Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

όχι δεν είναι το ίδιο. Σε συμφέρει σε σχέση από το κανονικό στεγαστικό, αλλά τα επιτόκια είναι πολύ ψηλά και τα ακίνητα πανάκριβα. Δηλαδή καλύτερα να αγοράζαμε το 2021 με κανονικό στεγαστικό που ήταν στο 3% τα επιτόκια και τα σπίτια σε φυσιολογικές τιμές. 
      αυτήν την φορά στο πρόγραμμα το 50% είναι έντοκο και το άλλο 50 ατομικό. Ενώ το πρώτο ήταν το 25% έντοκο. Τώρα σου δίνουν μέχρι και 190Κ ενώ το προηγούμενο σου έδινε 150κ

το έντοκο κομμάτι τώρα είναι περίπου στο 4.2 % με επιτόκιο, δεν έκαναν κάποια προσφορά η τράπεζα, μόνο αν είσαι τρίτεκνος θα έχεις 50% έκπτωση στο επιτόκιο. Ενώ το πρώτο, το έντοκο κομμάτι ήταν κάτω του 2%.

με αποτέλεσμα, αν έπαιρνες 135κ για ένα σπίτι που είχε 150κ (90%) σου έβγαινε η δόση περίπου 300 κάτι ευρώ. Τώρα σου βγαίνει 560-580€

θες το λιγότερο 10% της αξίας του ακινήτου άρα στα 150 θες 15κ.

για τα έξοδα αγοράς για 150κ σπίτι θες το λιγότερο αλλά 6κ 

και αν χρειαστείς κάποια ανακαίνιση; Θα πω ότι θες ένα 10-15κ στην άκρη για 5 πράγματα βασικά ανακαίνιση. Κουζίνα; Ίσως το μπάνιο; Ή τα κουφώματα. Στα 150κ σπίτι έτοιμο στην πένα δεν παίζει να βρεις. 
      και θες στην άκρη 2κ σίγουρα γιατί θα είσαι ιδιοκτήτης και αν συμβεί κάτι θες λεφτά . Πχ ασανσέρ; Πρόβλημα με τον λέβητα; Εν σπίτι στα 150κ θα είναι σε παλιά πολυκατοικία, άρα και περισσότερες πιθανότητες να γίνει κάποια ζημιά και να πρέπει να πληρώσεις. 
      Ετσι τα έχω υπολογίσει εγώ. Ας με διορθώσει κάποια αν τα λέω λάθος. 

Αχ εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι αυτά τα παιδάκια σας ❤️ τα έχετε φτιάξει όλα! Μένει η εμβρυομεταφορά ❤️

Σ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου είσαι πολύ γλυκιά❤️ μακάρι να πάει το 25 καλά για όλες μας και να τα καταφέρουμε επιτέλους 🤞❤️

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Καλημέραααα φιλεναδιτσες αγαπημένες! @marina_86 και ξεπρηξιμο και ελάχιστος πόνος  τέλεια! Ο οργανισμός σου ανταποκρίνεται άψογα νομίζω. Κι εγώ σουκου θα είμαι σπιτάκι. Γλυκάκι δουλεύει κλασικά σαβ/κο οπότε ίσως πάμε κάπου κοντινά έτσι για βολτίτσα τη Δευτέρα.. Σκεφτόμουν μηοως πήγαινα στη μαμά μου να δω και φιλες που έχω καιρό αλλά μετά τα χθεσινά λέω να κάτσω σπιτάκι για ξεκούραση (από τι; χαχχαχ) και χαλάρωση.

@Viv37μου λογικά θα σε πάρουν σήμερα να σου πουν αριθμό ωαρίων; ααααααα τα μωρακια σου έρχονται!!

@Chrussa1982 πως πάει αλήθεια το σκυλάκι σας;

@silvy22να περάσεις όμορφα να χαλάρωσεις και να ηρεμήσεις. Νομίζω είσαι αυστηρή με ποσοστά κτλ είπαμε. Είναι νωρίς. Να ακούσεις καρδιά στις έξι εβδομάδες δεν είναι το σύνηθες αλλά η εξαίρεση θαρρώ. Φιλί και αγκαλιά 

@chitanetaμου θα χορτάσουμε βόλτες καλοκαίρι με τον καύσωνα βρε!!! Χαχχαχα ποτέ ξαναπάς στο γιατρό θυμησε μου

@Villiμου γλυκιά καλημέρα ηλιόλουστη!!! Πως εισαι ;έχω μέρες που θέλω να σε ρωτήσω. Πως πάει μπαμπάκας σου; 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 8 λεπτά , Fili είπε:

Καλημέραααα φιλεναδιτσες αγαπημένες! @marina_86 και ξεπρηξιμο και ελάχιστος πόνος  τέλεια! Ο οργανισμός σου ανταποκρίνεται άψογα νομίζω. Κι εγώ σουκου θα είμαι σπιτάκι. Γλυκάκι δουλεύει κλασικά σαβ/κο οπότε ίσως πάμε κάπου κοντινά έτσι για βολτίτσα τη Δευτέρα.. Σκεφτόμουν μηοως πήγαινα στη μαμά μου να δω και φιλες που έχω καιρό αλλά μετά τα χθεσινά λέω να κάτσω σπιτάκι για ξεκούραση (από τι; χαχχαχ) και χαλάρωση.

@Viv37μου λογικά θα σε πάρουν σήμερα να σου πουν αριθμό ωαρίων; ααααααα τα μωρακια σου έρχονται!!

