Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Κορίτσια έχω νέα! Μόλις παρέλαβα ngs. Δεν έχω καταλάβει τίποτα!!!! Χαχαχαχα Λογικά θα με πάρει τηλ ο γιατρός μου ή σήμερα ή τη Δευτέρα. Λοιπόν: 

Λέει ότι έχω dysbiosis αλλά ότι δεν βρέθηκαν είδη βακτηρίων που δημιουργούν χρόνια ενδομητριτιδα ή σεξουαλικώς μεταδιδόμενη ασθένεια. Η disbiosis είναι λέει διατάραξη των υπαρχόντων μικροβίων που μπορεί να οδηγεί σε αποτυχία εμφύτευσης. Συγκεκριμένα μου βρίσκει:

77% γαλακτοβακιλλους (χαμηλά Ε;)

16% ένα κάτι που λέγεται  micrococcaceae 

Και 3 άλλα πάλι ακαταλαβιστικα από 1%. 

Εγώ καταλαβαίνω ότι κάτι έχω κ κάτι θα χρειαστώ σε αντιβίωση αλλά μάλλον δεν είναι τόσο σοβαρό. Δεν με έχει δηλαδή στην 1η κατηγορία που είναι η πιο δυσκολη που λέγεται pathogenic bacteria. Με έχει στη δεύτερη, στα disbiotic bacteria. Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να πλακωσω προβιοτικα γιατί χαλάρωσα τελευταία!!!

Καλά θα σας πω κ νεότερα όταν μιλήσω με γιατρό. @anoulious καταλαβαίνεις τίποτα; Από τα χείλη σου κρεμομαι! Χαχαχα

Φαντάζομαι την @Chrussa1982 να το διαβάζει και να είναι με φάτσα απορίας τύπου WTF;;;; Χαχαχαχαχαχα

• Μου αρέσει 4
  • Μπερδεμένη/-ος 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

21 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Με εσάς παρέα ο χρόνος περνάει ευχάριστα σαν νερό!! Ξεφεύγει και το μυαλό από τις έννοιες μας, μιας που η έννοια και η αγωνία σας είναι και δικές μου. Έπιασα τον εαυτό μου πολλές φορές να αγωνιώ .με την μαρίνα και την λαπαροσκοπιση.. με την Βιβή που περίμενε και περίμενε .με την chitaneta και την ετ του χιονιά, με την φίλη, την στρασενια πιπίλα, την αρχηγαρα μας τη Νελι ( που έκανε γερό ποδαρικο.) να δούμε τις χοριακες τους .την Βίλιτσα μας που αναρωτιόμασταν αν κάναμε σωστή επιλογή γιατρού, την Άρια με την αγωνία του dfi , εσένα...που πας εσένα με το τριήμερο που ήρθες Στας Αθήνας..και τις αγωνίες σου..και με τα λόγια σου έρχεσαι και μας γλυκαινεις και μας ηρεμείς...για να μην πω για τις σεντοναρες της Μελίνας μας..και φυσικά τις παλιές καραβανες μας την Μαιρούλα, την Αννούλα την athinaida, την AndriM . Και φυσικά στην ταρζανιτσα που μου σύστησε τον γιατρό μου. Μοιραστηκαμε και λύπες όμως ε; Που μας ένωσαν και μας δυνάμωσαν. Σίγουρα μέσα στην παραζαλη μου ξέχασα να αναφέρω και άλλα κορίτσια κ ζητώ συγνώμη. 

Σας αγαπώ όλες ..συνοδοιπόροι, συμπαραστάτες, συναγωνιστριες  μα πάνω από όλα μοναδικές, υπέροχες γυναικάρες με τα όλα σας!!!

Και ναι..τα μωρά μου θα είναι επαναστάτες ..και ναι τα μωρά μου θα είναι χριστουγεννιάτικα ( τα γέννησα ήδη στο μυαλό μου χαχαχαχα).

