Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, linaa είπε:

Κ χαμομήλι πιες βοηθάει αρκετά 

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δοκίμασε και κεφίρ πάρε από το σουπερμάρκετ αυτό με φράουλα πίνεται ευχάριστα. Καλο θα ήταν να την δει κάποιος γιατρός αν δεν υποχωρεί για να σου δώσει και κάτι να μην υποφέρεις. 

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 15 λεπτά , chitaneta είπε:

Να τον ρωτησεις αν ειναι μεσα και τα λεφτα για την κρυοσυντηρηση που πληρωνεις στην κλινικη. Εγω που ημουν στο μητερα ηταν 300 ευρουλακια. Αν θυμαμαι καλα μου τα ζητησε η κλινικη πριν την 2η ετ.Αλλά εσενα μπορει να στα εχει βαλει ηδη στην τιμη που σου ειπε, γι αυτο ρωτατον μην σου ερθει κανα ξαφνικο

Εμείς δώσαμε 50 ευρώ όταν έδωσε σπέρμα ο άντρας μου στο Ρέα για την χρήση της κατάψυξης. Έχεις δίκιο δεν το είχα σκεφτεί να τον ρωτήσω μήπως χρειαστεί να δώσω και κάτι επιπλέον.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

5 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Αγαπημένες μου, με πήρε ο χαλαρός τηλ 

Λοιπόν συνεχίζω αρβεκαπ και από Δευτέρα μπαίνει το κλασικό άσπρο σικλακουρ στο πρόγραμμα 3 πρωί 3 βράδυ. Από Πέμπτη βάζουμε και αυτοκόλλητα. Είμαι τρέλα χαρούμενη. Έτσι να μπω πάλι στον αγώνα πρώτα ο Θεός βέβαια 

Εμείς κορίτσια με τις 3 βλαστοκυστουλες να κάνουμε την ομάδα των 3ων χαχαχαχαχα. Είναι οι μοναδικές μας, οι πολύτιμες μας!! Άρα; Άρα και οι τυχερές μας!!

Μπραβο αγαπη μου!!! Προχωραμε δυνατα τατατατα!!! Ειναι σιγουρο οτι τα μωρακια σας κρυβονται σ αυτα τα 3! Το ερωτημα ειναι ποσα μωρακια κρυβονται εκει :)

Εμενα μου ειπε μονο μια αρβεκαπ στο πισινο να κανω. Εσυ στην κοιλια τις κανεις ειπαμε; Θα τις συνεχισεις και μετα τη Δευτερα; Εγω μετα θα πιασω τις prolutex. Τελικα δεν εχω καταλαβει τι κανει η καθε μια @marina_86γιατρε γιατρε τι κανει η καθε μια;

• Χαχα 2

πρίν από 1 λεπτό , Viv37 είπε:

Μπραβο αγαπη μου!!! Προχωραμε δυνατα τατατατα!!! Ειναι σιγουρο οτι τα μωρακια σας κρυβονται σ αυτα τα 3! Το ερωτημα ειναι ποσα μωρακια κρυβονται εκει :)

Εμενα μου ειπε μονο μια αρβεκαπ στο πισινο να κανω. Εσυ στην κοιλια τις κανεις ειπαμε; Θα τις συνεχισεις και μετα τη Δευτερα; Εγω μετα θα πιασω τις prolutex. Τελικα δεν εχω καταλαβει τι κανει η καθε μια @marina_86γιατρε γιατρε τι κανει η καθε μια;

Αν δεν κάνω λάθος η αρβεκαπ στον πισινό είναι η 3.75 που είναι για τρίμηνη καταστολή. Εγώ κοιλιά ναι και θα τις συνεχίσω κανονικά μέχρι να με δει ο γιατρός. Παράλληλα με τα σικλακουρ.

Prolutex γιατί σου είπε;

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, Condios είπε:

Ας έρθει η ώρα να βγουν τα αποτελεσματα τως εξετασεων του σπερματος, ας κανω και εγω τη λαπαροσκο-υστεροσκοπηση και μέχρι τοτε εχουν χρόνο να ψαξουν να βρουν την καλύτερη δότρια ,,,, γιατί αλλιώς θα τους παρει και θα τους σηκώσει. Νομίζω είναι περίπου 2000€ ο προεμφυτευτικός ή λεω πολλά ή παει με τον αριθμό βλαστοκύστεων???? βοηθήστε να ξέρω που θα βγώ για ζητανειά,,,σε ποια πολη σε ποια γωνία με δίσκο!!!!!!!!!!!! 

