Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

@Chrussa1982 μου νομίζω το έχουμε αναφέρει κατά καιρούς. Μην αγχώνεσαι με κορτιζόνη. Εγώ αλάτι βάζω κανονικά στα φαγητά και στις σαλάτες και δεν έχω κάνει καθόλου κατακράτηση ούτε κιλά. Είμαι δύο με τρία λιγότερα από όταν έκανα την ετ. :shock:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 3 λεπτά , Fili είπε:

@Chrussa1982 μου νομίζω το έχουμε αναφέρει κατά καιρούς. Μην αγχώνεσαι με κορτιζόνη. Εγώ αλάτι βάζω κανονικά στα φαγητά και στις σαλάτες και δεν έχω κάνει καθόλου κατακράτηση ούτε κιλά. Είμαι δύο με τρία λιγότερα από όταν έκανα την ετ. :shock:

Φίλι μου εσύ είσαι θαύμα της φύσης, γενικά ..❤️

• Μου αρέσει 1

3 minutes ago, Villi said:

Φίλι μου εσύ είσαι θαύμα της φύσης, γενικά ..❤️

Ούτε καν... Γλυκούλα μου ❤️❤️❤️❤️ ασε που τωρα έχω σκαλώσει. Το πήρα το salospir η ξεχάστηκα με τα μηνύματα και δεν το πήρα; πφφφφφ

Λοιπόν..στη μαρίνα και την συμπεθέρα της και στην vik αρνούμαι να μιλήσω για την ώρα..μου έχουν πεταχτεί τα μάτια έξω να διαβάζω όλα αυτά που δεν τα καταλαβαίνω χαχαχα. Τη ngs και Νίκας και συκας και γαλακτοβακιλοι και βακτήρια και αντιβιωσεις και εγχύσεις και...και...και....τι είναι αυτά?? Γιατί δεν τα έκανα εγώ προληπτικά??? Θα αγχωθεις και η συμπεθέρα μου απαπαπα και μας θέλω οοοομμμμμ και ζενννν.

Αγάπες μου δεν ξέρω τι να σας πω γιατί δεν γνωρίζω και δεν θέλω να πετάξω καμία βλακεία..Μαρινάκι ελπίζω τα αποτελέσματα να είναι όντως καλά και να μπορέσεις να προχωρήσεις έστω και με σκληρή διαπραγμάτευση για το είδος κ τη δοσολογία της αντιβίωσης.

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

8 minutes ago, Villi said:

Εγω εφυγα απο Σφακ και πηγα στον Κουρ. Εντάξει καλός ειναι αλλα για εμενα καλός θα είναι μονο αυτος που θα με κανει μαμά, μέχρι τότε δεν εκθειάζω κανέναν, και για τον Σφακ νερό στο όνομα του έπινα κάποτε. Σφακ ή Παν εισαι; 

ημουν σε εναν συνεργατη τον κουμαν, στμφωνώ απολύτως αγάπη μου

3 minutes ago, Chrussa1982 said:

Λοιπόν..στη μαρίνα και την συμπεθέρα της και στην vik αρνούμαι να μιλήσω για την ώρα..μου έχουν πεταχτεί τα μάτια έξω να διαβάζω όλα αυτά που δεν τα καταλαβαίνω χαχαχα. Τη ngs και Νίκας και συκας και γαλακτοβακιλοι και βακτήρια και αντιβιωσεις και εγχύσεις και...και...και....τι είναι αυτά?? Γιατί δεν τα έκανα εγώ προληπτικά??? Θα αγχωθεις και η συμπεθέρα μου απαπαπα και μας θέλω οοοομμμμμ και ζενννν.

Αγάπες μου δεν ξέρω τι να σας πω γιατί δεν γνωρίζω και δεν θέλω να πετάξω καμία βλακεία..Μαρινάκι ελπίζω τα αποτελέσματα να είναι όντως καλά και να μπορέσεις να προχωρήσεις έστω και με σκληρή διαπραγμάτευση για το είδος κ τη δοσολογία της αντιβίωσης.

