Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

1 hour ago, Viv37 είπε:

Αγαπημενες μου γεια σας! Σας λεω τα νεα μου και μετα παω να σας διαβασω και να σχολιασω.

Σημερα ειχα υπερηχο. Ευτυχως η κυστη ειναι πολυ μικρη και λεει οτι δε μας απασχολει καθολου αφου ειναι τοσοδουλα. Μου δινει λοιπον το προγραμμα με τα φαρμακα και λεει οτι καλως εχοντων των πραγματων η ετ θα γινει στις 4 Απριλιου!! Ενθουσιαζομαστε εμεις και ξαφνικα λεει οπα μισο λεπτο. 

Εδω να τονισω οτο 24/2 ειχα κανει ολες τις εξετασεις και ηταν οκ.  Οταν αδιαθετησα ημουν στην πολη μου και ετσι πηγα στη γυναικολογο που με παρακολουθει εκει η οποια μου εγραψε 2η φορα τη βιταμινη d στο παραπεμπτικο ενω την ειχα κανει. Την ξαναεκανα λοιπον σημερα πριν παω στο γιατρο και απο 70 που ηταν στις 24/2 σημερα πηγε στο 17!!!!! Το βλεπει ο γιατρος και παθαινει σοκ! Ενα απο τα 2 λεει κατα πασα πιθανοτητα ειναι λαθος. Πηγα λοιπον να την ξανακανω σημερα και τους παρακαλεσα να την εχουν ετοιμη σημερα αλλα μου εκαναν τους δυσκολους!! Οποτε λεει ο γιατρος αν ειναι οκ η d προχωραμε. Αν οχι τοτε θα πρεπει να παρω συμπλητωματα και να προσπαθησουμε να την ανεβασουμε. 

Νομιζω οτι τα διαγνωστικα κεντρα με τρολαρουν!!! 

Αναμενω λοιπον! Ομμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ

Υ.Γ. @silvy22 πηγες σημερα παλι για υπερηχο; 

Μα ειναι δυνατον να επεσε τοσο πολυ η ατιμη η d?? Ευχομαι οχι, και 4 Απριλιου να εχεις εμβρυομεταφορα και κλωσσημα!!!! ❤❤❤

nzSsp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 8 λεπτά , Neli83 είπε:

Μα ειναι δυνατον να επεσε τοσο πολυ η ατιμη η d?? Ευχομαι οχι, και 4 Απριλιου να εχεις εμβρυομεταφορα και κλωσσημα!!!! ❤❤❤

Δεν ξερω,τι να πω! Κουλο δεν ειναι; Δεν απανταει και ο γιατρος και δεν ξερω αν γινεται να ξεκινησω την προετοιμασια αυριο που ια παρω τα αποτελεσματα ή οχι. Το θεωρησε αυτονοητο οτι τα αποτελεσματα θα βγουν σημερα! 

• Μου αρέσει 1

Αλλοοοοοοοοοο!!! 

@silvy22μου γλυκιά να τελειώσει σύντομα όσο γίνεται πιο ανώδυνα και μετά δυνατή να υποδεχτείς τ@ παιδακι@ σου κορίτσι μου.. Του ουράνιου τόξου που λέει και η @ksvolimi. Πραγματικά σε θαυμάζω για τον τρόπο που το διαχειρίζεσαι όλο αυτό. Μεγαλη ζέστη σφιχτή αγκαλιτσα❤️

@Viv37 πραγματικά τι κουλό είναι τούτο; Δεν μπορεί πραγματικά να έπεσε τοοοοοσο πολύ. Θυμαμαι κάποια κορίτσια ανέφεραν κάτι αμπούλες που την ανεβάζουν σύντομα. Θα ψάξω το όνομα και θα στο στείλω. Εύχομαι αύριο να βγουν (αχ αυτές οι αναμονες) και να φανεί το λάθος και να γίνει αρχές Απριλίου όντως η ετ!!!!

@Nitsad1981Ω τι ωραίο νούμερο καλή μου!! Ποτέ ξαναπάς τωρα; ή κατευθείαν υπέρηχο σου έκλεισε;

@cordellia καλή αρχή και καλώς ήρθες!!! 

• Μου αρέσει 3

4 ώρες πρίν, vik80 είπε:

Μια χαρά είναι αφού αυξήθηκε στο διπλάσιο. Όλα καλά να πάνε εύχομαι ολόψυχα.

Καλησπερα, θα μπορούσαμε να μιλήσουμε σε μήνυμα αν θέλετε???

φυσικα εννοειτε.. στειλε μ οτι θες κουκλα...

πρίν από 13 λεπτά , Fili είπε:

Αλλοοοοοοοοοο!!! 

