Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το σπέρμα πρέπει να είναι πολύ χάλια για να μην μπορεί να βρεθεί υγιές Κ να μην μπορεί να κάνει βλαστοκυστες. Κ αυτό θα φαινόταν στο σπερμοδιαγραμμα θα είχε χαμηλό αριθμό κακό κατακερματισμό κτλ κτλ  . Τα ωάρια παίζουν πάντα τον καθοριστικό ρόλο . 

Για αυτό δεν δίνουν τόσο βάση οι γιατροί; Είχα διαβάσει και από ξένα άρθρα ότι το σπέρμα επηρεάζει την ανάπτυξη μετά την 3η μέρα. 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

1 hour ago, marina_86 είπε:

Πήρα στο ιατρείο του... Μου είπε η γραμματέας ότι θα με πάρει με την πρώτη ευκαιρία. Λέω θα είναι σήμερα η πρώτη ευκαιρία ή από εβδομάδα; Λέει δεν ξέρω....

Καλέ πήρα! Και του ξαναπροωθησα κ το μέιλ για καλό κ για κακό! Για ποια με πέρασες;;; Χαχαχαχα Έχουμε μια παράδοση εδώ να υπηρετήσουμε!

Έπαιρνα κολπικά για 1,5 μήνα... Κλαψ

Α ενταξει! Ευτυχώς! Με τρομαξες  

πρίν από 23 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Λοιπόν..στη μαρίνα και την συμπεθέρα της και στην vik αρνούμαι να μιλήσω για την ώρα..μου έχουν πεταχτεί τα μάτια έξω να διαβάζω όλα αυτά που δεν τα καταλαβαίνω χαχαχα. Τη ngs και Νίκας και συκας και γαλακτοβακιλοι και βακτήρια και αντιβιωσεις και εγχύσεις και...και...και....τι είναι αυτά?? Γιατί δεν τα έκανα εγώ προληπτικά??? Θα αγχωθεις και η συμπεθέρα μου απαπαπα και μας θέλω οοοομμμμμ και ζενννν.

Αγάπες μου δεν ξέρω τι να σας πω γιατί δεν γνωρίζω και δεν θέλω να πετάξω καμία βλακεία..Μαρινάκι ελπίζω τα αποτελέσματα να είναι όντως καλά και να μπορέσεις να προχωρήσεις έστω και με σκληρή διαπραγμάτευση για το είδος κ τη δοσολογία της αντιβίωσης.

Πες τα ρε αγαπη μου γιατι ετοιμη ειμαι να μπω να τα ψαξω ενα ενα και να ακυρωσω την ετ μεχρι να τα κανω ολα να ειμαι σιγουρη! Με κατατρομαξαν! Ομμμμμμμμμμμμ

πρίν από 24 λεπτά , Fili είπε:

Χαχχαχαχαχα χα καθολου κουραστικη!!!! Αυτό το αυτόμαστίγωμα αχ αχ αχ η χορεύτρια θα λιποθυμησει!!!! Ας σοβαρεύω λιγάκι... Πολλά χρόνια σταθερά κιλά από 56-58.μετα από τους τόνους cyclacur τα τελευταία χρόνια είχα φτάσει μέχρι και  63. Νομίζω ότι φταίει διατροφή για τα τρία που έφυγαν τώρα κ η απουσία γλουτενης. Δε με νοιάζει όμως πραγματικά καθόλου. Ας πάνε όλα καλά να γεννήσουμε οοοοολες υγιέστατα παιδάκια και μετά διατροφή από @Viv37και γυμναστικουλα να στανιαρουμε

Ετσι οπως τα λες. Μετα θα μας στρωσω ολες. Τωρα τρωμεεεε! Αληθεια Φιλακι εχεις καθολου ανακατωσουρες και εμετους; Γενικα απο συμπτωματα εχεις τιποτα;

πρίν από 24 λεπτά , Fili είπε:

@Condios η αλήθεια είναι ότι ο καλουλης κούκλος μου είχε πει να κάτσω καλύτερα στα αβγά μου. Όχι ότι θα υπάρξει πρόβλημα. Αλλά προληπτικά και αποφυγή απροοπτων (δρόμος είναι αυτοκίνητα κτλ) Έτσι ξεκινήσαμε με γλυκάκι στο τιμόνι και διστακτικά εγώ όλο κ μεγάλωνα απόσταση. Απλά προσπαθώ να κάνω στάσεις και διανυκτερεύσεις στα μακρινά. 