@silvy22να περάσεις όμορφα να χαλάρωσεις και να ηρεμήσεις. Νομίζω είσαι αυστηρή με ποσοστά κτλ είπαμε. Είναι νωρίς. Να ακούσεις καρδιά στις έξι εβδομάδες δεν είναι το σύνηθες αλλά η εξαίρεση θαρρώ. Φιλί και αγκαλιά 

@chitanetaμου θα χορτάσουμε βόλτες καλοκαίρι με τον καύσωνα βρε!!! Χαχχαχα ποτέ ξαναπάς στο γιατρό θυμησε μου

@Villiμου γλυκιά καλημέρα ηλιόλουστη!!! Πως εισαι ;έχω μέρες που θέλω να σε ρωτήσω. Πως πάει μπαμπάκας σου; 

Την Τρίτη θα ξαναπαω Fili μου! Ως τοτε οοοομμμμ

Μακάρι το καλοκαιράκι να βολταρουμε, να πηγαινουν όλα καλά κι ας σκαμε απο τη ζέστη!

Κι εσυ αραξε σπιτακι αφου στο είπε και να περάσεις καλά!

(Τι λες;, θα αντισταθεις στην λαγανα; εγω λεω να τσίμπησω λιγο αλλά ολικης!:P της εχω αδυναμία)

• Μου αρέσει 3

πρίν από 24 λεπτά , Fili είπε:

Ευχαριστώ που με ρωτάς αγαπημένη μου. Το παλεύει το κοριτσάκι μου..θέλει να προλάβει την μανούλα εγκυουλα. Το γλυκάκι σου δουλεύει και σαββατοκύριακο καλέ; Θα σου κάνουμε εμείς παρέα κορίτσι μου έτσι θα σε αφήσουμε;

• Μου αρέσει 2

πρίν από 21 λεπτά , Fili είπε:

Πως εισαι ;έχω μέρες που θέλω να σε ρωτήσω. Πως πάει μπαμπάκας σου; 

Σε ευχαριστώ που ρωτάς αγαπημένη μου.❤️ Προς το παρόν υπάρχει μια σταθερή κατάσταση η οποία είναι υποφερτή για τον ίδιο, όμως δεν ξέρω ποσο θα κρατήσει. Προσπαθώ να σκέφτομαι μονο το σήμερα, αν σκεφτώ παρακάτω απελπίζομαι. 

πρίν από 3 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Ευχαριστώ που με ρωτάς αγαπημένη μου. Το παλεύει το κοριτσάκι μου..

Χρυσά μου είναι μεγάλη σε ηλικία η κουκλίτσα σου;

• Μου αρέσει 4

πρίν από 17 λεπτά , Villi είπε:

Σε ευχαριστώ που ρωτάς αγαπημένη μου.❤️ Προς το παρόν υπάρχει μια σταθερή κατάσταση η οποία είναι υποφερτή για τον ίδιο, όμως δεν ξέρω ποσο θα κρατήσει. Προσπαθώ να σκέφτομαι μονο το σήμερα, αν σκεφτώ παρακάτω απελπίζομαι. 

Χρυσά μου είναι μεγάλη σε ηλικία η κουκλίτσα σου;

Ναι είναι γριούλα. Είναι 11 ετών αλλά μεγαλόσωμη.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 20 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Εντάξει…μη τη λες γριούλα.. μεγαλοκοπελα είναι. Η δικιά μου είναι οκτώ, πρώην αδεσποτακι που το βρήκαμε σκελετό. Είχα και τη μαμά της  αλλα τη χάσαμε πέρυσι. Λατρείες. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 3 λεπτά , Villi είπε:

Εντάξει…μη τη λες γριούλα.. μεγαλοκοπελα είναι. Η δικιά μου είναι οκτώ, πρώην αδεσποτακι που το βρήκαμε σκελετό. Είχα και τη μαμά της  αλλα τη χάσαμε πέρυσι. Λατρείες. 

Να την χαίρεσαι!! Είναι λατρείες τα ζωάκια και πολύ πολύ μεγάλη παρηγοριά. Εμένα προσωπικά σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής μου με έσωσε με τον τρόπο της από βαριά κατάθλιψη. Και πάντα είχα σαν σκέψη και σαν εικόνα στο μυαλό μου όταν έρθει το μωράκι μου , να έχω και ένα σκυλάκι στο σπίτι να μεγαλώσουν παρεούλα!! 

• Μου αρέσει 2

@chitanetaμου να φας εννοείται λαγανα. Μια μέρα είναι δε θα γίνει και κάτι. Και εγώ λέω να πάρω χεχεχ

@Chrussa1982 θα σε προλάβει οπότε εγκυουλα γιατί ηρθε η ώρα!! Το γλυκάκι μου δουλεύει σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο. Κάνει σχολές σε βουνά κτλ κάποιες φορές πήγαινα κι εγώ ή έφευγα αλλού. Τώρα φυσικά δε γίνεται οπότε λίγο ζορίζομαι αλλά οκ. Οοομμμμμμ

@Villi μου μέρα με τη μέρα. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Μεγάλη νοερη αγκαλιά ❤️

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 6 λεπτά , Fili είπε:

@chitanetaμου να φας εννοείται λαγανα. Μια μέρα είναι δε θα γίνει και κάτι. Και εγώ λέω να πάρω χεχεχ

@Chrussa1982 θα σε προλάβει οπότε εγκυουλα γιατί ηρθε η ώρα!! Το γλυκάκι μου δουλεύει σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο. Κάνει σχολές σε βουνά κτλ κάποιες φορές πήγαινα κι εγώ ή έφευγα αλλού. Τώρα φυσικά δε γίνεται οπότε λίγο ζορίζομαι αλλά οκ. Οοομμμμμμ

