Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

όχι δεν είναι το ίδιο. Σε συμφέρει σε σχέση από το κανονικό στεγαστικό, αλλά τα επιτόκια είναι πολύ ψηλά και τα ακίνητα πανάκριβα. Δηλαδή καλύτερα να αγοράζαμε το 2021 με κανονικό στεγαστικό που ήταν στο 3% τα επιτόκια και τα σπίτια σε φυσιολογικές τιμές. 
      αυτήν την φορά στο πρόγραμμα το 50% είναι έντοκο και το άλλο 50 ατομικό. Ενώ το πρώτο ήταν το 25% έντοκο. Τώρα σου δίνουν μέχρι και 190Κ ενώ το προηγούμενο σου έδινε 150κ

το έντοκο κομμάτι τώρα είναι περίπου στο 4.2 % με επιτόκιο, δεν έκαναν κάποια προσφορά η τράπεζα, μόνο αν είσαι τρίτεκνος θα έχεις 50% έκπτωση στο επιτόκιο. Ενώ το πρώτο, το έντοκο κομμάτι ήταν κάτω του 2%.

με αποτέλεσμα, αν έπαιρνες 135κ για ένα σπίτι που είχε 150κ (90%) σου έβγαινε η δόση περίπου 300 κάτι ευρώ. Τώρα σου βγαίνει 560-580€

θες το λιγότερο 10% της αξίας του ακινήτου άρα στα 150 θες 15κ.

για τα έξοδα αγοράς για 150κ σπίτι θες το λιγότερο αλλά 6κ 

και αν χρειαστείς κάποια ανακαίνιση; Θα πω ότι θες ένα 10-15κ στην άκρη για 5 πράγματα βασικά ανακαίνιση. Κουζίνα; Ίσως το μπάνιο; Ή τα κουφώματα. Στα 150κ σπίτι έτοιμο στην πένα δεν παίζει να βρεις. 
      και θες στην άκρη 2κ σίγουρα γιατί θα είσαι ιδιοκτήτης και αν συμβεί κάτι θες λεφτά . Πχ ασανσέρ; Πρόβλημα με τον λέβητα; Εν σπίτι στα 150κ θα είναι σε παλιά πολυκατοικία, άρα και περισσότερες πιθανότητες να γίνει κάποια ζημιά και να πρέπει να πληρώσεις. 
      Ετσι τα έχω υπολογίσει εγώ. Ας με διορθώσει κάποια αν τα λέω λάθος. 

Αχ εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι αυτά τα παιδάκια σας ❤️ τα έχετε φτιάξει όλα! Μένει η εμβρυομεταφορά ❤️

Σ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου είσαι πολύ γλυκιά❤️ μακάρι να πάει το 25 καλά για όλες μας και να τα καταφέρουμε επιτέλους 🤞❤️

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , chitaneta είπε:

Ειχα κανει πολυ παλιά πεζοπορίες σε καταφύγια, σπηλαιολογια με κατι φίλους. Μακαρι να ειχα δοκιμαδει κ λιγο αναρρίχηση παντα το ήθελα αλλά ξέρεις πως ειναι η ζωή. 

Εγω γενικά ειμαι της θαλασσας αλλά και βουνα και ποτάμια και ολα τα φυσικα τοπια τα λατρευω. Έμενα στο Πηλιο μόνιμα πολλά χρονια τώρα, που εχει και βουνο και θάλασσα και τώρα που ειμαι τοσο καιρό Αθήνα τα εχω παιξει τελείως!

Ωωωω πρέπει να είναι υπέροχο το Πήλιο. Λογικό να τα έχεις παίξει στην Αθήνα εδώ διακοπές πάμε λίγες μέρες και μέχρι να συνηθίσουμε την Αθήνα ζοριζομαστε  Πάντως κ ο άντρας μου σαν παιδάκι ακολουθούσε τους γονείς του σε πεζοπορίες κ ορειβασίες και έχει γυρίσει όλη την Ελλάδα σχεδόν. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 22 λεπτά , chitaneta είπε:

Ειχα κανει πολυ παλιά πεζοπορίες σε καταφύγια, σπηλαιολογια με κατι φίλους. Μακαρι να ειχα δοκιμαδει κ λιγο αναρρίχηση παντα το ήθελα αλλά ξέρεις πως ειναι η ζωή. 

