Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 17 λεπτά , Viv37 είπε:

Γι αυτο προβληματιζομαι! Μας ειχαν πει οτι τα πρωτα λεφτα θα τα δωσουνε οταν γινει ο ωοληψια. Θα μας εδιναν αριθμο λογαριασνου να τα βαλουμε και θα μας ελεγαν το ακριβες ποσο (=δωρα γαμου κλαψ κλαψ και ηλπιζα να τα κρατησω για επιπλωση). Απαπα θα συνεχισω να ελπιζω οτι με ξεχασαν χαχαχα!

Μπραβο κοριτσι μου! Καλη επιτυχια!!! ♥️♥️♥️

Έλα καλέ!! Εμείς τα δώρα γάμου τα φάγαμε στην πρώτη προσπάθεια με τα δικά μου τζουφια αυγά. Εσείς τουλάχιστον θα τα δώσετε για σούπερ έξτρα δυνατές βλαστοκυστουλες!! Άστα τώρα τα έπιπλα κορίτσι μου. Είπαμε στα κουκλοσπιτα μας άδεια από έπιπλα γεμάτα από μωράκια. 

Να ου πω εγώ τι θα κάνουμε. Στην βάφτιση αντί για παιχνιδάκια και ρουχαλακια θα ζητήσουμε από τους καλεσμένους φακελάκι "υπέρ επιπλωσεως". 

• Χαχα 6

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 15 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

καλώς την!! Πολύ πολύ καλή επιτυχία!! Πάμε δυνατά τα τα τα !!! Σε ακολουθώ και εγώ με την ίδια αγωνία και λαχτάρα!! 

Αν ξέρεις από Πειραιά ψάχνω σε Χατζηκυριάκειο, Καλλίπολη άντε μέχρι Αγία Σοφιά. Δουλεύω κέντρο Πειραιά και δεν οδηγω. Από.παλαιοτητα δεν με πειράζει αν μέσα είναι ανακαινισμένο και επιτρέπουν τα κατοικίδια. Η τιμή του πάντως είναι πολύ καλή!!

Εγώ δεν μένω Πειραιά. Είναι στην πηγαδα το σπίτι πριν το μεταξά. Θα έχω τα κλειδιά μέχρι τέλος του μήνα αν θέλετε να το δείτε. Έχει κεντρική θέρμανση που την λειτουργεί η πολυκατοικία είναι στον τρίτο όροφο με ασανσέρ. Ξέρω ότι περνάνε δύο λεωφορεία που πάνε στο λιμάνι. 

πρίν από 5 λεπτά , marina_86 είπε:

Πολύ ωραία νέα @Hope19 !!!! Οπότε συνεχίζεις δυναμικά. Πολύ καλό αυτό! Γύρισε ο τροχός... γουρλίδικο το 2022!!!! ❤️❤️❤️

Εσύ είσαι στον λόρδο; (Χριστοφ)

Γλυκούλα μουουουου!!!! Μην αγχώνεσαι!!! Έφτασε η στιγμή που περιμέναμε τόσους μήνες! Μια χαρά τα πήγε πάντως στη γονιμοποίηση! Θετικό αυτό!!!!❤️❤️❤️❤️

@Chrussa1982 μα όλες τις λύσεις έχει η παρέα μας!!!! Φοβερό!!! ❤️❤️❤️

Έχει αρχίσει και τρομάζει το μάτι μου σου λέω. Γιατροί, μεσίτες, ψυχολόγοι, διατροφολόγοι, γυμναστές, φυσιολάτρεις, φιλοζωοι, λουλούδια, ηλιαχτίδες  και τι δεν είμαστε εδώ μέσα!! Θα μας βλέπουν αλλά καφέ (εκτός από το διπλανό που βαδίζουμε πλάι πλάι στον ίδιο δρόμο) και θα μας ματιασουν χαχαχα

πρίν από 7 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Εγώ δεν μένω Πειραιά. Είναι στην πηγαδα το σπίτι πριν το μεταξά. Θα έχω τα κλειδιά μέχρι τέλος του μήνα αν θέλετε να το δείτε. Έχει κεντρική θέρμανση που την λειτουργεί η πολυκατοικία είναι στον τρίτο όροφο με ασανσέρ. Ξέρω ότι περνάνε δύο λεωφορεία που πάνε στο λιμάνι. 

