Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

1 hour ago, Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα!!! Δηλαδή τέλος του μήνα περίπου θα βγουν;; Οοοοομμμμμμ και υπομονή. Ειλικρινά κάνουν πολύ καιρό να βγουν όμως. Εγώ θα είχα σκάσει!!!

Ποσα έμβρυα θα βάλετε;;;; Χάρηκα πολύ με τα νέα σου! Θα πετύχει με την πρώτη είμαι σίγουρη!!!!!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

2 ώρες πρίν, DIMIFEB είπε:

καλημέρα marina_86 και σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση. Μένω Αθήνα και η αλήθεια είναι οτι η γυναικολόγος μ μου έκανε λόγω για την δωρεά μιας κ δεν είχα ιδέα και για το λόγο ότι έχω σχεδόν μηδενική ΑΜΗ και αδερφο με συνδρομο down και φοβάται η γιατρος  να κάνω εξωσωματικη με δικά μου ωάρια.

Θέλω να επισκεφτώ και κάποιους αλλους γιατρούς όπως είπες και εσυ 2 με 3 για να μην πελαγώσω και να αποφασίσω που θα καταλήξω. Θα είναι η πρώτη μ προσπάθεια λοιπόν και θα ήθελα να με ενημερώσεις σχετικά  με γιατρούς εάν έχεις εμπειρία.Ευχαριστώ

Για τον Κούρτη (ο χαλαρόοοος) και τον Τσιριγώτη (ο κοντός) γράφουν εδώ τα κορίτσια.
Δες τις τελευταίες σελίδες, τους έχουν αναφέρει κοπέλες που τους έχουν για γιατρό τους. 

• Μου αρέσει 1

17 minutes ago, marmaki said:

Για τον Κούρτη (ο χαλαρόοοος) και τον Τσιριγώτη (ο κοντός) γράφουν εδώ τα κορίτσια.
Δες τις τελευταίες σελίδες, τους έχουν αναφέρει κοπέλες που τους έχουν για γιατρό τους. 

Κούρτης Αλέξανδρος η Πλούταρχος ??Γιατί googlarw κ βγαίνουν 2

πρίν από 54 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Ποσα έμβρυα θα βάλετε;;;; Χάρηκα πολύ με τα νέα σου! Θα πετύχει με την πρώτη είμαι σίγουρη!!!!!

Μακάρι κορίτσι μου!! Είναι αισιόδοξη πάντως. Είπαμε να βάλουμε 2 έμβρυα υποθέτω ότι σήμερα θα τα ξαναπούμε αναλυτικότερα.

πρίν από 5 λεπτά , DIMIFEB είπε:

Αλέξανδρος κοριτσι

2 ώρες πρίν, Villi είπε:

δεκαπέντε μέρες ακόμα;;

Όχι όχι! Δεκαπέντε συνολικά. Οπότε υπολογίζω αν όχι αύριο, τότε μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα τα έχω!!! Πλησιάζει η ώρα της αλήθειας!!!! Χαχαχα

πρίν από 35 λεπτά , DIMIFEB είπε:

Κι εγώ σε αυτούς τους δύο θα πήγαινα αν ήμουν Αθήνα. Κούρτης κ Τσιριγώτης. Κατά καιρούς έχουν γράψει πολλά κορίτσια θετικά και για τον Σφακιανούδη, αν κ κάποιες διαφωνούν με ορισμένες μεθόδους του. Επίσης, στην Αθήνα είναι μία κλινική με μεγάλη ειδίκευση στη δωρεά, η οποία όμως δουλεύει κυρίως με εξωτερικό το Serum. Τέλος, πολύ θετικά έχω διαβάσει κ για έναν άλλον στην Αθήνα, τον Ψαθά (;). @MelissaRobert εκεί δεν είσαι εσύ; Σωστά το λέω; Με την ευκαιρία τι κάνεις εσύ γλυκούλα μου; Μέρες έχεις να μας κάνεις update! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 22 λεπτά , marina_86 είπε:

Όχι όχι! Δεκαπέντε συνολικά. Οπότε υπολογίζω αν όχι αύριο, τότε μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα τα έχω!!! Πλησιάζει η ώρα της αλήθειας!!!! Χαχαχα