Εγω γενικά ειμαι της θαλασσας αλλά και βουνα και ποτάμια και ολα τα φυσικα τοπια τα λατρευω. Έμενα στο Πηλιο μόνιμα πολλά χρονια τώρα, που εχει και βουνο και θάλασσα και τώρα που ειμαι τοσο καιρό Αθήνα τα εχω παιξει τελείως!

Αθήνα μένω κι εγώ αλλά πηγαίνω εκδρομές οργανωμένες εκτός Αθήνας για πεζοπορίες κυρίως αλλά έχω πάει και για αρχάρια κατάδυση και αναρρίχηση!

• Μου αρέσει 4

17 hours ago, marina_86 said:

Αγαπημένη, τι ωραία που τα καλύπτει όλα η ασφάλεια!!!!

Λοιπόν, η υστεροσκοπηση γίνεται σε συγκεκριμένες μέρες του κύκλου και δεν χρειάζεται προετοιμασία. Στην υστεροσκοπηση βάζουν μια κάμερα μέσα στη μήτρα και ο γιατρός βλέπει ακριβώς τι γίνεται (αν υπάρχουν φλεγμονές, πολύποδες, συμφυσεις κτλ).Αν δει κάτι περίεργο το διορθώνει κι όλας. 

Στη βιοψία παίρνει ο γιατρός κ δείγμα μέσα από τη μήτρα και το στέλνουν σε εργαστήριο για ανάλυση για να δουν μικρόβια, βακτήρια, γαλακτοβακιλλους κτλ. Να δουν δηλ σε τι κατάσταση είναι το ενδομήτριο κ αν βρουν κάποιο μικρόβιο να σου δώσουν κατάλληλη αντιβίωση. Βιοψίες υπάρχουν διάφορες. Πολύ καλή βιοψία, που γίνεται κ στο εξωτερικό, είναι τα δύο από τα τρία τεστ της ισπανικής τριπλέτας: το Emma και το Alice. Αυτά τα δύο ελέγχουν με τη μέθοδο ngs το δείγμα, που είναι μοριακή μέθοδος, και βρίσκουν όχι μόνο μικρόβια αλλά κ γαλακτοβακιλλους που είναι πολύ σημαντικοί για το περιβάλλον του ενδομητρίου. Ούτε αυτά τα δύο τεστ χρειάζονται προετοιμασία. Εκτός αν η γιατρός σου προτείνει κάποια άλλη βιοψία.

Αυτό που χρειάζεται προετοιμασία είναι το τρίτο της ισπανικής τριπλέτας, το ERA. Ο γιατρός κατά την υστεροσκοπηση θα πάρει δείγμα για το ΕΡΑ για να δει το παράθυρο εμφύτευσης. Ποια είναι, δηλαδή, η κατάλληλη μέρα για εμβρυομεταφορά. Για να το δουν αυτό πρέπει να προετοιμαστείς ΣΑΝ να είναι να κάνεις εμβρυομεταφορά. Από τη δεύτερη μέρα της περιόδου σου, δηλαδή, να ξεκινήσεις cyclacur και όταν παχύνει το ενδομήτριο να ξεκινήσεις προγεστερόνη. Θα πάρεις για πέντε μέρες προγεστερόνη κ την έκτη μέρα θα πρέπει να σου πάρει δείγμα. Γι'αυτό σου είπα για προετοιμασία... Όχι λόγω υστεροσκοπησης ή βιοψίας, αλλά λόγω ΕΡΑ. Απλά το καλύτερο είναι να τα κάνεις όλα μαζί. 

