Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

6 minutes ago, Chrussa1982 said:

Καλημέρα η μάλλον καλησπέρα!!! Συμπεθέρα βγήκε η d επιτέλους. Από 16 τον προηγούμενο μήνα έφτασε 44.5 με τις αμπούλες. Κορίτσια τι λέτε?? Είναι καλή; Οι υπόλοιπες για σύφιλη, ηπατίτιδα κλπ αρνητικές. @chitaneta μου να περάσεις όμορφα και να χαλαρώσεις. Χάιδευε κοιλίτσα και απόλαυσε την ηρεμία. Ξεκουράσου στην εξοχή , άλλος άνθρωπος θα γυρίσεις. 

Καλε τι καλή, εξαιρετική ειναι!!! Τελευταία εξέταση που έκανα εγώ είχα  37 και η Λευκού ήταν ευχαριστημένη οπότε η δική σου είναι Εξαιρετικη❤️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 12 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα η μάλλον καλησπέρα!!! Συμπεθέρα βγήκε η d επιτέλους. Από 16 τον προηγούμενο μήνα έφτασε 44.5 με τις αμπούλες. Κορίτσια τι λέτε?? Είναι καλή; Οι υπόλοιπες για σύφιλη, ηπατίτιδα κλπ αρνητικές. @chitaneta μου να περάσεις όμορφα και να χαλαρώσεις. Χάιδευε κοιλίτσα και απόλαυσε την ηρεμία. Ξεκουράσου στην εξοχή , άλλος άνθρωπος θα γυρίσεις. 

Τρικαλες όχι απλά καλές. Μπομπα παρα ρα ρα ρα μπομπα,,,αχαχαχαχαχ

Εν τω μεταξύ η @Viv37 δεν περίμενε αποτέλεσμα από εξέταση D? πόσο συμπεθέρες όμως??????? αχαχαχαχαχα τελειο

Σουπερ και οι ανοσολογικές,,,βουρ στα μπεμπε,,,,

@chitaneta ζηλεύω πολύ τα αρώματα και τις εικονες που περιγράφεις,,,απόλαυσέ τα και εσύ και το νινάκι σου!!!!!!!!

@marina_86 δικιά μου συμπεθέρα είπαμε,,,έφαγες το γάιδαρο,,η ουρά είναι αστεία πια! να έρχονται καλά ,,,,και μόνο καλά νέα θέλουμε απο δω και στο εξής. 

@Villi η φίλη σου "τί πίνει και δε μας δίνει" σήμερα γυρίζοντας από Μουζάκι Καρδίτσας σταμάτησα στο πλάι του δρόμου και ξεχύθηκα μεσα σε ένα λιβάδι γεματο ανθισμένες μωβ ανεμώνες!!!!!!! Εννοείται ότι μάζεψα ένα μπουκετο και τις έφερα μεσα σε μπουκαλάκι νερο και της χάρισα σε μια συνάδελφο που η κορη της τις λατρεύει. Εκτός από καμμένη όπως βλέπεις είμαι και χαζορομαντική....αχαχαχαχαχα

Μα τί κρίμα αυτό εδώ το φόρουμ να μη μπορούμε να ανεβάζουμε φωτογραφίες ένα πραμα???? Στο αλλο βλέπεις όλο φωτο ότι μπορεις να φανταστείς....κρίμα ! 

• Μου αρέσει 8

πρίν από 26 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Από 16 τον προηγούμενο μήνα έφτασε 44.5 με τις αμπούλες. Κορίτσια τι λέτε?? Είναι καλή; 

Εγω δεν εχω ιδέα, δεν λέει φυσιολογικά όρια το εργαστήριο;

Καλησπέρα σας

Αναφορικά με τα δανεικά ωάρια. όσες έχουν προχωρήσει, γνωρίζουν τις ψυχολογικές παραμέτρους και όλες τις πτυχές γενικά. Από οτι μου λένε τα κορίτσια, ο κ Κούρτης, είναι εξαιρετικός γιατρός. Ωστόσο τι είναι αυτό που πρέπει να γνωρίζω, να προσέξω γενικά; 

ευχαριστώ 

Διαφημίσεις

πρίν από 32 λεπτά , Neli83 είπε:

Κοριτσια μου πηγαμε για την αυχενικη το πρωι..ολες οι μετρησεις ηταν πολυ καλες και εντος οριων..οι πιθανοτητες για συνδρομα πολυ μικρες λογω του νεαρου ωαριου..αυξημενη η πιθανοτητα για προεκλαμψια και μου αυξησε το salospir απο 80 σε 160...στο ενα μωρο ειδαμε τσουτσουνακι!!!! Το αλλο δεν εδειξε καθαρα αλλα μας ειπαν με επιφυλαξη κοριτσι,θα δουμε στη συνεχεια για σιγουρια..