Κι εγώ σε αυτούς τους δύο θα πήγαινα αν ήμουν Αθήνα. Κούρτης κ Τσιριγώτης. Κατά καιρούς έχουν γράψει πολλά κορίτσια θετικά και για τον Σφακιανούδη, αν κ κάποιες διαφωνούν με ορισμένες μεθόδους του. Επίσης, στην Αθήνα είναι μία κλινική με μεγάλη ειδίκευση στη δωρεά, η οποία όμως δουλεύει κυρίως με εξωτερικό το Serum. Τέλος, πολύ θετικά έχω διαβάσει κ για έναν άλλον στην Αθήνα, τον Ψαθά (;). @MelissaRobert εκεί δεν είσαι εσύ; Σωστά το λέω; Με την ευκαιρία τι κάνεις εσύ γλυκούλα μου; Μέρες έχεις να μας κάνεις update! 

Και η καινούργια εγκυουλα η @Nitsad1981 τον Ψάθα νομίζω έχει . 

• Μου αρέσει 1

On 3/10/2022 at 4:56 PM, silvy22 said:

Χιονούλες μου δυστυχώς δεν έχω καλά νέα 

δεν ακούσαμε καρδούλα, υπάρχει ένας αχνος παλμός και έχει μείνει πίσω κατά μια εβδομάδα το εμβρυακι μου, δεν υπάρχουν ελπίδες αλλά θα πάω πάλι Τετάρτη για σιγουριά ή θα γίνει φυσική αποβολή ή απόξεση π μου είπε ότι ο τρόπος π την κάνει δεν επηρεάζει το ενδομήτριο 

πρεπει να τρέξω αύριο για τα χαρτιά να πάρω τα φάρμακα π δικαίουμαι απο την επιτροπή που λήγει η απόφαση και θα δούμε αν θα πάμε

με φυσικούς ή διέγερση 

στο ηλικία μου γκρουπ είναι 25% οι πιθανότητες για αποβολή …

Δεν ήταν αυτή η τυχερή μας φορά 

Γλυκιά μου, καλή ανάρρωση εύχομαι, τόσο σωματική όσο και ψυχολογική. Σου στέλνω μία ζεστή αγκαλιά! Είσαι πολύ δυνατή,  και σίγουρα θα καταφέρεις να κάνεις το/τα παιδάκια σου!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 5 λεπτά , Andri M είπε:

Γλυκιά μου, καλή ανάρρωση εύχομαι, τόσο σωματική όσο και ψυχολογική. Σου στέλνω μία ζεστή αγκαλιά! Είσαι πολύ δυνατή,  και σίγουρα θα καταφέρεις να κάνεις το/τα παιδάκια σου!

σ ευχαριστώ κορίτσι μου

Καλησπέρα καλά μου κορίτσια! Σας γραφω απο την εξοχουλα... Πρώτη μερα μπορω να πω, μετά από πολύ καιρό, είμαι χαλαρή και χαίρομαι την ημέρα μου τόσο! Διάβασα πολλά νέα και τι να πρωτο απαντήσω ... Θα προσπαθησω όσα θυμάμαι!

@Chrussa1982 μου, να σου ευχηθώ σήμερα να έχεις ωραία νέα και να σου δώσει επιτέλους την ημερομηνια της ετ! Τέρμα πια η αναμονή!

@Viv37 τι σπαστικό αυτο με τη βιταμινη d τελευταια στιγμή! Ευχομαι να ειχε γίνει καποιο λαθος και να μην χρειαστει να καθυστερησει η ετ. Αλλά κι αν ναι, λίγο θα είναι φαντάζομαι κι ο Απρίλιος θα είναι ο μήνας σου!

