Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• η ανάπτυξη σε 6η μέρα είναι το ωάριο;; γιατί λένε μετά την 3η μέρα ευθύνεται το σπέρμα; για το σπέρμα σασ είπε κάτι;

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:
      πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι ναι μου είπε πως συνήθως αλλά όχι απαραίτητα αυτά τα 2 συνδέονται κ ενδεχομένως για αυτό δίνω βλαστοκύστες 6 ημερών. Είναι ένδειξη χαμηλής δυνατότητας ωαρίων. Κοινώς την έκατσα.

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , Ellidr είπε:

Καλώς 

Συμφωνώ ακολουθείτε το γιατρό σας 

Εγώ παρέθεσα τη γνώμη μου 

Σας φιλώ

πρίν από 3 λεπτά , Fili είπε:

Χαχχαχαχα ενώ εσύ με τα Μιράντα και τη μερεντα. Απαπαππα. Με κολασατε βραδιάτικα 

Δύο σενάρια παίζουν...η να φας και εσύ κάτι πολύ πολύ καλό η να ορμήξεις  στο γλυκάκι σου!! Μη σου πω να κάνεις και τα δύο!!Βέβαια δεν ξέρω κιόλας επιτρέπεται το σεξ ?? Εγώ κάνω αποχή από μόνη μου. Από χτες Φοβάμαι μη πάθω τίποτα. Με θέλω ασπιλη κ αμόλυντη. Και αυτός ο Σατυρος εκεί να με χουφτωνει και να μου τρίβεται. Κανένας σεβασμός στο πρόσωπο μου πλεον χαχαχαχα 

• Χαχα 4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

3 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Κλαιω και με τους δυο αντρες σας!!! Χαχαχαχαχα! 

Να ρωτησω κατι; Αυρη η επιτροπη το ειναι; Την ανεφερε καποια και στη γραμματεα του γοατρου μου. Εγω γιατι δεν περναω απο επιτροπη; :shock:

Εγω που καθε 10 λεπτα κατουριεμαι εκει ια κρατηθω ή θα τα κανω πανω στο γιατρο; χαχαχαχα! Πολυ ωρα κραταει η ετ;

Ρε αγαπη τουρμπο εισαι! Προσεχε ομως μην κουραζεσαι πολυ με τη δουλεια!♥️

Μεντο καλο γλυκια μου! Μολις μιλησεις με το γιατρο σου θα σου φυγει η αγωνια! Καλη αρχη!

Κάνα τέταρτο περίπου και μετά κάνα μισάωρο το πολύ να μείνεις λίγο ξαπλα. Κουράγιο :lol:

• Χαχα 1

T4Rzp2.png

Φάτε γιατί χανόμαστε @Chrussa1982 & @Fili,,,,χαχαχαχαχαχαχ εγώ γλυκά πολλά δεν τρώω να ξέρετε ,,,μια μπουκιά γλυκό = 2 Λίτρα νερό ,,,, ο συνδυασμός όμως φουντουκι-σοκολατα είναι σοκολαση!!! Είναι που έχω ανάμνηση τα noisetta απ'τη γιαγιουλα μου,,,και ακόμα όποτε πάω στο χωριό λέει η ψυχούλα,,,,"μανάρι μου πάρε σοκολατάκι, τα έχω στο ψυγείο, ξέρεις" ,,,, και τα κατεβάζω δύο δύο αλλά όλα τα υπόλοιπα τα τρώει ο Ταύρος σύζυγος = κοιλιοδουλος αχαχχαχαχαχχαχα 

Εν τω μεταξύ χθες είχε η πεθερά συκώτι μοσχαρίσιο για τον κανακάρη της ,,,εγκεφαλικό επαθα ,,,που είσαι @Kiddo να βγάλεις φλύκταινες,,, μοσχάρι πριν πάμε για οξειδωτικό στρες και fish ?????,,,μας γμσ η ρουλιτσα (απ'το πεθερουλιτσα) 