Η καρδιά μου χτυπάει δυνατά τα τα τα και συνειδητοποιώ ότι την Πέμπτη θα φύγουμε 2 και θα γυρίσουμε τέσσερις στο σπίτι 

Αγάπη μου σε ευχαριστώ θερμά!! Θα είμαι στο Ρέα όμως εκεί θα κάνουμε ετ.θανξερω όμως ότι θα με σκέφτεστε (ε κορίτσια μου;) που σίγουρα θα μου φέρετε γούρι!! Περιμένω εντυπώσεις .

Και μην ανησυχείς .από την στιγμή που έγινες μέλος της παρέας μας το γούρι σου θα είμαστε εμείς!!

Αυτο το υπεροχο μηνυμα μου ξεφυγε! Τωρα το ειδα. Οπως ακριβως τα λες ειναι Χρυσουλακι! Κι εμεις σ' αγαπαμε και την Πεμπτη θα ειμαστε κ εμεις μαζι σου νοερα μεν αλλα με τον ιδιο ενθουσιασμο, αγωνια και ανυπομονησια! Και φυσικα θα σου στελνουμε τονους αγαπης, θετικης ενεργειας και μπεμπεδοσκονης οπως παντα♥️. Ωρες ωρες μου θυμιζουμε τα αρκουδακια της αγαπης. Τα θυμαστε; Τα βλεπατε; ♥️♥️♥️

• Μου αρέσει 5

Αχ κοριτσια μου πλησιαζει κ η ωρα μου.ξεκινησα χτες προγεστερονη κ την τριτη παω για εμβρυομεταφορα ...ξεσηκωνω το σπιτι για αντεξει καμια εβδομαδα και περιμενω κ την μανουλα να ανεβει απο Αθηνα για να με εχει σαν μωρο! Η ψυχολογια μου αναμεικτη δεν σας κρυβω..ισως να ναι αμυνα για το χειροτερο... ίσως απο την Τριτη και μετα να το πιστεψω πιο πολυ! Τα κιλα που εχω βαλει απο τον νοεμβριο την προηγουμενη δλδ εμβρυομεταφορα? 7 + 3 τωρα σε δεκα μερες..=10! Ολα με επηρεαζουν.... Και το τσιγαρο ακομα να το κοψω .εσυ @Chrussa1982 πως πας με αυτο το θεμα? 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 13 λεπτά , marina_86 είπε:

Κορίτσια έχω νέα! Μόλις παρέλαβα ngs. Δεν έχω καταλάβει τίποτα!!!! Χαχαχαχα Λογικά θα με πάρει τηλ ο γιατρός μου ή σήμερα ή τη Δευτέρα. Λοιπόν: 

Λέει ότι έχω dysbiosis αλλά ότι δεν βρέθηκαν είδη βακτηρίων που δημιουργούν χρόνια ενδομητριτιδα ή σεξουαλικώς μεταδιδόμενη ασθένεια. Η disbiosis είναι λέει διατάραξη των υπαρχόντων μικροβίων που μπορεί να οδηγεί σε αποτυχία εμφύτευσης. Συγκεκριμένα μου βρίσκει:

Εγώ καταλαβαίνω ότι κάτι έχω κ κάτι θα χρειαστώ σε αντιβίωση αλλά μάλλον δεν είναι τόσο σοβαρό. Δεν με έχει δηλαδή στην 1η κατηγορία που είναι η πιο δυσκολη που λέγεται pathogenic bacteria. Με έχει στη δεύτερη, στα disbiotic bacteria. Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να πλακωσω προβιοτικα γιατί χαλάρωσα τελευταία!!!

