Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , cordellia είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια μου !!!

Την επόμενη εβδομάδα, είναι το πρώτο ραντεβό με τον κ Κούρτη. 

Έχω αγωνία...Πάμε μέσω δωρεάς 

Και εγώ πεμπτη 24 Μαρτίου το απόγευμα. Και εμείς φυγαμε από αλλού και πάμε εκει

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

Όσον αφορά τα φάρμακα εγώ πριν την ετ είχα ξεκινήσει salospir και prezolon  (κορτιζόνη) σύμφωνα με οδηγίες Λευκού και καλουλη μου. Την ημέρα της ετ ξεκίνησα πρόσθεσαν όλα τα άλλα, δλδ ουτρο, prolutex και innohep. Εννοείται λευκά cyclacur καιρό πριν όπως κι εσύ @Viv37οπότε μην αγχώνεσαι. 

2 ώρες πρίν, Kate33 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα σας!

παρακολουθω την παρέα σας κάθε μέρα, είστε το παρεάκι μου..
καλη επιτυχία σε όλες μας!

Είμαι 34, με ενδομητριωση, εκανα το 2018 αφαίρεση δυο ενδομητριακων κυστεων στις ωοθήκες και έχω πλέον χαμηλή ΑΜΗ. Μαζεύω με φυσικούς.

μια ερώτηση :

Θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχει πάρει καμία την βιταμινη ρεσβερατρολη.

διαβασα μια έρευνα που έλεγε ότι η ρεσβερατρολη και η μελατονινη βοηθανε πολύ στην ποιότητα των ωαρίων σε περίπτωση ενδομητριωσης και γενικά βοηθάει πολύ για ενδομητριωση.

το έχετε ακούσει;

@Condios καλησπέρα! Σε κάνω tag γιατί αν θυμάμαι καλά αντιμετώπισες κ εσυ ενδομητριωση.

Καλησπέρα και λυπάμαι πολύ για ότι περνάς και εσύ.......πρώτη φορά ακούω αυτή τη βιταμίνη,,,συγκεκριμένα από σένα τη διαβάζω. Ηλικιακά και μόνο θα σου πω ότι θεωρώ πως έχεις πολλές πιθανότητες παρόλη την ενδομητρίωση και παρόλη τη χαμηλή ΑΜΗ. Προσπαθείς με φυσικούς,,,,αν έχεις δύναμη και αντοχές καλά κάνεις. Όλα καλά θα πάνε. Σου εύχομαι το καλύτερο. Εγώ είμαι δύσκολη κατηγορία λόγω ηλικιας (κλείνω τα 41 το Μάιο) και βαριάς ενδομητρίωσης,,,,μόνο με δανεικά και αφου καθαρίσω σύντομα με προγραμματισμένο ήδη χειρουργείο για τέλη Μάρτη. Ευελπιστω για όλες τι κοπέλες να δώσει ο Θεός και να αποκτήσουμε μωράκια γερά!!!!! 

• Μου αρέσει 4

2 ώρες πρίν, Kate33 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα σας!

παρακολουθω την παρέα σας κάθε μέρα, είστε το παρεάκι μου..
καλη επιτυχία σε όλες μας!

Είμαι 34, με ενδομητριωση, εκανα το 2018 αφαίρεση δυο ενδομητριακων κυστεων στις ωοθήκες και έχω πλέον χαμηλή ΑΜΗ. Μαζεύω με φυσικούς.

μια ερώτηση :

Θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχει πάρει καμία την βιταμινη ρεσβερατρολη.

διαβασα μια έρευνα που έλεγε ότι η ρεσβερατρολη και η μελατονινη βοηθανε πολύ στην ποιότητα των ωαρίων σε περίπτωση ενδομητριωσης και γενικά βοηθάει πολύ για ενδομητριωση.

το έχετε ακούσει;

@Condios καλησπέρα! Σε κάνω tag γιατί αν θυμάμαι καλά αντιμετώπισες κ εσυ ενδομητριωση.