Εγω λεω να στειλουμε στον Παπαδακη μηνυμα να κραξει τους πολιτικους που δε μας δινουν επιδοτηση. Με τον εφκα τους εκραξε που δεν απαντουσαν στο τηλ και αμεσως οργανωθηκαν! Τι στο καλο εμας ετσι σαν πεταμενη καλτσα θα μας αφησουν; 

@marina_86 αγαπημενη εμεις ευχαριστουμε! Η επαναληψη μητηρ πασης μαθησεως λεει ο μπαμπας μου! Αν δεν τις διαβασουμε 200 φορες τουλαχιστον δε θα μαθουμε! Χαχαχα! 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 19 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Εμείς δώσαμε 50 ευρώ όταν έδωσε σπέρμα ο άντρας μου στο Ρέα για την χρήση της κατάψυξης. Έχεις δίκιο δεν το είχα σκεφτεί να τον ρωτήσω μήπως χρειαστεί να δώσω και κάτι επιπλέον.

Ναι, 50 για το σπερμα αλλά μετα για τις βλαστοκυστες(για την κρυοσυντηρηση) ζητανε άλλα για ενα χρονο κρυοσυντηρησης...

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , chitaneta είπε:

Ναι, 50 για το σπερμα αλλά μετα για τις βλαστοκυστες(για την κρυοσυντηρηση) ζητανε άλλα για ενα χρονο κρυοσυντηρησης...

Ωχ αμάν!! Αυτο ειλικρινά δεν το είχα σκεφτει καθόλου.θσ ρωτήσω όπωσδηποτε. Πωπω ρόμπα θα γίνομουν. 

Να σου πω πως το είχα στο μυαλό μου. Όταν ρώτησα πόσο πάει η διαδικασία μου είπε μια τιμή και μάλιστα μου είπε μέσα όλα. Λες να εννοούσε την παρακολούθηση μέχρι την ετ και τα άλλα να τα ζητήσει το κέντρο. Αν θέλεις χωρίς να σε φέρω σε δύσκολη θέση και χωρίς να αναφέρεις δημόσια το ποσό, θέλεις να μου πεις αν σε αυτά που σου είπε ο χαλαρός προέκυψαν επιπλέον εξοδα;

2 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Έχω πεθάνει έτσι πως τα γράφεις...στην Αθήνα θα βγω εγώ για ελεημοσύνη εσύ να πας αλλού χαχαχαχα. Θα κρεμάσω χαρτόνι κιόλας "βοηθήστε με να πληρώσω τα χρυσά αυγά" χαχαχαχα. Εδώ δεν έχω για υστεροσκοπηση θα έχω για προεμφυτικο;; Να τώρα αυτά σκεφτόμουν. Κάτι να χρειαστεί (φτου φτου μακρυά) μια επιπλέον εξέταση μια θα βγω στη γύρα...βέβαια αν ξέρετε που κάνουν πιάτσα πουρογριες 40ρες πείτε μου. Γιατί κ σε αυτόν τον κλάδο θέλουν τις φρέσκες φρέσκες.

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ που με ενθαρρύνεται. Ξέρω ότι χαίρεστε μαζι μου κ αυτο με κάνει πολύ δυνατή. @koukouvagiaνα μας μιλάς κιόλας όχι μόνο να μας διαβάζεις. Βλέπεις είμαστε όμορφο παρεάκι έλα κ εσύ!! @chitaneta μου πιάστηκα από αυτό που είπες..ότι προέχει το μωράκι. Θα συμφωνήσω μαζί σου. Κ εμείς είμαστε σε περίεργη φάση. Μηδέν στο ταμείο. Με ένα συμβόλαιο σπιτιού που λήγει τον Ιούλιο και δεν βρίσκουμε πουθενά να νοικιάσουμε ένα σπιτάκι χωρίς να το πληρώνουμε λες και είναι βιλαρα. 

Συμπεθερασαααααααααα τι έγινε η ορχιδέα μας καλέ;; 

Παρουσα! Εδω ειναι η ορχιδεα! Χαχαχα! Αυτο παλι με τα ενοικια που το πας! Πηγαμε να ψαξουμε περυσι και ξεκινουσαν απο 600 ευρω αυτα που ειχαν παλια χαλασμενα κουφωματα! Φαντασου τα νορμαλ σπιτια ποσο φταουν! Τι ηθελα και εφυγα απο τη Φλωρινα; 250ευρω τα 80τμ!! Πφφφφφ

Μη μου αμησυχεις ομως. Ολα για καποιο λογο γινονται. Ας ερθουν τα μωρακια μας και μετα θα πουλησουμε το κορμι μας και θα πλουτισουμε. Μπορει 40αρες αλλα η γρια η κοτα εχει το ζουμι. 