Καλά θα σας πω κ νεότερα όταν μιλήσω με γιατρό. @anoulious καταλαβαίνεις τίποτα; Από τα χείλη σου κρεμομαι! Χαχαχα

Φαντάζομαι την @Chrussa1982 να το διαβάζει και να είναι με φάτσα απορίας τύπου WTF;;;; Χαχαχαχαχαχα

Κι εγω αυτό καταλαβαινω, οτι δεν πρέπει να ειναι κατι σοβαρό, αλλα θα σου πει και ο γιατρός.. ψιλοπράγματα θα έλεγα αλλά γιατρός δεν είμαι. Αναπόφευκτα το συγκρίνω με το δικό μου και μου έρχεται να βάλω τα κλάματα.. να μας πεις τι θα σου πει

• Μου αρέσει 2

πρίν από 17 λεπτά , marina_86 είπε:

Κοιτα Μαρινα για τους γαλακτοβακιλλους που νομιζω οτι γνωριζω θελει να ειναι πανω απο 90 % .σιγουρα για αυτο θα βαλεις υποθετα..εγω φαντασου ειχα 97 κ μου δωσε κ υποθετα για να το διατηρησουμε κ να το μπουσταρουμε λιγο...κ το αλλο που λες 16 τοις εκατο εχει μεγαλο χωρο μεσα στη μητρα κ θα θελει μειωση ..με εγχυση με αντιβιωση κατι τετοιο υποθετω...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Αν κ δεν είμαι η @Condios , είμαι όμως η συμπεθέρα της και θα πεταχτω.... Χαχαχα Πράγματι η μελατονίνη και τα ισχυρά αντιοξειδωτικά βοηθούν σε πολλά και ένα από αυτά είναι τα ωάρια. Για ενδομητριωση δεν ξέρω. Ωστόσο, όταν έκανα παλιότερα εγώ διεγέρσεις μου είχε δώσει ο Χριστοφ μαζί με μελατονίνη και Q10. Και ο τωρινός μου γιατρός μου είπε ότι κ για την ετ θεωρεί το καλύτερο αντιοξειδωτικό το Q10. Αλλά τη ρεσβερατρολη δεν την έχω ξανακουσει... Περίεργο! Χαχαχα

Άντε μαρή κι εσύ συνελθε. Λόγω ηλικίας λέει. Αχ δεν μπορώ! Θα κουτουληθω!

Να ρωτήσω κάτι αγαπημένη. Θα δεις κι άλλους ή πας Κούρτη δαγκωτο; 

Έχω κουραστεί κορίτσι μου να τρέχω περιοδεία σε γιατρούς από το 2018. Τώρα είχα καλες συστάσεις και πάω εκεί, να πω την αλήθεια ήμουν στα πρόθυρα του να το αποδεχτώ και να τα παρατήσω, αλλά δεν είναι του χαρακτήρα μου η παραίτηση και θα δώσω έναν τελευταίο αγώνα.

• Μου αρέσει 5

πρίν από 8 λεπτά , Hope19 είπε:

Αχ κοριτσια μου πλησιαζει κ η ωρα μου.ξεκινησα χτες προγεστερονη κ την τριτη παω για εμβρυομεταφορα ...ξεσηκωνω το σπιτι για αντεξει καμια εβδομαδα και περιμενω κ την μανουλα να ανεβει απο Αθηνα για να με εχει σαν μωρο

Με το καλό καλή μου, τι καλα  που θα έρθει η μαμα σου, καλό είναι σε τέτοια ζόρια να έχεις βοήθεια. Λογικό να έχεις αγωνία, αν μπορείς  βρες απο τώρα καμία ωραία σειρά να βλέπεις τις μέρες της αναμονής, και αν μπορείς μείωσε λίγο το τσιγάρο για να μη σου έρθει απότομο ( το λέω για να το ακούω ποτέ δεν το κατάφερα )❤️

5 ώρες πρίν, MELINASP είπε:

Χαχαχαχαχαχα καλιω με τον αντρουλη σου! Τι τραβάμε! Εμένα του έβαλε δάχτυλο ο γιατρός να δει τον προστάτη πρώτη φορά στη ζωή του δυο μέρες καθόταν στο πλάι και περπάταγε με ανοιχτά τα πόδια αααα μου έλεγε κιόλας δεν μπορείς να με καταλάβεις χαχαχαχα

Αγάπες μου σας έχασα είχα 3 μέρες να μπω εν το μεταξύ στη σελίδα 1535-1536 καταραμένη είναι δεν μπορώ να κάνω παράθεση πάνω από ένα μνμ πφφφφ

