Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Just now, MelissaRobert είπε:

Όποτε θα κανεις τον προεμφυτευτικο έλεγχο στις βλαστοκυστες; Αυτό σου είπε ο γιατρός; Απ’οτι κατάλαβα το 30% των ωαρίων ακόμα και μιας νέας γυναίκας μπορεί να μην εμφυτευθούν επειδή δεν είναι καλής ποιότητας. 

Ας έρθει η ώρα να βγουν τα αποτελεσματα τως εξετασεων του σπερματος, ας κανω και εγω τη λαπαροσκο-υστεροσκοπηση και μέχρι τοτε εχουν χρόνο να ψαξουν να βρουν την καλύτερη δότρια ,,,, γιατί αλλιώς θα τους παρει και θα τους σηκώσει. Νομίζω είναι περίπου 2000€ ο προεμφυτευτικός ή λεω πολλά ή παει με τον αριθμό βλαστοκύστεων???? βοηθήστε να ξέρω που θα βγώ για ζητανειά,,,σε ποια πολη σε ποια γωνία με δίσκο!!!!!!!!!!!! 

• Χαχα 7

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 32 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Αγαπημένες μου, με πήρε ο χαλαρός τηλ 

Λοιπόν συνεχίζω αρβεκαπ και από Δευτέρα μπαίνει το κλασικό άσπρο σικλακουρ στο πρόγραμμα 3 πρωί 3 βράδυ. Από Πέμπτη βάζουμε και αυτοκόλλητα. Είμαι τρέλα χαρούμενη. Έτσι να μπω πάλι στον αγώνα πρώτα ο Θεός βέβαια 

Εμείς κορίτσια με τις 3 βλαστοκυστουλες να κάνουμε την ομάδα των 3ων χαχαχαχαχα. Είναι οι μοναδικές μας, οι πολύτιμες μας!! Άρα; Άρα και οι τυχερές μας!!

Καλή αρχή κοπελα μου!!!! Ο Μάρτης είναι πολύ καλός μήνας!!!!!! Σας το λέω εγώ!!!! 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 24 λεπτά , Condios είπε:

Καλή αρχή λουλούδι μου!!!!!!!!! Αμα σας λέω εγώ συμπεθέρες μαζί με τη @Viv37 !!!!!!!! με το καλό να ξεκινήσεις ,με το καλύτερο να τα δεχτείς,,,,και με το τελειότερο να τα αποκτήσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

@marina_86 ,  @Villi & @MelissaRobert,,,, αχ και βαχ και ανάθεμά τους!!!! Όλους όσους δεν το πλαισιώνουν από παντού και μας βγάζουν την ψυχή από άγχος και στρες! Εγώ πρώτη φορά άκουσα τώρα από τον Τσιρ για προεμφυτευτικό στις βλαστοκύστες που θα δημιουργηθούν με σπέρα συζύγου και ωάρια δότριας ,,, αν και εφόσον το fish δείξει κάτι περίεργο,,,,αλλά και πάλι μου έκανε αναφορά τύπου "που να ξέρουμε αν και τα ωάρια της δότριας είναι όλα τόσο τέλεια?" για αυτό συμφωνώ και επαυξάνω με το "κράξιμο" της Μαρίνας μας. Πόσα χιλιάδες ευρώ ακόμα!??????????? 

Ελα έλα.. μη γκρινιάζεις, ο δικός σου καλός είναι. Βέβαια θα μου πεις έφαγα και δυο ήττες για να γίνει καλός.. και δίκιο θα έχεις.

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Villi είπε:

Ελα έλα.. μη γκρινιάζεις, ο δικός σου καλός είναι. Βέβαια θα μου πεις έφαγα και δυο ήττες για να γίνει καλός.. και δίκιο θα έχεις.

Θα τα λες ολα,,,,2 απο αυτόν ,,, 2 από Ιακ Θεσ/νικης. Πάμε για 3η δότρια,,,,5η ετ,,,,είμαστε στα καλά μας? μουτζα σε όλα τα πίσω,,,,θα πω,,,,και μούγκα για αυτά που έρχονται. Ευτυχώς είμαστε εδώ και μιλάμε η μία στην άλλη,,,και μαθαίνουμε και ξεδίνουμε και όλες μοιραζόμαστε τις ίδιες ανησυχίες. Πολύ σας ευχαριστώ όλες!!!!!!!! 

