Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Όντως εγώ είχα 0,8 από τα 25 ως τα 31 μου κ τότε έπεσε στο 0,4 και το τελευταίο ένα χρόνο στο 0,3. Δεν ήθελα να κάνω ΑΜΗ. Ο Τζεφ*** επέμεινε.

Δεν έχω ψυχικά αποθέματα αλλά αναγκαστικά θα συνεχίσω όπως πριν. Δλδ το ωάριο του μήνα. 8 ωοληψιες άλλωστε ως τώρα. Τις βλαστοκύστες τις έχω στον Μαστρ*** ακόμα. Αν πάνε όλα καλά με Σφακ θα τις μεταφέρω στο άλλο κεντρο. Για την ώρα τις αφήνω εκεί που είναι.

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , gigi 72 είπε:

Καλημέρα και καλή αρχή κορίτσι μου.. Όντως πολλά φάρμακα.. Εγώ παίρνω και cyclacur.. Το salospir από ότι μου έχουν πει είναι για την καλή αιμάτωση της μήτρας . 

Καλημέρα αγάπη μου!! Μια τσάντα φάρμακα και άλλα τόσα θα έπαιρνα προκειμένου να γατζωθουν και να μείνουν!!

πρίν από 21 λεπτά , chitaneta είπε:

Καλημερα Χρυσα μου! Φανταζομαι θα εννοεις το κολπικη κρεμα crinone, που ναι, ειναι προγεστερονη. Γενικα ο χαλαρος εχω καταλαβει οτι τη θεωρει πιο αποτελαεσματικη απο τα ουτρο. Οποτε μπορει να σου δινει και ουτρο αλλά σου λεει να βαζεις συνηθως το βραδυ που θα μενεις ξαπλωμενη και crinone. Για τα υπολοιπα θα σου στειλει η Στεφανια οδηγιες πότε να παίρνεις τι...

Πλησιαζει  η ωραααα Χρυσα!!! Αληθεια τι ωρα εχεις την ετ; Να συντονιστουμε ολες και να σου στελνουμε τσουναμια θετικης ενεργειας;

Μηπως εννοεις Βιβη μου απο 28/03; Γιατι εννοειται οτι πρεπει να ξεκινησεις και προγεστερονη πριν την ετ.. Για τα υπολοιπα αν δεν στα δινει εγω δεν θα ανησυχουσα. Καθε γιατρος ακολουθει το πρωτοκολλο του. Κι ο Κουρ τα βαζει ολα συνηθως και κορτιζονη και αντιπηκτικα. Οπως μου ειχε πει η αιματολογος μου ειναι μεσα στο πακετακι των εξωσωματικων. Και μου ειπε ας πουμε την κορτιζονη την δινουνε για την ηπια αντιφλεγμονωδη δραση της, αλλά ειναι πολυ μικρη δοση και να μην ανησυχω...Κι αν δεν εχεις καποιο θεμα με αυτοανοσα κλπ, στην 10η εβδομαδα μπορεις να την σταματησεις. Και ευτυχως και ο Κουρτ το ιδιο μου ειπε τελικα... Ως τωρα και σε εμενα εχει συμπεσει με οτι μου λεει η αιματολογος μου(Οικονομοπουλου στο Ελενα)

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ . Με διαφωτίσες δεδομένου ότι έχουμε τον ίδιο γιατρό..τρόμαξα που τα είδα έτσι πολλά και λέω αμάν κάθε μία ώρα με φάρμακα θα είμαι . δεν μου είπε ώρα ακόμα για ετ πιστεύω όμως μεσημέρι αφού το πρωί θα είναι με ωοληψιες .Θα τον ρωτήσω ξανά αύριο αλλιώς υποθέτω θα με ειδοποιήσει η Στεφ . Και για τα φάρμακα και τις δοσολογιες από ότι κατάλαβα με την Στεφ θα συνεννοηθώ. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

2 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα καλημέρα!!! Κρύο σήμερα φίλες μου. Πήγα προμηθεύτηκα πρωί πρωί τα φάρμακα και τώρα κάθομαι στο γραφείο και σκέφτομαι καλέ πόσα πολλά μου έδωσε; Ερώτηση: σαλοσπιρ γιατί δίνουν; 

Κορίτσια έχω βγάλει χιονίστρες σε όλα τα δάχτυλα του δεξιού μου χεριού. Τι στο καλό στα χιόνια ήμουν χαχαχα. Φοράω γάντι στο γραφείο λέω θα δημιουργήσω νέα τάση μόδας χαχαχαχα. @Viv37 με ρώτησες προχτές για τα φάρμακα. Λοιπόν πάρε χαρτί και μολύβι να δούμε αν μας έδωσαν τα ίδια... Ουτρο, prolutex, σαλοσπιρ, κορτιζόνη, κολπική αλοιφή και αντιπηκτικες inohep. @marina_86 @vik80 οι γνώσεις σας ξεπερνούν ακόμα και τους γιατρούς χωρίς πλάκα!! Μαρινάκι να σε προσλάβω προσωπική γιατρο- μέντορα; 

Χαχαχα πολύ θα ήθελα να μην έχω ασχοληθεί καθόλου με το θέμα αυτό, αλλά αναγκάζεσαι να ψαχτείς ξέρεις πότε? Όταν χάνεται η εμπιστοσύνη στους γιατρούς..δυστυχώς. 

• Μου αρέσει 1

42 minutes ago, Chrussa1982 said:

Έλα ρε βιλακι σοβαρά;; Αυτό με κάνει πολύ χαρούμενη, διότι ξέρεις καμιά φορά είναι και λίγο φασον η φάση με τα φάρμακα..τύπου πάρε να έχεις . Αυτό δείχνει ότι ξέρει πολύ καλά να κάνει τη δουλειά του..χαλαρή δύναμη χαχαχα

Και εμενα στην τελευταια ετ πρεπει να μου εδωσε οτι θα σου δωσει και εσενα τωρα. Πιστευω οτι ο χαλαρος μας δεν τα τσιγκουνευεται τα φαρμακα αλλά σε καμια περιπτωση δεν τα δινει τυχαια. Ξερει τι κανει. Για αυτο και σε περιπτωση που καποια κοπελα παει ετ με φυσικο δεν χρειαζεται να παρει τιποτα. Αλλά οσες δεν εχουμε το καταλληλο ορμονικο προφιλ, φευγουμε με σακουλες φαρμακα... Θα μπορουσα να σας γκρινιαζω για ωρες για την απεχθεια που εχω για τα φαρμακα και τι υπομονη κανω παιρνοντας ολα αυτα, οπως και οι περισσοτερες κοπελες φανταζομαι...