ναι ναι καθε μερα!4.000 d3 fix

• Μου αρέσει 1

xu6xp2.png

Διαφημίσεις

Ένα φαι πήγα να φτιάξω και βρήκα 4 σελίδες ,,,, αχαχαχχαχαχα....

Ξεκινάω το πάπλωμα εγώ τώρα,,,

@Hope19 με το καλό να τα δεχτείς τα μωράκια σου τα τυχερά θα ευχηθώ!!!!! Ανοίγεις το κλείσιμο του Μάρτη μας ,,,με τη @Viv37 που το κάνει πραγματικό κλείσιμο και έχει εξωγήινες απορίες ωσάν τη δοτρια της χαχαχαχαχα (άσε τις επιτροπές εσύ τώρα που τις θυμήθηκες ενώ πας για γέννα που λέει ο λόγος & άσε το γιατρό να σου δώσει την προγεστερόνη που θέλει)  και τη @Chrussa1982 μας που θα κρατάει τα μποσικα των δυο σας στη μέση!!!!! Και επειδή είπες για τσιγάρο αγαπημένη,αφού έφαγα ένα ντερλικα έβαλα και το κρασάκι μου ,,,τα 3 μπουφάν μου και βγήκα να απολαύσω και ένα τσιγαρακι καθότι Παρασκευούλαααααααααααα ... Όσο για τις αηδιες που ψωνισες είναι για καλό,,,όλα για καλό οπότε συνδύασε τα λίγο με κάτι νόστιμο και θα κατέβουν !!!!! 

@Fili πόσο respect αυτός ο αγαπουλης σου πια!?! Όσο μπορείς ναι ειδικά στο πρώτο τρίμηνο κακώς σε αφήνει κιόλας ο γιατρός να ταξιδεύεις αλλά οκ,,,οοοοομμμμμμμ και όλα θα πάνε καλά. 

@Villi μου αγαπημένη πόσο ταλαιπωρημένο πλασματακι είσαι και εσύ!!!! Πάμε για τα καλύτερα όμως πλέον και αυτό να κοιτάς και να ονειρεύεσαι!!!!! 

@marina_86 κακό πολύ δεν το λες το αποτέλεσμα,,,λίγο σπρώξιμο θες μόνο θα πω εγώ απ'όσα κατάλαβα , ελπιζω να πέσω μέσα και να γλυτώσεις τις πολλές αντιβιωσεις,,,και ειδικά τις εγχύσεις 

@Rafaelatarzan περιμένουμε νέα για το πάρτι του κοκοβιου σου του κουκλακιου ναι!!!!????? Να τη χαίρεσαι μανάρι μου την κορακλα σου. 

@MELINASP που είσαι??????? 

@chitaneta πόσο οξυγόνο και οοοομμμμμ κανεις στας εξοχας????? 

Η φάση απόψε είναι καναπές και απόλαυση μαζί σας !!!!!! Πυτζάμα πάρτι φυσικά !!!!

• Μου αρέσει 6

πρίν από 6 λεπτά , Fili είπε:

Μανάρι μου το ξέρω μου τα έχετε πει όλες σας. Δεν θέλω να γίνομαι κουραστική έχει σκαλωσει ο εγκέφαλος μου.  Πες τώρα πώς κατάφερες και έχασες τα κιλά!!!

πρίν από 7 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Μην μου μιλάς, σου μιλάω εγώ! Χαχαχα. Σιγά και εμείς που τα κάναμε σωθηκαμε...όπως βλεπεις

• Χαχα 5

πρίν από 6 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Μανάρι μου το ξέρω μου τα έχετε πει όλες σας. Δεν θέλω να γίνομαι κουραστική έχει σκαλωσει ο εγκέφαλος μου.  Πες τώρα πώς κατάφερες και έχασες τα κιλά!!!

