε κάπου έβδομη εβδομάδα για να μπορεί να καταλάβει την αλλαγή στον τρόπο που παίζουμε. Και αντέδρασε τέλεια. Το είχα στο μυαλό μου γιατί είμαστε πολύ πολύ δεμένες 

Ποτε ξαναπάς γιατρό; 

Expand  

Αχ είναι η καλύτερη ηλικία τους. Είναι γλυκες!!!! Εγώ στα 4 της ήταν όταν την έκανα παρανυφακι στο γάμο μου και την επόμενη μέρα με ρώτησε αν έχω μωράκι στην κοιλιά μου γιατί η μαμά της της είπε ότι αφού παντρευτεί η θεία θα κάνει και μωράκι,,χαχαχα,,έφτασε 8,5 το ψυχακι μου και ακόμα περιμένει αλλά δε με ρωτά τίποτα το ψυχουλακι μου. Απλά μου λέει πως "όταν κάνεις θεία θα το κρατάω εγώ αλλά να μου δίνεις λίστα με το τι θα πρέπει να κάνω ,,, και φυσικά αφού δε θα έχω υποχρεώσεις με τα μαθήματά μου" λιωνωωωωωωω ,,,, και είναι μια ξανθιά γκριζοματα σαν την frozen ίδια , η οποία κάνει ρυθμική και είναι τόσο λάστιχο που νομίζεις δένεται κόμπος μονη της αχχαχαχχαχα ,,,φυσικά αδυναμία μου έχει ,,,αλλά από τότε που γνώρισε τον άντρα μου με έχει του πεταματου,,,πρώτα τρέχει σε αυτόν η ρουφιάνα αχαχχαχα ,,, φυσικά και ο δικός μου μόνο στα κορίτσια χύνεται στα πατώματα για αυτό και έχει βαφτιστηρια κορίτσια ,,, 

@chitaneta μου τι καλά θα χαρεί πολύ ο μικρός ,,, απλά αν είναι το πρώτο εγγόνι και έχει όλη την προσοχή καλό θα είναι να νιώσει χρήσιμος ,,,ότι και καλά αυτός θα είναι αυτός που θα του τα μάθει όλα και θα τον προσέχει ,,,θα ενθουσιαστεί που θα είναι ο μεγάλος !!!! Τί ωραίο πράγμα να μοιράζεται τοση χαρά με ένα μικροσκοπικό πλασματακι στην οικογένεια.

• Μου αρέσει 2

On 20/3/2022 at 11:51 ΠΜ, Condios είπε:

Αχ είναι η καλύτερη ηλικία τους. Είναι γλυκες!!!! Εγώ στα 4 της ήταν όταν την έκανα παρανυφακι στο γάμο μου και την επόμενη μέρα με ρώτησε αν έχω μωράκι στην κοιλιά μου γιατί η μαμά της της είπε ότι αφού παντρευτεί η θεία θα κάνει και μωράκι,,χαχαχα,,έφτασε 8,5 το ψυχακι μου και ακόμα περιμένει αλλά δε με ρωτά τίποτα το ψυχουλακι μου. Απλά μου λέει πως "όταν κάνεις θεία θα το κρατάω εγώ αλλά να μου δίνεις λίστα με το τι θα πρέπει να κάνω ,,, και φυσικά αφού δε θα έχω υποχρεώσεις με τα μαθήματά μου" λιωνωωωωωωω ,,,, και είναι μια ξανθιά γκριζοματα σαν την frozen ίδια , η οποία κάνει ρυθμική και είναι τόσο λάστιχο που νομίζεις δένεται κόμπος μονη της αχχαχαχχαχα ,,,φυσικά αδυναμία μου έχει ,,,αλλά από τότε που γνώρισε τον άντρα μου με έχει του πεταματου,,,πρώτα τρέχει σε αυτόν η ρουφιάνα αχαχχαχα ,,, φυσικά και ο δικός μου μόνο στα κορίτσια χύνεται στα πατώματα για αυτό και έχει βαφτιστηρια κορίτσια ,,, 

@chitaneta μου τι καλά θα χαρεί πολύ ο μικρός ,,, απλά αν είναι το πρώτο εγγόνι και έχει όλη την προσοχή καλό θα είναι να νιώσει χρήσιμος ,,,ότι και καλά αυτός θα είναι αυτός που θα του τα μάθει όλα και θα τον προσέχει ,,,θα ενθουσιαστεί που θα είναι ο μεγάλος !!!! Τί ωραίο πράγμα να μοιράζεται τοση χαρά με ένα μικροσκοπικό πλασματακι στην οικογένεια.