• Μου αρέσει 7

50 minutes ago, Chrussa1982 said:

Αγαπημένες μου, με πήρε ο χαλαρός τηλ 

Λοιπόν συνεχίζω αρβεκαπ και από Δευτέρα μπαίνει το κλασικό άσπρο σικλακουρ στο πρόγραμμα 3 πρωί 3 βράδυ. Από Πέμπτη βάζουμε και αυτοκόλλητα. Είμαι τρέλα χαρούμενη. Έτσι να μπω πάλι στον αγώνα πρώτα ο Θεός βέβαια 

Εμείς κορίτσια με τις 3 βλαστοκυστουλες να κάνουμε την ομάδα των 3ων χαχαχαχαχα. Είναι οι μοναδικές μας, οι πολύτιμες μας!! Άρα; Άρα και οι τυχερές μας!!

Επιτέλους γλυκειά μου Χρύσα, τα εμβρυάκια σου σε περιμένουν - είναι ο μήνας σου το ξέρω!!!

Κορίτσια μου αν και δεν γράφω εδώ (είμαι από το δίπλα καφέ αλλά αυτό εδώ είναι το αγαπημένο μου), σας διαβάζω όλες, τα φανταστικά κατεβατά σας κάθε βράδυ με τις αϋπνίες μου, μου κρατάτε συντροφιά και νοερά νιώθω μαζί σας κάθε χαρά, άγχος και ανυπομονησία. Σας θαυμάζω όλες απεριόριστα ❤️

• Μου αρέσει 7

πρίν από 26 λεπτά , Condios είπε:

Ας έρθει η ώρα να βγουν τα αποτελεσματα τως εξετασεων του σπερματος, ας κανω και εγω τη λαπαροσκο-υστεροσκοπηση και μέχρι τοτε εχουν χρόνο να ψαξουν να βρουν την καλύτερη δότρια ,,,, γιατί αλλιώς θα τους παρει και θα τους σηκώσει. Νομίζω είναι περίπου 2000€ ο προεμφυτευτικός ή λεω πολλά ή παει με τον αριθμό βλαστοκύστεων???? βοηθήστε να ξέρω που θα βγώ για ζητανειά,,,σε ποια πολη σε ποια γωνία με δίσκο!!!!!!!!!!!! 

Με τον αριθμό πάει... Πιάσε γωνία δεξιά, να πιάσω γωνία αριστερά μπας και μαζέψουμε κάνα ευρουλακι.... Χαχαχα 

πρίν από 11 λεπτά , Condios είπε:

Θα τα λες ολα,,,,2 απο αυτόν ,,, 2 από Ιακ Θεσ/νικης. Πάμε για 3η δότρια,,,,5η ετ,,,,είμαστε στα καλά μας? μουτζα σε όλα τα πίσω,,,,θα πω,,,,και μούγκα για αυτά που έρχονται. Ευτυχώς είμαστε εδώ και μιλάμε η μία στην άλλη,,,και μαθαίνουμε και ξεδίνουμε και όλες μοιραζόμαστε τις ίδιες ανησυχίες. Πολύ σας ευχαριστώ όλες!!!!!!!! 

Κι εγώ σας ευχαριστώ ρε κορίτσια! Σας ευχαριστώ για τη θετική ενέργεια, για την υποστήριξη, για τις γνώσεις και κυρίως για το ότι έχετε αναγκαστεί να διαβάσετε 132 φορές όλο το μακρυναρι με τις εξετάσεις μου! Χαχαχαχαχαχαχα 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 4

πρίν από 3 λεπτά , marina_86 είπε:

Με τον αριθμό πάει... Πιάσε γωνία δεξιά, να πιάσω γωνία αριστερά μπας και μαζέψουμε κάνα ευρουλακι.... Χαχαχα 

Σκέφτεσαι να κάνεις προεμφυτευτικο στα παγωτινια σου;;

πρίν από 5 λεπτά , koukouvagia είπε:

Επιτέλους γλυκειά μου Χρύσα, τα εμβρυάκια σου σε περιμένουν - είναι ο μήνας σου το ξέρω!!!

