Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , Villi είπε:

Εγω εχω κανει μονο ένα ngs.. κάκιστο ηταν. Και μικρόβια και 0% γαλακτοβακιλοι. 20/9 ηταν η τελευταία μου έγχυση και ένα μήνα μετα εκανα το ngs. Απο τον Νοέμβριο μέχρι σημερα δεν έχει περάσει μερα που δεν εχω πάρει προβιοτικό, και απο το στόμα και κολπικά. Το κακό ειναι οτι ο Κουρ δεν την πιστεύει αυτη την εξέταση και δεν την εχω επαναλάβει. Πιστεύεις εχω καμία πιθανότητα να έφτιαξε το σκηνικό; Εσύ ανάκαμπτες σε δυο μήνες είπες αλλά μήπως είσαι η εξαίρεση ;

Δεν ξέρω πραγματικά. Εγώ νόμιζα ότι από 0 που είχα θα στρώσουν μετά από κάνα χρόνο. Γνώρισα κοπελα στον π@ντο που έκανε 11 ngs για 1,5 χρόνο μέχρι να φτιάξει. Αλλά έκανε και ωοληψιες συνέχεια σε φυσικούς παράλληλα άρα σιγουρα μετά θα έπαιρνε αντιβιωσεις κάθε μήνα. Το κακό είναι ότι οι γιατροί συχνα ξεχνούν να σου πουν ότι με τα πολλά φαρμακα πρέπει παράλληλα να παίρνεις και προβιοτικα 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

6 minutes ago, marina_86 said:

Για της Θεσσαλονίκης έλεγα...

Είπα κ εγώωωωω

18 minutes ago, Villi said:

Γιατι δεν παίρνεις το γιατρό στο κινητο του; Θα σκάσουμε … και μια ερώτηση, προβιοτικά υποθετα δεν έβαζες τωρα; 

Αγάπη μου λυπάμαι που ταλαιπωρείσαι;; Πόσες εγχυσεις είχες κάνει; έπαιρνες και απο στόμα αντιβίωση;

xu6xp2.png

@Viv37μου μη μου αγχώνεσαι τζάμπα κορίτσι μου όμορφο. Κάθε γιατρός χρησιμοποιεί διαφορετικά από ότι κατάλαβα τα φάρμακα. Άλλοι από πριν άλλοι μετά, άλλοι κρέμες άλλοι χάπια, διαφορετικες εξετάσεις. ΣΤΟΠ Εμείς εδώ χαλαρά η μία με την άλλη χέρι χέρι με πολύ θετική ενέργεια και ο οοοοοοοοοοομμμμμμ ❤️❤️ έχε εμπιστοσύνη στο γιατρό σου και ότι θέλεις ΡΏΤΗΣΕ τον. Δε σου κάνει χάρη. Τον πληρώνεις και μέρος  της δουλειάς του ειναι κα να σου απαντά ❤️ και να σου εξηγεί ❤️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 54 λεπτά , marina_86 είπε:

Κορίτσια έχω νέα! Μόλις παρέλαβα ngs. Δεν έχω καταλάβει τίποτα!!!! Χαχαχαχα Λογικά θα με πάρει τηλ ο γιατρός μου ή σήμερα ή τη Δευτέρα. Λοιπόν: 

Λέει ότι έχω dysbiosis αλλά ότι δεν βρέθηκαν είδη βακτηρίων που δημιουργούν χρόνια ενδομητριτιδα ή σεξουαλικώς μεταδιδόμενη ασθένεια. Η disbiosis είναι λέει διατάραξη των υπαρχόντων μικροβίων που μπορεί να οδηγεί σε αποτυχία εμφύτευσης. Συγκεκριμένα μου βρίσκει:

77% γαλακτοβακιλλους (χαμηλά Ε;)

16% ένα κάτι που λέγεται  micrococcaceae 

Και 3 άλλα πάλι ακαταλαβιστικα από 1%. 

Εγώ καταλαβαίνω ότι κάτι έχω κ κάτι θα χρειαστώ σε αντιβίωση αλλά μάλλον δεν είναι τόσο σοβαρό. Δεν με έχει δηλαδή στην 1η κατηγορία που είναι η πιο δυσκολη που λέγεται pathogenic bacteria. Με έχει στη δεύτερη, στα disbiotic bacteria. Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να πλακωσω προβιοτικα γιατί χαλάρωσα τελευταία!!!

Καλά θα σας πω κ νεότερα όταν μιλήσω με γιατρό. @anoulious καταλαβαίνεις τίποτα; Από τα χείλη σου κρεμομαι! Χαχαχα

Φαντάζομαι την @Chrussa1982 να το διαβάζει και να είναι με φάτσα απορίας τύπου WTF;;;; Χαχαχαχαχαχα

Τελεια!!!!!! Αντε μπραβο ρε αγαπη!