Expand  

Αχχχχχ κορίτσια τώρα που λέτε για ανίψια να σας πω και εγώ τον πόνο μου γιατί εμείς περάσαμε ένα δράμα. Η ανιψιά μου τεσσάρων τότε που σχεδόν την μεγάλωσα επειδή δούλευαν οι γονείς της σχεδόν κάθε μέρα δηλαδή μαζί. Αδυναμία μεγάλη για εμάς αλλά και αυτή παθολογική αγάπη απέναντι μας. Μένει πρώτα έγκυος η νύφη μου. Όταν της το είπαν λέει δεν με νοιάζει εγώ έχω τον θείο μου και την θεία μου που θέλουν μόνο εμένα. Μετά την αυχενική λοιπόν και αφού ήταν Ιούνιος έπρεπε να της το πω γιατί θα έφευγε για καλοκαίρι. Μετά την γιορτή στο μπαλέτο λοιπόν της λέω κορίτσι μου θέλω να μιλήσουμε οι δύο μας. Την πήρα πήγαμε στην πλατεία και προσπάθησα να της πω ότι σε λίγους μήνες θα έχει ξαδερφακι. Σηκώνεται πάνω και μου λέει αυτό είναι το μεγαλύτερο ψέμα. Όχι δεν είναι αλήθεια ο Χρήστος (ο άντρας μου) δεν θα μου το έκανε ποτέ αυτό. Κλάμα χαμός. Έφυγε τρέχοντας μπήκε στο αυτοκίνητο έβαλε ασφάλεια στο αυτοκίνητο να μην μπορώ να ανοίξω και άρχισε να λέει στον αδελφό μου πάμε να φύγουμε άκουσα το πιο μεγάλο ψέμα στην ζωή μου. Δεν έβγαινε στο τηλέφωνο τις επόμενες μέρες έκλαιγε συνέχεια. Αναγκάστηκα να πάω στην Εύβοια μετά από 15 μέρες να της μιλήσω να της εξηγήσω ότι δεν θα αλλάξει τίποτα πάντα θα είναι η αγάπη μας. Όμως δυστυχώς όπως ήρθαν τα πράγματα με την δύσκολη εγκυμοσύνη και τον πρόωρο τοκετό όλα άλλαξαν. Δεν μπορούσε να έρχεται κάθε μέρα και αυτό μας στοίχισε πολύ σε όλους. Τώρα προσπαθούμε να ξανα φτιάξουμε την σχέση μας όπως ήταν. 

• Λυπημένη/-ος 4

On 20/3/2022 at 11:23 ΠΜ, Fili είπε:

Ποτε ξαναπάς γιατρό; 

Expand  

Πω πω 4 και 5 παντα ηταν η αγαπημενη μου ηλικια για να παιζω με παιδια! Ωραία που της το ειπατε! Εγω μωρε λεω να ειμαι λιγο πιο δισταχτικη μην γινει και κατι και στενοχωρηθει ο καημενος και εχει περασει διαφορες οικογενειακες στενοχωριες τελευταια... Ειναι και πιο μεγαλος και θα το παρει πιο ασχημα νομιζω αν συνεβαινε κατι...

Τεταρτη ή Πεμπτη... Θα πρεπει να τους παρω τηλ απο αυριο να μου πουν. Εσυ επομενη φορά πας για αυχενική;;

On 20/3/2022 at 11:51 ΠΜ, Condios είπε:

Expand  

Ναιιι νομιζω θα χαρει πολυ ο μικρος! Αντε να συνεχισουν ολα καλα και σε λιγο καιρο να του το πω!

On 20/3/2022 at 12:15 ΜΜ, Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Αχχχχχ κορίτσια τώρα που λέτε για ανίψια να σας πω και εγώ τον πόνο μου γιατί εμείς περάσαμε ένα δράμα. Η ανιψιά μου τεσσάρων τότε που σχεδόν την μεγάλωσα επειδή δούλευαν οι γονείς της σχεδόν κάθε μέρα δηλαδή μαζί. Αδυναμία μεγάλη για εμάς αλλά και αυτή παθολογική αγάπη απέναντι μας. Μένει πρώτα έγκυος η νύφη μου. Όταν της το είπαν λέει δεν με νοιάζει εγώ έχω τον θείο μου και την θεία μου που θέλουν μόνο εμένα. Μετά την αυχενική λοιπόν και αφού ήταν Ιούνιος έπρεπε να της το πω γιατί θα έφευγε για καλοκαίρι. Μετά την γιορτή στο μπαλέτο λοιπόν της λέω κορίτσι μου θέλω να μιλήσουμε οι δύο μας. Την πήρα πήγαμε στην πλατεία και προσπάθησα να της πω ότι σε λίγους μήνες θα έχει ξαδερφακι. Σηκώνεται πάνω και μου λέει αυτό είναι το μεγαλύτερο ψέμα. Όχι δεν είναι αλήθεια ο Χρήστος (ο άντρας μου) δεν θα μου το έκανε ποτέ αυτό. Κλάμα χαμός. Έφυγε τρέχοντας μπήκε στο αυτοκίνητο έβαλε ασφάλεια στο αυτοκίνητο να μην μπορώ να ανοίξω και άρχισε να λέει στον αδελφό μου πάμε να φύγουμε άκουσα το πιο μεγάλο ψέμα στην ζωή μου. Δεν έβγαινε στο τηλέφωνο τις επόμενες μέρες έκλαιγε συνέχεια. Αναγκάστηκα να πάω στην Εύβοια μετά από 15 μέρες να της μιλήσω να της εξηγήσω ότι δεν θα αλλάξει τίποτα πάντα θα είναι η αγάπη μας. Όμως δυστυχώς όπως ήρθαν τα πράγματα με την δύσκολη εγκυμοσύνη και τον πρόωρο τοκετό όλα άλλαξαν. Δεν μπορούσε να έρχεται κάθε μέρα και αυτό μας στοίχισε πολύ σε όλους. Τώρα προσπαθούμε να ξανα φτιάξουμε την σχέση μας όπως ήταν. 

Expand  

Αχ μωρε το καλουλι πως το πηρε... Φανταζομαι ποσο θα στενοχωρηθηκατε με ολο αυτο. Και ποσο δειχνει ποσο πολυ σας αγαπησε ε; Πιστευω με το περασμα του χρονου να επανελθει η σχεση σας.

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...