Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, linaa είπε:

Κ χαμομήλι πιες βοηθάει αρκετά 

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δοκίμασε και κεφίρ πάρε από το σουπερμάρκετ αυτό με φράουλα πίνεται ευχάριστα. Καλο θα ήταν να την δει κάποιος γιατρός αν δεν υποχωρεί για να σου δώσει και κάτι να μην υποφέρεις. 

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

1 hour ago, marina_86 είπε:

Πιθανό... Εμένα δεν μου τα έχουν με αριθμό. Είναι:

μία Blastocyst ΑΒ (αυτή υποθέτω είναι δηλαδή ή 3ΑΒ ή 4ΑΒ)

Μία Full Blastocyst AA (υποθέτω είναι ή 4ΑΑ ή 5ΑΑ)

Μία Expanded Blastocyst AA (υποθέτω ή 5ΑΑ ή 6ΑΑ)

Αλλά η αντιστοιχία με τους αριθμούς είναι δικής μου έμπνευσης. Αν κάποια έχει άλλη γνώμη να μου πει...

Μπορεί ο survivor να είναι το 3ΒΒ! Είχα διαβάσει πολλές τέτοιες ιστορίες και τελικά αποδεικνύουν ότι οι αξιολογήσεις είναι τελικά μια στιγμιαία εικόνα...  ❤️

Ναι, κι εγω ειχα διαβασει κατι τετοιο...

Εδω τα εξηγει... https://www.eugonia.com.gr/el/eksosomatiki/diadikasia/anaptyksi-tou-emvryou/aksiologisi-ton-emvryon

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

3 ώρες πρίν, Condios είπε:

Ας έρθει η ώρα να βγουν τα αποτελεσματα τως εξετασεων του σπερματος, ας κανω και εγω τη λαπαροσκο-υστεροσκοπηση και μέχρι τοτε εχουν χρόνο να ψαξουν να βρουν την καλύτερη δότρια ,,,, γιατί αλλιώς θα τους παρει και θα τους σηκώσει. Νομίζω είναι περίπου 2000€ ο προεμφυτευτικός ή λεω πολλά ή παει με τον αριθμό βλαστοκύστεων???? βοηθήστε να ξέρω που θα βγώ για ζητανειά,,,σε ποια πολη σε ποια γωνία με δίσκο!!!!!!!!!!!! 

Έχω πεθάνει έτσι πως τα γράφεις...στην Αθήνα θα βγω εγώ για ελεημοσύνη εσύ να πας αλλού χαχαχαχα. Θα κρεμάσω χαρτόνι κιόλας "βοηθήστε με να πληρώσω τα χρυσά αυγά" χαχαχαχα. Εδώ δεν έχω για υστεροσκοπηση θα έχω για προεμφυτικο;; Να τώρα αυτά σκεφτόμουν. Κάτι να χρειαστεί (φτου φτου μακρυά) μια επιπλέον εξέταση μια θα βγω στη γύρα...βέβαια αν ξέρετε που κάνουν πιάτσα πουρογριες 40ρες πείτε μου. Γιατί κ σε αυτόν τον κλάδο θέλουν τις φρέσκες φρέσκες.

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ που με ενθαρρύνεται. Ξέρω ότι χαίρεστε μαζι μου κ αυτο με κάνει πολύ δυνατή. @koukouvagiaνα μας μιλάς κιόλας όχι μόνο να μας διαβάζεις. Βλέπεις είμαστε όμορφο παρεάκι έλα κ εσύ!! @chitaneta μου πιάστηκα από αυτό που είπες..ότι προέχει το μωράκι. Θα συμφωνήσω μαζί σου. Κ εμείς είμαστε σε περίεργη φάση. Μηδέν στο ταμείο. Με ένα συμβόλαιο σπιτιού που λήγει τον Ιούλιο και δεν βρίσκουμε πουθενά να νοικιάσουμε ένα σπιτάκι χωρίς να το πληρώνουμε λες και είναι βιλαρα. 

Συμπεθερασαααααααααα τι έγινε η ορχιδέα μας καλέ;; 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Κάτι να χρειαστεί (φτου φτου μακρυά) μια επιπλέον εξέταση μια θα βγω στη γύρα..

