Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Είδατε διαφορά με την αντιβίωση δλδ;Αμαρωτιεμαι αν θα δω καλύτερη βλαστοκύστη μετά από αυτό.

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 32 λεπτά , marina_86 είπε:

Καλημέρα! Ναι, κάθε χρόνο ανανεώνεται η συνδρομή. Στο δικό μου κέντρο είναι αναλόγως πώς τα έχεις χωρισμένα. Εμείς για παράδειγμα τώρα που έχουμε 3 έμβρυα είναι χωρισμένα σε δύο μαζί και ένα μόνο του. Άρα, για 2 straws (δεν ξέρω την ορολογία στα ελληνικά, έτσι το γράφει) πληρώσαμε 200€.

Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι μου για την απαντηση! Ωστοσο.. ακουστε τι επαθα! Σας παρακολουθω αλλα δεν γραφω σε αυτο το θεμα. Ειμαι στο φορουμ με τις εξωσωματικες 2022. Και εγραψα την ερωτηση μου εδω κατα λαθος. Και τοση ωρα ψαχνω.. που ανεβασα την ερωτηση! Εμ μουρλαθηκα τοση ωρα!

• Χαχα 4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

Κοριτσια μου αγαπημενα με πηραν απο το εμβρυολογικο. Μεχρι στιγμης εχουμε 4 εμβρυακια!!!!!!!! Δεδομενης της δυσκολιας μας μου ειπαν οτι ειναι πολυ καλα τα νεα. Θα με παρουν και αυριο να μου πουν πώς προχωρανε. Αχ να φτασουν τις 5 μερες Παναγιτσα μου!!!!!!!!!!!!!! 

Εχουμε το αγχος μας εχουμε και τα μεγαλα κεφαλια να μιλανε για πυρηνικο πολεμο! Ποιος να το φανταζοταν! Μακαρι να λογικευτουν ολοι τους πριν να ειναι αργα. Με αναστατωσαν πρωι πρωι!

• Μου αρέσει 14

11 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Πολύ ωραία νέα @Hope19 !!!! Οπότε συνεχίζεις δυναμικά. Πολύ καλό αυτό! Γύρισε ο τροχός... γουρλίδικο το 2022!!!! ❤️❤️❤️

Εσύ είσαι στον λόρδο; (Χριστοφ)

Γλυκούλα μουουουου!!!! Μην αγχώνεσαι!!! Έφτασε η στιγμή που περιμέναμε τόσους μήνες! Μια χαρά τα πήγε πάντως στη γονιμοποίηση! Θετικό αυτό!!!!❤️❤️❤️❤️

@Chrussa1982 μα όλες τις λύσεις έχει η παρέα μας!!!! Φοβερό!!! ❤️❤️❤️

@marina_86 σε ευχαριστω κοριτσι μου,εμβρυολαμπ με Δημητρακη υπο την επιβλεψη του χριστοφ θα ελεγα! 

• Μου αρέσει 2

17 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Ναι...μεγαλη ιστορια... Και Αθηνα βασικα ηρθαμε για το θεμα εξωσωματικης... Και πεσαμε και στο lockdown...Ηρθα στο πατρικο μου που οι γονεις μου λειπανε τοτε και ειπαμε προτεραιοτητα το μωρακι...ή τωρα ή ποτε. Θυσιασαμε πολλα πραγματα και ενα απο αυτα οτι τωρα βρισκομαστε τελειως στον αερα απο πολλες αποψεις... Ας πανε ολα καλα τουλαχιστον με το μωρακι και βλεπουμε

Τι κατηγορια εχουν οι βλαστοκυστουλες σου; θα σου εχουν πει ,οχι; Ρωταω γιατι εμενα οι 3 βλαστ 4ΑΑ δεν εμφυτευτηκαν. Και τη τελευταια φορα μου ειχαν μεινει 4ΑΒ και 3ΒΒ . Ωρες ωρες σκεφτομαι λες ο/η surviver μεσα μου να ειναι το 3ΒΒ; χαχαχα