Θα μιλήσω με τον ιδιοκτήτη να δω την πρόθεση του και εννοείται θα μιλήσω καιε τον άντρα μου και θα σου στείλω πμ.αμεσα. 

Όπως κ να έχει μόνο που με σκέφτηκες με τιμάει αφάνταστα!

• Χαχα 4

πρίν από 6 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Έχει αρχίσει και τρομάζει το μάτι μου σου λέω. Γιατροί, μεσίτες, ψυχολόγοι, διατροφολόγοι, γυμναστές, φυσιολάτρεις, φιλοζωοι, λουλούδια, ηλιαχτίδες  και τι δεν είμαστε εδώ μέσα!! Θα μας βλέπουν αλλά καφέ (εκτός από το διπλανό που βαδίζουμε πλάι πλάι στον ίδιο δρόμο) και θα μας ματιασουν χαχαχα

Θα μιλήσω με τον ιδιοκτήτη να δω την πρόθεση του και εννοείται θα μιλήσω καιε τον άντρα μου και θα σου στείλω πμ.αμεσα. 

Όπως κ να έχει μόνο που με σκέφτηκες με τιμάει αφάνταστα!

Κορίτσι μου μακάρι να ήταν δικό μου να σου ελεγα δώσε ότι μπορείς. Μιλήστε και πες μου πότε αν είναι θέλετε να το δείτε να έρθω. Αντε τυχερουλα θα σου φέρω και τον γιο μου αν είναι να τον δεις!!!!! Χα χα χα χα χα χα χα χα χα 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 50 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Ωχ αμάν!! Αυτο ειλικρινά δεν το είχα σκεφτει καθόλου.θσ ρωτήσω όπωσδηποτε. Πωπω ρόμπα θα γίνομουν. 

Να σου πω πως το είχα στο μυαλό μου. Όταν ρώτησα πόσο πάει η διαδικασία μου είπε μια τιμή και μάλιστα μου είπε μέσα όλα. Λες να εννοούσε την παρακολούθηση μέχρι την ετ και τα άλλα να τα ζητήσει το κέντρο. Αν θέλεις χωρίς να σε φέρω σε δύσκολη θέση και χωρίς να αναφέρεις δημόσια το ποσό, θέλεις να μου πεις αν σε αυτά που σου είπε ο χαλαρός προέκυψαν επιπλέον εξοδα;

Δεν με φερνεις καθολου σε δυσκολη θέση! Το ποσο που μου ειπε ο χαλαρός ηταν ολα μεσα. Απλά το ποσό για την κρυοσυντηρηση βλαστοκ ηταν έξτρα. Κι εμενα μου ηρθε ξαφνικά, δεν το περιμενα. Γιατι οταν υπογράψαμε τα χαρτια ελεγαν  οτι μου καλυπταν την κρυοσυντηρηση...ελα μου ντε ομως που εννουσαν την κρυοσυντηρηση ωαριων! Κολπακια κλινικών λεω εγω να μας μπερδεύουν...

Αλλά αυτο έγινε στο μητερα πρωτον και δευτερον σε εσενα μπορει ο χαλαρος να σου εχει ζητησει το ποσο μαζι με την κρυοσυντηρηση.

Απλα λεω καλυτερα να ρωτήσεις να εισαι σίγουρη

Διαφημίσεις

On 3/3/2022 at 4:09 PM, silvy22 said:

Κορίτσια μου καρδούλα δεν … 

Έχει  έναν παλμό που φαίνεται στον υπερυχο αλλά καρδιά δεν χτυπάει 

του δίνουμε άλλη μια εβδομάδα :?: αύριο θα είμαι 7

Αχ αγάπη μου κανε λίγο υπομονή…σου στέλνω αγκαλιά και αγάπη πολλή….τέτοια νέα είναι πολυυυ δύσκολα ,όμως κρατάμε ελπίδα και εμπιστευόμαστε το σώμα μας..εκείνο ξέρει ο,τι είναι θα είναι για καλό 

• Μου αρέσει 2

xu6xp2.png

Ωωω τι να πρωτοσχολιασω!!! 

