Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

15 minutes ago, marina_86 said:

έλα μου ντε.. Και εν τω μεταξύ είναι κ πανάκριβος ο έλεγχος. Σ' εμένα η κλινική το έριξε στην πολύ μικρή ηλικία της δοτριας και η γιατρός μου είχε πει κ για το σπέρμα. Ότι αν είχαμε πάει με το δικό μας θα ήταν πολύ πιθανές οι χρωμοσωμικες ανωμαλίες αλλά τωρα με του δότη αποκλείεται. Ωστόσο, ειδικά στην Αμερική, το έχουν σύστημα. Κάποιες κλινικές κάνουν ετ μόνο με ελεγμένα έμβρυα. Στη δε Αγγλία, ένας πολύ γνωστός εξωσωματικος που ασχολείται πολύ κ με τη δωρεά, σε περίπτωση αποτυχίας (αν δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο άλλο σοβαρό θέμα) ρίχνει την ευθύνη αποκλειστικά στα έμβρυα!!!

Κι εγώ σου λέω τα στατιστικά: όλα τα ωάρια δεν μπορούν να δώσουν εγκυμοσύνη. Εγώ είχα 7 φαινομενικά άριστες βλαστοκυστες. Πού ξέρω αν οι 3 που μου έμειναν μπορούν; Αυτό το ερώτημα με βασανίζει... 

Ναι, @MelissaRobert πες μας τι θα σου πει. Εσύ πόσες βλαστοκυστες είχες συνολικά; Σου είχαν δώσει αξιολόγηση;

Μου έχουν μείνει άλλες 3 και να πω την αλήθεια ξέχασα να ρωτήσω για την ποιότητα των εναπομείναντα.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 4 λεπτά , MelissaRobert είπε:

Μου έχουν μείνει άλλες 3 και να πω την αλήθεια ξέχασα να ρωτήσω για την ποιότητα των εναπομείναντα.

Καλέ, όλες από 3 έχουμε;;;;  Χαχαχαχαχα ❤️ 

Πάντως αγαπημένη ρώτα το κι αυτό! Είναι σημαντικό. Κανονικά θα έπρεπε να σου έχουν δώσει αξιολόγηση κ των πέντε βλαστοκυστεων κ φωτογραφίες. 

8 minutes ago, marina_86 said:

Καλέ, όλες από 3 έχουμε;;;;  Χαχαχαχαχα ❤️ 

Πάντως αγαπημένη ρώτα το κι αυτό! Είναι σημαντικό. Κανονικά θα έπρεπε να σου έχουν δώσει αξιολόγηση κ των πέντε βλαστοκυστεων κ φωτογραφίες. 

To έχω βάλει ήδη στην λίστα μαζί με τον γεννητικό έλεγχο. Στην Αγγλία πάντως γίνεται όταν ζητηθεί …

• Μου αρέσει 1

2 minutes ago, marina_86 said:

Εσύ είσαι πολύ δικιά μου! Χαχαχαχαχα

Ha ha ha…είναι πολύ ωραίο πάντως που έχουμε την υποστήριξη η μια της άλλης κορίτσια. Σας ευχαριστώ όλες για την υποστήριξη τις τελευταίες αυτές μέρες. 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , MelissaRobert είπε:

To έχω βάλει ήδη στην λίστα μαζί με τον γεννητικό έλεγχο. Στην Αγγλία πάντως γίνεται όταν ζητηθεί …

Εδώ πάλι δεν γίνεται ακόμα κι αν ζητηθεί. Για να δούμε τι έχει να πει κι ο γιατρός σου, είμαι πολυ περίεργη. Μπορεί να κάνω λάθος και μονο στο συγκεκριμένο κέντρο να είχαν αυτή την πολιτική. Δεν μπορώ να θυμηθώ ποια κοπέλα ήταν… στο  Ιακ  έκανε φασαρία για να κανει γεννητικό και πάλι δεν τις έκαναν. Παλιό μέλος, μπορεί να έχει τα παιδάκια της τωρα. 

• Μπερδεμένη/-ος 2

Αγαπημένες μου, με πήρε ο χαλαρός τηλ 

Λοιπόν συνεχίζω αρβεκαπ και από Δευτέρα μπαίνει το κλασικό άσπρο σικλακουρ στο πρόγραμμα 3 πρωί 3 βράδυ. Από Πέμπτη βάζουμε και αυτοκόλλητα. Είμαι τρέλα χαρούμενη. Έτσι να μπω πάλι στον αγώνα πρώτα ο Θεός βέβαια 

Εμείς κορίτσια με τις 3 βλαστοκυστουλες να κάνουμε την ομάδα των 3ων χαχαχαχαχα. Είναι οι μοναδικές μας, οι πολύτιμες μας!! Άρα; Άρα και οι τυχερές μας!!

• Μου αρέσει 9

πρίν από 2 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Λοιπόν συνεχίζω αρβεκαπ και από Δευτέρα μπαίνει το κλασικό άσπρο σικλακουρ στο πρόγραμμα 3 πρωί 3 βράδυ. Από Πέμπτη βάζουμε και αυτοκόλλητα. Είμαι τρέλα χαρούμενη. Έτσι να μπω πάλι στον αγώνα πρώτα ο Θεός βέβαια 

Εμείς κορίτσια με τις 3 βλαστοκυστουλες να κάνουμε την ομάδα των 3ων χαχαχαχαχα. Είναι οι μοναδικές μας, οι πολύτιμες μας!! Άρα; Άρα και οι τυχερές μας!!

