Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, MK2012 said:

4 BC και 3BC έμειναν και μάλιστα day 6 όπως όλα μου τα έμβρυα οπότε καταλαβαίνεις δεν είναι να βασίζω κ τις ελπίδες μου. Δε δίνουν πιθανότητες αυτά.

Έβαλα 2AB και 3 ΒΒ και όλες θυμάστε τι έγινε.. Ε και τώρα έμειναν 3BC και 4BC. Ολα day6.

Κ οι δικές μου ήταν day 6 κ μια χαρά ήταν. Επίσης κ οι c δίνουν εγκυμοσύνης, πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία έχει στο Instagram ο embryomanofficial, γενικά ανεβάζει πολυ ενδιαφέροντα άρθρα 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , s@m. είπε:

Χαχαχαχαχ Γιατι τον λετε κοντο ή μαγο ? Και αντε μαγο καπου παει το μυαλο μου Το κοντο γιατι ?:-D

Μάγος γιατί πάντα κάνει τα μαγικά του και έρχονται τα μωράκια. Αν και στο parents org παλιά τον λεγαμε μικρό Θεό. Ε και κοντός γιατί δεν είναι και το πρώτο μπόι!!! Αλλάαααααα όσο μπόι του λείπει το έχει σε μυαλό ο άτιμος!!!!! 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

Κορίτσια καλησπέρα σας!

παρακολουθω την παρέα σας κάθε μέρα, είστε το παρεάκι μου..
καλη επιτυχία σε όλες μας!

Είμαι 34, με ενδομητριωση, εκανα το 2018 αφαίρεση δυο ενδομητριακων κυστεων στις ωοθήκες και έχω πλέον χαμηλή ΑΜΗ. Μαζεύω με φυσικούς.

μια ερώτηση :

Θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχει πάρει καμία την βιταμινη ρεσβερατρολη.

διαβασα μια έρευνα που έλεγε ότι η ρεσβερατρολη και η μελατονινη βοηθανε πολύ στην ποιότητα των ωαρίων σε περίπτωση ενδομητριωσης και γενικά βοηθάει πολύ για ενδομητριωση.

το έχετε ακούσει;

@Condios καλησπέρα! Σε κάνω tag γιατί αν θυμάμαι καλά αντιμετώπισες κ εσυ ενδομητριωση.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 21 λεπτά , Villi είπε:

Εγω προσωπικά δεν τον εχω δει τον άνθρωπο, οι δικές του τον λένε κοντό, υποψιάζομαι οτι είναι ψηλές αυτές και τον βλέπουν έτσι. Μάγο γιατί κάνει τα μαγικά του και καλή ώρα όπως με εσένα βρέχει μωρά!!!!

:-D:grin::-D Μαγικα δεν ξερω Λες??:-D Κοντο παντως δεν τον λες και πολυ και ειμαι 1.70 . Ιδιοτροπο ομως τον λες και με το παραπανω ειναι λιγο περιεργος αλλα τι να σου πω οπως λεει και μια φιλη "παιδι θες να σου κανει δεν θα τον παντρευτεις" και την κοιτουσα ετσι :shock:

πρίν από 25 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Μάγος γιατί πάντα κάνει τα μαγικά του και έρχονται τα μωράκια. Αν και στο parents org παλιά τον λεγαμε μικρό Θεό. Ε και κοντός γιατί δεν είναι και το πρώτο μπόι!!! Αλλάαααααα όσο μπόι του λείπει το έχει σε μυαλό ο άτιμος!!!!! 

Δικιο εχεις Πως να το κανουμε σ αυτο το θεμα τα καταφερνει πολυ καλα ο ατιμος

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

πρίν από 50 λεπτά , Villi είπε:

Μελινακι μας έλειψες, περαστικά στην πεθερούλα, αμάν πια  με αυτά τα τρεχάματα. 

Βρε έχουμε βρει δότρια ..

