Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ακόμα και αν δε παίζει τόσο ρόλο πιστεύω πως είναι κάτι που έπρεπε να έχει ψαχτεί εξ αρχής και να μη προχωρήσω σε ετ αν δεν είχε κοιταχτεί αυτό πρώτα. Αν λέω κάτι λάθος ας με διορθώσει κάποια κοπέλα. Εφόσον ήδη με την ΑΜΗ στα πατώματα είναι τα πράγματα δύσκολα, έπρεπε αυτό να έχει διορθωθεί ούτως ώστε έστω κ μικρή πιθανότητα να είχα καλύτερα έμβρυα. Στη φάση ππυ είμαι πρέπει να κοιτάω κ τη λεπτομέρεια.

εννοειται αυτο. συμφωνω απολυτως. απλα το λεω απ την αποψη μην αναλωνεις τωρα το μυαλο σου στο αν επαιζα αυτο ρολο. θα το ελεγξεις και το συγκεκριμενο και θα εισαι ξεγνοιαστη απ τη σκεψη. ελπιζω οι φυσικοι να ειναι η λυση. πολλες κοπελες διαβαζω εδω που τα καταφερανε ετσι. κι ο σφακ που ελεγες στην ουσια αυτο πρεσβευει και με αυτους ασχολειται παρα πολυ.

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Just now, Τουτουνι είπε:

Είναι αρκετός ο καιρός αναμονής!!! Εγώ νόμιζα ότι γινόταν αμέσως!!!!!! Κάπως στεναχωρήθηκα....

Μπορεί να είναι και αμέσως, ανάλογα το κέντρο. 

Άσχετο αλλά πεθαίνω με το ψευδώνυμο σου. 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

Καλημερα κοριτσαρες ομορφες, 

Θελω να ρωτησω κατι οσες εχετε την εμπειρια να μου πειτε σας παρακαλω 

Η τιμη που δινουν απο την εκαστοτε κλινικη τι ακριβως περιλαμβανει βρε κοριτσια μου μπορειτε να με κατατοπισετε? Εχω πελαγωσει

Μεσα στο ολο ποσο με δοτρια εμβρυομεταφορα κτλ υπαρχει και αμοιβη γιατρου? Ή αυτο ειναι χωρια και στο λενε μετεπειτα?

2 ερωτηση Βιογενεσις θεσσαλονικη υπαρχει προγραμμα για δωρεα ωαριων? Και αν υπαρχει ειναι κατεψυγμενα ή ξεκινανε με φρεσκα ωαρια με δοτρια 

Οσες κοπελες εχουν εμπειρια με την συγκεκριμενη κλινικη και δοτρια σας παρακαλω δωστε μου οσες πληροφοριες παραπανω μπορειτε 

Ειχα κατασταλαξει σε αλλη κλινικη αλλα θελω να το ψαξω λιγο ακομη

Ευχαριστω παρα πολυ εκ των προτερων κοριτσαρες μου γλυκες

• Μου αρέσει 2

4 ώρες πρίν, Κρισταλενια είπε:

Η τιμη που δινουν απο την εκαστοτε κλινικη τι ακριβως περιλαμβανει βρε κοριτσια μου μπορειτε να με κατατοπισετε? Εχω πελαγωσει

Μεσα στο ολο ποσο με δοτρια εμβρυομεταφορα κτλ υπαρχει και αμοιβη γιατρου? Ή αυτο ειναι χωρια και στο λενε μετεπειτα?

2 ερωτηση Βιογενεσις θεσσαλονικη υπαρχει προγραμμα για δωρεα ωαριων? Και αν υπαρχει ειναι κατεψυγμενα ή ξεκινανε με φρεσκα ωαρια με δοτρια 

Οσες κοπελες εχουν εμπειρια με την συγκεκριμενη κλινικη και δοτρια σας παρακαλω δωστε μου οσες πληροφοριες παραπανω μπορειτε 

Καλημέρα κρισταλενια μου!!!! Δεν ξέρω να σου απαντήσω, αλλά ήθελα να σου ευχηθώ μεσα απ' την καρδιά μου πολύ καλή σου επιτυχία!!!!!

