Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Αποφάσισα να κάνω μια προσπάθεια μαζί του να δω. Σα γιατρός φαίνεται οκ ( πλέον δεν εμπιστεύομαι ούτε τα άντερα μου), δε μπορώ να πω πως νιώθω σιγουριά με κανέναν.  Το κέντρο όμως είναι….Τελοσπαντων, θέλει υπομονή κ εγώ είμαι ήδη εξαντλημένη. Δλδ θ δυσκολευτώ με τη συνεννόηση φαίνεται ήδη.  Ελπίζω να μη κάνω λάθος ρε παιδιά. Απλά πείστηκα γιατί είναι ψείρας , φαίνεται, συν του ότι πιστεύει πολύ στους φυσικούς. Εγώ δε μπορώ να κάνω κ πολλά άλλωστε πέρα από φυσικούς. Δε μπορώ να πω πως νιώθω απίστευτα αισιόδοξη αλλά δε ξέρω και που αλλού να απευθυνθώ. Δε φταίει ο Σφακ ή κάποιος συγκεκριμένα , εγώ δε μπορώ να εμπιστευτώ.

Καλημέρα, 

Γενικοτερα τα μεγάλα κέντρα έτσι είναι δυστυχώς. Δυσκολεύεσαι να συνεννοηθείς, σαν να σε ξεχνάνε οι μαίες. Μιλάς μόνο μαζί τους. Γενικότερα ένα τουρκουμπουκι. Αλλά σημασία έχει ο γιατρός. Δώσε μια ευκαιρία να δεις πως θα πάει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι! 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

8 minutes ago, Viv37 said:

Δε δινει κινητο ο γιατρος της και στο κεντρο που πηρε τηλ της εκλεισαν υπερηχο για Δευτερα αλλα δεν της ειπαν τιποτα αλλο. Εκανε μια prolutex τωρα. Εσυ την πρωτη μερα με το αιμα τα πηρες αυτα; Την κολπική πως τηβ εβαλες με το αιμα;;

Α τωρα θυμηθηκα. την πρωτη μερα εκανα την διπλη προλουτεξ που ειπα και επειδη ειχα αιμα μου ειπε να παρω απο το στομα ουτρο, δεν θυμαμαι αν μονο ενα ή δυο. Αλλά ισως ενα το βραδυ πηρα απο το στομα. Κι ετσι θα κοιμηθει και καλυτερα ισως. Την επομενη που πια ειχα καφε τα εβαλα κολπικα και οταν με ειδε μου ειπε για την κρινονε. Γενικα ειναι καλυτερα κολπικα απο το στομα, αλλά αν εχεις αιμα δεν γινεται αλλιως.

Ας ειναι ξαπλα οσο μπορει και ευχομαι να πανε ολα καλα. Και αυριο να κανει κι αλλη προλουτεξ, αν δεν μπορει να παρει αλλες οδηγιες απο τον γιατρο της...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

22 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Χαχαχαχα θέα είσαι!!! Που να ελαττώσουμε/κόψουμε το τσιγάρο εκεί να δεις γλέντια!!

Δεν αντιλέγω σίγουρα είναι σημαντικές όλες οι εξετάσεις. Είδες τρελαίνομαι καμία φορά που δεν τα έχω κάνει. Είπα όμως να δείξω εμπιστοσύνη στον γιατρό μου που δεν μου ζήτησε κάτι επιπλέον. Θες επειδή είχα φυσιολογική σύλληψη, θες επειδή δεν έχω και πολλές προσπάθειες εξωσωματικής, θες η δωρεά που ποντάρει στο νεαρό, φρέσκο υγείες ωάριο; Είπα να χαλαρώσω και να αφεθω στα χέρια του. 

Ελπίζω να προχωράς και εσύ έχω καιρό να σε διαβάσω. Γιατί μπαίνω και δίπλα μη νομίζεις!!

Θα συμφωνήσω...εξάλλου κατά εμέ καλύτερα να παραλείψω μια δόση παρά να πάρω διπλή. 

Πολύ ζήλεψα τα συμπτώματα σου!! Ανυπομονώ να αρχίσω να ρευομαι χαχαχα. Μόνο την δυσκοιλιότητα δεν θέλω. Είμαι κ εγώ της κάθε μέρας χαχαχα. Ο άντρας μου λέει ότι δεν συμφερω στο κωλοχαρτο.