Αφου σου το ειπε οτι σπυ φερνουν μελαγχολια να σκεφτεσαι οτι αυτες φταινε και να μας μιλας να σε ηρεμουμε! Θα τελειωσει κ αυτο που θα παει. 

Εγω δεν πληρωσα τιποτα ακομα. Ποτε θα μου πουν να πληρωσω για τη δοτρια; Νομιζω οτι το ξεχασαν! Χαχαχα

1 ώρα πρίν, Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Κορίτσια δεν υπάρχει λόγος να δώσετε όλα τα λεφτά μπροστά. Εγώ του έκανα εξήγηση από την αρχή ότι εκείνη την εποχή δεν είχα χρήματα να ξεκινήσω. Μου λέει όταν θα έχεις τα λεφτά δεν θα έχεις τα ωάρια. Και τι να κάνω του λέω; και μου είπε έρχεσαι με την πρώτη περίοδο και τα λεφτά όταν θα τα έχεις. Πραγματικά ρε κορίτσια ξεκίνησα Ιανουάριο κάναμε ετ Μάρτιο και τον ξεχρέωσα Ιούλιο. Και δεν είπε κουβέντα. 

Αληθεια λες; Μπραβο του!!! Δεν το βρισκεις συχνα αυτο!

• Χαχα 1

πρίν από 7 λεπτά , Viv37 είπε:

Παρουσα! Εδω ειναι η ορχιδεα! Χαχαχα! Αυτο παλι με τα ενοικια που το πας! Πηγαμε να ψαξουμε περυσι και ξεκινουσαν απο 600 ευρω αυτα που ειχαν παλια χαλασμενα κουφωματα! Φαντασου τα νορμαλ σπιτια ποσο φταουν! Τι ηθελα και εφυγα απο τη Φλωρινα; 250ευρω τα 80τμ!! Πφφφφφ

Μη μου αμησυχεις ομως. Ολα για καποιο λογο γινονται. Ας ερθουν τα μωρακια μας και μετα θα πουλησουμε το κορμι μας και θα πλουτισουμε. Μπορει 40αρες αλλα η γρια η κοτα εχει το ζουμι. 

Αφου σου το ειπε οτι σπυ φερνουν μελαγχολια να σκεφτεσαι οτι αυτες φταινε και να μας μιλας να σε ηρεμουμε! Θα τελειωσει κ αυτο που θα παει. 

Εγω δεν πληρωσα τιποτα ακομα. Ποτε θα μου πουν να πληρωσω για τη δοτρια; Νομιζω οτι το ξεχασαν! Χαχαχα

Αληθεια λες; Μπραβο του!!! Δεν το βρισκεις συχνα αυτο!

Σιγά μη σε ξεχάσουν καλέ χαχαχαχα. Εκτός κ αν τα δώσετε μετά. Δεν ξέρω κ τι συμφωνία έχετε κάνει. Εμένα φαντάσου εκεί που ήμουν αμέριμνη και στην κοσμαρα χτυπάει το τηλ." Ναι γεια σας!!  μεθαύριο έχει ωοληψια η δοτρια σας καί θα χρειαστεί να μας δώσετε 2500 μέχρι αύριο. Και έτρεχε ο καλός μου να κάνει ανάληψη την επόμενη μέρα. Ε δεν τα είχα και κάτω από το στρώμα έτσι εύκαιρα χαχαχα 

Τώρα για τα ενοίκια...για έλα στον Πειραιά. Ένα αξιοπρεπές τριάρι ζητάμε όχι απαραίτητα τελευταίας κατασκευής και κάτω από 600 δεν παίζει να βρω..για αυτό θα κλαφτω στον σπιτονοικοκύρη να με κρατήσει εδώ στην τρυπουλα μου επ αόριστον!!

• Χαχα 1

πρίν από 54 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Έλα ρε αγάπη και ήρθα και έσκασα μιλάμε!!! Πολύ καλά τα πήγε η δοτρια!! Ελπίζω να προκύψουν πολλές πολλές βλαστοκυστουλες. 