τί να του δώσω να καθαρίσει,,,???? Καθαρτικό????? Αχαχαχχααχαχα

πρίν από 6 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Δύο σενάρια παίζουν...η να φας και εσύ κάτι πολύ πολύ καλό η να ορμήξεις  στο γλυκάκι σου!! Μη σου πω να κάνεις και τα δύο!!Βέβαια δεν ξέρω κιόλας επιτρέπεται το σεξ ?? Εγώ κάνω αποχή από μόνη μου. Από χτες Φοβάμαι μη πάθω τίποτα. Με θέλω ασπιλη κ αμόλυντη. Και αυτός ο Σατυρος εκεί να με χουφτωνει και να μου τρίβεται. Κανένας σεβασμός στο πρόσωπο μου πλεον χαχαχαχα 

Ο δικός μου φοβόταν "μη χαλάσει ο φούρνος" έλεγε ,,,,, αχαχαχαχχαχαχα ίσα ίσα να ξέρεις που μερικοί λένε 2 -3 μέρες πριν την ετ κάνε σεξ,,,μη ρωτήσεις γιατί δεν ξέρω ,δε θυμάμαι,,αν ξέρει κάποια να μας πει 

• Χαχα 3

7 minutes ago, Chrussa1982 said:

Αχ ασε Χρύσα μου ούτε γλυκό ούτε κοκο. Κι αντε το γλυκό δεν τρελαίνομαι κιόλας. Χαχχαχαχα

2 hours ago, Condios said:

Ένα φαι πήγα να φτιάξω και βρήκα 4 σελίδες ,,,, αχαχαχχαχαχα....

Ξεκινάω το πάπλωμα εγώ τώρα,,,

@Hope19 με το καλό να τα δεχτείς τα μωράκια σου τα τυχερά θα ευχηθώ!!!!! Ανοίγεις το κλείσιμο του Μάρτη μας ,,,με τη @Viv37 που το κάνει πραγματικό κλείσιμο και έχει εξωγήινες απορίες ωσάν τη δοτρια της χαχαχαχαχα (άσε τις επιτροπές εσύ τώρα που τις θυμήθηκες ενώ πας για γέννα που λέει ο λόγος & άσε το γιατρό να σου δώσει την προγεστερόνη που θέλει)  και τη @Chrussa1982 μας που θα κρατάει τα μποσικα των δυο σας στη μέση!!!!! Και επειδή είπες για τσιγάρο αγαπημένη,αφού έφαγα ένα ντερλικα έβαλα και το κρασάκι μου ,,,τα 3 μπουφάν μου και βγήκα να απολαύσω και ένα τσιγαρακι καθότι Παρασκευούλαααααααααααα ... Όσο για τις αηδιες που ψωνισες είναι για καλό,,,όλα για καλό οπότε συνδύασε τα λίγο με κάτι νόστιμο και θα κατέβουν !!!!! 

@Fili πόσο respect αυτός ο αγαπουλης σου πια!?! Όσο μπορείς ναι ειδικά στο πρώτο τρίμηνο κακώς σε αφήνει κιόλας ο γιατρός να ταξιδεύεις αλλά οκ,,,οοοοομμμμμμμ και όλα θα πάνε καλά. 

@Villi μου αγαπημένη πόσο ταλαιπωρημένο πλασματακι είσαι και εσύ!!!! Πάμε για τα καλύτερα όμως πλέον και αυτό να κοιτάς και να ονειρεύεσαι!!!!! 

@marina_86 κακό πολύ δεν το λες το αποτέλεσμα,,,λίγο σπρώξιμο θες μόνο θα πω εγώ απ'όσα κατάλαβα , ελπιζω να πέσω μέσα και να γλυτώσεις τις πολλές αντιβιωσεις,,,και ειδικά τις εγχύσεις 

@Rafaelatarzan περιμένουμε νέα για το πάρτι του κοκοβιου σου του κουκλακιου ναι!!!!????? Να τη χαίρεσαι μανάρι μου την κορακλα σου. 

@MELINASP που είσαι??????? 

@chitaneta πόσο οξυγόνο και οοοομμμμμ κανεις στας εξοχας????? 