Θα σε παρει τηλ ο γιατρος σου; Δεν τον πηρες εσυ; Εισαι καλα; Εχεις πυρετο μηπως;;;;!!! Δε μας εχεις συνηθισει σε τετοια!

Το οτι βρεθηκε κατι ειναι θετικο. Τωρα θα το διοριωσετε και θα πανε ολα καλα. Ερχεται και η δικια σου η σειρα! 

Πλακωσε το κεφιρ και τα γιαουρτια με πετσα πουλακι! 

πρίν από 50 λεπτά , Hope19 είπε:

Αχ κοριτσια μου πλησιαζει κ η ωρα μου.ξεκινησα χτες προγεστερονη κ την τριτη παω για εμβρυομεταφορα ...ξεσηκωνω το σπιτι για αντεξει καμια εβδομαδα και περιμενω κ την μανουλα να ανεβει απο Αθηνα για να με εχει σαν μωρο! Η ψυχολογια μου αναμεικτη δεν σας κρυβω..ισως να ναι αμυνα για το χειροτερο... ίσως απο την Τριτη και μετα να το πιστεψω πιο πολυ! Τα κιλα που εχω βαλει απο τον νοεμβριο την προηγουμενη δλδ εμβρυομεταφορα? 7 + 3 τωρα σε δεκα μερες..=10! Ολα με επηρεαζουν.... Και το τσιγαρο ακομα να το κοψω .εσυ @Chrussa1982 πως πας με αυτο το θεμα? 

Αυτη την Τριτη;; Τελεια!!! Εισαι η πρωτη στη σειρα μετα η Χρυσα και μετα εγω δηλαδη. Κι εγω καπως ετσι αισθανομαι ειναι φυσιολογικο! Προσοχη με τις πολλες δουλειες γιατι η εντονη γυμναστικη δεν ειναι λαλη πριν την ετ.

Για τα κιλα σε καταλαβαινω απολυτα. Κι εγω εχω βαλει 5 απο το Νοεμβρη και χωρις ετ! Αλλα δεν ειναι ωρα τωρα νς ανησυχουμε γι αυτο. Ας κανουμε τα μωρακια μας και μετα εχω ανακαλυψει μετα απο ατελειωτη ερευνα μια σουπερ διατροφη που θα μας κανει κορμαρες :)♥️♥️♥️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , mominthemaking είπε:

Είπα κ εγώωωωω

Αγάπη μου λυπάμαι που ταλαιπωρείσαι;; Πόσες εγχυσεις είχες κάνει; έπαιρνες και απο στόμα αντιβίωση;

Τα πάντα όλα.. είχα αρρωστήσει, μη με ρωτάς αριθμό δυόμιση χρονια συνέχεια, εχω χάσει τον αριθμό 

• Λυπημένη/-ος 2

Διαφημίσεις

4 minutes ago, Villi said:

Τα πάντα όλα.. είχα αρρωστήσει, μη με ρωτάς αριθμό δυόμιση χρονια συνέχεια, εχω χάσει τον αριθμό 

Αχ μαναράκι μου πόσο ταλαιπωρία....γιατί τόσο πολύ; είχες κάνει Νικα;

xu6xp2.png

πρίν από 4 λεπτά , mominthemaking είπε:

Αχ μαναράκι μου πόσο ταλαιπωρία....γιατί τόσο πολύ; είχες κάνει Νικα;

Πολλές φορές εκανα νίκα, επιμονη φλεγμονή, αλλα και όταν ο νικάς βγήκε οκ και δεν υπήρχε πλέον φλεγμονή σε δυο ετ πηρα κουλούρα. 

3 minutes ago, Villi said:

Πολλές φορές εκανα νίκα, επιμονη φλεγμονή, αλλα και όταν ο νικάς βγήκε οκ και δεν υπήρχε πλέον φλεγμονή σε δυο ετ πηρα κουλούρα. 

λυπαμαι τοσο πολύ..φιλη μου μετα απο καθαρο νικα 2 ετ αρνητικο μετα φουλ προβιοτικα κανα τριμηνο και κεφιρ και τωρα γεννάει! Θα τα καταφέρουμε!