Α ααααααα δε σας είπα. Καλουλης κούκλος μου έχει πει από την χμμμ νομίζω ένατη εβδομάδα ότι μπορώ να κάνω ότι θέλω. Νύχια μαλλιά κτλ κτλ. Χωρίς να τον ρωτήσω. Του ανέφερα ότι είχα σκοπό να τον ρωτήσω μετά το πρώτο τρίμηνο και γελούσε. Δεν τα έχω βάψει ακόμα γιατί όντως θέλω να περάσει το τρίμηνο και μετά ίσως καμια φυτικη. Για τα νύχια δε με πολύ νοιάζει. Ούτως ή άλλως με την αναρρίχηση σχεδόν πάντα αβαφα κα κοντά πολύ τα είχα. 

Σομπιτσα κ κουβέρτα. Τι όμορφη εικόνα. Με τον καλό σου να λαγό κοιμάται διπλ; σου ❤️❤️❤️❤️ πουφφφφφφ καρδούλες σκάνε στον αερα

Αληθεια; Ο δικος μου ειναι αυστηρος! Ειπε οχι για 9 μηνες αν ολα πανε καλα! (Το αν εγω το εβαλα, αυτος το ειπε με σιγουρια χαχα)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

1 ώρα πρίν, Fili είπε:

@Hope19 έφτασε η ώρα;;; καλώς να τα δεχτείς καλή μου, να γραπωθουν και να μείνουν και εμείς εδώ θα είμαστε για παρεουλα, ενθάρρυνση και θετική ενέργεια Οοοοοοοοοομμμμμμμμμμμ ❤️

Αχ @Filli μου σε ευχαριστώ...ποσο χρειαζομαι αυτο το ομμμμμμμ ❤️

• Μου αρέσει 1

@Viv37μου συμπτώματα σχετικά ηπια. Συχνοουρια που λίγο ευτυχώς έχει μειωθεί τελευταία, δυσκοιλιοτητα φουλ(εγώ που πήγαινα τρεις φορές τη μέρα τώρα ανά τρεις μέρες περίπου). Κούραση κ υπνηλία. Ιδίως μετά τις 4 - 5 σβήνω χχαχαχα. Στήθος αρκετά πρησμένο έως πολύ. Ρεψιμο και τελευταία βδομάδα εμετό το βράδυ. Αυταααα

1 ώρα πρίν, Viv37 είπε:

Τελεια!!!!!! Αντε μπραβο ρε αγαπη!

Θα σε παρει τηλ ο γιατρος σου; Δεν τον πηρες εσυ; Εισαι καλα; Εχεις πυρετο μηπως;;;;!!! Δε μας εχεις συνηθισει σε τετοια!

Το οτι βρεθηκε κατι ειναι θετικο. Τωρα θα το διοριωσετε και θα πανε ολα καλα. Ερχεται και η δικια σου η σειρα! 

Πλακωσε το κεφιρ και τα γιαουρτια με πετσα πουλακι! 

Αυτη την Τριτη;; Τελεια!!! Εισαι η πρωτη στη σειρα μετα η Χρυσα και μετα εγω δηλαδη. Κι εγω καπως ετσι αισθανομαι ειναι φυσιολογικο! Προσοχη με τις πολλες δουλειες γιατι η εντονη γυμναστικη δεν ειναι λαλη πριν την ετ.

Για τα κιλα σε καταλαβαινω απολυτα. Κι εγω εχω βαλει 5 απο το Νοεμβρη και χωρις ετ! Αλλα δεν ειναι ωρα τωρα νς ανησυχουμε γι αυτο. Ας κανουμε τα μωρακια μας και μετα εχω ανακαλυψει μετα απο ατελειωτη ερευνα μια σουπερ διατροφη που θα μας κανει κορμαρες :)♥️♥️♥️

Σημαιοφορος για τον μαρτιο κ φυγαμε!!!!! Χαχαχα....ε ναι για τα κιλα δεν μπορω να κανω κ αλλιως αλλα,δεν μπορω να με βλεπω στον καθρεφτη! Ας πετυχουμε τον στοχο μας και χαλαλι!! Αν και η γιατρος μου μολις τις ειπα ποσα εχω παρει γουρλωσε τα ματια...

1 hour ago, Fili είπε:

@Chrussa1982 μου νομίζω το έχουμε αναφέρει κατά καιρούς. Μην αγχώνεσαι με κορτιζόνη. Εγώ αλάτι βάζω κανονικά στα φαγητά και στις σαλάτες και δεν έχω κάνει καθόλου κατακράτηση ούτε κιλά. Είμαι δύο με τρία λιγότερα από όταν έκανα την ετ. :shock:

Ποσο τυχερη εισαι!!! Εγω με τη μυρωδια του αλατιου κ της ζαχαρης φουσκωνω..χαχαχαχ οχι οτι τα ελατωσα κιολας...

