Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εννοείται πως είναι. Εδώ είχαμε πίεση πριν τις εξωσωματικές. Στην Αθήνα είναι ένας μόνιμος αγώνας. Ενα μόνιμο τρέξιμο. Περιμένουμε ένα σκ να κάνουμε δουλειές και ψώνια και ότι άλλο. Εγω είμαι 8 ωρο και σκ σπίτι. Ο σύζυγος όχι. Υπάρχουν μέρες που δουλεύει και 14-18 ώρες σερί. Υπάρχουν εβδομάδες με τα σκ που το πάει σερί, έχει πολλά ταξίδια. Οπότε όλο το βάρος πέφτει πάνω μου. Δεν έχει πρόγραμμα, για αυτό στην πρώτη εμβρυομεταφορά πήγα μόνη μου. 

τα ενοίκια μαύρο χάλι. Να πω ότι νοικιάζω 58τν 500€ και περιμένω αύξηση τον Οκτώβριο. Ναι μεν έχω ότι χρειάζομαι σε ένα σπίτι πέρα από πάρκινγκ. Αλλά… 58τμ με παιδί και σκύλο και περιμένω γερή αύξηση. 
      ο θεός βοηθός. Πάλι καλά έχω πάρει πολύ καλή αύξηση. Δεν με βλέπω όμως να κάθομαι για πολύ, γιατί όπως είπες όλα αυτά τα έξοδα , συν ιδιωτικές ασφάλειες συν αυτοκίνητα και κάνα ταξίδι. Ο σύζυγος έχει λιώσει. Εγώ έκατσα εκεί που είμαι μόνο και μόνο για την εξωσωματική. Μου έχουν κάνει προτάσεις μέσω γνωστής πλατφόρμας με διπλάσια λεφτά 2 φορές, και δεν έφυγα γιατί έχω την στήριξη τους. Δεν μπορούσα να έχω στο κεφάλι μου και τοξικότητα. Δεν έχω θέμα με πίεση δουλειάς. Είμαι jobholic. Οσο περισσότερη δουλειά έχω και πίεση τόσο περισσότερο γουστάρω. Αλλά…. Είμαι ευαίσθητη στις ορμόνες, το άγχος με επηρεάζει. Κάνω υπομονή εκεί. 

Καλά κάνεις κορίτσι μου. Αν με ρωτούσες μικρότερη δε διανοούμουν να κάνω πίσω στη καριέρα μου για κάτι άλλο αλλά πλέον κατάλαβα πως δεν έχει καμμία σημασία στο τέλος της ημέρας. Θα μπορούσα να έχω κάνει πράγματα που θα με έφερναν σε πολύ καλύτερη κατάσταση σήμερα αλλά έχω κάνει πολλές υποχωρήσεις τα τελευταία 2 χρόνια γιατί ξέρω πως απλά θέλω να είμαι καλή στη δουλειά μου στο σημείο που θα συνεχίζει να με πληρώνει για να κάνω αυτό που θέλω για τις εξωσωματικές και ώστε να ζούμε αξιοπρεπώς. 
      Πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να λείπει τόσες ώρες και να τρέχεις για όλα μόνη σου και πόσο μάλλον που έκανες την εμβρυομεταφορά μόνη σου. Εγω μια ωοληψια θα κάνω μόνη μου αυτό το μήνα αν πάνε όλα καλά και ήδη το σκέφτομαι 😂

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 36 λεπτά , Neli83 είπε:

Καλησπερα κοπελα μου και καλη σαρακοστη! Καλως ηρθες στην παρεα μας! Και η φιλη μας η Viv37 περιμενε πολλους μηνες για δοτρια..εγω στο N.Lif.. περιμενα ενα μηνα μονο ενω μου ειχαν πει εως 3..σου ευχομαι καλη επιτυχια!