• Μου αρέσει 1

bCX6p3.png

4 ώρες πρίν, Κρισταλενια είπε:

Κρυσταλλενια καλημέρα. Λογικά η τιμή που σου έδωσαν περιλαμβάνει τα πάντα μέχρι και την έμβρυομεταφορα. Έτσι τουλάχιστον έγινε στην δική μου περίπτωση. Μέσα στην τιμή ήταν η αμοιβή της δοτριας, η παρακολούθηση της, η ωοληψια, η δική μου παρακολούθηση, η γονιμοποίηση των ωαρίων, ένας όρος πρωτείνης που μου έκαναν λίγες μέρες πριν την έμβρυομεταφορα, η έμβρυομεταφορα και η πρώτη χοριακή. Αυτά που ήταν έξτρα ήταν η κατάψυξη των εμβρύων που δεν μεταφέραμε και ένας ακόμα ορός πρωτείνης που μου έκαναν την ημέρα της θετικής χοριακής. Αν έχεις αμφιβολία βέβαια μπορείς να ζητήσεις διευκρίνιση. 

Καλή αρχή και καλή επιτυχία!

Καλό σαββατοκύριακο κορίτσια!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα και καλό Σαββατοκύριακο.

Εμενα ήταν όπως της Alina μόνο που ήταν μέσα και η φύλαξη του 3ου εμβρύου για έναν χρόνο και δεν έκανα ορους πρωτεΐνης.

Τουτουνι μην απογοητεύσαι. Κι εγώ έτσι νόμιζα, πως ειναι μεγάλο το διάστημα. Αλλά περνάει γρήγορα τελικά. Άλλωστε μπορεί να πας και σε κέντρο που δεν έχει αναμονή όπως είπε και η Alina. 

• Μου αρέσει 2

4OQ2p3.png

12 ώρες πρίν, Τουτουνι είπε:

Είναι αρκετός ο καιρός αναμονής!!! Εγώ νόμιζα ότι γινόταν αμέσως!!!!!! Κάπως στεναχωρήθηκα....

Μη στεναχωριέσαι. Κι εγώ το ίδιο ένιωσα, είμαι κι ανυπόμονη γενικά... Είναι όμως σημαντικό να γίνουν σωστά οι διαδικασίες για να βρεθεί μια δότρια κατάλληλη για σένα. Σε μένα ήταν καθησυχαστικο γιατί φάνηκε ότι δεν υπήρχε τράπεζα ωαρίων.

Just now, alina80 είπε:

Κρυσταλλενια καλημέρα. Λογικά η τιμή που σου έδωσαν περιλαμβάνει τα πάντα μέχρι και την έμβρυομεταφορα. Έτσι τουλάχιστον έγινε στην δική μου περίπτωση. Μέσα στην τιμή ήταν η αμοιβή της δοτριας, η παρακολούθηση της, η ωοληψια, η δική μου παρακολούθηση, η γονιμοποίηση των ωαρίων, ένας όρος πρωτείνης που μου έκαναν λίγες μέρες πριν την έμβρυομεταφορα, η έμβρυομεταφορα και η πρώτη χοριακή. Αυτά που ήταν έξτρα ήταν η κατάψυξη των εμβρύων που δεν μεταφέραμε και ένας ακόμα ορός πρωτείνης που μου έκαναν την ημέρα της θετικής χοριακής. Αν έχεις αμφιβολία βέβαια μπορείς να ζητήσεις διευκρίνιση. 

Καλή αρχή και καλή επιτυχία!

Καλό σαββατοκύριακο κορίτσια!

Σε εμένα δεν έδωσαν όρο πρωτεΐνης... Κάθε κλινική ακολουθεί δικό της πρωτόκολλο. Πλήρωσα και τα φάρμακα της δοτριας... Γύρω στα 400 ευρώ... Αυτά ήταν έξτρα.