Καλά κορίτσια έχω πεθάνει στο γέλιο...ξύπνησε ο γλυκός μου και δείχνει την κοιλιά μου και λέει " εκεί θα φωλιάσουν τα μωράκια" και πιέζει με το δάχτυλο του την κοιλιά. Και του λέω "μετά αγάπη μου αυτά τώρα μιλάω με τις φιλενάδες μου" . 

Αχ θα τρελλαθω! Και ο δικος μου ηρθε και μου τη χαιδευε σημερα και του λεω τι χαιδευεις απο τωρα αδεια ειναι! Χαχαχα! Ευτυχως ομως ο γλυκουλης μου λεει εσυ θελω να εισαι καλα και τιποτα αλλο δε με νοιαζει. Αν ειναι να ερθει και μωρο να ερθει αλλα εσυ να εισαι καλα πανω απ ολα. Τελικα νομιζω οτι εμεις που παιδευομαστε με τις εξωσωματικες εχουμε τους καλυτερους αντρες! 

23 ώρες πρίν, Fili είπε:

@Viv37μου συμπτώματα σχετικά ηπια. Συχνοουρια που λίγο ευτυχώς έχει μειωθεί τελευταία, δυσκοιλιοτητα φουλ(εγώ που πήγαινα τρεις φορές τη μέρα τώρα ανά τρεις μέρες περίπου). Κούραση κ υπνηλία. Ιδίως μετά τις 4 - 5 σβήνω χχαχαχα. Στήθος αρκετά πρησμένο έως πολύ. Ρεψιμο και τελευταία βδομάδα εμετό το βράδυ. Αυταααα

Αχ αυτοι οι εμετοι! Να γιατι χανεις κιλα! Με το salospir τι εκανες τελικα; 

22 ώρες πρίν, Condios είπε:

Είμαι το αισχος το ίδιο,,,,ρύζι μπασμάτι με ανάμεικτα λαχανικά (τσιγαρισμενο σε βουτυρακι ,,,μην κράζετε) και για μένα έφτιαξα γαρίδες αλά κρεμ με ούζο και για το σύζυγο εψησα κοτομπουκιτσες,τις έφαγε με ρυζακι και σαλάτα λάχανο καρότο (δύο φορές που έφαγε γαρίδες κόντεψε να μετακομίσει μέσα στην τουαλέτα,,,τον πέθανα τον άνθρωπο αχαχαχχαχα) εγώ πάλι τζωακι ,,,, βλέπω μάστερ σεφ και θέλω να φάω και την οθόνη χαχαχαχα ,,,,

Ψυχιτσα ο γλυκός σου!!!!!!!!!!!!! Βράχος!!!! Μπράβο του

@Filli μου εφόσον νιώθεις οκ και προσέχεις και έχεις και το γλυκάκι παρέα που και που καλά κάνεις,,,τον αγαπώ τον κούκλο σου που σε θέλει αντίστοιχα κούκλα και σε αφήνει να τα βάψεις μαλλιά και νύχια. 

@Viv37 και συμπεθερα της ,,,ηρεμηστε καλέ και απολαύστε τις στιγμές τικ τακ τικ τακ χωρίς ρεψίματα,εμετούς, κοιλιτσες και άλλα,,, γιατί θα έρθουν θέλετε δε θέλετε , κανάτα δεν κάνατε ΟΛΑ αυτά τα "ένα σκασμό" που κάναμε ορισμένες. Είπαμε,,,η κάθε μία είναι μοναδική, και οργανισμος, και στιγμή, και γιατρός, και εμβρυακια,,, και οοοοοομμμμμμ γιατί θα με συγχισετε πάλι αχαχχαχαχαχα μετά θα σας πιάνει η υπνηλία και θα ροχαλιζετε και δε θα μας απαντάτε ,,, ωραία εικόνα όμως,,,,να τρέχει σαλακι καναπέ και να είσαι ρεκλα !!!!!!! 

Αν φάω μια σοκοφρετα φουντούκι τώρα θα ειμαι πολυ γουρούνι???????