Καλως σας βρηκα και ευχαριστω πολυ για την απαντηση. N.lif δεν εχω παει αλλα μαλλον θα παω και απο εκει να παρω πληροφοριες. Εσυ εμεινες ευχαριστημενη ?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 5 λεπτά , Asteraki19 είπε:

Καλως σας βρηκα και ευχαριστω πολυ για την απαντηση. N.lif δεν εχω παει αλλα μαλλον θα παω και απο εκει να παρω πληροφοριες. Εσυ εμεινες ευχαριστημενη ?

Εγω εμεινα πολυ ευχαριστημενη,ο γιατρος Δοβ. κερδισε την εμπιστοσυνη μου και πηγα πολυ αισιοδοξη..και επισης ημουν τυχερη και πετυχα με την πρωτη..

• Μου αρέσει 4

nzSsp2.png

πρίν από 9 λεπτά , Neli83 είπε:

Εγω εμεινα πολυ ευχαριστημενη,ο γιατρος Δοβ. κερδισε την εμπιστοσυνη μου και πηγα πολυ αισιοδοξη..και επισης ημουν τυχερη και πετυχα με την πρωτη..

Α συγχαρητηρια! Εμενα η γιατρος μου συνεργαζεται με αλλο κεντρο αλλα αφου θα δωσω που θα δωσω τοσα λεφτα ψαχνω να βρω το καλυτερο. Αν και νομιζω οτι ειναι λιγο υποκειμενικο και αυτο

1 hour ago, Asteraki19 είπε:

Καλησπερα σε ολες και καλη σαρακοστη να εχουμε. Μετα απο πολλες αποτυχιες αποφασισα και εγω να καταφυγω στην λυση των δανεικων. Αυτο που ηθελα να σας ρωτησω ειναι ποσο καιρο κανατε να βρειτε δοτρια? Σε μεγαλο κεντρο στην Θεσσαλονικη , δεν ξερω αν επιτρεπεται να πω ονομα , μου ειπαν οτι εχουν αναμονη 7-8 μηνες και μου φανηκαν παρα πολλοι.

Καλώς μας ήρθες κορίτσι μου και καλή επιτυχία στο νέο σου ξεκίνημα. Για την Θεσσαλονίκη θα σου απαντήσουν οι βόρειες φιλενάδες μας. Πάντως η αναμονή από ότι έχω καταλάβει είναι σχετική. Ανάλογα του τι θέλεις αν δηλαδή θέλεις πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά κλπ. Είμαι Αθηναία και η δοτρια μου βρέθηκε στον μήνα πάνω.

πρίν από 4 λεπτά , Asteraki19 είπε:

Α συγχαρητηρια! Εμενα η γιατρος μου συνεργαζεται με αλλο κεντρο αλλα αφου θα δωσω που θα δωσω τοσα λεφτα ψαχνω να βρω το καλυτερο. Αν και νομιζω οτι ειναι λιγο υποκειμενικο και αυτο

Συμφωνώ και σε αυτό. Κάνε και άλλα ραντεβού σε άλλα κέντρα και δες ποιο σας ταιριάζει και σας εμπνέει εμπιστοσύνη. Πολύ πολύ καλή επιτυχία και πάλι!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Asteraki19 είπε:

Ναι,το σημαντικοτερο για μενα ειναι να εμπιστευεσαι τον γιατρο σου!! Ολα θα πανε καλα!! Ειναι γουρλιδικη η παρεα μας!!

• Μου αρέσει 1

nzSsp2.png

Διαφημίσεις

@Chrussa1982 @Neli83 Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Άργησα λίγο να το πάρω απόφαση αλλά τώρα που το πήρα με έχει πιάσει η βιασύνη και δεν θέλω να περιμένω πολλούς μήνες . Οπότε προσπαθώ να βρω ένα κέντρο με μικρή λίστα αναμονής

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα αγαπημένες μου!!! Σήμερα πήγαμε με γλυκάκι μου Χορτιάτη να περπατήσω λίγο στο χιόνι και πολύ το χάρηκα. Σπιτάκι μαγειρεμα και φαγακι με φίλους και τώρα τους άφησα να ξαπλώσω λίγο. Όμορφη μέρα ❤️ ελπίζω να περάσατε περνάτε όλες καλά. 

