Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 12 λεπτά , Neli83 είπε:

@Villi @Fili κοριτσια μου ναι πρεπει να πουμε οτι ειμαστε με δωρεα ωαριου και την ηλικια της δοτριας.. 

@gigi 72 μου ειχες καιρο να μας γραψεις νεα σου...λυπαμαι πολυ για το μωρακι σου..ειναι δυσκολο..αλλα πρεπει να εισαι δυνατη για το αλλο σου μωρακι!! Δειξε εμπιστοσυνη σε αυτο το πλασματακι και ολα θα πανε καλα!!!

@Condios ειναι σε ξεχωριστους σακους!

@Ελισάβετ καπ 2 φοβαμαι να μαθω για την προεκλαμψια...λατρευω και το αλατι...θα το ξεχασω νομιζω για 2 βδομαδες και θα δω τι θα μου πει ο γιατρος απο κοντα!

Τότε ακούγεται ιδανικό το 1 αγοράκι (της μαμάς) και το 1 κοριτσάκι (του μπαμπά) ,,,, αλλά  ότι και να δώσει ο Θεός πάλι δικά σας με λατρεία θα είναι....γερά να είναι και τυχερά. 

Ότι σου πει ο γιατρός και όσο μπορείς λενε πως το λεμόνι αντικαθιστά σε πολλά πραγματα το αλάτι,,,αλλά και αυτο να το ρωτήσεις καλύτερα στο γιατρό. Όλα καλά θα πάνε.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 15 λεπτά , Neli83 είπε:

@Villi @Fili κοριτσια μου ναι πρεπει να πουμε οτι ειμαστε με δωρεα ωαριου και την ηλικια της δοτριας.. 

@gigi 72 μου ειχες καιρο να μας γραψεις νεα σου...λυπαμαι πολυ για το μωρακι σου..ειναι δυσκολο..αλλα πρεπει να εισαι δυνατη για το αλλο σου μωρακι!! Δειξε εμπιστοσυνη σε αυτο το πλασματακι και ολα θα πανε καλα!!!

@Condios ειναι σε ξεχωριστους σακους!

@Ελισάβετ καπ 2 φοβαμαι να μαθω για την προεκλαμψια...λατρευω και το αλατι...θα το ξεχασω νομιζω για 2 βδομαδες και θα δω τι θα μου πει ο γιατρος απο κοντα!

Πιο μετά θα πρέπει να το κόψεις. Από την 29 εβδομάδα και μετά θα το ξεχάσεις τελείως και ιδικά το καλοκαίρι 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , Viv37 είπε:

Βγήκε επιτέλους! Μόλις τώρα! Μια χαρά είναι τζάμπα αγγώθηκα! Βέβαια στις χθεσινές εξετάσεις έγραφε ολική 25(ΟΗ) ΒΙΤΑΜΊΝΙ D, ενώ σήμερα 1,25 (ΟΗ) ΒΙΤΑΜΙΝΗ D3. Τι στο καλό είναι αυτά? Άλλη είναι η μία άλλη η άλλη? Έχω έλλειμμα σε ένα τμήμα της D δηλαδή? Όχι στη D3? Μπερδεύτηκα

Νομίζω πως δε θα σε ακυρώσει αλλά ίσως σε μπουστάρει,,,,ως το 30 το θεωρούν ανεπάρκεια,,,αλλά δεν είναι και 15,,,οπότε κοντά είσαι να κατακτήσεις το +30 που θεωρείται το minimum του ορίου επάρκειας, αυτά που σου λεω σε Ng/ml όμως ,,,, ρωτησε τους για το σκευασμα που σου ειπε η @Chrussa1982 & η @Fili μας. Όλα καλά θα πάνε...

2 ώρες πρίν, Troia είπε:

Καλησπέρα. Τυχαία έπεσα πάνω στην ιστορία σου. Έχεις πάει στο τμ. αποβολών του Έλενα να σε ψάξουν; Να σου πουν και για το μωσαικισμό και για την "ενδομητρίτιδα" και για τις εγχύσεις και για όλα; Να κλείσεις ραντεβού να πας να σου κάνουν πλήρη έλεγχο και να σου βάλουν κάποια πράγματα σε τάξη στο μυαλό σου. Πολλές από εμάς έχουμε καλή εμπειρία από εκεί.

