Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εννοείται πως είναι. Εδώ είχαμε πίεση πριν τις εξωσωματικές. Στην Αθήνα είναι ένας μόνιμος αγώνας. Ενα μόνιμο τρέξιμο. Περιμένουμε ένα σκ να κάνουμε δουλειές και ψώνια και ότι άλλο. Εγω είμαι 8 ωρο και σκ σπίτι. Ο σύζυγος όχι. Υπάρχουν μέρες που δουλεύει και 14-18 ώρες σερί. Υπάρχουν εβδομάδες με τα σκ που το πάει σερί, έχει πολλά ταξίδια. Οπότε όλο το βάρος πέφτει πάνω μου. Δεν έχει πρόγραμμα, για αυτό στην πρώτη εμβρυομεταφορά πήγα μόνη μου. 

τα ενοίκια μαύρο χάλι. Να πω ότι νοικιάζω 58τν 500€ και περιμένω αύξηση τον Οκτώβριο. Ναι μεν έχω ότι χρειάζομαι σε ένα σπίτι πέρα από πάρκινγκ. Αλλά… 58τμ με παιδί και σκύλο και περιμένω γερή αύξηση. 
      ο θεός βοηθός. Πάλι καλά έχω πάρει πολύ καλή αύξηση. Δεν με βλέπω όμως να κάθομαι για πολύ, γιατί όπως είπες όλα αυτά τα έξοδα , συν ιδιωτικές ασφάλειες συν αυτοκίνητα και κάνα ταξίδι. Ο σύζυγος έχει λιώσει. Εγώ έκατσα εκεί που είμαι μόνο και μόνο για την εξωσωματική. Μου έχουν κάνει προτάσεις μέσω γνωστής πλατφόρμας με διπλάσια λεφτά 2 φορές, και δεν έφυγα γιατί έχω την στήριξη τους. Δεν μπορούσα να έχω στο κεφάλι μου και τοξικότητα. Δεν έχω θέμα με πίεση δουλειάς. Είμαι jobholic. Οσο περισσότερη δουλειά έχω και πίεση τόσο περισσότερο γουστάρω. Αλλά…. Είμαι ευαίσθητη στις ορμόνες, το άγχος με επηρεάζει. Κάνω υπομονή εκεί. 

Εμάς από 450 μας το πήγε 650🥺😂🥺😂🥺 κι έχουμε και ένοικοι μαγαζιού και όλα τα υπόλοιπα ρομαντικά έξοδα του μήνα.... Η ζωή έχει γίνει 50% πιο ακριβή κι οι μισθοί έχουν μείνει πίσω... Στην εξωσωματική και γενικά σε όλο τον αγώνα μας έφυγαν πάνω από 12000.. συν γέννα εννοείται μετά κτλ

Καθότι εργααιομανης από μικρή, από τη μια έλεγα πάρτα χαζή που δεν ήθελες μικρότερη παιδί κι από την άλλη αν δεν είχα δουλέψει τόσο δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά.

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 41 λεπτά , Viv37 είπε:

Αγαπημενες μου το σημερινο ραπορτο ελεγε οτι και τα 4 εμβρυακια διαιρεθηκαν και εχουν καλη μορφολογια οποτε τωρα θα κλεισουν την καψουλα που τα εχουν και θα τα αφησουν μεχρι την Τεταρτη για να δουμε ποσα θα γινουν βλαστικυστες! Μεχρι στιγμης θετικα αποτελεσματα!

Ομμμμμμμμμμμμμ

Τέλεια Βιβη μου!!! Άντε ένα ομμμμμμμμμμμ ακόμα κ τσουπ οι  σούπερ βλαστοκυστουλες!! ❤️

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Viv37 είπε:

Αγαπημενες μου το σημερινο ραπορτο ελεγε οτι και τα 4 εμβρυακια διαιρεθηκαν και εχουν καλη μορφολογια οποτε τωρα θα κλεισουν την καψουλα που τα εχουν και θα τα αφησουν μεχρι την Τεταρτη για να δουμε ποσα θα γινουν βλαστικυστες! Μεχρι στιγμης θετικα αποτελεσματα!

Ομμμμμμμμμμμμμ

Καλημέρα κορίτσι μου κανονικά θα πρέπει και αύριο να σε ενημερώσουν Τρίτη μέρα δηλαδή πόσα έχουν φτάσει και πόσων διαιρεσεων γιατί μέχρι την Τρίτη μέρα η δυναμική των εμβρύων μας δείχνει την ποιότητα των ωαρίων. Από την Τετάρτη μέρα και μετά φαίνεται η ποιότητα του σπέρματος πόσα θα γίνουν βλαστοκυστες. 

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Ομμμμμμμμμμμμμ

Καλησπέρα!! Μπράβο κοριτσάκι μου τέλεια τα νέα σας!! Αφού διαιρέθηκαν και τα 4 σωστά εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να γίνουν και τα 4 βλαστοκυστουλες!!! 