Εχτες ειδα και ονειρο...Ξυπναω μες το βραδυ, φωναζω τον καλο μου που ακομα δεν κοιμοταν και αρχιζω να του λεω κατι ακαταλαβιστηκα οτι ξεχασαμε στο ψυγειο στην Αθηνα κατι ενεσεις που μου ειπε ο Κουρ να κανω! Μου λεει τι ενεσεις; του λεω ναι ναι κατι ενεσεις για την Tsh, δεν θυμασαι; Στην αρχη ο καημενος με πιστεψε , αλλά σιγα σιγα καταλαβε οτι ελεγα οτι να ναι... Κι εγω επισης... χαχαχααα Τι να σας πω ρε κοριτσια οτι θα ονειρευομουνα και φαρμακα και αγχος φοβερο να μην τα ξεχναω...δεν το περιμενα!

• Χαχα 8

πρίν από 50 λεπτά , Villi είπε:

Σορυ, μέχρι τις 28/4 θα παίρνεις cyclacur?? Τόσο πολυ καιρό; 

28/3 εννοούσα! χαχαχα!

πρίν από 45 λεπτά , chitaneta είπε:

Καλημερα Χρυσα μου! Φανταζομαι θα εννοεις το κολπικη κρεμα crinone, που ναι, ειναι προγεστερονη. Γενικα ο χαλαρος εχω καταλαβει οτι τη θεωρει πιο αποτελαεσματικη απο τα ουτρο. Οποτε μπορει να σου δινει και ουτρο αλλά σου λεει να βαζεις συνηθως το βραδυ που θα μενεις ξαπλωμενη και crinone. Για τα υπολοιπα θα σου στειλει η Στεφανια οδηγιες πότε να παίρνεις τι...

Πλησιαζει  η ωραααα Χρυσα!!! Αληθεια τι ωρα εχεις την ετ; Να συντονιστουμε ολες και να σου στελνουμε τσουναμια θετικης ενεργειας;

Μηπως εννοεις Βιβη μου απο 28/03; Γιατι εννοειται οτι πρεπει να ξεκινησεις και προγεστερονη πριν την ετ.. Για τα υπολοιπα αν δεν στα δινει εγω δεν θα ανησυχουσα. Καθε γιατρος ακολουθει το πρωτοκολλο του. Κι ο Κουρ τα βαζει ολα συνηθως και κορτιζονη και αντιπηκτικα. Οπως μου ειχε πει η αιματολογος μου ειναι μεσα στο πακετακι των εξωσωματικων. Και μου ειπε ας πουμε την κορτιζονη την δινουνε για την ηπια αντιφλεγμονωδη δραση της, αλλά ειναι πολυ μικρη δοση και να μην ανησυχω...Κι αν δεν εχεις καποιο θεμα με αυτοανοσα κλπ, στην 10η εβδομαδα μπορεις να την σταματησεις. Και ευτυχως και ο Κουρτ το ιδιο μου ειπε τελικα... Ως τωρα και σε εμενα εχει συμπεσει με οτι μου λεει η αιματολογος μου(Οικονομοπουλου στο Ελενα)

ναι ναι! Κατα λάθος έγραψα 4 αντί για 3 χαχα

πρίν από 32 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Είμαι χεσμενη και εγώ. Το σκατό έφτασε κάλτσα που λέμε χαχαχαχα. Σκέφτομαι βέβαια όμορφα πράγματα για να ηρεμώ πχ τι θα φορέσω εκείνη τη μέρα. Να θυμηθώ να ρωτήσω αν μπορεί κ ο άντρας μου να είναι μέσα. Στο Ρέα θέλει ραπίντ μου είπαν. Κατά τα άλλα θα ξεσκιστω σε όλα τα απαγορευμένα το σκ και μετά δίαιτα ομμμμμμ και καλλωπισμός. Μη πάω σαν τη κωλογρια χαχαχαχα 

χαχαχα ετσι έτσι κ εγώ τα ίδια!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 27 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα αγάπη μου!! Μια τσάντα φάρμακα και άλλα τόσα θα έπαιρνα προκειμένου να γατζωθουν και να μείνουν!!

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ . Με διαφωτίσες δεδομένου ότι έχουμε τον ίδιο γιατρό..τρόμαξα που τα είδα έτσι πολλά και λέω αμάν κάθε μία ώρα με φάρμακα θα είμαι . δεν μου είπε ώρα ακόμα για ετ πιστεύω όμως μεσημέρι αφού το πρωί θα είναι με ωοληψιες .Θα τον ρωτήσω ξανά αύριο αλλιώς υποθέτω θα με ειδοποιήσει η Στεφ . Και για τα φάρμακα και τις δοσολογιες από ότι κατάλαβα με την Στεφ θα συνεννοηθώ. 

κ γω τοσα επερνα.. κορτιζόνη σικλαουρ κρινον καθε βραδυ κ ουτρο επίσης...κ ινοχεπ    τα εκ8ψα ολα απο την 10 βδομαδα σιγα σιγα ....απολαυσε το ταξιδι της μαγειας ασε  τα φαρμακα κ τον χαλαρο να δρασουν για να γατζωθουν τα μωρακια σ αμέσως  αμεσως...

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , chitaneta είπε:

Και εμενα στην τελευταια ετ πρεπει να μου εδωσε οτι θα σου δωσει και εσενα τωρα. Πιστευω οτι ο χαλαρος μας δεν τα τσιγκουνευεται τα φαρμακα αλλά σε καμια περιπτωση δεν τα δινει τυχαια. Ξερει τι κανει. Για αυτο και σε περιπτωση που καποια κοπελα παει ετ με φυσικο δεν χρειαζεται να παρει τιποτα. Αλλά οσες δεν εχουμε το καταλληλο ορμονικο προφιλ, φευγουμε με σακουλες φαρμακα... Θα μπορουσα να σας γκρινιαζω για ωρες για την απεχθεια που εχω για τα φαρμακα και τι υπομονη κανω παιρνοντας ολα αυτα, οπως και οι περισσοτερες κοπελες φανταζομαι...

Εχτες ειδα και ονειρο...Ξυπναω μες το βραδυ, φωναζω τον καλο μου που ακομα δεν κοιμοταν και αρχιζω να του λεω κατι ακαταλαβιστηκα οτι ξεχασαμε στο ψυγειο στην Αθηνα κατι ενεσεις που μου ειπε ο Κουρ να κανω! Μου λεει τι ενεσεις; του λεω ναι ναι κατι ενεσεις για την Tsh, δεν θυμασαι; Στην αρχη ο καημενος με πιστεψε , αλλά σιγα σιγα καταλαβε οτι ελεγα οτι να ναι... Κι εγω επισης... χαχαχααα Τι να σας πω ρε κοριτσια οτι θα ονειρευομουνα και φαρμακα και αγχος φοβερο να μην τα ξεχναω...δεν το περιμενα!

