Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

@Hope19 έφτασε η ώρα;;; καλώς να τα δεχτείς καλή μου, να γραπωθουν και να μείνουν και εμείς εδώ θα είμαστε για παρεουλα, ενθάρρυνση και θετική ενέργεια Οοοοοοοοοομμμμμμμμμμμ ❤️

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 5 λεπτά , vik80 είπε:

Έχω κάνει 5 ngs. Επειδή είχα ρωτήσει πολύ για αυτό, θα σου πω (χωρίς να θέλω να σε επηρεασω)την εμπειρία μου. Οι αντιβιωσεις κάθε είδους και οι εγχυσεις αντιβιωσης τα ρημαζουν τα καλά μικρόβια μαζί με τα κακά. Είχα 97% γαλακτοβακιλλους σαν οργανισμος, μετά από αντιβιωσεις πήγε 0%. Σταμάτησα τις αντιβιωσεις, άφησα τον οργανισμό μου να κάνει τη δουλειά του μόνο με προβιοτικα, σε λίγο λιγότερο από 2 μηνες έγινε 97% πάλι. Τα συμπεράσματα δικά σου. Τα προβιοτικα τα συνέχισα και μετά τα ngs πάντα μέχρι πριν τις εμβρυομεταφορες

Πω! Πρέπει να ετοιμαστώ για σκληρές διαπραγματεύσεις. Κοίτα, την αντιβίωση από το στόμα για κάποιον λόγο δεν τη φοβάμαι τόσο. Ελεγχόμενα βέβαια, όχι για μήνες. Αυτές οι εγχύσεις όμως εδώ μου κάθονται!!!

πρίν από 40 λεπτά , marina_86 είπε:

Κορίτσια έχω νέα! Μόλις παρέλαβα ngs. Δεν έχω καταλάβει τίποτα!!!! Χαχαχαχα Λογικά θα με πάρει τηλ ο γιατρός μου ή σήμερα ή τη Δευτέρα. Λοιπόν: 

Λέει ότι έχω dysbiosis αλλά ότι δεν βρέθηκαν είδη βακτηρίων που δημιουργούν χρόνια ενδομητριτιδα ή σεξουαλικώς μεταδιδόμενη ασθένεια. Η disbiosis είναι λέει διατάραξη των υπαρχόντων μικροβίων που μπορεί να οδηγεί σε αποτυχία εμφύτευσης. Συγκεκριμένα μου βρίσκει:

77% γαλακτοβακιλλους (χαμηλά Ε;)

16% ένα κάτι που λέγεται  micrococcaceae 

Και 3 άλλα πάλι ακαταλαβιστικα από 1%. 

Εγώ καταλαβαίνω ότι κάτι έχω κ κάτι θα χρειαστώ σε αντιβίωση αλλά μάλλον δεν είναι τόσο σοβαρό. Δεν με έχει δηλαδή στην 1η κατηγορία που είναι η πιο δυσκολη που λέγεται pathogenic bacteria. Με έχει στη δεύτερη, στα disbiotic bacteria. Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να πλακωσω προβιοτικα γιατί χαλάρωσα τελευταία!!!

Καλά θα σας πω κ νεότερα όταν μιλήσω με γιατρό. @anoulious καταλαβαίνεις τίποτα; Από τα χείλη σου κρεμομαι! Χαχαχα

Φαντάζομαι την @Chrussa1982 να το διαβάζει και να είναι με φάτσα απορίας τύπου WTF;;;; Χαχαχαχαχαχα

Να ρωτήσω και κάτι τελευταίο? Το ngs το έκανες μετά από αντιβιωσεις και ενώ είχες πάρει για λίγο καιρό μετά προβιοτικα? Σε ποιο γιατρο είσαι?

6 ώρες πρίν, MELINASP είπε:

Αχ βρε κοριτσάκι μ έχεις δίκιο να νιώθεις έτσι όλες μας γτ δυστυχώς οι γυναίκες έχουμε μάθει να τα κάνουμε όλα και αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε να το χειριστούμε εμείς οπότε σκαλωνουμε. Είσαι όμως πάρα πολύ δυνατή και το ξέρεις μέσα σου!!! ♥️ 

Όλα καλά θα πάνε αγάπη μ πρώτα ο Θεός έχεις άπειρη δύναμη μέσα σου και έφτασε η ώρα σου είναι απόλυτα λογικό να έχεις φόβο στην ψυχούλα σου! Πάμε γερά!!! 