Αχού, ένα κι ένα, τέλεια!! Και το  σημαντικότερο οτι είναι ολα φυσιολογικά. Να σε ρωτήσω, στην αυχενική δεν ειναι που λες την ηλικία της δότριας και όχι τη δική σου; Η βλακεία λέω;

πρίν από 33 λεπτά , Condios είπε:

Εκτός από καμμένη όπως βλέπεις είμαι και χαζορομαντική....αχαχαχαχαχα

Μα τί κρίμα αυτό εδώ το φόρουμ να μη μπορούμε να ανεβάζουμε φωτογραφίες ένα πραμα???? Στο αλλο βλέπεις όλο φωτο ότι μπορεις να φανταστείς....κρίμα ! 

Σε ποιο άλλο; Υπάρχει κι άλλο φόρουμ;  Condios μου απόλαυσε τη φύση, σε εμάς σήμερα βρέχει και ειναι πολυ μουντοσ ο καιρος. Για άλλη μια φορά, ελπίζω να μην παρεξήγησες το τι πίνει που είπα, το είπα γιατί ζήλεψα τον μαγικό τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεις τις δυσκολίες. 

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα σε όλες τις μέλλουσες μανούλες.. Είχα κάποιες μέρες με πρόβλημα στο κινητό μου.. Όταν αποκατασταθηκε σας διάβασα όλες με μεγάλη προσοχή.. Χάρηκα με τις επιτυχίες και τις χαρές σας, αναμένω πολύ καλά αποτέλεσματα σε όσες προσπαθούν και στεναχωρηθηκα με τα απρόσμενα κακά γεγονότα.. Εύχομαι σε όλες δύναμη, πίστη και υπομονή.. Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι πολύ καλά γιατί δυστυχώς πριν λίγες μέρες το ένα μωράκι παληνδρομησε,κοντά στις 9 εβδομάδες.. Δεν είμαι καλά ψυχολογικά, προσπαθώ να μαζέψω τα κομμάτια μου, να βάλω σε σειρά τις σκέψεις μου και να επικεντρωθώ στο μωράκι που έχει μείνει.. Το σοκ ήταν μεγάλο γιατί ξύπνησα ένα πρωί και είχα ένα κακό προαίσθημα και 2 μέρες πριν το προγραμματισμένο ραντεβού μου πήγα στον γιατρό εσπευσμένα και μου ανακοίνωσε το κακό μαντάτο..Η διαίσθηση μου δεν με γέλασε.. Εν πάση περιπτώσει ότι συμβαίνει σε αυτή τη ζωή είναι θέλημα Θεού.. Αυτός μου έδωσε αυτά τα μωράκια και αυτός θα αποφασίσει για την τύχη τους όσο και να βοηθάμε εμείς και οι γιατροί.. Εξάλλου δεν μπορώ να κάνω κάτι πλέον η να κάθομαι να είμαι κάθε μέρα μες την μαύρη θλίψη.. Πρέπει να προχωρήσω.. Πρέπει να είμαι καλά εγώ για να ειναι και το μωράκι που μεγαλώνει μόνο του πια μες την κοιλιά μου.. Δυστυχώς ο δρόμος της μητρότητας δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και μέχρι να κρατήσουμε στα χέρια μας τα μωράκια μας πρέπει να είμαστε προετοιμασμενες για το οτιδήποτε.. Τα πάντα μπορούν να αλλάξουν.. Σας φιλώ γλυκά.. 

