Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 31 λεπτά , Villi είπε:

Κορίτσια καλημερα, μόλις εφυγα απο το Μητέρα όπου είχα υπέρηχο με τον Κουρ, δοκιμαστικος κύκλος Νο 3. Εντάξει το ενδομήτριο θελει ακόμα, αλλά… η δότρια μου βρέθηκε, περιμένουνε να αδιαθετήσει και ξεκινάει …σε περίπου 20 ημέρες θα δώσει τα αυγουλακια της. Ο απίστευτος όταν τον ρώτησα να μου πει κάτι για την κοπέλα μου είπε είναι κοντή, χοντρή, άσχημη με σπυριά και πολλές τρίχες σαν κι εσένα χαχαχαχχα. ΤΙΠΟΤΑ δεν μου ειπε ο απαίσιος, ελπίζω κάτι να μου πει στη συνέχεια. Θα κάνει μια προσπάθεια  λέει να μας συγχρονίσει αν πάει καλά και το ενδομήτριο μου ώστε να βάλουμε φρέσκα έμβρυα.  

Έλα ρεεεε μπράβο ρε κορίτσι σούπερ!!!! Αντε με το καλό να τα βάλεις κ φρέσκα φρέσκα!!! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 34 λεπτά , Villi είπε:

Κορίτσια καλημερα, μόλις εφυγα απο το Μητέρα όπου είχα υπέρηχο με τον Κουρ, δοκιμαστικος κύκλος Νο 3. Εντάξει το ενδομήτριο θελει ακόμα, αλλά… η δότρια μου βρέθηκε, περιμένουνε να αδιαθετήσει και ξεκινάει …σε περίπου 20 ημέρες θα δώσει τα αυγουλακια της. Ο απίστευτος όταν τον ρώτησα να μου πει κάτι για την κοπέλα μου είπε είναι κοντή, χοντρή, άσχημη με σπυριά και πολλές τρίχες σαν κι εσένα χαχαχαχχα. ΤΙΠΟΤΑ δεν μου ειπε ο απαίσιος, ελπίζω κάτι να μου πει στη συνέχεια. Θα κάνει μια προσπάθεια  λέει να μας συγχρονίσει αν πάει καλά και το ενδομήτριο μου ώστε να βάλουμε φρέσκα έμβρυα.  

Μα τι ωραια νεα!!! Μιλαμε πεταει η ομαδα μας!!! Με το καλο να παρεις μπολικες βλαστοκυστες και συντομα να τα υποδεχτεις στην κοιλιτσα σου!!! ❤❤❤

• Μου αρέσει 2

nzSsp2.png

πρίν από 39 λεπτά , Villi είπε:

Αχ μπράβο ρε βιλλακι μου!! Άντε με το καλό καλή αρχή !!! Μακάρι να τα καταφέρει να σας συγχρονίσει , αλλά μη σε αγχωνει τόσο αυτό...

Καλέ ήρθε η exotic και άρχισε να βρέχει δοτριες χαχαχαχα . Όσο για τον γιατρό μας μη περιμένεις να σου πει λεπτομεριες. Σφίγγα ο ατιμος!!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

2 ώρες πρίν, MelissaRobert είπε:

Mαρινα φαντάσου να’χες τρίδυμα! Εύχομαι με όλη μου την καρδιά να πετύχει η προσπάθεια σου αυτή!!!

Σ' ευχαριστώ γλυκούλα μου! Μακάρι, τι να πω.... Για όλες μας!❤️

1 hour ago, Villi είπε:

Έλα βρε αγαπημένηηηηη!!!!! Καλή αρχή και εννοείται ΚΑΛΟ ΤΕΛΟΣ γλυκούλα μου!!!!!❤️❤️❤️❤️❤️

Τίποτα δεν σου είπε, ε; Αχχχχχ εγώ θα είχα λιποθυμήσει από υπέρταση αν μου τα έκανε αυτά! Χαχαχαχαχαχαχα 

Σου έδωσε aevekap; Πώς θα σε συγχρονίσει;;;

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

@MELINASP Ολα αυτά θα τα κάνει την τελευταια βδομαδα του Μαρτη που θα κατεβουμε Αθήνα για τη δική μου επεμβαση,,,15 μερες αποτελεσμα μας ειπαν.

Και θα πω πάλι,,,εχει ο Θεός! 

πρίν από 56 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Όσο για τον γιατρό μας μη περιμένεις να σου πει λεπτομεριες. Σφίγγα ο ατιμος!!

πρίν από 49 λεπτά , chitaneta είπε:

Καλά για το αστείο δεν λεω τίποτα, ολο τετοια λέει ο ατιμος!