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 58 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Λοιπόν..στη μαρίνα και την συμπεθέρα της και στην vik αρνούμαι να μιλήσω για την ώρα..μου έχουν πεταχτεί τα μάτια έξω να διαβάζω όλα αυτά που δεν τα καταλαβαίνω χαχαχα. Τη ngs και Νίκας και συκας και γαλακτοβακιλοι και βακτήρια και αντιβιωσεις και εγχύσεις και...και...και....τι είναι αυτά?? Γιατί δεν τα έκανα εγώ προληπτικά??? Θα αγχωθεις και η συμπεθέρα μου απαπαπα και μας θέλω οοοομμμμμ και ζενννν.

Αγάπες μου δεν ξέρω τι να σας πω γιατί δεν γνωρίζω και δεν θέλω να πετάξω καμία βλακεία..Μαρινάκι ελπίζω τα αποτελέσματα να είναι όντως καλά και να μπορέσεις να προχωρήσεις έστω και με σκληρή διαπραγμάτευση για το είδος κ τη δοσολογία της αντιβίωσης.

Κ όμως χρυσά μου με όλη την αγάπη είναι πολύ σημαντική εξέταση ή οποία γίνεται στην υστεροσκοπηση παίρνοντας σου δείγμα 

Διότι αν η μήτρα έχει μικρόβια πολύ πάνω από το κανονικό δυστυχώς είναι αιτία μη εμφύτευσης εμβρύου ή ακόμα και αποβολή 

Στη. Υπογονιμότητα είναι από τα πρώτα που κοιτάνε 

πρίν από 20 λεπτά , Fili είπε:

Για πείτε γνώμη γιατί πραγματικά δε θυμάμαι αν το πήρα η όχι.. Τι είναι χειρότερο. Να πάρω δεύτερο salospir η να μην πάρω καθόλου σήμερα; 

Δεν κάνεις κ αντιπηκτικες ενέσεις; Αυτές νομίζω σε καλύπτουν έτσι κι αλλιώς σε μεγάλο βαθμό. Εγώ, δηλαδή, μάλλον δεν θα έπαιρνα. Τόσο καιρό παίρνεις στην τελική... 

• Μου αρέσει 1

10 minutes ago, marina_86 said:

Δεν κάνεις κ αντιπηκτικες ενέσεις; Αυτές νομίζω σε καλύπτουν έτσι κι αλλιώς σε μεγάλο βαθμό. Εγώ, δηλαδή, μάλλον δεν θα έπαιρνα. Τόσο καιρό παίρνεις στην τελική... 

Αχ ευχαριστώ ντοκτορ . Αυτό θα κάνω λοιπόν. Σε πήρε ακόμα ο γιατρός;

πρίν από 12 λεπτά , Ellidr είπε:

Κ όμως χρυσά μου με όλη την αγάπη είναι πολύ σημαντική εξέταση ή οποία γίνεται στην υστεροσκοπηση παίρνοντας σου δείγμα 

Διότι αν η μήτρα έχει μικρόβια πολύ πάνω από το κανονικό δυστυχώς είναι αιτία μη εμφύτευσης εμβρύου ή ακόμα και αποβολή 

Ο Κούρ δεν αξιολογεί καθόλου τα αποτελέσματα αυτής της εξέτασης. 

πρίν από 18 λεπτά , Hope19 είπε:

Σημαιοφορος για τον μαρτιο κ φυγαμε!!!!! Χαχαχα....ε ναι για τα κιλα δεν μπορω να κανω κ αλλιως αλλα,δεν μπορω να με βλεπω στον καθρεφτη! Ας πετυχουμε τον στοχο μας και χαλαλι!! Αν και η γιατρος μου μολις τις ειπα ποσα εχω παρει γουρλωσε τα ματια...

Ποσο τυχερη εισαι!!! Εγω με τη μυρωδια του αλατιου κ της ζαχαρης φουσκωνω..χαχαχαχ οχι οτι τα ελατωσα κιολας...

Χαχαχαχα θέα είσαι!!! Που να ελαττώσουμε/κόψουμε το τσιγάρο εκεί να δεις γλέντια!!