Χχαχαχαχα! Αντε καλα! Θα προσπαθησουμε! Χαχαχα το σαλακι στον καναπε λεει χαχαχαχαχα! 

Δεν έχω ριαξιον χαχαχαχα. Είσαι θεά!!! 

Το φαι σου καταρχήν υπέροχο. Βλέπεις συμφωνώ και επαυξάνω!! Και τρέχει το σαλακι από την λιγούρα και όχι την ρεκλα χαχαχα. Και φυσικά να φας σοκοφρετα να φύγει η γεύση της γαρίδας. Εμένα είχε κρυφτεί πίσω από τις φρυγανιές μια συσκευασία μπισκότα Μιράντα. Τακτοποιούσα τις διαβητικες γεροντιστικες αηδιες μου και τα είδα. Ε έκατσα και τα έκανα να!!! Τα βούτηξα κ σε Μερέντα. Είπαμε από αύριο θα βαράω προσοχή!! Για πες τώρα πια είναι μεγαλύτερη αηδία από τις 2 μας χαχαχα 

Υγ. Συμπεθέρα μη διαβάζεις..η Μελίνα πάλι που είναι κοιλιοδουλη δική μου κ αυτή ας εκφραστεί ελεύθερα!!

Μας σακατεψε μιλάμε..

Σ' αφηνω να φας οτι θελεις το σκ. Οχι τιποτα αλλο...κι εγω το ιδιο κανω χαχαχα! Νιοκι πατατας με σολομο και ριζοτο θαλασσινων! Και γλυκακι μετα φυσικα! Αν και αυτη τη μερεντα που ειπες θα πηγαινα να παρω τη μεγσλη συσκευασια αν ηταν ανοιχτα τα σουπερ!  Χαχαχα! Μετα θα ειμαι αυστηρη! Οταν θα κλαιμε που δε θα μας χωραει τιποτα

• Μου αρέσει 3

πρίν από 18 λεπτά , Condios είπε:

Αγαπημένη μου δύναμη και κουράγιο για το μπαμπακα σου και μεγάλη αγκαλιά. Αν ξεκίνησε τώρα διέγερση δεν είναι νωρίς να σου πει πόσα θα δώσει? Εγώ τη μέρα ωοληψιας-ενωσης μάθαινα πόσα πήρανε και σταδιακά πόσα προχωράνε. Εύχομαι τα καλύτερα και να είναι μπόμπα το κορίτσι!!!!! 

Έχω την εντύπωση ότι τη θέλουν γύρω στο 30 την προγεστερόνη στην ετ ,,,, και πως 1ο τρίμηνο τα όρια της είναι λένε από 16-20 έως και 45 ,,,, κάτι τέτοιο μου είπε συγκεκριμένα μια φίλη χθες που μιλάγαμε και το ξεψαχνισε με τη γιατρό της. Στην επόμενη ετ μου είναι κάτι που θα ζητήσω και εγώ συνεχόμενο έλεγχο έχω να σου πω. Το ΕΡΑ γίνεται αν έχεις αποτυχημένες ετ ,,, εγώ ήμουν σίγουρη ότι θα βγω καθαρή αλλά το έκανα για να φύγει και αυτό απ'τη λίστα "μπας και έφταιγε αυτό?" ,,, Πήγαινε όμως στο ρντβ με το γιατρό,συζήτησε τα όλα όσα σε απασχολούν και αφού τον ακούσεις τον ρωτάς και επιλέγεις αν θα χρειαστεί να κάνεις και τι!

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ, εγώ όταν ήμουν 6-7 εβδομάδων μου έλεγαν ότι τη θέλουν 50 και πάνω. Φαντάσου είχα 40 και κάτι και μου άρχισαν και prolutex εκτός από τα 6 utro τη μέρα, θεωρούσαν ότι ήταν χαμηλη. Ποιον να εμπιστευτείς πια. Θα τον ρωτήσω τα πάντα. Έχει κλονίστει πια η εμπιστοσύνη μου στους γιατρούς.