Τιποτα δεν θα χρειαστεί Χρυσουλινη μου, εσύ έχεις τον Άχαστο και την φοβερή σου ενέργεια. Έτοιμη μανούλα είσαι!! Ολες το πιστεύουμε.  

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 31 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Έχω πεθάνει έτσι πως τα γράφεις...στην Αθήνα θα βγω εγώ για ελεημοσύνη εσύ να πας αλλού χαχαχαχα. Θα κρεμάσω χαρτόνι κιόλας "βοηθήστε με να πληρώσω τα χρυσά αυγά" χαχαχαχα. Εδώ δεν έχω για υστεροσκοπηση θα έχω για προεμφυτικο;; Να τώρα αυτά σκεφτόμουν. Κάτι να χρειαστεί (φτου φτου μακρυά) μια επιπλέον εξέταση μια θα βγω στη γύρα...βέβαια αν ξέρετε που κάνουν πιάτσα πουρογριες 40ρες πείτε μου. Γιατί κ σε αυτόν τον κλάδο θέλουν τις φρέσκες φρέσκες.

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ που με ενθαρρύνεται. Ξέρω ότι χαίρεστε μαζι μου κ αυτο με κάνει πολύ δυνατή. @koukouvagiaνα μας μιλάς κιόλας όχι μόνο να μας διαβάζεις. Βλέπεις είμαστε όμορφο παρεάκι έλα κ εσύ!! @chitaneta μου πιάστηκα από αυτό που είπες..ότι προέχει το μωράκι. Θα συμφωνήσω μαζί σου. Κ εμείς είμαστε σε περίεργη φάση. Μηδέν στο ταμείο. Με ένα συμβόλαιο σπιτιού που λήγει τον Ιούλιο και δεν βρίσκουμε πουθενά να νοικιάσουμε ένα σπιτάκι χωρίς να το πληρώνουμε λες και είναι βιλαρα. 

Κορίτσια δεν υπάρχει λόγος να δώσετε όλα τα λεφτά μπροστά. Εγώ του έκανα εξήγηση από την αρχή ότι εκείνη την εποχή δεν είχα χρήματα να ξεκινήσω. Μου λέει όταν θα έχεις τα λεφτά δεν θα έχεις τα ωάρια. Και τι να κάνω του λέω; και μου είπε έρχεσαι με την πρώτη περίοδο και τα λεφτά όταν θα τα έχεις. Πραγματικά ρε κορίτσια ξεκίνησα Ιανουάριο κάναμε ετ Μάρτιο και τον ξεχρέωσα Ιούλιο. Και δεν είπε κουβέντα. 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 22 λεπτά , Villi είπε:

Τιποτα δεν θα χρειαστεί Χρυσουλινη μου, εσύ έχεις τον Άχαστο και την φοβερή σου ενέργεια. Έτοιμη μανούλα είσαι!! Ολες το πιστεύουμε.  

Όλες είμαστε έτοιμες γλυκιά μου Βίλλυ. Είπαμε φέτος είναι η χρονιά μας. Το πιστεύω τόσο για εμένα όσο και για όλες σας. Και περισσότερο εσείς που έχετε ταλαιπωρηθεί πολύ πολύ περισσότερο αξίζετε την ευτυχία 

Να πω τι θυμήθηκα τώρα..με ρώτησε η καλή μου Στεφ...αν οι ενέσεις μου προκαλούν μελαγχολία η κατάθλιψη να την παίρνω αμέσως τηλ να με ηρεμεί. Τι να της πω εγώ, ότι έχω τις φίλες μου και τα λέω;; Παρατήρησα το εξής κουλό. Κάνω την ένεση κάθε μέρα 7.30 με 8 το απόγευμα. Ρε κορίτσια σας μιλάω σοβαρά από εκείνη την ώρα με  πιάνει κ το ψυχοπλακωμα και  η ανασφάλεια. Το πρωί πάλι που ξυπνάω είμαι μια χαρά. Νιώθω διχασμένη προσωπικότητα χαχαχα. 

Πάλι κατεβατο εγραψα

πρίν από 2 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Κορίτσια δεν υπάρχει λόγος να δώσετε όλα τα λεφτά μπροστά. Εγώ του έκανα εξήγηση από την αρχή ότι εκείνη την εποχή δεν είχα χρήματα να ξεκινήσω. Μου λέει όταν θα έχεις τα λεφτά δεν θα έχεις τα ωάρια. Και τι να κάνω του λέω; και μου είπε έρχεσαι με την πρώτη περίοδο και τα λεφτά όταν θα τα έχεις. Πραγματικά ρε κορίτσια ξεκίνησα Ιανουάριο κάναμε ετ Μάρτιο και τον ξεχρέωσα Ιούλιο. Και δεν είπε κουβέντα. 