Καλησπερα. Ευχαριστώ πολύ. Πήρα τηλ και μου είπαν ότι μια αποβολή δεν αρκεί! Επίσης εγώ την αποβολή την είχα από δοτρια όχι με δικά μου. Ενδομητριτιδα δεν έχει φανεί σε καμία υστεροσκοπηση. Για τις εγχυσεις έχω τρομάξει με τόσα που άκουσα εδώ και θυμώνω που δεν μπήκα να ψάξω νωρίτερα, έχω κάνει και 60 ρε γαμωτο. Για τον μωσαικισμο πήγα στον γενετιστής τον παγκαλο. Μου είπε ότι είναι πολύ μικρό το ποσοστό και δε δημιουργεί προβλήματα, απλά καλό θα ήταν να κάνω προεμφυτευτικο.αυτα  με τα δικά μου εμβρυα. Στη δοτρια δε προτείνει προεμφυτευτικο εμβρυων 

1 ώρα πρίν, Condios είπε:

Τρικαλες όχι απλά καλές. Μπομπα παρα ρα ρα ρα μπομπα,,,αχαχαχαχαχ

Εν τω μεταξύ η @Viv37 δεν περίμενε αποτέλεσμα από εξέταση D? πόσο συμπεθέρες όμως??????? αχαχαχαχαχα τελειο

Σουπερ και οι ανοσολογικές,,,βουρ στα μπεμπε,,,,

@chitaneta ζηλεύω πολύ τα αρώματα και τις εικονες που περιγράφεις,,,απόλαυσέ τα και εσύ και το νινάκι σου!!!!!!!!

@marina_86 δικιά μου συμπεθέρα είπαμε,,,έφαγες το γάιδαρο,,η ουρά είναι αστεία πια! να έρχονται καλά ,,,,και μόνο καλά νέα θέλουμε απο δω και στο εξής. 

@Villi η φίλη σου "τί πίνει και δε μας δίνει" σήμερα γυρίζοντας από Μουζάκι Καρδίτσας σταμάτησα στο πλάι του δρόμου και ξεχύθηκα μεσα σε ένα λιβάδι γεματο ανθισμένες μωβ ανεμώνες!!!!!!! Εννοείται ότι μάζεψα ένα μπουκετο και τις έφερα μεσα σε μπουκαλάκι νερο και της χάρισα σε μια συνάδελφο που η κορη της τις λατρεύει. Εκτός από καμμένη όπως βλέπεις είμαι και χαζορομαντική....αχαχαχαχαχα

Μα τί κρίμα αυτό εδώ το φόρουμ να μη μπορούμε να ανεβάζουμε φωτογραφίες ένα πραμα???? Στο αλλο βλέπεις όλο φωτο ότι μπορεις να φανταστείς....κρίμα ! 

Τι υπέροχη εικόνα!! Μα αλήθεια όμως τι κρίμα που δεν μπορούμε να ανεβάσουμε φωτογραφίες? Αν και έτσι όπως το πάμε εμείς με τα μηνύματα, με τις φωτογραφίες θα είχε πέσει το σύστημα χαχαχα!

Μπομπα είμαστε και οι 2 συμπεθερες με τις εξετάσεις μας! Αντε να βγουν και της δικιάς σου που μας κρατάνε σε αγωνία!

1 ώρα πρίν, Neli83 είπε:

Κοριτσια μου πηγαμε για την αυχενικη το πρωι..ολες οι μετρησεις ηταν πολυ καλες και εντος οριων..οι πιθανοτητες για συνδρομα πολυ μικρες λογω του νεαρου ωαριου..αυξημενη η πιθανοτητα για προεκλαμψια και μου αυξησε το salospir απο 80 σε 160...στο ενα μωρο ειδαμε τσουτσουνακι!!!! Το αλλο δεν εδειξε καθαρα αλλα μας ειπαν με επιφυλαξη κοριτσι,θα δουμε στη συνεχεια για σιγουρια..

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τι λες τώρα? Θα είναι ένα κι ένα? Τρελαίνομαι με τα νέα σου αγαπημένη!!!!!!! Μπράβο τα γλυκούλια μου!!!!