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 11 λεπτά , chitaneta είπε:

Α τωρα θυμηθηκα. την πρωτη μερα εκανα την διπλη προλουτεξ που ειπα και επειδη ειχα αιμα μου ειπε να παρω απο το στομα ουτρο, δεν θυμαμαι αν μονο ενα ή δυο. Αλλά ισως ενα το βραδυ πηρα απο το στομα. Κι ετσι θα κοιμηθει και καλυτερα ισως. Την επομενη που πια ειχα καφε τα εβαλα κολπικα και οταν με ειδε μου ειπε για την κρινονε. Γενικα ειναι καλυτερα κολπικα απο το στομα, αλλά αν εχεις αιμα δεν γινεται αλλιως.

Ας ειναι ξαπλα οσο μπορει και ευχομαι να πανε ολα καλα. Και αυριο να κανει κι αλλη προλουτεξ, αν δεν μπορει να παρει αλλες οδηγιες απο τον γιατρο της...

Ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου. Αγχωθηκε η καημενουλα γιατι ειχε 2 αποβολες πριν απο αυτην την ετ. Βεβαια εκεινες ητςν με πολυ πονο. Τωρα δεν ποναει καθολου

πρίν από 28 λεπτά , marina_86 είπε:

Δε νομίζω το επίπεδο προγεστερόνης να δείχνει ότι είναι οκ το παράθυρο εμφύτευσης. Το θέμα είναι πότε ανοίγει, όχι πώς ανταποκρινομαι στην προγεστερόνη. Αν πχ εμένα δείξει ότι ανοίγει την 6η μέρα πρέπει να τα βάλω τότε. Μπορεί όμως να μετρήσω προγεστερόνη την 5η μέρα κ να είναι οκ. Αλλά στο ενδομήτριο να μην είναι τα πράγματα έτοιμα ακόμα... Συνήθως αυτή την εξέταση την κάνουν γυναίκες με αποτυχίες εμφύτευσης με καλά έμβρυα. Αν θυμάμαι καλά όμως εσύ είχες εγκυμοσύνη και μάλιστα ήταν κ ψιλοπροχωρημενη. Οπότε δεν πιστεύω να παίζει θέμα με παράθυρο εμφύτευσης. Αν έχεις πολλές αποτυχίες ή βιοχημικές, τότε το ελέγχεις. Γιατί κ στις βιοχημικές παίζει ρόλο. Αλλά όχι στις αποβολές. 

Οχι βιοχημικες δεν είχα.. μάλλον ξέρουμε γω πια. Ευχαριστώ για την απάντηση, κατάλαβα ναι.

Διαφημίσεις

πρίν από 30 λεπτά , Villi είπε:

Πραγματικά ομωσ, πως και πως περιμένω κανενα καλό νέο μήπως και πάρω τα πάνω μου αλλά κι ο συγκεκριμένος γιατρός στον κόσμο του είναι. Ποσα ωαρια πήρες δεν σου είπε;;

Θα έρθει το καλό το νέο ένα πρωί εκεί που δεν θα το περιμένεις. Μέχρι τέλος του μήνα πιστεύω θα ξέρεις. Εμένα μου είπε πόσα γονιμοποιηθηκαν όχι πόσα πήρα. Χαλαρός σε όλα του. Ίσως για να μην αγχωνόμαστε έχει αυτή την τακτική/στάση.

Θέλω πραγματικά να είσαι η πασχαλινή εγκυουλα μας. Με τόσα ζόρια σου αξίζει όχι μια στιγμή χαράς αλλά πολλές πολλές χαρές μαζεμένες 

• Μου αρέσει 2

4 minutes ago, Viv37 said:

Ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου. Αγχωθηκε η καημενουλα γιατι ειχε 2 αποβολες πριν απο αυτην την ετ. Βεβαια εκεινες ητςν με πολυ πονο. Τωρα δεν ποναει καθολου

Αυτο ειναι καλο που δεν ποναει... Αν εχεις παλιες εμπειριες ειναι πολυ τρομαχτικο.. Ευχομαι τα καλυτερα

πρίν από 12 λεπτά , Viv37 είπε:

Αχ θα τρελλαθω! Και ο δικος μου ηρθε και μου τη χαιδευε σημερα και του λεω τι χαιδευεις απο τωρα αδεια ειναι! Χαχαχα! Ευτυχως ομως ο γλυκουλης μου λεει εσυ θελω να εισαι καλα και τιποτα αλλο δε με νοιαζει. Αν ειναι να ερθει και μωρο να ερθει αλλα εσυ να εισαι καλα πανω απ ολα. Τελικα νομιζω οτι εμεις που παιδευομαστε με τις εξωσωματικες εχουμε τους καλυτερους αντρες! 

