Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Viv37 είπε:

Βγήκε επιτέλους! Μόλις τώρα! Μια χαρά είναι τζάμπα αγγώθηκα! Βέβαια στις χθεσινές εξετάσεις έγραφε ολική 25(ΟΗ) ΒΙΤΑΜΊΝΙ D, ενώ σήμερα 1,25 (ΟΗ) ΒΙΤΑΜΙΝΗ D3. Τι στο καλό είναι αυτά? Άλλη είναι η μία άλλη η άλλη? Έχω έλλειμμα σε ένα τμήμα της D δηλαδή? Όχι στη D3? Μπερδεύτηκα

Τώρα μπερδέψες κ εμενα. Και σε εμένα ολική 25 (ΟΗ) έγραφε .

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 8 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Αχ τι ωραία!!! Πάει και αυτό!! Όλα καλά ευτυχώς. Τα έδειξε από νωρίς τα προσόντα του ο γιος σου χαχαχα. Θα ήταν τέλειο αν τελικά τι άλλο είναι κοριτσάκι και τα έχεις σετάκι. Βέβαια γερά παιδιά κ ας είναι ότι θέλει. Η προεκλαμψία τι είναι?

Παει κι αυτο!! Αν σου πω οτι δεν κοιμηθηκα ολο το βραδυ απο το αγχος μου..ευτυχως ολα καλα!! Καλα εχω τρελαθει με το τσουτσουνι!! Χαχαχαχα!!! Ενα κ ενα ειναι το ιδανικο..ιδωμεν!! Η προεκλαμψια καλο δεν ειναι..ανεβαινει η πιεση..κατι τετοιο...εχω αγνοια μεχρι στιγμης..φοβαμαι να το γκουγκλαρω..

πρίν από 8 λεπτά , marina_86 είπε:

Μπράβο γλυκούλα μου!!!! Όλα πάνε τέλεια!!! Έτσι πρέπει άλλωστε. Είσαι το ποδαρικο μας!!!❤️❤️❤️

Σ'ευχαριστω πολυ Μαρινα μου!!!❤❤❤

nzSsp2.png

1 hour ago, Viv37 είπε:

Όχι όχι σε μπέρδεψα. Η D3 μου ήταν 56. Σούπερ δηλαδή. Τα άλλα νούμερα που έγραψα τα έχει σαν τίτλους και αναρωτιέμαι αν είναι 2 διαφορετικές D. Δηλαδή η μία D ολική και η άλλη D3. Εγώ ξεκινάω κανονικά με τα cyclacur μου είπε. Και 4 Απριλίου αν παχύνω το λεπτούτσικο ενδομητριάκι μου είναι η ετ!!

Καλά εσύ και αν είσαι Μπομπα με τέτοια d. Μια χαρά θα είναι και το ενδομήτριο σου κ αν το δει και λίγο πιο τσουρουτικο θα σου αυξήσει τα σικλακουρ μην ανησυχείς. Τώρα σκεφτόμουν που λέγαμε για πλάκα ότι θα είμαστε μαζι και είδες που έγινε πραγματικότητα; @marina_86 είσαι η επόμενη πιστεύω μαζι με την Βίλλυ μας. Ακολουθεί και η συμπεθέρα σου μετά 

Σαν πολλά συμπέθερια δεν κάναμε σε αυτό το παρεάκι;; Μακάρι να έρθει η στιγμή να βρεθούμε κάπου όλες μαζί!!!

πρίν από 8 λεπτά , Neli83 είπε:

Παει κι αυτο!! Αν σου πω οτι δεν κοιμηθηκα ολο το βραδυ απο το αγχος μου..ευτυχως ολα καλα!! Καλα εχω τρελαθει με το τσουτσουνι!! Χαχαχαχα!!! Ενα κ ενα ειναι το ιδανικο..ιδωμεν!! Η προεκλαμψια καλο δεν ειναι..ανεβαινει η πιεση..κατι τετοιο...εχω αγνοια μεχρι στιγμης..φοβαμαι να το γκουγκλαρω..

εδώ τρελαθηκαμε εμείς καλέ με το τσιυτσουνι εσύ φαντάζομαι θα είσαι σε άλλη διάσταση τώρα χαχαχα!!!