Και εμένα μ λείψατε κορίτσια μ έννοια σας είχα! 

πρίν από 47 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Αγάπη μου επιτέλους μπήκες και διαβάσαμε σεντονακι και πολύ μου άρεσε!!! Αμάν τρεξίματα...περαστικά στην πεθερά σου αγάπη μου. Κοίτα να δεις που όλα μαζεμένα πέφτουν κ εμείς για ακόμα μια φορά πρέπει να δείξουμε την τεράστια δύναμη μας 

Ευχαριστώ καλή μου. Όντως είναι πάρα πολλά κ ούσα άπειρη τρόμαξα!! Αν είναι να βοηθήσουν όμως να πάρω κι άλλα!! Θα πρέπει δηλαδή να νιώθω ότι κατουριεμαι η με κάποιον τρόπο ελέγχει αν είναι γεμάτη; Δηλαδή ενα μικρό μπουκαλάκι νερό πριν ξεκινήσουμε είναι οκ;

Πως νιώθεις γειτονάκι μ γλυκό;;; έτοιμη;;;;; ♥ 

Σε ευχαριστώ αγάπη μ

• Μου αρέσει 1

πρίν από 18 λεπτά , MELINASP είπε:

Και εμένα μ λείψατε κορίτσια μ έννοια σας είχα! 

Πως νιώθεις γειτονάκι μ γλυκό;;; έτοιμη;;;;; ♥ 

Σε ευχαριστώ αγάπη μ

Έτοιμη ψυχολογικά αλλά ο φόβος φόβος. Καμιά σχέση με χτες το πρωί πχ που ήμουν στην κοσμαρα μου. Τώρα άρχισε η αντίστροφη μέτρηση. Θα φάω να το ευχαριστηθω θα καπνίσω τα τελευταία μου τσιγάρα και θα πάω κουναμενη λιγαμενη και ολίγον κατουρημενη από τα νερά 

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 5

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Έτοιμη ψυχολογικά αλλά ο φόβος φόβος. Καμιά σχέση με χτες το πρωί πχ που ήμουν στην κοσμαρα μου. Τώρα άρχισε η αντίστροφη μέτρηση. Θα φάω να το ευχαριστηθω θα καπνίσω τα τελευταία μου τσιγάρα και θα πάω κουναμενη λιγαμενη και ολίγον κατουρημενη από τα νερά 

Να φας να το ευχαριστηθεί! Κάνε κ τα τελευταία τσιγαράκι γτ μετά έρχονται τα μωρουλινια!  Λογικό κορίτσι μ όλα όσα νιώθεις φτάνεις στο τέλος και σε κατακλύζουν όλα τα συναισθήματα! 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, s@m. είπε:

Χαχαχαχαχ Γιατι τον λετε κοντο ή μαγο ? Και αντε μαγο καπου παει το μυαλο μου Το κοντο γιατι ?:-D

τον έκοψες για ψηλό εσύ????????? αχαχαχαχα και δεν ειμαι πρωτο μπόϊ @Villi εγώ που στο λέω,,,1,64 είμαι αλλά κοντό τον λες,,, 1 μετρο και 1 milko είναι ο γλυκούλης μου

@MELINASP μεγάλη αγκαλιά για κουράγιο στην πεθερουλα....κλαίω και εγω με τον δικό σου αντρα και τον προστατη του,,,,όταν ειχαμε παει σε εναν ουρολογο "μιλημενοι" για το σπερμοδιαγραμμα το "σκαρτο και καλα" για να περασουμε επιτροπη,,,του λεει "περνα μεσα να σε εξετασω,,," ο δικός μου κάγκελο,,,,δεν το περιμενε και του ηρθε ουρανοκατεβατο,,,εγω να χτυπιεμαι στα γελια απ ' εξω και να στελνω μηνύματα στη γραμματεια της γιατρού μου,,,,όταν δε βγήκε μου είπε ότι τον ρώτησε ο ουρολόγος "γιατί ξυρίζεσαι?" και γύρισε και του είπε "ρώτα την ανωμαλιάρα τη γυναίκα μου που με προτιμάει έτσι' αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ακόμα τον κοροιδεύω που σιγά τί επαθε!!!!!

