Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εννοείται πως είναι. Εδώ είχαμε πίεση πριν τις εξωσωματικές. Στην Αθήνα είναι ένας μόνιμος αγώνας. Ενα μόνιμο τρέξιμο. Περιμένουμε ένα σκ να κάνουμε δουλειές και ψώνια και ότι άλλο. Εγω είμαι 8 ωρο και σκ σπίτι. Ο σύζυγος όχι. Υπάρχουν μέρες που δουλεύει και 14-18 ώρες σερί. Υπάρχουν εβδομάδες με τα σκ που το πάει σερί, έχει πολλά ταξίδια. Οπότε όλο το βάρος πέφτει πάνω μου. Δεν έχει πρόγραμμα, για αυτό στην πρώτη εμβρυομεταφορά πήγα μόνη μου. 

τα ενοίκια μαύρο χάλι. Να πω ότι νοικιάζω 58τν 500€ και περιμένω αύξηση τον Οκτώβριο. Ναι μεν έχω ότι χρειάζομαι σε ένα σπίτι πέρα από πάρκινγκ. Αλλά… 58τμ με παιδί και σκύλο και περιμένω γερή αύξηση. 
      ο θεός βοηθός. Πάλι καλά έχω πάρει πολύ καλή αύξηση. Δεν με βλέπω όμως να κάθομαι για πολύ, γιατί όπως είπες όλα αυτά τα έξοδα , συν ιδιωτικές ασφάλειες συν αυτοκίνητα και κάνα ταξίδι. Ο σύζυγος έχει λιώσει. Εγώ έκατσα εκεί που είμαι μόνο και μόνο για την εξωσωματική. Μου έχουν κάνει προτάσεις μέσω γνωστής πλατφόρμας με διπλάσια λεφτά 2 φορές, και δεν έφυγα γιατί έχω την στήριξη τους. Δεν μπορούσα να έχω στο κεφάλι μου και τοξικότητα. Δεν έχω θέμα με πίεση δουλειάς. Είμαι jobholic. Οσο περισσότερη δουλειά έχω και πίεση τόσο περισσότερο γουστάρω. Αλλά…. Είμαι ευαίσθητη στις ορμόνες, το άγχος με επηρεάζει. Κάνω υπομονή εκεί. 

Καλά κάνεις κορίτσι μου. Αν με ρωτούσες μικρότερη δε διανοούμουν να κάνω πίσω στη καριέρα μου για κάτι άλλο αλλά πλέον κατάλαβα πως δεν έχει καμμία σημασία στο τέλος της ημέρας. Θα μπορούσα να έχω κάνει πράγματα που θα με έφερναν σε πολύ καλύτερη κατάσταση σήμερα αλλά έχω κάνει πολλές υποχωρήσεις τα τελευταία 2 χρόνια γιατί ξέρω πως απλά θέλω να είμαι καλή στη δουλειά μου στο σημείο που θα συνεχίζει να με πληρώνει για να κάνω αυτό που θέλω για τις εξωσωματικές και ώστε να ζούμε αξιοπρεπώς. 
      Πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να λείπει τόσες ώρες και να τρέχεις για όλα μόνη σου και πόσο μάλλον που έκανες την εμβρυομεταφορά μόνη σου. Εγω μια ωοληψια θα κάνω μόνη μου αυτό το μήνα αν πάνε όλα καλά και ήδη το σκέφτομαι 😂

πρίν από 11 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ρε συ. Πολύ ωραία τα είπε. Και αυτό που λένε στα κέντρα γιατί το λένε; Είδες;; Το είχα διαβάσει σε πολλά άρθρα, ένα σκαλί σπερμα βοηθάει στη εξέλιξη όπως το ωάριο διορθώνει μια βλαστοκύστη. Αν μπορείς στείλε μου πμ τον γιατρό μήπως τον επισκεφτούμε και εμείς. 

Ναι ναι θα σου στείλω , μείναμε πολύ ευχαριστημένοι.

πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Να σε ρωτήσω; Τώρα που σου είπε αυτό ο ανδρολόγος ενώ οι εξωματικοι σου είπαν αλλά, σε επηρέασε; Τι θα κάνεις ; 

Και τα σφιχτά εσώρουχα και οι σέλα από τις μηχανες; Είναι πολύ ευαίσθητα εκεί 

Οχι δε με επηρέασε γιατί απ’οτι φαίνεται, έχοντας ρωτήσει πλέον 4-5 εξωσωματικούς κ έχοντας πει τα ίδια όλοι, καταλήγω πως ο καθένας στην ειδικότητα του. Δλδ δε θα πάω να τους ζητήσω κ τα ρέστα. Προφανώς υπάρχει αντικειμενικό πρόβλημα με το ωάριο αλλά εφόσον μπορούμε να κάνουμε έστω κάτι για να το βοηθήσουμε τότε γιατί όχι; Συγκεκριμένα είπε πως το σπερμα είναι σα το αυτοκίνητο κ το ωάριο το συνεργείο. Πρέπει να εξασφαλίσεις πως πως ένα αυτοκίνητο με όσο δυνατόν λιγότερα προβλήματα εκεί εφόσον το συγκεκριμένο ωάριο είναι ταλαιπωρημένο. Μας αφιέρωσε πάρα πολύ ώρα, μείναμε πολύ ευχαριστημένοι. Τώρα όταν επιστρέψει από το ταξίδι του ο άνδρας μου θα πάει να κάνει σπερμοδιάγραμμα.