πωπω τα βλέπουμε στον ξύπνιο μας, πρέπει να τα βλέπουμε και στον ύπνο μας?

πρίν από 4 λεπτά , s@m. είπε:

Καλημερα σε ολες τις κοπελες που μπαινουν εδω μεσα,

Εχω μηνες να παρακολουθησω την συζητηση μην πω δυο χρονια καλυτερα.

Ομως εδω και καιρο νιωθω την αναγκη να ξαναγραψω και να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολα τα κοριτσια που εγραψαν εδω μεσα τις εμπειριες τους και τα συναισθηματα τους αλλα και εκεινα τα κοριτσια που μιλησαμε και με προσωπικα μηνυματα και μου εδωσαν πιο ειδικες πληροφοριες για ολη την διαδικασια . Με βοηθησαν παρα παρα πολυ.

Ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω επισης στον γιατρο του κεντρου ο οποιος παρ ολο που ειναι λιγο ιδιοτροπος (ευτυχως τα κοριτσια με ειχαν προηδοποιησει) πα ολα αυτα εγω ειδα εναν πολυ υποστηρισκτικο ανθρωπο και ενα κεντρο με πολυ οργανωση και πολυ καλη επικοινωνια παρ ολη την αποσταση και το λεω αυτο γιατι ειχα συνεργαστει με αλλα δυο κεντρα και ειχα προβλημα με αυτο.

Εμεινα εγκυος με την πρωτη πεοσπαθεια στο κεντρο ακριβως πριν την πρωτη μεγαλη καραντινα σε διδυμα χαρη στον επισης υπεροχο γιατρο μου και τη βοηθεια του Θεου με πολυ στενη παρακολουθηση (η διδυμη κυηση ειναι λιγο δυσκολη) κατω απο πολυ δυσκολες συνθηκες λογω κορονοιου καταφερα να φτασω στην 37 βδομαδα οπου γεννησα τα διδυμακια μου απο 3 κιλα το καθενα.

Θελω να πω οτι ενω ειχα καποιες επιφυλαξεις για την διαδικασια απο τη στιγμη που ειδα τη θετικη χοριακη δεν περασε ουτε μια στιγμη απο το μυαλο μου οτι αυτα τα παιδια δεν ειναι δικα μου. Ισα ισα το μονο που με ενοιαζε ηταν μονο να ειναι καλα και τιποτε αλλο. Πλεον ειναι 15 μηνων (ξερω αργησα πολυ να γραψω :roll: αλλα δεν εχω βοηθεια και ειναι δυσκολο λιγο με δυο μωρα) και ειναι τα πιο γλυκα ζουζουνια του κοσμου.

Και παλι ευχαριστω παρα πολυ ολα τα κοριτσια που μου ελυσαν ολες τις αποριες και βοηθησαν πολυ στο να καταληξω σε αυτο το κεντρο μεσα απο τις δικες τους εμπειριες. 

Τα νεα κοριτσια του φορουμ δεν τα ξερω αλλα ειμαι προθυμη να βοηθησω σε οτι τα απασχολει. 

Φιλακια πολλα σε ολες και ευχομαι τα καλυτερα.

Να σσου ζήσουν τα ζουζουνάκια σου! Ευχαριστούμε που βρήκες το χρόνο να μας γράψεις και να μας γεμίσεις αισιοδοξία και όμορφες εικόνες!!

On 15/3/2022 at 11:36 ΜΜ, marina_86 είπε:

Αχ ρε αγαπημένη!❤️ Σ' ευχαριστώ τόσο πολύ μέσα από την καρδιά μου. Αλλά να... εμένα με πιάνει το άλλο. Το "δεν είμαι ικανή κ τους απογοητεύω όλους". Ναι, ναι. Το ξέρω ότι είναι χαζομάρα. Εν τω μεταξύ οι όλοι (που είναι οι κάποιοι λίγοι που το ξέρουν) αγχώνονται για το αντίθετο. Μη στενοχωρηθω εγώ. Εγώ όμως τον χαβα μου... Το έχω αυτό γενικά σαν άνθρωπος. Θέλω όταν κάνω κάτι να πετυχαίνω κ τώρα για πρώτη φορά στη ζωή μου προσπαθώ τόσο πολύ για κάτι και για πρώτη φορά τρώω αβερτα χυλοπιτες... Και νομίζω ότι απογοητεύω τους άλλους με την αδυναμία μου. Κ το τρελό είναι ότι το ξέρω ότι δεν ευσταθεί κάτι τέτοιο κ το ξέρω ότι είναι δική μου πετριά. Αλλά με καίει από μέσα μου... Τέλος πάντων... προσπαθώ να το δουλέψω...

ΥΓ. Εγώ κατάλαβα ότι η @Chrussa1982 τις είχε κάνει ήδη τις εξετάσεις αλλά επειδή καθυστέρησε η ετ πέρασε το 6μηνο και πρέπει να τις επαναλάβει. 

Αχ, τώρα θυμήθηκα ένα αστείο. Όταν ήταν να γίνει η ένωση των δικών μας εμβρύων μας λένε να πάμε κ οι δύο να κάνουμε εξετάσεις για όλα αυτά. Κ ο σύζυξ να έχει πάθει γκρίνια! Γιατί να τις κάνουμε; Ούτε το δικό σου ωάριο ούτε το δικό μου σπέρμα δεν έχουν! Χαχαχαχαχαχα Κ να λέει άντε εσύ. Θα στα μεταφέρουν. Εγώ γιατί; Αχχχ τι γέλιο. Προσπαθούσα να κρατηθώ για να μη γελάσω γιατί ένα τσακ ήθελε να μην τις κάνει κ να πάρει στο newlife να τους ξεχεσει και εγώ ήμουν σοβαρή κ να λέω κάποιος λόγος θα υπάρχει. Και αυτός να λέει ποιοςςςςςς;;;;;;; Χαχαχαχαχα Φυσικά δεν ήξερα τι να απαντήσω κι έλεγα το γνωστό "γιατρός είμαι χριστιανέ μου;". 