1 hour ago, cordellia είπε:

Καλησπέρα σας

Αναφορικά με τα δανεικά ωάρια. όσες έχουν προχωρήσει, γνωρίζουν τις ψυχολογικές παραμέτρους και όλες τις πτυχές γενικά. Από οτι μου λένε τα κορίτσια, ο κ Κούρτης, είναι εξαιρετικός γιατρός. Ωστόσο τι είναι αυτό που πρέπει να γνωρίζω, να προσέξω γενικά; 

ευχαριστώ 

Κορίτσι μου το σημαντικό είναι να μπορείς να εμπιστευτείς το γιατρό σου. Όσο για τη δότρια μπορείς να ζητήσεις να έχει κάποια χαρακτηριστικά και τη δική σου ομάδα αίματος αν θέλεις. Επίσης καλό είναι να είναι μικρή σε ηλικία. Κάτω από 30 και να ρωτήσεις αν έχει ξαναδώσει τελειόμηνη εγκυμοσύνη.

1 hour ago, gigi 72 είπε:

Καλησπέρα σε όλες τις μέλλουσες μανούλες.. Είχα κάποιες μέρες με πρόβλημα στο κινητό μου.. Όταν αποκατασταθηκε σας διάβασα όλες με μεγάλη προσοχή.. Χάρηκα με τις επιτυχίες και τις χαρές σας, αναμένω πολύ καλά αποτέλεσματα σε όσες προσπαθούν και στεναχωρηθηκα με τα απρόσμενα κακά γεγονότα.. Εύχομαι σε όλες δύναμη, πίστη και υπομονή.. Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι πολύ καλά γιατί δυστυχώς πριν λίγες μέρες το ένα μωράκι παληνδρομησε,κοντά στις 9 εβδομάδες.. Δεν είμαι καλά ψυχολογικά, προσπαθώ να μαζέψω τα κομμάτια μου, να βάλω σε σειρά τις σκέψεις μου και να επικεντρωθώ στο μωράκι που έχει μείνει.. Το σοκ ήταν μεγάλο γιατί ξύπνησα ένα πρωί και είχα ένα κακό προαίσθημα και 2 μέρες πριν το προγραμματισμένο ραντεβού μου πήγα στον γιατρό εσπευσμένα και μου ανακοίνωσε το κακό μαντάτο..Η διαίσθηση μου δεν με γέλασε.. Εν πάση περιπτώσει ότι συμβαίνει σε αυτή τη ζωή είναι θέλημα Θεού.. Αυτός μου έδωσε αυτά τα μωράκια και αυτός θα αποφασίσει για την τύχη τους όσο και να βοηθάμε εμείς και οι γιατροί.. Εξάλλου δεν μπορώ να κάνω κάτι πλέον η να κάθομαι να είμαι κάθε μέρα μες την μαύρη θλίψη.. Πρέπει να προχωρήσω.. Πρέπει να είμαι καλά εγώ για να ειναι και το μωράκι που μεγαλώνει μόνο του πια μες την κοιλιά μου.. Δυστυχώς ο δρόμος της μητρότητας δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και μέχρι να κρατήσουμε στα χέρια μας τα μωράκια μας πρέπει να είμαστε προετοιμασμενες για το οτιδήποτε.. Τα πάντα μπορούν να αλλάξουν.. Σας φιλώ γλυκά.. 

Λυπάμαι κορίτσι μου για το μωράκι σου. Καταλαβαίνω ότι πρέπει να στεναχωρήθηκες πολύ. Το θετικό είναι ότι το άλλο συνεχίζει να μεγαλώνει και πρέπει να είσαι δυνατή γι' αυτό. Ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο να ηρεμήσεις και να προσπαθήσεις να φτιάξεις τη διάθεσή σου αλλά αυτό θα τα καταφέρει. Αυτό να σκέφτεσαι και να μη χάνεις το χαμόγελό σου. Σου στέλνω μια ζεστή μεγάλη αγκαλιά!

1 hour ago, DIMIFEB είπε:

καραχην ευχαριστώ ξανά. από ότι διαβάζω στο φόρουμ ο κ Κούρτης, είναι εξαιρετικός γιατρός. Ωστόσο υπάρχει κάτι που θα  πρέπει να γνωρίζω, να προσέξω γενικά;

Κοριτσάκι αυτά που έγραψα πιο πάνω στη φίλη μας @cordellia είναι καλό να τα δεις.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Neli83 είπε:

Κοριτσια μου πηγαμε για την αυχενικη το πρωι..ολες οι μετρησεις ηταν πολυ καλες και εντος οριων..οι πιθανοτητες για συνδρομα πολυ μικρες λογω του νεαρου ωαριου..αυξημενη η πιθανοτητα για προεκλαμψια και μου αυξησε το salospir απο 80 σε 160...στο ενα μωρο ειδαμε τσουτσουνακι!!!! Το αλλο δεν εδειξε καθαρα αλλα μας ειπαν με επιφυλαξη κοριτσι,θα δουμε στη συνεχεια για σιγουρια..