Η φάση απόψε είναι καναπές και απόλαυση μαζί σας !!!!!! Πυτζάμα πάρτι φυσικά !!!!

Απο οξυγονο μια χαρά! Αν και σήμερα εκανε συννεφιά και την αραξα σε καναπε διπλα στη ξυλοσομπα...

Αλλά αυριο μπορει να εχει ήλιο!

Καλο σκ και σε σενα γλυκουλα μου!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε!! Έκανα υπέρηχο πήγε σχεδόν 9 το ενδομήτριο. Πήρα και τις οδηγίες των φαρμάκων ξεκινάω από σήμερα. Ευτυχώς που έχει ένα ουτρο κολπικά την ημέρα οπότε θα γλιτώσω από την μαστουρα. Κορτιζόνη και σαλοσπιρ από σήμερα και αυτά μαζί με την αντιπηκτική και την κολπική κρέμα το βράδυ. Συν τα σικλακουρ. Με ένα ξυπνητήρι στο χέρι θα είμαι. Η μεταφορά θα γίνει κατά τις 12 μου είπε η μαία. Θέλουν ραπίντ παρόλο που είμαι τριπλά εμβολιασμενη.

Τώρα έχει βολτιτσα μιας και ο πασάς μου δουλεύει και φασινα το απόγευμα. Αύριο φαγακι στην πεθερουλα.

• Μου αρέσει 4

πρίν από 30 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε!! Έκανα υπέρηχο πήγε σχεδόν 9 το ενδομήτριο. Πήρα και τις οδηγίες των φαρμάκων ξεκινάω από σήμερα. Ευτυχώς που έχει ένα ουτρο κολπικά την ημέρα οπότε θα γλιτώσω από την μαστουρα. Κορτιζόνη και σαλοσπιρ από σήμερα και αυτά μαζί με την αντιπηκτική και την κολπική κρέμα το βράδυ. Συν τα σικλακουρ. Με ένα ξυπνητήρι στο χέρι θα είμαι. Η μεταφορά θα γίνει κατά τις 12 μου είπε η μαία. Θέλουν ραπίντ παρόλο που είμαι τριπλά εμβολιασμενη.

Τώρα έχει βολτιτσα μιας και ο πασάς μου δουλεύει και φασινα το απόγευμα. Αύριο φαγακι στην πεθερουλα.

Καλημερα @Chrussa1982.αντε με το καλο κ εσυ κοριτσι μου.εμενα αντιπηκτικες δεν μου εχει βαλει τωρα..νομιζω μετα την εμβρυομεταφορα μoυ ειπε..λες να κανω λαθος? Omg....

• Μου αρέσει 1

πρίν από 38 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Καλημερα Χρυσά, μπομπα το ενδομήτριο, τέλεια!! 

• Μου αρέσει 1

Καλημέραααα κορίτσιααααααα

Χρυσούλακι τέλεια τέλεια τέλεια!!! Νομίζω τα ουτρο κολπικά δεν προκαλούν μαστουρα

@Hope19 κ εγώ μετά τις ξεκίνησα no worries 

Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε. Καθ οδόν για σουκου με μανούλα και ανηψουλα εγώ, από τις εννια με πήρε να μάθει τι ώρα θα πάω. Χιχι

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , Hope19 είπε:

Καλημερα @Chrussa1982.αντε με το καλο κ εσυ κοριτσι μου.εμενα αντιπηκτικες δεν μου εχει βαλει τωρα..νομιζω μετα την εμβρυομεταφορα μoυ ειπε..λες να κανω λαθος? Omg....

Καλημέρα!!  Σου έδωσε γραπτά το πρόγραμμα;; Αν όχι πάρε τηλ να ρωτήσεις. Και εγώ πάντως για μετά νόμιζα ότι ήταν.

πρίν από 9 λεπτά , Fili είπε:

Καλημέραααα κορίτσιααααααα

Χρυσούλακι τέλεια τέλεια τέλεια!!! Νομίζω τα ουτρο κολπικά δεν προκαλούν μαστουρα

@Hope19 κ εγώ μετά τις ξεκίνησα no worries 

Καλημέρα!! Και σαλοσπιρ σου έβαλε μετά την ετ? Εμένα όλα από σήμερα !!