Σοβαρά τώρα ρε κορίτσια, τίποτα απολύτως δεν θα πει; 

πρίν από 32 λεπτά , marina_86 είπε:

Τίποτα δεν σου είπε, ε; Αχχχχχ εγώ θα είχα λιποθυμήσει από υπέρταση αν μου τα έκανε αυτά! Χαχαχαχαχαχαχα 

Σου έδωσε aevekap; Πώς θα σε συγχρονίσει;;;

Καλα μη νομίζεις, γελάω αλλά δεν μου αρέσει, απλά  την είχα καταλάβει τη φάση  και απο τα αλλα κορίτσια του. Τώρα για το συγχρονισμό να σου πω ούτε ξέρω τι θα κάνει και ούτε με νοιάζει. Λες να γίνομαι κι εγώ χαλαρή, να Κουρτοποιήθηκα ???

• Μου αρέσει 4
  • Χαχα 3

πρίν από 35 λεπτά , Villi είπε:

Σοβαρά τώρα ρε κορίτσια, τίποτα απολύτως δεν θα πει; 

Καλα μη νομίζεις, γελάω αλλά δεν μου αρέσει, απλά  την είχα καταλάβει τη φάση  και απο τα αλλα κορίτσια του. Τώρα για το συγχρονισμό να σου πω ούτε ξέρω τι θα κάνει και ούτε με νοιάζει. Λες να γίνομαι κι εγώ χαλαρή, να Κουρτοποιήθηκα ???

Πιστευω αν τον ρωτησεις για ηλικια και τα χρωματα της θα σου πει. Κι αν φυσικα εχει δωσει αλλη εγκυμοσυνη.

• Ευχαριστώ 1

23 ώρες πρίν, MELINASP είπε:

Τέλεια ήταν χαμό κάναμε βάλαμε κ περούκες κε τε λα μπονγκο και δεν συμμαζεύεται χαχαχαχα

Τι κάνατε εσείς;; 

Πως είσαι εγκυουλα μ;;; 

Τώρα να δεις σεντόνι που σ ετοιμάζω 13 σελίδες διάβασμα έχω χαχαχαχα τρεχωωω

Μπράβο ρε Χρυσούλα κι μ με το καλοοο!!! ♥️ Αντε γρήγορα η Εμ σου η τυχερή!! 

Λοιπόν κοίτα προεμφυτευτικους χρεώνουν τη βιοψία δηλαδή το κέντρο που έχεις παίρνει τα κύτταρα που θα στείλουν για έλεγχο αυτό στοιχίζει από 800-1000ευρω (είτε πάρουν κύτταρα από ένα είτε από 20 είναι αυτή η τιμή) και μετά το κέντρο που θα κάνει τους προεμφυτευτικους χρεώνει ανά έμβρυο εκεί πάει από 230-350 ανά έμβρυο. 

Αντε μπράβο ρε κοριτσάκι μ διαβάζω με αγωνία τόση ώρα λέω που ναι το κορίτσι με την εξωτική χαχαχαχα σούπερ τα νέα βρήκαν κ σπέρμα όλα καλά πάνε αγάπη μ!!! 

Ενέσιμη προγεστερονη είναι! Κρατάει το φασολινι καλά μεσα

Στο ιασω είναι κάθε χρόνο 200 αν θυμαμαι καλά. Αλλά αν δώσεις δύο έτη μαζί στο κάνουν 300

Μπραβοοοοο ρε αγάπη μ φτου φτου θα σκάσω μέχρι να φτάσω στο επόμενο μήνυμα σ χαχαχαχα τρεχωωωω

Έχεις όλα τα δικιά του κόσμου να αγχώνεσαι κοριτσάκι μ αλλά όσο ειν; Ι καφέ ότι απόχρωση καφέ δεν μας νοιάζει και φυσικά εφόσον δεν πονάς. Υπολείμματα είναι που έμειναν 

Καλέ πάρε τηλ να μάθεις τι κάθεσαι;;;;; εγώ θα είχα ήδη πάρει αλλά από την άλλη πλέον αυτή η πληροφορία νομίζω είναι τυπική γτ βλέπουμε άριστες βλαστοκιστες να χάνονται και μέτριες να δίνουν υγιέστατα μωράκια. 

Χαχαχαχαχα θέα με το τσιγάρο εγώ μπορεί να έχω πάει κ στα 20 πλέον 

Εγώ πάντα το κόβω ένα μην πριν την Εμ μου κρατάνε δέκα μέρες τα νεύρα. Αλλά αυτές τις δέκα μέρες οπότε θέλω να κάνω τσιγάρο τρώω μια χουφτα ξηρούς καρπούς και χαλαρώνω λίγο. 