@marina_86 σε νιώθω πολύ όταν λες που δεν χαιρεσαι με την σκέψη οτι φτάνει η στιγμη της ετ... Κι εγώ στην τελευταια ετ μόνο χαρά δεν ένιωθα... ¨ηταν και οι τελευταίες μου βλαστοκύστες και ένιωθα αστα να πάνε! Αλλά είσαι, (απο το λιγο που εχω καταλάβει), θετικός άνθρωπος, δυνατός και αγαπάς τη ζωή και θα καταφέρεις μια χαρά και την ετ να κάνεις και θετικοτατο αποτελεσμα να εχεις! Και ευτυχώς θα έχεις αφήσει και μια βλαστοκυστουλα να περιμένει για να μην έχεις και την αισθηση, οτι είναι τα τελευταια μου, που είναι πολυ αγχωτική! Σίγουρα δεν απογοητεύεις κανεναν απο τους δικους σου, αγαπημενους ανθρωπους και ουτε εμας εδω φυσικα! Ίσα ισα που ολες/οι θα ειναι υπερηφανοι για τον αγώνα σου και πάνω απ' όλους ο συντροφός σου! η @condios, οπως πάντα ηταν πολύ ευστοχη με την απάντηση/αναλυση της!

Ευχομαι συντομα να πάρεις και τα αποτελεσματα απο το τεστ. αμαν πια αυτες οι αναμονες!

@silvy22 μου τι να σου πω δεν ξερω...λυπάμαι πολύ... Πέρασε τουλαχιστον αυτη η βασανιστικη αναμονη... Ηδη διαβασα, πηρες τα φαρμακα σου για την επομενη φορα! Ευχομαι γρηγορα να αναρρωσεις απο αυτην την περιπετεια, και ψυχικα και σωματικά και με το καλό να προχωρήσεις!

Μια αγκαλια απο εμενα!

Σιγουρα θα εχω ξεχασει να γραψω σε αλλα κοριτσια!

Στελνω ομως σε ολες τον ηχο απο τα πουλακια και την μυρωδια απο τα πευκοδεντρα και τη θαλασσινη αυρα!

Να εχετε μια ομορφη μερα!

• Μου αρέσει 8

πρίν από 48 λεπτά , marina_86 είπε:

και η @gigi 72 εχει μέρες να μπει.. που εισαι όμορφη?

πρίν από 3 λεπτά , chitaneta είπε:

Καλησπέρα καλά μου κορίτσια! Σας γραφω απο την εξοχουλα... Πρώτη μερα μπορω να πω, μετά από πολύ καιρό, είμαι χαλαρή και χαίρομαι την ημέρα μου τόσο! Διάβασα πολλά νέα και τι να πρωτο απαντήσω ... Θα προσπαθησω όσα θυμάμαι!

@Chrussa1982 μου, να σου ευχηθώ σήμερα να έχεις ωραία νέα και να σου δώσει επιτέλους την ημερομηνια της ετ! Τέρμα πια η αναμονή!

@Viv37 τι σπαστικό αυτο με τη βιταμινη d τελευταια στιγμή! Ευχομαι να ειχε γίνει καποιο λαθος και να μην χρειαστει να καθυστερησει η ετ. Αλλά κι αν ναι, λίγο θα είναι φαντάζομαι κι ο Απρίλιος θα είναι ο μήνας σου!

@marina_86 σε νιώθω πολύ όταν λες που δεν χαιρεσαι με την σκέψη οτι φτάνει η στιγμη της ετ... Κι εγώ στην τελευταια ετ μόνο χαρά δεν ένιωθα... ¨ηταν και οι τελευταίες μου βλαστοκύστες και ένιωθα αστα να πάνε! Αλλά είσαι, (απο το λιγο που εχω καταλάβει), θετικός άνθρωπος, δυνατός και αγαπάς τη ζωή και θα καταφέρεις μια χαρά και την ετ να κάνεις και θετικοτατο αποτελεσμα να εχεις! Και ευτυχώς θα έχεις αφήσει και μια βλαστοκυστουλα να περιμένει για να μην έχεις και την αισθηση, οτι είναι τα τελευταια μου, που είναι πολυ αγχωτική! Σίγουρα δεν απογοητεύεις κανεναν απο τους δικους σου, αγαπημενους ανθρωπους και ουτε εμας εδω φυσικα! Ίσα ισα που ολες/οι θα ειναι υπερηφανοι για τον αγώνα σου και πάνω απ' όλους ο συντροφός σου! η @condios, οπως πάντα ηταν πολύ ευστοχη με την απάντηση/αναλυση της!

