Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι και εμένα μου φαίνονται οκ. Θυμάσαι το είχα άγχος με αυτά που μου είπε ο Μπαγ***.

Α οκ μια χαρά. Εγώ έχω πει είμαι στο ναυτιλιακό κομμάτι.Πεφτει αρκετό ξύλο.

έχω πολλούς γνωστούς που δουλεύουν σε ναυτιλιακή και ξέρω το ξύλο που τρώτε και το ψυχολογικό. Είναι λίγο psycho οι managers σας, λόγω επαγγελματος. Καλή δύναμη!

Το καλό με αυτές τις δουλείες είναι ότι ανταμείβεσαι οικονομικά, ενώ οι περισσότερες δουλειές ενώ τρώμε ξύλο παίρνουμε με το ζόρι 1.000-1.200

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , chitaneta είπε:

Καλημέρα και σε σενα λιακαδιτσα μας καλή!

Τι ωραιες οι ετοιμασιες για το παρτυ έκπληξη! Καλά να περάσετε!

Καλα κι εγώ εχω δυο ανηψια, ο ενας δε πηγε και φαντάρος φαντάσου, και ειμαστε και πολυ δεμενοι και μου μοιάζει κι εμενα πολύ!

Αφου τωρα που ηρθαν ετσι τα πραγματα σκέφτομαι, τη φατσα μου εντάξει την διαιωνησα με τον ανιψιό! Το μωράκι ας εχει οτι φατσα θελει! Να μην χασει ο κοσμος τα φοβερα χαρακτηριστικα μου! Χαχααχα

Όλα στο μυαλό μας είναι. Γιατί με δικό μας ωάριο κάναμε κανένα συμβολαιο ότι θα έμοιαζε σε εμάς? Τόσα γονίδια γύρω γύρω,,,πόσο μάλλον όπως το είπες,,,,κάποιος μας μοιάζει,,,πόσο μάλλον ένα αγαπημένο ανηψακι. Να σας ζήσει ο φαντάρος το παλικάρι σας. Τώρα έρχεται και το δικό σας μπεμπακι να συμπληρώσει το σόι της χαράς. Της ομορφιάς αναμφισβήτητα ,,,, μάνες κουκουβάγιες όλες,,,κουκλάκι ζωγραφιστο θα είναι! 

@silvy22 μου και στα δικά μας οι χαρές κορίτσι μου. Μια αγκαλιά ακόμα πιο σφιχτή σήμερα για σένα! Είσαι υπόδειγμα δύναμης ,να σε έχει ο Θεός καλά! 

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 3 λεπτά , Condios είπε:

Μπράβο και ένα μεγάλο γιουπιιιιιιιιιιιιιιι που μπήκες στο χορό της κοιλιάς και εσύ. Να απολαύσεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη σου ευχομαι μέσα απ'την καρδιά μου. Τα νούμερα σου είναι εξαιρετικά,,,,η συνέχεια να είναι λοιπόν τέλεια και να κρατήσεις αγκαλίτσα γερό/α το/τα μωράκι/α σου. Για όλους έχει ο Θεός,,,ήταν η στιγμή σας. Απολαύστε το. 

Κορίτσια βλέπετε,,,δεν σταματάει η χαρά ,,, και θα έρθει για όλες μας. Η καθεμία μοναδική περίπτωση,η καθεμία θα βρεθεί όμως με μωράκι. 

@Condios  με συγκινείται όλες.  ακομη δεν το έχω πιστέψει παω στο μπανιο και κλεινομαι. και κλαιω ίσως να είναι και οι ορμόνες .... αλλα ακόμη φοβαμαι κορίτσι μου!  

σε ολες όμως θελω να πω ότι το αξίζουμε και ΕΥΧΟΜΑΙ το 2022 να φερει πολλά μωρά !!!!

• Μου αρέσει 8

πρίν από 57 λεπτά , Tsitsipopo είπε:

Ηρθα να πω μια καλησπέρα σε αυτό το γκρουπ ειδικά. Σας θαυμάζω όλες και σας στέλνω την αγάπη μου. Σας διάβαζα και μου δίνατε κουράγιο καθώς έκανα τη 3η μου προσπάθεια με δωρεά.

Πήρα τη χοριακή μου την Τρίτη και ήταν 687 και η επαναληπτική 1693 ( δεν ξερω αν με τετοια χοριακή τα εχουν  καταφέρει και τα 2 ... έχω υπερηχο την άλλη εβδομάδα.

Ειναι η 1η μου εγκυμοσύνη και φοβαμαι ακόμη και που το λέω, τρέμω τοοοσοοο πολύ τον υπέρηχο...

Συγχαρητήρια!!! Να πανε ολα καλά εύχομαι!

Λογικο να εχεις άγχος μεχρι τον υπέρηχο! Κι εγω εχω μπει στην 9 εβδομάδα και καθε φορα πριν τον υπέρηχο τρεμω ακόμα!

Υπομονή θα πανε ολα καλά!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 10 λεπτά , Villi είπε:

Οχι ρε συ, περιμένω απο εχθές να μου πει.. κι εγώ κατεβαίνω απο Θεσσαλονίκη και πρέπει να προγραμματίσω διάφορα.  