Αχ βρε κοριτσάκι μ έχεις δίκιο να νιώθεις έτσι όλες μας γτ δυστυχώς οι γυναίκες έχουμε μάθει να τα κάνουμε όλα και αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε να το χειριστούμε εμείς οπότε σκαλωνουμε. Είσαι όμως πάρα πολύ δυνατή και το ξέρεις μέσα σου!!! ♥️ 

On 16/3/2022 at 8:31 ΠΜ, Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα καλημέρα!! @Condios και @marina_86 έρχομαι να συμφωνήσω απόλυτα και να το βουλώσω που έχετε περάσει τόσα κ τόσα. Είχα κάνει εξετάσεις το καλοκαίρι. Ο σύζυγός τις έκανε πριν δώσει σπέρμα και γίνει η ένωση. Εμένα τώρα με θυμήθηκε ο χαλαρός να μου πει να τις κάνω. Και να προσθέσω ότι όσο πλησιάζει ο καιρός έχω χεστει πάνω μου. Και από χαρά και από φόβο .φοβάμαι με τις λίγες βλαστοκυστες, φοβάμαι μήπως δεν τα καταφέρω φοβάμαι να δω ξανά τον άντρα μου να κλαίει. Φοβάμαι που δεν έχω κάνει ποτέ υστεροσκοπηση και δεν έχω εικόνα τι γίνεται εκεί μέσα .και ταυτόχρονα χαίρομαι που έχω μπει στην διαδικασία της ετοιμασίας, που προσέχω ότι και όπως μπορω, που που που. Τόσο αντικρουόμενα συναισθήματα ταυτόχρονα πως να τα διαχειριστω;; Ψυχραιμία φίλες μου, πολύ οοοομμμμμ και εμπιστοσύνη στον γιατρό μας και σε εμάς. Κάνουμε ότι καλύτερο μπορεί η καθεμία. Με ήρεμη ψυχή και καθαρή συνείδηση θα ανοίξουμε τα καλλιγραμμα ποδαράκια μας στον γιατρουλη μας και θα μας βάλει τα μωράκια μας. Δεν χρωστάμε τίποτα και σε κανέναν. Μόνο στον εαυτό μας χρωστάμε κορίτσια. Και να ευχαριστήσω δημοσίως τους βράχους μας τους άντρες μας. Θέλει γερά καλαμπαλικια να είναι δίπλα μας και να μας ανεβάζουν και να μας στηρίζουν. Όταν εμένα μου λέει ότι με αγαπάει είτε με μωρό είτε χωρίς μωρό πως να μη νιώσω ότι όλος ο κόσμος είναι μέσα στα χέρια μου; 

σας αγαπώ όλες ..

Όλα καλά θα πάνε αγάπη μ πρώτα ο Θεός έχεις άπειρη δύναμη μέσα σου και έφτασε η ώρα σου είναι απόλυτα λογικό να έχεις φόβο στην ψυχούλα σου! Πάμε γερά!!! 

On 16/3/2022 at 2:42 ΜΜ, cordellia είπε:

Καλησπέρα σας! Ελπίζω να είστε όλες καλά. 

Σκέφτομαι να ξεκινήσω εξωσωματική με δανεικά ωάρια. Θα συνεργαστώ με τον κ Κούρτη. Δείχνει να έχει καλά vibes. 

Ti λέτε; 

Ευχαριστώ 

Με το καλό σου εύχομαι να πάει καλά!!! ♥️ 

Τα καλύτερα έχω ακούσει για αυτό και εγώ με αυτόν θα πάω διπλή δωρεα

On 16/3/2022 at 4:23 ΜΜ, Nitsad1981 είπε:

Το 151.52 εγινε 314.42

Καλα δεν ειναι;;

Μου ειπαν να κανω αλλη μια την Παρασκευή.

Σούπερ είναι κορίτσι μ όλα καλά πάνε με το καλό 

On 16/3/2022 at 7:26 ΜΜ, Viv37 είπε:

Αγαπημενες μου γεια σας! Σας λεω τα νεα μου και μετα παω να σας διαβασω και να σχολιασω.

Σημερα ειχα υπερηχο. Ευτυχως η κυστη ειναι πολυ μικρη και λεει οτι δε μας απασχολει καθολου αφου ειναι τοσοδουλα. Μου δινει λοιπον το προγραμμα με τα φαρμακα και λεει οτι καλως εχοντων των πραγματων η ετ θα γινει στις 4 Απριλιου!! Ενθουσιαζομαστε εμεις και ξαφνικα λεει οπα μισο λεπτο. 

Εδω να τονισω οτο 24/2 ειχα κανει ολες τις εξετασεις και ηταν οκ.  Οταν αδιαθετησα ημουν στην πολη μου και ετσι πηγα στη γυναικολογο που με παρακολουθει εκει η οποια μου εγραψε 2η φορα τη βιταμινη d στο παραπεμπτικο ενω την ειχα κανει. Την ξαναεκανα λοιπον σημερα πριν παω στο γιατρο και απο 70 που ηταν στις 24/2 σημερα πηγε στο 17!!!!! Το βλεπει ο γιατρος και παθαινει σοκ! Ενα απο τα 2 λεει κατα πασα πιθανοτητα ειναι λαθος. Πηγα λοιπον να την ξανακανω σημερα και τους παρακαλεσα να την εχουν ετοιμη σημερα αλλα μου εκαναν τους δυσκολους!! Οποτε λεει ο γιατρος αν ειναι οκ η d προχωραμε. Αν οχι τοτε θα πρεπει να παρω συμπλητωματα και να προσπαθησουμε να την ανεβασουμε. 

Νομιζω οτι τα διαγνωστικα κεντρα με τρολαρουν!!! 

Αναμενω λοιπον! Ομμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ

Υ.Γ. @silvy22 πηγες σημερα παλι για υπερηχο; 

Πολύ μεγάλη πτώση ρε κορίτσι μ κάτι δεν πάει καλά με τα νούμερα. 

On 16/3/2022 at 7:48 ΜΜ, silvy22 είπε:

Ελα μεγάλη πτώση δεν μπορεί … ε αυτή η d θα μας τρελάνει 

πηγα ναι τελείωσε αυτό το ταξίδι μου εδώ, Παρασκευή θα κάνουμε την απόξεση 9 εβδ, συνεχίζω φάρμακα ενέσεις τα πάντα για να μην κατέβει αίμα 

πηρα μια γεύση να δω πως είναι , την επόμενη θα είμαι πανέτοιμη να φτάσω στον προορισμό μου !!! 
Αποχαιρέτησα τις μανούλες Οκτωβρίου 2022 και πάμε για το 2023 τωρα :wub:

Αχ βρε ψυχή μ μια τεράστια αγκαλιά από εμένα σου εύχομαι ολόψυχα η επόμενη να ναι η τυχερή σου!!! 