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Κοριτσια εχω αποριες τωρα με τις ποιοτητες. Οταν λενε οτι ειναι ΑΑ ή εξαιρετικες ή οπως τις λενε τελος παντων εννουουν οτι δεν εχουν χρωμοσωμικες ανωμαλιες ή κατι που μπορει να ευθυνεται για αποβολη; Δηλαδη εμεις που δε δωσαμε σπερματοδιαγραμμα και δεν ξερουμε την ποιοτητα του σπερματος αμ εχουμε πολυ καλες βλαστολυστες σημαινει οτι ειναι καλο και το σπερμα ή ασχετα ειναι αυτα; Δηλαδη με ποια κριτηρια κατατασουν τις βλαστολυστες;

Και αλλη μια χαζη ερωτηση. Τη μερα της ετ μου ειπαν οτι πρεπει να κανω ραπιντ τεστ. Αυτοι θα ξεπαγωσουν τις βλαστοκυστες που θα μου βαλουν απο την πρπηγουμενη μερα ή οταν θα παω; Δηλαδη αν ειναι θετικο το τεστ θα τις εχουν ηδη ξεπαγωσει; Φανταζομαι οχι. Δεν ειναι σαν τα κρεατα που τα ξεπαγωνουμε απο το βραδυ για την αλλη μερσ; 

πρίν από 5 λεπτά , Condios είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου όμορφα,,,,καλες Αποκριές να έχετε!!!!

@Viv37 με το καλό οι Βλαστοκυστες που κρύβουν τα μωράκια σας να έρθουν!!!!!!!!! Πολύ ευχάριστα τα νέα σου,,,όλα θα πάνε εξαιρετικά!!!!! 

@Chrussa1982 μου θα μάθεις τις βαθμολογίες στην ετ όπως λένε και τα κορίτσια, έτσι γίνεται,,,ανάλογα το κέντρο κιόλας,,,σημασία έχει ότι το ή τα μωράκια σου κρύβονται εκεί μέσα και ε ε έρχονται!!!! Αααα να ζητήσεις πριν την ετ και υπέρηχο με τα εμβρυακια αφημένα μέσα στο ενδομήτριο,,, είναι η αρχή του ταξιδιού τους μέσα σου! Πολύ ωραία εικόνα! 

Πολλά φιλιά σε όλες σας με μεγάλες αγκαλιές και ανάσες,,,είναι ημέρες χαλάρωσης ,,,, οοοοομμμμμ και ανασύνταξη δυνάμεων για την επόμενη εβδομάδα!!!!!! 

Ο καιρός είναι μουντός,,,, αλλά η φάση,,,,και ντελαπονγκο και ντελαπονγκο!!!!! 

Και τρελαπονγκο θα πω εγω αλλα μ αρεσει!!!!! Να περασεις υπεροχα κοριτσαρα μου! ♥️♥️♥️♥️♥️

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

@Viv37 αρχικά για το rapid κι εμένα μου ζήτησαν κι έκανα την προηγούμενη μέρα. Φανταζομαι πως προχώρησαν στην απόψυξη γιατί δεν τους ειπα κάτι για θετικό τεστ. Τους το έστειλα με ένα μέιλ το πρωί της ετ.

@Chrussa1982 Για τις ποιότητες την ημέρα της ετ μας ενημέρωσε η έμβρυολογος οτι η απόψυξη πήγε καλά και ότι έχουμε εξαιρετικό έμβρυο. Μετά την ετ μας έδωσαν χαρτί με φωτογραφία (όχι ότι καταλάβαινα κ κάτι) και το χαρακτηρισμό. Δεν είδε αριθμό κτλ έλεγε earlyblasto. Όταν το είδα για λίγο συννεφιασα σκεπτόμενη όσα είχα διαβάσει για τις ποιότητες κτλ. Φουυυυυ όμως μακριά το σύννεφο κ πολύ ομμ και προσπάθησα να μη μείνω σ αυτό. Και καλώς ❤️

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 6 λεπτά , Viv37 είπε:

Κοριτσια εχω αποριες τωρα με τις ποιοτητες. Οταν λενε οτι ειναι ΑΑ ή εξαιρετικες ή οπως τις λενε τελος παντων εννουουν οτι δεν εχουν χρωμοσωμικες ανωμαλιες ή κατι που μπορει να ευθυνεται για αποβολη; Δηλαδη εμεις που δε δωσαμε σπερματοδιαγραμμα και δεν ξερουμε την ποιοτητα του σπερματος αμ εχουμε πολυ καλες βλαστολυστες σημαινει οτι ειναι καλο και το σπερμα ή ασχετα ειναι αυτα; Δηλαδη με ποια κριτηρια κατατασουν τις βλαστολυστες;