Αχ αυτοι οι εμετοι! Να γιατι χανεις κιλα! Με το salospir τι εκανες τελικα; 

Χχαχαχαχα! Αντε καλα! Θα προσπαθησουμε! Χαχαχα το σαλακι στον καναπε λεει χαχαχαχαχα! 

Σ' αφηνω να φας οτι θελεις το σκ. Οχι τιποτα αλλο...κι εγω το ιδιο κανω χαχαχα! Νιοκι πατατας με σολομο και ριζοτο θαλασσινων! Και γλυκακι μετα φυσικα! Αν και αυτη τη μερεντα που ειπες θα πηγαινα να παρω τη μεγσλη συσκευασια αν ηταν ανοιχτα τα σουπερ!  Χαχαχα! Μετα θα ειμαι αυστηρη! Οταν θα κλαιμε που δε θα μας χωραει τιποτα

Χαχαχαχα α ρε κοριτσάκι μου τι φαι είναι πάλι αυτό;; Λυπηθείτε με...εμένα με ξεκίνησε κορτιζόνη οπότε έφαγα συντηρητικά. Έκανα λίγες χυλοπίτες χωριάτικες με λίγη ντοματουλα και ολίγον κουρκουμά. Έφαγα λίγο τυρί φέτα γιατί δεν είχα προνοήσει να πάρω ανθότυρο. Και μαρούλι με ξύδι . Μετά τοστ με μιλνερ και για βράδυ γιαούρτι με δημητριακά. Ο δε άντρας μου χλαπακιαζε τις μπιφτεκαρες του και μετά τις γλυκαρες του. 

Αύριο θα πάμε στην πεθερά για μάσα. Ζήτησα κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο.αντε πάλι για φαι λέω ημαρτον!!

Μωρέ ας μείνουμε έγκυες και εκεί πάλι το μαστίγιο θα είσαι. Θα μας στρώσεις όλες!!

πρίν από 31 λεπτά , marina_86 είπε:

Αγαπημένη ελπίζω να πάνε όλα καλά με τη φίλη σου. Και προτείνω ν' αλλάξει γιατρό. Τι θα πει δε δίνει κινητό; Εδώ κ ο οδοντίατρος δίνει κινητό. Ή έστω ένα viber. 

Έλα ντε!! Δηλαδή έχεις εγκυουλα και δεν μπορεί να σε βρει αν συμβεί το παραμικρό?? Εσύ φαντάζομαι έχεις του γιατρού, της μαίας, της γραμματείας, του λογιστηρίου κλπ. Χαχαχαχαχα για αυτό σε αγαπάω ρε Μαρινάκι γιατί δεν αφήνεις τίποτα στην τύχη του!! 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Δύο σενάρια παίζουν...η να φας και εσύ κάτι πολύ πολύ καλό η να ορμήξεις  στο γλυκάκι σου!! Μη σου πω να κάνεις και τα δύο!!Βέβαια δεν ξέρω κιόλας επιτρέπεται το σεξ ?? Εγώ κάνω αποχή από μόνη μου. Από χτες Φοβάμαι μη πάθω τίποτα. Με θέλω ασπιλη κ αμόλυντη. Και αυτός ο Σατυρος εκεί να με χουφτωνει και να μου τρίβεται. Κανένας σεβασμός στο πρόσωπο μου πλεον χαχαχαχα 

Εγω παλι νομιζω οτι πριν την ετ θα θελω να τρελλαθω στο σεξ ετσι για να εχω την ψευδαισθηση οτι εμεινα εγκυος κανονικα χαχαχα! Ασε που μετα ποιος ξερει ποσο καιρο θα μεινουμε εκτος παιχνιδιου. Ορμα πουλακι οσο προλαβαινεις!!!