@silvy22μου γλυκιά να τελειώσει σύντομα όσο γίνεται πιο ανώδυνα και μετά δυνατή να υποδεχτείς τ@ παιδακι@ σου κορίτσι μου.. Του ουράνιου τόξου που λέει και η @ksvolimi. Πραγματικά σε θαυμάζω για τον τρόπο που το διαχειρίζεσαι όλο αυτό. Μεγαλη ζέστη σφιχτή αγκαλιτσα❤️

@Viv37 πραγματικά τι κουλό είναι τούτο; Δεν μπορεί πραγματικά να έπεσε τοοοοοσο πολύ. Θυμαμαι κάποια κορίτσια ανέφεραν κάτι αμπούλες που την ανεβάζουν σύντομα. Θα ψάξω το όνομα και θα στο στείλω. Εύχομαι αύριο να βγουν (αχ αυτές οι αναμονες) και να φανεί το λάθος και να γίνει αρχές Απριλίου όντως η ετ!!!!

@Nitsad1981Ω τι ωραίο νούμερο καλή μου!! Ποτέ ξαναπάς τωρα; ή κατευθείαν υπέρηχο σου έκλεισε;

@cordellia καλή αρχή και καλώς ήρθες!!! 

Σ ευχαριστώ γλυκιά μου , με το καλό μια τελειομηνη εγκυμοσύνη να έχεις !!! 
καλα σήμερα έδωσα σκληρή μάχη με το Φαρμακειο του Εοππυ τελευταία μέρα ήταν που έληγε το χαρτί μου της επιτροπής και μετα 1000 βασάνων κατάφερα κ πήρα τα φαρμακακια και τα έχω στο ψυγείο :P

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, cordellia είπε:

Σε ευχαριστώ για τα ενθαρρυντικά σου λόγια! 

Είσαι φοβερή 

Τα καλύτερα εύχομαι και σε εσένα...

θα μιλάμε..

το καλύτερο δωρο μ το έκανε  ο κουρ..  μαζι με εμενα φυσικα πιυ δεν το εβαλα κατω....εχω μια μικρη 2 χρονων ποια σκετο συφουνα

• Μου αρέσει 2

@marina_86αχ αυτές οι φωνούλες στο κεφάλι μας. Πολλες φορές για να ελαφρυνω τις σκέψεις μου τους φόβους την αυστηρή αυτοκριτική φανταζόμουν πως μέσα στο κεφάλι μου σε κάποιο κρυφό σημείο κρύβεται μια χορεύτρια που γελά και κοροϊδεύει οοοοολες τις αρνητικές σκέψεις και τις κάνει ανάλαφρες και όσο αστείο κι αν ακούγεται με βοηθούσε. Στο "δεν είμαι ικανή να κάνω ένα παιδί με τον άνθρωπο που αγαπώ που το θέλει τόσο" έλεγα στο καπάκι στον εαυτό μου αχ η χορεύτρια στο κεφάλι μου έπεσε από τον καναπέ με τις βλακειες μου κοκ.

Μαζί με τη συμπεθέρα σου @Condios(γλυκύτατο πλάσμα μου τι ωραία που τα είπες όλα) πραγματικά είπατε όλες τις σκέψεις που έχουν περάσει από το μυαλό μου όλα αυτά τα χρόνια. Νομίζω το έχω ξαναπεί και θα το λέω πιστεύω μέχρι τα βαθιά μου γεράματα ότι νιώθω ευλογημένη για τους ανθρώπους που έχω γύρω και για το υπέροχο γλυκάκι μου, με η χωρίς παιδί. Φυσικά και το θέλω και ελπίζω πως όλα θα πάνε καλά. Ξέρω όμως ότι όλα είναι καλά και χωρίς αυτό. Και φυσικά για όλες εσάς που βρήκα εδώ. Απορώ πως άντεξα στην προηγούμενη ετ χωρίς εσάς!! 

6 minutes ago, silvy22 said:

καλα σήμερα έδωσα σκληρή μάχη με το Φαρμακειο του Εοππυ τελευταία μέρα ήταν που έληγε το χαρτί μου της επιτροπής και μετα 1000 βασάνων κατάφερα κ πήρα τα φαρμακακια και τα έχω στο ψυγείο :P

Φωτιά εισαι αγάπη μου!! Μπράβο. Το θαύματακι σου θα έρθει σύντομα και θα είμαστε εδώ να τα λέμε και να χαιρόμαστε μαζί! ❤️❤️ Ευχαριστώ.. 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 11 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

φυσικα εννοειτε.. στειλε μ οτι θες κουκλα...

πανω δεκια εχει 3 γραμμουλες πατας εκει πανω κ μεσα δειχνεις φακελο...πας εκει κ μ γραφεις ....μισο θα σ στειλω  εγω καλητερα να το δεις....