Να δω πως θα βάζω το χάπι κολπικά στην τουαλέτα της δουλειάς πρέπει να κάνω εξάσκηση στο σπίτι χαχαχαχα

14 hours ago, marina_86 said:

Πω! Πρέπει να ετοιμαστώ για σκληρές διαπραγματεύσεις. Κοίτα, την αντιβίωση από το στόμα για κάποιον λόγο δεν τη φοβάμαι τόσο. Ελεγχόμενα βέβαια, όχι για μήνες. Αυτές οι εγχύσεις όμως εδώ μου κάθονται!!!

Καλημέρα, τι ωραία που έλαβες τα αποτελέσματα του Ngs. Τώρα τουλάχιστον θα ξέρεις περισσότερα για το τι μπορεί να προκάλεσε τις προηγούμενες αποτυχίες και να το αντιμετωπίσεις κατάλληλα. Δεν σε φοβάμαι βέβαια εσένα τα ελέγχεις όλα και έτσι πρέπει. Marina οποτε τώρα περιμένεις ακόμα τα αποτελέσματα του Εra και μετά θα κανονίσετε τις επόμενες κινήσεις; Πριν πόσο καιρό έκανες τις εξετάσεις σου;  Διάβασα σήμερα τις προηγούμενες σελίδες και νιώθω ότι δεν έχω κάνει πολλά από τα πράγματα που εσείς έχετε κάνει. Τελικά έμαθα ότι δεν έχω κάνει τεστ για θυρεοειδή και τίποτα σχετικά με σίδερο, βιταμίνη d κτλ. Δεν θα έπρεπε να μας τα λένε αυτά οι γιατροί πριν κάνουμε έτ; Τα αποτελέσματα της υστεροσκοπησης που έκανα και του μοριακού ελέγχου ήταν καλά και στον επόμενο κύκλο θα έρθω Ελλάδα για 1 μέρα για το Era, Emma και Alice. Οποιαδήποτε συμβουλή ευπρόσδεκτη επειδή θέλω να πω ότι τουλάχιστον έχω κάνει τα πάντα όσον αφορά το ενδομήτριο και την φυσική μου κατάσταση. Μετά θα κάνω διάλειμμα από όλα για 1 μήνα να περάσω λίγο χρόνο με τον καλό μου επειδή τον έχω παραμελήσει. Νοιώθω ότι σκέφτομαι την εξωσωματική συνέχεια και δεν είναι υγιές. Όποτε τον Ιούνη η επόμενη προσπάθεια.

• Μου αρέσει 4

8 minutes ago, Chrussa1982 said:

Καλημέρα!!  Σου έδωσε γραπτά το πρόγραμμα;; Αν όχι πάρε τηλ να ρωτήσεις. Και εγώ πάντως για μετά νόμιζα ότι ήταν.

Να δω πως θα βάζω το χάπι κολπικά στην τουαλέτα της δουλειάς πρέπει να κάνω εξάσκηση στο σπίτι χαχαχαχα

Όχι salospir κ κορτιζόνη περίπου τρεις εβδομάδες νωρίτερα. Innohep outro prolutex από την ημέρα της ετ 

Γιατί δεν το βαζεις άλλη ώρα αφού σου είπε ένα την ημέρα; εκτός κι αν σου είπε πρωί 

On 3/17/2022 at 11:03 AM, marina_86 said:

Όχι όχι! Δεκαπέντε συνολικά. Οπότε υπολογίζω αν όχι αύριο, τότε μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα τα έχω!!! Πλησιάζει η ώρα της αλήθειας!!!! Χαχαχα

Κι εγώ σε αυτούς τους δύο θα πήγαινα αν ήμουν Αθήνα. Κούρτης κ Τσιριγώτης. Κατά καιρούς έχουν γράψει πολλά κορίτσια θετικά και για τον Σφακιανούδη, αν κ κάποιες διαφωνούν με ορισμένες μεθόδους του. Επίσης, στην Αθήνα είναι μία κλινική με μεγάλη ειδίκευση στη δωρεά, η οποία όμως δουλεύει κυρίως με εξωτερικό το Serum. Τέλος, πολύ θετικά έχω διαβάσει κ για έναν άλλον στην Αθήνα, τον Ψαθά (;). @MelissaRobert εκεί δεν είσαι εσύ; Σωστά το λέω; Με την ευκαιρία τι κάνεις εσύ γλυκούλα μου; Μέρες έχεις να μας κάνεις update! 

