Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Είναι προγεστερόνη. Δεν έχω ιδέα ακόμα πως θα τα παίρνω το μόνο που μου είπε είναι ότι Σάββατο πρωί ξεκινάω προλουτεξ και μάλιστα θα την κουβαλήσω και στο Ιασώ. Όταν δει το μήνυμα η @chitaneta ας μας διαφωτίσει!!!!

Α, κατάλαβα. Ποια σου έδωσε; vasclor ή crinone; Ή κάποια άλλη; Κάνω γκάλοπ! Χαχαχα Καλά, τούρμπο θα σε κάνει φίλη με τις προγεστερονες! Όλες στις έδωσε! ❤️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 20 λεπτά , Troia είπε:

Κοίτα, με την Τσεκούρα που το είχαμε συζητήσει έλεγε όχι και ξανάόχι στις εγχύσεις!!!!! Εκείνη έλεγε (αν διαπιστωθεί φλεγμονή και γι' αυτό άκουγε τις Σπάθη και Παλαιογιαννίδου, ακτινοδιαγνώστριες από το Έλενα) ότι ο οργανισμός μας δεν είναι αποστειρωμένος κι ούτε πρέπει να είναι. Χρειάζεται να είναι σε ισορροπία απλώς η φυσιολογική χλωρίδα με τους όποιους παθογόνους μικροοργανισμούς. Και ότι αν ήταν σε ανισσοροπία, έπρεπε να τον ισορροπήσουμε με διατροφή κτλ. Αυτό θα γίνει σιγά σιγά, αλλά με τις εγχύσεις κινδυνεύουμε να καταστρέψουμε τη χλωρίδα της μήτρας. Κι επίσης έλεγε για τις αντιβιώσεις ότι αν παίρνουμε χωρίς λόγο κινδυνεύουμε ο οργανισμός μας να συνηθίσει και αν κάποια στιγμή χρειαστούμε πραγματικά αντιβίωση, να είναι ανθεκτικοί οι μικροοργανισμοί σε αυτήν και να μη λειτουργεί. Και ότι οι γιατροί στο εξωτερικό όταν βλέπουν Έλληνα ασθενή είναι υποψιασμένοι ότι δεν θα ανταποκριθεί στην αντιβίωση, γιατί έχει πιει πάρα πολλή στη ζωή του. Επίσης έλεγε ότι η φυσιολογική χλωρίδα του οργανισμού καταστρέφεται από κακή διατροφή, χημικά και από τις ίδιες τις αντιβιώσεις όταν δίνονται χωρίς να χρειάζεται. Και γι' αυτό εξασθενεί και το ανοσοποιητικό μας και είναι μετά ένας φαύλος κύκλος.

Τώρα για τα τριπλά σχήματα δεν έχω συζητήσει μαζί της, ούτε και με το γυναικολόγο μου (ο οποίος είναι πολύ φειδωλός με τα φάρμακα). Αλλά είπα για το Σφακιανούδη, γιατί μια φίλη μου πήγε σε αυτόν, έκανε υστεροσκόπηση κι εκείνος είδε με το μάτι φλεγμονή. Πήραν 3πλό σχήμα αντιβίωσης για έναν μήνα και εκείνη και ο άντρας της και το αποτέλεσμα ήταν ότι γέμισαν μύκητες. Και σε όσους γιατρούς έδειξε το dvd μετά της είπαν ότι ήταν καθαρή...

Α, θυμήθηκα τι έλεγε η Τσεκούρα για τις αντιβιώσεις από το στόμα. Έλεγε ότι πρέπει να δίνονται με φειδώ. Δηλ. αυτό το τριπλό σχήμα από το στόμα (για κάτι που μπορεί να μην υπάρχει) είναι υπερβολή. Μα ξέρω και άλλους γιατρούς που για την ενδομητρίτιδα λένε όχι αντιβίωση πάνω από 10 μέρες. Εδώ το έχω διαβάσει δηλαδή, εγώ ούτε καν υστεροσκόπηση δεν έχω κάνει, μία απλή καλλιέργεια έκανα κι αν ήταν επαρκείς οι γαλακτοβάκιλλοι, όλα καλά. Ήταν πάντα επαρκείς, οπότε προχώρησα έτσι (και προσέχοντας τη διατροφή που μου είχε πει η Τσεκούρα) κι όλα πήγαν καλά.