• Μου αρέσει 1

πρίν από 47 λεπτά , Viv37 είπε:

Το 2023 θα ειναι γουρικο γλυκια μου. Θα ειναι η χρονια σου! Σου το ευχομαι ολοψυχα♥️

Ομμμμμ δε λες τιποτα συμπεθερα! Αν η d ειναι οκ ξεκιναω σημερα με 2 ctclacur και το παω ετσι 2 τη μερα δηλ για 4 μερες. Μετα 2-2 cyclacur και μετα στις 30 του μηνός ξεκιναω prolutex 2 τη μερα. Τα cyclacur ισως γινουν και περισσοτερα. Το προγραμμα που μου εδωσε ειναι μεχρι τις 23 μετα ξεχασα τι μου ειπε ακριβως. Εσυ τι παιρνεις και τι θα παιρνεις μεχρι την ετ; 

Πηρα το διαγνωστικο μεσα στην απελπισια και μου λενε δε γινεται να βγεο σημερα. Ελεος δηλαδη! Μια βιταμινουλα ειναι! Μονη κ ερημη! Τοσο δυσκολο ειναι να τη βγαλουν; Ο γιατρος λεει οτι αυτα σε μιση ωρα βγαινουν! Με δουλευουν!!!!!! Πφφφφ

Αχ θα μας σκάσει η d!!εμένα βγαίνει αύριο στις 15.00 μαζί με τις υπόλοιπες. Εγώ παίρνω 6 σικλακουρ ημερησίως και το αγαπημένο αυτοκόλλητο των 100 ανά 2 μέρες. Μόλις τώρα με ενημέρωσε η μαία ότι αύριο 19.30 θα πάω για υπέρηχο. Θεωρώ λοιπόν ότι αύριο αν όλα δείξουν οκ θα μου δώσει τα φάρμακα πριν την ετ. 

Αχ αχ χτυποκάρδι με έπιασε ..οοοομμμμμ  ανάσες μεγάλες 

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

πρίν από 25 λεπτά , silvy22 είπε:

Η μεγάλη αγκαλιά είναι για την μαχητικότητα και την ετοιμότητα σου!!!!!! Σε θαυμάζω και το 2023 θα είμαστε χέρι χέρι ,,,Εεεε κοιλίτσα κοιλίτσα ήθελα να πω στρασενια πιπιλιτσα μου. Όλα βήμα βήμα και με το καλό!!! 

@Viv37 στείλε μήνυμα και ρώτα γιατρό/μαία κάποιον τεσπά,,,,"να τα πάρω τα 2 σικλακουρ παρόλο που ακόμα δεν έχω αποτελεσμα για τη d? Δύο είναι τί μπορεί να πάθω ακόμα και δε συνεχίσω για προετοιμασία?",,,αν και να ξέρεις καλή θα είναι,,δεν πέφτει λες και είναι χαλασμένο ασανσέρ πια και αυτή. Πασχαλινά μωράκια έρχονται!!!!!!!! Και εσύ και η συμπεθέρα σου,,, @Chrussa1982 δεν υπάρχει μάλλον πες τους θα με δείτε  ,,,εδώ περιμένουν οι 13 μαζί μου τσουπρες στο φόρουμ να μάθουν εξέλιξη αχχαχαχαχαχαχ

@Fili με μάγεψε η νεράιδα σου και ο τρόπος που την πηγαινοφερνεις ,,, καταπληκτικό! 

@Neli83 πως είσαι? Τρως αβερτα και καλά!??? Ο σύζυγος πως είναι? 

@Rafaelatarzan φιλιά στο κουκλάκι το ζωγραφιστο,,,εικόνες σαν εσένα με την κόρη σου τώρα στα καλύτερα σας κάνουμε στο μυαλό μας και δεν τα παραταμε να ξέρεις !!!!!! 

Πάλι ζωγραφίσατε,,,, 3 σελίδες διάβασα ,,, σας αγαπώωωωωω,,,είστε οι φίλες που απέκτησα στα 40 μου ,,,, ουαου και τέλειο να ξέρετε ,,,,, σκέφτηκα ήδη μια ιδέα,,,,ποια της αρέσει να γράφει? Να γράψουμε βιβλίο όταν όλες γίνουμε μανουλες  ,,, best seller παγκόσμια θα γίνει να ξέρετε

• Μου αρέσει 5

πρίν από 14 λεπτά , Condios είπε:

Η μεγάλη αγκαλιά είναι για την μαχητικότητα και την ετοιμότητα σου!!!!!! Σε θαυμάζω και το 2023 θα είμαστε χέρι χέρι ,,,Εεεε κοιλίτσα κοιλίτσα ήθελα να πω στρασενια πιπιλιτσα μου. Όλα βήμα βήμα και με το καλό!!! 