θα είμαστε εμείς παρέα σου αγάπη μου και θα είναι πιο υποφερτή η αναμονή μέχρι να έρθει το γλυκάκι σου και να είστε παρειτσα .μα τι ωραία που τον αποκαλεις!! Δείχνει ότι είσαι πολύ πολύ ερωτευμένη!! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 7 λεπτά , Fili είπε:

Α τι ωραία να κανει τετοια δουλειά και τυχερή που μπορουσες να πηγαίνεις μαζί εκδρομές στα βουνά! Τέλεια! Φαντάζομαι θα κανει αναρριχηση, ορειβασία κλπ;

Διαφημίσεις

On 2/3/2022 at 6:45 ΜΜ, Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Άστα να πάνε!!! Να δω πως θα τον βάλω στο σχολικό πρώτη φορά να φύγει. Νομίζω ότι δεν θα το αντέξω και μόνο που το σκέφτομαι νομίζω ότι περνάω μικρό εγκεφαλικό χαχαχαα

Έλα ρε συ η πιο ωραία εικόνα; το παιδάκι σ μεγαλώνει ♥ 

On 2/3/2022 at 6:45 ΜΜ, Chrussa1982 είπε:

Πωπω μπαίνω να σας διαβάσω μετά από μια εφιαλτική μέρα στη δουλειά και βλέπω πάλι είχε ρεντα η παρεούλα!! Άντε να δω τι θυμάμαι γιατί ταυτόχρονα μαγειρεύω κιόλας!! @MELINASP αξιολατρευτα τα σεντονακια σου πολύ μου αρέσουν!! Περιμένω με αγωνία τα νέα σου για τα εμβρυακια άντε θα μας σκάσουν πια!! Είσαι και το σχόλιο σου για το αφεντικό μου..αλλά εδώ θα σε κουφανω!! Γυναίκα αφεντικό έχω και μάλιστα είναι και μάνα. @Viv37 σταμάτησε η καρδούλα του ξαφνικά, δυστυχώς έμαθα ποτέ το γιατί...αλλά τώρα μας περιμένουν δυνατά τα τα τα εμβρυακια που θα έρθουν για να μείνουν!!! @Fili μου τι καλά που κόβεις σιγά σιγά τα φάρμακα. Άντε γιατί με τόσο χάπι δεν μπορούμε ρε παιδί μου να απολαύσουμε εγκυμοσύνη. Με το ρολόι στο χέρι πότε θα είναι το επόμενο. Και το χιονακι το αγαπώ πολύ αλλά μόνο να το βλέπω όχι να χρειάζεται να μετακινηθω !!! Είμαι και επιρρεπείς στις τούμπες!! @Neli83 υπομονή με τον κορώνα. Κάτσε σπίτι μη βγαίνεις στο κρύο και ξεπαγιασεις και οοομμμμμ...ελπίζω βέβαια να μην κολλήσεις!! @Condiosγια άλλη μια φορά ευχαριστούμε για την άπειρη γνώση που μοιράζεσαι μαζί μας...και τι ωραία που έγραψες details του γάμου σου. Συγκινήθηκα πάλι...θέλω να ξαναπαντρευτω αλλά τον ίδιο άντρα γίνεται?? @Ελισάβετ καπ 2 είσαι άξια θαυμασμού. Τι να μεγαλώνεις μόνη σου ένα παιδί λόγω απόστασης του συζύγου είναι από μόνο του άθλος!! Επιπλέον χρειάζεται να διαχειρίζεσαι και όλα όσα συμβαίνουν καλά η άσχημα με ψυχραιμία. Στην θέση σου δεν ξέρω αν θα τη πάλευα. Βέβαια είμαι κλασομπανιερα εγώ δεν έχω τόση δύναμη!! @marina_86 είσαι καλύτερα ε;; @Villi μου πως είσαι;

Κορίτσια ερώτηση ασχέτως απελπισμένης wannabe μανουλας. Έκανα οβιτρελ 17/2. Ποτέ περίπου έρχεται περίοδος; Δεν έχω κανένα μα κανένα σύμπτωμα εκτός από λιγούρα για σοκολάτα αλλά αυτή δεν πιάνεται για σύμπτωμα είναι μόνιμο φαινόμενο!!

Τα αποτελέσματα ακόμα δεν τα έχω πάρει τα νεύρα μ κρόσσια πφφφ

Πλάκα κάνεις;;; ε καλά η γυναίκα είναι πολύ βλαμμένη!!! 

Δεν ξέρω καθόλου αγάπη για την οβιτρελ. 

On 2/3/2022 at 6:54 ΜΜ, marina_86 είπε:

Αγαπημένη μου, εννοείται ότι είμαστε 2η σχολή με τις μπάντες! Δεν μας παίρνει για μαγκιες! Και εννοείται ότι θα την κάνεις τη λαπαροσκοπηση κ θα καθαρίσεις. Αχ, condios μου αγαπημένη, πώς το λες αυτό το ωραίο με τα λεφτά και το κουράγιο; Ε, αυτό!❤️

Εγώ είμαι αρκετά καλύτερα σήμερα. Ο αέρας έχει μειωθεί κ οι τρυπιτσες δεν με τραβάνε τόσο πολύ.

Αυτή η κοιλιά πότε θα ξεπρηστει;;;;;;;;;; Καλέ δεν μπορώ να κουμπώσω τα παντελόνια μου! Ξέρει καμία;;; Χαχαχα Μου την έχει δώσει!!!

Μέσα Μαρτίου θα έχω τ' αποτελέσματα απ' όλα! Ομμμμμμ Μακάρι να πάνε όλα καλά!!! 