Έλα ρε σοβαρά; Εμένα ο γιατρός δεν με ξέρει πρώτη φορά προσπαθώ μαζί του τι να του έλεγα; Καλό είναι να κάνουν ευκολίες οι γιατροί όπως επίσης και καλό είναι να μαθαίνουμε και ποιοι το κάνουν. Εμείς μόνο για την ωοληψια και την δοτρια έχουμε δώσει. Τα υπόλοιπα με την ετ. Να θυμηθώ να ρωτήσω μόλις πάω για υπέρηχο πόσα θα είναι χαχαχα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Όλες είμαστε έτοιμες γλυκιά μου Βίλλυ. Είπαμε φέτος είναι η χρονιά μας. Το πιστεύω τόσο για εμένα όσο και για όλες σας. Και περισσότερο εσείς που έχετε ταλαιπωρηθεί πολύ πολύ περισσότερο αξίζετε την ευτυχία 

Να πω τι θυμήθηκα τώρα..με ρώτησε η καλή μου Στεφ...αν οι ενέσεις μου προκαλούν μελαγχολία η κατάθλιψη να την παίρνω αμέσως τηλ να με ηρεμεί. Τι να της πω εγώ, ότι έχω τις φίλες μου και τα λέω;; Παρατήρησα το εξής κουλό. Κάνω την ένεση κάθε μέρα 7.30 με 8 το απόγευμα. Ρε κορίτσια σας μιλάω σοβαρά από εκείνη την ώρα με  πιάνει κ το ψυχοπλακωμα και  η ανασφάλεια. Το πρωί πάλι που ξυπνάω είμαι μια χαρά. Νιώθω διχασμένη προσωπικότητα χαχαχα. 

Πάλι κατεβατο εγραψα

Έλα ρε σοβαρά; Εμένα ο γιατρός δεν με ξέρει πρώτη φορά προσπαθώ μαζί του τι να του έλεγα; Καλό είναι να κάνουν ευκολίες οι γιατροί όπως επίσης και καλό είναι να μαθαίνουμε και ποιοι το κάνουν. Εμείς μόνο για την ωοληψια και την δοτρια έχουμε δώσει. Τα υπόλοιπα με την ετ. Να θυμηθώ να ρωτήσω μόλις πάω για υπέρηχο πόσα θα είναι χαχαχα

Δηλαδή αν του πεις γιατρέ μου δεν έχω τώρα τα λεφτά για την ετ θα στα δώσω σε 2-3 μήνες τι νομίζεις ότι θα σου πει; όχι; δεν νομίζω ρε κορίτσια. Όλοι βλέπουν ότι υπάρχουν ζόρια τώρα. Εμένα μου έδωσε και την γκοναλ που χρειάστηκα και μου είπε ότι είναι από κοπέλες που περίσσεψε και την άφησαν στο κέντρο για όποια κοπέλα χρειαστεί. Δεν μου την χρέωσε εννοώ 

• Μου αρέσει 1

Κοριτσια μου γλυκα γεια σας! Λοιπον η exotic εδωσε 10 ωάρια εκ των οποίων γονιμοποίησαν τα 8. Μου ειπαν οτι τους παιδεψε ο ορχικος ιστος αλλα βρήκαν το υλικό που χρειαζοταν για τη μικρογονιμοποιηση στη μια αμπούλα απο τις 5 που εχουμε οποτε ευτυχώς δε χρειάστηκε να ξεπαγώσουν αλλο. Μου ειπαν οτι ειναι επιφυλακτικοι βεβαια γιατι προερχεται απο βιοψια το σπερμα αλλα θα δουμε. Θα με ξαναπαρουν αυριο να μου πουν πώς πανε. Εχω τοσο αγχος και εγω και το αμορε μου που κοντευει να σκασει! Επισης σημερα επρεπε να κανω καποιες εξετασεις και υπερηχο στον οποιο για μαντεψτε....ειδαμε μια κυστη! Καθε φορα που με βλεπει αυτη η γιατρος μου βρισκει κ απο μια ετσι για να βρισκεται. Πφφφφφ