Όχι αγάπη μ χρωμοσωμικεε ανωμαλίες δεν έχουν να κάνουν με τη ποιότητα των εμβρύων. Εμένα όλα τα έμβρυα είχαν πρόβλημα αλλά έβγαζα και 4ΑΑ. Οπότε μην το σκέφτεσαι έτσι. 

ΣΟΥΠΕΕΕΕΡ!!!! ♥️ 

Τι ωραία ευχή αγάπη μ με το καλό το μπέμπακι σ μεθαύριο ταταταταταττα

Σου εύχομαι καλή επιτυχία γρήγορη δοτρια και γερά εμβρυακια!! 

Καλημέρα αγάπη μ ναι πήρα σήμερα χάλια και τα δύο 

Μπράβο ρε αγάπη μ φτου φτου το φασολάκια σ μεγάλωσε μωρεεεε όλα καλά πάνε ξάπλα κ χαλάρωσε!!! ♥️ 

Όλα καλά θα πάνε κοριτσάκι μ καλά έκανες για να μην το σκέφτεσαι περιμένουμε νέα σου! Όλα καλά θα είναι εδώ γλίτωσες κορονοιο πάλι καλά παναγια μ

Χρονιά μας πολλά αγαπημένη μ να μας χαίρονται! 

Και πολύ καλά έκανες μάσα γλουτενη όσο προλαβαίνεις 

Ψυχή μ μωρέ πως είναι σήμερα το σκυλάκι σ;;; 

Μπράβο ρε αγάπη όλα οκ δηλαδή;; 

Αγάπες μου σας έχασα το 3ημερο κλασσικά εγώ σκ που δεν δουλεύει ο συζηξ δεν σας προλαβαίνω. 

Χθες πικ νικ οικογενειακά σούπερ ήταν βάλαμε και μουσική κε ντελαπονγκο ξεσηκωσαμε όλη τη παραλία. Φάγαμε σκάσαμε. Βάλαμε περούκες ρεζίλικια πετάξαμε αετό και του χρόνου. 

Μίλησα σήμερα με το ιασω και δυστυχώς και τα δύο τελευταία εμβρυακια είχαν πρόβλημα το ένα μονοσωμια και το άλλο τρισωμια. Οπότε παπαλα για εμάς το δικό μας υλικό. Αναμενόμενο θα έλεγα το περίμενα. Ήταν τα τελευταία δύο πιο χαμηλής ποιότητας. Μίλησα με τον ντοκ μου είπε θα μιλήσει με τους έμβρυολόγους κ αυτος και θα με πάρει αύριο. Προχωράμε με διπλή δωρεά. Στεναχωρεθηκα αν και το περίμενα γτ ήταν η τελευταία ξέρετε ελπίδα για δικό μας υλικό. Πάμε δυνατά από εδώ και πέρα με δανεικά να αποκτήσουμε το μωράκι μας!!! 

Ντοκ μ ο παπαθαν αλλά τα δανεικά θα με στείλει Κουρτ οπότε κορίτσι του Κουρτ σας έρχομαι χαχαχαχα

Δεν πειραζει Μελινακι. Πατε τωρα απ την αρχη μ αλλους ορους, υγιη  φρρεσκα εμβρυα και καλο γιατρο. Τα νεα ειναι υπεροχα. Τα μπεμπε ερχονται( εχω προαισθημα για διδυμα)

17 ώρες πρίν, Neli83 είπε:

Κοριτσια μου γυρισα! Πηγε η καρδια μου στη θεση της..ο πονος ηταν απο το εντερο..(ατιμοι γιγαντες!) Τα μωρα εδωσαν ρεσιταλ σβουρας!! Δεν σταματησαν λεπτο να κουνιουνται!! Οι καρδουλες τατατατα!! Ολα καλα δοξα το Θεο!!

Τα ζωηρουτσικα εκαναν την πασαρελα τους, χαχα!

2 ώρες πρίν, Villi είπε:

Σιγα μη σου πει! Εγω ειχα ρωτησει καποια στιγμη στην ετ, αλλα ηταν σφιγγες . Τιποτα . Μονο οτι εψαχναν ξανθια αδυνατη με την ιδια ομαδα αιματος. Και η ηλικια φυσικα

• Μου αρέσει 2

3 hours ago, Villi said:

Εξαιρετικά νέα!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Ω ωωωωω  @Villi αγαπημένη τι υπέροχο ξαφνικό νέο!!!!!! Κουρτοποιημενη χαλαρή κι εσύ και σε λίγο με φουσκωμένη γεμάτη κοιλιτσα!!!!