Αν κ δεν είμαι η @Condios , είμαι όμως η συμπεθέρα της και θα πεταχτω.... Χαχαχα Πράγματι η μελατονίνη και τα ισχυρά αντιοξειδωτικά βοηθούν σε πολλά και ένα από αυτά είναι τα ωάρια. Για ενδομητριωση δεν ξέρω. Ωστόσο, όταν έκανα παλιότερα εγώ διεγέρσεις μου είχε δώσει ο Χριστοφ μαζί με μελατονίνη και Q10. Και ο τωρινός μου γιατρός μου είπε ότι κ για την ετ θεωρεί το καλύτερο αντιοξειδωτικό το Q10. Αλλά τη ρεσβερατρολη δεν την έχω ξανακουσει... Περίεργο! Χαχαχα

πρίν από 10 λεπτά , Condios είπε:

Καλησπέρα και λυπάμαι πολύ για ότι περνάς και εσύ.......πρώτη φορά ακούω αυτή τη βιταμίνη,,,συγκεκριμένα από σένα τη διαβάζω. Ηλικιακά και μόνο θα σου πω ότι θεωρώ πως έχεις πολλές πιθανότητες παρόλη την ενδομητρίωση και παρόλη τη χαμηλή ΑΜΗ. Προσπαθείς με φυσικούς,,,,αν έχεις δύναμη και αντοχές καλά κάνεις. Όλα καλά θα πάνε. Σου εύχομαι το καλύτερο. Εγώ είμαι δύσκολη κατηγορία λόγω ηλικιας (κλείνω τα 41 το Μάιο) και βαριάς ενδομητρίωσης,,,,μόνο με δανεικά και αφου καθαρίσω σύντομα με προγραμματισμένο ήδη χειρουργείο για τέλη Μάρτη. Ευελπιστω για όλες τι κοπέλες να δώσει ο Θεός και να αποκτήσουμε μωράκια γερά!!!!! 

Άντε μαρή κι εσύ συνελθε. Λόγω ηλικίας λέει. Αχ δεν μπορώ! Θα κουτουληθω!

πρίν από 48 λεπτά , vik80 είπε:

Και εγώ πεμπτη 24 Μαρτίου το απόγευμα. Και εμείς φυγαμε από αλλού και πάμε εκει

Να ρωτήσω κάτι αγαπημένη. Θα δεις κι άλλους ή πας Κούρτη δαγκωτο; 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , marina_86 είπε:

Αν κ δεν είμαι η @Condios , είμαι όμως η συμπεθέρα της και θα πεταχτω.... Χαχαχα Πράγματι η μελατονίνη και τα ισχυρά αντιοξειδωτικά βοηθούν σε πολλά και ένα από αυτά είναι τα ωάρια. Για ενδομητριωση δεν ξέρω. Ωστόσο, όταν έκανα παλιότερα εγώ διεγέρσεις μου είχε δώσει ο Χριστοφ μαζί με μελατονίνη και Q10. Και ο τωρινός μου γιατρός μου είπε ότι κ για την ετ θεωρεί το καλύτερο αντιοξειδωτικό το Q10. Αλλά τη ρεσβερατρολη δεν την έχω ξανακουσει... Περίεργο! Χαχαχα

δεν την έχεις ξανακούσειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι???????????????? είμαι σίγουρη ότι την ψάχνεις ήδη!!!!!!!αχαχαχαχαχαχαχα που είσαι λουλούδι μου??????? 

εγώ πάλι θα πω ότι χρειάζεστε σταρ....χι....δισμό και οοοοομμμμμμ και ζαμανφου και πάνω τούρλα......αλλά θα τα πάρω και αυτά που λες αχαχαχαχαχαχα

@Fili κάνεις και εσύ τα τουρ σου ε? ευτυχως Παρασκευούλααααααααααααααααααααααα,,,,,ΣΚ , αγκαλίτσες , αγαπουλίτσες,,,,αλλά τον γιατρό σου τον λεμε κουκλο,,,,κουκλο ασε τον ,,,,, σημερα εμαθα οτι και ενας Φλ...ρος που χειρουργει Γεννεσις είναι κουκλος,,,,α ρε αυτή η βόρεια Ελλάδα με τα ωραία της!!!!!!!!!!! αχαχαχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 4

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια! @Condios @marina_86

βρηκα αυτό: 

The research team believes that the effects of endometriosis on maturing eggs could be prevented by antioxidants. During the study the team analysed the effects of two antioxidants. Resveratrol, which is found in the skins of grapes and berries and Melatonin, a compound released during sleep, were added to the fluid and were shown to reverse the negative effects; ROS levels decreased and more eggs were able to mature.

δεν μπορώ να παραθέσω το λινκ αλλά αν το βάλετε στο Google είναι μια έρευνα από το Southampton.