Και αλλη μια χαζη ερωτηση. Τη μερα της ετ μου ειπαν οτι πρεπει να κανω ραπιντ τεστ. Αυτοι θα ξεπαγωσουν τις βλαστοκυστες που θα μου βαλουν απο την πρπηγουμενη μερα ή οταν θα παω; Δηλαδη αν ειναι θετικο το τεστ θα τις εχουν ηδη ξεπαγωσει; Φανταζομαι οχι. Δεν ειναι σαν τα κρεατα που τα ξεπαγωνουμε απο το βραδυ για την αλλη μερσ; 

Και τρελαπονγκο θα πω εγω αλλα μ αρεσει!!!!! Να περασεις υπεροχα κοριτσαρα μου! ♥️♥️♥️♥️♥️

Δυστυχώς η αξιολόγηση με το ΑΑ ή ΑΒ ή ΒΑ κτλ δεν δείχνει χρωμοσωμικες ανωμαλίες. Αυτές μπορούν να φανούν μόνο με προεμφυτευτικο έλεγχο, το οποίο είναι αυτό που λέγαμε χθες κ είναι έξτρα διαδικασία. Συνήθως δεν την προτείνουν λόγω μικρής ηλικίας της δοτριας. Η αξιολόγηση είναι μια εξωτερική εικόνα που δείχνει τη δυναμική του εμβρύου. Στατιστικά, όντως συνήθως οι βλαστοκυστες με καλύτερη αξιολόγηση έχουν περισσότερες πιθανότητες εμφύτευσης κ εξέλιξης. Χωρίς, όμως, να είναι αυτό απαραίτητο. Βέβαια, από κάποια αξιολόγηση κ κάτω κ η κλινική προτείνει να μην τις μεταφέρουν. Όμως, δεν σημαίνει ότι μια βλαστοκυστη που έχει αξιολόγηση ΑΑ ή ΒΒ αποκλείεται να έχει και χρωμοσωμικες ανωμαλίες. Γι'αυτό πολλοί λένε ότι έχει ευθύνη κ το έμβρυο στην εμφύτευση κ όχι μόνο το περιβάλλον της μήτρας. Και γι'αυτό στην Αμερική σε πολλές κλινικές κάνουν προεμφυτευτικο ακόμα και στα έμβρυα από δωρεά και συνήθως πράγματι κάποια από αυτά (αν κ με άριστες αξιολογήσεις) έχουν τελικά ανωμαλίες!!!

@Fili το early blasto  δεν έχει σχέση με τα γράμματα αλλά με τον αριθμό μπροστά. Μπορεί να ήταν 1ΑΑ για παράδειγμα που σημαίνει ένα πάρα πολύ καλό έμβρυο. Ο αριθμός είναι πολύ εξελιξιμος, δείχνει τη διόγκωση του εμβρύου. Το πρόβλημα είναι αν τα γράμματα είναι ΓΓ.

Για το ξεπαγωμα είχα ρωτήσει κι εγώ κ αν θυμάμαι καλά μου είχαν πει ότι γίνεται λίγη ώρα πριν την ετ.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 19 λεπτά , Viv37 είπε:

Αλήθεια που τα σκέφτεσαι αυτά????? Βγήκες στο χιόνι γυμνή ντυμένη τι???? Και τι πίνεις και δε μας δίνεις?????? Δεν πας για αρνάκι για το Πάσχα αχαχχαχαχαχχα Αχαχχαχαχαχχα

Κοριτσάρα μου εγώ πάντα με μοριακό κιόλας πήγαινα ,,,και εξακολουθεί το κέντρο να ζητάει πάντα μοριακό,,,δύο μέρες πριν,,, επίσης,,,πίστεψε με ότι και να δεις σε φωτογραφίες ότι και να μάθεις για ποιότητες μικρό ρόλο παίζει (ναι εγώ έβαζα πάντα ΑΑ & ΒΑ το πολύ) ,,, σημασία  έχει να γίνουν αυτές οι Βλαστοκυστες που θα σας δώσουν το μπεμπέ σας !!!!! Και αυτές δημιουργούνται τώρα !!!! Πίστεψε στην ανώτερη δύναμη που θα τα φέρει όλα έτσι ώστε να ζήσεις τη μητρότητα!!!! 

Πολλές αγκαλιές και ντελαπονγκο ρε τρέλα!!!!