Με το καλό σου εύχομαι να πάει καλά!!! ♥️ 

Τα καλύτερα έχω ακούσει για αυτό και εγώ με αυτόν θα πάω διπλή δωρεα

Σούπερ είναι κορίτσι μ όλα καλά πάνε με το καλό 

Πολύ μεγάλη πτώση ρε κορίτσι μ κάτι δεν πάει καλά με τα νούμερα. 

Αχ βρε ψυχή μ μια τεράστια αγκαλιά από εμένα σου εύχομαι ολόψυχα η επόμενη να ναι η τυχερή σου!!! 

Ωχουυυυ πες τους μας έπρηξαν 

Γκρρρρρ

Ομμμμμμ

Καλά να περάσεις κοριτσάκι μ απόλαυσε το χαιδεψε κοιλίτσα και ομμμμμ 

Σούπερ είναι αγάπη!!! 

Ωωωωωωωωωω φτου φτου ρεεεε μπράβο ρε κορίτσι μ γουρακι μας!!! ♥️ Γερή και τελειομηνη εγκυμοσύνη με δύο υγιέστατα παιδάκια!!! Να το το τσουτσουνακι το ένα ο επόμενος άντρας που θα ερωτευθεί παράφορα!!! ♥️ 

Αχ βρε αγάπη μ λυπάμαι πολύ ειλικρινά. Αλλά είσαι δυνατή και έχεις το μωράκι σου να αφοσιωθείς και να προχωρήσεις για αυτό. Σε ποια εβδομάδα είσαι τώρα; 

Με το καλό αγάπη μ μπραβοοο ♥ 

Ωωωωωωωωωωωωωωω καραμουζεζ, βεγγαλικά, μπαμ μπουμ επιτέλους ήρθε η ώρα ααα! ♥️ Με το καλό αγάπη μ σούπερ το ενδομητριο θα πω εγώ φτου φτου! 

Και εμείς σαγαπαμε αγάπη μου γλυκιααα όλες εδώ στα καλά και στα άσχημα!!! ♥️ 

Βοηθάει στην καλή αιμάτωση της μήτρας αγάπη μ

Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου κορίτσι μ γερά και καλότυχη να είναι πάντα! Είναι πολύ συγκινητικό να διαβάζουμε τέτοιες ιστορίες!!! ♥️ 

@MELINASPείμαι 10 εβδομάδων και 4 ημερών κορίτσι μου .. Μακάρι να πάνε όλα καλά από δω και στο εξής εύχομαι και εγώ .. Ευχαριστώ πολύ για την συμπαράστασή σου. 

Διαφημίσεις

23 hours ago, Chrussa1982 said:

Μάλλον σε μπέρδεψα. Ο κωδικός της εξέτασης είναι 25. Η d μου ανέβηκε πάνω από 40 από 16 που ήταν πριν ένα μήνα. Τώρα θα ρωτήσω ενδοκρινολόγο να πάρω κάτι για συντήρηση γιατί από ότι κατάλαβα είναι σημαντική .

γλυκούλα τί πήρες και ανέβηκε τόσο μπαμ;;;εγω τωρα εκανα επαναληψη μετα απο ενα μηνα με λεκαλσιφ αμπουλες

xu6xp2.png

πρίν από 5 λεπτά , marina_86 είπε:

Πω! Πρέπει να ετοιμαστώ για σκληρές διαπραγματεύσεις. Κοίτα, την αντιβίωση από το στόμα για κάποιον λόγο δεν τη φοβάμαι τόσο. Ελεγχόμενα βέβαια, όχι για μήνες. Αυτές οι εγχύσεις όμως εδώ μου κάθονται!!!