Λέω να το δοκιμάσω, γιατί γενικά διάβασα καλά λόγια. Το βγάζει και η solgar κ γενικά οι μεγάλες εταιρίες με βιταμίνες.

• Μου αρέσει 1

19 minutes ago, marina_86 said:

Εγώ έπαιρνα ρεσβερατρολη .Δεν ξέρω αν βοήθησε πουθενά αλλά το έπαιρνα ως αντιοξειδωτικό...

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, Condios είπε:

τον έκοψες για ψηλό εσύ????????? αχαχαχαχα και δεν ειμαι πρωτο μπόϊ @Villi εγώ που στο λέω,,,1,64 είμαι αλλά κοντό τον λες,,, 1 μετρο και 1 milko είναι ο γλυκούλης μου

@MELINASP μεγάλη αγκαλιά για κουράγιο στην πεθερουλα....κλαίω και εγω με τον δικό σου αντρα και τον προστατη του,,,,όταν ειχαμε παει σε εναν ουρολογο "μιλημενοι" για το σπερμοδιαγραμμα το "σκαρτο και καλα" για να περασουμε επιτροπη,,,του λεει "περνα μεσα να σε εξετασω,,," ο δικός μου κάγκελο,,,,δεν το περιμενε και του ηρθε ουρανοκατεβατο,,,εγω να χτυπιεμαι στα γελια απ ' εξω και να στελνω μηνύματα στη γραμματεια της γιατρού μου,,,,όταν δε βγήκε μου είπε ότι τον ρώτησε ο ουρολόγος "γιατί ξυρίζεσαι?" και γύρισε και του είπε "ρώτα την ανωμαλιάρα τη γυναίκα μου που με προτιμάει έτσι' αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ακόμα τον κοροιδεύω που σιγά τί επαθε!!!!!

Χαχαχαχα χαχαχαχαχαχα τέλειο! Ντράπηκε πες του πουλάκι μου που είδαν το πουλάκι; εμάς που το πράμα μας το έχει δει όλη η Ελλάδα;; χααχαχαχα

1 hour ago, Fili είπε:

Καλησπέρα αγαπημένες!!! Πριν λίγο γύρισα από τριήμερο εργασίας στον Έβρο κ Κομοτηνή, έφαγα γιατί μμμμμ μ κ τωρα καθησα να σας διαβάσω με την ησυχία μου 

Καλώς το μανούλακι μας το δεύτερο! 

1 hour ago, cordellia είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια μου !!!

Την επόμενη εβδομάδα, είναι το πρώτο ραντεβό με τον κ Κούρτη. 

Έχω αγωνία...Πάμε μέσω δωρεάς 

Με το καλό κορίτσι μου! 

πρίν από 19 λεπτά , marina_86 είπε:

Σε περίμενα για την βιταμίνη αν δεν την έχεις ακούσει κ εσύ τη κάτσαμε χαχαχαχαχα

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

πρίν από 30 λεπτά , Kate33 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια! @Condios @marina_86

βρηκα αυτό: 

The research team believes that the effects of endometriosis on maturing eggs could be prevented by antioxidants. During the study the team analysed the effects of two antioxidants. Resveratrol, which is found in the skins of grapes and berries and Melatonin, a compound released during sleep, were added to the fluid and were shown to reverse the negative effects; ROS levels decreased and more eggs were able to mature.

δεν μπορώ να παραθέσω το λινκ αλλά αν το βάλετε στο Google είναι μια έρευνα από το Southampton.

Λέω να το δοκιμάσω, γιατί γενικά διάβασα καλά λόγια. Το βγάζει και η solgar κ γενικά οι μεγάλες εταιρίες με βιταμίνες.

Εγώ καταλαβαίνω ότι από τα αντιοξειδωτικά χρησιμοποίησαν αυτό κατά την έρευνα. Μια χαρά! Εννοείται θα κάνω ενδελεχή έρευνα!!! Πάντως για καλό μου ακούγεται. Θα το ψάξω συγκριτικά με το q10 γιατί κ τα δύο αντιοξειδωτικά είναι.