Μπράβο κοριτσάκι μ επιτέλους είσαι καλύτερα! Θέλει κάμποσες μέρες η κοιλιά; λίγο υπομονή

Σε φανταζομαι ανάλυση dvd στον ντοκ χαχαχαχα

σε φιλω

On 2/3/2022 at 10:20 ΜΜ, MelissaRobert είπε:

Γεια σας και από μένα. Ο Ψαθάς μου πρότεινε και εμένα να κάνω υστεροσκοπηση τελικά. Θα προσπαθήσω να την κάνω εδώ στο Λονδίνο για να επίσπευσω τα πράγματα. Κορίτσια πονάει; Μετά μου είπε θα κάνω μια θεραπεία 15 ημερών αλλά για αυτό πρέπει να είμαι στην Ελλάδα. Επίσης θεώρησε πως και το ΕΡΑ τεστ θα ήταν χρήσιμο πριν την επόμενη μεταφορά. Τον κόλλησα στον τοίχο με όλες τις συμβουλές σας:)

Δεν πονάει κοριτσάκι μ εγώ ένιωθα σαν να έχω περίοδο μετά. Και φουλ μαστουρωμενη χαχαχαχα

On 3/3/2022 at 8:25 ΠΜ, MelissaRobert είπε:

Μαρίνα τι απίστευτες πληροφορίες είναι αυτές!!! Αυτό το γκρουπ είναι απίστευτο. 
Αδιαθετησα σήμερα όποτε μάλλον θα το κάνω την άλλη εβδομάδα. Θα ρωτήσω και για την τριπλέτα. Όσο για την θεραπεία…μου είπε πως κρατά περίπου 15 μέρες. Μπορώ να την ξεκινήσω εδώ αλλά για τις τελευταίες 10 θέλει να με παρακολουθεί. Εννοείτε θα σας ενημερώσω κορίτσια:)

Ακόμα μια ερώτηση, οι περισσότερες κοπέλες που έχετε συλλάβει…είναι με την 2η η 3ή φορά; Γιατί κανείς δεν στα λέει αυτά και τρελαίνομαστε μετά. Αχ στείλτε λίγο ήλιο εδώ πέρα γιατί βρέχει για 3η μέρα. Επίσης πως αντιμετωπίζεται το γεγονός ότι πρέπει να πείτε σε φίλους και γνωστούς για μια ενδεχόμενο»ως απογοητευτική προσπάθεια. Δεν θέλω να πω τίποτα σε κανένα…ακόμα και σε φίλες μου που ξερουν ότι ήμουν στην Ελλάδα για IVF.

Μαρίνα τι απίστευτες πληροφορίες είναι αυτές!!! Αυτό το γκρουπ είναι απίστευτο. 
Αδιαθετησα σήμερα όποτε μάλλον θα το κάνω την άλλη εβδομάδα. Θα ρωτήσω και για την τριπλέτα. Όσο για την θεραπεία…μου είπε πως κρατά περίπου 15 μέρες. Μπορώ να την ξεκινήσω εδώ αλλά για τις τελευταίες 10 θέλει να με παρακολουθεί. Εννοείτε θα σας ενημερώσω κορίτσια:)

Ακόμα μια ερώτηση, οι περισσότερες κοπέλες που έχετε συλλάβει…είναι με την 2η η 3ή φορά; Γιατί κανείς δεν στα λέει αυτά και τρελαίνομαστε μετά. Αχ στείλτε λίγο ήλιο εδώ πέρα γιατί βρέχει για 3η μέρα. Επίσης πως αντιμετωπίζεται το γεγονός ότι πρέπει να πείτε σε φίλους και γνωστούς για μια ενδεχόμενο»ως απογοητευτική προσπάθεια. Δεν θέλω να πω τίποτα σε κανένα…ακόμα και σε φίλες μου που ξερουν ότι ήμουν στην Ελλάδα για IVF.

Nai Villi αισθάνομαι καλύτερα ευχαριστώ. Απίστευτη σφαλιάρα πάντως!!! Έμαθα ότι  μια φίλη μου έμεινε έγκυος και παρότι χαίρομαι πολύ για εκείνη, ντρέπομαι/Νοιώθω άσχημα λίγο να της πω ότι άλλη μια εξωσωματική δεν πέτυχε. Καταλαβαίνετε έτσι δεν είναι…

πως αντιμετωπίζεται εσείς τέτοιες καταστάσεις. Πως λέτε σε ανθρώπους που αγαπάτε για μια αποτυχία ακόμα. Κάποιες φορές αισθάνομαι ότι υστερώ…δεν μπορώ να κάνω ότι οι περισσότερες γυναίκες μπορούν εύκολα. Το θέμα επίσης είναι ότι έχω μικρό απόθεμα ωαρίων από μικρή ηλικία, δεν είναι επειδή τώρα είμαι 40!

Κοριτσάκι μ εύχομαι γρήγορα να τα κάνεις όλα αυτά και να προχωρήσεις με επιτυχία. Τώρα για αυτό που λες για φίλους κ γνωστούς. Εγώ κάθε φορά που κάνω κάτι τι ξέρουν πλέον οι γονείς μας και 3 φίλοι. Άλλοι φίλοι που ήξεραν πλέον δεν ξέρουν. Τους έχω κάμποσους μήνες πίσω σε αυτά που ξέρουν. Γτ από κάποια άτομα πλέον δεν μπορώ τις ατάκες τύπου "μην αγχώνεσαι" και βλέμματα τύπου κακόμοιρα. Καλός η κακός όταν μπαίνουμε σε αυτό το χώρο γίνεται ένα αυτόματο ξεσκαρταρισμα στα άτομα του κύκλου μας που θέλουμε να είναι μαζί μας παράλληλα σε αυτό το ταξίδι. Για εμένα καλός γίνεται αυτό. 