Μπράβο τα μωράκια τα καλά !  Είναι σετακι ! θα προσέξεις και όλα καλά θα πάνε με την προεκλαμψία ίσως να βοηθάει κ το περπάτημα 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 38 λεπτά , Condios είπε:

Νομίζω πως δε θα σε ακυρώσει αλλά ίσως σε μπουστάρει,,,,ως το 30 το θεωρούν ανεπάρκεια,,,αλλά δεν είναι και 15,,,οπότε κοντά είσαι να κατακτήσεις το +30 που θεωρείται το minimum του ορίου επάρκειας, αυτά που σου λεω σε Ng/ml όμως ,,,, ρωτησε τους για το σκευασμα που σου ειπε η @Chrussa1982 & η @Fili μας. Όλα καλά θα πάνε...

Όχι όχι σε μπέρδεψα. Η D3 μου ήταν 56. Σούπερ δηλαδή. Τα άλλα νούμερα που έγραψα τα έχει σαν τίτλους και αναρωτιέμαι αν είναι 2 διαφορετικές D. Δηλαδή η μία D ολική και η άλλη D3. Εγώ ξεκινάω κανονικά με τα cyclacur μου είπε. Και 4 Απριλίου αν παχύνω το λεπτούτσικο ενδομητριάκι μου είναι η ετ!!

• Μου αρέσει 5

πρίν από 16 λεπτά , vik80 είπε:

Ενδομητριτιδα δεν έχει φανεί σε καμία υστεροσκοπηση. Για τις εγχυσεις έχω τρομάξει με τόσα που άκουσα εδώ και θυμώνω που δεν μπήκα να ψάξω νωρίτερα, έχω κάνει και 60 ρε γαμωτο.

Αν δεν είχες ενδομητριτιδα τότε γιατί έκανες εγχύσεις; Εκτός αν εννοείς ότι δεν έχεις ενδομητριωση. Αυτό που στο γενν.. λένε φλεγμονή ειναι η ενδομητριτιδα, αλλα μην τρομάζεις, ειναι παρα πολλα τα κοριτσια που πέρασαν απο εκει, έκαναν κι αυτές εγχυσεις και τελικά άλλαξαν γιατρό και πήγαν ολα πάρα πολύ καλα. Θα δεις τι θα σου πει και ο καινούριος γιατρός που θα πας.  Θα σου έφερνα και τον εαυτό μου για παράδειγμα, έχω κανει κι εγώ άπειρες εγχύσεις, αλλα επειδή δεν έχω πετύχει ακόμα δεν μπορώ. 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, gigi 72 είπε:

Καλησπέρα σε όλες τις μέλλουσες μανούλες.. Είχα κάποιες μέρες με πρόβλημα στο κινητό μου.. Όταν αποκατασταθηκε σας διάβασα όλες με μεγάλη προσοχή.. Χάρηκα με τις επιτυχίες και τις χαρές σας, αναμένω πολύ καλά αποτέλεσματα σε όσες προσπαθούν και στεναχωρηθηκα με τα απρόσμενα κακά γεγονότα.. Εύχομαι σε όλες δύναμη, πίστη και υπομονή.. Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι πολύ καλά γιατί δυστυχώς πριν λίγες μέρες το ένα μωράκι παληνδρομησε,κοντά στις 9 εβδομάδες.. Δεν είμαι καλά ψυχολογικά, προσπαθώ να μαζέψω τα κομμάτια μου, να βάλω σε σειρά τις σκέψεις μου και να επικεντρωθώ στο μωράκι που έχει μείνει.. Το σοκ ήταν μεγάλο γιατί ξύπνησα ένα πρωί και είχα ένα κακό προαίσθημα και 2 μέρες πριν το προγραμματισμένο ραντεβού μου πήγα στον γιατρό εσπευσμένα και μου ανακοίνωσε το κακό μαντάτο..Η διαίσθηση μου δεν με γέλασε.. Εν πάση περιπτώσει ότι συμβαίνει σε αυτή τη ζωή είναι θέλημα Θεού.. Αυτός μου έδωσε αυτά τα μωράκια και αυτός θα αποφασίσει για την τύχη τους όσο και να βοηθάμε εμείς και οι γιατροί.. Εξάλλου δεν μπορώ να κάνω κάτι πλέον η να κάθομαι να είμαι κάθε μέρα μες την μαύρη θλίψη.. Πρέπει να προχωρήσω.. Πρέπει να είμαι καλά εγώ για να ειναι και το μωράκι που μεγαλώνει μόνο του πια μες την κοιλιά μου.. Δυστυχώς ο δρόμος της μητρότητας δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και μέχρι να κρατήσουμε στα χέρια μας τα μωράκια μας πρέπει να είμαστε προετοιμασμενες για το οτιδήποτε.. Τα πάντα μπορούν να αλλάξουν.. Σας φιλώ γλυκά.. 