Ηρεμία και οοοοομμμμμμ

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Ομμμμμμμμμμμμμ

Έλα και τα χιόνια φέρνουν γούρι λέμε.....μπραβοοοοοο με το καλό και οι 4 να γίνουν οι Βλαστοκυστες που θα κρύβουν το μωρό σας!!!! Οοοομμμμμμ και αγκαλιά

@Ελισάβετ καπ 2 πόσα ξέρεις πχια?!?!?! Έτσι όπως είναι τα λες 

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Ομμμμμμμμμμμμμ

Μπράβο! Ευχομαι και τα τέσσερα να γινουν τελειες βλαστοκυστουλες!!!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 33 λεπτά , Condios είπε:

Έλα και τα χιόνια φέρνουν γούρι λέμε.....μπραβοοοοοο με το καλό και οι 4 να γίνουν οι Βλαστοκυστες που θα κρύβουν το μωρό σας!!!! Οοοομμμμμμ και αγκαλιά

@Ελισάβετ καπ 2 πόσα ξέρεις πχια?!?!?! Έτσι όπως είναι τα λες 

Καλησπέρα. Αχχχχ τι να κάνεις αν μπεις στον χορό μαθαίνεις όλα τα βήματα. Μακάρι να μην είχε χρειαστεί να τα μάθουμε όλα αυτά. 

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου κανονικά θα πρέπει και αύριο να σε ενημερώσουν Τρίτη μέρα δηλαδή πόσα έχουν φτάσει και πόσων διαιρεσεων γιατί μέχρι την Τρίτη μέρα η δυναμική των εμβρύων μας δείχνει την ποιότητα των ωαρίων. Από την Τετάρτη μέρα και μετά φαίνεται η ποιότητα του σπέρματος πόσα θα γίνουν βλαστοκυστες. 

Ισως επειδη ειναι Καθαρα Δευτερα αυριο να μη με παρουν. Ειπαν δηλαδη οτι θα με ξανααρουν Τεταρτη. Ας πανε ολα καλα και ας μη με παρουν δεν πειραζει

πρίν από 2 λεπτά , Viv37 είπε:

Ισως επειδη ειναι Καθαρα Δευτερα αυριο να μη με παρουν. Ειπαν δηλαδη οτι θα με ξανααρουν Τεταρτη. Ας πανε ολα καλα και ας μη με παρουν δεν πειραζει

Δεν έχει να κάνει αν είναι καθαρά Δευτέρα. Και εγώ Σάββατο έκανα ωοληψια πριν την καθαρά Δευτέρα και με πήραν που ήταν δεύτερη μέρα για ενημέρωση. Εύχομαι αυτά να είναι τέσσερα δυνατά εμβρυακια που θα γίνουν γερά μωράκια. 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Καλήμερα, καλή εβδομάδα και καλή σαρακοστή με υγεία λουλουδενιες μου!! Να περάσετε όλες καλά και όμορφα, να ανακτήσουμε δυνάμεις για την εβδομάδα που έφτασε και θα είναι γεμάτη χαρές και μόνο χαρές!! 

• Μου αρέσει 10

Καλημερα ομορφιες μου! Αυτο το λουλουδςνιες πολυ μου αρεσε Χρυσουκακι! Καλη εβδομαδα και απο μενα. Ωρα να εκπαιδευτουμε στο πεταγνα του αετου γιατι θα το χρειαστουμε συντομα με τα νινακια μας! Να περασετε ολες υπεροχα! ♥️♥️♥️♥️

• Μου αρέσει 10

Καλησπερα σε ολες και καλη σαρακοστη να εχουμε. Μετα απο πολλες αποτυχιες αποφασισα και εγω να καταφυγω στην λυση των δανεικων. Αυτο που ηθελα να σας ρωτησω ειναι ποσο καιρο κανατε να βρειτε δοτρια? Σε μεγαλο κεντρο στην Θεσσαλονικη , δεν ξερω αν επιτρεπεται να πω ονομα , μου ειπαν οτι εχουν αναμονη 7-8 μηνες και μου φανηκαν παρα πολλοι.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , Asteraki19 είπε:

Καλησπερα σε ολες και καλη σαρακοστη να εχουμε. Μετα απο πολλες αποτυχιες αποφασισα και εγω να καταφυγω στην λυση των δανεικων. Αυτο που ηθελα να σας ρωτησω ειναι ποσο καιρο κανατε να βρειτε δοτρια? Σε μεγαλο κεντρο στην Θεσσαλονικη , δεν ξερω αν επιτρεπεται να πω ονομα , μου ειπαν οτι εχουν αναμονη 7-8 μηνες και μου φανηκαν παρα πολλοι.

Καλησπερα κοπελα μου και καλη σαρακοστη! Καλως ηρθες στην παρεα μας! Και η φιλη μας η Viv37 περιμενε πολλους μηνες για δοτρια..εγω στο N.Lif.. περιμενα ενα μηνα μονο ενω μου ειχαν πει εως 3..σου ευχομαι καλη επιτυχια!

• Μου αρέσει 1

nzSsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...