Εμένα τα άτομα που ξέρουν πάντα είναι τα άτομα που ακόμα και αν δεν πάει καλά ξέρω ότι θα είναι εκεί για εμένα 100% και δεν θα με κάνουν άθελά τους να νιώσω άβολα. 

On 3/3/2022 at 10:13 ΠΜ, Condios είπε:

Καλημέρα καλημέρααααααααααααα!!!!!!!!!!! Σε όλες τις αγαπημένες που ξεσαλώσατε χθες και δεν ήξερα τί να πρωτοδιαβάσω!!!!!!!!!! 

Αρχικά Μαρινάκι θα πω πως η κοιλιά θα ξεπρηστεί αν θυμάμαι καλά ,,,,με πορδίτσες,,,,αχαχαχαχα. Οπότε απόλαυσε το ξαλάφρωμα. Μίλαγα χθες με μια φίλη που απέτυχε 3η με δικά της και θα πάει επίσης για διαγνωστική λαπαροσκόπηση Θεσ/νικη,,,σε εναν Φλ...ρο τον ξερετε? στο Γενν....ις μου ειπε,,,,1600€ της ειπε,,,τζαμπα μου φανηκε παλι εμενα,,,,και πηγε και σε ανοσολογο ρευματολογο πανεπιστημιακο και της ειπε για nk,,,, φλύκτενες εβγαλε ο δικος της εξωσ οταν το ακουσε,,,και συμφωνησα μαζι του. Έχουμε φτασει να φυσαμε το γιαουρτι πια ολες. Τα μεσα Μαρτιου ειναι δυο βδομαδουλες δρομος. Σιγά,,,τα καλυτερα να έρθουν. 

@MELINASP έκανα μια συζητηση που λες στο συζυγο , αν και εφοσον και το σπερμα δεν ,,,τί κανουμε? του ειπα για τη διπλη δωρεα,,,,κομπιασε λίγο (τί περίμενα από εναν παραδοσιακο Ταυρο αλλωστε?αχαχα) αλλά θα το ξεπεράσει για χάρη μου αν είναι αυτή η μονη λύση είμαι σίγουρη,χοχοχο!!!! Εσύ μετράς αντίστροφα υποθετω,,,ή για αποτελέσματα ή για βρίσιμο,,,εύχομαι να ερθουν συντομα τα πρωτα και να είναι ευχαριστα.

@Viv37 όταν θα έρθει η ώρα με το καλό της ετ,,,θα τα ξαναπουμε ολα,,,και προπαντων οτι σου πει ο γιατρός σου.

@Ελισάβετ καπ 2 έκλαψα απ'τα γελια κανοντας εικονα την κυνικοτητα χιουμορ του κοντου μας..συνηθως στη δική μου σχεση μαζι του τα κανω εγω αυτα,,,και κολλαει λιγο γιατι μαλλον δεν περιμενε ένα "ίδιο χιούμορ" , αναγνωρίζει ότι καταλαβαίνω πολλά και δε με παει κοντρα γιατι έχω την προδιαθεση "θα σε βουτήξω και δεν έχεις και μαλλιά να πιαστώ, καταλαβαίνω αλλά κάνω υπομονή" ,,,, με όρια και αυτή ε? Δοκιμάζομαι πολύ πάντως σε όλα έχω να σας πω και με θαυμάζω. Γενικότερα με τη συμπεριφορά μου προς όλο τον περίγυρο δοκιμάζομαι αλλά το 'χω,,,,,κάνει δουλίτσα το βιβλίο τελικά που ελεγα....τώρα βέβαια απόκτησα το νταλκά "αν ερθει πόλεμος τι κανουμε?" , βλέπω στον υπνο μου πως ειμαι σουπερ μαρκετ και δεν ψωνιζω αυτα που σκεφτομαι για προμηθειες πολεμου και ξυπναω και πονανε ολα,,,,χαχαχα,,,,οτι να 'ναι,,,,,,!!!!!!! 

@Rafaelatarzan περαστικά από τον ιο,,,και να ρωτησω κατι? κοριτσακι δεν εχεις? γιατι τη λες κοκοβιο? ή εχεις και 2ο παιδάκι? σορυ αλλα νομιζω οτι ειμαι εγω χαζή οποτε διαβαζω και καπου μπερδευομαι μαλλον. 

@Neli83 εσείς πως πατε? ξεχιονίσατε υποθετω αλλα με κρυο εκει ε? 

@MelissaRobert καλως ήρθες στην πιο τρελή αλλά δυνατή ομάδα....παρε ανασες και βημα βημα αρκει να ειναι το σωστό που θα σε φερει και σενα να χαρεις με το καλο το μωρακι σου οταν ερθει.

@Chrussa1982 @Fili  @Villi μου δεν ξέρω πια τί ειναι καλό,,,,να το ξέρουν ? να μην το ξέρουν? εγώ πηγαίνοντας για την 5η πλεον , όταν με το καλό φυσικά γίνει,,,,,δε θα το βγαλω ντουντουκα αλλά πχ στη δουλειά θα καταλάβουν ,,,,7 μερες ειναι αυτες,,,στο σπιτι η Ρουλα πεθερουλα παλι γιατι μενει απο πανω και ξερει και τον αγωνα μας,,,,οι αδερφες μου και η μανα μου το ίδιο.....κρύψου και φώναξε να κάνω? ετος 2022? δεν ξερω,,,,, το μόνο που με κρατα συγκρατημένη είναι το αν χτυπα ξυλο ξαναερθει αρνητικο,,,οτι αντε ξανα μανα να πεις,,,δεν πετυχα σε ολους αυτους. τίποτα αλλο. που στην τελική εγώ το περνάω αλλά οκ,,,,εκεί γυρναω αντιθετες στροφες και δε θελω να βλεπω κανεναν. απευχόμαστε τα αρνητικά και παμε μονο για καλό,,,επιτελους.