• Μου αρέσει 1

xu6xp2.png

1 hour ago, Hope19 είπε:

Αχ κοριτσια μου πλησιαζει κ η ωρα μου.ξεκινησα χτες προγεστερονη κ την τριτη παω για εμβρυομεταφορα ...ξεσηκωνω το σπιτι για αντεξει καμια εβδομαδα και περιμενω κ την μανουλα να ανεβει απο Αθηνα για να με εχει σαν μωρο! Η ψυχολογια μου αναμεικτη δεν σας κρυβω..ισως να ναι αμυνα για το χειροτερο... ίσως απο την Τριτη και μετα να το πιστεψω πιο πολυ! Τα κιλα που εχω βαλει απο τον νοεμβριο την προηγουμενη δλδ εμβρυομεταφορα? 7 + 3 τωρα σε δεκα μερες..=10! Ολα με επηρεαζουν.... Και το τσιγαρο ακομα να το κοψω .εσυ @Chrussa1982 πως πας με αυτο το θεμα? 

Καλή επιτυχία αγάπη μου. Έχω και εγώ τα ίδια ανάμεικτα συναισθήματα .το θέλω σαν τρελή .το φοβάμαι όμως και πολύ .με το σπίτι ενώ έλεγα θα κάνω γενική , αύριο δουλεύει ο συζυξ οπότε θα το κάνω σταδιακά λίγο λίγο μέχρι την Πέμπτη..πως πάω με το τσιγάρο ε;; Σκατουλες...μισό πακέτο ημερησίως τις τελευταίες 2 μέρες. Το ποσό ντρέπομαι και το ποσό με βρίζω δεν φαντάζεσαι..

Βρε κουτσομπολες γκλωσσοκοπανες ..πάω να διαβάσω τα άπειρα που έχετε γράψει και επανέρχομαι...

πρίν από 44 λεπτά , mominthemaking είπε:

γλυκούλα τί πήρες και ανέβηκε τόσο μπαμ;;;εγω τωρα εκανα επαναληψη μετα απο ενα μηνα με λεκαλσιφ αμπουλες

Καλώς την!!! Μου είχε δώσει λεκαλσιφ αμπούλες. Ούτε εγώ δεν το πιστεύω πόσο ανέβηκε!! Μήπως ξέρεις κανένα σκεύασμα για συντήρηση; Γιατί η ενδοκρινολόγος μου είναι για κλωτσιές .

πρίν από 8 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Καλή επιτυχία αγάπη μου. Έχω και εγώ τα ίδια ανάμεικτα συναισθήματα .το θέλω σαν τρελή .το φοβάμαι όμως και πολύ .με το σπίτι ενώ έλεγα θα κάνω γενική , αύριο δουλεύει ο συζυξ οπότε θα το κάνω σταδιακά λίγο λίγο μέχρι την Πέμπτη..πως πάω με το τσιγάρο ε;; Σκατουλες...μισό πακέτο ημερησίως τις τελευταίες 2 μέρες. Το ποσό ντρέπομαι και το ποσό με βρίζω δεν φαντάζεσαι..

Βρε κουτσομπολες γκλωσσοκοπανες ..πάω να διαβάσω τα άπειρα που έχετε γράψει και επανέρχομαι...

Αχ αυτό τι τσιγάρο, η μία και μόνη μου εξάρτηση και δεν κόβεται η άτιμη. Καπνό εγώ. Όλο μου το στρες εκεί τι βγάζω. Σκέψου δεν πίνω ούτε καφε εγώ...

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

πρίν από 37 λεπτά , Viv37 είπε:

Εμενα ειπε μονο για την prolutex μετα. Μηπως χρειαζομαι κ εγω κορτιζονη αραγε; Ευχομαι να ξερει τι κανει...

Αγάπη μου!!! Μόνο προλουτεξ κ τπτ άλλο? Μην αγχώνεσαι εγώ ξενέρωσα με την κορτιζόνη..πάει το γλυκάκι..πάει το αλατακι..πήγα σούπερ μάρκετ κ πήρα ένα κάρο αηδιες..δημητριακά άχυρα χαχαχαχα, ψωμί ολικής, μιλνερ τυράκι και πολλά πολλά αυγά..δεν με λυπαται κάνεις!! 

Ξέρει βρε τι κάνει ο γιατρός σου. Με τέτοια τούρμπο δοτρια τι άλλο να σου δώσει??

πρίν από 5 λεπτά , vik80 είπε:

Αχ αυτό τι τσιγάρο, η μία και μόνη μου εξάρτηση και δεν κόβεται η άτιμη. Καπνό εγώ. Όλο μου το στρες εκεί τι βγάζω. Σκέψου δεν πίνω ούτε καφε εγώ...

Ωχ και εσύ τα χάλια μου έχεις ε;; Εγώ πίνω καφέ και μάλιστα πολύ .λοιπόν άκου..είπα του Κουρ .ότι καπνίζω. Μου είπε ότι την ζημιά την έχω ήδη κάνει. Με θέλει χαλαρή έστω κ αν κάνω κανένα τσιγαρακι. Κ εγώ αμέσως το μετέφρασα στο κεφάλι μου ότι μπορώ να καπνίζω αβερτα. Προσπάθησα αλλά δεν....δεν....δεν....

