Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

4 ώρες πρίν, Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Ααααα κοπελιά είχες πάει στο χωριό του μπαμπά μου. Αν και εγώ προτιμώ να πηγαίνω στις μαμάς μου λίγο μετά την πύλη Τρικάλων 

Παράδεισος επίγειος όλα αυτά,,,όλες τις εποχές του χρόνου!!!!! Φιλιά πολλά απ'την πατρίδα μας λοιπόν !!!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

1 hour ago, Chrussa1982 είπε:

Κορίτσια μου όμορφα. Το ενδομήτριο δεν ανέβηκε πολύ πήγε 8.2. συνεχιζω σικλακουρ και αυτοκόλλητα. Το Σάββατο το πρωί τελευταίος υπέρηχος. Καπάκι ξεκινάω προγεστερόνη και δεν ξέρω τι άλλο θα μου πει.. Πέμπτη 24/3 η μεγάλη συνάντηση!! Έφτασε η ώρα αγαπημένες μου!! 

Ποσο συγκινουμαι ρε αγαπη μου! Εφτασε η μεγαλη μερα! 8.2 ειναι πολυ καλο σωστα; Πανω απο 7.5 δεν πρεπει να ειναι; Και μεχρι τις 24 θα παχυνει κ αλλο♥️

1 hour ago, Chrussa1982 είπε:

Μάλλον σε μπέρδεψα. Ο κωδικός της εξέτασης είναι 25. Η d μου ανέβηκε πάνω από 40 από 16 που ήταν πριν ένα μήνα. Τώρα θα ρωτήσω ενδοκρινολόγο να πάρω κάτι για συντήρηση γιατί από ότι κατάλαβα είναι σημαντική .

Ειναι πολυ σημαντικη! Εμενα μολις την εοδε ο γιατρος 17 μου λεει δεν εχει νοημα να κανουμε ετ με τετοια d. Δε θα πιασει. Ευτυχως ηταν λαθος! 

πρίν από 36 λεπτά , Villi είπε:

Ναι θυμάμαι, το είχα διαβάσει τότε εκείνο το ποστ και είχα πάθει εγκεφαλικό. 

Για τι πραγμα μιλαμε κοριτσακια; Χαθηκα λιγο! Ποια ερευνα;;

γνωριζετε αν σε καποια εχει ληξει το πιστοποιητικο εμβολιασμου η ειναι ανεμβολιαστη, τι διαδικασια ακολουθειται κατα τη φαση τηε διεγερσης κι ετ ;; εννοω, πρεπει πριν καθε υπερηχο/ωοληψια/ετ να χει ραπιντ κι αυτη κι συζυγος;; κανει εκει ραπιντ η οπου θελει;;; η χρειαζεται μοριακο;

5 minutes ago, Pagotoula said:

γνωριζετε αν σε καποια εχει ληξει το πιστοποιητικο εμβολιασμου η ειναι ανεμβολιαστη, τι διαδικασια ακολουθειται κατα τη φαση τηε διεγερσης κι ετ ;; εννοω, πρεπει πριν καθε υπερηχο/ωοληψια/ετ να χει ραπιντ κι αυτη κι συζυγος;; κανει εκει ραπιντ η οπου θελει;;; η χρειαζεται μοριακο;

Εγώ δεν έχω κάνει εμβολιο. Είχα πιστοποιητικό νοσησης ως ένα σημείο. Όταν έληξε δε μου ζήτησαν κάτι. Βέβαια τους υπέρηχους μου τους έκανε ο γιατρός μου είτε στο κέντρο (fivi Θεσσαλονίκης) είτε στην κλινική που συνεργάζεται (γένεσις) Στο γένεσις ερχόταν και με έπαιρνε αυτός από την είσοδο οπότε δε μου ζήτησαν ποτέ. Πριν την ετ ζητάνε μοριακό είτε έχεις πιστοποιητικό είτε όχι 48 ωρών 

πρίν από 4 λεπτά , Fili είπε:

Εγώ δεν έχω κάνει εμβολιο. Είχα πιστοποιητικό νοσησης ως ένα σημείο. Όταν έληξε δε μου ζήτησαν κάτι. Βέβαια τους υπέρηχους μου τους έκανε ο γιατρός μου είτε στο κέντρο (fivi Θεσσαλονίκης) είτε στην κλινική που συνεργάζεται (γένεσις) Στο γένεσις ερχόταν και με έπαιρνε αυτός από την είσοδο οπότε δε μου ζήτησαν ποτέ. Πριν την ετ ζητάνε μοριακό είτε έχεις πιστοποιητικό είτε όχι 48 ωρών 

σε ευχαριστω για την απαντηση! κ μενα μου χει ληξει κ το πιστοποιητικο εμβολιασμου κ νοσησης κ χω αποφασισει να μην κανω τριτη δοση πριν το σεπτεμβρη. υποθετω οτι κ στους υπερηχους θα μπορουμε να μπαινουμε με ραπιντ 48ωρου εφοσον ειναι ιατρικη μοναδα… αλλα ποτε δεννξερεις τι ζητανε.. οποτε γι αυτο ρωταω. οποια ξερει κ για ιασω, ας μας πει.

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , Viv37 είπε:

Ποσο συγκινουμαι ρε αγαπη μου! Εφτασε η μεγαλη μερα! 8.2 ειναι πολυ καλο σωστα; Πανω απο 7.5 δεν πρεπει να ειναι; Και μεχρι τις 24 θα παχυνει κ αλλο♥️

Ειναι πολυ σημαντικη! Εμενα μολις την εοδε ο γιατρος 17 μου λεει δεν εχει νοημα να κανουμε ετ με τετοια d. Δε θα πιασει. Ευτυχως ηταν λαθος! 