καλημέρα και φιλάκια πολλά πολλά,,,,σήμερα Πεμπτίτσα , πάει η βδομαδίτσα.....

εδώ έχει λιακαδίτσα,,,αλλά ψοφοοοοοοοοο ,,,,, περιμενω διευθυντες,,,και ειμαι οοοοοομμμμμμμμμ 

Δεν είναι θέμα. Ζωδίου αγάπη μ είδα κ τον τοξότη τον δικό μ τη πίστη μ έβγαλε χαχαχαχαχαχαχαχα

Εύχομαι να μην χρειαστεί καμία τέτοια συζήτηση να κάνεις και να πάνε όλα καλά από εδώ και πέρα :)

On 3/3/2022 at 10:38 ΠΜ, silvy22 είπε:

Ηλιολουστες καλημερες σημερα ναι τα τα τα !
8η μερα ημικρανιας-πονοκεφαλου-νευραυλγιων...:ph34r:

Έλα ρε αγάπη μ ακόμα;;; πηγές στην ομοιοπαθητικο που έλεγες; 

23 ώρες πρίν, Marla@ είπε:

Αγαπητές φίλες από σήμερα ανηκω και επίσημα στην ομάδα.Αρνητικη η χοριακη...Το περίμενα αφού είχα κάνει τεστ χθές κι ήταν αρνητικό.Πηρα κιόλας τηλέφωνο να κλείσω ραντεβού με τον Τσιριγώτη!!Μου είπαν μετά τις τρεις.Σας φιλώ και σας χρωστώ ευγνωμοσύνη γιατί αν δεν είχα μπει στο φόρουμ να σας παρακολουθώ δεν μπορώ να διανοηθω πως θα ήμουν σήμερα.

Αχ βρε κοριτσάκι μ λυπάμαι πολύ ειλικρινά. Βγσλτο από μέσα σου πάρε λίγες μέρες κάτσε με τον αντρουλη σ περνά καλά και πάμε δυνατά!

23 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Πωπω κατι τετοια ακουω και μου ρχεται να της δωσω μπουνια!!! Αλλα εχεις δικιο στο τελος αυτη ουτε το μακρυτερο θα παρει. Αγαμ$#τη θα μεινει ακομα και αν ειναι παντρεμενη. 

Λοιπον κοριτσακια μου σας λεω τα νεα μου και μετα θα σας διαβασω και θα σχολιασω. Αυριο γινεται η ωοληψια της δοτριας μου! Με παιρνουν καθε μερα να νου το θυμισου λες και το ξεχναω χαχαχα! Επισης μου ηρθε περιοδος χθες ενω ηταβ να ερθει στις 9/3. Με πηρε λοιπον η γραμματεας του γιατρου και μου λεει τι ειπατε με το γιατρο θα παρεις φαρμακα ή θα κανετε φυσικο κυκλο; Εγω νομιζσ οτο φυσικο κυκλο λεμε αυτο που παρακολουθουμε ποτε εχουνε ωαριο και το βγαζουμε χωρις ορμονες! Χαχαχα! Λογικα λεει με cyclacur  θα το παμε γιατι εμεβς δε μου ερχεται περιοδος μονη της αλλα θα ρωτησει το γιατρο και θα μου πει. Ειπε να παω και για υπερηχο αλλα εννοειται οτι εγω ειμαι ακομα Φλωρινα. Ειπα να ερθω να δω τους γονεις μου αλλα με βλεπω να γυριζω αν και μου ειπαν αν θελω να κανω εδω υπερηχο. Αυτα τα νεα μου. Παω για διαβασμα και επιστρεφω.

Μπραβοοοοοο Αντε με το Καλο κοριτσάκι μ πολλά αυγουλακια γερά!!!!! 

Άρα τα γονιμοποιειτε και κατάψυξη; 

19 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Κορίτσια μου καρδούλα δεν … 

Έχει  έναν παλμό που φαίνεται στον υπερυχο αλλά καρδιά δεν χτυπάει 

του δίνουμε άλλη μια εβδομάδα :?: αύριο θα είμαι 7

Αγάπη μ ίσως ει αι νωρίς ακόμα. Πολλά ακούγονται στην 8η εβδομάδα παίζει ρόλο και το σημείο που εμφυτευθηκαν. Μι; μεγάλη αγκαλιά από εμενα

15 ώρες πρίν, Fili είπε:

Λοιποοοοοον. Μόλις γυρίσαμε από καλουλη μου. Το γλυκο μας σποράκι δε μας έκανε τη χάρη να το απολαύσουμε. Είχε πάει πίσω πίσω και δε φαινόταν πολύ καθαρά. Τρελαμένο και σκασμένο σαν τον μπαμπά του που λεω κι εγω χιχιχι . Εχω ένα αιμάτωμα περίπου 1 εκατοστό με 0.7 μου είπε που δεν υπήρχε προηγούμενη Πέμπτη. Όποτε prolutex αγαπημένη δυο φορές την ημέρα για τρεις μέρες και χαλαρούς ρυθμους(όχι ξάπλα λέει όλη μέρα). Οοοομμμμμμμμμμμμμ

Δεν πειράζει αγάπη μ συνηθισμένα όλα αυτά ενεσουλες προληπτικά και ξεκούραση και ομμμμ όλα καλά την άλλη εβδομάδα με το καλό ♥ 

1 ώρα πρίν, Chrussa1982 είπε:

Το ότι πάω κάθε 5 λεπτά και τσεκαρω είναι υπερβολή λέτε ε;; Έχω κ κάτι πονακια βέβαια οπότε μάλλον κάνει την έλευση της. Άντε γιατί μου έλειψε το άσπρο σικλακουρ!!