Σε ευχαριστώ παρα πολυ για τις πληροφορίες, ολα βγάζουν νόημα και να σου πω γιατι: μετα απο δυόμιση χρονια εγχύσεων και αντιβιώσεων αποφάσισα μονη μου να κάνω το ngs. Έλεγε λοιπόν έντονη διαταραχή της χλωρίδας της μήτρας, 0% γαλακτοβακιλοι και βρέθηκαν και μικρόβια, τα οποία  ή ηταν παλιά ( τα κουφάρια μικροβίων τα λεγόμενα) ή ηταν ενεργά και έγιναν ανθεκτικά απο τις πολλές αντιβιωσεις. Θα ήθελες να μου πεις λίγα πράγματα για τη διατροφή που σου ειπε η Τσεκούρα; Δεν την έχω επισκεφτεί είμαι απο θεσσαλονικη. 

πρίν από 31 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Ερώτηση: σαλοσπιρ γιατί δίνουν; 

Καλημερα Χρυσουλινι, το Σαλοσπίρ όπως και οι innohep μειώνουν την πήξη του αίματος και βοηθούν στην καλύτερη αιμάτωση της μήτρας. Για την κορτιζόνη τι σου ειπε; Ποτε θα την ξεκινήσεις;;

πρίν από 11 λεπτά , marina_86 είπε:

Α, κατάλαβα. Ποια σου έδωσε; vasclor ή crinone; Ή κάποια άλλη; Κάνω γκάλοπ! Χαχαχα Καλά, τούρμπο θα σε κάνει φίλη με τις προγεστερονες! Όλες στις έδωσε! ❤️

Πραγματικά Τούρμπο όμως.. ότι υπάρχει σε προγεστερονη το έδωσε ο απίστευτος. @Chrussa1982 Πήρες άδεια φαντάζομαι απο τη δουλειά; 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 17 λεπτά , marina_86 είπε:

Crinone μου έδωσε. Την οποία δεινοπάθησα να βρω αλλά τελικά την βρήκα. Από το πρωί έκανα τουρνέ τα φαρμακεία χαχαχα. 

πρίν από 18 λεπτά , Villi είπε:

Σε ευχαριστώ παρα πολυ για τις πληροφορίες, ολα βγάζουν νόημα και να σου πω γιατι: μετα απο δυόμιση χρονια εγχύσεων και αντιβιώσεων αποφάσισα μονη μου να κάνω το ngs. Έλεγε λοιπόν έντονη διαταραχή της χλωρίδας της μήτρας, 0% γαλακτοβακιλοι και βρέθηκαν και μικρόβια, τα οποία  ή ηταν παλιά ( τα κουφάρια μικροβίων τα λεγόμενα) ή ηταν ενεργά και έγιναν ανθεκτικά απο τις πολλές αντιβιωσεις. Θα ήθελες να μου πεις λίγα πράγματα για τη διατροφή που σου ειπε η Τσεκούρα; Δεν την έχω επισκεφτεί είμαι απο θεσσαλονικη. 

Καλημερα Χρυσουλινι, το Σαλοσπίρ όπως και οι innohep μειώνουν την πήξη του αίματος και βοηθούν στην καλύτερη αιμάτωση της μήτρας. Για την κορτιζόνη τι σου ειπε; Ποτε θα την ξεκινήσεις;;

Πραγματικά Τούρμπο όμως.. ότι υπάρχει σε προγεστερονη το έδωσε ο απίστευτος. @Chrussa1982 Πήρες άδεια φαντάζομαι απο τη δουλειά; 

Καλημέρα βιλακι μου!!! Δεν μου έχει δώσει ακόμα δοσολογία υποθέτω θα μου πει το Σάββατο. Για άδεια ακόμα δεν μου έχει πει κάτι. Και μιας και αναφέρθηκε..θα μου γράψει ο γιατρός άδεια η η κλινική?? Μπορώ δηλαδή να ζητήσω το 7ημερο που λένε;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Για άδεια ακόμα δεν μου έχει πει κάτι. Και μιας και αναφέρθηκε..θα μου γράψει ο γιατρός άδεια η η κλινική?? Μπορώ δηλαδή να ζητήσω το 7ημερο που λένε;

Δεν το ξέρω για την άδεια, αλλα θα το ξέρει σίγουρα η Στεφ, στείλε της ένα μήνυμα να σε κατατοπίσει ή ρωτάς αύριο απο κοντά. 