Ευχομαι συντομα να πάρεις και τα αποτελεσματα απο το τεστ. αμαν πια αυτες οι αναμονες!

@silvy22 μου τι να σου πω δεν ξερω...λυπάμαι πολύ... Πέρασε τουλαχιστον αυτη η βασανιστικη αναμονη... Ηδη διαβασα, πηρες τα φαρμακα σου για την επομενη φορα! Ευχομαι γρηγορα να αναρρωσεις απο αυτην την περιπετεια, και ψυχικα και σωματικά και με το καλό να προχωρήσεις!

Μια αγκαλια απο εμενα!

Στελνω ομως σε ολες τον ηχο απο τα πουλακια και την μυρωδια απο τα πευκοδεντρα και τη θαλασσινη αυρα!

τι όμορφη εικόνα !!! απόλαυσε το

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 33 λεπτά , chitaneta είπε:

Μια αγκαλια απο εμενα!

Είσαι ένας γλυκύτατος άνθρωπος! Χαίρομαι τόσο πολύ για την εγκυμοσύνη σου. Δε φαντάζεσαι. ❤️ Ευχαριστούμε και για τους ήχους και τις μυρωδιές. ❤️ 

• Ευχαριστώ 1

4 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!! 

Πήρα τηλέφωνο για τα αποτελέσματα μου είπαν δεν έχουν έρθει ακόμα κ ότι θέλουν 15 ημέρες... Ε, εντάξει... Περιμένουμε! Ως συνήθως! Χαχαχα ❤️ 

Καλή αρχή! Αρχικά πες μας σε ποια πόλη είσαι, Αθήνα ή Θεσσαλονίκη; Είχες προηγούμενη εμπειρία από κάποιον γιατρό ή κέντρο εξωσωματικής ή θα είναι η πρώτη σου προσπάθεια γενικά; Εμείς μπορούμε να προτείνουμε κάποιους, ωστόσο θα σου πρότεινα να μην κλείσεις ραντεβού μόνο σε έναν. Να δεις δυο, τρεις για να επιλέξεις αυτόν που ταίριαξε καλύτερα σε σένα. 

Άλλες 15 μέρες? Πλάκα μας κάνουν! Υπομονή Μαρινάκι! Εγώ περιμένω από χθες μια ρημαδοβιταμίνη d και μου λένε ότι πριν το 24ωρο δεν μπορούν να τη βγάλουν! Νομίζω ότι διάλεξα το πιο αργό διαγνωστικό για να την κάνω! Μα είναι δυνατόν? 24ώρες? Και τους είπα ότι είναι και κατεπείγον και τους πήραμε και τηλ 3 φορές αλλά τίποτα (φυσικά έβαλα τον αγαπούλη μου να πάρει γιατί θα εγώ θα τους ζητούσα συγγνώμη που τους πιέζω χαχαχα). Μάλλον κατά τις 7 θα ξέρω αν θα ξεκινήσω ή όχι τα άσπρα! Ομμμμμμμ

Άααα συνολικά 15 είπες. Τώρα το είδα. Από μέρα σε μέρα λοιπόν!

@Chrussa1982 μου αν είναι να πάρεις prolutex είναι σε έλλειμμα. Εγώ έχω βάλει το ξαδερφάκι μου που δουλεύει σε φαρμακείο να ψάχνει. Για να βρει τα πρώτα 5 κουτιά έκανε γύρω στις 20 μέρες. Βάλτους να ψάχνουν από τώρα!

πρίν από 42 λεπτά , chitaneta είπε:

Μια αγκαλια απο εμενα!

Να περάσεις υπέροχα κοριτσάκι μου! Να πάρει και λίγο καθαρό αέρα το νινάκι σου!!! Φιλιά πολλά!