Τι κρύο αυτό καλέ σήμερα;;;;;;; 

Τα δάχτυλα μ έχουν πετρωσει

Εμείς ήσυχα σπιτάκι κρύο μ περ; σε η γαστρεντεριτιδα το μόνο καλό είναι ότι έχασα τα 4 κιλά που είχα πάρει χαχαχαχαχαχα και ήρθα στα ίσια μ 

Γενικά έχουμε τρέξιμο όμως γτ η πεθερά μ μπήκε νοσοκομείο σήμερα Δευτέρα πρωί θα χειρουργησει. Είχε διαγνώσθει με καρκίνο στη κιστη πριν 1,5 είχε ένα εξαιρετικό γιατρο που τη χειρουργησει χωρίς να της βγάλει τη κιστη. Αλλά δεν της άρεσε γτ ήταν πολύ σοβαρός. Πήγε σε ένα φιντάνι μετά το οποίο πέρσι τις καθυστέρησε τις εγχυσεις 8 ολόκληρους μήνες και ξαναβγήκε τωρααα. Και τρεχουμεεε 

Ωχ Μελινακι ειχες τρεξιματα! Ευχομαι περαστικα στην πεθερα σου. Εσυ τωρα εισαι καλυτερα; Κυκλοφορει γαστρεντεριτιδα αυτες τις μερες. 

5 ώρες πρίν, Villi είπε:

Μελινακι μας έλειψες, περαστικά στην πεθερούλα, αμάν πια  με αυτά τα τρεχάματα. 

Βρε έχουμε βρει δότρια ..

Αχ ναι. Τα εχασα λιγο σημερα. Μπερδευω ημερομηνιες, ξεχασα και οτι ειναι Παρασκευη και εφτιαξα φαγητο για τη δουλεια για το αμορε μου! Εχω χαζεψει! Χαχαχα!

• Χαχα 4

πρίν από 5 λεπτά , Hope19 είπε:

Κοιτα Μαρινα για τους γαλακτοβακιλλους που νομιζω οτι γνωριζω θελει να ειναι πανω απο 90 % .σιγουρα για αυτο θα βαλεις υποθετα..εγω φαντασου ειχα 97 κ μου δωσε κ υποθετα για να το διατηρησουμε κ να το μπουσταρουμε λιγο...κ το αλλο που λες 16 τοις εκατο εχει μεγαλο χωρο μεσα στη μητρα κ θα θελει μειωση ..με εγχυση με αντιβιωση κατι τετοιο υποθετω...

Δεν είναι κακό το ποσοστό γαλακτοβικιλων, το ιδανικό είναι πάνω από 90%, το τέλειο. Αυτά τα υπόλοιπα που σας γράφει είναι υπολοιπα μικρόβια και βακτήρια που υπάρχουν μέσα στη μήτρα. Όταν λοιπόν πέφτει το ποσοστό γαλακτοβακιλων τότε αναπληρώσουν τα υπόλοιπα (τα κακά ας τα πουμε) αυτό τι ποσοστό. Γι αυτό όλα μαζί βγάζουν 100%. Αυτή ήταν η εξήγηση του γιατρού μου σε αντίστοιχη ερώτηση. Είναι δουλειά του οργανισμού που από μόνος του επαναφέρει τις ισορροπίες του. Αυτοδιορθωνεται. Μπορείς να βοηθήσεις με προβιοτικα και από στόμα και κολπικά. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , vik80 είπε:

Δεν είναι κακό το ποσοστό γαλακτοβικιλων, το ιδανικό είναι πάνω από 90%, το τέλειο. Αυτά τα υπόλοιπα που σας γράφει είναι υπολοιπα μικρόβια και βακτήρια που υπάρχουν μέσα στη μήτρα. Όταν λοιπόν πέφτει το ποσοστό γαλακτοβακιλων τότε αναπληρώσουν τα υπόλοιπα (τα κακά ας τα πουμε) αυτό τι ποσοστό. Γι αυτό όλα μαζί βγάζουν 100%. Αυτή ήταν η εξήγηση του γιατρού μου σε αντίστοιχη ερώτηση. Είναι δουλειά του οργανισμού που από μόνος του επαναφέρει τις ισορροπίες του. Αυτοδιορθωνεται. Μπορείς να βοηθήσεις με προβιοτικα και από στόμα και κολπικά. 