Τα ειστειλα ολα λοιπον στη γραμματεα του και με πηρε κατα τις 7:30 να παρω μια arvekap και να την κανω σημερα. Ευτυχώς ημουν τυχερη και τη βρηκα σε ενα φαρμακειο στη Φλωρινα (σπανιο πραγμα να βρεις κατι τετοιο στη μικρη μας πολη!). Σε 12 μερες περιπου θα με ξαναπαρει τηλ ο γιατρος να ξανακανω εξετασεις και να παω για υπερηχο. Μεχρι τοτε δεν ξεκιναω τα cyclacur. Οποτε ανανονη. Περιμενω αυριο να ερθει και το αμορε μου να μεινουμε το 3ημερο με τους γονεις μου.

Αυτα τα νεα μου! 

@Chrussa1982 μου ηρθε η περιοδος!!!! Μπραβο! Εγω τωρα που ηρθε οχι απλα τη λαχταρούσα να ανοιξω κρασι να το γιορτασω ηθελα χαχαχα! Το σωστό ειναι να προηγηθεις μερικες μερες (οχι παραπανω)! Οποτε μας εκανε τη χαρη χαχα! Με τετοιο καιρο που να πατε. Καθιστε στο σπιτακι σας με το σκυλακι σας και λιγο στη μαμα και θα περασετε σουπερ!

@silvy22 εγώ ειμαι αισιοδοξη για την περιπτωση σου. Να πας να χαλαρωσεις και να ξεχαστεις λιγο αν γινεται. Να σου φτιαξει και λιγο η διαθεση και ολα θα πανε καλα. 

@marina_86 πορωσου στι πριτς να ξεφουσκωσεις μια ωρα αρχιτερα! Χαχαχα! Χαιρομαι που νιωθεις καλυτερα!

• Μου αρέσει 7

πρίν από 19 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Να πω τι θυμήθηκα τώρα..με ρώτησε η καλή μου Στεφ...αν οι ενέσεις μου προκαλούν μελαγχολία η κατάθλιψη να την παίρνω αμέσως τηλ να με ηρεμεί. Τι να της πω εγώ, ότι έχω τις φίλες μου και τα λέω;;

Να ρωτήσω κατι; Αυτές οι ενέσεις γίνονται πάντα πριν την ετ; Εγώ πχ δεν εχω κάνει ποτέ, εξαρτάται απο κάτι ή τις δίνουν πάντα ; 

10 ώρες πρίν, Fili είπε:

@chitanetaμου να φας εννοείται λαγανα. Μια μέρα είναι δε θα γίνει και κάτι. Και εγώ λέω να πάρω χεχεχ

@Chrussa1982 θα σε προλάβει οπότε εγκυουλα γιατί ηρθε η ώρα!! Το γλυκάκι μου δουλεύει σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο. Κάνει σχολές σε βουνά κτλ κάποιες φορές πήγαινα κι εγώ ή έφευγα αλλού. Τώρα φυσικά δε γίνεται οπότε λίγο ζορίζομαι αλλά οκ. Οοομμμμμμ

@Villi μου μέρα με τη μέρα. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Μεγάλη νοερη αγκαλιά ❤️

Φιλακι οπως ειπε η Χρυσα θα σου κανουμε εμεις παρεουλα το σκ! Τωρα καταλαβα απο που προηλθε το ομμμμμ! Πριν βουνα και καθαρος αερας, τωρα μοναχουλα αλλα με το νινακι να μαγευρευεται...ταιριαζει και στις 2 περιπτωσεις! Στη Φλωρινα εχετε ερθει ποτε για ορειβασια; 

@Villi μου πολυ καλα κανεις. Ζησε το τωρα. Να τον χαρεις τον μπαμπακα σου οσο μπορεις. Δε χρειαζεται να σκεφτεσαι το μετα. Να ξερεις οτι σε σκεφτομαστε και σου στελνουμε αγκαλιες♥️

@MELINASP καλα ειναι σοβαροι; Πες τους περινενουν τοσα κοριτσια στο φορουμ να ακουσουν τα αποτελεσματα. Ειναι δυνατον να τις εχετε μεσα στην αγωνια; Ντροπη!!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

1 ώρα πρίν, Chrussa1982 είπε:

Aχ Χρυσα μου ας πανε καλα τα μωρακια μας και θα τα βρουμε ολα οσο κι αν ζοριστουμε!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 28 λεπτά , Viv37 είπε:

Κοριτσια μου γλυκα γεια σας! Λοιπον η exotic εδωσε 10 ωάρια εκ των οποίων γονιμοποίησαν τα 8. Μου ειπαν οτι τους παιδεψε ο ορχικος ιστος αλλα βρήκαν το υλικό που χρειαζοταν για τη μικρογονιμοποιηση στη μια αμπούλα απο τις 5 που εχουμε οποτε ευτυχώς δε χρειάστηκε να ξεπαγώσουν αλλο. Μου ειπαν οτι ειναι επιφυλακτικοι βεβαια γιατι προερχεται απο βιοψια το σπερμα αλλα θα δουμε. Θα με ξαναπαρουν αυριο να μου πουν πώς πανε. Εχω τοσο αγχος και εγω και το αμορε μου που κοντευει να σκασει! Επισης σημερα επρεπε να κανω καποιες εξετασεις και υπερηχο στον οποιο για μαντεψτε....ειδαμε μια κυστη! Καθε φορα που με βλεπει αυτη η γιατρος μου βρισκει κ απο μια ετσι για να βρισκεται. Πφφφφφ

Τα ειστειλα ολα λοιπον στη γραμματεα του και με πηρε κατα τις 7:30 να παρω μια arvekap και να την κανω σημερα. Ευτυχώς ημουν τυχερη και τη βρηκα σε ενα φαρμακειο στη Φλωρινα (σπανιο πραγμα να βρεις κατι τετοιο στη μικρη μας πολη!). Σε 12 μερες περιπου θα με ξαναπαρει τηλ ο γιατρος να ξανακανω εξετασεις και να παω για υπερηχο. Μεχρι τοτε δεν ξεκιναω τα cyclacur. Οποτε ανανονη. Περιμενω αυριο να ερθει και το αμορε μου να μεινουμε το 3ημερο με τους γονεις μου.

Αυτα τα νεα μου! 

@Chrussa1982 μου ηρθε η περιοδος!!!! Μπραβο! Εγω τωρα που ηρθε οχι απλα τη λαχταρούσα να ανοιξω κρασι να το γιορτασω ηθελα χαχαχα! Το σωστό ειναι να προηγηθεις μερικες μερες (οχι παραπανω)! Οποτε μας εκανε τη χαρη χαχα! Με τετοιο καιρο που να πατε. Καθιστε στο σπιτακι σας με το σκυλακι σας και λιγο στη μαμα και θα περασετε σουπερ!

@silvy22 εγώ ειμαι αισιοδοξη για την περιπτωση σου. Να πας να χαλαρωσεις και να ξεχαστεις λιγο αν γινεται. Να σου φτιαξει και λιγο η διαθεση και ολα θα πανε καλα. 

@marina_86 πορωσου στι πριτς να ξεφουσκωσεις μια ωρα αρχιτερα! Χαχαχα! Χαιρομαι που νιωθεις καλυτερα!

Έλα ρε αγάπη και ήρθα και έσκασα μιλάμε!!! Πολύ καλά τα πήγε η δοτρια!! Ελπίζω να προκύψουν πολλές πολλές βλαστοκυστουλες. 

Ουφ πια με αυτές τις κύστες!! Δηλαδή έλεος όμως. Ο χαλαρός μου είπε ότι το άγχος τα προκαλεί αυτά. Τώρα αγαπημένη μου οοομμμμμ και υπομονή. Πια arvekap σου έδωσε θυμάσαι;; Όπως έχω ξαναγράψει εγώ κάνω την 0,1 και θα κάνω περίπου 20. Σήμερα έκανα την 9η. @Villi μου εμένα μου είπε να κάνω τις ενέσεις για να μην ξανασκασει μύτη το ωάριο του μήνα που 2 μήνες τώρα τα σικλακουρ δεν κατάφεραν να το συγκρατήσουν. Δεν είναι προαπαιτούμενο για την ετ η ένεση 

πρίν από 2 λεπτά , chitaneta είπε:

Aχ Χρυσα μου ας πανε καλα τα μωρακια μας και θα τα βρουμε ολα οσο κι αν ζοριστουμε!