Ουφ πια με αυτές τις κύστες!! Δηλαδή έλεος όμως. Ο χαλαρός μου είπε ότι το άγχος τα προκαλεί αυτά. Τώρα αγαπημένη μου οοομμμμμ και υπομονή. Πια arvekap σου έδωσε θυμάσαι;; Όπως έχω ξαναγράψει εγώ κάνω την 0,1 και θα κάνω περίπου 20. Σήμερα έκανα την 9η. @Villi μου εμένα μου είπε να κάνω τις ενέσεις για να μην ξανασκασει μύτη το ωάριο του μήνα που 2 μήνες τώρα τα σικλακουρ δεν κατάφεραν να το συγκρατήσουν. Δεν είναι προαπαιτούμενο για την ετ η ένεση 

Το μόνο σίγουρο φιλενάδα μου!! Ας γεμίσει η αγκαλιά μας και όλα θα βρουν τον δρόμο τους. Υγεία, αγάπη και θετική ενέργεια να έχουμε. 

Νομιζω οτι θα βγαλω ελκος στο στομαχι μεχρι να μου πουν οτι εχουμε εστω μια βλαστοκυστη! Αυτο που δεν ξερουμε την ποιοτητα του σπερματος τρομερο αγχος αλλα προσπαθω να το κρυψω οσο μπορω γιατι ο αγαπουλης μου δεν μπορει να κοιμηθει απο το αγχος! Μεχρι τωρα ηταν πολυ ζεν αλλα τωρα ανησυχει μηπως τα αγορια του εχουν καποιο θεμα Ομμμμμμμμμμ

Η δικια μου ενεση ηταν 3,75mg. Μια τουρμπο για να τελειωνουμε μια και καλη χαχα! Πραγματικα δε θυμαμαι να πηγα μια φορα για υπερηχο και να μην ειχς κυστη ρε παιδι μου κ εγω! Που τις βρισκω πια; Αλλα δεν πειραζει καθολου. Μια μικρη καθυστερηση μετα την 9μηνη ανανονη της exotic μου φαινεται σαν φτερνισμα. Θα περασει αμεσως χαχα!

• Μου αρέσει 4

Κοριτσαρες μου γεια κ απο μενα! Επειτα λοιπον απο ολες τις εξετασεις που χρειαστηκε να κανω και που με συμβουλεψατε εδω (μικροβιωμα,ανοσολογικες,θρομβοφιλιας) το αποτελεσμα ηταν φυσιολογικο σε ολα! Να θυμησω οτι και βιοψια εμβρυου ειχα κανει κ ηταν ενα υγιη εμβρυο,ειμαι λοιπον στη φαση που ξεκινησα για την επομενη προσπαθεια...3 μερες παιρνω σικλακουρ και συνεχιζουμε! @Chrussa1982 θα μαι μπροστα σου καποιες μερες..το καλυτερο σου ευχομαι! Παμε λοιπον! αιντε να δουμε το θαυμα!!! 

• Μου αρέσει 8

Διαφημίσεις

πρίν από 41 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Αν δεν κάνω λάθος η αρβεκαπ στον πισινό είναι η 3.75 που είναι για τρίμηνη καταστολή. Εγώ κοιλιά ναι και θα τις συνεχίσω κανονικά μέχρι να με δει ο γιατρός. Παράλληλα με τα σικλακουρ.

Prolutex γιατί σου είπε;

Ειπε οτι θα ξεκινησω με cyclacur και μετα απο 8 μερες θα αρχισω και τις prolutex τις οποιες αν ολα πανε καλα θα τις συνεχισω και μετα την ετ για 3 μηνες. Το ιδιο εκανε και η φιλη μου που πηγε στον ιδιο γιατρο με δωρεα και τωρα μπηκε στον 4ο μηνα. Οποτε μαλλον συτη τη γραμμη ακολουθει. Τωρα τι κανει αυτη η προλουτεξ θα σε γελασω....

πρίν από 7 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Σιγά μη σε ξεχάσουν καλέ χαχαχαχα. Εκτός κ αν τα δώσετε μετά. Δεν ξέρω κ τι συμφωνία έχετε κάνει. Εμένα φαντάσου εκεί που ήμουν αμέριμνη και στην κοσμαρα χτυπάει το τηλ." Ναι γεια σας!!  μεθαύριο έχει ωοληψια η δοτρια σας καί θα χρειαστεί να μας δώσετε 2500 μέχρι αύριο. Και έτρεχε ο καλός μου να κάνει ανάληψη την επόμενη μέρα. Ε δεν τα είχα και κάτω από το στρώμα έτσι εύκαιρα χαχαχα 

Τώρα για τα ενοίκια...για έλα στον Πειραιά. Ένα αξιοπρεπές τριάρι ζητάμε όχι απαραίτητα τελευταίας κατασκευής και κάτω από 600 δεν παίζει να βρω..για αυτό θα κλαφτω στον σπιτονοικοκύρη να με κρατήσει εδώ στην τρυπουλα μου επ αόριστον!!