Για το σπίτι @Chrussa1982 μου ξερω η κατάσταση ειναι χάλια με τις τιμές κτλ Να κάνεις κάθε μέρα δηλώσεις ότι έχεις βρει το σπιτάκι σου και πως το θέλεις. Το συμπαν ακούει ❤️

Τωρα που το σκεφτομαι και εμάς μας είχαν χρεώσει χωριστά για την κατάψυξη. Καλό θα είναι να το διευκρινησετε

@Hope19 καλή αρχή και καλώς όρισες στο γουρλίδικο χαρούμενο παρέακι μας. 

@Viv37 η exotic έδωσε τον καλύτερο της εαυτο για να σε ανταμείψει για την αναμονή ❤️❤️

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

1 ώρα πρίν, Hope19 είπε:

Κοριτσαρες μου γεια κ απο μενα! Επειτα λοιπον απο ολες τις εξετασεις που χρειαστηκε να κανω και που με συμβουλεψατε εδω (μικροβιωμα,ανοσολογικες,θρομβοφιλιας) το αποτελεσμα ηταν φυσιολογικο σε ολα! Να θυμησω οτι και βιοψια εμβρυου ειχα κανει κ ηταν ενα υγιη εμβρυο,ειμαι λοιπον στη φαση που ξεκινησα για την επομενη προσπαθεια...3 μερες παιρνω σικλακουρ και συνεχιζουμε! @Chrussa1982 θα μαι μπροστα σου καποιες μερες..το καλυτερο σου ευχομαι! Παμε λοιπον! αιντε να δουμε το θαυμα!!! 

Ωραία που βγηκαν όλα καθαρά! Καλη προετοιμασία και να πανε ολα καλά αυτη τη φορά! Λογικά θα εισαι η πρωτη ετ του μήνα! Να ειναι και γουρλιδικη να συνεχίσουμε και με της Χρυσας και Βιβης!!!

• Μου αρέσει 1

8 ώρες πρίν, Hope19 είπε:

Κοριτσαρες μου γεια κ απο μενα! Επειτα λοιπον απο ολες τις εξετασεις που χρειαστηκε να κανω και που με συμβουλεψατε εδω (μικροβιωμα,ανοσολογικες,θρομβοφιλιας) το αποτελεσμα ηταν φυσιολογικο σε ολα! Να θυμησω οτι και βιοψια εμβρυου ειχα κανει κ ηταν ενα υγιη εμβρυο,ειμαι λοιπον στη φαση που ξεκινησα για την επομενη προσπαθεια...3 μερες παιρνω σικλακουρ και συνεχιζουμε! @Chrussa1982 θα μαι μπροστα σου καποιες μερες..το καλυτερο σου ευχομαι! Παμε λοιπον! αιντε να δουμε το θαυμα!!! 

Καλή επιτυχία! 

• Μου αρέσει 1

Καλημερα κοριτσια! Μια ερωτηση αν ξερετε. Αφου γινει η καταψυξη των εμβρυων, καθε χρονο πληρωνουμε συνδρομη για την συντηρηση τους εκει; ξερετε το κοστος; ειμαι στο Ιασω..