Πάντως ο Χριστοφ κατά τη διέγερση μου έδινε 3mg μελατονίνης και 200mg Q10. Ο "ψηλός" πάλι μου είπε για Q10 τώρα και έχω ήδη αρχίσει να παίρνω. Πάντως με τη μελατονίνη, εγώ που κοιμάμαι εύκολα- δεν έχω πρβλ, έπεφτα σε έναν ύπνο!!!!! Πωωωω!!!! Άστο! Χαχαχα

• Μου αρέσει 1

4 hours ago, s@m. said:

Καλημερα σε ολες τις κοπελες που μπαινουν εδω μεσα,

Εχω μηνες να παρακολουθησω την συζητηση μην πω δυο χρονια καλυτερα.

Ομως εδω και καιρο νιωθω την αναγκη να ξαναγραψω και να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολα τα κοριτσια που εγραψαν εδω μεσα τις εμπειριες τους και τα συναισθηματα τους αλλα και εκεινα τα κοριτσια που μιλησαμε και με προσωπικα μηνυματα και μου εδωσαν πιο ειδικες πληροφοριες για ολη την διαδικασια . Με βοηθησαν παρα παρα πολυ.

Ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω επισης στον γιατρο του κεντρου ο οποιος παρ ολο που ειναι λιγο ιδιοτροπος (ευτυχως τα κοριτσια με ειχαν προηδοποιησει) πα ολα αυτα εγω ειδα εναν πολυ υποστηρισκτικο ανθρωπο και ενα κεντρο με πολυ οργανωση και πολυ καλη επικοινωνια παρ ολη την αποσταση και το λεω αυτο γιατι ειχα συνεργαστει με αλλα δυο κεντρα και ειχα προβλημα με αυτο.

Εμεινα εγκυος με την πρωτη πεοσπαθεια στο κεντρο ακριβως πριν την πρωτη μεγαλη καραντινα σε διδυμα χαρη στον επισης υπεροχο γιατρο μου και τη βοηθεια του Θεου με πολυ στενη παρακολουθηση (η διδυμη κυηση ειναι λιγο δυσκολη) κατω απο πολυ δυσκολες συνθηκες λογω κορονοιου καταφερα να φτασω στην 37 βδομαδα οπου γεννησα τα διδυμακια μου απο 3 κιλα το καθενα.

Θελω να πω οτι ενω ειχα καποιες επιφυλαξεις για την διαδικασια απο τη στιγμη που ειδα τη θετικη χοριακη δεν περασε ουτε μια στιγμη απο το μυαλο μου οτι αυτα τα παιδια δεν ειναι δικα μου. Ισα ισα το μονο που με ενοιαζε ηταν μονο να ειναι καλα και τιποτε αλλο. Πλεον ειναι 15 μηνων (ξερω αργησα πολυ να γραψω :roll: αλλα δεν εχω βοηθεια και ειναι δυσκολο λιγο με δυο μωρα) και ειναι τα πιο γλυκα ζουζουνια του κοσμου.

Και παλι ευχαριστω παρα πολυ ολα τα κοριτσια που μου ελυσαν ολες τις αποριες και βοηθησαν πολυ στο να καταληξω σε αυτο το κεντρο μεσα απο τις δικες τους εμπειριες. 

Τα νεα κοριτσια του φορουμ δεν τα ξερω αλλα ειμαι προθυμη να βοηθησω σε οτι τα απασχολει. 

Φιλακια πολλα σε ολες και ευχομαι τα καλυτερα.

Να σου ζήσουν τα ζουζούνια σου. Γερα, καλότυχα και ευτυχισμένα να είναι!!! ❤️❤️❤️

@MELINASP Μελίνακι μου γλυκό να πάνε όλα καλά με την πεθερουλα σου και να αναρρώσει το γρηγορότερο εύχομαι!  Για τον άντρα σου τι να πω. Χαχχαχαχ ααααααχ άντρες και γιατρός δεν συνδυάζονται και πολύ. Και μενα το γλυκάκι μου μέσα στην γκρίνια είναι όταν πρέπει να πάει σε γιατρό ή να κάνει εξετάσεις ακόμα και για τα πιο απλά. Πφφφφφφφφ

@Condios μου Μακεδονία Θράκη Θεσσαλία από τουρ άλλο τίποτα. Ο κούκλος μου (δε σου χαλάω χατήρι) βέβαια μου είπε να μην το παρακανω οπότε προσπαθώ να τα απλώνω κάπως στους μήνες προς το παρόν και βλέπουμε στο μέλλον. Κανα δυο φορές με πήγε το γλυκάκι μου για να αναπαυομαι εγώ ως συνοδηγός ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...