Πάντως ο Κουρ ακολουθεί διαφορετικό σχήμα στην καθεμία απο εμάς . Σε εμένα ας πούμε τη Δευτέρα που τον είδα μου είπε να ξεκινήσω άμεσα την κορτιζόνη λόγω αυτοάνοσου, παρόλο που ακόμα ούτε έμβρυα δεν έχω. Και συνέπεσε η οδηγία του με την αντίστοιχη της Λευκού, χωρίς να το ξέρει. 

• Ευχαριστώ 1

1 ώρα πρίν, Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα καλημέρα!!! Κρύο σήμερα φίλες μου. Πήγα προμηθεύτηκα πρωί πρωί τα φάρμακα και τώρα κάθομαι στο γραφείο και σκέφτομαι καλέ πόσα πολλά μου έδωσε; Ερώτηση: σαλοσπιρ γιατί δίνουν; 

Κορίτσια έχω βγάλει χιονίστρες σε όλα τα δάχτυλα του δεξιού μου χεριού. Τι στο καλό στα χιόνια ήμουν χαχαχα. Φοράω γάντι στο γραφείο λέω θα δημιουργήσω νέα τάση μόδας χαχαχαχα. @Viv37 με ρώτησες προχτές για τα φάρμακα. Λοιπόν πάρε χαρτί και μολύβι να δούμε αν μας έδωσαν τα ίδια... Ουτρο, prolutex, σαλοσπιρ, κορτιζόνη, κολπική αλοιφή και αντιπηκτικες inohep. @marina_86 @vik80 οι γνώσεις σας ξεπερνούν ακόμα και τους γιατρούς χωρίς πλάκα!! Μαρινάκι να σε προσλάβω προσωπική γιατρο- μέντορα; 

Καλημέρα Χρυσουλάκι!! Με τρομάζεις με τα φάρμακα!! Εμένα μόνο cyclacur μου έδωσε και μετά τις 28/4 θα αρχίσω και τις prolutex. Αυτά. Τίποτα άλλο! Να ανησυχήσω?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 59 λεπτά , Villi είπε:

Δεν το ξέρω για την άδεια, αλλα θα το ξέρει σίγουρα η Στεφ, στείλε της ένα μήνυμα να σε κατατοπίσει ή ρωτάς αύριο απο κοντά. 

Πάντως ο Κουρ ακολουθεί διαφορετικό σχήμα στην καθεμία απο εμάς . Σε εμένα ας πούμε τη Δευτέρα που τον είδα μου είπε να ξεκινήσω άμεσα την κορτιζόνη λόγω αυτοάνοσου, παρόλο που ακόμα ούτε έμβρυα δεν έχω. Και συνέπεσε η οδηγία του με την αντίστοιχη της Λευκού, χωρίς να το ξέρει. 

Έλα ρε βιλακι σοβαρά;; Αυτό με κάνει πολύ χαρούμενη, διότι ξέρεις καμιά φορά είναι και λίγο φασον η φάση με τα φάρμακα..τύπου πάρε να έχεις . Αυτό δείχνει ότι ξέρει πολύ καλά να κάνει τη δουλειά του..χαλαρή δύναμη χαχαχα

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Villi είπε:

Μπράβο ρε Βιλάκι! Άρα ξέρεις ότι είναι μάλλον σωστά αυτά που σου είπε. Δεν αργεί να βρει δότρια ο χαλαρός οπότε σύντομα θα έχεις και τα εμβρυάκια σου.