Έχεις δίκιο, γιατί στο τέλος γράφει others 4%. Οπότε στο σύνολο κάνουν 100! Άρα, για να το πω μπακαλιστικα έχω 33% κακά βακτήρια ή κάτι τέτοιο... 

@Hope19 ειχα μια ελπίδα μήπως γλιτώσω την έγχυση... Χαχαχα Θα το διαπραγματευτώ!

Με το καλοοοοο γλυκούλα μου!!!!! Όλα να πάνε καλά!!!❤️❤️❤️

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Condios είπε:

τον έκοψες για ψηλό εσύ????????? αχαχαχαχα και δεν ειμαι πρωτο μπόϊ @Villi εγώ που στο λέω,,,1,64 είμαι αλλά κοντό τον λες,,, 1 μετρο και 1 milko είναι ο γλυκούλης μου

@MELINASP μεγάλη αγκαλιά για κουράγιο στην πεθερουλα....κλαίω και εγω με τον δικό σου αντρα και τον προστατη του,,,,όταν ειχαμε παει σε εναν ουρολογο "μιλημενοι" για το σπερμοδιαγραμμα το "σκαρτο και καλα" για να περασουμε επιτροπη,,,του λεει "περνα μεσα να σε εξετασω,,," ο δικός μου κάγκελο,,,,δεν το περιμενε και του ηρθε ουρανοκατεβατο,,,εγω να χτυπιεμαι στα γελια απ ' εξω και να στελνω μηνύματα στη γραμματεια της γιατρού μου,,,,όταν δε βγήκε μου είπε ότι τον ρώτησε ο ουρολόγος "γιατί ξυρίζεσαι?" και γύρισε και του είπε "ρώτα την ανωμαλιάρα τη γυναίκα μου που με προτιμάει έτσι' αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ακόμα τον κοροιδεύω που σιγά τί επαθε!!!!!

Κλαιω και με τους δυο αντρες σας!!! Χαχαχαχαχα! 

Να ρωτησω κατι; Αυρη η επιτροπη το ειναι; Την ανεφερε καποια και στη γραμματεα του γοατρου μου. Εγω γιατι δεν περναω απο επιτροπη; :shock:

4 ώρες πρίν, Moomin είπε:

Κι εγώ τη πρώτη μέρα έλεγα μη ξεχάσω τίποτα αλλά τα συνηθίζεις. Εμένα ένα μπουκαλάκι δεν έκανε δουλειά, ήθελα παραπάνω. Μπήκαμε αρχικά μέσα στην αίθουσα, είδε ότι δεν ήταν γεμάτη και βγήκαμε να πιω κι άλλο νερό να κατουριεμαι κι άλλο :D ίσως έφταιγε η δική μου κύστη δεν ξέρω, πάντως αργήσαμε λίγο αφού ο άντρας μου έλεγε τί γίνεται.

Εγω που καθε 10 λεπτα κατουριεμαι εκει ια κρατηθω ή θα τα κανω πανω στο γιατρο; χαχαχαχα! Πολυ ωρα κραταει η ετ;

3 ώρες πρίν, Fili είπε:

Καλησπέρα αγαπημένες!!! Πριν λίγο γύρισα από τριήμερο εργασίας στον Έβρο κ Κομοτηνή, έφαγα γιατί μμμμμ μ κ τωρα καθησα να σας διαβάσω με την ησυχία μου 

Ρε αγαπη τουρμπο εισαι! Προσεχε ομως μην κουραζεσαι πολυ με τη δουλεια!♥️

3 ώρες πρίν, cordellia είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια μου !!!

Την επόμενη εβδομάδα, είναι το πρώτο ραντεβό με τον κ Κούρτη. 