@Viv37 στείλε μήνυμα και ρώτα γιατρό/μαία κάποιον τεσπά,,,,"να τα πάρω τα 2 σικλακουρ παρόλο που ακόμα δεν έχω αποτελεσμα για τη d? Δύο είναι τί μπορεί να πάθω ακόμα και δε συνεχίσω για προετοιμασία?",,,αν και να ξέρεις καλή θα είναι,,δεν πέφτει λες και είναι χαλασμένο ασανσέρ πια και αυτή. Πασχαλινά μωράκια έρχονται!!!!!!!! Και εσύ και η συμπεθέρα σου,,, @Chrussa1982 δεν υπάρχει μάλλον πες τους θα με δείτε  ,,,εδώ περιμένουν οι 13 μαζί μου τσουπρες στο φόρουμ να μάθουν εξέλιξη αχχαχαχαχαχαχ

@Fili με μάγεψε η νεράιδα σου και ο τρόπος που την πηγαινοφερνεις ,,, καταπληκτικό! 

@Rafaelatarzan φιλιά στο κουκλάκι το ζωγραφιστο,,,εικόνες σαν εσένα με την κόρη σου τώρα στα καλύτερα σας κάνουμε στο μυαλό μας και δεν τα παραταμε να ξέρεις !!!!!! 

Πάλι ζωγραφίσατε,,,, 3 σελίδες διάβασα ,,, σας αγαπώωωωωω,,,είστε οι φίλες που απέκτησα στα 40 μου ,,,, ουαου και τέλειο να ξέρετε ,,,,, σκέφτηκα ήδη μια ιδέα,,,,ποια της αρέσει να γράφει? Να γράψουμε βιβλίο όταν όλες γίνουμε μανουλες  ,,, best seller παγκόσμια θα γίνει να ξέρετε

Φιλεναδα τρωω ολη μερα...! Δεν μου κανει κανενα παντελονι...ο συζυγος ευτυχως μια χαρα ειναι,θα παμε απο βδομαδα σε πνευμονολογο να σιγουρευτουμε οτι δεν αφησε τιποτα ο covid και να τελιωνουμε μ'αυτο!! ❤❤❤

• Μου αρέσει 4

nzSsp2.png

πρίν από 10 λεπτά , Neli83 είπε:

Φιλεναδα τρωω ολη μερα...! Δεν μου κανει κανενα παντελονι...ο συζυγος ευτυχως μια χαρα ειναι,θα παμε απο βδομαδα σε πνευμονολογο να σιγουρευτουμε οτι δεν αφησε τιποτα ο covid και να τελιωνουμε μ'αυτο!! ❤❤❤

Φάε καλέ να το ευχαριστηθείς!! Έχεις και 2 μωράκια στην κοιλίτσα θέλουν κ αυτά το κάτιτις τους. Όλα θα πάνε καλά και με τον άντρα σου και ελπίζω να σας ξεχάσει δια πάντως ο κορώνα όσο για τα ρούχα μη σκας σε λίγο μπαίνει η άνοιξη, θα φοράς φορεματακια μουρλια θα είσαι κουκλίτσα!! Η κοιλίτσα έχει φουσκώσει καθόλου; 

πρίν από 32 λεπτά , Condios είπε:

Τι ωραίο κοιλιτσα κοιλιτσα !!!!❤️❤️❤️❤️Είσαι θέα 

• Χαχα 1

5 ώρες πρίν, Condios είπε:

@marina_86 έφαγα φλασιά φιλη,,,άλλο το Ngs το δικό σου άλλο το pcr το δικο μου ε? ή όχι? γιατί καίγομαι με τόσες διαφορετικές ονομασίες και εξετάσεις. 

Αγαπημένη, νομίζω ότι είναι διαφορετική μέθοδος ανάλυσης. Εγώ αύριο θα τους πάρω τηλ. γιατί ακόμα δεν έχω αποτελέσματα... Αρκετά το έπαιξα κυριλέ! Χαχαχαχα

2 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Ελα μεγάλη πτώση δεν μπορεί … ε αυτή η d θα μας τρελάνει 

πηγα ναι τελείωσε αυτό το ταξίδι μου εδώ, Παρασκευή θα κάνουμε την απόξεση 9 εβδ, συνεχίζω φάρμακα ενέσεις τα πάντα για να μην κατέβει αίμα 

πηρα μια γεύση να δω πως είναι , την επόμενη θα είμαι πανέτοιμη να φτάσω στον προορισμό μου !!! 
Αποχαιρέτησα τις μανούλες Οκτωβρίου 2022 και πάμε για το 2023 τωρα :wub:

Ναι αγαπημένη! Θα είσαι! Έγινε η αρχή!❤️

2 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Ρε κόρες ..πως γίνεται ενώ είμαι φουλ καταστολή να έχω υγρά πηχτα (αηδία το ξέρω). 

Χρυσουλακι, από τα cyclacur θα είναι. 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...