πρίν από 6 λεπτά , marina_86 είπε:

Δυστυχώς η αξιολόγηση με το ΑΑ ή ΑΒ ή ΒΑ κτλ δεν δείχνει χρωμοσωμικες ανωμαλίες. Αυτές μπορούν να φανούν μόνο με προεμφυτευτικο έλεγχο, το οποίο είναι αυτό που λέγαμε χθες κ είναι έξτρα διαδικασία. Συνήθως δεν την προτείνουν λόγω μικρής ηλικίας της δοτριας. Η αξιολόγηση είναι μια εξωτερική εικόνα που δείχνει τη δυναμική του εμβρύου. Στατιστικά, όντως συνήθως οι βλαστοκυστες με καλύτερη αξιολόγηση έχουν περισσότερες πιθανότητες εμφύτευσης κ εξέλιξης. Χωρίς, όμως, να είναι αυτό απαραίτητο. Βέβαια, από κάποια αξιολόγηση κ κάτω κ η κλινική προτείνει να μην τις μεταφέρουν. Όμως, δεν σημαίνει ότι μια βλαστοκυστη που έχει αξιολόγηση ΑΑ ή ΒΒ αποκλείεται να έχει και χρωμοσωμικες ανωμαλίες. Γι'αυτό πολλοί λένε ότι έχει ευθύνη κ το έμβρυο στην εμφύτευση κ όχι μόνο το περιβάλλον της μήτρας. Και γι'αυτό στην Αμερική σε πολλές κλινικές κάνουν προεμφυτευτικο ακόμα και στα έμβρυα από δωρεά και συνήθως πράγματι κάποια από αυτά (αν κ με άριστες αξιολογήσεις) έχουν τελικά ανωμαλίες!!!

@Fili το early blasto  δεν έχει σχέση με τα γράμματα αλλά με τον αριθμό μπροστά. Μπορεί να ήταν 1ΑΑ για παράδειγμα που σημαίνει ένα πάρα πολύ καλό έμβρυο. Ο αριθμός είναι πολύ εξελιξιμος, δείχνει τη διόγκωση του εμβρύου. Το πρόβλημα είναι αν τα γράμματα είναι ΓΓ.

Για το ξεπαγωμα είχα ρωτήσει κι εγώ κ αν θυμάμαι καλά μου είχαν πει ότι γίνεται λίγη ώρα πριν την ετ.

Μαρινακι μου,,,,τα γκουγκλαρα και τα διάβασα άπειρες χιλιάδες φορές. Δε με νοιάζει τίποτα,,, αλήθεια σου λέω. Την επόμενη φορά θα πάω ζεν ,,, αν γίνεται κιόλας να μη μάθω. Ακόμα καλύτερα. Θέλω να πιστεύω πως τώρα πεισμωσε και ο κοντός να με κάνει μάνα και αν είναι όντως και η ώρα μου καλώς να έρθει. Άγχος,,,τι Βλαστοκυστες? Άγχος,,,πέρασε απ'το στενό τράχηλο με τη διπλή καμπύλη? Άγχος,,,να τα δω,,,και στον υπέρηχο και σε φωτογραφίες και να μάθω ποιότητες. Άγχος,,,,και τώρα τι είναι αυτό που ένιωσα? Άγχος,,,,και μετά? Άσε με αλήθεια! Ότι κάνουμε το κάνουμε για να πετύχουμε αυτό που σε άλλους έρχεται αβίαστα αβασανιστα και ανώδυνα. Και καλώς τους συμβαίνει,,,αλλά νισαφι ώρες ώρες,,,είπα του Τσιρ,,,μακάρι να ήμουν χαζή και απλά τυχερή και να μη σε είχα ανάγκη ή να πετύχαινα με την πρώτη και τώρα να ήμουν σπίτι μου με το μωρό μου...αλλά επειδή δεν είμαι,,,μπορείς? Αν δε μπορείς να το πάρω απόφαση και να πάρω ανάσες και να συνεχίσω με τον υπέροχο άνθρωπο που έχω για σύζυγο. 

Μόνο υπομονή,πίστη, προσπάθεια ως ότου αντέχει το μέσα μας, το σώμα μας , η ψυχή μας , η τσέπη μας . Και ο Θεός είναι μεγάλος για όλους! Έχει για όλο τον κόσμο. 

Αμήν... και ντελαπονγκο λόγω ημερών ! 

• Μου αρέσει 5

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Ο χαλαρός αρκέστηκε να μου πει ότι έχουμε 3 χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Παντως τώρα που σας διάβασα και μετά από συζήτηση με τον εαυτό μου ( ναι τα κάνω κάτι τέτοια) αποφάσισα να μείνω στην άγνοια μου. Ας φτάσει εκείνη η ώρα και βλέπουμε τι θα πει το εμβρυολογικο. Πάντως στην ετ με δικό μου υλικό μου έδωσαν γραπτή αξιολόγηση του εμβρύου. Ήταν 4 κυττάρων grade 1.5. μου είπαν ότι ήταν καλό. Και εκεί που ήμουν στην καρέκλα με ανοικτά πόδια μου μιλάει η εμβρυολογος ότι πήγε 6 κυττάρων grade 1. Και θυμάμαι να περιμένω να σηκωθώ από το κρεββάτι και κρατούσα σφιχτά την φωτογραφία με το εμβρυακι στη μήτρα. Μια λευκή κουκιδιτσα  και έχω κρατήσει εννοείται την φωτογραφία. 