Κορίτσια καλημέρα. Μπορείτε να αναζητήσετε μια διδακτορική διατριβή σχετική με τη δωρεά ωαρίων. Στηρίζεται σε συνεντεύξεις γυναικών που επέλεξαν τη λύση αυτή. Ακόμα δεν την έχω διαβάσει, αλλά φαίνεται ενδιαφέρουσα.

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΧΟΛΗ
ΤΜΗΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ 
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΙΔΟΥ
ΤΟ ΒΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΟΤΑΝ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ Η ΓΕΝΕΤΙΚΗ 
ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΕΡΑΣ-ΕΜΒΡΥΟΥ:
ΜΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ
ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΗ ΔΙΑΤΡΙΒΗ
Θεσσαλονίκη 2018

• Μου αρέσει 5

Λοιπόν κορίτσια μου! Επέστρεψα από το ταξίδι μου, έκανα την τρίτη χοριακη που σκαρφάλωσε στα 400 από τα 89 σε 4 ημέρες. 1ος υπέρηχος την Παρασκευή! Άλλο ένα σκαλοπάτι! Νιώθω πολύ καλά, αλλά ο δρόμος ακόμη είναι μακρύς! Προς το παρόν χαίρομαι τον υπέροχο ήλιο, αν και πρέπει να πάω σε δουλειά σε λίγο! Άνοιξη, η ωραιότερη εποχή! 8)

• Μου αρέσει 13

@Dream_on συγχαρητήρια!!!!!!! Χαίρομαι πάρα πολύ! Ολα θα πάνε καλά!!!! Και ναι έχει υπέροχο καιρό σήμερα!

@Τουτουνι μου στο δικό μου κέντρο από τη στιγμή που τους λες οκ, σε κανένα δίμηνο γίνεται όλη η διαδικασία.

@Κρισταλενια  μου και σε εμένα η τιμή που μου έδωσαν τα περιελάμβανε όλα. Ούτε εγώ έκανα ορούς αλλά δεν έδωσα τίποτα έξτρα. Εγώ τους πήγα και φάρμακα για την δότρια και μου αφαίρεσαν ένα αξιοσέβαστο ποσό.

@inglaterra καλή επιτυχία από την καρδιά μου!

Γλυκές μου σας φιλώ όλες πολύ, απολαύστε τον ήλιο κι κάντε όμορφες σκέψεις.

• Ευχαριστώ 2

Just now, Dream_on είπε:

Λοιπόν κορίτσια μου! Επέστρεψα από το ταξίδι μου, έκανα την τρίτη χοριακη που σκαρφάλωσε στα 400 από τα 89 σε 4 ημέρες. 1ος υπέρηχος την Παρασκευή! Άλλο ένα σκαλοπάτι! Νιώθω πολύ καλά, αλλά ο δρόμος ακόμη είναι μακρύς! Προς το παρόν χαίρομαι τον υπέροχο ήλιο, αν και πρέπει να πάω σε δουλειά σε λίγο! Άνοιξη, η ωραιότερη εποχή! 8)

Συγχαρητήρια dream on! Με το καλό ο υπέρηχος. 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Dream_on είπε:

Μη στεναχωριέσαι. Κι εγώ το ίδιο ένιωσα, είμαι κι ανυπόμονη γενικά... Είναι όμως σημαντικό να γίνουν σωστά οι διαδικασίες για να βρεθεί μια δότρια κατάλληλη για σένα. Σε μένα ήταν καθησυχαστικο γιατί φάνηκε ότι δεν υπήρχε τράπεζα ωαρίων.

Σε εμένα δεν έδωσαν όρο πρωτεΐνης... Κάθε κλινική ακολουθεί δικό της πρωτόκολλο. Πλήρωσα και τα φάρμακα της δοτριας... Γύρω στα 400 ευρώ... Αυτά ήταν έξτρα.

Κορίτσια καλημέρα. Μπορείτε να αναζητήσετε μια διδακτορική διατριβή σχετική με τη δωρεά ωαρίων. Στηρίζεται σε συνεντεύξεις γυναικών που επέλεξαν τη λύση αυτή. Ακόμα δεν την έχω διαβάσει, αλλά φαίνεται ενδιαφέρουσα.

