Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Εγώ όντως έχω γίνει βετεράνος! Σε λίγο θα κάνω ωοληψια μόνη μου!😂 άρα έκανες επεμβατική υστεροσκοπηση. Ο Σφακ*** μου είπε πριν την επόμενη ετ θα μου κάνει και scratching λογικά αν χρειαστεί. Θέλει σίγουρα λέει υστεροσκοπηση πριν την ετ παρότι έχω κάνει.

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου. Μην φοβάσαι το καφέ είναι παλιό αίμα. Απλά κατεβαίνει που και που ότι έχει μείνει. Εγώ φαντάσου αφού τελείωσα με την αιμορραγία έβλεπα που και που καφέ ροζ σκούρο για κανένα μήνα. Δεν είναι τίποτα 

Καλησπέρα, αλήθεια; Και γω κοντευω δυο εβδομαδες μετα την αποκολληση και δε λεει να σταματησει να βγαζει λιγο παλιο αιμα.

T4Rzp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 13 λεπτά , marina_86 είπε:

Από προγεστερόνη τι παίρνεις; Σου την αύξησε; Καλέ, δεν θα έρθει κόκκινο. Είπαμε... αυτό το τερατακι το 3ΒΒ να μας σκάσει θέλει!!! ❤️❤️❤️ Κάθε φορά μας αγχωνει κ μετά τσουπ όλα καλά!!! Εσύ μείνε ξαπλωμένη, ΜΗΝ βλέπεις ειδήσεις δες κάτι άκυρο στην τηλεόραση για να ξεχαστείς και η Τρίτη είναι κοντά. Έχει σταματήσει τώρα το καφέ;

Ναι...πολυ σασπενς! Μονο οταν σκουπιζομαι βγαινουν τα υπολείμματα απο τα ουτρο χρωματισμενα καφέ. Ναι παιρνω φουλ προγεστερονη

πρίν από 11 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου. Μην φοβάσαι το καφέ είναι παλιό αίμα. Απλά κατεβαίνει που και που ότι έχει μείνει. Εγώ φαντάσου αφού τελείωσα με την αιμορραγία έβλεπα που και που καφέ ροζ σκούρο για κανένα μήνα. Δεν είναι τίποτα 

Γι αυτο σε ρωταω και σενα επειδή σου εχει συμβει... Με τρομαξε αυτη η αποχρωση καφε ροζ να την πω κι εγώ; τελοσπαντων μην σας κουραζω άλλο. Υπομονή θα κανω αλλη μια φορά μεχρι την Τρίτη!

Σ ευχαριστω για την απαντηση σου, με καθυσηχαζει αρκετά!

πρίν από 5 λεπτά , Moomin είπε:

Καλησπέρα, αλήθεια; Και γω κοντευω δυο εβδομαδες μετα την αποκολληση και δε λεει να σταματησει να βγαζει λιγο παλιο αιμα.

Ναι ε; καφε χρωμα και σενα;

πρίν από 2 λεπτά , Moomin είπε:

Καλημέρα. Δεν είναι τίποτα το καφέ. Απλά όταν σηκωνομαστε περπατάμε αυτό κατεβαίνει ότι έχει μείνει μέσα. Φράζει και το σύστημα με την προγεστερονη και γιαυτό καμία φορά βλέπετε και κομμάτια από τα ουτρο με αίμα. 

πρίν από 7 λεπτά , chitaneta είπε:

Ναι...πολυ σασπενς! Μονο οταν σκουπιζομαι βγαινουν τα υπολείμματα απο τα ουτρο χρωματισμενα καφέ. Ναι παιρνω φουλ προγεστερονη

Γι αυτο σε ρωταω και σενα επειδή σου εχει συμβει... Με τρομαξε αυτη η αποχρωση καφε ροζ να την πω κι εγώ; τελοσπαντων μην σας κουραζω άλλο. Υπομονή θα κανω αλλη μια φορά μεχρι την Τρίτη!

