Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• η ανάπτυξη σε 6η μέρα είναι το ωάριο;; γιατί λένε μετά την 3η μέρα ευθύνεται το σπέρμα; για το σπέρμα σασ είπε κάτι;

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:
      πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι ναι μου είπε πως συνήθως αλλά όχι απαραίτητα αυτά τα 2 συνδέονται κ ενδεχομένως για αυτό δίνω βλαστοκύστες 6 ημερών. Είναι ένδειξη χαμηλής δυνατότητας ωαρίων. Κοινώς την έκατσα.

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

1 hour ago, vik80 είπε:

Να ρωτήσω κάτι και εγώ, το Era τι είναι? Έχω κάνει νικά και ngs. Άλλο είναι αυτό?? 

Καλησπέρα, ακόμη δεν μου μιλάς? Την Τρίτη δόση εμβολίου πόσο καιρό την έχεις κάνει? Παιδιά, μόλις μου έληξε το πιστοποιητικό εμβολιασμού και βρήκα ραντεβού 28 Μαρτίου. Καλά δεν είναι? Για να αφήσω λίγο καιρό να περάσει μέχρι την επόμενη προσπάθεια.. 

Σε όλες μιλάω βρε!! Την τρίτη δόση την έκανα 3 Ιανουαρίου. Μου την είχε ζητήσει έτσι κ αλλιώς ο γιατρός για να είμαι καλυμμένη. Μια χαρά είναι τέλος Μαρτίου. Θα μπορέσεις μετά ξένοιαστη να συνεχίσεις χωρίς άγχος!!!

πρίν από 36 λεπτά , Villi είπε:

Πολυ καλα ειναι. 24/3 δεν ειναι το ραντεβού στο γιατρό; Αν καταλήξεις στον Κουρ θα θελει να σου κανει σίγουρα δυο δοκιμαστικούς κύκλους οπότε στην επόμενη προσπάθεια θα έχει περάσει σίγουρα τρίμηνο απο το εμβόλιο. 

Πώς είσαι εσύ κοριτσάκι μου;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 4 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Σε όλες μιλάω βρε!! Την τρίτη δόση την έκανα 3 Ιανουαρίου. Μου την είχε ζητήσει έτσι κ αλλιώς ο γιατρός για να είμαι καλυμμένη. Μια χαρά είναι τέλος Μαρτίου. Θα μπορέσεις μετά ξένοιαστη να συνεχίσεις χωρίς άγχος!!!

Τα έχουμε όλα, έχουμε και το εμβολιο...

πρίν από 7 λεπτά , vik80 είπε:

Τα έχουμε όλα, έχουμε και το εμβολιο...

Φαντάσου φοβόμουν λίγο να κάνω την 3η δόση γιατί δεύτερη έκανα Αύγουστο. αλλά λέω πήγαινε να τελειώνεις να είμαι κ εγώ καλυμμένη, να προστατεύσω και τους άλλους. Πήρα τηλ τον Κουρ .είχα ήδη ξεκινήσει δοκιμαστικούς και μου είπε κάνε το τώρα!! 

Πώς νιώθεις που θα πας στον γιατρό μας; Ανυπομονείς να ξεκινήσεις;;

1 hour ago, vik80 είπε:

Να ρωτήσω κάτι και εγώ, το Era τι είναι? Έχω κάνει νικά και ngs. Άλλο είναι αυτό?? 

Καλησπέρα, ακόμη δεν μου μιλάς? Την Τρίτη δόση εμβολίου πόσο καιρό την έχεις κάνει? Παιδιά, μόλις μου έληξε το πιστοποιητικό εμβολιασμού και βρήκα ραντεβού 28 Μαρτίου. Καλά δεν είναι? Για να αφήσω λίγο καιρό να περάσει μέχρι την επόμενη προσπάθεια.. 

Το ΕΡΑ δείχνει το παράθυρο εμφύτευσης και αν είναι μετατοπισμενο. Το δικό μου έδειξε καθαρό,,, δηλαδή ότι όντως 5 μέρες προγεστερόνη χρειάζομαι υποστηρικτικά και μετά ετ ...αν σε κάποια κοπέλα δείξει ότι είναι early receptive ή late receptive προσαρμόζεται η περισσότερη ή λιγότερη προγεστερόνη. Σε ορισμένες κοπέλες που το έκαναν και έδειξε μετατόπιση όντως στην επόμενη ετ που κινήθηκαν ανάλογα είδαν τα θετικά αποτελέσματα και τώρα γέννησαν ή γεννάνε. 

