Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Τωρα κοιμήθηκε μικρός μου έρωτας (ανηψια) και βρήκα ευκαιρία να σας διαβάσω!!! 

@Viv37μου πραγματικά ποιος γυναικολογος δε δίνει το κινητό του; απαράδεκτο!!! Είδα ότι σου ειπαν ήδη τα κορίτσια. Ξαπλα πολύ πολύ πολύ και εύχομαι όλα να πάνε καλά ❤️❤️ θα συμφωνήσω βέβαια με προλαλησασες. Να τον αλλάξει με την πρώτη ευκαιρία

Το salospir χθες τελικά δεν το πήρα αφού δεν ήμουν σίγουρη. Μα τι να πω κι εγώ. Έχω εκατό ξυπνητήρια για κάθε χάπι κ ένεση, το έφερα κοντά μου πήρα και νερό και μετά κενό. Χχαχαχα Για σεξ δεν τον έχουμε ρωτήσει. Μετά την αυχενική θα τον ρωτήσω να δω τι θα μου πει. 

Επίσης κατάλαβα ότι οι περισσότερες εδώ μέσα με τη μαγειρική είστε απίθανες ❤️ μου τρέχουν τα σάλια με αυτά που μαγειρεύεται!!! @Condios @Chrussa1982 και @Viv37  απαπαππα 

42 minutes ago, cordellia said:

Καλησπέρα κορίτσια! 
τελικα ποιος είναι ο καλύτερος γιατρός για εξωσωματική; Με δανεικά ή χωρίς; 
Ακουσα ότι ο κ Κουρτης είναι κορυφή κυρίως για τη δεύτερη φάση υπερήχους κλπ 

Εχω μπερδευτεί 

Από ότι κατάλαβα είσαι Αθήνα. Όντως ακούγονται πολύ καλά για τον Κουρτη και τον Τσιριγωτη στο παρέακι μας. Το σημαντικό είναι κατά τη γνώμη μου να δεις δύο τρεις και να καταλήξεις ποιος σου ταιριάζει και σου εμπνέει εμπιστοσύνη. Καλός όπως είχε πει νομίζω η @Rafaelatarzanή η @Condios είναι αυτός που θα μας κάνει μανούλες ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

On 18/3/2022 at 10:59 ΠΜ, Villi είπε:

Σε ευχαριστώ παρα πολυ για τις πληροφορίες, ολα βγάζουν νόημα και να σου πω γιατι: μετα απο δυόμιση χρονια εγχύσεων και αντιβιώσεων αποφάσισα μονη μου να κάνω το ngs. Έλεγε λοιπόν έντονη διαταραχή της χλωρίδας της μήτρας, 0% γαλακτοβακιλοι και βρέθηκαν και μικρόβια, τα οποία  ή ηταν παλιά ( τα κουφάρια μικροβίων τα λεγόμενα) ή ηταν ενεργά και έγιναν ανθεκτικά απο τις πολλές αντιβιωσεις. Θα ήθελες να μου πεις λίγα πράγματα για τη διατροφή που σου ειπε η Τσεκούρα; Δεν την έχω επισκεφτεί είμαι απο θεσσαλονικη.

Έλεγε για τα γαλακτοκομικά από αιγοπρόβειο γάλα που έχουν υποστεί ζύμωση, δηλ. κεφίρ, αριάνι και γιαούρτι με πέτσα. Στην εκπομπή του Κεφαλογιάννη άκουσα και για το τουρσί. Κακό στη φυσιολογική χλωρίδα του οργανισμού κάνουν από πλευράς διατροφής τα πρόσθετα και τα συντηρητικά στα τρόφιμα.

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 5 λεπτά , cordellia είπε:

Λέγοντας πρώτη φάση εννοω τη διέγερση αν πρόκειται για κλασσικη εξωσωματική ή δανεικά. Ποιος έχει τη μεγαλύτερη πείρα; 

Για διέγερση εγώ θα σου πω ότι με έκανε μανούλα στα 44 σχεδόν ο μάγος!!!! Βέβαια είναι καθαρά υποκειμενικό αυτό. Για κάποιες ο γιατρός τους είναι ο καλύτερος και για κάποιες άλλες μπορεί να είναι ο χειρότερος. Καλο θα ήταν να τους δεις μόνη σου κάποιος και να δεις ποιος σου ταιριάζει. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 15 λεπτά , Fili είπε:

Τωρα κοιμήθηκε μικρός μου έρωτας (ανηψια) και βρήκα ευκαιρία να σας διαβάσω!!! 