• Χαχα 3

πρίν από 6 λεπτά , Neli83 είπε:

Κοριτσάκι μου μετά τα 37-38 χρόνια μας να ξέρεις ότι σε όλες βγαίνει ανεβασμένη η πιθανότητα για προεκλαμψια δεν γεννάνε όμως όλες από αυτό το λόγο πρόωρα. Αυτό μπορούν να στο πουν και άλλες κοπέλες που έγιναν μανούλες. Εννοείται ότι δεν διαβάζεις τίποτα και δεν ακούς τίποτα. Επειδή είμαι από το 2013 σε αυτό το χορό της εξωσωματικής έχω κάνει πολλές φίλες. Εεε από τις 8 που είχαμε ανεβασμένη πιθανότητα μόνο εγώ κέρδισα το Τζόκερ. Σιγά δεν είναι και τίποτα τρομερό. Φιλάκια. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Κοριτσάκι μου μετά τα 37-38 χρόνια μας να ξέρεις ότι σε όλες βγαίνει ανεβασμένη η πιθανότητα για προεκλαμψια δεν γεννάνε όμως όλες από αυτό το λόγο πρόωρα. Αυτό μπορούν να στο πουν και άλλες κοπέλες που έγιναν μανούλες. Εννοείται ότι δεν διαβάζεις τίποτα και δεν ακούς τίποτα. Επειδή είμαι από το 2013 σε αυτό το χορό της εξωσωματικής έχω κάνει πολλές φίλες. Εεε από τις 8 που είχαμε ανεβασμένη πιθανότητα μόνο εγώ κέρδισα το Τζόκερ. Σιγά δεν είναι και τίποτα τρομερό. Φιλάκια. 

Βαλσαμο τα λογια σου φιλεναδα! Προσπαθω να μην το σκεφτομαι και ολο εκει ειναι το μυαλο μου.. επειδη ειναι φρεσκο μαλλον!! Θα το παρω πιο χαλαρα!! Σ'ευχαριστω!! ❤❤❤

• Μου αρέσει 2

nzSsp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 24 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Τώρα μπερδέψες κ εμενα. Και σε εμένα ολική 25 (ΟΗ) έγραφε .

Πφφφφ μπλεξιμο! Με πηρε τωρα η γραμματεας του γατρου και ειπε οτο ειναι πολυ καλη η δικια μου και να ξεκινησω τα cyclacur.  Τι να πω δεν ξερω! Ελπιζω να μην ειναι αλλο αυτο και το εζω χαμηλο και επηρεασει. Σημασια εχει οτι ξεκιναω κι εγω και θα ειμαστε παρεουλα οπως λεγαμε♥️♥️♥️

• Μου αρέσει 6

πρίν από 3 λεπτά , Viv37 είπε:

Πφφφφ μπλεξιμο! Με πηρε τωρα η γραμματεας του γατρου και ειπε οτο ειναι πολυ καλη η δικια μου και να ξεκινησω τα cyclacur.  Τι να πω δεν ξερω! Ελπιζω να μην ειναι αλλο αυτο και το εζω χαμηλο και επηρεασει. Σημασια εχει οτι ξεκιναω κι εγω και θα ειμαστε παρεουλα οπως λεγαμε♥️♥️♥️

Ξεκιναμε!!!!!! Τελεια!!! ❤❤❤

• Μου αρέσει 2

nzSsp2.png

πρίν από 26 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Δηλαδή αν είναι ανεβασμένη η πιθανότητα τι κάνεις; Εκτός απο το αλάτι, πρέπει ας πούμε να μετράς καθημερινά την πίεση σου; 

πρίν από 5 λεπτά , Villi είπε:

Δηλαδή αν είναι ανεβασμένη η πιθανότητα τι κάνεις; Εκτός απο το αλάτι, πρέπει ας πούμε να μετράς καθημερινά την πίεση σου; 

Ναι μετράς κάθε μέρα αλλά συνήθως από την 29 εβδομάδα και μετά μπορεί να αρχίσει να ανεβαίνει. Μπορεί να ανέβει και στις 38 εβδομάδες. Όμως κορίτσια ειναι πολύ σπάνιο να συμβεί. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 19 λεπτά , Viv37 είπε:

Συμπεθερουλες❤️

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

@Neli83 μου όλα καλά. Πάρε ανασουλες και χαμογέλα!! Και όχι μην γκουγκλαρεις. Κι εγώ αυτό πήγα να κανω όταν το διάβασα αλλά είπαμε. Η χορεύτρια στο κεφάλι μου δε με αφήνει. Χαχχαχαχα 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 4

1 ώρα πρίν, Villi είπε:

Με συγχωρείς αλλα και πάλι δεν κατάλαβα, τις εγχυσεις γιατί τις έκανες ; Θέλω να πω τι θα θεράπευε με τις εγχυσεις;; Σε εμένα ας πούμε είπαν για φλεγμονή, σε εσένα τι ειπε; 

Να σου πω την αλήθεια δεν έχω καταλάβει. Στην πορεία κατάλαβα ότι κάνουν όλες μα όλες εγχύσεις. Μέχρι και μετά τις τελευταίες εγχυσεις μου έκανε ngs και από 97% γαλακτοβακιλλους που είχα πήγαν 0% και με πήραν να μου πουν να ξανακάνω εγχυσεις, παρόλο που οι αντιβιωσεις καταστρέφουν τη χλωρίδα και τα καλά μικρόβια. Εκεί αρνήθηκα. Πως γίνεται να είχε γίνει εμφυτευση και να έφτασα 2 μηνων αν είχα φλεγμονές??

1 ώρα πρίν, marina_86 είπε:

Αν θυμάμαι καλά έχεις κάνει και κάποια ngs κ οι γαλακτοβακιλλοι σου ανέβαιναν σχετικά καλά παρόλο που είχαν πέσει στο 0%. Αυτό είναι πολύ θετικό. Ωστόσο, παίρνεις κανένα προβιοτικο από τότε; Κατά προτίμηση κολπικό; Το τελευταίο ngs πότε το έκανες και τι είχε δείξει; 

Πάντως κι εγώ έχω την ίδια απορία με τη @Villi. Αφού η υστεροσκοπηση δεν έδειξε κάτι, γιατί σου έκανε εγχύσεις; Έδειξε κάτι το ngs;

Γι'αυτό που σου έγραψε η @Troia για το τμήμα της Έλενας έχει δίκιο. Εγώ δεν έχω πάει (είμαι από Θεσσαλονίκη) αλλά μου έκανε εντύπωση το ότι σου είπαν ότι δεν σε δέχονται. Γιατί στην τελική, απ' ότι έχω καταλάβει, και οι αποτυχίες εμφύτευσης με καλά έμβρυα είναι στο πεδίο τους. Εφλδω έχουν πάει κοπέλες που δεν είχαν καμία αποβολή κ μόνο αποτυχία εμφύτευσης.

Αγάπη είναι πολύ καλά. Πάνω από 30 θέλει κ η Λευκού πριν την ετ. Τώρα όμως πρέπει να σταματήσεις λογικά την αμπούλα. Θα το συντηρήσεις με απλή βιταμίνη D. Δεν χρειάζεται ν' ανέβει άλλο. Ρώτα τον ενδοκρινολόγο σου τι να πάρεις για απλή συντήρηση.

Δεν τα έχω σταματήσει τα προβιοτικα καθολου μετά την υστεροσκοπηση από το Σεπτέμβριο δηλαδή. Έπαιρνα intimeo, lactolevure και τα κολπικά eco vag όσο τα έβρισκα μετά έπαιρνα Eva biolact. Εκεί την ψιλιαστηκα και εγώ, γιατί ο οργανισμός μου από μόνος του χωρίς αντιβιωσεις και εγχυσεις από το 0% έφτασε σε λιγότερο από 2 μηνες το 97. Άρα λεω μόνο κακό μου κάνουν οι εγχυσεις. Αφού δεν βρήκε και εικόνα φλεγμονής στην υστεροσκοπηση, τον είχα ρωτήσει.