Κορίτσια μου αν και δεν γράφω εδώ (είμαι από το δίπλα καφέ αλλά αυτό εδώ είναι το αγαπημένο μου), σας διαβάζω όλες, τα φανταστικά κατεβατά σας κάθε βράδυ με τις αϋπνίες μου, μου κρατάτε συντροφιά και νοερά νιώθω μαζί σας κάθε χαρά, άγχος και ανυπομονησία. Σας θαυμάζω όλες απεριόριστα ❤️

Ευχαριστούμε αγαπημένη! Είμαστε όλες αξίες θαυμασμού! Για κάθε χάπι, αιμοδοσία, ένεση, υπόθετο, αποτέλεσμα, χαρά, δάκρυ, αγωνία, απογοήτευση, ελπίδα, αισιοδοξία. 

πρίν από 1 λεπτό , Villi είπε:

Σκέφτεσαι να κάνεις προεμφυτευτικο στα παγωτινια σου;;

Η κλινική είναι αρνητική (καλά όχι σε φάση να μου κάνουν κ φασαρία αν επιμείνω) αλλά αν πω τώρα στον σύζυξ να δώσουμε κ ένα 2χιλιαρο για έλεγχο διπλής δωρεάς θα μου πει "άσε μας κουκλίτσα μου!" 

Από τη μία λέω ΕΝΑ να πάρει η ευχή, έστω ΕΝΑ δεν θα είναι καλό; Από την άλλη σίγουρα θα ήταν πολύ πιο ασφαλές το να τα ελεγχαμε. Έδειξα κ τις φωτό κ στον "ψηλό". Φαίνονται πολύ καλές μου είπε. Τον ρώτησα για προεμφυτευτικο ή για την πιθανότητα να είμαστε γκαντεμηδες και να μην έχει δυναμική κάποιο από τα τρία κ μου είπε δεν μπορούμε να πάμε έτσι. Φαίνονται καλές, είναι από νέους δότες οπότε προχωράμε... Υπερβολή μου είπε ο πρεμφυτευτικος στη διπλή δωρεά.... 

Εν τω μεταξύ πόσο πάει το μαλλί; Νομίζω περίπου ένα 500αρικο ανά έμβρυο ή κάνω λάθος;

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , marina_86 είπε:

Ευχαριστούμε αγαπημένη! Είμαστε όλες αξίες θαυμασμού! Για κάθε χάπι, αιμοδοσία, ένεση, υπόθετο, αποτέλεσμα, χαρά, δάκρυ, αγωνία, απογοήτευση, ελπίδα, αισιοδοξία. 

Η κλινική είναι αρνητική (καλά όχι σε φάση να μου κάνουν κ φασαρία αν επιμείνω) αλλά αν πω τώρα στον σύζυξ να δώσουμε κ ένα 2χιλιαρο για έλεγχο διπλής δωρεάς θα μου πει "άσε μας κουκλίτσα μου!" 

Από τη μία λέω ΕΝΑ να πάρει η ευχή, έστω ΕΝΑ δεν θα είναι καλό; Από την άλλη σίγουρα θα ήταν πολύ πιο ασφαλές το να τα ελεγχαμε. Έδειξα κ τις φωτό κ στον "ψηλό". Φαίνονται πολύ καλές μου είπε. Τον ρώτησα για προεμφυτευτικο ή για την πιθανότητα να είμαστε γκαντεμηδες και να μην έχει δυναμική κάποιο από τα τρία κ μου είπε δεν μπορούμε να πάμε έτσι. Φαίνονται καλές, είναι από νέους δότες οπότε προχωράμε... Υπερβολή μου είπε ο πρεμφυτευτικος στη διπλή δωρεά.... 

Εν τω μεταξύ πόσο πάει το μαλλί; Νομίζω περίπου ένα 500αρικο ανά έμβρυο ή κάνω λάθος;

Δεν έχω ιδέα πόσο κάνει, δεν θυμάμαι. Αλλά αν ο ψηλός έχει αυτή την άποψη, οκ. Εμένα τότε με τα τρία τελευταία έμβρυα που τελικά δεν μετέφερα γιατί δεν  έγιναν βλαστοκυστες….μου είχε πει.: γιατί δεν τα ελέγχετε πριν τα μεταφέρετε; Θέλω να πω δεν είναι αρνητικός ο άνθρωπος, έχει λόγο που σου λέει οχι.

πρίν από 2 λεπτά , Villi είπε:

Δεν έχω ιδέα πόσο κάνει, δεν θυμάμαι. Αλλά αν ο ψηλός έχει αυτή την άποψη, οκ. Εμένα τότε με τα τρία τελευταία έμβρυα που τελικά δεν μετέφερα γιατί δεν  έγιναν βλαστοκυστες….μου είχε πει.: γιατί δεν τα ελέγχετε πριν τα μεταφέρετε; Θέλω να πω δεν είναι αρνητικός ο άνθρωπος, έχει λόγο που σου λέει οχι.