αχου τι ωραια νεα! ελα να συνεχίζονται οι μεταφορές! ειχαμε κολλησει το φλεβαρη....το Μαρτη θα γινει χαμός

• Μου αρέσει 3

πρίν από 7 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Χρυσουλακι μου, και τώρα ήθελα να σε ρωτήσω. Αδιαθετησες τελικά;;; 

Καλή αρχή αγαπημένηηηηηη!!!!❤️❤️❤️

Όλα θα πάνε τέλεια! Καταπληκτικά! Ονειρικά!❤️❤️❤️ 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

15 minutes ago, Chrussa1982 said:

Καλή τύχη!!! Exciting…:)

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Καλή αρχή λουλούδι μου!!!!!!!!! Αμα σας λέω εγώ συμπεθέρες μαζί με τη @Viv37 !!!!!!!! με το καλό να ξεκινήσεις ,με το καλύτερο να τα δεχτείς,,,,και με το τελειότερο να τα αποκτήσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

@marina_86 ,  @Villi & @MelissaRobert,,,, αχ και βαχ και ανάθεμά τους!!!! Όλους όσους δεν το πλαισιώνουν από παντού και μας βγάζουν την ψυχή από άγχος και στρες! Εγώ πρώτη φορά άκουσα τώρα από τον Τσιρ για προεμφυτευτικό στις βλαστοκύστες που θα δημιουργηθούν με σπέρα συζύγου και ωάρια δότριας ,,, αν και εφόσον το fish δείξει κάτι περίεργο,,,,αλλά και πάλι μου έκανε αναφορά τύπου "που να ξέρουμε αν και τα ωάρια της δότριας είναι όλα τόσο τέλεια?" για αυτό συμφωνώ και επαυξάνω με το "κράξιμο" της Μαρίνας μας. Πόσα χιλιάδες ευρώ ακόμα!??????????? 

• Μου αρέσει 4

1 hour ago, Chrussa1982 είπε:

Σοβαρά μιλάς; Και πως σου το αιτιολογησαν;

Αν θυμάμαι καλά στην αρχή μου είπε ένα βλαμενο κοριτσάκι ( τώρα ειναι άλλη) οτι κοστίζει πολύ..  μετά άρχισε ότι δεν συνηθίζεται, δεν έχει νόημα, ειναι μικρές, ελεγμένες κλπ γενικά περίεργα πράγματα. AndMosch λέγεται η κοπέλα εδώ στο καφε που είχε συναντήσει ανάλογη συμπεριφορά στο ίδιο κέντρο. Για εμένα πάντως αυτή  είναι πολύ σημαντική εξέταση. 

• Μου αρέσει 2

7 minutes ago, Condios said:

Καλή αρχή λουλούδι μου!!!!!!!!! Αμα σας λέω εγώ συμπεθέρες μαζί με τη @Viv37 !!!!!!!! με το καλό να ξεκινήσεις ,με το καλύτερο να τα δεχτείς,,,,και με το τελειότερο να τα αποκτήσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

@marina_86 ,  @Villi & @MelissaRobert,,,, αχ και βαχ και ανάθεμά τους!!!! Όλους όσους δεν το πλαισιώνουν από παντού και μας βγάζουν την ψυχή από άγχος και στρες! Εγώ πρώτη φορά άκουσα τώρα από τον Τσιρ για προεμφυτευτικό στις βλαστοκύστες που θα δημιουργηθούν με σπέρα συζύγου και ωάρια δότριας ,,, αν και εφόσον το fish δείξει κάτι περίεργο,,,,αλλά και πάλι μου έκανε αναφορά τύπου "που να ξέρουμε αν και τα ωάρια της δότριας είναι όλα τόσο τέλεια?" για αυτό συμφωνώ και επαυξάνω με το "κράξιμο" της Μαρίνας μας. Πόσα χιλιάδες ευρώ ακόμα!??????????? 

Όποτε θα κανεις τον προεμφυτευτικο έλεγχο στις βλαστοκυστες; Αυτό σου είπε ο γιατρός; Απ’οτι κατάλαβα το 30% των ωαρίων ακόμα και μιας νέας γυναίκας μπορεί να μην εμφυτευθούν επειδή δεν είναι καλής ποιότητας. 

2 minutes ago, Villi said:

Αν θυμάμαι καλά στην αρχή μου είπε ένα βλαμενο κοριτσάκι ( τώρα ειναι άλλη) οτι κοστίζει πολύ..  μετά άρχισε ότι δεν συνηθίζεται, δεν έχει νόημα, ειναι μικρές, ελεγμένες κλπ γενικά περίεργα πράγματα. AndMosch λέγεται η κοπέλα εδώ στο καφε που είχε συναντήσει ανάλογη συμπεριφορά στο ίδιο κέντρο. Για εμένα πάντως αυτή  είναι πολύ σημαντική εξέταση. 

Villi μιλάς για το Ιασώ τώρα;

πρίν από 28 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Καλή αρχή Χρύσα μου, να πάνε όλα υπέροχα  κοριτσάκι μου. Σε καμία 15 μέρες δηλαδή θα έχουμε ετ;;; Τελειααααα !!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...