Δεν πειραζει. Αφου πηγατε Αθηνα για τοσο σημαντικο  σκοπο ,χαλαλι. Να ναι καλα το μπεμπακι κ μετα πηγαινετε κ στο Πηλιο ολοι μαζι

11 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Έλα καλέ!! Εμείς τα δώρα γάμου τα φάγαμε στην πρώτη προσπάθεια με τα δικά μου τζουφια αυγά. Εσείς τουλάχιστον θα τα δώσετε για σούπερ έξτρα δυνατές βλαστοκυστουλες!! Άστα τώρα τα έπιπλα κορίτσι μου. Είπαμε στα κουκλοσπιτα μας άδεια από έπιπλα γεμάτα από μωράκια. 

Να ου πω εγώ τι θα κάνουμε. Στην βάφτιση αντί για παιχνιδάκια και ρουχαλακια θα ζητήσουμε από τους καλεσμένους φακελάκι "υπέρ επιπλωσεως". 

Διαβασα οτι ξεκινας προετοιμασια ενδομητριου. Εφτασε κ για σενα η ωρα, Χρυσα μου. Με το καλο κ καλη αρχη!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Καλημέρα κορίτσια!

Ειχα να βγαλω καφε μια εβδομαδα τώρα, αλλά εχτες το βραδυ εβγαλα λιγο καφε. Αλλά με ανησύχησε λιγο το χρώμα που ηταν καφε προς κεραμιδι, αραιο βεβαια. Δεν ηταν καφε σέπια οπως ειχα τις αλλες μερες... Μετα απο αυτο δεν εχω ξαναβγαλει ως τώρα..

@Ελισάβετ καπ 2 εσυ που το ειχες πάθει τι λες; να ανησυχω για το χρωμα; μπορει να σημαινει κατι; και γιατι ξαναρθε μερα απο τοσες μερες

Ισως να σας ακουγεται λιγο αστειο αυτο με το χρώμα αλλά εχω φοβηθει και τη σκια μου βρε κοριτσια...και εκει που εχτες ειχα χαλαρωσει λγακι και ένιωθα γενικα καλυτερα...

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Μια ερωτηση αν ξερετε. Αφου γινει η καταψυξη των εμβρυων, καθε χρονο πληρωνουμε συνδρομη για την συντηρηση τους εκει; ξερετε το κοστος; ειμαι στο Ιασω..

Ναι καθε χρονο. Εμεις θυμαμαι διναμε 200 ευρω

πρίν από 20 λεπτά , Viv37 είπε:

Κοριτσια μου αγαπημενα με πηραν απο το εμβρυολογικο. Μεχρι στιγμης εχουμε 4 εμβρυακια!!!!!!!! Δεδομενης της δυσκολιας μας μου ειπαν οτι ειναι πολυ καλα τα νεα. Θα με παρουν και αυριο να μου πουν πώς προχωρανε. Αχ να φτασουν τις 5 μερες Παναγιτσα μου!!!!!!!!!!!!!! 

Εχουμε το αγχος μας εχουμε και τα μεγαλα κεφαλια να μιλανε για πυρηνικο πολεμο! Ποιος να το φανταζοταν! Μακαρι να λογικευτουν ολοι τους πριν να ειναι αργα. Με αναστατωσαν πρωι πρωι!

Σουπερ τα νεα! Μπραβο καλες βλαστοκυστες τωρα!

12 ώρες πρίν, Hope19 είπε:

Κοριτσαρες μου γεια κ απο μενα! Επειτα λοιπον απο ολες τις εξετασεις που χρειαστηκε να κανω και που με συμβουλεψατε εδω (μικροβιωμα,ανοσολογικες,θρομβοφιλιας) το αποτελεσμα ηταν φυσιολογικο σε ολα! Να θυμησω οτι και βιοψια εμβρυου ειχα κανει κ ηταν ενα υγιη εμβρυο,ειμαι λοιπον στη φαση που ξεκινησα για την επομενη προσπαθεια...3 μερες παιρνω σικλακουρ και συνεχιζουμε! @Chrussa1982 θα μαι μπροστα σου καποιες μερες..το καλυτερο σου ευχομαι! Παμε λοιπον! αιντε να δουμε το θαυμα!!! 

