Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 10 λεπτά , Troia είπε:

Σώπα καλέ που δεν αρκεί, πες τους! Οι περισσότερες από εδώ έχουμε πάει χωρίς καν αποβολές στο ιστορικό μας και μάλιστα στο site τους γράφουν ότι διερευνούν περιστατικά υπογονιμότητας και αποτυχημένων προσπαθειών εξωσωματικής. Δε χρειάζεται καν να πάρεις τηλ. εκεί. Κλείνεις ραντεβού από το 1535.gr και δεν ρωτάς κανέναν. Να φανταστείς ραντεβού μου είχαν κλείσει εμένα αυτοί οι ίδιοι προ 1535 και τους είχα πει ότι δεν έχω αποβολές. Μίλησες με την ίδια την Οικονομοπούλου ή με κάποια βοηθό; Κλείσε να πας να σε ψάξουν και μη ρωτάς κανέναν!

Για τις εγχύσεις: θυμάσαι να υπέγραψες κάτι για τα δεδομένα σου πριν τις κάνεις;

Ναι, καλά κατάλαβες...Σχεδόν όλες κάνουν...Μάντεψε γιατί...

Ενδομητρίτιδα=φλεγμονή της μήτρας (στο μυαλό του Πάντου)...

Στάνταρ αυτό που λέω! Αν κάνουμε ένα γκάλοπ έδω μέσα οι περισσότερες έχουμε πάει εκεί χωρίς αποβολές....Η νύφη μου πήγε εκεί με μία αποβολή (και 2 υγιή παιδιά) και έβγαλε λαυράκι. Της βρήκαν αυτοάνοσο και μάλιστα είναι τυχερή μέσα στην ατυχία της που πήγε εκεί και το βρήκε τόσο νωρίς...

Εκεί με τόσα χαρτιά που υπέγραψα, φοβάμαι μην έχω πουλήσει και κάνα χωράφι στο χωριό, κανα νεφρό... πλάκα πλάκα ναι έχω υπογράψει. Γιατί? Έκλεισα ραντεβού για 11 μαιου, αθανατο ελληνικό δημόσιο...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 2 λεπτά , Troia είπε:

Ναι....

Εγω πάντως δεν υπέγραψα κατι, αλλα ίσως να έχει να κανει με το γεγονός οτι τις εκανα στη θεσσαλονικη και οχι στην Αθηνα. Πάντως να σου πω παρόλο που ειμαι παθούσα, δεν έχω πεισθεί γιαυτο με την έρευνα.

1 ώρα πρίν, Chrussa1982 είπε:

Τώρα μπερδέψες κ εμενα. Και σε εμένα ολική 25 (ΟΗ) έγραφε .

Εχεις 25 δηλαδή βιταμινη d? Καλά είναι, από 20 και πάνω είναι καλά. Ο παθολόγος μου ο καημένος όταν του είπα ότι θα κάνω εξωσωματικη μου έγραψε εξετασεις για d, b12, φολικο οξύ, ασβέστιο, ζάχαρο, σίδηρο, φεριτινη και ορμόνες θυροειδους. Να είναι καλά ο άνθρωπος. Όλες καλες, εκτός από d που ήταν πρόπερσι 12 και σίδηρο που είχα πάντα χαμηλό. Μου έδωσε αμπούλες και για τα δύο και πλέον d έχω σταθερά 30 πολλούς μήνες. Εμείς κάνουμε γενικές κάθε 6μηνο για τσεκ απ

@Viv37 και @Chrussa1982 τέλεια η d σας! Και πορευεστε μαζι σχεδον! Τι ωραια! Πολύ χαιρομαι!

@Neli83 μπράβο κοπελα μου, ολα καλα! Οσον αφορα για την προεκλαψια, ετυχε προχτες να μιλησουμε λιγο με τον γιατρο μου για τις πιθανοτητες που μπορει να προκυψει προεκλαψια σε μια εγκυμοσυνη. Κι εγω ιδεα δεν ειχα αλλά φαινεται λογω ηλικιας μας βαζουν οτι εχουμε πολλες πιθανοτητες να εμφανισουμε. Εκανα το λαθος να γκουγκλαρω. Μην το κανεις Νελλη μου, ουτε εσυ Φιλη μου κριμα να αγχονωμαστε πριν να μας συμβει. Ας ακουσουμε αυτα που μας λέει η καλη μας η Ελισσαβετ.

5 minutes ago, Chrussa1982 said:

Κορίτσια μου όμορφα. Το ενδομήτριο δεν ανέβηκε πολύ πήγε 8.2. συνεχιζω σικλακουρ και αυτοκόλλητα. Το Σάββατο το πρωί τελευταίος υπέρηχος. Καπάκι ξεκινάω προγεστερόνη και δεν ξέρω τι άλλο θα μου πει.. Πέμπτη 24/3 η μεγάλη συνάντηση!! Έφτασε η ώρα αγαπημένες μου!! 