Χαχαχαχαχαχα σου έρχεται το άσπρο καιρό είχες!! 

πρίν από 44 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Καλά πιπινακι είναι ακόμα το μωρό σ φιλιά στη μουσούδα από μια άλλη σκύλο μάνα!! 

Ουφ σας διάβασα 10 σελίδες γλωσοκοπανες χαχαχαχαχαχα

Καλημέρα αγάπες μ γλυκές! 

Εγώ κλασσικά ακόμα περιμένω τίποτα και σήμερα δεν πειράζει ετοιμάζω καντήλια σε 4 γλώσσες για Δευτέρα χαχαχαχα

Πήγα ρευματολογο για τα χέρια μ σύνδρομο ρεινο κ αυτή επιβεβαιώνει. Μου έδωσε καμία 20ρια σελίδες εξετάσεις θα πάω να τις κάνω. Σήμερα έχω κ υπέρηχο στους λεμφαδενες μ στο μπικίνι που είναι διογκωμενοι. Έχω βάλει όλους τους γιατρούς τώρα να τελειωνω. 

Εμείς μάλλον πικ νικ στη θάλασσα τη Δευτέρα και χαρταετό. 

• Μου αρέσει 7

πρίν από 37 λεπτά , MELINASP είπε:

Έλα ρε συ η πιο ωραία εικόνα; το παιδάκι σ μεγαλώνει ♥ 

Τα αποτελέσματα ακόμα δεν τα έχω πάρει τα νεύρα μ κρόσσια πφφφ

Πλάκα κάνεις;;; ε καλά η γυναίκα είναι πολύ βλαμμένη!!! 

Δεν ξέρω καθόλου αγάπη για την οβιτρελ. 

Μπράβο κοριτσάκι μ επιτέλους είσαι καλύτερα! Θέλει κάμποσες μέρες η κοιλιά; λίγο υπομονή

Σε φανταζομαι ανάλυση dvd στον ντοκ χαχαχαχα

σε φιλω

Δεν πονάει κοριτσάκι μ εγώ ένιωθα σαν να έχω περίοδο μετά. Και φουλ μαστουρωμενη χαχαχαχα

Κοριτσάκι μ εύχομαι γρήγορα να τα κάνεις όλα αυτά και να προχωρήσεις με επιτυχία. Τώρα για αυτό που λες για φίλους κ γνωστούς. Εγώ κάθε φορά που κάνω κάτι τι ξέρουν πλέον οι γονείς μας και 3 φίλοι. Άλλοι φίλοι που ήξεραν πλέον δεν ξέρουν. Τους έχω κάμποσους μήνες πίσω σε αυτά που ξέρουν. Γτ από κάποια άτομα πλέον δεν μπορώ τις ατάκες τύπου "μην αγχώνεσαι" και βλέμματα τύπου κακόμοιρα. Καλός η κακός όταν μπαίνουμε σε αυτό το χώρο γίνεται ένα αυτόματο ξεσκαρταρισμα στα άτομα του κύκλου μας που θέλουμε να είναι μαζί μας παράλληλα σε αυτό το ταξίδι. Για εμένα καλός γίνεται αυτό. 

Εμένα τα άτομα που ξέρουν πάντα είναι τα άτομα που ακόμα και αν δεν πάει καλά ξέρω ότι θα είναι εκεί για εμένα 100% και δεν θα με κάνουν άθελά τους να νιώσω άβολα. 

Δεν είναι θέμα. Ζωδίου αγάπη μ είδα κ τον τοξότη τον δικό μ τη πίστη μ έβγαλε χαχαχαχαχαχαχαχα

Εύχομαι να μην χρειαστεί καμία τέτοια συζήτηση να κάνεις και να πάνε όλα καλά από εδώ και πέρα :)

Έλα ρε αγάπη μ ακόμα;;; πηγές στην ομοιοπαθητικο που έλεγες; 

Αχ βρε κοριτσάκι μ λυπάμαι πολύ ειλικρινά. Βγσλτο από μέσα σου πάρε λίγες μέρες κάτσε με τον αντρουλη σ περνά καλά και πάμε δυνατά!

Μπραβοοοοοο Αντε με το Καλο κοριτσάκι μ πολλά αυγουλακια γερά!!!!! 

Άρα τα γονιμοποιειτε και κατάψυξη; 

Αγάπη μ ίσως ει αι νωρίς ακόμα. Πολλά ακούγονται στην 8η εβδομάδα παίζει ρόλο και το σημείο που εμφυτευθηκαν. Μι; μεγάλη αγκαλιά από εμενα

Δεν πειράζει αγάπη μ συνηθισμένα όλα αυτά ενεσουλες προληπτικά και ξεκούραση και ομμμμ όλα καλά την άλλη εβδομάδα με το καλό ♥ 

Χαχαχαχαχαχα σου έρχεται το άσπρο καιρό είχες!! 

Καλά πιπινακι είναι ακόμα το μωρό σ φιλιά στη μουσούδα από μια άλλη σκύλο μάνα!! 

Ουφ σας διάβασα 10 σελίδες γλωσοκοπανες χαχαχαχαχαχα

Καλημέρα αγάπες μ γλυκές! 