Έχω αγωνία...Πάμε μέσω δωρεάς 

Μεντο καλο γλυκια μου! Μολις μιλησεις με το γιατρο σου θα σου φυγει η αγωνια! Καλη αρχη!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

πρίν από 4 λεπτά , marina_86 είπε:

Έχεις δίκιο, γιατί στο τέλος γράφει others 4%. Οπότε στο σύνολο κάνουν 100! Άρα, για να το πω μπακαλιστικα έχω 33% κακά βακτήρια ή κάτι τέτοιο... 

@Hope19 ειχα μια ελπίδα μήπως γλιτώσω την έγχυση... Χαχαχα Θα το διαπραγματευτώ!

Με το καλοοοοο γλυκούλα μου!!!!! Όλα να πάνε καλά!!!❤️❤️❤️

Έχω κάνει 5 ngs. Επειδή είχα ρωτήσει πολύ για αυτό, θα σου πω (χωρίς να θέλω να σε επηρεασω)την εμπειρία μου. Οι αντιβιωσεις κάθε είδους και οι εγχυσεις αντιβιωσης τα ρημαζουν τα καλά μικρόβια μαζί με τα κακά. Είχα 97% γαλακτοβακιλλους σαν οργανισμος, μετά από αντιβιωσεις πήγε 0%. Σταμάτησα τις αντιβιωσεις, άφησα τον οργανισμό μου να κάνει τη δουλειά του μόνο με προβιοτικα, σε λίγο λιγότερο από 2 μηνες έγινε 97% πάλι. Τα συμπεράσματα δικά σου. Τα προβιοτικα τα συνέχισα και μετά τα ngs πάντα μέχρι πριν τις εμβρυομεταφορες

• Μου αρέσει 1

πρίν από 14 λεπτά , vik80 είπε:

Έχω κουραστεί κορίτσι μου να τρέχω περιοδεία σε γιατρούς από το 2018. Τώρα είχα καλες συστάσεις και πάω εκεί, να πω την αλήθεια ήμουν στα πρόθυρα του να το αποδεχτώ και να τα παρατήσω, αλλά δεν είναι του χαρακτήρα μου η παραίτηση και θα δώσω έναν τελευταίο αγώνα.

Σου εύχομαι ολόψυχα να πας στο ραντεβού με τον Κουρ και να ανεβεί η ψυχολογία σου. Ειμαι σίγουρη ότι μόλις του πεις για τις εγχύσεις που έκανες θα άστραψει και θα βροντήξει, περιμένω με αγωνία να μας πεις καλά νέα την επόμενη εβδομάδα. 

πρίν από 3 λεπτά , Villi είπε:

Σου εύχομαι ολόψυχα να πας στο ραντεβού με τον Κουρ και να ανεβεί η ψυχολογία σου. Ειμαι σίγουρη ότι μόλις του πεις για τις εγχύσεις που έκανες θα άστραψει και θα βροντήξει, περιμένω με αγωνία να μας πεις καλά νέα την επόμενη εβδομάδα. 

Μακάρι να αναπτερωθει και λίγο το ηθικό μου ρε γαμωτο...

• Μου αρέσει 1

On 3/16/2022 at 9:08 PM, marina_86 said:

Όταν θα θέλεις γρήγορα αποτελέσματα δεν θα πηγαίνεις στα κλασικά διαγνωστικά. Θα πηγαίνεις στο Γένεσις. Ανοιχτό 24 ώρες, 7 μέρες την εβδομάδα και τα βγάζουν σε 2 ώρες. Μπαίνεις κανονικά από την είσοδο, λες για αιματολογικές εξετάσεις, κατεβαίνεις κάτω μπαμ μπαμ. Δέχονται κ παραπεμπτικό και τα πάντα. ❤️

Γεια σας κορίτσια μου, πετάγομαι απο το διπλανό φόρουμ να σας πω ενα γεια!

Αλήθεια τώρα δέχονται παραπεμπτικά εκεί;;στο Αθηνών;;;

xu6xp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...