• Μου αρέσει 2

On 13/3/2022 at 8:43 ΜΜ, vik80 είπε:

Καλησπέρα σας, αποφάσισα και εγώ να γράψω την ιστορία μου, καθώς παρακολουθώ καιρο τις δικές σας, και είχα παρότρυνση από την AndriM να συμμετάσχω. Στα 38 μου (ο σύντροφος 35 τοτε) και αφού προσπαθήσαμε περίπου 6 μηνες για παιδακι, πίεσα το γυναικολογο που είχα τότε να κάνουμε εξετασεις. Οπτικά όλα έδειχναν σωστα και η περίοδος σταθερότατη. Και αρχίζει ο Γολγοθάς. Σαλπιγγογραφια μέτρια, fsh μια 10, μια 20, πλέον είναι σταθερή στα 14 δύο χρόνια τώρα. Πάμε για εξωσωματικη μου λέει αλλά μπορεί να μην βγάλεις ούτε ένα. Ο σύντροφος σε όλες άριστος. 1η εξωσ. Ακεσω. Φουλ διεγερση. Βγάζουμε 5, μένουν 4 βλαστοκυστες. Βάζουμε 2. Οι άλλες δύο την επόμενη μέρα αντί να μπουν καταψυξη αφού ήταν τέλειες, τελικά τις κατέστρεψαν.αρνητικο. η δεύτερη 3 μηνες μετά, ιδια τακτική. 3 ωαρια, 2 εμβρυα 2 ημερων. Αρνητικο. Να σημειώσω, δύο εμβρυομεταφορες εξαιρετικά επιπονες που κρατούσαν σχεδόν μια ώρα. Φεύγω τρέχοντας. Πάω γενεσις στον γνωστό. Με ξεσκονίζει στις εξετάσεις. Καρυοτυπος δικός μου με μωσαικισμος, αλλα 95% φυσιολογικό. Πάμε για φυσικούς και ο,τι μαζέψουμε προεμφυτευτικο. Κάνω νικά. Ηπια χρόνια φλεγμονη. 40 εγχυσεις διαφόρων αντιβιωσεων. Ταυτοχρονα Σε 6 μηνες μαζεύουμε 7 βλαστοκυστες (έβγαζα και δύο φορές το μήνα αυγουλακι τρομάρα μου). Κάνω προεμφυτευτικο, οι 4 καλες. Βάζουμε 3, αρνητικο. Μόλις έκλεισα τα 40. Μιλάω με τι γιατρο. Συνεχιζουμε φυσικούς λέει. Όχι Πάμε με δανεικά. Είναι νωρίς ακόμη μου λέει. Επιμένω. Ψήνεται. Κάνω ngs 97% γαλακτοβακιλοι. Όλα καλά. Η δοτρια έδωσε 5 ωαρια. Βάλαμε 2 4ης μέρας. Να πω σε αυτό το σημείο πως ο,τι σκέφτεστε να ρωτήσετε, το ρώτησα, δεν  πήρα απάντηση. Πετυχαίνει. Καλές χοριακες. Βλέπουμε σάκο και στοιχεία 5,2 εβδ. Έλα 6,5 εβδ να ακούσουμε καρδια. Κάνω εξετασεις τα πάντα. Όλα καλά. Πάω για καρδια, δεν την ακούμε, τη βλέπουμε να αναβοσβήνει. Η μόνη που αγχώθηκα ήμουν εγώ. Όλα καλά. Ξαναελα σε 2 εβδομάδες. Μετά από 3 μέρες, ξαφνικά γυρνώ από τη δουλειά Κάνω συνεχόμενους εμετους και πυρετό για μια μόνο ώρα που ήρθε και έφυγε μόνος του. Δεν βρίσκω καμία μαία. Πάω νοσοκομειο. Μου κάνουν τα πάντα από εξετασεις, ολα καλα, με διώχνουν, τους λέω κάντε μου υπερηχο για το μωρό. Δεν ειχαν γυναικολογο.Να σημειώσω ούτε πονος ούτε αίμα ούτε τίποτα. Μόνο μία ενστικτωδη ανησυχία. Ο οργανισμός μου γενικά είναι γερός και ανθεκτικός. Πάω το επόμενο πρωί γενεσις. Εξηγώ τι έγινε. Κάνουμε υπερηχο. Έχει σταματήσει η καρδούλα.δεν θέλω να σου κάνω αποξεση, θα πάμε με χάπια. Η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου. Μια εβδομάδα υπερηχους. Έδειχνα καθαρή. Κάνουμε χοριακη στη βδομάδα 2500, δεν έπεσε μου λέει. Εν τω μεταξύ εγώ είχα αποβάλλει στην τουαλεττα και το ήξερα είχα σκιστεί στα δύο από τους πόνους. Θα κάνουμε αποξεση. Λήγει εδώ αυτό το κεφάλαιο το καλοκαίρι, με το γιατρό να μη θέλει να γίνει καρυοτυπος κατά την αποξεση. Να μου λέει μήπως έπαθα ενδομητριτιδα και το σκότωσε ο οργανισμός μου. Το Σεπτέμβριο του λέω θέλω υστεροσκοπηση και ngs. Είχα μόνο ένα ακόμη για εμβρυομεταφορα από τη δοτρια. Κάνουμε υστεροσκοπηση τιποτα σημαντικο, εικόνα καλή. Ngs 0%γαλακτοβακιλοι. Άλλες 20 εγχυσεις και 1 μήνα αντιβιωσεις διάφορες. Φουλ προβιοτικα άλλον 1 μήνα. Ξανά ngs 0% γαλακτοβακιλλοι. Ξανά εγχυσεις μου λέει. Αποκλείεται του λέω. Δεν έχω κάποιο μικρόβιο η λοιμωξη, γιατί?? Αφηνω τον εαυτό μου 2 μηνες μόνο με βιταμινες, προβιοτικα και διατροφή. Πάλι ngs 97%. Κάνουμε εμβρυομεταφορα το άλλο ένα που έμεινε. Αρνητικο. 41 πατημένα πλέον... αισθάνομαι απογοήτευση. Βλέπω όμως ότι δεν είμαι μόνη. Καλώς σας βρήκα λοιπόν. Ανδριάνα μου να ξέρεις ότι τα λόγια σου με ηρέμησα και με δυναμωσαν πολύ. Συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο, υπόσχομαι να γράφω μικρότερα στο εξης