Μια χαρά είναι το εμβόλιο,,,να το κάνεις να είσαι καλυμμένη και να είσαι οκ όταν με το καλό ξεκινήσεις με τον Κουρ....

Όλα υπέροχα θα πάνε,,,,πας μόνο για καλό!!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 22 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Τρέχουμε συνέχεια σε γιατρούς Χρυσά μου, απελπισία. Κι έχω και τον χαλαρό απο την άλλη που ούτε ξέρω τι γίνεται με τη δότρια, θα μου πει πόσα  ωαρια θα πάρουμε ;;Αυτη την εβδομάδα υποτίθεται θα ξεκινούσε διέγερση. 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Φαντάσου φοβόμουν λίγο να κάνω την 3η δόση γιατί δεύτερη έκανα Αύγουστο. αλλά λέω πήγαινε να τελειώνεις να είμαι κ εγώ καλυμμένη, να προστατεύσω και τους άλλους. Πήρα τηλ τον Κουρ .είχα ήδη ξεκινήσει δοκιμαστικούς και μου είπε κάνε το τώρα!! 

Πώς νιώθεις που θα πας στον γιατρό μας; Ανυπομονείς να ξεκινήσεις;;

Εγώ είχα κάνει Ιούλιο και Αύγουστο τη δεύτερη δόση, μετά την παλλινδρομη γιατί πριν φοβόμουν. Να πω ότι είμαι υπέρ του εμβολίου δεν έχω κανένα θέμα. Αλλά για τον εαυτό.μου μόνο, σε άλλη φάση το φοβόμουν. Τελειώνει επιτελους και η περίοδος, ατελείωτη αυτή τη φορά, μετά το αρνητικο.. νιώθω καλά, αλλά φοβάμαι λίγο να αρχίσω πάλι να ελπίζω. 5 εξωσωματικές σύνολο και 0 παιδάκια...εσύ από ότι βλέπω μια χαρά εξέλιξη έχεις, με ενδομητριο κτλ. Αντε και σε λίγες μέρες θα κλωθεις...

πρίν από 8 λεπτά , Condios είπε:

Το ΕΡΑ δείχνει το παράθυρο εμφύτευσης και αν είναι μετατοπισμενο. Το δικό μου έδειξε καθαρό,,, δηλαδή ότι όντως 5 μέρες προγεστερόνη χρειάζομαι υποστηρικτικά και μετά ετ ...αν σε κάποια κοπέλα δείξει ότι είναι early receptive ή late receptive προσαρμόζεται η περισσότερη ή λιγότερη προγεστερόνη. Σε ορισμένες κοπέλες που το έκαναν και έδειξε μετατόπιση όντως στην επόμενη ετ που κινήθηκαν ανάλογα είδαν τα θετικά αποτελέσματα και τώρα γέννησαν ή γεννάνε. 

Μια χαρά είναι το εμβόλιο,,,να το κάνεις να είσαι καλυμμένη και να είσαι οκ όταν με το καλό ξεκινήσεις με τον Κουρ....

Όλα υπέροχα θα πάνε,,,,πας μόνο για καλό!!!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, παιδιά δεν είχα ιδέα, μήπως πρέπει να το κάνω και εγώ αυτό? Όχι ρε γαμωτο, κάθε φορά νομίζω ότι τα έχω κάνει όλα από εξετασεις και κάθε φορά μαθαίνω κάτι νέο. Όμως σκέφτομαι ότι εμένα που μου μετραγαν την προγεστερονη το πρωί της εμβρυομεταφορας ήταν πάντα καλή έλεγαν, γύρω στο 45 με 50. Η μήπως είναι άσχετο αυτό?

πρίν από 3 λεπτά , Viv37 είπε:

κοριτσακια μου οσες ειχατε αποκολληση τι φαρμακο πηρατε; Μια φιλη εχει πολυ αιμα και εχει αγχωθει! 

Νομίζω δίνουν prolutex η κάτι δε προγεστερόνη;; Η @chitaneta και η @Moomin ήταν πρόσφατα με αποκόλληση 

πρίν από 13 λεπτά , Villi είπε:

Τρέχουμε συνέχεια σε γιατρούς Χρυσά μου, απελπισία. Κι έχω και τον χαλαρό απο την άλλη που ούτε ξέρω τι γίνεται με τη δότρια, θα μου πει πόσα  ωαρια θα πάρουμε ;;Αυτη την εβδομάδα υποτίθεται θα ξεκινούσε διέγερση. 