• Μπερδεμένη/-ος 1

2 ώρες πρίν, vik80 είπε:

Καλησπερα. Ευχαριστώ πολύ. Πήρα τηλ και μου είπαν ότι μια αποβολή δεν αρκεί! Επίσης εγώ την αποβολή την είχα από δοτρια όχι με δικά μου. Ενδομητριτιδα δεν έχει φανεί σε καμία υστεροσκοπηση. Για τις εγχυσεις έχω τρομάξει με τόσα που άκουσα εδώ και θυμώνω που δεν μπήκα να ψάξω νωρίτερα, έχω κάνει και 60 ρε γαμωτο. Για τον μωσαικισμο πήγα στον γενετιστής τον παγκαλο. Μου είπε ότι είναι πολύ μικρό το ποσοστό και δε δημιουργεί προβλήματα, απλά καλό θα ήταν να κάνω προεμφυτευτικο.αυτα  με τα δικά μου εμβρυα. Στη δοτρια δε προτείνει προεμφυτευτικο εμβρυων 

Σώπα καλέ που δεν αρκεί, πες τους! Οι περισσότερες από εδώ έχουμε πάει χωρίς καν αποβολές στο ιστορικό μας και μάλιστα στο site τους γράφουν ότι διερευνούν περιστατικά υπογονιμότητας και αποτυχημένων προσπαθειών εξωσωματικής. Δε χρειάζεται καν να πάρεις τηλ. εκεί. Κλείνεις ραντεβού από το 1535.gr και δεν ρωτάς κανέναν. Να φανταστείς ραντεβού μου είχαν κλείσει εμένα αυτοί οι ίδιοι προ 1535 και τους είχα πει ότι δεν έχω αποβολές. Μίλησες με την ίδια την Οικονομοπούλου ή με κάποια βοηθό; Κλείσε να πας να σε ψάξουν και μη ρωτάς κανέναν!

Για τις εγχύσεις: θυμάσαι να υπέγραψες κάτι για τα δεδομένα σου πριν τις κάνεις;

πρίν από 9 λεπτά , vik80 είπε:

Να σου πω την αλήθεια δεν έχω καταλάβει. Στην πορεία κατάλαβα ότι κάνουν όλες μα όλες εγχύσεις. Μέχρι και μετά τις τελευταίες εγχυσεις μου έκανε ngs και από 97% γαλακτοβακιλλους που είχα πήγαν 0% και με πήραν να μου πουν να ξανακάνω εγχυσεις, παρόλο που οι αντιβιωσεις καταστρέφουν τη χλωρίδα και τα καλά μικρόβια. Εκεί αρνήθηκα. Πως γίνεται να είχε γίνει εμφυτευση και να έφτασα 2 μηνων αν είχα φλεγμονές??

Ναι, καλά κατάλαβες...Σχεδόν όλες κάνουν...Μάντεψε γιατί...

1 ώρα πρίν, Villi είπε:

Με συγχωρείς αλλα και πάλι δεν κατάλαβα, τις εγχυσεις γιατί τις έκανες ; Θέλω να πω τι θα θεράπευε με τις εγχυσεις;; Σε εμένα ας πούμε είπαν για φλεγμονή, σε εσένα τι ειπε; 

Ενδομητρίτιδα=φλεγμονή της μήτρας (στο μυαλό του Πάντου)...

1 ώρα πρίν, marina_86 είπε:

Γι'αυτό που σου έγραψε η @Troia για το τμήμα της Έλενας έχει δίκιο. Εγώ δεν έχω πάει (είμαι από Θεσσαλονίκη) αλλά μου έκανε εντύπωση το ότι σου είπαν ότι δεν σε δέχονται. Γιατί στην τελική, απ' ότι έχω καταλάβει, και οι αποτυχίες εμφύτευσης με καλά έμβρυα είναι στο πεδίο τους. Εφλδω έχουν πάει κοπέλες που δεν είχαν καμία αποβολή κ μόνο αποτυχία εμφύτευσης.

Στάνταρ αυτό που λέω! Αν κάνουμε ένα γκάλοπ έδω μέσα οι περισσότερες έχουμε πάει εκεί χωρίς αποβολές....Η νύφη μου πήγε εκεί με μία αποβολή (και 2 υγιή παιδιά) και έβγαλε λαυράκι. Της βρήκαν αυτοάνοσο και μάλιστα είναι τυχερή μέσα στην ατυχία της που πήγε εκεί και το βρήκε τόσο νωρίς...

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...