Εσύ γιατι ρωτάς; Αν χάσεις κιλά θα σε κυνηγάει ο Κουρ να σε δείρει :D

• Χαχα 5

πρίν από 6 λεπτά , Condios είπε:

Ένα φαι πήγα να φτιάξω και βρήκα 4 σελίδες ,,,, αχαχαχχαχαχα....

Ξεκινάω το πάπλωμα εγώ τώρα,,,

@Hope19 με το καλό να τα δεχτείς τα μωράκια σου τα τυχερά θα ευχηθώ!!!!! Ανοίγεις το κλείσιμο του Μάρτη μας ,,,με τη @Viv37 που το κάνει πραγματικό κλείσιμο και έχει εξωγήινες απορίες ωσάν τη δοτρια της χαχαχαχαχα (άσε τις επιτροπές εσύ τώρα που τις θυμήθηκες ενώ πας για γέννα που λέει ο λόγος & άσε το γιατρό να σου δώσει την προγεστερόνη που θέλει)  και τη @Chrussa1982 μας που θα κρατάει τα μποσικα των δυο σας στη μέση!!!!! Και επειδή είπες για τσιγάρο αγαπημένη,αφού έφαγα ένα ντερλικα έβαλα και το κρασάκι μου ,,,τα 3 μπουφάν μου και βγήκα να απολαύσω και ένα τσιγαρακι καθότι Παρασκευούλαααααααααααα ... Όσο για τις αηδιες που ψωνισες είναι για καλό,,,όλα για καλό οπότε συνδύασε τα λίγο με κάτι νόστιμο και θα κατέβουν !!!!! 

@Fili πόσο respect αυτός ο αγαπουλης σου πια!?! Όσο μπορείς ναι ειδικά στο πρώτο τρίμηνο κακώς σε αφήνει κιόλας ο γιατρός να ταξιδεύεις αλλά οκ,,,οοοοομμμμμμμ και όλα θα πάνε καλά. 

@Villi μου αγαπημένη πόσο ταλαιπωρημένο πλασματακι είσαι και εσύ!!!! Πάμε για τα καλύτερα όμως πλέον και αυτό να κοιτάς και να ονειρεύεσαι!!!!! 

@marina_86 κακό πολύ δεν το λες το αποτέλεσμα,,,λίγο σπρώξιμο θες μόνο θα πω εγώ απ'όσα κατάλαβα , ελπιζω να πέσω μέσα και να γλυτώσεις τις πολλές αντιβιωσεις,,,και ειδικά τις εγχύσεις 

@Rafaelatarzan περιμένουμε νέα για το πάρτι του κοκοβιου σου του κουκλακιου ναι!!!!????? Να τη χαίρεσαι μανάρι μου την κορακλα σου. 

@MELINASP που είσαι??????? 

@chitaneta πόσο οξυγόνο και οοοομμμμμ κανεις στας εξοχας????? 

Η φάση απόψε είναι καναπές και απόλαυση μαζί σας !!!!!! Πυτζάμα πάρτι φυσικά !!!!

Αχ άντε επιτέλους!! Να σε διαβάσουμε να ευφρανθεί η καρδιά μας!! Αλήθεια τι καλό μαγειρέψες; Εμείς πήγαμε σούπερ μάρκετ και αύριο θα πάω με συγκοινωνία 9 το πρωί Ιασώ και πίσω Πειραιά καλό μεσημέρι..οπότε πάμε οι δουλειές...θα περάσω από ένα βιβλιοπωλείο να πάρω κάνα βιβλίο για τις μέρες της αναμονής. Αν και κάτι μου λέει ότι εδώ θα ξημεροβραδιαζομαι παρέα σας. Άναψαμε σόμπα, καθόμαστε καναπέ, ο άντρας μου τον ψιλο πήρε κομματάκι και περιμένω να τελειώσει το πλυντήριο να απλώσω. Αυτά τα όμορφα...