• Μου αρέσει 5
  • Λυπημένη/-ος 6

34 minutes ago, Neli83 said:

Κοριτσια μου πηγαμε για την αυχενικη το πρωι..ολες οι μετρησεις ηταν πολυ καλες και εντος οριων..οι πιθανοτητες για συνδρομα πολυ μικρες λογω του νεαρου ωαριου..αυξημενη η πιθανοτητα για προεκλαμψια και μου αυξησε το salospir απο 80 σε 160...στο ενα μωρο ειδαμε τσουτσουνακι!!!! Το αλλο δεν εδειξε καθαρα αλλα μας ειπαν με επιφυλαξη κοριτσι,θα δουμε στη συνεχεια για σιγουρια..

Τρελειαααααααα αχ τι όμορφα νεα Νελη μας!!! Δεν ξέρω τι είναι η προεκλαμψια. Ελπίζω όχι σοβαρό.. Φανταζομαι πήρες μεγάλη ανάσα και βαθιά τώρα. 

Απορία. Του είπες την ηλικία της δοτριας; άρα πρέπει να βρω και εγώ την ηλικία της δική μου γιατι δεν τη θυμάμαι.. Χεχεχε 

@gigi 72 μου γλυκιά στο είπα και πριβε στο λέω και εδω με πολύ πολύ αγάπη . Βαθιές ανασες και θετικές σκέψεις. Έχεις ένα παιδάκι που μεγαλώνει δυνατό μέσα σου και σε θέλει δυνατή, αισιόδοξη και χαρούμενη. Όλα να πάνε καλά από εδώ και πέρα γλυκιά μου, ❤️❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 35 λεπτά , Neli83 είπε:

Τί ωραία νέα,,,,μπράβο κοριτσάκι μου όλα με το καλό να συνεχίσουν ,,,,,  αλλά να σε ρωτησω κάτι,,,σε διαφορετικους σακους είναι τα νινάκια? Αν ναι παιζει το κοριτσι αγορι,,,αν οχι στον ιδιο σακο δεν ειναι παντα ιδιο φυλο? 

πρίν από 29 λεπτά , Villi είπε:

Εγω δεν εχω ιδέα, δεν λέει φυσιολογικά όρια το εργαστήριο;

Από 30 και πάνω είναι επάρκεια!!!! 

@gigi 72 να σε έχει καλά ο Θεός να δεχτείς το μωράκι σου γερό. Είσαι απίστευτα δυνατή και το ξέρεις,,,,μόνο καλά να έρθουν στο δρόμο σας μπροστά πλέον και να συναντηθείτε με το γερό μωράκι σας!!!!!!!!!!!! Μεγάλη αγκαλιά για το αγγελουδι που θα σας προσέχει και τους 2 απ'τον ουρανό!!!!!!!! 

πρίν από 4 λεπτά , Fili είπε:

Τρελειαααααααα αχ τι όμορφα νεα Νελη μας!!! Δεν ξέρω τι είναι η προεκλαμψια. Ελπίζω όχι σοβαρό.. Φανταζομαι πήρες μεγάλη ανάσα και βαθιά τώρα. 

Απορία. Του είπες την ηλικία της δοτριας; άρα πρέπει να βρω και εγώ την ηλικία της δική μου γιατι δεν τη θυμάμαι.. Χεχεχε 

@gigi 72 μου γλυκιά στο είπα και πριβε στο λέω και εδω με πολύ πολύ αγάπη . Βαθιές ανασες και θετικές σκέψεις. Έχεις ένα παιδάκι που μεγαλώνει δυνατό μέσα σου και σε θέλει δυνατή, αισιόδοξη και χαρούμενη. Όλα να πάνε καλά από εδώ και πέρα γλυκιά μου, ❤️❤️❤️❤️

Η προεκλαμψία είναι κάτι επικίνδυνο,,,,σημαίνει απότομη αύξηση πίεσης και είναι ΤΖΙΖ για τις εγκυούλες...μπράβο στο γιατρό της @Neli83 που το ρυθμίζει και το προβλέπει. 