On 17/3/2022 at 10:03 ΠΜ, marina_86 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!! 

Πήρα τηλέφωνο για τα αποτελέσματα μου είπαν δεν έχουν έρθει ακόμα κ ότι θέλουν 15 ημέρες... Ε, εντάξει... Περιμένουμε! Ως συνήθως! Χαχαχα ❤️ 

Καλή αρχή! Αρχικά πες μας σε ποια πόλη είσαι, Αθήνα ή Θεσσαλονίκη; Είχες προηγούμενη εμπειρία από κάποιον γιατρό ή κέντρο εξωσωματικής ή θα είναι η πρώτη σου προσπάθεια γενικά; Εμείς μπορούμε να προτείνουμε κάποιους, ωστόσο θα σου πρότεινα να μην κλείσεις ραντεβού μόνο σε έναν. Να δεις δυο, τρεις για να επιλέξεις αυτόν που ταίριαξε καλύτερα σε σένα. 

Ωχουυυυ πες τους μας έπρηξαν 

Γκρρρρρ

Ομμμμμμ

23 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Καλησπέρα καλά μου κορίτσια! Σας γραφω απο την εξοχουλα... Πρώτη μερα μπορω να πω, μετά από πολύ καιρό, είμαι χαλαρή και χαίρομαι την ημέρα μου τόσο! Διάβασα πολλά νέα και τι να πρωτο απαντήσω ... Θα προσπαθησω όσα θυμάμαι!

@Chrussa1982 μου, να σου ευχηθώ σήμερα να έχεις ωραία νέα και να σου δώσει επιτέλους την ημερομηνια της ετ! Τέρμα πια η αναμονή!

@Viv37 τι σπαστικό αυτο με τη βιταμινη d τελευταια στιγμή! Ευχομαι να ειχε γίνει καποιο λαθος και να μην χρειαστει να καθυστερησει η ετ. Αλλά κι αν ναι, λίγο θα είναι φαντάζομαι κι ο Απρίλιος θα είναι ο μήνας σου!

@marina_86 σε νιώθω πολύ όταν λες που δεν χαιρεσαι με την σκέψη οτι φτάνει η στιγμη της ετ... Κι εγώ στην τελευταια ετ μόνο χαρά δεν ένιωθα... ¨ηταν και οι τελευταίες μου βλαστοκύστες και ένιωθα αστα να πάνε! Αλλά είσαι, (απο το λιγο που εχω καταλάβει), θετικός άνθρωπος, δυνατός και αγαπάς τη ζωή και θα καταφέρεις μια χαρά και την ετ να κάνεις και θετικοτατο αποτελεσμα να εχεις! Και ευτυχώς θα έχεις αφήσει και μια βλαστοκυστουλα να περιμένει για να μην έχεις και την αισθηση, οτι είναι τα τελευταια μου, που είναι πολυ αγχωτική! Σίγουρα δεν απογοητεύεις κανεναν απο τους δικους σου, αγαπημενους ανθρωπους και ουτε εμας εδω φυσικα! Ίσα ισα που ολες/οι θα ειναι υπερηφανοι για τον αγώνα σου και πάνω απ' όλους ο συντροφός σου! η @condios, οπως πάντα ηταν πολύ ευστοχη με την απάντηση/αναλυση της!

Ευχομαι συντομα να πάρεις και τα αποτελεσματα απο το τεστ. αμαν πια αυτες οι αναμονες!

@silvy22 μου τι να σου πω δεν ξερω...λυπάμαι πολύ... Πέρασε τουλαχιστον αυτη η βασανιστικη αναμονη... Ηδη διαβασα, πηρες τα φαρμακα σου για την επομενη φορα! Ευχομαι γρηγορα να αναρρωσεις απο αυτην την περιπετεια, και ψυχικα και σωματικά και με το καλό να προχωρήσεις!

Μια αγκαλια απο εμενα!

Σιγουρα θα εχω ξεχασει να γραψω σε αλλα κοριτσια!

Στελνω ομως σε ολες τον ηχο απο τα πουλακια και την μυρωδια απο τα πευκοδεντρα και τη θαλασσινη αυρα!

Να εχετε μια ομορφη μερα!

Καλά να περάσεις κοριτσάκι μ απόλαυσε το χαιδεψε κοιλίτσα και ομμμμμ 

22 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα η μάλλον καλησπέρα!!! Συμπεθέρα βγήκε η d επιτέλους. Από 16 τον προηγούμενο μήνα έφτασε 44.5 με τις αμπούλες. Κορίτσια τι λέτε?? Είναι καλή; Οι υπόλοιπες για σύφιλη, ηπατίτιδα κλπ αρνητικές. @chitaneta μου να περάσεις όμορφα και να χαλαρώσεις. Χάιδευε κοιλίτσα και απόλαυσε την ηρεμία. Ξεκουράσου στην εξοχή , άλλος άνθρωπος θα γυρίσεις. 

Σούπερ είναι αγάπη!!! 

21 ώρες πρίν, Neli83 είπε:

Κοριτσια μου πηγαμε για την αυχενικη το πρωι..ολες οι μετρησεις ηταν πολυ καλες και εντος οριων..οι πιθανοτητες για συνδρομα πολυ μικρες λογω του νεαρου ωαριου..αυξημενη η πιθανοτητα για προεκλαμψια και μου αυξησε το salospir απο 80 σε 160...στο ενα μωρο ειδαμε τσουτσουνακι!!!! Το αλλο δεν εδειξε καθαρα αλλα μας ειπαν με επιφυλαξη κοριτσι,θα δουμε στη συνεχεια για σιγουρια..