• Χαχα 10

πρίν από 5 λεπτά , Condios είπε:

τον έκοψες για ψηλό εσύ????????? αχαχαχαχα και δεν ειμαι πρωτο μπόϊ εγώ που στο λέω,,,1,64 είμαι αλλά κοντό τον λες,,, 1 μετρο και 1 milko είναι ο γλυκούλης μου

Κορίτσι το είδες ότι σε όλες φυτεύει δίδυμα;;; ;; Ετοιμάσου!!!!!! 

• Μου αρέσει 1

2 hours ago, Viv37 said:

πωπω τα βλέπουμε στον ξύπνιο μας, πρέπει να τα βλέπουμε και στον ύπνο μας?

Να σσου ζήσουν τα ζουζουνάκια σου! Ευχαριστούμε που βρήκες το χρόνο να μας γράψεις και να μας γεμίσεις αισιοδοξία και όμορφες εικόνες!!

Ασε, ασε... και να ξυπνας και να εισαι πεπεισμενη οτι εχεις ξεχασει να παρεις ενα φαρμακο! Θα τρελαθουμε τελειως!:lol:

• Χαχα 2

πρίν από 2 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Κορίτσι το είδες ότι σε όλες φυτεύει δίδυμα;;; ;; Ετοιμάσου!!!!!! 

οχι δεν το ειδα,,,οτι είδα απαντησα και παω τρεχοντας να σας προλαβω,,,,καρχιεςςςςςςς παλι ξεσαλώσατε και ελειπα,,α,χαχαχαχαχα ,,,,έφαγα τετοιο ψοφο στο Βόλο και τωρα είμαι γραφείο και σας διαβάζω,,,φιλιά στα μουτρα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Condios είπε:

οχι δεν το ειδα,,,οτι είδα απαντησα και παω τρεχοντας να σας προλαβω,,,,καρχιεςςςςςςς παλι ξεσαλώσατε και ελειπα,,α,χαχαχαχαχα ,,,,έφαγα τετοιο ψοφο στο Βόλο και τωρα είμαι γραφείο και σας διαβάζω,,,φιλιά στα μουτρα

Ωωωω ναι και η s@m δίδυμα. Είναι large ο τύπος λέμε δεν κάνει τσιγκουνιες. Πάρε κόσμε μωρά να γεμίσουν οι αγκαλιές!!!!! 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Chrussa1982 είπε:

Αγάπη μου επιτέλους μπήκες και διαβάσαμε σεντονακι και πολύ μου άρεσε!!! Αμάν τρεξίματα...περαστικά στην πεθερά σου αγάπη μου. Κοίτα να δεις που όλα μαζεμένα πέφτουν κ εμείς για ακόμα μια φορά πρέπει να δείξουμε την τεράστια δύναμη μας 

Ευχαριστώ καλή μου. Όντως είναι πάρα πολλά κ ούσα άπειρη τρόμαξα!! Αν είναι να βοηθήσουν όμως να πάρω κι άλλα!! Θα πρέπει δηλαδή να νιώθω ότι κατουριεμαι η με κάποιον τρόπο ελέγχει αν είναι γεμάτη; Δηλαδή ενα μικρό μπουκαλάκι νερό πριν ξεκινήσουμε είναι οκ;

Κι εγώ τη πρώτη μέρα έλεγα μη ξεχάσω τίποτα αλλά τα συνηθίζεις. Εμένα ένα μπουκαλάκι δεν έκανε δουλειά, ήθελα παραπάνω. Μπήκαμε αρχικά μέσα στην αίθουσα, είδε ότι δεν ήταν γεμάτη και βγήκαμε να πιω κι άλλο νερό να κατουριεμαι κι άλλο :D ίσως έφταιγε η δική μου κύστη δεν ξέρω, πάντως αργήσαμε λίγο αφού ο άντρας μου έλεγε τί γίνεται.