Μα τι τέλειος μήνας θα είναι αυτός!! ❤️❤️ Οοοοοοοοοομμμμμμμμμμμ

@Chrussa1982 αν και Θεσσαλονίκη εγώ αν θελεις πες να ρωτήσω και στη φαρμακοποιό μου που είναι υπέροχη μήπως μπορεί ν βρει κ σου τα στέλνω 

• Μου αρέσει 2

6 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

ναω;Καλημέρα αγαπημένα μου κορίτσια!!! @Viv37 ελπίζω σήμερα να μάθεις ότι σε περιμένουν 4 ζουμπουρλουδικες και δυνατές βλαστοκυστουλες!! Και καλά αποτελέσματα στον υπέρηχο!! @marina_86 και εγώ ξέρω ότι πάνω από 40 μπορείς να βάλεις 3. Τι ακριβώς δεν άρεσε στον γιατρό από τα εμβρυακια σου; Σου είπε; Χάρηκα πολύ με τα αποτελέσματα σου πάμε τώρα δυνατά τα τα τα για το επόμενο βήμα!! @Neli83 μου έχω συνέχεια στο μυαλό μου τον υπέρηχο σου. Μα τι υπέροχο θα είναι να βλέπεις δύο μωράκια να χορεύουν στην κοιλίτσα σου. Λιγωθηκα χτες κ μόνο στη σκέψη!! Ευτυχώς τη ζημιά την έκανε το όσπριο πάλι καλά!! @Villi μου κατανοώ τους φόβους σου. Εμένα αυτα τα ωάρια που ξεφυτρώνουν τους τελευταίους μήνες με κάνουν και απογοητεύομαι , συν όλα όσα περναω με κάνουν να απογοητεύομαι και να φοβάμαι.ας έχουμε πίστη και ας αφεθουμε στο θέλημα του Θεού και στην καλή μας τύχη!!! Και να σου πω και κάτι; Έχει μπει δυνατά το νέο έτος γιατί να μην πετύχουμε κ εμείς; 

Λοιπόν κορίτσια πήγα το πρωί στο φαρμακείο να πάρω τα αυτοκόλλητα. Κλασσικά σε έλλειψη μου είπαν. Ευτυχώς έχω 25ρια αλλά κάπου έλεος δηλαδή. Θα αγχωνόμαστε και για φάρμακα που δεν μπορούμε να βρούμε. 

Σας φιλώ όλες 

Κοριτσακι μου για τα αυτοκολλητα αφημε το τηλ σου και λεγε τους οτι ειναι μεγαλη αναγκη και να σε παρουν αν βρουν. Εγω ετσι βρηκα. Τωρα ολοι λενε οτι ειναι πολυ δυσκολο και οτι τα 25αρια τα βρισκουν ευκολοτερα.

Τα σημερινα νεα μου: 2 βλαστοκυστες εξαιρετικης ποιοτητας η μια πιο μεγαλη η αλλη πιο μικρη. Οι αλλες 2 ειπε οτι ειναι ενα βημα πριν γινουν βλαστοκυστες γι αυτο θα τις αφησουν και σημερα και θα γινουν κ αυτες μαλλον λεει. Σας εχει τυχει εσας βλαστοκυστη 6 ημερων; Τι ειναι αυτο παλι; Πρωτοτυπησα; Επισης ο γιατρος τους ειπε να τα καταψυξουν το καθενα μονο του γιατι θελει να εχουμε την επιλογη νσ βαλουμε ενα. Αχ παλι με μπερδεψε. Ενα ή δυο; Δυσκολη αποφαση! Ουφ....

@Villi μου καλη επιτυχια! Πολυ ωραια νεα!!!! Απ' οτι εχω καταλαβει ο συγκεκριμενος γιατρος σιγουρα θα βρηκε μια κουκλα δοτρια σαν εσενα.

Αρα αυτος ο δοκιμαστικος θα ειναι ο τελευταιος κ μετα θα ξεκινησεις κανονικα ετσι; 

Εσενα σε ρωτησε 2 ή 1; Ή το θεωρει αυτονοητο οτι θα βαλεις 2;

• Μου αρέσει 6

πρίν από 3 λεπτά , Viv37 είπε:

Κοριτσακι μου για τα αυτοκολλητα αφημε το τηλ σου και λεγε τους οτι ειναι μεγαλη αναγκη και να σε παρουν αν βρουν. Εγω ετσι βρηκα. Τωρα ολοι λενε οτι ειναι πολυ δυσκολο και οτι τα 25αρια τα βρισκουν ευκολοτερα.