Γιατι δεν παίρνεις το γιατρό στο κινητο του; Θα σκάσουμε … και μια ερώτηση, προβιοτικά υποθετα δεν έβαζες τωρα; 

@Viv37 μου αρκουδάκια αγάπης!!!! Που τα θυμήθηκες ρεεεεεε.... ❤️❤️❤️ Δεν κρατάει πολύ η ετ. Εγώ την πρώτη φορά από το άγχος μου είχα πιει ενάμιση λίτρο. Και τώρα σχεδόν ένα. Πάλι πολύ ήταν μου ειπαν χαχχαχα Αφου στο τέλος πριν μου πουν να σηκωθώ, αντί να κάνω θετικές σκέψεις και τσίου τσίου και οοοομμμμμμ σκεφτόμουν μόνο τουαλέτα και αντε ποτέ θα με σηκώσουν επιτέλους! 

• Χαχα 1

πρίν από 8 λεπτά , vik80 είπε:

Να ρωτήσω και κάτι τελευταίο? Το ngs το έκανες μετά από αντιβιωσεις και ενώ είχες πάρει για λίγο καιρό μετά προβιοτικα? Σε ποιο γιατρο είσαι?

Όχι, δεν έχω πάρει ιδιαίτερες αντιβιωσεις. Ήμουν σε άλλη γιατρό στις 2 πρώτες ετ. Μετά την πρώτη αποτυχία κάναμε υστεροσκοπηση και βιοψία (όχι ngs) και μου έδωσε μόνο vibramysin για μια εβδομάδα. Την είχα ρωτήσει για προβιοτικα κ  μου ειχε πει δεν χρειάζονται εκτός αν έχω εντερικά προβλήματα (!). Επειδή όμως πέρασε πολύς καιρός μέχρι τη 2η ετ, ξαναέκανα υστεροσκοπηση. Εκεί είδε με το μάτι φλεγμονή αλλά η βιοψία (πάλι δεν ήταν ngs) δεν έδειξε κάτι. Οπότε δεν μου έδωσε τίποτα.

Ε, μετά τη 2η αποτυχία... άλλαξα γιατρό γιατί έχω ακόμα 3 έμβρυα. Ο γιατρός μου είναι ο Παπανικολάου Κυριάκος στη Θεσσαλονίκη. Ο οποίος δεν είναι κ τόσο κατά των εγχύσεων γι'αυτό ανησυχώ... 

Να προσθέσω ότι επαρινα κολπικά προβιοτικα για 1,5 μήνα περίπου πριν το ngs.

@marina_86 θα θελα να ήμουν από μια πλευρά να σε θαυμάζω όταν μιλάς "διαπραγματεύσαι" με το γιατρό σου. Αντε καλε παρε ένα τηλ να μάθουμε τι θα πει!!! (ότι θα το λέγαμε και σε σένα αυτό... Ζαμε) 

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , marina_86 είπε:

Όχι, δεν έχω πάρει ιδιαίτερες αντιβιωσεις. Ήμουν σε άλλη γιατρό στις 2 πρώτες ετ. Μετά την πρώτη αποτυχία κάναμε υστεροσκοπηση και βιοψία (όχι ngs) και μου έδωσε μόνο vibramysin για μια εβδομάδα. Την είχα ρωτήσει για προβιοτικα κ  μου ειχε πει δεν χρειάζονται εκτός αν έχω εντερικά προβλήματα (!). Επειδή όμως πέρασε πολύς καιρός μέχρι τη 2η ετ, ξαναέκανα υστεροσκοπηση. Εκεί είδε με το μάτι φλεγμονή αλλά η βιοψία (πάλι δεν ήταν ngs) δεν έδειξε κάτι. Οπότε δεν μου έδωσε τίποτα.

Ε, μετά τη 2η αποτυχία... άλλαξα γιατρό γιατί έχω ακόμα 3 έμβρυα. Ο γιατρός μου είναι ο Παπανικολάου Κυριάκος στη Θεσσαλονίκη. Ο οποίος δεν είναι κ τόσο κατά των εγχύσεων γι'αυτό ανησυχώ...

Χωρίς προβιοτικα και είχες τόσο? Σκέψου να πάρεις και προβιοτικα...