πρίν από 15 λεπτά , Ellidr είπε:

Δεν αντιλέγω σίγουρα είναι σημαντικές όλες οι εξετάσεις. Είδες τρελαίνομαι καμία φορά που δεν τα έχω κάνει. Είπα όμως να δείξω εμπιστοσύνη στον γιατρό μου που δεν μου ζήτησε κάτι επιπλέον. Θες επειδή είχα φυσιολογική σύλληψη, θες επειδή δεν έχω και πολλές προσπάθειες εξωσωματικής, θες η δωρεά που ποντάρει στο νεαρό, φρέσκο υγείες ωάριο; Είπα να χαλαρώσω και να αφεθω στα χέρια του. 

Ελπίζω να προχωράς και εσύ έχω καιρό να σε διαβάσω. Γιατί μπαίνω και δίπλα μη νομίζεις!!

πρίν από 12 λεπτά , Fili είπε:

Αχ ευχαριστώ ντοκτορ . Αυτό θα κάνω λοιπόν. 

Θα συμφωνήσω...εξάλλου κατά εμέ καλύτερα να παραλείψω μια δόση παρά να πάρω διπλή. 

Πολύ ζήλεψα τα συμπτώματα σου!! Ανυπομονώ να αρχίσω να ρευομαι χαχαχα. Μόνο την δυσκοιλιότητα δεν θέλω. Είμαι κ εγώ της κάθε μέρας χαχαχα. Ο άντρας μου λέει ότι δεν συμφερω στο κωλοχαρτο.

Καλά κορίτσια έχω πεθάνει στο γέλιο...ξύπνησε ο γλυκός μου και δείχνει την κοιλιά μου και λέει " εκεί θα φωλιάσουν τα μωράκια" και πιέζει με το δάχτυλο του την κοιλιά. Και του λέω "μετά αγάπη μου αυτά τώρα μιλάω με τις φιλενάδες μου" . 

• Μου αρέσει 4
  • Χαχα 2

Διαφημίσεις

1 hour ago, Chrussa1982 είπε:

Αχ άντε επιτέλους!! Να σε διαβάσουμε να ευφρανθεί η καρδιά μας!! Αλήθεια τι καλό μαγειρέψες; Εμείς πήγαμε σούπερ μάρκετ και αύριο θα πάω με συγκοινωνία 9 το πρωί Ιασώ και πίσω Πειραιά καλό μεσημέρι..οπότε πάμε οι δουλειές...θα περάσω από ένα βιβλιοπωλείο να πάρω κάνα βιβλίο για τις μέρες της αναμονής. Αν και κάτι μου λέει ότι εδώ θα ξημεροβραδιαζομαι παρέα σας. Άναψαμε σόμπα, καθόμαστε καναπέ, ο άντρας μου τον ψιλο πήρε κομματάκι και περιμένω να τελειώσει το πλυντήριο να απλώσω. Αυτά τα όμορφα...

Είμαι το αισχος το ίδιο,,,,ρύζι μπασμάτι με ανάμεικτα λαχανικά (τσιγαρισμενο σε βουτυρακι ,,,μην κράζετε) και για μένα έφτιαξα γαρίδες αλά κρεμ με ούζο και για το σύζυγο εψησα κοτομπουκιτσες,τις έφαγε με ρυζακι και σαλάτα λάχανο καρότο (δύο φορές που έφαγε γαρίδες κόντεψε να μετακομίσει μέσα στην τουαλέτα,,,τον πέθανα τον άνθρωπο αχαχαχχαχα) εγώ πάλι τζωακι ,,,, βλέπω μάστερ σεφ και θέλω να φάω και την οθόνη χαχαχαχα ,,,,

Ψυχιτσα ο γλυκός σου!!!!!!!!!!!!! Βράχος!!!! Μπράβο του

@Filli μου εφόσον νιώθεις οκ και προσέχεις και έχεις και το γλυκάκι παρέα που και που καλά κάνεις,,,τον αγαπώ τον κούκλο σου που σε θέλει αντίστοιχα κούκλα και σε αφήνει να τα βάψεις μαλλιά και νύχια. 

@Viv37 και συμπεθερα της ,,,ηρεμηστε καλέ και απολαύστε τις στιγμές τικ τακ τικ τακ χωρίς ρεψίματα,εμετούς, κοιλιτσες και άλλα,,, γιατί θα έρθουν θέλετε δε θέλετε , κανάτα δεν κάνατε ΟΛΑ αυτά τα "ένα σκασμό" που κάναμε ορισμένες. Είπαμε,,,η κάθε μία είναι μοναδική, και οργανισμος, και στιγμή, και γιατρός, και εμβρυακια,,, και οοοοοομμμμμμ γιατί θα με συγχισετε πάλι αχαχχαχαχαχα μετά θα σας πιάνει η υπνηλία και θα ροχαλιζετε και δε θα μας απαντάτε ,,, ωραία εικόνα όμως,,,,να τρέχει σαλακι καναπέ και να είσαι ρεκλα !!!!!!! 