Ωωωωωωωωωω φτου φτου ρεεεε μπράβο ρε κορίτσι μ γουρακι μας!!! ♥️ Γερή και τελειομηνη εγκυμοσύνη με δύο υγιέστατα παιδάκια!!! Να το το τσουτσουνακι το ένα ο επόμενος άντρας που θα ερωτευθεί παράφορα!!! ♥️ 

21 ώρες πρίν, gigi 72 είπε:

Καλησπέρα σε όλες τις μέλλουσες μανούλες.. Είχα κάποιες μέρες με πρόβλημα στο κινητό μου.. Όταν αποκατασταθηκε σας διάβασα όλες με μεγάλη προσοχή.. Χάρηκα με τις επιτυχίες και τις χαρές σας, αναμένω πολύ καλά αποτέλεσματα σε όσες προσπαθούν και στεναχωρηθηκα με τα απρόσμενα κακά γεγονότα.. Εύχομαι σε όλες δύναμη, πίστη και υπομονή.. Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι πολύ καλά γιατί δυστυχώς πριν λίγες μέρες το ένα μωράκι παληνδρομησε,κοντά στις 9 εβδομάδες.. Δεν είμαι καλά ψυχολογικά, προσπαθώ να μαζέψω τα κομμάτια μου, να βάλω σε σειρά τις σκέψεις μου και να επικεντρωθώ στο μωράκι που έχει μείνει.. Το σοκ ήταν μεγάλο γιατί ξύπνησα ένα πρωί και είχα ένα κακό προαίσθημα και 2 μέρες πριν το προγραμματισμένο ραντεβού μου πήγα στον γιατρό εσπευσμένα και μου ανακοίνωσε το κακό μαντάτο..Η διαίσθηση μου δεν με γέλασε.. Εν πάση περιπτώσει ότι συμβαίνει σε αυτή τη ζωή είναι θέλημα Θεού.. Αυτός μου έδωσε αυτά τα μωράκια και αυτός θα αποφασίσει για την τύχη τους όσο και να βοηθάμε εμείς και οι γιατροί.. Εξάλλου δεν μπορώ να κάνω κάτι πλέον η να κάθομαι να είμαι κάθε μέρα μες την μαύρη θλίψη.. Πρέπει να προχωρήσω.. Πρέπει να είμαι καλά εγώ για να ειναι και το μωράκι που μεγαλώνει μόνο του πια μες την κοιλιά μου.. Δυστυχώς ο δρόμος της μητρότητας δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και μέχρι να κρατήσουμε στα χέρια μας τα μωράκια μας πρέπει να είμαστε προετοιμασμενες για το οτιδήποτε.. Τα πάντα μπορούν να αλλάξουν.. Σας φιλώ γλυκά.. 

Αχ βρε αγάπη μ λυπάμαι πολύ ειλικρινά. Αλλά είσαι δυνατή και έχεις το μωράκι σου να αφοσιωθείς και να προχωρήσεις για αυτό. Σε ποια εβδομάδα είσαι τώρα; 

18 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Πφφφφ μπλεξιμο! Με πηρε τωρα η γραμματεας του γατρου και ειπε οτο ειναι πολυ καλη η δικια μου και να ξεκινησω τα cyclacur.  Τι να πω δεν ξερω! Ελπιζω να μην ειναι αλλο αυτο και το εζω χαμηλο και επηρεασει. Σημασια εχει οτι ξεκιναω κι εγω και θα ειμαστε παρεουλα οπως λεγαμε♥️♥️♥️

Με το καλό αγάπη μ μπραβοοο ♥ 

17 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Κορίτσια μου όμορφα. Το ενδομήτριο δεν ανέβηκε πολύ πήγε 8.2. συνεχιζω σικλακουρ και αυτοκόλλητα. Το Σάββατο το πρωί τελευταίος υπέρηχος. Καπάκι ξεκινάω προγεστερόνη και δεν ξέρω τι άλλο θα μου πει.. Πέμπτη 24/3 η μεγάλη συνάντηση!! Έφτασε η ώρα αγαπημένες μου!! 

Ωωωωωωωωωωωωωωω καραμουζεζ, βεγγαλικά, μπαμ μπουμ επιτέλους ήρθε η ώρα ααα! ♥️ Με το καλό αγάπη μ σούπερ το ενδομητριο θα πω εγώ φτου φτου! 

15 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Με εσάς παρέα ο χρόνος περνάει ευχάριστα σαν νερό!! Ξεφεύγει και το μυαλό από τις έννοιες μας, μιας που η έννοια και η αγωνία σας είναι και δικές μου. Έπιασα τον εαυτό μου πολλές φορές να αγωνιώ .με την μαρίνα και την λαπαροσκοπιση.. με την Βιβή που περίμενε και περίμενε .με την chitaneta και την ετ του χιονιά, με την φίλη, την στρασενια πιπίλα, την αρχηγαρα μας τη Νελι ( που έκανε γερό ποδαρικο.) να δούμε τις χοριακες τους .την Βίλιτσα μας που αναρωτιόμασταν αν κάναμε σωστή επιλογή γιατρού, την Άρια με την αγωνία του dfi , εσένα...που πας εσένα με το τριήμερο που ήρθες Στας Αθήνας..και τις αγωνίες σου..και με τα λόγια σου έρχεσαι και μας γλυκαινεις και μας ηρεμείς...για να μην πω για τις σεντοναρες της Μελίνας μας..και φυσικά τις παλιές καραβανες μας την Μαιρούλα, την Αννούλα την athinaida, την AndriM . Και φυσικά στην ταρζανιτσα που μου σύστησε τον γιατρό μου. Μοιραστηκαμε και λύπες όμως ε; Που μας ένωσαν και μας δυνάμωσαν. Σίγουρα μέσα στην παραζαλη μου ξέχασα να αναφέρω και άλλα κορίτσια κ ζητώ συγνώμη. 

Σας αγαπώ όλες ..συνοδοιπόροι, συμπαραστάτες, συναγωνιστριες  μα πάνω από όλα μοναδικές, υπέροχες γυναικάρες με τα όλα σας!!!

Και ναι..τα μωρά μου θα είναι επαναστάτες ..και ναι τα μωρά μου θα είναι χριστουγεννιάτικα ( τα γέννησα ήδη στο μυαλό μου χαχαχαχα).

Η καρδιά μου χτυπάει δυνατά τα τα τα και συνειδητοποιώ ότι την Πέμπτη θα φύγουμε 2 και θα γυρίσουμε τέσσερις στο σπίτι 

Αγάπη μου σε ευχαριστώ θερμά!! Θα είμαι στο Ρέα όμως εκεί θα κάνουμε ετ.θανξερω όμως ότι θα με σκέφτεστε (ε κορίτσια μου;) που σίγουρα θα μου φέρετε γούρι!! Περιμένω εντυπώσεις .

Και μην ανησυχείς .από την στιγμή που έγινες μέλος της παρέας μας το γούρι σου θα είμαστε εμείς!!