@Asteraki19 καλώς ήρθες στο παρέακι μας. Εγώ πήγα στη fivi γιατί με αυτή συνεργαζόταν ο γυναικολόγος μου. Αναμονή για δοτρια περίπου ενάμιση μήνα. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να νιώθεις άνετα κ εμπιστοσύνη με το γιατρό. Μιλά με διάφορους και δες ποιος θα σου ταιριάξει 

• Μου αρέσει 5

1 ώρα πρίν, Asteraki19 είπε:

Καλησπερα σε ολες και καλη σαρακοστη να εχουμε. Μετα απο πολλες αποτυχιες αποφασισα και εγω να καταφυγω στην λυση των δανεικων. Αυτο που ηθελα να σας ρωτησω ειναι ποσο καιρο κανατε να βρειτε δοτρια? Σε μεγαλο κεντρο στην Θεσσαλονικη , δεν ξερω αν επιτρεπεται να πω ονομα , μου ειπαν οτι εχουν αναμονη 7-8 μηνες και μου φανηκαν παρα πολλοι.

Καλησπέρα, κι εγω απο Θεσσαλονίκη, αλλα κατέληξα σε γιατρό στην αθηνα γιατι κι εμένα  στο emb…ab μου είχαν πει για τουλάχιστον 6-7 μήνες αναμονή. Δεν μπορούσα να περιμένω τόσο πολύ…

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Asteraki19 είπε:

Καλώς την! Καλή σαρακοστή και  με το καλό να γίνεις μανούλα!Την Δευτέρα έχω κι εγώ ραντεβού στην Αθήνα..Να δω τι θα μου πουν!

Αγαπημένες, Καλή Σαρακοστή! Εύχομαι τα επόμενα χρόνια να πετάμε χαρταετό με τα μικρά μας!Την αγάπη μου σε όλες!

• Μου αρέσει 5

3 ώρες πρίν, Asteraki19 είπε:

Kαλησπερα! Εγω ημουν στο embryolab και μου βρηκαν δοτρια σε 6,5 μηνες περιπου. Βεβαια δεν πειραζει, αφου καταφερα να εχω την κορη μου.

Κοριτσια καλη Σαρακοστη! Και ναι, αρχιστε να εκπαιδευεστε στο πεταγμα αετου. Θα σας χρειαστει!

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

1 hour ago, Marla@ είπε:

Καλώς την! Καλή σαρακοστή και  με το καλό να γίνεις μανούλα!Την Δευτέρα έχω κι εγώ ραντεβού στην Αθήνα..Να δω τι θα μου πουν!

Αγαπημένες, Καλή Σαρακοστή! Εύχομαι τα επόμενα χρόνια να πετάμε χαρταετό με τα μικρά μας!Την αγάπη μου σε όλες!

Και εγώ έχω ραντεβού την Τετάρτη με άλλο κέντρο να δω τι θα μου πουν και από εκεί. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να ξεκινήσουμε σύντομα την διαδικασία!

• Μου αρέσει 1

On 4/3/2022 at 10:52 ΜΜ, Viv37 είπε:

Πραγματικα δε θυμαμαι να πηγα μια φορα για υπερηχο και να μην ειχς κυστη ρε παιδι μου κ εγω! Που τις βρισκω πια; Αλλα δεν πειραζει καθολου. 

Καλημέρα κορίτσια και καλή Σαρακοστή!

Να ρωτήσω @Viv37 και όποια άλλη κοπέλα είχε κύστες, σας είχαν κάνει διαταραχές στην περίοδο;