@Condios που καρναβαλιζεσαι εσύ? Η τρέλα σου είναι μεταδοτική να ξέρεις!! Εμείς βάλαμε σερπαντίνες στο κολάρο του σκύλου κ όλο τις μασάει και τις σκίζει χαχαχαχα. @Villi μου δεν κρατήθηκα τελικά κάπνισα ένα. Κόντεψα να φάω πάλι ένα κιλό χαλβά. Ε άναψα ένα και μου πέρασαν όλα. Ας μείνω στο ένα δεν πειράζει. Εδώ χτες έκανα πάνω από 10 δεν είναι μια πρόοδος η σημερινή; @Viv37 μόνο εσύ θα χαρακτήριζες κρέατα τα έμβρυα χαχαχα!!! Έχω κλάψει μιλάμε!! Τέτοια λέτε και άντε μετά να μην ανεβαίνει η διάθεση. με κοιτάει και ο άντρας μου να γελάω σαν χαζή και μου λέει πάλι επιστημονικές αναλύσεις κάνετε;; Πάω για την ενεση

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

@Condiosμου να περάσεις πολύ όμορφα με τον υπέροχο αντρουλη σου σήμερα. Τα είπες όλα πραγματικά. Μακριά το άγχος (και με τη βοήθεια του κοινού θα πω) και μόνο ντελαπογκο. Να γελάσεις πολύ, να χορέψεις ακόμα κι αν είστε σπίτι και όλα καλώς θα γίνουν ❤️

@Chrussa1982έκανα εικόνα τις σερπαντινες και τι θα μου έκανε η γάτα έτσι και της φορούσα. Χαχχαχαχαχα Έχω πολλά χρόνια που έκοψα το τσιγάρο. Θυμάμαι ότι απλά μια μέρα είπα τέλος και απλά δεν το ξαναέπιασα και μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση η ευκολία. Βέβαια πέρσι που ζορίστηκα πολύ πήρα δύο τρία τέσσερα πακέτα αλλά αυτό κ τέλος. Από τα 10 το ένα δεν είναι απλά βελτίωση. Ευγε και δες το σιγά σιγά. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 51 λεπτά , marina_86 είπε:

Ευχαριστω για τις πληροφοριες φωτεινε παντογνωστη. Το βλεπω το ελκος να ερχεται παντως. Δεν τη γλιτωνω!!

πρίν από 52 λεπτά , Condios είπε:

Αλήθεια που τα σκέφτεσαι αυτά????? Βγήκες στο χιόνι γυμνή ντυμένη τι???? Και τι πίνεις και δε μας δίνεις?????? Δεν πας για αρνάκι για το Πάσχα αχαχχαχαχαχχα Αχαχχαχαχαχχα

Κοριτσάρα μου εγώ πάντα με μοριακό κιόλας πήγαινα ,,,και εξακολουθεί το κέντρο να ζητάει πάντα μοριακό,,,δύο μέρες πριν,,, επίσης,,,πίστεψε με ότι και να δεις σε φωτογραφίες ότι και να μάθεις για ποιότητες μικρό ρόλο παίζει (ναι εγώ έβαζα πάντα ΑΑ & ΒΑ το πολύ) ,,, σημασία  έχει να γίνουν αυτές οι Βλαστοκυστες που θα σας δώσουν το μπεμπέ σας !!!!! Και αυτές δημιουργούνται τώρα !!!! Πίστεψε στην ανώτερη δύναμη που θα τα φέρει όλα έτσι ώστε να ζήσεις τη μητρότητα!!!! 

Πολλές αγκαλιές και ντελαπονγκο ρε τρέλα!!!!

Μαρινακι μου,,,,τα γκουγκλαρα και τα διάβασα άπειρες χιλιάδες φορές. Δε με νοιάζει τίποτα,,, αλήθεια σου λέω. Την επόμενη φορά θα πάω ζεν ,,, αν γίνεται κιόλας να μη μάθω. Ακόμα καλύτερα. Θέλω να πιστεύω πως τώρα πεισμωσε και ο κοντός να με κάνει μάνα και αν είναι όντως και η ώρα μου καλώς να έρθει. Άγχος,,,τι Βλαστοκυστες? Άγχος,,,πέρασε απ'το στενό τράχηλο με τη διπλή καμπύλη? Άγχος,,,να τα δω,,,και στον υπέρηχο και σε φωτογραφίες και να μάθω ποιότητες. Άγχος,,,,και τώρα τι είναι αυτό που ένιωσα? Άγχος,,,,και μετά? Άσε με αλήθεια! Ότι κάνουμε το κάνουμε για να πετύχουμε αυτό που σε άλλους έρχεται αβίαστα αβασανιστα και ανώδυνα. Και καλώς τους συμβαίνει,,,αλλά νισαφι ώρες ώρες,,,είπα του Τσιρ,,,μακάρι να ήμουν χαζή και απλά τυχερή και να μη σε είχα ανάγκη ή να πετύχαινα με την πρώτη και τώρα να ήμουν σπίτι μου με το μωρό μου...αλλά επειδή δεν είμαι,,,μπορείς? Αν δε μπορείς να το πάρω απόφαση και να πάρω ανάσες και να συνεχίσω με τον υπέροχο άνθρωπο που έχω για σύζυγο. 