Αχ, αυτό δε το δικό σου.... Κάθε φορά που το θυμάμαι ανεβάζω πίεση.

Μπα, θα του ξαναπάω τις φωτό από βδομάδα που θα πάω για τα ράμματα κ θα τον ξαναρωτήσω. Θα του πω γιατρέ μου θα δούμε dvd, θα δούμε φωτογραφίες, τέλεια θα περάσουμε! Χαχαχαχαχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

1 ώρα πρίν, MaryH είπε:

Πωπω, εφυγες απ το πανεμορφο Πηλιο κ πηγες Αθηνα? Καμια σχεση. Αγαπαμε Πηλιο, πηγαιναμε παλια

Ναι...μεγαλη ιστορια... Και Αθηνα βασικα ηρθαμε για το θεμα εξωσωματικης... Και πεσαμε και στο lockdown...Ηρθα στο πατρικο μου που οι γονεις μου λειπανε τοτε και ειπαμε προτεραιοτητα το μωρακι...ή τωρα ή ποτε. Θυσιασαμε πολλα πραγματα και ενα απο αυτα οτι τωρα βρισκομαστε τελειως στον αερα απο πολλες αποψεις... Ας πανε ολα καλα τουλαχιστον με το μωρακι και βλεπουμε

πρίν από 21 λεπτά , marina_86 είπε:

Αχ, αυτό δε το δικό σου.... Κάθε φορά που το θυμάμαι ανεβάζω πίεση.

Μπα, θα του ξαναπάω τις φωτό από βδομάδα που θα πάω για τα ράμματα κ θα τον ξαναρωτήσω. Θα του πω γιατρέ μου θα δούμε dvd, θα δούμε φωτογραφίες, τέλεια θα περάσουμε! Χαχαχαχαχα

Τι κατηγορια εχουν οι βλαστοκυστουλες σου; θα σου εχουν πει ,οχι; Ρωταω γιατι εμενα οι 3 βλαστ 4ΑΑ δεν εμφυτευτηκαν. Και τη τελευταια φορα μου ειχαν μεινει 4ΑΒ και 3ΒΒ . Ωρες ωρες σκεφτομαι λες ο/η surviver μεσα μου να ειναι το 3ΒΒ; χαχαχα

• Μου αρέσει 5

πρίν από 37 λεπτά , chitaneta είπε:

Ναι...μεγαλη ιστορια... Και Αθηνα βασικα ηρθαμε για το θεμα εξωσωματικης... Και πεσαμε και στο lockdown...Ηρθα στο πατρικο μου που οι γονεις μου λειπανε τοτε και ειπαμε προτεραιοτητα το μωρακι...ή τωρα ή ποτε. Θυσιασαμε πολλα πραγματα και ενα απο αυτα οτι τωρα βρισκομαστε τελειως στον αερα απο πολλες αποψεις... Ας πανε ολα καλα τουλαχιστον με το μωρακι και βλεπουμε

Τι κατηγορια εχουν οι βλαστοκυστουλες σου; θα σου εχουν πει ,οχι; Ρωταω γιατι εμενα οι 3 βλαστ 4ΑΑ δεν εμφυτευτηκαν. Και τη τελευταια φορα μου ειχαν μεινει 4ΑΒ και 3ΒΒ . Ωρες ωρες σκεφτομαι λες ο/η surviver μεσα μου να ειναι το 3ΒΒ; χαχαχα

Πιθανό... Εμένα δεν μου τα έχουν με αριθμό. Είναι:

μία Blastocyst ΑΒ (αυτή υποθέτω είναι δηλαδή ή 3ΑΒ ή 4ΑΒ)

Μία Full Blastocyst AA (υποθέτω είναι ή 4ΑΑ ή 5ΑΑ)

Μία Expanded Blastocyst AA (υποθέτω ή 5ΑΑ ή 6ΑΑ)

Αλλά η αντιστοιχία με τους αριθμούς είναι δικής μου έμπνευσης. Αν κάποια έχει άλλη γνώμη να μου πει...

Μπορεί ο survivor να είναι το 3ΒΒ! Είχα διαβάσει πολλές τέτοιες ιστορίες και τελικά αποδεικνύουν ότι οι αξιολογήσεις είναι τελικά μια στιγμιαία εικόνα...  ❤️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...