Είχα μία τον Σεπτέμβρη κι είχα κύκλο 33 ημερών και μετά μέχρι να φύγει είχα κύκλους των 18-20 ημερών. Πρώτη φορά μου είχε συμβεί κύκλος πάνω από 30 ημέρες.
Αλλά τώρα που ξαναέχω κύστη μετά από κύκλο 18 ημερών έχω περίοδο 14 ημέρες και συνεχίζω να έχω αίμα. Την τελευταία εβδομάδα δεν το λες περίοδο, είναι ροζ με σκούρο ροζ.
Ένας γιατρός που πήγα την Παρασκευή μου έδωσε duphaston (προγεστερόνη) να την παίρνω για 14 ημέρες στις 20.00 (και είχα ξεχάσει ότι μου είχε πει συγκεκριμένη ώρα και την έπαιρνα λίγο πιο νωρίς) για να βοηθήσουμε να φύγει η κύστη. Απτη μια με ανησυχεί το αίμα τόσες πολλές ημέρες και μετά μου λέω ότι φταίει η κύστη και να μην ανησυχώ. Αλλά τον Σεπτέμβρη που ξαναείχα κύστη δεν είχα τόσες ημέρες αίμα... 

πρίν από 29 λεπτά , marmaki είπε:

Να ρωτήσω @Viv37 και όποια άλλη κοπέλα είχε κύστες, σας είχαν κάνει διαταραχές στην περίοδο;

Είχα μία τον Σεπτέμβρη κι είχα κύκλο 33 ημερών και μετά μέχρι να φύγει είχα κύκλους των 18-20 ημερών. Πρώτη φορά μου είχε συμβεί κύκλος πάνω από 30 ημέρες.
Αλλά τώρα που ξαναέχω κύστη μετά από κύκλο 18 ημερών έχω περίοδο 14 ημέρες και συνεχίζω να έχω αίμα. Την τελευταία εβδομάδα δεν το λες περίοδο, είναι ροζ με σκούρο ροζ.
Ένας γιατρός που πήγα την Παρασκευή μου έδωσε duphaston (προγεστερόνη) να την παίρνω για 14 ημέρες στις 20.00 (και είχα ξεχάσει ότι μου είχε πει συγκεκριμένη ώρα και την έπαιρνα λίγο πιο νωρίς) για να βοηθήσουμε να φύγει η κύστη. Απτη μια με ανησυχεί το αίμα τόσες πολλές ημέρες και μετά μου λέω ότι φταίει η κύστη και να μην ανησυχώ. Αλλά τον Σεπτέμβρη που ξαναείχα κύστη δεν είχα τόσες ημέρες αίμα... 

Καλημέρα και καλή σαρακοστή!! Είχα κύστη και εγώ με αποτέλεσμα να έχω περίοδο κανονικοτατη γύρω στις 10 μέρες. 

• Ευχαριστώ 1

20 ώρες πρίν, Asteraki19 είπε:

Καλωσόρισες κορίτσι μου! Εγώ στο fivi έκανα 9 μήνες να βρω και νομίζω ότι έχω το ρεκόρ, αλλά στο ίδιο κέντρο άλλες κοπέλες βρήκαν σε 2 αν και τους είχαν πει ότι η αναμονή θα είναι μεγαλύτερη. Πάντως γενικά τόσο λένε οι περισσότεροι στη Θεσσαλονίκη.

3 ώρες πρίν, marmaki είπε:

κοριτσάκι μου η κύστη συνδέεται με καθυστέρηση περιόδου και πολλές φορές δεν έρχεται καν εξαιτίας της αν δεν πάρεις αντισυλληπτικά για να φύγουν. Αυτό είναι φυσιολογικό. Για τις 14 μέρες μου δεν ξέρω να σου πω.  Τώρα παίρνεις duphaston και έχεις περίοδο? Κανονικά αν σου έρθει περίοδος τα σταματάς τα duphaston. Με μπέρδεψες

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

3 ώρες πρίν, marmaki είπε:

Καλημερα, σε εμενα πριν δυο μήνες βρήκαμε κύστη τη δεύτερη μερα της περιόδου. Μου έδωσε ο γιατρός cyclacur άσπρα για να φύγει, αλλά για δυο εβδομάδες είχα αίμα κανονικό. Και εγω ειχα ανησυχήσει αλλα ο γιατρός μου ειχε πει να μην ανησυχώ ειναι απο την κύστη. Όταν έφυγε η κύστη σταμάτησε το αίμα. 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...