Και εμείς σαγαπαμε αγάπη μου γλυκιααα όλες εδώ στα καλά και στα άσχημα!!! ♥️ 

3 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα καλημέρα!!! Κρύο σήμερα φίλες μου. Πήγα προμηθεύτηκα πρωί πρωί τα φάρμακα και τώρα κάθομαι στο γραφείο και σκέφτομαι καλέ πόσα πολλά μου έδωσε; Ερώτηση: σαλοσπιρ γιατί δίνουν; 

Κορίτσια έχω βγάλει χιονίστρες σε όλα τα δάχτυλα του δεξιού μου χεριού. Τι στο καλό στα χιόνια ήμουν χαχαχα. Φοράω γάντι στο γραφείο λέω θα δημιουργήσω νέα τάση μόδας χαχαχαχα. @Viv37 με ρώτησες προχτές για τα φάρμακα. Λοιπόν πάρε χαρτί και μολύβι να δούμε αν μας έδωσαν τα ίδια... Ουτρο, prolutex, σαλοσπιρ, κορτιζόνη, κολπική αλοιφή και αντιπηκτικες inohep. @marina_86 @vik80 οι γνώσεις σας ξεπερνούν ακόμα και τους γιατρούς χωρίς πλάκα!! Μαρινάκι να σε προσλάβω προσωπική γιατρο- μέντορα; 

Βοηθάει στην καλή αιμάτωση της μήτρας αγάπη μ

πρίν από 15 λεπτά , s@m. είπε:

Ομως εδω και καιρο νιωθω την αναγκη να ξαναγραψω και να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολα τα κοριτσια που εγραψαν εδω μεσα τις εμπειριες τους και τα συναισθηματα τους αλλα και εκεινα τα κοριτσια που μιλησαμε και με προσωπικα μηνυματα και μου εδωσαν πιο ειδικες πληροφοριες για ολη την διαδικασια . Με βοηθησαν παρα παρα πολυ.

Ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω επισης στον γιατρο του κεντρου ο οποιος παρ ολο που ειναι λιγο ιδιοτροπος (ευτυχως τα κοριτσια με ειχαν προηδοποιησει) πα ολα αυτα εγω ειδα εναν πολυ υποστηρισκτικο ανθρωπο και ενα κεντρο με πολυ οργανωση και πολυ καλη επικοινωνια παρ ολη την αποσταση και το λεω αυτο γιατι ειχα συνεργαστει με αλλα δυο κεντρα και ειχα προβλημα με αυτο.

Εμεινα εγκυος με την πρωτη πεοσπαθεια στο κεντρο ακριβως πριν την πρωτη μεγαλη καραντινα σε διδυμα χαρη στον επισης υπεροχο γιατρο μου και τη βοηθεια του Θεου με πολυ στενη παρακολουθηση (η διδυμη κυηση ειναι λιγο δυσκολη) κατω απο πολυ δυσκολες συνθηκες λογω κορονοιου καταφερα να φτασω στην 37 βδομαδα οπου γεννησα τα διδυμακια μου απο 3 κιλα το καθενα.

Θελω να πω οτι ενω ειχα καποιες επιφυλαξεις για την διαδικασια απο τη στιγμη που ειδα τη θετικη χοριακη δεν περασε ουτε μια στιγμη απο το μυαλο μου οτι αυτα τα παιδια δεν ειναι δικα μου. Ισα ισα το μονο που με ενοιαζε ηταν μονο να ειναι καλα και τιποτε αλλο. Πλεον ειναι 15 μηνων (ξερω αργησα πολυ να γραψω :roll: αλλα δεν εχω βοηθεια και ειναι δυσκολο λιγο με δυο μωρα) και ειναι τα πιο γλυκα ζουζουνια του κοσμου.

Και παλι ευχαριστω παρα πολυ ολα τα κοριτσια που μου ελυσαν ολες τις αποριες και βοηθησαν πολυ στο να καταληξω σε αυτο το κεντρο μεσα απο τις δικες τους εμπειριες. 

Τα νεα κοριτσια του φορουμ δεν τα ξερω αλλα ειμαι προθυμη να βοηθησω σε οτι τα απασχολει. 

Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου κορίτσι μ γερά και καλότυχη να είναι πάντα! Είναι πολύ συγκινητικό να διαβάζουμε τέτοιες ιστορίες!!! ♥️ 

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 20 λεπτά , s@m. είπε:

Να σου ζήσουν τα μωράκια σου, να ειναι γερά κι ευτυχισμένα, κι εσύ να τα χαίρεσαι να μεγαλώνουν .. Ο ιδιότροπος γιατρός σου ηταν ο Τσιρ.. ? Εμεις εδώ τον λέμε κοντό ή μάγο !!!

πρίν από 56 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Καλησπέρα, κοντεύει η μεγάλη μέρα, εύχομαι όλα να πάνε καλά! Να έχεις πιει αρκετό νερό, εμένα με περίμενε γιατί δεν έλεγε να γεμίσει η κύστη :mrgreen: (σε άλλες εμβρυομεταφορές με άλλον γιατρό δεν είχα θέμα). Θα σε ενημερώσει η μαία για το πώς θα παίρνεις τα φάρμακα, λογικά με μέϊλ. Και μένα πολλά μου είχαν φανεί τα φάρμακα γιατί πρώτη φορά έκανα τεχνητό κύκλο αλλά τα συνήθισα μια χαρά και σε μένα  βοήθησαν, το πιστεύω αυτό.

• Ευχαριστώ 1

T4Rzp2.png

Διαφημίσεις

On 15/3/2022 at 9:02 ΜΜ, Condios είπε:

Θα κατέβει και το αίμα ,,,μην ανησυχείς,,, μακάρι να καθαρίσεις ανώδυνα ... Εννοείται καλά έκανες και έκοψες τα φάρμακα. Θα βρεις και γυναικολόγο και άνθρωπο πάνω απ'όλα που θα στα εξηγεί όλα και θα απαντά πάντα. Τα κορίτσια λένε ότι ο Κουρ... Είναι εξαιρετικός. Τις πιστεύω και τις εμπιστεύομαι . Μεγάλη αγκαλιά για δύναμη! 

@Fili, @Neli83 & @chitaneta πωπωωωωω νεακια ωραιαααααα,,,,με το καλό μια μια οι αυχενικες να βγαίνουν υπέροχες και να βλέπουμε χεράκια ποδαράκια με κίνηση τρελή !!!!!!! 

Κορτσουδες όλες τι κάνετε????????? Σήμερα πήγε ο αντρουλης μου και έδωσε αίμα για μένα ,,,, κλαίω απ'τα γέλια γιατί χέστηκε πάνω του απ'το φόβο επειδή του είπε η νοσοκόμα πως δεν είχε πιει πολλά υγρά,,,,τον έχω όλη μέρα σαν τη λεχώνα και ωχ και αμάν και βαχ,,,, επιτέλους του μέτρησα πίεση και πυρετό και ξαφνικά αναστήθηκε ο Λάζαρος,,,,αχαχχαχαχαχαχ ρε τι τραβάμε ρε?????? Χειρότεροι και από μωρά αυτοί οι άντρες. 