Θα σου πω την δική μου περίπτωση. Μαθαίνω ότι Κυριακή είχε η δοτρια μου ωοληψια. Τεταρτη πήγα στο ιατρείο όπου και ενημερώθηκα πόσα ωάρια γονιμοποιηθηκαν. Και μετά από μια εβδομάδα έμαθα ότι έχω 3 βλαστοκυστες. Βέβαια δεν πήρα και κανένα τηλ να μάθω νωρίτερα αν και πιστευω ότι θα μου έλεγε. 

Άντε κορίτσι μου να πάνε όλα καλά με την δοτρια, να πάρεις λίγο κουράγιο με τον Γολγοθά που ανεβαίνει με με τον πατέρα σου 

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

4 ώρες πρίν, Condios είπε:

@Chrussa1982 τέλειο το ενδομήτριο,,,,πάμε δυνατά τα τα τα,,,με το καλό να τα δεχτείς. Όλα πάνε εξαιρετικά υπέροχα!!!!! 

Καλό σκ σε όλες τις κούκλες !!!!!! @Fili απόλαυσε την ανιψιά,,,,έρωτες είναι οι ψυχουλες. 

@marina_86 συμπεθερουλα μου με το καλό να βγει και το ΕΡΑ σου ,,,, τελικά μίλησες χθες με το γιατρό ???? Ή το βλέπεις όλα μαζί όταν βγει και το ΕΡΑ να σε πάρει?

Αχ συμπεθέρα δεν με πήρε! Καλά, τη Δευτέρα θα πάρω από μόνη μου. Και θα του στείλω κ sms! Θα του πω γιατρέ μου, δεν πιστεύω να με ξέχασες γιατί δεν ξεχνιέμαι εύκολα! Χαχαχαχα Λογικά μέσα στην εβδομάδα θα έχω και το ΕΡΑ... Άντε να δούμε τι φασουλι θα μας βγάλει κι αυτό! 

• Μου αρέσει 3

32 minutes ago, Viv37 said:

κοριτσακια μου οσες ειχατε αποκολληση τι φαρμακο πηρατε; Μια φιλη εχει πολυ αιμα και εχει αγχωθει! 

Εμενα μου αυξησε την προγεστερονη. Δηλαδη αντι για μια προλουτεξ με εβαλε να κανω δυο + μια κολπικη κρεμα κρινονε την ημερα.

Αλλά δεν ειναι καλυτερο να μιλησει με τον γιατρο της η φιλη σου; Ευχομαι να πανε ολα καλα

Διαφημίσεις

πρίν από 29 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Νομίζω δίνουν prolutex η κάτι δε προγεστερόνη;; Η @chitaneta και η @Moomin ήταν πρόσφατα με αποκόλληση 

Θα σου πω την δική μου περίπτωση. Μαθαίνω ότι Κυριακή είχε η δοτρια μου ωοληψια. Τεταρτη πήγα στο ιατρείο όπου και ενημερώθηκα πόσα ωάρια γονιμοποιηθηκαν. Και μετά από μια εβδομάδα έμαθα ότι έχω 3 βλαστοκυστες. Βέβαια δεν πήρα και κανένα τηλ να μάθω νωρίτερα αν και πιστευω ότι θα μου έλεγε. 

Άντε κορίτσι μου να πάνε όλα καλά με την δοτρια, να πάρεις λίγο κουράγιο με τον Γολγοθά που ανεβαίνει με με τον πατέρα σου 

Πραγματικά ομωσ, πως και πως περιμένω κανενα καλό νέο μήπως και πάρω τα πάνω μου αλλά κι ο συγκεκριμένος γιατρός στον κόσμο του είναι. Ποσα ωαρια πήρες δεν σου είπε;;

πρίν από 38 λεπτά , vik80 είπε:

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, παιδιά δεν είχα ιδέα, μήπως πρέπει να το κάνω και εγώ αυτό? Όχι ρε γαμωτο, κάθε φορά νομίζω ότι τα έχω κάνει όλα από εξετασεις και κάθε φορά μαθαίνω κάτι νέο. Όμως σκέφτομαι ότι εμένα που μου μετραγαν την προγεστερονη το πρωί της εμβρυομεταφορας ήταν πάντα καλή έλεγαν, γύρω στο 45 με 50. Η μήπως είναι άσχετο αυτό?