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΧΟΛΗ
ΤΜΗΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ 
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΙΔΟΥ
ΤΟ ΒΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΟΤΑΝ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ Η ΓΕΝΕΤΙΚΗ 
ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΕΡΑΣ-ΕΜΒΡΥΟΥ:
ΜΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ
ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΗ ΔΙΑΤΡΙΒΗ
Θεσσαλονίκη 2018

Βρε κορίτσια μου, ο όρος πρωτεινης είναι σαν όρος με άσπρο υγρό σαν γάλα?

Just now, Dream_on είπε:

Μπράβο κοριτσακι μου!!!! Μια πολύ εύκολη και τελειωμένη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και είμαι σίγουρη ότι θα την έχεις!!!

Just now, Daphne259 είπε:

@Dream_on συγχαρητήρια!!!!!!! Χαίρομαι πάρα πολύ! Ολα θα πάνε καλά!!!! Και ναι έχει υπέροχο καιρό σήμερα!

@Τουτουνι μου στο δικό μου κέντρο από τη στιγμή που τους λες οκ, σε κανένα δίμηνο γίνεται όλη η διαδικασία.

@Κρισταλενια  μου και σε εμένα η τιμή που μου έδωσαν τα περιελάμβανε όλα. Ούτε εγώ έκανα ορούς αλλά δεν έδωσα τίποτα έξτρα. Εγώ τους πήγα και φάρμακα για την δότρια και μου αφαίρεσαν ένα αξιοσέβαστο ποσό.

@inglaterra καλή επιτυχία από την καρδιά μου!

Γλυκές μου σας φιλώ όλες πολύ, απολαύστε τον ήλιο κι κάντε όμορφες σκέψεις.

Μακάρι να μπορούσα να το κάνω χθες....

• Ευχαριστώ 1

bCX6p3.png

Just now, Τουτουνι είπε:

Ναι αυτό είναι. Εμένα μου έκαναν ένα τρεις μέρες πριν την έμβρυομεταφορα και ένα την ημέρα που βγήκε θετική η χοριακή. Υπάρχουν μελέτες που λένε ότι βοηθάει. 

• Μου αρέσει 1

Just now, Τουτουνι είπε:

Φαντάζομαι αναφέρεσαι στα intralipids, εντελώς ενημερωτικά το 2016 που τα είχα αγοράσει απο το φαρμακείο κόστιζε 5 ευρώ το σακουλάκι. Υπάρχουν κέντρα ομως που τα χρεώνουν 100 για να σου τα βάλουν...

Επισης δεν νομιζω οτι έχουν πρωτεΐνη , σίγουρα έχουν σόγια και τα λεγόμενα καλα λιπαρά.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Just now, Καντι είπε:

Φαντάζομαι αναφέρεσαι στα intralipids, εντελώς ενημερωτικά το 2016 που τα είχα αγοράσει απο το φαρμακείο κόστιζε 5 ευρώ το σακουλάκι. Υπάρχουν κέντρα ομως που τα χρεώνουν 100 για να σου τα βάλουν...

Επισης δεν νομιζω οτι έχουν πρωτεΐνη , σίγουρα έχουν σόγια και τα λεγόμενα καλα λιπαρά.

Α!!! Γιατί έχω δει στο κέντρο που είμαι κάποιες κοπέλες με αυτό τον όρο και ντρεπόμουν να ρωτήσω γιατί είναι!!! Και αυτό είναι μόνο όταν γίνεται η έμβρυομεταφορά με δανικα ωάρια???

bCX6p3.png

Just now, Τουτουνι είπε:

Α!!! Γιατί έχω δει στο κέντρο που είμαι κάποιες κοπέλες με αυτό τον όρο και ντρεπόμουν να ρωτήσω γιατί είναι!!! Και αυτό είναι μόνο όταν γίνεται η έμβρυομεταφορά με δανικα ωάρια???

Τουτούνι νομίζω ότι οι γιατροί που το επιλέγουν το κάνουν ανεξαρτήτως δανεικών ή μη. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...