Εγώ κλασσικά ακόμα περιμένω τίποτα και σήμερα δεν πειράζει ετοιμάζω καντήλια σε 4 γλώσσες για Δευτέρα χαχαχαχα

Πήγα ρευματολογο για τα χέρια μ σύνδρομο ρεινο κ αυτή επιβεβαιώνει. Μου έδωσε καμία 20ρια σελίδες εξετάσεις θα πάω να τις κάνω. Σήμερα έχω κ υπέρηχο στους λεμφαδενες μ στο μπικίνι που είναι διογκωμενοι. Έχω βάλει όλους τους γιατρούς τώρα να τελειωνω. 

Εμείς μάλλον πικ νικ στη θάλασσα τη Δευτέρα και χαρταετό. 

Τι ωραία που ακούγεται το πικ νικ στη θάλασσα και χαρταετός!

Καλά να περάσετε!

Α ρε @MELINASP τα λατρεύω τα σεντόνια σου στο έχουμε πει κατά καιρούς νομίζω όλες. Χαχαχ

Να περάσεις τέλεια στη θάλασσα με πικνίκ και χαρταετό! Ελπίζω Τρίτη να έχεις ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ νεακια 

1 hour ago, chitaneta said:

Α τι ωραία να κανει τετοια δουλειά και τυχερή που μπορουσες να πηγαίνεις μαζί εκδρομές στα βουνά! Τέλεια! Φαντάζομαι θα κανει αναρριχηση, ορειβασία κλπ;

Ναι ναι τέτοια κάνουμε. Κάναμε :D:smile::smile: αγαπω πολύ βουνά. Έκανες κι εσύ; 

1 hour ago, Chrussa1982 said:

θα είμαστε εμείς παρέα σου αγάπη μου και θα είναι πιο υποφερτή η αναμονή μέχρι να έρθει το γλυκάκι σου και να είστε παρειτσα .μα τι ωραία που τον αποκαλεις!! Δείχνει ότι είσαι πολύ πολύ ερωτευμένη!! 

Γλυκια μου Χρύσα ευχαριστώ ❤️❤️❤️ το έχω συνηθίσει μωρέ απλά είπαμε. Τώρα όλα είναι πιο έντονα τα συναισθήματα. Και ναι δηλώνω ακόμα φουλ (πππππουφφφφφφ καρδούλες που σκάνε χχαχαχαχ

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια μου αδιαθετησα επισήμως. Πήρα αμέσως τηλ την Στεφ. Μου είπε ότι θα μιλήσει με τον χαλαρό μήπως θέλει να με δει πρώτα πριν ξεκινήσω τα σικλακουρ. Και εννοείται αγχώθηκα γιατί αν μου τα ξεκινήσει αργά πχ Δευτέρα Τρίτη θα προλάβει να μπουσταρει το ενδομήτριο; Βέβαια τώρα θα μου πειτε "κάτσε πρώτα να σε δει ο γιατρός εμάς τι μας ρωτάς" χαχαχαχα 

Μαρή @Viv37 τι έγινε καλέ????? Πόσα ωάρια έχουμε;;;; 

• Μου αρέσει 4

1 hour ago, Fili είπε:

Α ρε @MELINASP τα λατρεύω τα σεντόνια σου στο έχουμε πει κατά καιρούς νομίζω όλες. Χαχαχ

Να περάσεις τέλεια στη θάλασσα με πικνίκ και χαρταετό! Ελπίζω Τρίτη να έχεις ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ νεακια 

Ναι ναι τέτοια κάνουμε. Κάναμε :D:smile::smile: αγαπω πολύ βουνά. Έκανες κι εσύ; 

Γλυκια μου Χρύσα ευχαριστώ ❤️❤️❤️ το έχω συνηθίσει μωρέ απλά είπαμε. Τώρα όλα είναι πιο έντονα τα συναισθήματα. Και ναι δηλώνω ακόμα φουλ (πππππουφφφφφφ καρδούλες που σκάνε χχαχαχαχ

Ειχα κανει πολυ παλιά πεζοπορίες σε καταφύγια, σπηλαιολογια με κατι φίλους. Μακαρι να ειχα δοκιμαδει κ λιγο αναρρίχηση παντα το ήθελα αλλά ξέρεις πως ειναι η ζωή. 

Εγω γενικά ειμαι της θαλασσας αλλά και βουνα και ποτάμια και ολα τα φυσικα τοπια τα λατρευω. Έμενα στο Πηλιο μόνιμα πολλά χρονια τώρα, που εχει και βουνο και θάλασσα και τώρα που ειμαι τοσο καιρό Αθήνα τα εχω παιξει τελείως!

πρίν από 31 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Κορίτσια μου αδιαθετησα επισήμως. Πήρα αμέσως τηλ την Στεφ. Μου είπε ότι θα μιλήσει με τον χαλαρό μήπως θέλει να με δει πρώτα πριν ξεκινήσω τα σικλακουρ. Και εννοείται αγχώθηκα γιατί αν μου τα ξεκινήσει αργά πχ Δευτέρα Τρίτη θα προλάβει να μπουσταρει το ενδομήτριο; Βέβαια τώρα θα μου πειτε "κάτσε πρώτα να σε δει ο γιατρός εμάς τι μας ρωτάς" χαχαχαχα 

Μαρή @Viv37 τι έγινε καλέ????? Πόσα ωάρια έχουμε;;;; 

Μπράβο Χρυσα μου με το καλό! Μην αγχωνεσαι καθόλου! Ο χαλαρος τα εχει ολα υπο έλεγχο!

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...