Για τι πραγμα μιλαμε κοριτσακια; Χαθηκα λιγο! Ποια ερευνα;;

Τιποτα κοριτσι μου, υπάρχει μια φημολογία ότι η τακτική των εγχύσεων ήταν γιατι το συγκεκριμένο κέντρο έτρεχε μια έρευνα. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 13 λεπτά , Pagotoula είπε:

Εγω ειμαι εμβολιασμενη βεβαια αλλα ειπαν οτι χρειαζεται μοριακο για να γινει η ετ. Ο αντρας μου αν δεν ηταν εμβολιασμενος δε θα τον αφηναν να ερθει μεσα.ουτε με μοριακο ειπαν. Θα περιμενε εξω. 

3 minutes ago, Viv37 said:

Εγω ειμαι εμβολιασμενη βεβαια αλλα ειπαν οτι χρειαζεται μοριακο για να γινει η ετ. Ο αντρας μου αν δεν ηταν εμβολιασμενος δε θα τον αφηναν να ερθει μεσα.ουτε με μοριακο ειπαν. Θα περιμενε εξω. 

Αλήθεια; μέσα εννοείς στην ετ; 

πρίν από 3 λεπτά , Pagotoula είπε:

σε ευχαριστω για την απαντηση! κ μενα μου χει ληξει κ το πιστοποιητικο εμβολιασμου κ νοσησης κ χω αποφασισει να μην κανω τριτη δοση πριν το σεπτεμβρη. υποθετω οτι κ στους υπερηχους θα μπορουμε να μπαινουμε με ραπιντ 48ωρου εφοσον ειναι ιατρικη μοναδα… αλλα ποτε δεννξερεις τι ζητανε.. οποτε γι αυτο ρωταω. οποια ξερει κ για ιασω, ας μας πει.

Πριν βγάλω το πιστοποιητικό, ειχα μπει αρκετές φορές με ραπιντ στο Ιασώ. Δεν ξερω αν αλλαξε κατι τωρα, δεν νομίζω.

πρίν από 3 λεπτά , Fili είπε:

Αλήθεια; μέσα εννοείς στην ετ; 

Ετσι καταλαβα. Με ρωτησαν αν ειναι εμβολιασμενος και οταν ειπα ναι μου ειπαν ωραια τοτε θα μπορει να ερθει μεσα μαζι σου. 

Διαφημίσεις

3 minutes ago, Viv37 said:

Ετσι καταλαβα. Με ρωτησαν αν ειναι εμβολιασμενος και οταν ειπα ναι μου ειπαν ωραια τοτε θα μπορει να ερθει μεσα μαζι σου. 

Χμ μάλιστα.. Εμένα με περίμενε  έξω από την αιθουσα. Δε μας ρώτησαν βεβαια για τον ίδιο. Ωραια θα είναι να είναι μέσα να δείτε μαζί το θαύματακι να συμβαίνει ❤️❤️❤️

πρίν από 7 λεπτά , Fili είπε:

Χμ μάλιστα.. Εμένα με περίμενε  έξω από την αιθουσα. Δε μας ρώτησαν βεβαια για τον ίδιο. Ωραια θα είναι να είναι μέσα να δείτε μαζί το θαύματακι να συμβαίνει ❤️❤️❤️

εμενα δεν με απασχολει τοσο η ετ, ας κατσει κι εξω και στις προηγουμενες μονη ημουν.. οι υπερηχοι με απασχολουν που θα χουν μεγαλη συχνοτητα. δηλ αν ειναι να κανω μοριακο καθε 2 μερες, θα φυγουν απειρα λεφτα εκει,,,

1 ώρα πρίν, Chrussa1982 είπε:

Κορίτσια μου όμορφα. Το ενδομήτριο δεν ανέβηκε πολύ πήγε 8.2. συνεχιζω σικλακουρ και αυτοκόλλητα. Το Σάββατο το πρωί τελευταίος υπέρηχος. Καπάκι ξεκινάω προγεστερόνη και δεν ξέρω τι άλλο θα μου πει.. Πέμπτη 24/3 η μεγάλη συνάντηση!! Έφτασε η ώρα αγαπημένες μου!! 

Να σου πω κάτι?? 24 Μαρτίου στις 19.00μμ έχω και εγώ ραντεβου, λες να σε πετύχω.  Να ξέρεις μια κοντούλα με ξανθά μαλλάκια είμαι πλέον. Και πολύ γουρλου για οοοολους τους υπόλοιπους τριγύρω μου, εκτός από τον εαυτό μου. Όλοι οι κοντινοί μου από τότε που ξεκινήσαμε να προσπαθουμε για παιδακι έχουν κάνει παιδί, να το θυμάσαι αυτό...

• Μου αρέσει 5

7 minutes ago, Pagotoula said:

εμενα δεν με απασχολει τοσο η ετ, ας κατσει κι εξω και στις προηγουμενες μονη ημουν.. οι υπερηχοι με απασχολουν που θα χουν μεγαλη συχνοτητα. δηλ αν ειναι να κανω μοριακο καθε 2 μερες, θα φυγουν απειρα λεφτα εκει,,,

Δε νομίζω να ζητάνε μοριακο για τους υπέρηχους. Αντε κανένα ραπιντ; ίσως κάποια κοπέλα να ξέρει. Καλύτερα τηλέφωνησε τους αύριο να ρωτήσεις 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 23 λεπτά , Viv37 είπε:

Εχω κανει ετ μαζί με τον άντρα μου, είναι  πολύ ωραία φάση. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...