@Viv37μου πραγματικά ποιος γυναικολογος δε δίνει το κινητό του; απαράδεκτο!!! Είδα ότι σου ειπαν ήδη τα κορίτσια. Ξαπλα πολύ πολύ πολύ και εύχομαι όλα να πάνε καλά ❤️❤️ θα συμφωνήσω βέβαια με προλαλησασες. Να τον αλλάξει με την πρώτη ευκαιρία

Το salospir χθες τελικά δεν το πήρα αφού δεν ήμουν σίγουρη. Μα τι να πω κι εγώ. Έχω εκατό ξυπνητήρια για κάθε χάπι κ ένεση, το έφερα κοντά μου πήρα και νερό και μετά κενό. Χχαχαχα Για σεξ δεν τον έχουμε ρωτήσει. Μετά την αυχενική θα τον ρωτήσω να δω τι θα μου πει. 

Επίσης κατάλαβα ότι οι περισσότερες εδώ μέσα με τη μαγειρική είστε απίθανες ❤️ μου τρέχουν τα σάλια με αυτά που μαγειρεύεται!!! @Condios @Chrussa1982 και @Viv37  απαπαππα 

Από ότι κατάλαβα είσαι Αθήνα. Όντως ακούγονται πολύ καλά για τον Κουρτη και τον Τσιριγωτη στο παρέακι μας. Το σημαντικό είναι κατά τη γνώμη μου να δεις δύο τρεις και να καταλήξεις ποιος σου ταιριάζει και σου εμπνέει εμπιστοσύνη. Καλός όπως είχε πει νομίζω η @Rafaelatarzanή η @Condios είναι αυτός που θα μας κάνει μανούλες ❤️❤️❤️

Αχ δεν ξερω! Και πηγε εκει μετα απο πολλες απογοητευσεις. Εχει κανει τα παντα απο εξετασεις αλλα τιποτα. Και τωρα λεει οτι αυτος ειναι μαλακας αλλα ειναι πολυ καλος γιατρος. Τι να πω; Να τρελαινεσαι! 

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , cordellia είπε:

Μάγο εννοείς τον Τσιριγώτη; 
Να σου ζήσει το μωράκι σου 

Ναι τον Τσιριγώτη. Ευχαριστώ κορίτσι μου σύντομα και στα δικά σου!!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , cordellia είπε:

Μάγο εννοείς τον Τσιριγώτη; 
Να σου ζήσει το μωράκι σου 

Ναι, τον Τσιριγώτη εννοεί. Ωστόσο τόσο αυτοί όσο και άλλοι που έχουν αναφερθεί εδώ έχουν μεγάλη εμπειρία. Τώρα ποιος έχει μεγαλύτερη, δεν ξέρω. Αλλά όλοι είναι έμπειροι. Ωστόσο, να σου πω ότι δεν είναι μόνο η εμπειρία το ζητούμενο. Είναι κ κατά πόσο θα νιώσεις ασφαλής, θα ασχοληθεί μαζί σου κ θα σου αφιερώσει χρόνο. Οπότε, προτείνω να κλείσεις ραντεβού με κάποια γνωστά ονόματα κ να τους δεις από κοντά. Αλλιώς δεν μπορείς να κρίνεις. 

Και προφανώς είναι έμπειροι στη διέγερση όταν τόσες γυναίκες μένουν έγκυες. Αν πας όμως με δωρεά, το πρόβλημα δεν είναι τόσο η διέγερση μιας 25χρονης δοτριας. Είναι η εμβρυομεταφορά. Αν θες να πας με δικά σου ωάρια προφανώς κ πρέπει να βρεις κάποιον που να ασχοληθεί μαζί σου προσεκτικά γιατί τα πράγματα δυσκολεύουν από μια ηλικία κ πάνω. Οπότε, καταλήγω εκεί που ξεκίνησα: είτε στη μία περίπτωση είτε στην άλλη πρέπει να αφιερώσεις χρόνο σε μια προσωπική έρευνα για να βρεις αυτόν που σου ταιριάζει.

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστώ ήσουν πολύ κατατοπιστική. Θα δω σίγουρα τον κ Κούρτη κ Τσιριγώτη Και εν συνέχεια θα δω ποια μέθοδο θα ακολουθήσω 

Εμαθα κ για έναν γιατρό στο Αιγάλεω με μεγάλη πείρα ίσως ο πρώτος που έκανε εξωσωματική στην Ελλάδα 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , cordellia είπε:

Σε ευχαριστώ ήσουν πολύ κατατοπιστική. Θα δω σίγουρα τον κ Κούρτη κ Τσιριγώτη Και εν συνέχεια θα δω ποια μέθοδο θα ακολουθήσω 

Εμαθα κ για έναν γιατρό στο Αιγάλεω με μεγάλη πείρα ίσως ο πρώτος που έκανε εξωσωματική στην Ελλάδα 

Πάντως γιατροί με μεγάλη πείρα όπως Μαστρομ... ή Παρασχ... δεν προτείνονται κ πολύ πλέον... Ειδικά για δωρεά. Εκτός αν είσαι διασημότητα. Τότε θα σε προσέξουν...  Οπότε μη θέτεις παλιές επιτυχίες ως κριτήριο. Να θέτεις τωρινές. Καλή επιτυχία στην έρευνα σου! (Δεν ξέρω αν στο Αιγάλεω είναι κάποιος από αυτούς που ανέφερα...)