Μια χαρα οποτε! Απλως ατυχια. Καλη αρχη κ καλη τυχη. Εισαι σε καλα χερια

• Μου αρέσει 2

πρίν από 20 λεπτά , Viv37 είπε:

Καλημέρα!!! Είναι πολύ καλά τα εμβρυακια σου!! Να βάλει η Παναγία μας η μητέρα όλων μας το χέρι της να προχωρήσουν και τα 4!! 

Δυστυχώς ζούμε περίεργες μέρες με όλα αυτά που συμβαίνουν. Ας μείνουμε ήρεμες και δυνατές. Ότι μα ότι και να συμβεί ας μην αφήσουμε το όνειρο μας να ξεθωριάσει. Τόσο αγώνα δίνουμε καθημερινά. Πίστη και ελπίδα φίλες μου.

• Μου αρέσει 3

πρίν από 22 λεπτά , Viv37 είπε:

Μπράβο!!! Πολυ καλά τα νέα!!!!

Πω πω σασπενς που έχει το θέμα! Τωρα αναμονη για βλαστοκυστες!

Πολυ χάρηκα, και παλι συγχαρητήρια!!! 

πρίν από 10 λεπτά , chitaneta είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Ειχα να βγαλω καφε μια εβδομαδα τώρα, αλλά εχτες το βραδυ εβγαλα λιγο καφε. Αλλά με ανησύχησε λιγο το χρώμα που ηταν καφε προς κεραμιδι, αραιο βεβαια. Δεν ηταν καφε σέπια οπως ειχα τις αλλες μερες... Μετα απο αυτο δεν εχω ξαναβγαλει ως τώρα..

@Ελισάβετ καπ 2 εσυ που το ειχες πάθει τι λες; να ανησυχω για το χρωμα; μπορει να σημαινει κατι; και γιατι ξαναρθε μερα απο τοσες μερες

Ισως να σας ακουγεται λιγο αστειο αυτο με το χρώμα αλλά εχω φοβηθει και τη σκια μου βρε κοριτσια...και εκει που εχτες ειχα χαλαρωσει λγακι και ένιωθα γενικα καλυτερα...

Καλημέρα κορίτσι μου. Τώρα πως είσαι έχεις ακόμα καφέ; Λογικό να ανησυχείς δεν το συζητώ. Πηρες τον γιατρό τηλ;

πρίν από 28 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου. Τώρα πως είσαι έχεις ακόμα καφέ; Λογικό να ανησυχείς δεν το συζητώ. Πηρες τον γιατρό τηλ;

Όχι δεν έχω, μονο αν βγει κανα υπόλειμμα ουτρο ειναι καε το χρωμα του.

Τον πήρα και μου ειπε αμα δεν εχω ζωηρο αιμα και εντονο πονο να μην ανησυχώ αλλά βλεπουμε πως πάει και ξαναμιλαμε αν ειναι.

Προσπαθω να σκεφτομαι θετικά αλλά ωρες ώρες φοβαμαι το χειροτερο...

Αντε τώρα να περιμενω ως την Τριτη πάλι!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , chitaneta είπε:

Όχι δεν έχω, μονο αν βγει κανα υπόλειμμα ουτρο ειναι καε το χρωμα του.

Τον πήρα και μου ειπε αμα δεν εχω ζωηρο αιμα και εντονο πονο να μην ανησυχώ αλλά βλεπουμε πως πάει και ξαναμιλαμε αν ειναι.

Προσπαθω να σκεφτομαι θετικά αλλά ωρες ώρες φοβαμαι το χειροτερο...

Αντε τώρα να περιμενω ως την Τριτη πάλι!