Καλησπέρα. Τυχαία έπεσα πάνω στην ιστορία σου. Έχεις πάει στο τμ. αποβολών του Έλενα να σε ψάξουν; Να σου πουν και για το μωσαικισμό και για την "ενδομητρίτιδα" και για τις εγχύσεις και για όλα; Να κλείσεις ραντεβού να πας να σου κάνουν πλήρη έλεγχο και να σου βάλουν κάποια πράγματα σε τάξη στο μυαλό σου. Πολλές από εμάς έχουμε καλή εμπειρία από εκεί.

• Μου αρέσει 1

Καλημερες καλημερες!! 

@chitanetaαπολαυσε τις μυρωδιές τις εικόνες και τους ήχους!! Το αξίζετε (και εσύ και το νινακι σου) ❤️

@marina_86αντε λιιιιγο ακόμα. Μας έσκασαν πχια. Οοοοοομμμμμμμμμμ

@Viv37μου κ; ι πίστευα ότι το διαγνωστικό κοντά στο σπίτι μου είναι το πιο αργό. Αντε να σου πουν να ησυχάσεις. Όσο για τις prolutex και μενα σε δύο φαρμακεία μου είχαν πει ότι είναι σε έλλειψη αλλά κάθε βδομάδα σχεδόν που αγοράζω βρίσκω. Απλά έχουν περιορισμό στις συσκευασίες που παράγγελνουν. Εγώ παω πλέον σε ένα συγκεκριμένο φαρμακείο και πάντα έχει. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Καλημέρα η μάλλον καλησπέρα!!! Συμπεθέρα βγήκε η d επιτέλους. Από 16 τον προηγούμενο μήνα έφτασε 44.5 με τις αμπούλες. Κορίτσια τι λέτε?? Είναι καλή; Οι υπόλοιπες για σύφιλη, ηπατίτιδα κλπ αρνητικές. @chitaneta μου να περάσεις όμορφα και να χαλαρώσεις. Χάιδευε κοιλίτσα και απόλαυσε την ηρεμία. Ξεκουράσου στην εξοχή , άλλος άνθρωπος θα γυρίσεις. 

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...