Χαχαχαχαχαχα καλιω με τον αντρουλη σου! Τι τραβάμε! Εμένα του έβαλε δάχτυλο ο γιατρός να δει τον προστάτη πρώτη φορά στη ζωή του δυο μέρες καθόταν στο πλάι και περπάταγε με ανοιχτά τα πόδια αααα μου έλεγε κιόλας δεν μπορείς να με καταλάβεις χαχαχαχα

Αγάπες μου σας έχασα είχα 3 μέρες να μπω εν το μεταξύ στη σελίδα 1535-1536 καταραμένη είναι δεν μπορώ να κάνω παράθεση πάνω από ένα μνμ πφφφφ

Τι κρύο αυτό καλέ σήμερα;;;;;;; 

Τα δάχτυλα μ έχουν πετρωσει

Εμείς ήσυχα σπιτάκι κρύο μ περ; σε η γαστρεντεριτιδα το μόνο καλό είναι ότι έχασα τα 4 κιλά που είχα πάρει χαχαχαχαχαχα και ήρθα στα ίσια μ 

Γενικά έχουμε τρέξιμο όμως γτ η πεθερά μ μπήκε νοσοκομείο σήμερα Δευτέρα πρωί θα χειρουργησει. Είχε διαγνώσθει με καρκίνο στη κιστη πριν 1,5 είχε ένα εξαιρετικό γιατρο που τη χειρουργησει χωρίς να της βγάλει τη κιστη. Αλλά δεν της άρεσε γτ ήταν πολύ σοβαρός. Πήγε σε ένα φιντάνι μετά το οποίο πέρσι τις καθυστέρησε τις εγχυσεις 8 ολόκληρους μήνες και ξαναβγήκε τωρααα. Και τρεχουμεεε 

• Μου αρέσει 2
  • Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 4 λεπτά , MELINASP είπε:

Χαχαχαχαχαχα καλιω με τον αντρουλη σου! Τι τραβάμε! Εμένα του έβαλε δάχτυλο ο γιατρός να δει τον προστάτη πρώτη φορά στη ζωή του δυο μέρες καθόταν στο πλάι και περπάταγε με ανοιχτά τα πόδια αααα μου έλεγε κιόλας δεν μπορείς να με καταλάβεις χαχαχαχα

Αγάπες μου σας έχασα είχα 3 μέρες να μπω εν το μεταξύ στη σελίδα 1535-1536 καταραμένη είναι δεν μπορώ να κάνω παράθεση πάνω από ένα μνμ πφφφφ

Εμείς ήσυχα σπιτάκι κρύο μ περ; σε η γαστρεντεριτιδα το μόνο καλό είναι ότι έχασα τα 4 κιλά που είχα πάρει χαχαχαχαχαχα και ήρθα στα ίσια μ 

Γενικά έχουμε τρέξιμο όμως γτ η πεθερά μ μπήκε νοσοκομείο σήμερα Δευτέρα πρωί θα χειρουργησει. Είχε διαγνώσθει με καρκίνο στη κιστη πριν 1,5 είχε ένα εξαιρετικό γιατρο που τη χειρουργησει χωρίς να της βγάλει τη κιστη. Αλλά δεν της άρεσε γτ ήταν πολύ σοβαρός. Πήγε σε ένα φιντάνι μετά το οποίο πέρσι τις καθυστέρησε τις εγχυσεις 8 ολόκληρους μήνες και ξαναβγήκε τωρααα. Και τρεχουμεεε 

Μελινακι μας έλειψες, περαστικά στην πεθερούλα, αμάν πια  με αυτά τα τρεχάματα. 

1 ώρα πρίν, Viv37 είπε:

Δεν αργεί να βρει δότρια ο χαλαρός 

Βρε έχουμε βρει δότρια ..

πρίν από 9 λεπτά , MELINASP είπε:

Αγάπη μου επιτέλους μπήκες και διαβάσαμε σεντονακι και πολύ μου άρεσε!!! Αμάν τρεξίματα...περαστικά στην πεθερά σου αγάπη μου. Κοίτα να δεις που όλα μαζεμένα πέφτουν κ εμείς για ακόμα μια φορά πρέπει να δείξουμε την τεράστια δύναμη μας 

πρίν από 14 λεπτά , Moomin είπε:

Καλησπέρα, κοντεύει η μεγάλη μέρα, εύχομαι όλα να πάνε καλά! Να έχεις πιει αρκετό νερό, εμένα με περίμενε γιατί δεν έλεγε να γεμίσει η κύστη :mrgreen: (σε άλλες εμβρυομεταφορές με άλλον γιατρό δεν είχα θέμα). Θα σε ενημερώσει η μαία για το πώς θα παίρνεις τα φάρμακα, λογικά με μέϊλ. Και μένα πολλά μου είχαν φανεί τα φάρμακα γιατί πρώτη φορά έκανα τεχνητό κύκλο αλλά τα συνήθισα μια χαρά και σε μένα  βοήθησαν, το πιστεύω αυτό.

Ευχαριστώ καλή μου. Όντως είναι πάρα πολλά κ ούσα άπειρη τρόμαξα!! Αν είναι να βοηθήσουν όμως να πάρω κι άλλα!! Θα πρέπει δηλαδή να νιώθω ότι κατουριεμαι η με κάποιον τρόπο ελέγχει αν είναι γεμάτη; Δηλαδή ενα μικρό μπουκαλάκι νερό πριν ξεκινήσουμε είναι οκ;

πρίν από 28 λεπτά , Villi είπε:

Να σου ζήσουν τα μωράκια σου, να ειναι γερά κι ευτυχισμένα, κι εσύ να τα χαίρεσαι να μεγαλώνουν .. Ο ιδιότροπος γιατρός σου ηταν ο Τσιρ.. ? Εμεις εδώ τον λέμε κοντό ή μάγο !!!

Χαχαχαχαχ Γιατι τον λετε κοντο ή μαγο ? Και αντε μαγο καπου παει το μυαλο μου Το κοντο γιατι ?:-D

πρίν από 4 λεπτά , s@m. είπε:

Χαχαχαχαχ Γιατι τον λετε κοντο ή μαγο ? Και αντε μαγο καπου παει το μυαλο μου Το κοντο γιατι ?:-D

Εγω προσωπικά δεν τον εχω δει τον άνθρωπο, οι δικές του τον λένε κοντό, υποψιάζομαι οτι είναι ψηλές αυτές και τον βλέπουν έτσι. Μάγο γιατί κάνει τα μαγικά του και καλή ώρα όπως με εσένα βρέχει μωρά!!!!

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...