Αγαπημένη μου, λογικό που αγχώνεσαι αλλά λογικό κ αυτό που λέει ο γιατρός ότι αφού δεν είναι κόκκινο να μην ανησυχείς. Την Τρίτη θα ξαναμιλήσετε ή θα πας για υπέρηχο;

1 hour ago, Viv37 είπε:

Μπράβο γλυκούλα μου!!!❤️❤️❤️ Αχ μακάρι ν' αντέξουν όλα! Τι αγωνία κι αυτή!!!!.... Αύριο θα είναι 3ης μέρας ή τη Δευτέρα; Αυτό πάντα με μπερδεύει.... Αν η μέρα της γονιμοποίησης μετράει για μέρα 0 ή για μέρα 1... 

11 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Ωραία που βγηκαν όλα καθαρά! Καλη προετοιμασία και να πανε ολα καλά αυτη τη φορά! Λογικά θα εισαι η πρωτη ετ του μήνα! Να ειναι και γουρλιδικη να συνεχίσουμε και με της Χρυσας και Βιβης!!!

Σε ευχαριστω κοριτσι μου.κ σε σενα ολα καλα να πανε! Οσο για το θεμα σου να μην ανησυχεις.συμβαινει πολυ συχνα στις εξωσωματικες.κ σε εμενα συνεβη στη προηγουμενη μου προσπαθεια κ ειχα τρομοκρατηθει.αλλα η γιατρος με καθησυχασε κ μου ειπε αν δεν ειναι κοκκινο μην ανησυχείς.ειναι αιμα απο παλιοτερο κυκλο που πρεπει να φυγει...αλλα κ κοκκινο που εβγαλα καποια στιγμη δεν συνεβη κατι..το εμβρυακι μου ηταν εκει! Κ δεν τιθεται θεμα αποκολησης τοσο νωρις ετσι μου ειχε πει..γιαυτο να μην ανησυχεις..εγω αληθεια το εχω κ σαν δεδομενο οτι θα μου ξανασυμβει ..αλλα δεν με αγχωνει τοοοσο πολυ..λιγακι μονο! Σε φιλω ματς μουτς!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , marina_86 είπε:

Αγαπημένη μου, λογικό που αγχώνεσαι αλλά λογικό κ αυτό που λέει ο γιατρός ότι αφού δεν είναι κόκκινο να μην ανησυχείς. Την Τρίτη θα ξαναμιλήσετε ή θα πας για υπέρηχο;

Μπράβο γλυκούλα μου!!!❤️❤️❤️ Αχ μακάρι ν' αντέξουν όλα! Τι αγωνία κι αυτή!!!!.... Αύριο θα είναι 3ης μέρας ή τη Δευτέρα; Αυτό πάντα με μπερδεύει.... Αν η μέρα της γονιμοποίησης μετράει για μέρα 0 ή για μέρα 1... 

Το ξέρω Μαρίνα μου αλλά φοβαμαι συνεχεια μην ερθει κοκκινο.

Την Τρίτη θα πηγαιναμε ετσι κι αλλιως για υπερηχο

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , chitaneta είπε:

Το ξέρω Μαρίνα μου αλλά φοβαμαι συνεχεια μην ερθει κοκκινο.

Την Τρίτη θα πηγαιναμε ετσι κι αλλιως για υπερηχο

Από προγεστερόνη τι παίρνεις; Σου την αύξησε; Καλέ, δεν θα έρθει κόκκινο. Είπαμε... αυτό το τερατακι το 3ΒΒ να μας σκάσει θέλει!!! ❤️❤️❤️ Κάθε φορά μας αγχωνει κ μετά τσουπ όλα καλά!!! Εσύ μείνε ξαπλωμένη, ΜΗΝ βλέπεις ειδήσεις δες κάτι άκυρο στην τηλεόραση για να ξεχαστείς και η Τρίτη είναι κοντά. Έχει σταματήσει τώρα το καφέ;

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, chitaneta είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Καλημέρα κορίτσι μου. Μην φοβάσαι το καφέ είναι παλιό αίμα. Απλά κατεβαίνει που και που ότι έχει μείνει. Εγώ φαντάσου αφού τελείωσα με την αιμορραγία έβλεπα που και που καφέ ροζ σκούρο για κανένα μήνα. Δεν είναι τίποτα 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...