Ωχ τότε μήπως να την ενημερώσεις; Γιατί έχεις κ ταξίδι. Ελπίζω να στείλει σήμερα γιατί κ μεις είχαμε πει για αυτή τη βδομάδα κ τελικά μου είπε Δευτέρα. Κάπου να χωρέσουμε όλες :lol:

T4Rzp2.png

πρίν από 3 λεπτά , chitaneta είπε:

Συγχαρητήρια!!! Να πανε ολα καλά εύχομαι!

Λογικο να εχεις άγχος μεχρι τον υπέρηχο! Κι εγω εχω μπει στην 9 εβδομάδα και καθε φορα πριν τον υπέρηχο τρεμω ακόμα!

Υπομονή θα πανε ολα καλά!

Σε ευχαριστώ @chitaneta μου, εγω σύμφωνα με ενα site που βρηκα είμαι 5week .

Νομιζα οτι θα εκανα  ξανά χοριακές και μετα θα πήγαινα για καρδουλες... το΄σες μερες τωρα αναμονη δεν ξερω πως θα τη βγάλω , το μυαλό μου κάνει πολλα σενάρια 

στο τσακ ειμαι να παω τη Δευτέρα...

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Tsitsipopo είπε:

@Condios  με συγκινείται όλες.  ακομη δεν το έχω πιστέψει παω στο μπανιο και κλεινομαι. και κλαιω ίσως να είναι και οι ορμόνες .... αλλα ακόμη φοβαμαι κορίτσι μου!  

σε ολες όμως θελω να πω ότι το αξίζουμε και ΕΥΧΟΜΑΙ το 2022 να φερει πολλά μωρά !!!!

Νομίζω η έννοια πάντα θα παραμένει ,,, λογικές οι αντιδράσεις σου,,,αλλά προσπάθησε να είσαι ήρεμη κυρίως,,,κάποιος άλλος αποφασίζει για την πορεία και αυτή δεν είσαι εσύ,,,οπότε απλά ζήσε τις στιγμές αυτές,,, είναι μοναδικές,,,η δημιουργία ξεκίνησε ,,, αυτά θα γατζωνονται όλο και περισσότερο,,, τουλάχιστον οι χοριακες αυτό δείχνουν. Προσπάθησε να απασχολεισαι με χαλαρά και ενδιαφέροντα πράγματα,,,ακόμα και αν αυτό είναι αποχαυνωση σε τηλεόραση και σειρές (εύθυμες ειδικά) ,,, εδώ είμαστε όλες μια γροθιά γιατι αγωνιούμε για όλες σας λες και συμβαίνουν σε εμάς. Εύχομαι να κλαις μόνο από συγκίνηση και χαρά! Είναι τα πιο λυτρωτικά δάκρυα!

• Μου αρέσει 5

πρίν από 2 λεπτά , Moomin είπε:

Ωχ τότε μήπως να την ενημερώσεις; Γιατί έχεις κ ταξίδι. Ελπίζω να στείλει σήμερα γιατί κ μεις είχαμε πει για αυτή τη βδομάδα κ τελικά μου είπε Δευτέρα. Κάπου να χωρέσουμε όλες :lol:

Το ξέρει ότι πρέπει να με ενημερώσει εγκαίρως, αλλά μου είπε ότι το πρόγραμμα θα το ξέρει μέσα στο σκ οπότε μπορεί και αύριο να μου πει. Εσύ είσαι για υπέρηχο για να δείτε το μωράκι; Θυμάμαι καλα; 

πρίν από 3 λεπτά , Condios είπε:

Νομίζω η έννοια πάντα θα παραμένει ,,, λογικές οι αντιδράσεις σου,,,αλλά προσπάθησε να είσαι ήρεμη κυρίως,,,κάποιος άλλος αποφασίζει για την πορεία και αυτή δεν είσαι εσύ,,,οπότε απλά ζήσε τις στιγμές αυτές,,, είναι μοναδικές,,,η δημιουργία ξεκίνησε ,,, αυτά θα γατζωνονται όλο και περισσότερο,,, τουλάχιστον οι χοριακες αυτό δείχνουν. Προσπάθησε να απασχολεισαι με χαλαρά και ενδιαφέροντα πράγματα,,,ακόμα και αν αυτό είναι αποχαυνωση σε τηλεόραση και σειρές (εύθυμες ειδικά) ,,, εδώ είμαστε όλες μια γροθιά γιατι αγωνιούμε για όλες σας λες και συμβαίνουν σε εμάς. Εύχομαι να κλαις μόνο από συγκίνηση και χαρά! Είναι τα πιο λυτρωτικά δάκρυα!

@Condios ΣΕ αγαπω !!!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , Tsitsipopo είπε:

Σε ευχαριστώ @chitaneta μου, εγω σύμφωνα με ενα site που βρηκα είμαι 5week .

Νομιζα οτι θα εκανα  ξανά χοριακές και μετα θα πήγαινα για καρδουλες... το΄σες μερες τωρα αναμονη δεν ξερω πως θα τη βγάλω , το μυαλό μου κάνει πολλα σενάρια 

στο τσακ ειμαι να παω τη Δευτέρα...