• Μου αρέσει 1

T4Rzp2.png

2 ώρες πρίν, s@m. είπε:

Καλημερα σε ολες τις κοπελες που μπαινουν εδω μεσα,

Εχω μηνες να παρακολουθησω την συζητηση μην πω δυο χρονια καλυτερα.

Ομως εδω και καιρο νιωθω την αναγκη να ξαναγραψω και να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολα τα κοριτσια που εγραψαν εδω μεσα τις εμπειριες τους και τα συναισθηματα τους αλλα και εκεινα τα κοριτσια που μιλησαμε και με προσωπικα μηνυματα και μου εδωσαν πιο ειδικες πληροφοριες για ολη την διαδικασια . Με βοηθησαν παρα παρα πολυ.

Ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω επισης στον γιατρο του κεντρου ο οποιος παρ ολο που ειναι λιγο ιδιοτροπος (ευτυχως τα κοριτσια με ειχαν προηδοποιησει) πα ολα αυτα εγω ειδα εναν πολυ υποστηρισκτικο ανθρωπο και ενα κεντρο με πολυ οργανωση και πολυ καλη επικοινωνια παρ ολη την αποσταση και το λεω αυτο γιατι ειχα συνεργαστει με αλλα δυο κεντρα και ειχα προβλημα με αυτο.

Εμεινα εγκυος με την πρωτη πεοσπαθεια στο κεντρο ακριβως πριν την πρωτη μεγαλη καραντινα σε διδυμα χαρη στον επισης υπεροχο γιατρο μου και τη βοηθεια του Θεου με πολυ στενη παρακολουθηση (η διδυμη κυηση ειναι λιγο δυσκολη) κατω απο πολυ δυσκολες συνθηκες λογω κορονοιου καταφερα να φτασω στην 37 βδομαδα οπου γεννησα τα διδυμακια μου απο 3 κιλα το καθενα.

Θελω να πω οτι ενω ειχα καποιες επιφυλαξεις για την διαδικασια απο τη στιγμη που ειδα τη θετικη χοριακη δεν περασε ουτε μια στιγμη απο το μυαλο μου οτι αυτα τα παιδια δεν ειναι δικα μου. Ισα ισα το μονο που με ενοιαζε ηταν μονο να ειναι καλα και τιποτε αλλο. Πλεον ειναι 15 μηνων (ξερω αργησα πολυ να γραψω :roll: αλλα δεν εχω βοηθεια και ειναι δυσκολο λιγο με δυο μωρα) και ειναι τα πιο γλυκα ζουζουνια του κοσμου.

Και παλι ευχαριστω παρα πολυ ολα τα κοριτσια που μου ελυσαν ολες τις αποριες και βοηθησαν πολυ στο να καταληξω σε αυτο το κεντρο μεσα απο τις δικες τους εμπειριες. 

Τα νεα κοριτσια του φορουμ δεν τα ξερω αλλα ειμαι προθυμη να βοηθησω σε οτι τα απασχολει. 

Φιλακια πολλα σε ολες και ευχομαι τα καλυτερα.

Να σου ζήσουν τα μωράκια σου τα όμορφα γερά και τυχερά στη ζωή τους πάντα με τη χάρη του Θεού!!!! Μακάρι να τα καταφέρει και μαζί μου ο μάγος κοντός!!!! Για αυτό πήγα και εγώ,,,για τα χέρια του,,,,το μυαλο του και το κυνικό χιούμορ του που το λατρευω προσωπικά ,,,,ευτυχως δεν παρεξηγώ τίποτα,,,σε ευχαριστούμε πολύ για την εξομολόγησή σου,,,μόνο χαρές να σας δίνουν τα παιδάκια σας!!!!!!!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...