Τα σημερινα νεα μου: 2 βλαστοκυστες εξαιρετικης ποιοτητας η μια πιο μεγαλη η αλλη πιο μικρη. Οι αλλες 2 ειπε οτι ειναι ενα βημα πριν γινουν βλαστοκυστες γι αυτο θα τις αφησουν και σημερα και θα γινουν κ αυτες μαλλον λεει. Σας εχει τυχει εσας βλαστοκυστη 6 ημερων; Τι ειναι αυτο παλι; Πρωτοτυπησα; Επισης ο γιατρος τους ειπε να τα καταψυξουν το καθενα μονο του γιατι θελει να εχουμε την επιλογη νσ βαλουμε ενα. Αχ παλι με μπερδεψε. Ενα ή δυο; Δυσκολη αποφαση! Ουφ....

@Villi μου καλη επιτυχια! Πολυ ωραια νεα!!!! Απ' οτι εχω καταλαβει ο συγκεκριμενος γιατρος σιγουρα θα βρηκε μια κουκλα δοτρια σαν εσενα.

Αρα αυτος ο δοκιμαστικος θα ειναι ο τελευταιος κ μετα θα ξεκινησεις κανονικα ετσι; 

Mπραβο Βιβη μου !!!Πολυ καλα νεα! Ειχα ακουσει οτι υπαρχουν βλαστοκυσττες 6 ημερων αλλά δεν ξερω κατι παραπανω.

Εγω συμφωνω με τον γιατρο σου να τα βαλετε ενα ενα στη κρυοσυντηρηση και εσεις αποφασιζετε οταν θελετε.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , Viv37 είπε:

Κι εγω εχω ακούσει για έμβρυα έξι ημερών, να μην ανησυχείς, ας γίνουν κι αυτά βλαστοκύστες με το καλό να εχετε τέσσερις, και τα υπόλοιπα θα σου τα πει και ο γιατρός σου. Εμένα δεν μου ειπε για αριθμό εμβρύων στην ετ, αλλά δεν νομίζω να μου πει για ένα, βέβαια θα δούμε. Μήπως παίζει ρόλο η ηλικία της λήπτριας, εσύ εισαι μικρή και ίσως γιαυτό το λέει. Σε κάθε περίπτωση ότι κι αν αποφασίσετε, το γεγονός ότι προτιμάει να βάλει ένα, πέρα απο το επιστημονικό κομμάτι που σου είπε,  δείχνει και μια σιγουριά και μια αισιοδοξία βρε παιδί μου.  

2 ώρες πρίν, Condios είπε:

@MELINASP Ολα αυτά θα τα κάνει την τελευταια βδομαδα του Μαρτη που θα κατεβουμε Αθήνα για τη δική μου επεμβαση,,,15 μερες αποτελεσμα μας ειπαν.

Και θα πω πάλι,,,εχει ο Θεός! 

Αντε με το καλό αγάπη μ!!! Όλα καλά θα ναι!! 

1 hour ago, MaryH είπε:

Δεν πειραζει Μελινακι. Πατε τωρα απ την αρχη μ αλλους ορους, υγιη  φρρεσκα εμβρυα και καλο γιατρο. Τα νεα ειναι υπεροχα. Τα μπεμπε ερχονται( εχω προαισθημα για διδυμα)

Τα ζωηρουτσικα εκαναν την πασαρελα τους, χαχα!

Σιγα μη σου πει! Εγω ειχα ρωτησει καποια στιγμη στην ετ, αλλα ηταν σφιγγες . Τιποτα . Μονο οτι εψαχναν ξανθια αδυνατη με την ιδια ομαδα αιματος. Και η ηλικια φυσικα

Αμήν παναγία μου!!! ♥️ 

πρίν από 37 λεπτά , Viv37 είπε:

Αντε μπράβο ρε κορίτσι μου τέλεια πάνε όλα καλό αυτό χωριστά γτ αν θεέ βάζεις ένα αν θες βάζεις δύο! 

Έχεις καιρό να το σκεφτείς! Για τα άλλα το έχω ακούσει κ εγώ να γινεται

Κορίτσια μόλις με πήρε ο παπαθαν.. Αρχίζει να ψάχνει δοτρια!!!!!! 

ΑΓΧΩΘΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! 

του λέω προϋποθέσεις να σ πω;; μ λέει ξέρω εγώ άσε με χαχαχαχαχχα

Μου είπε για δότη συνεργάζεται με fertlab το ξέρετε; 

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...