Ελπίζω να σε κατατοπισα! Χαχαχα

Γεια και πάλι:) Εύχομαι να περάσετε όλες υπέροχα το τριήμερο!!! Εμείς εδώ θα δουλεύουμε:)

Κοριτσια όπως καταλαβαίνετε από την Δευτέρα ψάχνω συνέχεια για την αποτυχημένη προσπάθεια. Τεσπα στο YouTube άκουσα μια ομιλία από γιατρό με βάση της Ισπανία πως μετά από αποτυχία με δωρεά ωαρίων, προτείνει σ’ολους την γεννητική εξέταση των εμβριων, το ERA για το παράθυρο εμφύτευσης και υστεροσκοπηση. Δεν προτείνει να επαναληφθεί η διαδικασία χωρίς παραπάνω διερεύνηση. Έχω αρχίσει να γίνομαι παρανοϊκή με αυτό το θέμα μήπως;

Το βίντεο λέγεται - Why IVF with eggs may fail sometimes- reasons and prospects for patients. 20/3/2019.

• Μου αρέσει 1

Ααααα τελικά είμαστε πολλές οι λάτρεις του βουνού ❤️ 

@chitaneta θα πάμε με τα παιδάκια μας βρε και πορείες και αναρρίχηση. Τα βουνά εκεί είναι και θα μας περιμένουν.

Και ναι σαν τη ζωή κοντά στη φύση δεν έχει. Καλές οι ανέσεις της μεγάλης πόλης αλλά όλα έχουν τα υπέρ και τα κατά. Εμείς πολλές φορές το σκεφτόμαστε μηοως να φεύγαμε σε ένα μέρος πιο κοντά στα βουνά και στη φύση. Είναι βέβαια το θέμα της δουλειάς. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Θα φανεί στο μέλλον @marmaki @Chrussa1982 ρε μηπως η συνάντηση με τα καρότσια θα είναι τελικά  με σακίδια φορτωμένα με παιδια κάπου πράσινα; χαχχαχαχ

@MelissaRobertσίγουρα δεν είμαι ειδική. Ίσως κάποια από τα κορίτσια να έχουν να σου πουν παραπάνω πληροφορίες. Θα σου πω πως εγώ μετά την πρώτη αποτυχία ακολούθησα συμβουλή γιατρού να ηρεμήσω και ψυχολογικά και σωματικά  για ένα τρίμηνο χωρίς τίποτα. Ούτε χάπια ούτε εξετάσεις. Και μετά είδα μια αιματολογο που μου σύστησε για παραπάνω εξετάσεις κτλ. Είχαμε κάνει πριν την πρώτη ετ υστεροσκοπηση, και μια αφαίρεση πολύποδα. Δεν έκανα κάποιες από τις υπόλοιπες που αναφέρεις. Μου είχε πει βέβαια πως σε κάποια μεγάλα κέντρα κάνουν εξέταση στα εμβρυα (μάλλον είναι αυτό που λες για γεννητική εξέταση;) για να δουν αν υπάρχει πρόβλημα στα εμβρυα. Εγώ είχα ένα τελευταίο και δεν το κάναμε. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , MelissaRobert είπε:

Γεια και πάλι:) Εύχομαι να περάσετε όλες υπέροχα το τριήμερο!!! Εμείς εδώ θα δουλεύουμε:)

Κοριτσια όπως καταλαβαίνετε από την Δευτέρα ψάχνω συνέχεια για την αποτυχημένη προσπάθεια. Τεσπα στο YouTube άκουσα μια ομιλία από γιατρό με βάση της Ισπανία πως μετά από αποτυχία με δωρεά ωαρίων, προτείνει σ’ολους την γεννητική εξέταση των εμβριων, το ERA για το παράθυρο εμφύτευσης και υστεροσκοπηση. Δεν προτείνει να επαναληφθεί η διαδικασία χωρίς παραπάνω διερεύνηση. Έχω αρχίσει να γίνομαι παρανοϊκή με αυτό το θέμα μήπως;

Το βίντεο λέγεται - Why IVF with eggs may fail sometimes- reasons and prospects for patients. 20/3/2019.

Ωραία, αν εχω καταλάβει καλά τα δυο απο τα τρία τα έχεις ήδη δρομολογήσει. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , MelissaRobert είπε:

Ναι, αγαπημένη το έχω δει κι εγώ. Το είχα συζητήσει κι εγώ για γενετικό έλεγχο των εμβρύων, αλλά το κέντρο ήταν τελείως αρνητικό. Σ' εμάς η δοτρια ήταν 20 χρονών και έχουμε σπέρμα δότη. Οπότε, μου απέκλεισαν μια τέτοια εξέταση. Μου είπαν ότι θα το πρότειναν μόνο αν είχαμε χρησιμοποιήσει το σπέρμα του σύζυξ που έχει θέματα. 