Γεια σας και πάλι. Εμένα με σύστησε στον Ψάθα μια καλή μου φίλη που μετά από 7 εξωσωματικές άλλου έμεινε έγκυος με την πρώτη φορά σ’αυτον. Επίσης έχει πολύ καλή φήμη. Δεν έχει πολύ χρόνο για σένα αλλά θα σου απαντήσει όλες τις ερωτήσεις που έχεις. Η 1η μου προσπάθεια δεν ήταν επιτυχής αλλά τον εμπιστεύομαι και ευελπιστώ πως την επόμενη  φορά τα αποτελέσματα θα είναι καλύτερα. Επίσης είναι πολύ γοητευτηκος:) όρκο δεν παίρνω για κανένα μέχρι να μείνω έγκυος τουλάχιστον!

8 minutes ago, MelissaRobert said:

Καλημέρα, τι ωραία που έλαβες τα αποτελέσματα του Ngs. Τώρα τουλάχιστον θα ξέρεις περισσότερα για το τι μπορεί να προκάλεσε τις προηγούμενες αποτυχίες και να το αντιμετωπίσεις κατάλληλα. Δεν σε φοβάμαι βέβαια εσένα τα ελέγχεις όλα και έτσι πρέπει. Marina οποτε τώρα περιμένεις ακόμα τα αποτελέσματα του Εra και μετά θα κανονίσετε τις επόμενες κινήσεις; Πριν πόσο καιρό έκανες τις εξετάσεις σου;  Διάβασα σήμερα τις προηγούμενες σελίδες και νιώθω ότι δεν έχω κάνει πολλά από τα πράγματα που εσείς έχετε κάνει. Τελικά έμαθα ότι δεν έχω κάνει τεστ για θυρεοειδή και τίποτα σχετικά με σίδερο, βιταμίνη d κτλ. Δεν θα έπρεπε να μας τα λένε αυτά οι γιατροί πριν κάνουμε έτ; Τα αποτελέσματα της υστεροσκοπησης που έκανα και του μοριακού ελέγχου ήταν καλά και στον επόμενο κύκλο θα έρθω Ελλάδα για 1 μέρα για το Era, Emma και Alice. Οποιαδήποτε συμβουλή ευπρόσδεκτη επειδή θέλω να πω ότι τουλάχιστον έχω κάνει τα πάντα όσον αφορά το ενδομήτριο και την φυσική μου κατάσταση. Μετά θα κάνω διάλειμμα από όλα για 1 μήνα να περάσω λίγο χρόνο με τον καλό μου επειδή τον έχω παραμελήσει. Νοιώθω ότι σκέφτομαι την εξωσωματική συνέχεια και δεν είναι υγιές. Όποτε τον Ιούνη η επόμενη προσπάθεια.

Επίσης, ποσά έμβρυα θα βάλεις στην επόμενη προσπάθεια; 

πρίν από 20 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Γραπτα αλλα προχειρα μου τα εδωσε...ισως θεωρει οτι τα ξερω απ εξω..αλλα που.......σαλοσπιρ κανονικα τα παιρνω απο την μερα προγεστερονης..κ τα ντερμεστιλ τωρα μου τα προσθεσε.. @Filli αααα αφου κ σενα μετα στα ειχε ξεκινησει δεν θα ναι λαθος.. @Chrussa1982 ενα γκλουπ! Και ετοιμη θα εισαι.μην το σκεφτεσαι καν! Κ ουτε υπνηλιες ουτε τπτ!!! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...