Αν φάω μια σοκοφρετα φουντούκι τώρα θα ειμαι πολυ γουρούνι???????

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

πρίν από 46 λεπτά , Villi είπε:

Ο Κούρ δεν αξιολογεί καθόλου τα αποτελέσματα αυτής της εξέτασης. 

Καλώς 

Συμφωνώ ακολουθείτε το γιατρό σας 

Εγώ παρέθεσα τη γνώμη μου 

Σας φιλώ

• Μου αρέσει 2

πρίν από 22 λεπτά , Condios είπε:

Είμαι το αισχος το ίδιο,,,,ρύζι μπασμάτι με ανάμεικτα λαχανικά (τσιγαρισμενο σε βουτυρακι ,,,μην κράζετε) και για μένα έφτιαξα γαρίδες αλά κρεμ με ούζο και για το σύζυγο εψησα κοτομπουκιτσες,τις έφαγε με ρυζακι και σαλάτα λάχανο καρότο (δύο φορές που έφαγε γαρίδες κόντεψε να μετακομίσει μέσα στην τουαλέτα,,,τον πέθανα τον άνθρωπο αχαχαχχαχα) εγώ πάλι τζωακι ,,,, βλέπω μάστερ σεφ και θέλω να φάω και την οθόνη χαχαχαχα ,,,,

Ψυχιτσα ο γλυκός σου!!!!!!!!!!!!! Βράχος!!!! Μπράβο του

@Filli μου εφόσον νιώθεις οκ και προσέχεις και έχεις και το γλυκάκι παρέα που και που καλά κάνεις,,,τον αγαπώ τον κούκλο σου που σε θέλει αντίστοιχα κούκλα και σε αφήνει να τα βάψεις μαλλιά και νύχια. 

@Viv37 και συμπεθερα της ,,,ηρεμηστε καλέ και απολαύστε τις στιγμές τικ τακ τικ τακ χωρίς ρεψίματα,εμετούς, κοιλιτσες και άλλα,,, γιατί θα έρθουν θέλετε δε θέλετε , κανάτα δεν κάνατε ΟΛΑ αυτά τα "ένα σκασμό" που κάναμε ορισμένες. Είπαμε,,,η κάθε μία είναι μοναδική, και οργανισμος, και στιγμή, και γιατρός, και εμβρυακια,,, και οοοοοομμμμμμ γιατί θα με συγχισετε πάλι αχαχχαχαχαχα μετά θα σας πιάνει η υπνηλία και θα ροχαλιζετε και δε θα μας απαντάτε ,,, ωραία εικόνα όμως,,,,να τρέχει σαλακι καναπέ και να είσαι ρεκλα !!!!!!! 

Αν φάω μια σοκοφρετα φουντούκι τώρα θα ειμαι πολυ γουρούνι???????

Δεν έχω ριαξιον χαχαχαχα. Είσαι θεά!!! 

Το φαι σου καταρχήν υπέροχο. Βλέπεις συμφωνώ και επαυξάνω!! Και τρέχει το σαλακι από την λιγούρα και όχι την ρεκλα χαχαχα. Και φυσικά να φας σοκοφρετα να φύγει η γεύση της γαρίδας. Εμένα είχε κρυφτεί πίσω από τις φρυγανιές μια συσκευασία μπισκότα Μιράντα. Τακτοποιούσα τις διαβητικες γεροντιστικες αηδιες μου και τα είδα. Ε έκατσα και τα έκανα να!!! Τα βούτηξα κ σε Μερέντα. Είπαμε από αύριο θα βαράω προσοχή!! Για πες τώρα πια είναι μεγαλύτερη αηδία από τις 2 μας χαχαχα 

Υγ. Συμπεθέρα μη διαβάζεις..η Μελίνα πάλι που είναι κοιλιοδουλη δική μου κ αυτή ας εκφραστεί ελεύθερα!!

πρίν από 3 λεπτά , Fili είπε:

@Condios μου τρέχουν τα σάλια βραδιάτικα με το μενού σου. Μιαμ μιαμ μιαμ ❤️❤️❤️

Μας σακατεψε μιλάμε..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...