Εσύ οοοοομμμμμμμ και αγαπημενα πεθερικά και κουκλο γιατρό και αγαπουλης σου,,,,αχαχαχαχαχα

• Μου αρέσει 1

3 hours ago, marina_86 said:

Όχι όχι! Δεκαπέντε συνολικά. Οπότε υπολογίζω αν όχι αύριο, τότε μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα τα έχω!!! Πλησιάζει η ώρα της αλήθειας!!!! Χαχαχα

Κι εγώ σε αυτούς τους δύο θα πήγαινα αν ήμουν Αθήνα. Κούρτης κ Τσιριγώτης. Κατά καιρούς έχουν γράψει πολλά κορίτσια θετικά και για τον Σφακιανούδη, αν κ κάποιες διαφωνούν με ορισμένες μεθόδους του. Επίσης, στην Αθήνα είναι μία κλινική με μεγάλη ειδίκευση στη δωρεά, η οποία όμως δουλεύει κυρίως με εξωτερικό το Serum. Τέλος, πολύ θετικά έχω διαβάσει κ για έναν άλλον στην Αθήνα, τον Ψαθά (;). @MelissaRobert εκεί δεν είσαι εσύ; Σωστά το λέω; Με την ευκαιρία τι κάνεις εσύ γλυκούλα μου; Μέρες έχεις να μας κάνεις update! 

καραχην ευχαριστώ ξανά. από ότι διαβάζω στο φόρουμ ο κ Κούρτης, είναι εξαιρετικός γιατρός. Ωστόσο υπάρχει κάτι που θα  πρέπει να γνωρίζω, να προσέξω γενικά;

Διαφημίσεις

πρίν από 25 λεπτά , Villi είπε:

Αχού, ένα κι ένα, τέλεια!! Και το  σημαντικότερο οτι είναι ολα φυσιολογικά. Να σε ρωτήσω, στην αυχενική δεν ειναι που λες την ηλικία της δότριας και όχι τη δική σου; Η βλακεία λέω;

Σε ποιο άλλο; Υπάρχει κι άλλο φόρουμ;  Condios μου απόλαυσε τη φύση, σε εμάς σήμερα βρέχει και ειναι πολυ μουντοσ ο καιρος. Για άλλη μια φορά, ελπίζω να μην παρεξήγησες το τι πίνει που είπα, το είπα γιατί ζήλεψα τον μαγικό τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεις τις δυσκολίες. 

Εγώ είμαι από το άλλο φορουμ,,,,τυχαία σας ανακάλυψα και ομολογώ οτι εδώ βρήκα τη γενιά μου και αγαλλίασε η καρδιά μου,,,,στο άλλο δεν εχει ομάδα για δωρεά ωαρίων και ένιωθα εξωγήινη και άχρηστη εφόσον ούτε να βοηθηθώ αρκετά μπορούσα ούτε να συμβουλέψω τις νορμάλ τί??? Καταλαβαίνεις πως το λεω,,,,εδώ σας βρήκα και σας λάτρεψα,,,απλα μεχρι να σας ανακαλυψω τα εμαθα όλα στην πορεία ως παθούσα και με ότι αντίληψη διαθέτω. Φυσικά και μαθαίνω τόσα και άλλα τοσα ακόμα και χαίρομαι πολύ για αυτό. Το αλλο λεγεται "η χωρα της μαμάς" στο λεω στα ελληνικα μη μας πετάξουν έξω απο την τάξη,,,αχαχαχαχαχαχαχαχα ,,, αλλά σαν εδώ δεν έχει ,,, εχει φωτος όμως,,,,το πόσα κατουροτεστάκια με φόντο πατωμα καλτσες και νυχια εχω δει εκεί δε λέγεται,,αχαχαχαχαχαχαχα και όχι μονο τεστς αλλά και αποτελεσματα εξετασεων και φωτογραφιες οτι να 'ναι ,,,,, και εγω ειχα ανεβασει περυσι ενα μπισκοτοσπιτακι χριστουγεννιατικο που εφτιαξα με την ανιψιά μου χαχαχαχα ε τί να έκανα? αφού τεστ δεν είχα,,,αχαχαχαχαχα

Αγαπημένο μου Βιλάκι να ξέρεις ένα πράγμα για μένα,,,δεν παρεξηγώ ποτέ. Μα ποτέ. Το τί πιστεύει ο καθενας για μενα είναι η γνώμη του και όχι εγώ. Και καταλαβαίνω απόλυτα πως το εννοείς ότι μου γράφεις. Να,,,πχ εσενα σε καταλαβαίνω ΨΥΧΟΥΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΛΑ ΠΟΛΥ αλλά λίγο εσωστρεφή, διστακτική , κάτι σε κρατάει κάπως,,,σε σχέση με κάποιες που είμαστε πιο εκφραστικές. Παρόλα αυτά εσύ μπορεί να μην αισθάνεσαι έτσι ,,,και να μην είσαι κιόλας,,,και να κάνεις και υπερπροσπάθεια πχ να εκφραστείς ή και όχι,,,,αλλά αυτό δεν ενδιαφέρει καμιά μας,,,αυτή είσαι ,,,εγώ χαίρομαι που υπάρχεις στην παρέα μας και αδημονώ για ευχάριστα νέα σου ότι και αν ειναι αυτά. Φιλάκι και αγκαλίτσα!!!!!!!