22 ώρες πρίν, Condios είπε:

Φάτε γιατί χανόμαστε @Chrussa1982 & @Fili,,,,χαχαχαχαχαχαχ εγώ γλυκά πολλά δεν τρώω να ξέρετε ,,,μια μπουκιά γλυκό = 2 Λίτρα νερό ,,,, ο συνδυασμός όμως φουντουκι-σοκολατα είναι σοκολαση!!! Είναι που έχω ανάμνηση τα noisetta απ'τη γιαγιουλα μου,,,και ακόμα όποτε πάω στο χωριό λέει η ψυχούλα,,,,"μανάρι μου πάρε σοκολατάκι, τα έχω στο ψυγείο, ξέρεις" ,,,, και τα κατεβάζω δύο δύο αλλά όλα τα υπόλοιπα τα τρώει ο Ταύρος σύζυγος = κοιλιοδουλος αχαχχαχαχαχχαχα 

Εν τω μεταξύ χθες είχε η πεθερά συκώτι μοσχαρίσιο για τον κανακάρη της ,,,εγκεφαλικό επαθα ,,,που είσαι @Kiddo να βγάλεις φλύκταινες,,, μοσχάρι πριν πάμε για οξειδωτικό στρες και fish ?????,,,μας γμσ η ρουλιτσα (απ'το πεθερουλιτσα) 

τί να του δώσω να καθαρίσει,,,???? Καθαρτικό????? Αχαχαχχααχαχα

Ο δικός μου φοβόταν "μη χαλάσει ο φούρνος" έλεγε ,,,,, αχαχαχαχχαχαχα ίσα ίσα να ξέρεις που μερικοί λένε 2 -3 μέρες πριν την ετ κάνε σεξ,,,μη ρωτήσεις γιατί δεν ξέρω ,δε θυμάμαι,,αν ξέρει κάποια να μας πει 

Γιατι τι πειραζει το σικωτακι;;;Γενικα το μοσχαρακι; Και για μας ή για τους αντρες πριμ την εξεταση; Μη με κανετε βιγκαν τωρα στα καλα καθουμενα! Δε θα το αντεξω!!!!!!

22 ώρες πρίν, Fili είπε:

Αχ ασε Χρύσα μου ούτε γλυκό ούτε κοκο. Κι αντε το γλυκό δεν τρελαίνομαι κιόλας. Χαχχαχαχα

Μεχρι ποτε ξερουμε;;;

11 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε!! Έκανα υπέρηχο πήγε σχεδόν 9 το ενδομήτριο. Πήρα και τις οδηγίες των φαρμάκων ξεκινάω από σήμερα. Ευτυχώς που έχει ένα ουτρο κολπικά την ημέρα οπότε θα γλιτώσω από την μαστουρα. Κορτιζόνη και σαλοσπιρ από σήμερα και αυτά μαζί με την αντιπηκτική και την κολπική κρέμα το βράδυ. Συν τα σικλακουρ. Με ένα ξυπνητήρι στο χέρι θα είμαι. Η μεταφορά θα γίνει κατά τις 12 μου είπε η μαία. Θέλουν ραπίντ παρόλο που είμαι τριπλά εμβολιασμενη.

Τώρα έχει βολτιτσα μιας και ο πασάς μου δουλεύει και φασινα το απόγευμα. Αύριο φαγακι στην πεθερουλα.

Μπραβο! Τελειο ενδομητριο!Πολυ συγκινουμαι που ηρθε η ωρα αγαπη μου!!!! Τι ωραια!!!!!

Ουφ αγχωνομαι που παιρνω μονο cyclacur!!!!! Και μετα μονο λιγουλακι prolutex....

10 ώρες πρίν, MelissaRobert είπε:

Καλημέρα, τι ωραία που έλαβες τα αποτελέσματα του Ngs. Τώρα τουλάχιστον θα ξέρεις περισσότερα για το τι μπορεί να προκάλεσε τις προηγούμενες αποτυχίες και να το αντιμετωπίσεις κατάλληλα. Δεν σε φοβάμαι βέβαια εσένα τα ελέγχεις όλα και έτσι πρέπει. Marina οποτε τώρα περιμένεις ακόμα τα αποτελέσματα του Εra και μετά θα κανονίσετε τις επόμενες κινήσεις; Πριν πόσο καιρό έκανες τις εξετάσεις σου;  Διάβασα σήμερα τις προηγούμενες σελίδες και νιώθω ότι δεν έχω κάνει πολλά από τα πράγματα που εσείς έχετε κάνει. Τελικά έμαθα ότι δεν έχω κάνει τεστ για θυρεοειδή και τίποτα σχετικά με σίδερο, βιταμίνη d κτλ. Δεν θα έπρεπε να μας τα λένε αυτά οι γιατροί πριν κάνουμε έτ; Τα αποτελέσματα της υστεροσκοπησης που έκανα και του μοριακού ελέγχου ήταν καλά και στον επόμενο κύκλο θα έρθω Ελλάδα για 1 μέρα για το Era, Emma και Alice. Οποιαδήποτε συμβουλή ευπρόσδεκτη επειδή θέλω να πω ότι τουλάχιστον έχω κάνει τα πάντα όσον αφορά το ενδομήτριο και την φυσική μου κατάσταση. Μετά θα κάνω διάλειμμα από όλα για 1 μήνα να περάσω λίγο χρόνο με τον καλό μου επειδή τον έχω παραμελήσει. Νοιώθω ότι σκέφτομαι την εξωσωματική συνέχεια και δεν είναι υγιές. Όποτε τον Ιούνη η επόμενη προσπάθεια.

Κοριτσακι μου θυροειδη και βιταμιμη d πρεπει να κανεις οπωσδηποτε. Ειναι βασικα! Κανε μια ερωτηση στο γοατρο σου. Ισως να.εχει τους λογους του τι να πω.

Καλησπέρα κορίτσια! 
τελικα ποιος είναι ο καλύτερος γιατρός για εξωσωματική; Με δανεικά ή χωρίς; 
Ακουσα ότι ο κ Κουρτης είναι κορυφή κυρίως για τη δεύτερη φάση υπερήχους κλπ 

Εχω μπερδευτεί 

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Villi είπε:

Τρέχουμε συνέχεια σε γιατρούς Χρυσά μου, απελπισία. Κι έχω και τον χαλαρό απο την άλλη που ούτε ξέρω τι γίνεται με τη δότρια, θα μου πει πόσα  ωαρια θα πάρουμε ;;Αυτη την εβδομάδα υποτίθεται θα ξεκινούσε διέγερση. 

Γλυκο μου κοριτσακι πολυ λυπαμαι που ταλαιπωρειστε ετσι κ εσυ και ο μπαμπακας σου. Ξερω οτι αυτο που ια σου πω δε σε βοηθαει ιδιαιτερα αλλα να ξερεις οτι εισαι στο μυαλο μας. Ουτε να φανταστω δεν μπορω τι περνας...

Για τη δοτρια εμενα μου ειπαν αφου εδωσε ποσα ηταν. Και μετα με επαιρναν καθε μερα τηλ και μου ελεγαν ποσα απο αυτα προχωρανε και τελικα ποσα εγιναν βλαστοκυστες. Λογικα οταν θα παει να βγαλει τα ωαρια θα σου δωσουν ολες τις πληροφοριες.  

1 hour ago, marina_86 είπε:

Αγαπημένη ελπίζω να πάνε όλα καλά με τη φίλη σου. Και προτείνω ν' αλλάξει γιατρό. Τι θα πει δε δίνει κινητό; Εδώ κ ο οδοντίατρος δίνει κινητό. Ή έστω ένα viber. 

Εχει παει σε παρα πολλους και ειχε παρα πολυ κακη εμπειρια. Και τωρα σ' αυτον που κατεληξε λεει οτι ειναι πολυ καλος γιατρος αλλα μαλακας. Τι να πω. Δηλαδη σε κατι τοσο σοβαρο να μην μπορεις να τον βρεις το θεωρω εγκληματικο εκ μερους του!

@chitaneta σ' ευχαριστω πολυ για τις γρηγορες πληροφοριες καλη μου

Το ξεαγχωσαμε το κοριτσι για την ωρα. Ευχομαι να πανε ολα καλα γιατι κ αυτη εχει ταλαιπωρηθει!

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 46 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Θα έρθει το καλό το νέο ένα πρωί εκεί που δεν θα το περιμένεις. Μέχρι τέλος του μήνα πιστεύω θα ξέρεις. Εμένα μου είπε πόσα γονιμοποιηθηκαν όχι πόσα πήρα. Χαλαρός σε όλα του. Ίσως για να μην αγχωνόμαστε έχει αυτή την τακτική/στάση.