Ελα βρε κορίτσι μου και σε είχα έννοια ! Το μωράκι θα το αποβάλλει ο οργανισμός σου ; Έγιναν Αγγελάκια τα μωράκια μας και μένα 9 εβδομάδων , θα φυλάνε το άλλο το μωράκι σου να πάνε όλα καλά ! Είσαι πολύ δυνατή και θα τα καταφέρεις ! Έκλεισες για αυχιενικη ; Να ξεκουράζεσαι και να προσεχείς πολύ !!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Villi είπε:

Αν δεν είχες ενδομητριτιδα τότε γιατί έκανες εγχύσεις; Εκτός αν εννοείς ότι δεν έχεις ενδομητριωση. Αυτό που στο γενν.. λένε φλεγμονή ειναι η ενδομητριτιδα, αλλα μην τρομάζεις, ειναι παρα πολλα τα κοριτσια που πέρασαν απο εκει, έκαναν κι αυτές εγχυσεις και τελικά άλλαξαν γιατρό και πήγαν ολα πάρα πολύ καλα. Θα δεις τι θα σου πει και ο καινούριος γιατρός που θα πας.  Θα σου έφερνα και τον εαυτό μου για παράδειγμα, έχω κανει κι εγώ άπειρες εγχύσεις, αλλα επειδή δεν έχω πετύχει ακόμα δεν μπορώ. 

Μου είπε αρχικά για ενδομητριωση ο παντός, στο πρώτο ραντεβού χωρίς να με εξετάσει πρώτα, χωρίς να δει εξετασεις. Με έβαλε να κάνω εξεταση ca125 και βγήκε 14. Έγραφε από 30 και πάνω ως ένδειξη για ενδομητριωση. Μου είπε μετά ότι είναι οκ η τιμή. Επίσης με ρωτούσε αν έχω πονο στην περίοδο και αν έχω βαριές αιμορραγίες. Δε  έχω τίποτα από αυτά. Ούτε αίμα μεταξύ των περιόδων μου. Κανονικα θελει λαπαροσκοπηση για να φανει. Η ενδομητριτιδα μόνο μου ειπε ότι φαίνεται στην υστεροσκοπηση, που στη δική μου δε  φαινόταν κάτι. 

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , vik80 είπε:

Μου είπε αρχικά για ενδομητριωση ο παντός, στο πρώτο ραντεβού χωρίς να με εξετάσει πρώτα, χωρίς να δει εξετασεις. Με έβαλε να κάνω εξεταση ca125 και βγήκε 14. Έγραφε από 30 και πάνω ως ένδειξη για ενδομητριωση. Μου είπε μετά ότι είναι οκ η τιμή. Επίσης με ρωτούσε αν έχω πονο στην περίοδο και αν έχω βαριές αιμορραγίες. Δε  έχω τίποτα από αυτά. Ούτε αίμα μεταξύ των περιόδων μου. Κανονικα θελει λαπαροσκοπηση για να φανει. Η ενδομητριτιδα μόνο μου ειπε ότι φαίνεται στην υστεροσκοπηση, που στη δική μου δε  φαινόταν κάτι. 