• Μου αρέσει 6

πρίν από 50 λεπτά , Neli83 είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου για τα μωράκια σου. Για την προεκλαμψια θέλει λίγο προσοχή. Να μετράς πίεση και να κόψεις τελείως το αλάτι φανερό και κρυφό και όλα καλά θα πάνε. Γέννησα λόγω προεκλαμψιας. Τακτική παρακολούθηση από τον γιατρό σου θα έχεις και όλα οκ. 

• Μου αρέσει 2

@Villi @Fili κοριτσια μου ναι πρεπει να πουμε οτι ειμαστε με δωρεα ωαριου και την ηλικια της δοτριας.. 

@gigi 72 μου ειχες καιρο να μας γραψεις νεα σου...λυπαμαι πολυ για το μωρακι σου..ειναι δυσκολο..αλλα πρεπει να εισαι δυνατη για το αλλο σου μωρακι!! Δειξε εμπιστοσυνη σε αυτο το πλασματακι και ολα θα πανε καλα!!!

@Condios ειναι σε ξεχωριστους σακους!

@Ελισάβετ καπ 2 φοβαμαι να μαθω για την προεκλαμψια...λατρευω και το αλατι...θα το ξεχασω νομιζω για 2 βδομαδες και θα δω τι θα μου πει ο γιατρος απο κοντα!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

nzSsp2.png

πρίν από 57 λεπτά , Condios είπε:

Τρικαλες όχι απλά καλές. Μπομπα παρα ρα ρα ρα μπομπα,,,αχαχαχαχαχ

Εν τω μεταξύ η @Viv37 δεν περίμενε αποτέλεσμα από εξέταση D? πόσο συμπεθέρες όμως??????? αχαχαχαχαχα τελειο

Σουπερ και οι ανοσολογικές,,,βουρ στα μπεμπε,,,,

@chitaneta ζηλεύω πολύ τα αρώματα και τις εικονες που περιγράφεις,,,απόλαυσέ τα και εσύ και το νινάκι σου!!!!!!!!

@marina_86 δικιά μου συμπεθέρα είπαμε,,,έφαγες το γάιδαρο,,η ουρά είναι αστεία πια! να έρχονται καλά ,,,,και μόνο καλά νέα θέλουμε απο δω και στο εξής. 

@Villi η φίλη σου "τί πίνει και δε μας δίνει" σήμερα γυρίζοντας από Μουζάκι Καρδίτσας σταμάτησα στο πλάι του δρόμου και ξεχύθηκα μεσα σε ένα λιβάδι γεματο ανθισμένες μωβ ανεμώνες!!!!!!! Εννοείται ότι μάζεψα ένα μπουκετο και τις έφερα μεσα σε μπουκαλάκι νερο και της χάρισα σε μια συνάδελφο που η κορη της τις λατρεύει. Εκτός από καμμένη όπως βλέπεις είμαι και χαζορομαντική....αχαχαχαχαχα

Ααααα κοπελιά είχες πάει στο χωριό του μπαμπά μου. Αν και εγώ προτιμώ να πηγαίνω στις μαμάς μου λίγο μετά την πύλη Τρικάλων 

1 hour ago, Chrussa1982 είπε:

Βγήκε επιτέλους! Μόλις τώρα! Μια χαρά είναι τζάμπα αγγώθηκα! Βέβαια στις χθεσινές εξετάσεις έγραφε ολική 25(ΟΗ) ΒΙΤΑΜΊΝΙ D, ενώ σήμερα 1,25 (ΟΗ) ΒΙΤΑΜΙΝΗ D3. Τι στο καλό είναι αυτά? Άλλη είναι η μία άλλη η άλλη? Έχω έλλειμμα σε ένα τμήμα της D δηλαδή? Όχι στη D3? Μπερδεύτηκα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...