Θέλω πραγματικά να είσαι η πασχαλινή εγκυουλα μας. Με τόσα ζόρια σου αξίζει όχι μια στιγμή χαράς αλλά πολλές πολλές χαρές μαζεμένες 

Λες να γίνει τέτοιο θαύμα;; Μακάρι, μακάρι , αλλα άσε με εμένα τώρα, τώρα οι ευχές μας είναι όλες πάνω σου. Εγω πάντως θα τον ρωτήσω για τα ωαρια, τι θα πει τόσα γονιμοποιήθηκαν … τόσα απο πόσα??να ξέρουμε και τα στατιστικά μας 

1 hour ago, Viv37 είπε:

Δε δινει κινητο ο γιατρος της και στο κεντρο που πηρε τηλ της εκλεισαν υπερηχο για Δευτερα αλλα δεν της ειπαν τιποτα αλλο. Εκανε μια prolutex τωρα. Εσυ την πρωτη μερα με το αιμα τα πηρες αυτα; Την κολπική πως τηβ εβαλες με το αιμα;;

Οταν μου ετυχε κ Εμενα την ιδια μερα μου αυξησε σε 2 προλουτεξ..κ τα ουτρο απο το στομα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , Viv37 είπε:

Γλυκο μου κοριτσακι πολυ λυπαμαι που ταλαιπωρειστε ετσι κ εσυ και ο μπαμπακας σου. Ξερω οτι αυτο που ια σου πω δε σε βοηθαει ιδιαιτερα αλλα να ξερεις οτι εισαι στο μυαλο μας. Ουτε να φανταστω δεν μπορω τι περνας...

Για τη δοτρια εμενα μου ειπαν αφου εδωσε ποσα ηταν. Και μετα με επαιρναν καθε μερα τηλ και μου ελεγαν ποσα απο αυτα προχωρανε και τελικα ποσα εγιναν βλαστοκυστες. Λογικα οταν θα παει να βγαλει τα ωαρια θα σου δωσουν ολες τις πληροφοριες.  

Εχει παει σε παρα πολλους και ειχε παρα πολυ κακη εμπειρια. Και τωρα σ' αυτον που κατεληξε λεει οτι ειναι πολυ καλος γιατρος αλλα μαλακας. Τι να πω. Δηλαδη σε κατι τοσο σοβαρο να μην μπορεις να τον βρεις το θεωρω εγκληματικο εκ μερους του!

@chitaneta σ' ευχαριστω πολυ για τις γρηγορες πληροφοριες καλη μου

Το ξεαγχωσαμε το κοριτσι για την ωρα. Ευχομαι να πανε ολα καλα γιατι κ αυτη εχει ταλαιπωρηθει!

Ρε κορίτσι μου αλήθεια τώρα υπάρχει γιατρός που δεν δίνει το τηλέφωνο του; πλάκα κάνει; ποιος βλακας είναι αυτός; δεν μπορεί να το βρει το τηλέφωνο του αν τον γκουγκλαρει; έχω φάει φρίκη τώρα. Τουλάχιστον ότι δεν πονάει η κοπέλα είναι πολύ καλό. Ξάπλα ζέστη και ηρεμία και όλα καλά θα πάνε 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 28 λεπτά , cordellia είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! 
τελικα ποιος είναι ο καλύτερος γιατρός για εξωσωματική; Με δανεικά ή χωρίς; 
Ακουσα ότι ο κ Κουρτης είναι κορυφή κυρίως για τη δεύτερη φάση υπερήχους κλπ 

Εχω μπερδευτεί 

Τι εννοείς για τη δεύτερη φάση; Ότι δεν είναι τόσο καλός στη διέγερση; Αυτή είναι η πρώτη φάση; Δεν ξέρω προσωπικά για τον Κουρτη αλλά με τόσα καλά που έχω ακούσει δε νομίζω να μην είναι καλός σε όλες τις φάσεις. 

Επίσης καλός είναι κ ο Τσιριγώτης. Στο φόρουμ τον λένε "μάγο". Ή και "κοντό"!!! Αλλά μάλλον το "μάγος" μας βολεύει καλύτερα! Χαχαχα

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...