Δε νομίζω το επίπεδο προγεστερόνης να δείχνει ότι είναι οκ το παράθυρο εμφύτευσης. Το θέμα είναι πότε ανοίγει, όχι πώς ανταποκρινομαι στην προγεστερόνη. Αν πχ εμένα δείξει ότι ανοίγει την 6η μέρα πρέπει να τα βάλω τότε. Μπορεί όμως να μετρήσω προγεστερόνη την 5η μέρα κ να είναι οκ. Αλλά στο ενδομήτριο να μην είναι τα πράγματα έτοιμα ακόμα... Συνήθως αυτή την εξέταση την κάνουν γυναίκες με αποτυχίες εμφύτευσης με καλά έμβρυα. Αν θυμάμαι καλά όμως εσύ είχες εγκυμοσύνη και μάλιστα ήταν κ ψιλοπροχωρημενη. Οπότε δεν πιστεύω να παίζει θέμα με παράθυρο εμφύτευσης. Αν έχεις πολλές αποτυχίες ή βιοχημικές, τότε το ελέγχεις. Γιατί κ στις βιοχημικές παίζει ρόλο. Αλλά όχι στις αποβολές. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , chitaneta είπε:

Εμενα μου αυξησε την προγεστερονη. Δηλαδη αντι για μια προλουτεξ με εβαλε να κανω δυο + μια κολπικη κρεμα κρινονε την ημερα.

Αλλά δεν ειναι καλυτερο να μιλησει με τον γιατρο της η φιλη σου; Ευχομαι να πανε ολα καλα

Δε δινει κινητο ο γιατρος της και στο κεντρο που πηρε τηλ της εκλεισαν υπερηχο για Δευτερα αλλα δεν της ειπαν τιποτα αλλο. Εκανε μια prolutex τωρα. Εσυ την πρωτη μερα με το αιμα τα πηρες αυτα; Την κολπική πως τηβ εβαλες με το αιμα;;

πρίν από 46 λεπτά , Villi είπε:

Αγαπημένη μου δύναμη και κουράγιο για το μπαμπακα σου και μεγάλη αγκαλιά. Αν ξεκίνησε τώρα διέγερση δεν είναι νωρίς να σου πει πόσα θα δώσει? Εγώ τη μέρα ωοληψιας-ενωσης μάθαινα πόσα πήρανε και σταδιακά πόσα προχωράνε. Εύχομαι τα καλύτερα και να είναι μπόμπα το κορίτσι!!!!! 

πρίν από 45 λεπτά , vik80 είπε:

Εγώ είχα κάνει Ιούλιο και Αύγουστο τη δεύτερη δόση, μετά την παλλινδρομη γιατί πριν φοβόμουν. Να πω ότι είμαι υπέρ του εμβολίου δεν έχω κανένα θέμα. Αλλά για τον εαυτό.μου μόνο, σε άλλη φάση το φοβόμουν. Τελειώνει επιτελους και η περίοδος, ατελείωτη αυτή τη φορά, μετά το αρνητικο.. νιώθω καλά, αλλά φοβάμαι λίγο να αρχίσω πάλι να ελπίζω. 5 εξωσωματικές σύνολο και 0 παιδάκια...εσύ από ότι βλέπω μια χαρά εξέλιξη έχεις, με ενδομητριο κτλ. Αντε και σε λίγες μέρες θα κλωθεις...

Έχω την εντύπωση ότι τη θέλουν γύρω στο 30 την προγεστερόνη στην ετ ,,,, και πως 1ο τρίμηνο τα όρια της είναι λένε από 16-20 έως και 45 ,,,, κάτι τέτοιο μου είπε συγκεκριμένα μια φίλη χθες που μιλάγαμε και το ξεψαχνισε με τη γιατρό της. Στην επόμενη ετ μου είναι κάτι που θα ζητήσω και εγώ συνεχόμενο έλεγχο έχω να σου πω. Το ΕΡΑ γίνεται αν έχεις αποτυχημένες ετ ,,, εγώ ήμουν σίγουρη ότι θα βγω καθαρή αλλά το έκανα για να φύγει και αυτό απ'τη λίστα "μπας και έφταιγε αυτό?" ,,, Πήγαινε όμως στο ρντβ με το γιατρό,συζήτησε τα όλα όσα σε απασχολούν και αφού τον ακούσεις τον ρωτάς και επιλέγεις αν θα χρειαστεί να κάνεις και τι!

πρίν από 4 λεπτά , Viv37 είπε:

Δε δινει κινητο ο γιατρος της και στο κεντρο που πηρε τηλ της εκλεισαν υπερηχο για Δευτερα αλλα δεν της ειπαν τιποτα αλλο. Εκανε μια prolutex τωρα. Εσυ την πρωτη μερα με το αιμα τα πηρες αυτα; Την κολπική πως τηβ εβαλες με το αιμα;;

Αγαπημένη ελπίζω να πάνε όλα καλά με τη φίλη σου. Και προτείνω ν' αλλάξει γιατρό. Τι θα πει δε δίνει κινητό; Εδώ κ ο οδοντίατρος δίνει κινητό. Ή έστω ένα viber. 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...