Το μόνο σίγουρο φιλενάδα μου!! Ας γεμίσει η αγκαλιά μας και όλα θα βρουν τον δρόμο τους. Υγεία, αγάπη και θετική ενέργεια να έχουμε. 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 58 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Πάλι κατεβατο εγραψα

Να τον ρωτησεις αν ειναι μεσα και τα λεφτα για την κρυοσυντηρηση που πληρωνεις στην κλινικη. Εγω που ημουν στο μητερα ηταν 300 ευρουλακια. Αν θυμαμαι καλα μου τα ζητησε η κλινικη πριν την 2η ετ.Αλλά εσενα μπορει να στα εχει βαλει ηδη στην τιμη που σου ειπε, γι αυτο ρωτατον μην σου ερθει κανα ξαφνικο

• Ευχαριστώ 1

6 ώρες πρίν, Villi είπε:

Δεν ειναι μόνο στη διπλή δωρεά. Εγω θυμάμαι στο Ιακ με την πρώτη δότρια, ήθελα να κάνω έλεγχο στα έμβρυα που θα προκύψουν. Με τίποτα…ήταν παρα πολυ αρνητικοί, δεν καταλαβαίνω γιατι το κάνουν αυτό. 

Εμενα ο γιατρος μου ειναι επισης αρνητικος γιατι λεει οτι για να γινει αυτη η εξεταση υπαρχει περιπτωση να τραυματισουν τα εμβρυα ή ακομα και να τα καταστρεψουν. Βεβαια λεει αυτο ειναι δικη μας αποφαση. Αν θελουμε φυσικα το κανουμε. Αλλα πώς να ρισκαρουμε να τους κανουμε κακο;

7 ώρες πρίν, marmaki είπε:

Αθήνα μένω κι εγώ αλλά πηγαίνω εκδρομές οργανωμένες εκτός Αθήνας για πεζοπορίες κυρίως αλλά έχω πάει και για αρχάρια κατάδυση και αναρρίχηση!

Αχ καταδυση!!! Εγω αν και βουνισια λατρευω τη θαλασσα! Φυσικα και τα βουνα μ' αρεσουν αλλα αν πρεπει να διαλεξω αναμεσα στα 2 παντα με κερδιζει η θαλασσα. Ευχομαι ολες μας να τα καταφερουμε να κανουμε μωρακια χωρις να ξοδεψουμε οοοολα μας τα λεφτα και να παμε μετα με οτι μας περισσεψει στη Χαβαη που εχει και τα 2 χαχαχα! Μεχρι τοτε και το Πηλιο δε με χαλαει καθολου @chitaneta

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Viv37 είπε:

Εμενα ο γιατρος μου ειναι επισης αρνητικος γιατι λεει οτι για να γινει αυτη η εξεταση υπαρχει περιπτωση να τραυματισουν τα εμβρυα ή ακομα και να τα καταστρεψουν. Βεβαια λεει αυτο ειναι δικη μας αποφαση. Αν θελουμε φυσικα το κανουμε. Αλλα πώς να ρισκαρουμε να τους κανουμε κακο;

Αχ καταδυση!!! Εγω αν και βουνισια λατρευω τη θαλασσα! Φυσικα και τα βουνα μ' αρεσουν αλλα αν πρεπει να διαλεξω αναμεσα στα 2 παντα με κερδιζει η θαλασσα. Ευχομαι ολες μας να τα καταφερουμε να κανουμε μωρακια χωρις να ξοδεψουμε οοοολα μας τα λεφτα και να παμε μετα με οτι μας περισσεψει στη Χαβαη που εχει και τα 2 χαχαχα! Μεχρι τοτε και το Πηλιο δε με χαλαει καθολου @chitaneta

Ναι Βιβη μου, μια συναντηση με τα μωρακια στο Πηλιο ωραια θα ηταν!

Και συγχαρητηρια για την ωοληψια σας! Ευχομαι αυριο να μαθουμε νεα για τις βλαστοκυστουλες σας !

Φιλια πολλα

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 52 λεπτά , Viv37 είπε:

Κοριτσια μου γλυκα γεια σας! Λοιπον η exotic εδωσε 10 ωάρια εκ των οποίων γονιμοποίησαν τα 8.

Ωραία , με το καλό να προκύψουν πολλές πολλές βλαστοκύστες. 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...