Αύριο όμως που ξεκινάω επίσημα και την προγεστερόνη είπα θα κάνω λίγα. Για να δω..τι να πω πια είμαι αξία της μοίρας μου. Αλλά έχω πολλά πολλά προβλήματα και ξεσπάω εκει

πρίν από 19 λεπτά , mominthemaking είπε:

λυπαμαι τοσο πολύ..φιλη μου μετα απο καθαρο νικα 2 ετ αρνητικο μετα φουλ προβιοτικα κανα τριμηνο και κεφιρ και τωρα γεννάει! Θα τα καταφέρουμε!

Σε ποιο γιατρό εισαι ; Δεν θυμάμαι 

9 minutes ago, Chrussa1982 said:

Καλώς την!!! Μου είχε δώσει λεκαλσιφ αμπούλες. Ούτε εγώ δεν το πιστεύω πόσο ανέβηκε!! Μήπως ξέρεις κανένα σκεύασμα για συντήρηση; Γιατί η ενδοκρινολόγος μου είναι για κλωτσιές .

με το καλό αγάπη μου να τα υποδεχτείς!!!!Πόσες φορές την εβδομάδα έπαιρνες;;;

Λοιπον για συντηρηση 4.000 d3 fix

3 minutes ago, Villi said:

Σε ποιο γιατρό εισαι ; Δεν θυμάμαι 

ξεεερω γω...ημουν στο γεν αλλα θα κανω εκει μια τελευταια μεταφορα και αν δεν, θα αλλαξω κεντρο και γιατρο..πηγα στον πετρογιαννη και ειχα μια πολυ καλη αντιμετωπιση..εσυ κοπελα μου που πηγες τωρα;

• Ευχαριστώ 1

xu6xp2.png

πρίν από 4 λεπτά , mominthemaking είπε:

Έπαιρνα 2 φορές την εβδομάδα. Μου είχε πει να διαλύω την αμπούλα σε μια κουταλιά νεράκι. Από ότι είδες κάνει δουλίτσα. 

Για συντήρηση θέλει κάθε μέρα?

πρίν από 33 λεπτά , Viv37 είπε:

Τελεια!!!!!! Αντε μπραβο ρε αγαπη!

Θα σε παρει τηλ ο γιατρος σου; Δεν τον πηρες εσυ; Εισαι καλα; Εχεις πυρετο μηπως;;;;!!! Δε μας εχεις συνηθισει σε τετοια!

Το οτι βρεθηκε κατι ειναι θετικο. Τωρα θα το διοριωσετε και θα πανε ολα καλα. Ερχεται και η δικια σου η σειρα! 

Πλακωσε το κεφιρ και τα γιαουρτια με πετσα πουλακι! 

Αυτη την Τριτη;; Τελεια!!! Εισαι η πρωτη στη σειρα μετα η Χρυσα και μετα εγω δηλαδη. Κι εγω καπως ετσι αισθανομαι ειναι φυσιολογικο! Προσοχη με τις πολλες δουλειες γιατι η εντονη γυμναστικη δεν ειναι λαλη πριν την ετ.

Για τα κιλα σε καταλαβαινω απολυτα. Κι εγω εχω βαλει 5 απο το Νοεμβρη και χωρις ετ! Αλλα δεν ειναι ωρα τωρα νς ανησυχουμε γι αυτο. Ας κανουμε τα μωρακια μας και μετα εχω ανακαλυψει μετα απο ατελειωτη ερευνα μια σουπερ διατροφη που θα μας κανει κορμαρες :)♥️♥️♥️

Εσύ ξεκινά να βγαλεις πλάνο διατροφής για ετ και άσε τα υπόλοιπα χαχαχαχα .

πρίν από 8 λεπτά , mominthemaking είπε:

ξεεερω γω...ημουν στο γεν αλλα θα κανω εκει μια τελευταια μεταφορα και αν δεν, θα αλλαξω κεντρο και γιατρο..πηγα στον πετρογιαννη και ειχα μια πολυ καλη αντιμετωπιση..εσυ κοπελα μου που πηγες τωρα;

Εγω εφυγα απο Σφακ και πηγα στον Κουρ. Εντάξει καλός ειναι αλλα για εμενα καλός θα είναι μονο αυτος που θα με κανει μαμά, μέχρι τότε δεν εκθειάζω κανέναν, και για τον Σφακ νερό στο όνομα του έπινα κάποτε. Σφακ ή Παν εισαι; 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...