@Chrussa1982 κορτιζόνη γιατί?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Viv37 είπε:

Καλημέρα Χρυσουλάκι!! Με τρομάζεις με τα φάρμακα!! Εμένα μόνο cyclacur μου έδωσε και μετά τις 28/4 θα αρχίσω και τις prolutex. Αυτά. Τίποτα άλλο! Να ανησυχήσω?

Όχι αγάπη μου τι να ανησυχήσεις. Μονο prolutex από προγεστερόνη; Εμένα υποθέτω πάντα τα υπόλοιπα αντιπηκτικες και κορτιζόνης κ επιπλέον προγεστερόνη θα είναι από την ετ και μετά. Υποθέτω έτσι; 

Πώς νιώθεις που πλησιάζεις;

13 hours ago, Pagotoula said:

σε ευχαριστω για την απαντηση! κ μενα μου χει ληξει κ το πιστοποιητικο εμβολιασμου κ νοσησης κ χω αποφασισει να μην κανω τριτη δοση πριν το σεπτεμβρη. υποθετω οτι κ στους υπερηχους θα μπορουμε να μπαινουμε με ραπιντ 48ωρου εφοσον ειναι ιατρικη μοναδα… αλλα ποτε δεννξερεις τι ζητανε.. οποτε γι αυτο ρωταω. οποια ξερει κ για ιασω, ας μας πει.

Καλησπέρα. Στο Ιασω Αθηνας συγκεκριμενα, ζητανε ακομα στην εισοδο ή να εχεις πιστοποιιτικο εμβολιασμου ή ραπιντ τεστ. Μπορει να ειναι ομως καπως ελαστικοι σε περιπτωση που σου εχει ληξει προσφατα κι αν τους πεις οτι δεν το ηξερες να σε αφησουν να περασεις αυτη τη φορα... Εμενα με αφηναν και με τη πρωτη δοση οταν τους το εδειχνα. Για ετ ζητανε μοριακο τεστ πριν.

πρίν από 3 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Όχι αγάπη μου τι να ανησυχήσεις. Μονο prolutex από προγεστερόνη; Εμένα υποθέτω πάντα τα υπόλοιπα αντιπηκτικες και κορτιζόνης κ επιπλέον προγεστερόνη θα είναι από την ετ και μετά. Υποθέτω έτσι; 

Πώς νιώθεις που πλησιάζεις;

Από τη μία είμαι ενθουσιασμένη και από την άλλη έχω χεστεί πάνω μου! Έχω τρελλαθεί στη γιόγκα μήπως και καταφέρω να ηρεμήσω! Πάντως υπερισχύει ο ενθουσιασμός για την ώρα. Εσύ?

Διαφημίσεις

14 hours ago, Pagotoula said:

εμενα δεν με απασχολει τοσο η ετ, ας κατσει κι εξω και στις προηγουμενες μονη ημουν.. οι υπερηχοι με απασχολουν που θα χουν μεγαλη συχνοτητα. δηλ αν ειναι να κανω μοριακο καθε 2 μερες, θα φυγουν απειρα λεφτα εκει,,,

Με ραπιντ μπαινεις σιγουρα. Υπαρχουν και καποια μερη που το κανεις με 5 ευρω μονο

πρίν από 16 λεπτά , Viv37 είπε:

Εμένα μόνο cyclacur μου έδωσε και μετά τις 28/4 θα αρχίσω και τις prolutex.

Σορυ, μέχρι τις 28/4 θα παίρνεις cyclacur?? Τόσο πολυ καιρό; 

• Μπερδεμένη/-ος 1

1 hour ago, Chrussa1982 said:

Είναι προγεστερόνη. Δεν έχω ιδέα ακόμα πως θα τα παίρνω το μόνο που μου είπε είναι ότι Σάββατο πρωί ξεκινάω προλουτεξ και μάλιστα θα την κουβαλήσω και στο Ιασώ. Όταν δει το μήνυμα η @chitaneta ας μας διαφωτίσει!!!!

Καλημερα Χρυσα μου! Φανταζομαι θα εννοεις το κολπικη κρεμα crinone, που ναι, ειναι προγεστερονη. Γενικα ο χαλαρος εχω καταλαβει οτι τη θεωρει πιο αποτελαεσματικη απο τα ουτρο. Οποτε μπορει να σου δινει και ουτρο αλλά σου λεει να βαζεις συνηθως το βραδυ που θα μενεις ξαπλωμενη και crinone. Για τα υπολοιπα θα σου στειλει η Στεφανια οδηγιες πότε να παίρνεις τι...