Τώρα για τις επιπλέον εξετάσεις, τι να σου πω... Η @Fili όπως γραφει είχε ήδη κάνει υστεροσκοπηση πριν την 1η προσπάθεια. Εγώ δεν είχα κάνει καν! Πήγα έτσι. Μόνο τις βασικές εξετάσεις που μου είχε ζητήσει η γιατρός μου. Μετά την 1η αποτυχία έκανα Υστεροσκοπηση και την κλασική βιοψία κ πήγα σε αιματολογο. Ε, μετά και τη δεύτερη αποτυχία.... δεν το ρισκάρω. Είπα καντα όλα γιατί η γκαντεμια σου δεν παίζεται! 

• Μου αρέσει 2

6 minutes ago, marina_86 said:

Ναι, αγαπημένη το έχω δει κι εγώ. Το είχα συζητήσει κι εγώ για γενετικό έλεγχο των εμβρύων, αλλά το κέντρο ήταν τελείως αρνητικό. Σ' εμάς η δοτρια ήταν 20 χρονών και έχουμε σπέρμα δότη. Οπότε, μου απέκλεισαν μια τέτοια εξέταση. Μου είπαν ότι θα το πρότειναν μόνο αν είχαμε χρησιμοποιήσει το σπέρμα του σύζυξ που έχει θέματα. 

Τώρα για τις επιπλέον εξετάσεις, τι να σου πω... Η @Fili όπως γραφει είχε ήδη κάνει υστεροσκοπηση πριν την 1η προσπάθεια. Εγώ δεν είχα κάνει καν! Πήγα έτσι. Μόνο τις βασικές εξετάσεις που μου είχε ζητήσει η γιατρός μου. Μετά την 1η αποτυχία έκανα Υστεροσκοπηση και την κλασική βιοψία κ πήγα σε αιματολογο. Ε, μετά και τη δεύτερη αποτυχία.... δεν το ρισκάρω. Είπα καντα όλα γιατί η γκαντεμια σου δεν παίζεται! 

Καταλαβαίνω…αυτό σκέφτηκα και εγώ! Θα ρωτήσω τον Ψάθα και για τον γεννητικό έλεγχο και μετά θα ηρεμήσω μέχρι την επόμενη φορά! Καλό ΣΚ να εχετε

• Μου αρέσει 2

πρίν από 6 λεπτά , marina_86 είπε:

Δεν ειναι μόνο στη διπλή δωρεά. Εγω θυμάμαι στο Ιακ με την πρώτη δότρια, ήθελα να κάνω έλεγχο στα έμβρυα που θα προκύψουν. Με τίποτα…ήταν παρα πολυ αρνητικοί, δεν καταλαβαίνω γιατι το κάνουν αυτό. 

• Λυπημένη/-ος 1

1 hour ago, Chrussa1982 είπε:

Ωωωω πρέπει να είναι υπέροχο το Πήλιο. Λογικό να τα έχεις παίξει στην Αθήνα εδώ διακοπές πάμε λίγες μέρες και μέχρι να συνηθίσουμε την Αθήνα ζοριζομαστε  Πάντως κ ο άντρας μου σαν παιδάκι ακολουθούσε τους γονείς του σε πεζοπορίες κ ορειβασίες και έχει γυρίσει όλη την Ελλάδα σχεδόν. 

Τα παιδια με πεζοπορους γονεις ειναι πολυ τυχερα! Εχω φιλους που χαρη στους γονεις τους εχουν μαθει και αγαπησει τα βουνά!

Αντε με το καλό σε λιγο θα πηγαίνετε εσεις με το/α δικα σας!

πρίν από 50 λεπτά , marmaki είπε:

Αθήνα μένω κι εγώ αλλά πηγαίνω εκδρομές οργανωμένες εκτός Αθήνας για πεζοπορίες κυρίως αλλά έχω πάει και για αρχάρια κατάδυση και αναρρίχηση!