ΔΕΝ ΚΟΥΡΆΖΕΙΣ  ΚΑΝΈΝΑΝ!!!!!! 

πρίν από 2 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Καλημέρα. Δεν είναι τίποτα το καφέ. Απλά όταν σηκωνομαστε περπατάμε αυτό κατεβαίνει ότι έχει μείνει μέσα. Φράζει και το σύστημα με την προγεστερονη και γιαυτό καμία φορά βλέπετε και κομμάτια από τα ουτρο με αίμα. 

ναι εμενα μου βγαινει η κρινον καμια φορα, τα ουτρο τα εχουμε κοψει πια και παιρνω κ προλουτεξ προληπτικα. Αυτο που εγραψες συμβαινει, επειδη σηκωνομαι, ελπιζω να φυγει καποια στιγμη, να δουμε στον επομενο υπερηχο.

πρίν από 9 λεπτά , chitaneta είπε:

δεν πρεπει να αγχωνομαστε, εχω διαβασει για πολυ χειροτερες καταστασεις...τουλαχιστον να θρεψει! Θα ρωτησω κι εγω οταν παμε, μηπως δεν κανω κατι καλα αλλα δεν πιστευω...εμενα ειναι καμια φορα λιγο σκουρο προς το κοκκινο, καφε ή πολυ σκουρο, προς το μαυρο(συγγνωμη για τη περιγραφη) και φυσικα φοραω σερβιετακι...

T4Rzp2.png

πρίν από 11 λεπτά , chitaneta είπε:

Δεν μας κουράζεις καθόλου κορίτσι μου. Ξεκουράσου όσο μπορείς κ όπως είπαν τα κορίτσια μακρυά από τις ειδήσεις!! Η τρίτη είναι πολύ κοντά, θα πας να κάνει τον υπέρηχο και θα δεις το μωράκι σου.

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Moomin είπε:

ναι εμενα μου βγαινει η κρινον καμια φορα, τα ουτρο τα εχουμε κοψει πια και παιρνω κ προλουτεξ προληπτικα. Αυτο που εγραψες συμβαινει, επειδη σηκωνομαι, ελπιζω να φυγει καποια στιγμη, να δουμε στον επομενο υπερηχο.

δεν πρεπει να αγχωνομαστε, εχω διαβασει για πολυ χειροτερες καταστασεις...τουλαχιστον να θρεψει! Θα ρωτησω κι εγω οταν παμε, μηπως δεν κανω κατι καλα αλλα δεν πιστευω...εμενα ειναι καμια φορα λιγο σκουρο προς το κοκκινο, καφε ή πολυ σκουρο, προς το μαυρο(συγγνωμη για τη περιγραφη) και φυσικα φοραω σερβιετακι...

Καλό είναι που φεύγει να ξέρετε πάντως δεν θέλουμε να μένει μέσα. Ξεκούραση και όλα καλά θα πάνε. Δυστυχώς τα έχει αυτά η εγκυμοσύνη. Απλά εμείς που είμαστε από εξωσωματική μας κόβονται τα πόδια όταν το βλέπουμε γιατί περάσαμε πολλά μέχρι να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα. 

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Κοριτσια μου αγαπημενα με πηραν απο το εμβρυολογικο. Μεχρι στιγμης εχουμε 4 εμβρυακια!!!!!!!! Δεδομενης της δυσκολιας μας μου ειπαν οτι ειναι πολυ καλα τα νεα. Θα με παρουν και αυριο να μου πουν πώς προχωρανε. Αχ να φτασουν τις 5 μερες Παναγιτσα μου!!!!!!!!!!!!!! 

Εχουμε το αγχος μας εχουμε και τα μεγαλα κεφαλια να μιλανε για πυρηνικο πολεμο! Ποιος να το φανταζοταν! Μακαρι να λογικευτουν ολοι τους πριν να ειναι αργα. Με αναστατωσαν πρωι πρωι!

Με το καλό!!!