Με συγχωρείς αλλα και πάλι δεν κατάλαβα, τις εγχυσεις γιατί τις έκανες ; Θέλω να πω τι θα θεράπευε με τις εγχυσεις;; Σε εμένα ας πούμε είπαν για φλεγμονή, σε εσένα τι ειπε; 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 19 λεπτά , vik80 είπε:

Αν θυμάμαι καλά έχεις κάνει και κάποια ngs κ οι γαλακτοβακιλλοι σου ανέβαιναν σχετικά καλά παρόλο που είχαν πέσει στο 0%. Αυτό είναι πολύ θετικό. Ωστόσο, παίρνεις κανένα προβιοτικο από τότε; Κατά προτίμηση κολπικό; Το τελευταίο ngs πότε το έκανες και τι είχε δείξει; 

Πάντως κι εγώ έχω την ίδια απορία με τη @Villi. Αφού η υστεροσκοπηση δεν έδειξε κάτι, γιατί σου έκανε εγχύσεις; Έδειξε κάτι το ngs;

Γι'αυτό που σου έγραψε η @Troia για το τμήμα της Έλενας έχει δίκιο. Εγώ δεν έχω πάει (είμαι από Θεσσαλονίκη) αλλά μου έκανε εντύπωση το ότι σου είπαν ότι δεν σε δέχονται. Γιατί στην τελική, απ' ότι έχω καταλάβει, και οι αποτυχίες εμφύτευσης με καλά έμβρυα είναι στο πεδίο τους. Εφλδω έχουν πάει κοπέλες που δεν είχαν καμία αποβολή κ μόνο αποτυχία εμφύτευσης.

2 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα η μάλλον καλησπέρα!!! Συμπεθέρα βγήκε η d επιτέλους. Από 16 τον προηγούμενο μήνα έφτασε 44.5 με τις αμπούλες. Κορίτσια τι λέτε?? Είναι καλή; Οι υπόλοιπες για σύφιλη, ηπατίτιδα κλπ αρνητικές. @chitaneta μου να περάσεις όμορφα και να χαλαρώσεις. Χάιδευε κοιλίτσα και απόλαυσε την ηρεμία. Ξεκουράσου στην εξοχή , άλλος άνθρωπος θα γυρίσεις. 

Αγάπη είναι πολύ καλά. Πάνω από 30 θέλει κ η Λευκού πριν την ετ. Τώρα όμως πρέπει να σταματήσεις λογικά την αμπούλα. Θα το συντηρήσεις με απλή βιταμίνη D. Δεν χρειάζεται ν' ανέβει άλλο. Ρώτα τον ενδοκρινολόγο σου τι να πάρεις για απλή συντήρηση.

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 44 λεπτά , silvy22 είπε:

Ελα βρε κορίτσι μου και σε είχα έννοια ! Το μωράκι θα το αποβάλλει ο οργανισμός σου ; Έγιναν Αγγελάκια τα μωράκια μας και μένα 9 εβδομάδων , θα φυλάνε το άλλο το μωράκι σου να πάνε όλα καλά ! Είσαι πολύ δυνατή και θα τα καταφέρεις ! Έκλεισες για αυχιενικη ; Να ξεκουράζεσαι και να προσεχείς πολύ !!!

Ναι γλυκιά μου @silvy22 τα μωράκια μας θα κάνουν παρεούλα εκεί ψηλά και θα στέλνουν θετική ενέργεια το μεν δικό μου στο δίδυμακι του να πάνε όλα καλά και το δικό σου ευχουλες να έρθει στην κοιλίτσα σου ένα νέο μωράκι..Μου είπε ο γιατρός ότι το μωράκι που έφυγε θα το απορροφήσει ο οργανισμός.. Ήδη άρχισε να συρρικνώνεται.. Αυχενική έχω στις 31 του μηνός.. 

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, Neli83 είπε:

Αχ τι ωραία!!! Πάει και αυτό!! Όλα καλά ευτυχώς. Τα έδειξε από νωρίς τα προσόντα του ο γιος σου χαχαχα. Θα ήταν τέλειο αν τελικά τι άλλο είναι κοριτσάκι και τα έχεις σετάκι. Βέβαια γερά παιδιά κ ας είναι ότι θέλει. Η προεκλαμψία τι είναι?

2 ώρες πρίν, Neli83 είπε:

Μπράβο γλυκούλα μου!!!! Όλα πάνε τέλεια!!! Έτσι πρέπει άλλωστε. Είσαι το ποδαρικο μας!!!❤️❤️❤️

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...