Διαφημίσεις

Βροχερή μέρα σήμερα αλλά εγώ πρόλαβα κι έκανα έναν ωραίο αγώνα δρόμου πρωί πρωί!! Μεταφορικά βέβαια... Ξύπνησα κατά τις εφτά και μπήκα στο φόρουμ.Προσπαθω σιγά σιγά να σας γνωρίσω μια μια ώστε να μπορώ να παρακολουθώ τα νέα σας πιο ουσιαστικά.Σημερα λοιπόν άρχισα να διαβάζω την ιστορία σου Chitaneta.. Περιττό να σου πω ότι όταν έφτασα στην τελευταία σου προσπάθεια ,μέχρι να πάρεις την θετική χοριακη, πρέπει να έφτασα τους 150 παλμούς!!! Μετά δεν μπορούσα να διαβάσω από τα δάκρυα στα μάτια.Τι συγκίνηση!! Σηκώθηκα από το κρεβάτι λαχανιασμενη και με μια ικανοποίηση σαν να είχα τρέξει χιλιόμετρα!! Να'σαι πάντα καλά γλυκιά μου.Με το καλό να έρθει το μωράκι σου!!

• Μου αρέσει 9

πρίν από 52 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Μια ερωτηση αν ξερετε. Αφου γινει η καταψυξη των εμβρυων, καθε χρονο πληρωνουμε συνδρομη για την συντηρηση τους εκει; ξερετε το κοστος; ειμαι στο Ιασω..

Καλημέρα! Ναι, κάθε χρόνο ανανεώνεται η συνδρομή. Στο δικό μου κέντρο είναι αναλόγως πώς τα έχεις χωρισμένα. Εμείς για παράδειγμα τώρα που έχουμε 3 έμβρυα είναι χωρισμένα σε δύο μαζί και ένα μόνο του. Άρα, για 2 straws (δεν ξέρω την ορολογία στα ελληνικά, έτσι το γράφει) πληρώσαμε 200€.

πρίν από 37 λεπτά , Marla@ είπε:

Βροχερή μέρα σήμερα αλλά εγώ πρόλαβα κι έκανα έναν ωραίο αγώνα δρόμου πρωί πρωί!! Μεταφορικά βέβαια... Ξύπνησα κατά τις εφτά και μπήκα στο φόρουμ.Προσπαθω σιγά σιγά να σας γνωρίσω μια μια ώστε να μπορώ να παρακολουθώ τα νέα σας πιο ουσιαστικά.Σημερα λοιπόν άρχισα να διαβάζω την ιστορία σου Chitaneta.. Περιττό να σου πω ότι όταν έφτασα στην τελευταία σου προσπάθεια ,μέχρι να πάρεις την θετική χοριακη, πρέπει να έφτασα τους 150 παλμούς!!! Μετά δεν μπορούσα να διαβάσω από τα δάκρυα στα μάτια.Τι συγκίνηση!! Σηκώθηκα από το κρεβάτι λαχανιασμενη και με μια ικανοποίηση σαν να είχα τρέξει χιλιόμετρα!! Να'σαι πάντα καλά γλυκιά μου.Με το καλό να έρθει το μωράκι σου!!

Ευχαριστώ πολύ καλη μου!

Ειμαι ακομα φοβισμενη μην συμβει κατι γιατι μου συνεβηκε μια αποκολληση, και τωρα ειμαι σε ξεκουραση... Κι εγω ευχομαι να πανε ολα καλά και για σενα και για ολες τις κοπέλες!

Καλημέρα να εχεις!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Makelen είπε:

Καλημερα!! Στο ιασω το κοστος κατάψυξης βλαστοκυστων ειναι 400€ το χρονο εγω στην τελευταια ετ πληρωσα τη καταψυξη για τα εναπομείναντα και καλλιέργεια βλαστοκυστων 200€ και ετ 400 και μου καναν μια μικρη εκπτωση..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 40 λεπτά , Marla@ είπε:

Καλημερουδια χιονισμενα!

Πραγματικα! Οταν μας ειπε οτι ηταν θετικη η χοριακη ειδικα μετα την περιπετεια μεσα στα χιονια και το ζορι με τη μαμακα της κλαιγαμε ολες απο χαρα!

Νομιζω οτι ανετα γραφουν βιβλια οι περισσοτερες κοπελες εδω! Μακαρι να εχουν ολες οι ιστοριες μας happy end ♥️♥️♥️ 

• Μου αρέσει 7

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...