πρίν από 6 λεπτά , Moomin είπε:

Ναι και εγω βαζω κρινονε και μου βγαινουν τα υπολλειματα της καφε απο εχτές...

Ναι μωρε να φυγει να ησυχάσουμε! Εχεις δίκιο, δεν πρεπει να αγχωνομαστε....δεν ξερω τι με εχει πιάσει αλλά τρομαξα που ενω ειχε σταματησει μετα απο μια εβδομαδα εμφανιστηκε καφε. Η αληθεια ειναι οτι εχτες σηκωθηκα λιγο παραπανω σε σχεση με τθς αλλες μερες. Λιγο πιο πολυ ορθια ίσως και τσουπ να βγήκε

πρίν από 15 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Δεν μας κουράζεις καθόλου κορίτσι μου. Ξεκουράσου όσο μπορείς κ όπως είπαν τα κορίτσια μακρυά από τις ειδήσεις!! Η τρίτη είναι πολύ κοντά, θα πας να κάνει τον υπέρηχο και θα δεις το μωράκι σου.

Ευχαριστώ Χρύσα μου! Ναι ειδήσεις μακριά!

πρίν από 6 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Καλό είναι που φεύγει να ξέρετε πάντως δεν θέλουμε να μένει μέσα. Ξεκούραση και όλα καλά θα πάνε. Δυστυχώς τα έχει αυτά η εγκυμοσύνη. Απλά εμείς που είμαστε από εξωσωματική μας κόβονται τα πόδια όταν το βλέπουμε γιατί περάσαμε πολλά μέχρι να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα. 

Ακριβως αυτο που λες! Μετα απο οοολα αυτα... 

Να φυγει μωρέ αλλά δεν ξερω να σηκωνομαι λιγακι να φευγει ή όχι μην το παρακανω; ειναι δυσκολη η ισορροπια

Ευχαριστώ κοριτσια για τις απαντησεις σας! Ηδη νιωθω καλύτερα!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , chitaneta είπε:

Ναι μωρε να φυγει να ησυχάσουμε! Εχεις δίκιο, δεν πρεπει να αγχωνομαστε....δεν ξερω τι με εχει πιάσει αλλά τρομαξα που ενω ειχε σταματησει μετα απο μια εβδομαδα εμφανιστηκε καφε. Η αληθεια ειναι οτι εχτες σηκωθηκα λιγο παραπανω σε σχεση με τθς αλλες μερες. Λιγο πιο πολυ ορθια ίσως και τσουπ να βγήκε

Να φυγει μωρέ αλλά δεν ξερω να σηκωνομαι λιγακι να φευγει ή όχι μην το παρακανω; ειναι δυσκολη η ισορροπια

Ναι κορίτσι μου να καθεσε λίγο στον καναπέ ξαπλωμενη με μια κουβερτούλα να καθεσε στο τραπέζι να φας το φαγητό σου κανονικά. Είπαμε ξάπλα αλλά όχι και στο άλλο άκρο. Εγώ επειδή είχα και ένα άλλο παιδί όπως είχα πει αν και είχα πολύ αίμα μαζί με αποβολή έφτιαχνα και ένα φαγητό μάζευα λίγο γύρω γύρω. Όλα αυτα με διάλειμμα βέβαια. 

2 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Κοριτσια μου αγαπημενα με πηραν απο το εμβρυολογικο. Μεχρι στιγμης εχουμε 4 εμβρυακια!!!!!!!! Δεδομενης της δυσκολιας μας μου ειπαν οτι ειναι πολυ καλα τα νεα. Θα με παρουν και αυριο να μου πουν πώς προχωρανε. Αχ να φτασουν τις 5 μερες Παναγιτσα μου!!!!!!!!!!!!!! 

Εχουμε το αγχος μας εχουμε και τα μεγαλα κεφαλια να μιλανε για πυρηνικο πολεμο! Ποιος να το φανταζοταν! Μακαρι να λογικευτουν ολοι τους πριν να ειναι αργα. Με αναστατωσαν πρωι πρωι!

Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου!! ! Ευχομαι σούπερ βλαστοκυστουλες τωρα!!! ❤️❤️❤️

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Μπράβο, πολύ καλά νέα, μακάρι να γίνουν όλα βλαστοκυστες, στο εύχομαι απο την καρδιά μου. Ποτέ είναι πεμπτη μέρα, την Τρίτη ; Θα σε ενημερώνουν κάθε μέρα; 

πρίν από 35 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Έχεις απόλυτο δίκιο, θέλει ψυχραιμία εκείνη την ώρα, όσο μπορούμε.

πρίν από 32 λεπτά , chitaneta είπε:

Όλα καλά θα πάνε, εμένα μου είπε η μαια ότι ειπε ο γιατρος πως θα εχω για καιρο...ας ειναι τουλαχιστον καλα κ θα κανουμε υπομονη.

• Μου αρέσει 2

T4Rzp2.png

1 hour ago, Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Ναι κορίτσι μου να καθεσε λίγο στον καναπέ ξαπλωμενη με μια κουβερτούλα να καθεσε στο τραπέζι να φας το φαγητό σου κανονικά. Είπαμε ξάπλα αλλά όχι και στο άλλο άκρο. Εγώ επειδή είχα και ένα άλλο παιδί όπως είχα πει αν και είχα πολύ αίμα μαζί με αποβολή έφτιαχνα και ένα φαγητό μάζευα λίγο γύρω γύρω. Όλα αυτα με διάλειμμα βέβαια. 

Τώρα που διβαζω το μηνυμα σου ειμαι με κουβερτουλα στον καναπε και τη γατουλα αγκαλίτσα! :)

• Μου αρέσει 3

πρίν από 17 λεπτά , chitaneta είπε:

Τώρα που διβαζω το μηνυμα σου ειμαι με κουβερτουλα στον καναπε και τη γατουλα αγκαλίτσα! :)

Μπράβο κορίτσι μου!!!! Εγώ προσπαθώ να βάλω το τερατακι για ύπνο. Χα χα χα χα χα χα χα 

• Χαχα 2

@Chrussa1982 @chitaneta @marina_86 @Villi @Marla@ @Ναντιν40 @MaryH κοριτσακια μου γλυκα σας ευχαριστώ παρα πολύ! Μακαρι να πανε καλα! Η γυναικολογος μου με αγχωσε περισσοτερο γιατι της ειπα οτι εχουμε 4 και μου λεει μονο; Τι μονο μανα μου; Λιγα ειναι; Απαπα! Εχετε δει εκεινο το καρτουν που τρωει τα νυχια του σε δευτερολεπτα απο το αγχος; Αυτο. Χαχαχαχαχα

Μαρινακι δεν εχω ιδεα αν η 5η μερα ειναι η Δευτερα ή η Τριτη. Νομιζω η Τριτη. Θα με παρουν παλι αυριο να μου πουν πώς παμε. Πολυ σασπενς ομως!!! Δεν μπορει να ερθει και ο αγαπουλης μου γιατι το χιονι πεφτει σαν να ειναι χριστουγεννα και δεν ειμαστε μαζι τωρα. Δωσαμε και τα 2000€ και ησυχασαμε. Δε μας ξεχασαν τελικα γα@#το χαχαχα! 

Χρυσουλακι εσυ μας οδηγεις! Εγω μαλλον παω για Απριλη με την αβερκαπ! Αλλα ισως να προλαβω και Μαρτιο. Ιδεα δεν εχω. 

@chitaneta μου το δικο σου το σπορακι εχει γαντζωθει μια χαρα και δεν παει πουθενα. Αλλα φυσικο να φοβασαι. Ομως ολα πανε καλα. Το λιγο αιματακι δεν ειναι τιποτα απ οτι λενε τα κοριτσια που ξερουν. Ξεκουραση και ομμμμμμμμ.

Δεν εχω και ριακσιονς!  Σας ευχαριστώ ολες παρα παρα πολυ αγαπες μου♥️♥️♥️

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...