Κορίτσι Πειραιά που ψάχνεις; θα αδειάσω της πεθεράς μου είναι τριάρι και από ότι κατάλαβα 400 θα το αφήσει πάλι η ιδιοκτήτρια. Δεν είναι καινούργιο βέβαια. 

πρίν από 11 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Γι αυτο προβληματιζομαι! Μας ειχαν πει οτι τα πρωτα λεφτα θα τα δωσουνε οταν γινει ο ωοληψια. Θα μας εδιναν αριθμο λογαριασνου να τα βαλουμε και θα μας ελεγαν το ακριβες ποσο (=δωρα γαμου κλαψ κλαψ και ηλπιζα να τα κρατησω για επιπλωση). Απαπα θα συνεχισω να ελπιζω οτι με ξεχασαν χαχαχα!

πρίν από 9 λεπτά , Hope19 είπε:

Κοριτσαρες μου γεια κ απο μενα! Επειτα λοιπον απο ολες τις εξετασεις που χρειαστηκε να κανω και που με συμβουλεψατε εδω (μικροβιωμα,ανοσολογικες,θρομβοφιλιας) το αποτελεσμα ηταν φυσιολογικο σε ολα! Να θυμησω οτι και βιοψια εμβρυου ειχα κανει κ ηταν ενα υγιη εμβρυο,ειμαι λοιπον στη φαση που ξεκινησα για την επομενη προσπαθεια...3 μερες παιρνω σικλακουρ και συνεχιζουμε! @Chrussa1982 θα μαι μπροστα σου καποιες μερες..το καλυτερο σου ευχομαι! Παμε λοιπον! αιντε να δουμε το θαυμα!!! 

Μπραβο κοριτσι μου! Καλη επιτυχια!!! ♥️♥️♥️

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 14 λεπτά , Hope19 είπε:

καλώς την!! Πολύ πολύ καλή επιτυχία!! Πάμε δυνατά τα τα τα !!! Σε ακολουθώ και εγώ με την ίδια αγωνία και λαχτάρα!! 

πρίν από 19 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Κορίτσι Πειραιά που ψάχνεις; θα αδειάσω της πεθεράς μου είναι τριάρι και από ότι κατάλαβα 400 θα το αφήσει πάλι η ιδιοκτήτρια. Δεν είναι καινούργιο βέβαια. 

Αν ξέρεις από Πειραιά ψάχνω σε Χατζηκυριάκειο, Καλλίπολη άντε μέχρι Αγία Σοφιά. Δουλεύω κέντρο Πειραιά και δεν οδηγω. Από.παλαιοτητα δεν με πειράζει αν μέσα είναι ανακαινισμένο και επιτρέπουν τα κατοικίδια. Η τιμή του πάντως είναι πολύ καλή!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 22 λεπτά , Hope19 είπε:

Πολύ ωραία νέα @Hope19 !!!! Οπότε συνεχίζεις δυναμικά. Πολύ καλό αυτό! Γύρισε ο τροχός... γουρλίδικο το 2022!!!! ❤️❤️❤️

Εσύ είσαι στον λόρδο; (Χριστοφ)

πρίν από 28 λεπτά , Viv37 είπε:

Νομιζω οτι θα βγαλω ελκος στο στομαχι μεχρι να μου πουν οτι εχουμε εστω μια βλαστοκυστη! Αυτο που δεν ξερουμε την ποιοτητα του σπερματος τρομερο αγχος αλλα προσπαθω να το κρυψω οσο μπορω γιατι ο αγαπουλης μου δεν μπορει να κοιμηθει απο το αγχος! Μεχρι τωρα ηταν πολυ ζεν αλλα τωρα ανησυχει μηπως τα αγορια του εχουν καποιο θεμα Ομμμμμμμμμμ

Γλυκούλα μουουουου!!!! Μην αγχώνεσαι!!! Έφτασε η στιγμή που περιμέναμε τόσους μήνες! Μια χαρά τα πήγε πάντως στη γονιμοποίηση! Θετικό αυτό!!!!❤️❤️❤️❤️

πρίν από 24 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

@Chrussa1982 μα όλες τις λύσεις έχει η παρέα μας!!!! Φοβερό!!! ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...