πρίν από 6 λεπτά , Villi είπε:

Γιατι δεν παίρνεις το γιατρό στο κινητο του; Θα σκάσουμε 

Πήρα στο ιατρείο του... Μου είπε η γραμματέας ότι θα με πάρει με την πρώτη ευκαιρία. Λέω θα είναι σήμερα η πρώτη ευκαιρία ή από εβδομάδα; Λέει δεν ξέρω....

πρίν από 4 λεπτά , Fili είπε:

@marina_86 θα θελα να ήμουν από μια πλευρά να σε θαυμάζω όταν μιλάς "διαπραγματεύσαι" με το γιατρό σου. Αντε καλε παρε ένα τηλ να μάθουμε τι θα πει!!! (ότι θα το λέγαμε και σε σένα αυτό... Ζαμε) 

Καλέ πήρα! Και του ξαναπροωθησα κ το μέιλ για καλό κ για κακό! Για ποια με πέρασες;;; Χαχαχαχα Έχουμε μια παράδοση εδώ να υπηρετήσουμε!

πρίν από 6 λεπτά , vik80 είπε:

Χωρίς προβιοτικα και είχες τόσο? Σκέψου να πάρεις και προβιοτικα...

Έπαιρνα κολπικά για 1,5 μήνα... Κλαψ

• Χαχα 1

πρίν από 13 λεπτά , vik80 είπε:

Έχω κάνει 5 ngs. Επειδή είχα ρωτήσει πολύ για αυτό, θα σου πω (χωρίς να θέλω να σε επηρεασω)την εμπειρία μου. Οι αντιβιωσεις κάθε είδους και οι εγχυσεις αντιβιωσης τα ρημαζουν τα καλά μικρόβια μαζί με τα κακά. Είχα 97% γαλακτοβακιλλους σαν οργανισμος, μετά από αντιβιωσεις πήγε 0%. Σταμάτησα τις αντιβιωσεις, άφησα τον οργανισμό μου να κάνει τη δουλειά του μόνο με προβιοτικα, σε λίγο λιγότερο από 2 μηνες έγινε 97% πάλι. Τα συμπεράσματα δικά σου. Τα προβιοτικα τα συνέχισα και μετά τα ngs πάντα μέχρι πριν τις εμβρυομεταφορες

Εγω εχω κανει μονο ένα ngs.. κάκιστο ηταν. Και μικρόβια και 0% γαλακτοβακιλοι. 20/9 ηταν η τελευταία μου έγχυση και ένα μήνα μετα εκανα το ngs. Απο τον Νοέμβριο μέχρι σημερα δεν έχει περάσει μερα που δεν εχω πάρει προβιοτικό, και απο το στόμα και κολπικά. Το κακό ειναι οτι ο Κουρ δεν την πιστεύει αυτη την εξέταση και δεν την εχω επαναλάβει. Πιστεύεις εχω καμία πιθανότητα να έφτιαξε το σκηνικό; Εσύ ανάκαμπτες σε δυο μήνες είπες αλλά μήπως είσαι η εξαίρεση ;

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Fili είπε:

Όσον αφορά τα φάρμακα εγώ πριν την ετ είχα ξεκινήσει salospir και prezolon  (κορτιζόνη) σύμφωνα με οδηγίες Λευκού και καλουλη μου. Την ημέρα της ετ ξεκίνησα πρόσθεσαν όλα τα άλλα, δλδ ουτρο, prolutex και innohep. Εννοείται λευκά cyclacur καιρό πριν όπως κι εσύ @Viv37οπότε μην αγχώνεσαι. 

Εμενα ειπε μονο για την prolutex μετα. Μηπως χρειαζομαι κ εγω κορτιζονη αραγε; Ευχομαι να ξερει τι κανει...

πρίν από 16 λεπτά , mominthemaking είπε:

Γεια σας κορίτσια μου, πετάγομαι απο το διπλανό φόρουμ να σας πω ενα γεια!

Αλήθεια τώρα δέχονται παραπεμπτικά εκεί;;στο Αθηνών;;;

Για της Θεσσαλονίκης έλεγα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...