Μπράβο! Πηρες ημερομηνια! Τελεια! Με το καλο να τα υποδεχτεις τα μικρουλια!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , vik80 είπε:

Εχεις 25 δηλαδή βιταμινη d? Καλά είναι, από 20 και πάνω είναι καλά. Ο παθολόγος μου ο καημένος όταν του είπα ότι θα κάνω εξωσωματικη μου έγραψε εξετασεις για d, b12, φολικο οξύ, ασβέστιο, ζάχαρο, σίδηρο, φεριτινη και ορμόνες θυροειδους. Να είναι καλά ο άνθρωπος. Όλες καλες, εκτός από d που ήταν πρόπερσι 12 και σίδηρο που είχα πάντα χαμηλό. Μου έδωσε αμπούλες και για τα δύο και πλέον d έχω σταθερά 30 πολλούς μήνες. Εμείς κάνουμε γενικές κάθε 6μηνο για τσεκ απ

Μάλλον σε μπέρδεψα. Ο κωδικός της εξέτασης είναι 25. Η d μου ανέβηκε πάνω από 40 από 16 που ήταν πριν ένα μήνα. Τώρα θα ρωτήσω ενδοκρινολόγο να πάρω κάτι για συντήρηση γιατί από ότι κατάλαβα είναι σημαντική .

πρίν από 7 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Κορίτσια μου όμορφα. Το ενδομήτριο δεν ανέβηκε πολύ πήγε 8.2. συνεχιζω σικλακουρ και αυτοκόλλητα. Το Σάββατο το πρωί τελευταίος υπέρηχος. Καπάκι ξεκινάω προγεστερόνη και δεν ξέρω τι άλλο θα μου πει.. Πέμπτη 24/3 η μεγάλη συνάντηση!! Έφτασε η ώρα αγαπημένες μου!! 

Καλή αρχή Χρυσά μου, ολα θα πανε τέλεια. Σου είπε τίποτα καλό ο χαλαρός σήμερα; Να σε φτιάξει;;

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 3 λεπτά , Villi είπε:

Καλή αρχή Χρυσά μου, ολα θα πανε τέλεια. Σου είπε τίποτα καλό ο χαλαρός σήμερα; Να σε φτιάξει;;

Όχι τίποτα καλό χαχαχα.με έφτιαξε και μόνο που κλείσαμε το μεγάλο ραντεβού!! 

πρίν από 11 λεπτά , Fili είπε:

Ωωωωωω Ω Χρύσα μου 24/3?? Σε μια εβδομάδα θα εσείς τα παιδάκια σου!!!! ❤️❤️❤️❤️

Ωωωω ναι!!!!! Αγχώθηκα βέβαια κλασικά χαχαχα αλλά η χαρά μου είναι τεράστια!!! Οοοομμμμμ και ανάσες να πάνε όλα καλα

• Μου αρέσει 2

26 minutes ago, Chrussa1982 said:

Μπράβο!!Άντε με το καλό!Να πάνε όλα τέλεια.Μια χαρά το ενδομήτριο..Εξάλλου φαντάζει ο γιατρός σου λέει το μέσο όρο..Σε κάποια σημεία θα είναι μεγαλύτερο το ενδομήτριο.. Που δεν παίζει και κανενα ρόλο σε τέτοιο ωραίο μέγεθος..

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 33 λεπτά , Villi είπε:

Εγω πάντως δεν υπέγραψα κατι, αλλα ίσως να έχει να κανει με το γεγονός οτι τις εκανα στη θεσσαλονικη και οχι στην Αθηνα. Πάντως να σου πω παρόλο που ειμαι παθούσα, δεν έχω πεισθεί γιαυτο με την έρευνα.

Εγώ εδώ το διάβασα και μάλιστα μια κοπέλα είχε παραθέσει και τον τίτλο του paper. Εγώ δεν έχω προσωπική εμπειρία, δεν έχω πατήσει καν το πόδι μου στο Γένεσις...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 35 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Μπραβο Χρυσουλακι μου!! Λιγες μερες εμειναν να υποδεχτεις τα μικρουλια σου!! Με το καλο!!! ❤❤❤

• Μου αρέσει 1

nzSsp2.png

πρίν από 25 λεπτά , Troia είπε:

Εγώ εδώ το διάβασα και μάλιστα μια κοπέλα είχε παραθέσει και τον τίτλο του paper. Εγώ δεν έχω προσωπική εμπειρία, δεν έχω πατήσει καν το πόδι μου στο Γένεσις...

Ναι θυμάμαι, το είχα διαβάσει τότε εκείνο το ποστ και είχα πάθει εγκεφαλικό. 

1 hour ago, Chrussa1982 είπε:

Θα δώσει και άλλο το ενδομήτριο λογικά,,, σούπερ είσαι!!!!! Προεπαναστατική η ετ σου,,,τελειααααα,,,θα λέμε ότι η φίλη μας έβγαλε έναν Καραϊσκάκη και μια  Μπουμπουλίνα ΝΑ με το συμπαθειο!!!!!!! Με το καλοοοοοοοο,,, τί χαρά!!!! Για πότε περνάει ο καιρός και έρχεται η ώρα ε????

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, Fili είπε:

@Neli83 μου όλα καλά. Πάρε ανασουλες και χαμογέλα!! Και όχι μην γκουγκλαρεις. Κι εγώ αυτό πήγα να κανω όταν το διάβασα αλλά είπαμε. Η χορεύτρια στο κεφάλι μου δε με αφήνει. Χαχχαχαχα 

Την αγαπω τη χορευτρια στο κεφαλι σου!!!♥️♥️♥️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...