Μόνο υπομονή,πίστη, προσπάθεια ως ότου αντέχει το μέσα μας, το σώμα μας , η ψυχή μας , η τσέπη μας . Και ο Θεός είναι μεγάλος για όλους! Έχει για όλο τον κόσμο. 

Χαχαχαχαχα! Δεν ξερω αληθεια! Δεν αποκλειεται να με βαρεσε το κρυο χαχαχα! Σταματαω αληθεια! Θα χαλαρωσω και θα προσπαθησω να σκεφτομαι θετικα. Ομμμμμμμμμμμμ

πρίν από 41 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Ο χαλαρός αρκέστηκε να μου πει ότι έχουμε 3 χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Παντως τώρα που σας διάβασα και μετά από συζήτηση με τον εαυτό μου ( ναι τα κάνω κάτι τέτοια) αποφάσισα να μείνω στην άγνοια μου. Ας φτάσει εκείνη η ώρα και βλέπουμε τι θα πει το εμβρυολογικο. Πάντως στην ετ με δικό μου υλικό μου έδωσαν γραπτή αξιολόγηση του εμβρύου. Ήταν 4 κυττάρων grade 1.5. μου είπαν ότι ήταν καλό. Και εκεί που ήμουν στην καρέκλα με ανοικτά πόδια μου μιλάει η εμβρυολογος ότι πήγε 6 κυττάρων grade 1. Και θυμάμαι να περιμένω να σηκωθώ από το κρεββάτι και κρατούσα σφιχτά την φωτογραφία με το εμβρυακι στη μήτρα. Μια λευκή κουκιδιτσα  και έχω κρατήσει εννοείται την φωτογραφία. 

@Condios που καρναβαλιζεσαι εσύ? Η τρέλα σου είναι μεταδοτική να ξέρεις!! Εμείς βάλαμε σερπαντίνες στο κολάρο του σκύλου κ όλο τις μασάει και τις σκίζει χαχαχαχα. @Villi μου δεν κρατήθηκα τελικά κάπνισα ένα. Κόντεψα να φάω πάλι ένα κιλό χαλβά. Ε άναψα ένα και μου πέρασαν όλα. Ας μείνω στο ένα δεν πειράζει. Εδώ χτες έκανα πάνω από 10 δεν είναι μια πρόοδος η σημερινή; @Viv37 μόνο εσύ θα χαρακτήριζες κρέατα τα έμβρυα χαχαχα!!! Έχω κλάψει μιλάμε!! Τέτοια λέτε και άντε μετά να μην ανεβαίνει η διάθεση. με κοιτάει και ο άντρας μου να γελάω σαν χαζή και μου λέει πάλι επιστημονικές αναλύσεις κάνετε;; Πάω για την ενεση

Ε γιατι πρωτεινη το ενα πρωτεινη και το αλλο...οχι; χαχαχαχαχα! ♥️♥️♥️

• Χαχα 4

πρίν από 54 λεπτά , Condios είπε:

Αγαπημένη μου, συμφωνώ απόλυτα αλλά εγώ ζεν είχα πάει την 1η φορά. Αυτά που ρωτάνε τώρα τα κορίτσια ούτε είχαν περάσει από το μυαλό μου! Δεν έμπαινα κ στο φόρουμ κ ήμουν εντελώς γιουχου. Μπορείς να το φανταστείς αυτό για μένα; Ε, ούτε ερωτήσεις, ούτε αξιολόγηση, ούτε εξετάσεις! Ήμουν και ντελαπονγκο! Μετά την πρώτη σφαλιάρα έπαθα μια αναβάθμιση, ε μετά και τη δεύτερη την άκουσα για τα καλά! Αχ, πες μου πώς θα το καταφέρεις αυτό το ζεν γιατί κάθε φορά που σκέφτομαι ότι θα φτάσει κάποια στιγμή η ώρα της επόμενης ετ με πιάνει αμόκ... Μεγάλο άγχος και φόβος. Και ναι, θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου ότι ψειριζουμε τα πάντα να είναι τέλεια για το αυτονόητο ρε γαμ..το! Με πιάνει κι εμένα αυτό το παράπονο. Όχι για τους άλλους αλλά για εμένα! Για εμάς!...

πρίν από 43 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Καλέ άμα έκανες μόνο ένα τσιγαρακι μια χαρά!!! Μην το συζητάς. Έτσι κι αλλιώς ο χαλαρός δεν σου είχε πει χαλαρά μέχρι την ετ; Βρε αυτός να δείτε δικός μας είναι, Σαλονικιός! Χαχαχα

πρίν από 3 λεπτά , Viv37 είπε:

Το βλεπω το ελκος να ερχεται παντως. Δεν τη γλιτωνω!!

♥️♥️♥️

Άντε μαρή, θα πάθεις έλκος!!! Έφτασε καλέ η ώρα που περιμέναμε τόσους μήνες!!!! Τώρα σου ήρθαν κ σένα όλες οι ερωτήσεις!; Χαχαχαχα Έχει δίκιο η @Condios ότι η αξιολόγηση δεν παίζει τόσο ρόλο. Μην τρελαίνεσαι γι' αυτό. Είδαμε κ με τα ΑΑ...