Καταδυση ε; αλλη ομορφια παλι φαντάζομαι!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 7 λεπτά , MelissaRobert είπε:

Καταλαβαίνω…αυτό σκέφτηκα και εγώ! Θα ρωτήσω τον Ψάθα και για τον γεννητικό έλεγχο και μετά θα ηρεμήσω μέχρι την επόμενη φορά! Καλό ΣΚ να εχετε

Αν ρωτήσεις για τον γεννητικό έλεγχο να μας πεις, εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει η άποψη του Ψαθ..

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Villi είπε:

Δεν ειναι μόνο στη διπλή δωρεά. Εγω θυμάμαι στο Ιακ με την πρώτη δότρια, ήθελα να κάνω έλεγχο στα έμβρυα που θα προκύψουν. Με τίποτα…ήταν παρα πολυ αρνητικοί, δεν καταλαβαίνω γιατι το κάνουν αυτό. 

έλα μου ντε.. Και εν τω μεταξύ είναι κ πανάκριβος ο έλεγχος. Σ' εμένα η κλινική το έριξε στην πολύ μικρή ηλικία της δοτριας και η γιατρός μου είχε πει κ για το σπέρμα. Ότι αν είχαμε πάει με το δικό μας θα ήταν πολύ πιθανές οι χρωμοσωμικες ανωμαλίες αλλά τωρα με του δότη αποκλείεται. Ωστόσο, ειδικά στην Αμερική, το έχουν σύστημα. Κάποιες κλινικές κάνουν ετ μόνο με ελεγμένα έμβρυα. Στη δε Αγγλία, ένας πολύ γνωστός εξωσωματικος που ασχολείται πολύ κ με τη δωρεά, σε περίπτωση αποτυχίας (αν δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο άλλο σοβαρό θέμα) ρίχνει την ευθύνη αποκλειστικά στα έμβρυα!!!

Κι εγώ σου λέω τα στατιστικά: όλα τα ωάρια δεν μπορούν να δώσουν εγκυμοσύνη. Εγώ είχα 7 φαινομενικά άριστες βλαστοκυστες. Πού ξέρω αν οι 3 που μου έμειναν μπορούν; Αυτό το ερώτημα με βασανίζει... 

Ναι, @MelissaRobert πες μας τι θα σου πει. Εσύ πόσες βλαστοκυστες είχες συνολικά; Σου είχαν δώσει αξιολόγηση;

πρίν από 19 λεπτά , Fili είπε:

Ααααα τελικά είμαστε πολλές οι λάτρεις του βουνού ❤️ 

@chitaneta θα πάμε με τα παιδάκια μας βρε και πορείες και αναρρίχηση. Τα βουνά εκεί είναι και θα μας περιμένουν.

Και ναι σαν τη ζωή κοντά στη φύση δεν έχει. Καλές οι ανέσεις της μεγάλης πόλης αλλά όλα έχουν τα υπέρ και τα κατά. Εμείς πολλές φορές το σκεφτόμαστε μηοως να φεύγαμε σε ένα μέρος πιο κοντά στα βουνά και στη φύση. Είναι βέβαια το θέμα της δουλειάς. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Θα φανεί στο μέλλον @marmaki @Chrussa1982 ρε μηπως η συνάντηση με τα καρότσια θα είναι τελικά  με σακίδια φορτωμένα με παιδια κάπου πράσινα; χαχχαχαχ

@MelissaRobertσίγουρα δεν είμαι ειδική. Ίσως κάποια από τα κορίτσια να έχουν να σου πουν παραπάνω πληροφορίες. Θα σου πω πως εγώ μετά την πρώτη αποτυχία ακολούθησα συμβουλή γιατρού να ηρεμήσω και ψυχολογικά και σωματικά  για ένα τρίμηνο χωρίς τίποτα. Ούτε χάπια ούτε εξετάσεις. Και μετά είδα μια αιματολογο που μου σύστησε για παραπάνω εξετάσεις κτλ. Είχαμε κάνει πριν την πρώτη ετ υστεροσκοπηση, και μια αφαίρεση πολύποδα. Δεν έκανα κάποιες από τις υπόλοιπες που αναφέρεις. Μου είχε πει βέβαια πως σε κάποια μεγάλα κέντρα κάνουν εξέταση στα εμβρυα (μάλλον είναι αυτό που λες για γεννητική εξέταση;) για να δουν αν υπάρχει πρόβλημα στα εμβρυα. Εγώ είχα ένα τελευταίο και δεν το κάναμε. 