• Μου αρέσει 1

Έχεις δίκιο 

Με τον κ Μαστρομ..έκανα ραντεβού τον Ιανουάριο. Επαγγελματίας κ σωστός αλλά κάτι μέσα μου δεν…

Τα vibes….

Η μαία του κ Κούρτη πολύ καλή ενέργεια στο τηλ

Plan b ο Μάγος 

Σας ευχαριστώ 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, vik80 είπε:

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ, εγώ όταν ήμουν 6-7 εβδομάδων μου έλεγαν ότι τη θέλουν 50 και πάνω. Φαντάσου είχα 40 και κάτι και μου άρχισαν και prolutex εκτός από τα 6 utro τη μέρα, θεωρούσαν ότι ήταν χαμηλη. Ποιον να εμπιστευτείς πια. Θα τον ρωτήσω τα πάντα. Έχει κλονίστει πια η εμπιστοσύνη μου στους γιατρούς.

6 ουτρο????? Το έχω ξανακουσει αλλά μου φαίνεται πολύ,,,εγώ ένα πρωί ένα βράδυ έπαιρνα από ουτρο και μια προλουτεξ κάθε μεσημέρι,,, αλλά δεν τη μετραγαμε ποτέ την προγεστερόνη! Βγάλε άκρη εσύ τώρα ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο?!?!?! Για αυτό πλέον απαιτώ μέτρηση ,,,όχι ότι καταλαβαίνω κάτι ,,,, @Nephele78 δώσε μας τα φώτα σου,,,εσύ που τα θυμάσαι όλα!!!! Πόσο πρέπει να είναι η προγεστερόνη πριν την ετ , πόσο 3 μέρες μετά και πόσο στο 1ο τρίμηνο. Αν και νομίζω δεν τη μετράνε ορισμένοι την προγεστερόνη γιατί τα κολπικά και η ένεση δε μετριούνται σωστά στο αίμα ,,,κάτι τέτοιο θυμάμαι τελοσπαντων. 

@Fili μου ?????? Λατρευω να μαγειρεύω ,,, ειδικά αλμυρά και περίεργα ,,, γλυκά μου αρέσει να τα φτιάχνω αλλά δεν τρώω τίποτα,,,ιουυυυ,, σκέψου σήμερα μας έφερε το κουνιαδακι τούρτα γεύση ΚΟΚ και μπλιαχ,,,λιγωθηκα απ'τη γλύκα και την άφησα όλη στο γλυκατζη μου. Πως πέρασες με την ανιψιά???? Εγώ αύριο θα τη δω τη δική μου,,,έχει η αδερφούλα μου γενέθλια και θα μαζευτούμε οι 3 αδερφούλες και θα έρθει και η μαμά απ'το χωριό με χειροποίητη τούρτα ,,,χαμός θα γίνει,,,για όσους την τρώνε αχαχχαχαχχαχαχαχ

@Viv37 ελπίζω να ηρεμήσει γρήγορα η φίλη σου! Και ναι να τον αλλάξει το γιατρό,,,καλός είναι ο γιατρός που απαντά για μένα !!!! 

@Chrussa1982 τι έφαγες πουλάκι μου????? Η συμπεθέρα σου , σου δίνει ελευθέρας ,,,με τα μούτρα πέσε στο φαι !!!!! 

@marina_86 καλό θα βγει το ΕΡΑ είμαι σίγουρη!!!!!!!! Επιβεβαίωσε με πληζ!!!!!! 

Ασχετο,,,,αυτή η Βανδή το πράσινο νύχι σαν κάμπια που της βαψανε,,,,της είπαν ότι είναι ωραίο χρώμα και το μοστραρει στην κάμερα όλη την ώρα?!?? Το δε στόμα που ακουμπάει στα αυτιά,,,,????? Αλλοίωση λόγω ματαιοδοξίας,,,κρίμα ,,,κατά τα άλλα βρήκε ωραίο γκομενάκι !!!! Να πούμε και ένα θετικό.

• Χαχα 7

Αχ @Condios νομίζω κάθε λεπτό με την ανηψια είναι ευλογία!! Μάλλον όλες οι θείες έτσι είναι βέβαια αλλά τι να πω...τρελη και αμοιβαία αδυναμία. Εννοείται από την ώρα που έφτασα είμαστε μαζί. Παραμύθια, κατασκευές, ζωγραφική απιιιιστευτη λογοδιαρροια ❤️❤️ την έβαλα για ύπνο και πριν κοιμηθεί μου χαϊδεύε κοιλιτσα το μικρό μου.. Έρωτας σου λεω

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...