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

@Chrussa1982 καρναβαλιζομαι στο σπίτι με τον αντρουλη μου,,,με κρασάκι και ,,,, κατάλαβες ,,, "καλέ κόβεται το σεξ"? χαχαχχαχαχα

@Fili μου καλή ,,,το ομμμμμμμ και τα βιβλία και η ηρεμία θα με σώσουν,,,, και το ντελαπονγκο μες στο σπίτι ,,, εν τω μεταξύ βρέχει ασταμάτητα ο παλιοκαιρος εδώ αλλά ευτυχώς "καμαρούλα μια σταλιά 2*3 " και έρωτας και τρα λα λα μια μεγάλη αγκαλιά με το σύζυγο.

@Viv37 ευχαριστησου την οικογένεια σου,,,,μόνο μπρος πας ,,, το πίσω πέρασε,,,πάμε να περάσουμε όσο καλά γίνεται χωρίς μωράκια γιατί μετά,,,τρεχατε ποδαράκια μου,,,οοοοομμμμμμ ζεν και ότι άλλο θέλεις ! 

@marina_86 πόσο σε νιώθω! Πόσο όμως? Θα γίνουμε και εμείς συμπεθερες τί λες??? Επειδή είδες οι άλλες δύο,,,Βιβ και Χρύσα είναι ίδιες και πολύ τις χαίρομαι και ζήλεψα με την καλή έννοια,,,, ε και επειδή και εμείς μοιάζουμε πολύ ,,,του π...στη,,,,μια συμπεθερια με την ίδια συνομοταξία μυαλού και τρέλας τη θέλω αχαχαχαχχα. 

Όσο για το τσιγάρο ότι αντέχει η καθεμία,,,όλα τα δοκίμασα τίποτα δεν έπαθα,,,και 1 μήνα πριν την ετ το έκοψα,,,και μια μέρα πριν την ετ το έκοψα,,,και 1 βδομάδα μετά την ετ το έκοψα,,,μλκιες ,,,μια αγαπημένη φίλη που στην 1η της ετ με δανεικά και 1η της εξωσωματική γενικότερα ,,κάπνιζε δύο πακέτα απ'το άγχος της αφού το έμαθε , τίποτα δεν έπαθε,,,γεννάει σε λίγο καιρό,,,,,για αυτό,,,χαλαρά και όσο μπορείς ότι μπορείς @Chrussa1982 μου. Εννοείται ότι καπνίζω 5 τσιγάρα/ημέρα,,,πάντα όμως πριν από μέθη δεν κάπνιζα ένα 24ωρο πριν για να μην ξερνοβολαω σαν το γατί μετά χοχοχοχ. 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 11 λεπτά , Condios είπε:

@Chrussa1982 καρναβαλιζομαι στο σπίτι με τον αντρουλη μου,,,με κρασάκι και ,,,, κατάλαβες ,,, "καλέ κόβεται το σεξ"? χαχαχχαχαχα

@Fili μου καλή ,,,το ομμμμμμμ και τα βιβλία και η ηρεμία θα με σώσουν,,,, και το ντελαπονγκο μες στο σπίτι ,,, εν τω μεταξύ βρέχει ασταμάτητα ο παλιοκαιρος εδώ αλλά ευτυχώς "καμαρούλα μια σταλιά 2*3 " και έρωτας και τρα λα λα μια μεγάλη αγκαλιά με το σύζυγο.

@Viv37 ευχαριστησου την οικογένεια σου,,,,μόνο μπρος πας ,,, το πίσω πέρασε,,,πάμε να περάσουμε όσο καλά γίνεται χωρίς μωράκια γιατί μετά,,,τρεχατε ποδαράκια μου,,,οοοοομμμμμμ ζεν και ότι άλλο θέλεις ! 

@marina_86 πόσο σε νιώθω! Πόσο όμως? Θα γίνουμε και εμείς συμπεθερες τί λες??? Επειδή είδες οι άλλες δύο,,,Βιβ και Χρύσα είναι ίδιες και πολύ τις χαίρομαι και ζήλεψα με την καλή έννοια,,,, ε και επειδή και εμείς μοιάζουμε πολύ ,,,του π...στη,,,,μια συμπεθερια με την ίδια συνομοταξία μυαλού και τρέλας τη θέλω αχαχαχαχχα. 

Όσο για το τσιγάρο ότι αντέχει η καθεμία,,,όλα τα δοκίμασα τίποτα δεν έπαθα,,,και 1 μήνα πριν την ετ το έκοψα,,,και μια μέρα πριν την ετ το έκοψα,,,και 1 βδομάδα μετά την ετ το έκοψα,,,μλκιες ,,,μια αγαπημένη φίλη που στην 1η της ετ με δανεικά και 1η της εξωσωματική γενικότερα ,,κάπνιζε δύο πακέτα απ'το άγχος της αφού το έμαθε , τίποτα δεν έπαθε,,,γεννάει σε λίγο καιρό,,,,,για αυτό,,,χαλαρά και όσο μπορείς ότι μπορείς @Chrussa1982 μου. Εννοείται ότι καπνίζω 5 τσιγάρα/ημέρα,,,πάντα όμως πριν από μέθη δεν κάπνιζα ένα 24ωρο πριν για να μην ξερνοβολαω σαν το γατί μετά χοχοχοχ. 