Πω πω τι ωραια που ακουγεται.. συναντηση με σακιδια φορτωμενα με παιδακια καπου στο πράσινο! Και μετά χτυπαμε και κανα τσιπουρο σε καμια πλατεια χωριου μιας και τα ειχαμε αναφερει και τα τσίπουρα!

• Μου αρέσει 4

πρίν από 9 λεπτά , Villi είπε:

Σοβαρά μιλάς; Και πως σου το αιτιολογησαν;

πρίν από 2 λεπτά , marina_86 είπε:

έλα μου ντε.. Και εν τω μεταξύ είναι κ πανάκριβος ο έλεγχος. Σ' εμένα η κλινική το έριξε στην πολύ μικρή ηλικία της δοτριας και η γιατρός μου είχε πει κ για το σπέρμα. Ότι αν είχαμε πάει με το δικό μας θα ήταν πολύ πιθανές οι χρωμοσωμικες ανωμαλίες αλλά τωρα με του δότη αποκλείεται. Ωστόσο, ειδικά στην Αμερική, το έχουν σύστημα. Κάποιες κλινικές κάνουν ετ μόνο με ελεγμένα έμβρυα. Στη δε Αγγλία, ένας πολύ γνωστός εξωσωματικος που ασχολείται πολύ κ με τη δωρεά, σε περίπτωση αποτυχίας (αν δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο άλλο σοβαρό θέμα) ρίχνει την ευθύνη αποκλειστικά στα έμβρυα!!!

Κι εγώ σου λέω τα στατιστικά: όλα τα ωάρια δεν μπορούν να δώσουν εγκυμοσύνη. Εγώ είχα 7 φαινομενικά άριστες βλαστοκυστες. Πού ξέρω αν οι 3 που μου έμειναν μπορούν; Αυτό το ερώτημα με βασανίζει... 

Ναι, @MelissaRobert πες μας τι θα σου πει. Εσύ πόσες βλαστοκυστες είχες συνολικά; Σου είχαν δώσει αξιολόγηση;

Έχουμε τις ίδιες βλαστοκυστουλες αγάπη μου!! Εκεί κρύβονται τα μωράκια μας!! 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 4 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Σοβαρά μιλάς; Και πως σου το αιτιολογησαν;

Ε τι θα της είπαν; Για την ηλικία της δοτριας κ για τον έλεγχο που τις κάνουν κ για το ότι μπορεί να τραυματίσεις ένα καλό έμβρυο χωρίς λόγο. Για το ότι τα μοιράζουν όμως δεν θα είπε κανένας. Και πως αν η κοπέλα έκανε 15 ωάρια κι εγώ πάρω πχ. τα 7, πού ξέρω πόσα από αυτά είναι τα πραγματικά καλά; Και μετά σου κάνουν κ ντιλ! Για 2 βλαστοκυστες τόσο, για 4 τόσο. Βρε άντε!... 

πρίν από 8 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Έχουμε τις ίδιες βλαστοκυστουλες αγάπη μου!! Εκεί κρύβονται τα μωράκια μας!! 

Αχ γλυκούλα μου! Διάβασα το μήνυμα σου κ χαμογέλασα! Μετά τη σύγχυση μου!.... Χαχαχαχαχα ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, chitaneta είπε:

Μπράβο Χρυσα μου με το καλό! Μην αγχωνεσαι καθόλου! Ο χαλαρος τα εχει ολα υπο έλεγχο!

Πωπω, εφυγες απ το πανεμορφο Πηλιο κ πηγες Αθηνα? Καμια σχεση. Αγαπαμε Πηλιο, πηγαιναμε παλια

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...