Πλησιαζει  η ωραααα Χρυσα!!! Αληθεια τι ωρα εχεις την ετ; Να συντονιστουμε ολες και να σου στελνουμε τσουναμια θετικης ενεργειας;

32 minutes ago, Viv37 said:

Μηπως εννοεις Βιβη μου απο 28/03; Γιατι εννοειται οτι πρεπει να ξεκινησεις και προγεστερονη πριν την ετ.. Για τα υπολοιπα αν δεν στα δινει εγω δεν θα ανησυχουσα. Καθε γιατρος ακολουθει το πρωτοκολλο του. Κι ο Κουρ τα βαζει ολα συνηθως και κορτιζονη και αντιπηκτικα. Οπως μου ειχε πει η αιματολογος μου ειναι μεσα στο πακετακι των εξωσωματικων. Και μου ειπε ας πουμε την κορτιζονη την δινουνε για την ηπια αντιφλεγμονωδη δραση της, αλλά ειναι πολυ μικρη δοση και να μην ανησυχω...Κι αν δεν εχεις καποιο θεμα με αυτοανοσα κλπ, στην 10η εβδομαδα μπορεις να την σταματησεις. Και ευτυχως και ο Κουρτ το ιδιο μου ειπε τελικα... Ως τωρα και σε εμενα εχει συμπεσει με οτι μου λεει η αιματολογος μου(Οικονομοπουλου στο Ελενα)

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Viv37 είπε:

Από τη μία είμαι ενθουσιασμένη και από την άλλη έχω χεστεί πάνω μου! Έχω τρελλαθεί στη γιόγκα μήπως και καταφέρω να ηρεμήσω! Πάντως υπερισχύει ο ενθουσιασμός για την ώρα. Εσύ?

Είμαι χεσμενη και εγώ. Το σκατό έφτασε κάλτσα που λέμε χαχαχαχα. Σκέφτομαι βέβαια όμορφα πράγματα για να ηρεμώ πχ τι θα φορέσω εκείνη τη μέρα. Να θυμηθώ να ρωτήσω αν μπορεί κ ο άντρας μου να είναι μέσα. Στο Ρέα θέλει ραπίντ μου είπαν. Κατά τα άλλα θα ξεσκιστω σε όλα τα απαγορευμένα το σκ και μετά δίαιτα ομμμμμμ και καλλωπισμός. Μη πάω σαν τη κωλογρια χαχαχαχα 

• Χαχα 1

2 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα καλημέρα!!! Κρύο σήμερα φίλες μου. Πήγα προμηθεύτηκα πρωί πρωί τα φάρμακα και τώρα κάθομαι στο γραφείο και σκέφτομαι καλέ πόσα πολλά μου έδωσε; Ερώτηση: σαλοσπιρ γιατί δίνουν; 

Κορίτσια έχω βγάλει χιονίστρες σε όλα τα δάχτυλα του δεξιού μου χεριού. Τι στο καλό στα χιόνια ήμουν χαχαχα. Φοράω γάντι στο γραφείο λέω θα δημιουργήσω νέα τάση μόδας χαχαχαχα. @Viv37 με ρώτησες προχτές για τα φάρμακα. Λοιπόν πάρε χαρτί και μολύβι να δούμε αν μας έδωσαν τα ίδια... Ουτρο, prolutex, σαλοσπιρ, κορτιζόνη, κολπική αλοιφή και αντιπηκτικες inohep. @marina_86 @vik80 οι γνώσεις σας ξεπερνούν ακόμα και τους γιατρούς χωρίς πλάκα!! Μαρινάκι να σε προσλάβω προσωπική γιατρο- μέντορα; 

Καλημέρα και καλή αρχή κορίτσι μου.. Όντως πολλά φάρμακα.. Εγώ παίρνω και cyclacur.. Το salospir από ότι μου έχουν πει είναι για την καλή αιμάτωση της μήτρας . 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...