Ζήλεψα λίγο το κρασάκι. Εμείς δεν πίνουμε αλκοόλ είμαστε ξενερουα. Περισσότερο όμως ζήλεψα το σεξ χαχαχα. Τόσες μέρες δεν ήθελα σήμερα με την περίοδο λυσσαξα όμως!! Ανισόρροπη είμαι δεν εξηγείται αλλιώς. Και μιας και είναι σαββατόβραδο εορταστικό και καρναβαλικό βάλαμε και εμείς την μουσικη μας και τώρα θα ψάξουμε να δούμε ταινιουλα αγκαλίτσα στον καναπέ. Ψήνω και πίτσα. Θα το κάψουμε πάλι χαχαχα.

Λοιπόν...όταν με το καλό γεννησουμε όλες μας θα κάνουμε συνάντηση ΕΠΟΣ κάπου ενδιάμεσα στην Ελλάδα. Με τα καροτσάκια μας και θα κάνουμε τα επίσημα προξενιά.  Θες κουμπάρες θες συμπέθερο θα έχει από όλα το μενού!! Και μετά ένα τεράστιο τραπέζι κάπου κοντά στη θάλασσα γεμάτο φαγητά και ποτά να ευχαριστήσουμε. Να ξέρατε πόσες φορές το σκέφτηκα αυτό. 

Καλό βράδυ τρελές μου 

• Μου αρέσει 10

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Ζήλεψα λίγο το κρασάκι. Εμείς δεν πίνουμε αλκοόλ είμαστε ξενερουα. Περισσότερο όμως ζήλεψα το σεξ χαχαχα. Τόσες μέρες δεν ήθελα σήμερα με την περίοδο λυσσαξα όμως!! Ανισόρροπη είμαι δεν εξηγείται αλλιώς. Και μιας και είναι σαββατόβραδο εορταστικό και καρναβαλικό βάλαμε και εμείς την μουσικη μας και τώρα θα ψάξουμε να δούμε ταινιουλα αγκαλίτσα στον καναπέ. Ψήνω και πίτσα. Θα το κάψουμε πάλι χαχαχα.

Λοιπόν...όταν με το καλό γεννησουμε όλες μας θα κάνουμε συνάντηση ΕΠΟΣ κάπου ενδιάμεσα στην Ελλάδα. Με τα καροτσάκια μας και θα κάνουμε τα επίσημα προξενιά.  Θες κουμπάρες θες συμπέθερο θα έχει από όλα το μενού!! Και μετά ένα τεράστιο τραπέζι κάπου κοντά στη θάλασσα γεμάτο φαγητά και ποτά να ευχαριστήσουμε. Να ξέρατε πόσες φορές το σκέφτηκα αυτό. 

Καλό βράδυ τρελές μου 

Την πιο ωραία σκέψη έκανες για τη συνάντηση μας και την έκανα και εικόνα να ξες. 

Όπως έκανα και την πίτσα αχαχχαχαχαχαχ

Καλό βράδυ αγαπημενες μου !!!!! 

• Μου αρέσει 5

6 minutes ago, Chrussa1982 said:

Καλό βράδυ τρελές μου 

Ααααααχ ναι και εγώ έχω σκεφτεί συνάντηση με γέλια, φαγητά, καρότσια. Μέσα! 

Διαβάζοντας το σχόλιο σου στην αρχή είδα σεξ ( dollars τα μάτια!!) και μετά με απότελείωσες με πιτσα ❤️❤️❤️ χαχχαχαχαχα Να περάσεις όμορφα Χρύσα μου με αντρουλη σου. Καλό βράδυυυυυ

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2

1 hour ago, Condios είπε:

@Chrussa1982 

Καλέ εννοείται!!!!!! Με μεγάλη μου χαρά!!!!! ❤️❤️❤️❤️ Χαχαχαχαχα Και μετά να δεις τσίπουρα και γλέντια και εκδρομές! Σε αυτά είμαι πρώτη με τη διαφορά ότι σε αυτά έχω πλήρη επιτυχία!!!! Και ντελαπονγκο κ ντελαπονγκο μετά συμπεθέρααααα!!!!!!!!  Χαχαχαχαχα ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Καλό βράδυ τρελές μου 

Μαγικο μου ακουγεται αυτο!!! Τι ωραια που θα ειναι!!

Και ντελαπονγκο και καληνυχτα αγαπημενες μου!

4 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Ε άναψα ένα και μου πέρασαν όλα

Ένα ισον κανένα αγάπη μου. Μακάρι να μπορούσα να το κάνω κι εγώ, φανταστικά τα πας και όταν έρθει η ώρα της ετ δεν θα ζοριστείς καθόλου.  

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...