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

5 minutes ago, Chrussa1982 said:

Χαχχαχαχαχα χα καθολου κουραστικη!!!! Αυτό το αυτόμαστίγωμα αχ αχ αχ η χορεύτρια θα λιποθυμησει!!!! Ας σοβαρεύω λιγάκι... Πολλά χρόνια σταθερά κιλά από 56-58.μετα από τους τόνους cyclacur τα τελευταία χρόνια είχα φτάσει μέχρι και  63. Νομίζω ότι φταίει διατροφή για τα τρία που έφυγαν τώρα κ η απουσία γλουτενης. Δε με νοιάζει όμως πραγματικά καθόλου. Ας πάνε όλα καλά να γεννήσουμε οοοοολες υγιέστατα παιδάκια και μετά διατροφή από @Viv37και γυμναστικουλα να στανιαρουμε

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , Villi είπε:

Εσύ γιατι ρωτάς; Αν χάσεις κιλά θα σε κυνηγάει ο Κουρ να σε δείρει :D

Χαχαχαχαχα. Ρωτάω για να είμαι μια κομψή έγκυος σαν τη φίλη μας. Θα είμαι με τη ρίζα μέχρι το λαιμό ας είμαι τουλάχιστον σικατη χαχαχα.

• Χαχα 5

@Condios η αλήθεια είναι ότι ο καλουλης κούκλος μου είχε πει να κάτσω καλύτερα στα αβγά μου. Όχι ότι θα υπάρξει πρόβλημα. Αλλά προληπτικά και αποφυγή απροοπτων (δρόμος είναι αυτοκίνητα κτλ) Έτσι ξεκινήσαμε με γλυκάκι στο τιμόνι και διστακτικά εγώ όλο κ μεγάλωνα απόσταση. Απλά προσπαθώ να κάνω στάσεις και διανυκτερεύσεις στα μακρινά. 

4 minutes ago, Chrussa1982 said:

Χαχαχαχαχα. Ρωτάω για να είμαι μια κομψή έγκυος σαν τη φίλη μας. Θα είμαι με τη ρίζα μέχρι το λαιμό ας είμαι τουλάχιστον σικατη χαχαχα.

Α ααααααα δε σας είπα. Καλουλης κούκλος μου έχει πει από την χμμμ νομίζω ένατη εβδομάδα ότι μπορώ να κάνω ότι θέλω. Νύχια μαλλιά κτλ κτλ. Χωρίς να τον ρωτήσω. Του ανέφερα ότι είχα σκοπό να τον ρωτήσω μετά το πρώτο τρίμηνο και γελούσε. Δεν τα έχω βάψει ακόμα γιατί όντως θέλω να περάσει το τρίμηνο και μετά ίσως καμια φυτικη. Για τα νύχια δε με πολύ νοιάζει. Ούτως ή άλλως με την αναρρίχηση σχεδόν πάντα αβαφα κα κοντά πολύ τα είχα. 

Σομπιτσα κ κουβέρτα. Τι όμορφη εικόνα. Με τον καλό σου να λαγό κοιμάται διπλ; σου ❤️❤️❤️❤️ πουφφφφφφ καρδούλες σκάνε στον αερα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Fili είπε:

Χαχχαχαχαχα χα καθολου κουραστικη!!!! Αυτό το αυτόμαστίγωμα αχ αχ αχ η χορεύτρια θα λιποθυμησει!!!! Ας σοβαρεύω λιγάκι... Πολλά χρόνια σταθερά κιλά από 56-58.μετα από τους τόνους cyclacur τα τελευταία χρόνια είχα φτάσει μέχρι και  63. Νομίζω ότι φταίει διατροφή για τα τρία που έφυγαν τώρα κ η απουσία γλουτενης. Δε με νοιάζει όμως πραγματικά καθόλου. Ας πάνε όλα καλά να γεννήσουμε οοοοολες υγιέστατα παιδάκια και μετά διατροφή από @Viv37και γυμναστικουλα να στανιαρουμε

Από 53 μια ζωή 61 σε τρία χρόνια. Μια ζωή αγωνιζόμουν να είμαι πάνω από 50 για να μη φαίνομαι πολύ αδύνατη...χαχαχα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...