Σε καταλαβαίνω, ειναι μεγαλη η αγωνία, αλλά μια που θα πας θα ηρεμησεις μετά αρκετά! Νομίζω το διαστημα αυτο απο την τελευταια χοριακη ως τον πρωτο υπερηχο ειναι απο το πιο στρεσαριστικο...

Προσπαθησε να χαλαρώσεις στο σπιτακι και με τετοιο νουμερο ολα καλά θα πανε!

1 hour ago, Neli83 είπε:

Καλημερα!! Εγω απο την 9η εβδομαδα αρχισα την μειωση σε cyclacur και prolutex και 11η τα εκοψα..αυτοκολλητα δεν εβαζα..

Συγχαρητηρια κοπελα μου!!! Πιστευω και τα δυο επιασαν!!! Τι ωραια!!! Σου ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!! Οσο για τον φοβο πολυ λογικο,ολες το νιωθουμε πριν απο καθε υπερυχο..

Ρωτάω γιατί ακόμα σε εμενα δεν εχει αρχισει να μου τα μειωνει κι αναρωτιέμαι αν το τραβαει λιγο παραπανω λογω της αποκόλλησης...

• Μου αρέσει 2

πρίν από 13 λεπτά , Villi είπε:

Το ξέρει ότι πρέπει να με ενημερώσει εγκαίρως, αλλά μου είπε ότι το πρόγραμμα θα το ξέρει μέσα στο σκ οπότε μπορεί και αύριο να μου πει. Εσύ είσαι για υπέρηχο για να δείτε το μωράκι; Θυμάμαι καλα; 

Α εντάξει, επειδή στη Χρύσα έχει πει ώρα. Συγγνώμη, σας παρακολουθώ γιατί με πολλές έχουμε τον ίδιο γιατρό και χαίρομαι όταν προχωράνε τα πράγματα :wub:

Ναι εμείς, θα πάμε για να δούμε το εμβρυάκι μας, να δούμε η αποκόλληση έκλεισε, τί έκανε....

• Μου αρέσει 1

T4Rzp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Moomin είπε:

Α εντάξει, επειδή στη Χρύσα έχει πει ώρα. Συγγνώμη, σας παρακολουθώ γιατί με πολλές έχουμε τον ίδιο γιατρό και χαίρομαι όταν προχωράνε τα πράγματα :wub:

Ναι εμείς, θα πάμε για να δούμε το εμβρυάκι μας, να δούμε η αποκόλληση έκλεισε, τί έκανε....

Α ναι έχουμε τον ιδιο γιατρό!

Εγω θα παω Τρίτη. Κι εγω περιμενω πως και πως να απορροφηθει η αποκόλληση...

• Μου αρέσει 2

πρίν από 18 λεπτά , chitaneta είπε:

Α ναι έχουμε τον ιδιο γιατρό!

Εγω θα παω Τρίτη. Κι εγω περιμενω πως και πως να απορροφηθει η αποκόλληση...

Με το καλο! Ναι είδα πως εγραψες ότι εσένα φαινόταν ακόμα οπότε λέω μήπως και μένα δεν έχει περάσει εντελώς. Έχω και ενα ινομύωμα χαμηλά που μεγαλώνει. Ας έχουμε ένα ωραίο σ/κ και πάμε δυναμικά από βδομάδα με ωραία νεα!

• Μου αρέσει 1

T4Rzp2.png

πρίν από 3 λεπτά , Moomin είπε:

Με το καλο! Ναι είδα πως εγραψες ότι εσένα φαινόταν ακόμα οπότε λέω μήπως και μένα δεν έχει περάσει εντελώς. Έχω και ενα ινομύωμα χαμηλά που μεγαλώνει. Ας έχουμε ένα ωραίο σ/κ και πάμε δυναμικά από βδομάδα με ωραία νεα!

Ναι ας περναμε οσο καλά μπορούμε!

Εσενα ποσος καιρός εχει περάσει απο την μερα αποκολλησης;

πρίν από 3 λεπτά , chitaneta είπε:

Ναι ας περναμε οσο καλά μπορούμε!

Εσενα ποσος καιρός εχει περάσει απο την μερα αποκολλησης;

Κλείνω τρεις εβδομαδες, ηταν μικρη αποκολληση υποτιθεται αλλα ειχα αρκετο φρεσκο αιμ συν πηγμ...ευτυχως για μια μερα, απο κει κ μετα καθε τοσο παλιο αιμα....

T4Rzp2.png

πρίν από 8 λεπτά , Moomin είπε:

Κλείνω τρεις εβδομαδες, ηταν μικρη αποκολληση υποτιθεται αλλα ειχα αρκετο φρεσκο αιμ συν πηγμ...ευτυχως για μια μερα, απο κει κ μετα καθε τοσο παλιο αιμα....

Κι εγώ μια απο τα ίδια! Την Τρίτη κλείνω 3 εβδομάδες από υην αποκόλληση... Αντε να δούμε!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...